Επιστροφή στο Forum : Black Forest (The Laptop Sapiens) - ΞΕΝΟΧΙΜ
http://www.metafysiko.gr/fantasygate/useruploads/Image/Diigimata/Black%20Forest/lap%20top.jpg
Η φίλη ΞΕΝΟΧΙΜ, μέλος του φόρουμ μας, μας διηγείται μια ιδιαίτερη ιστορία, μέσα από τα μάτια και τις λέξεις της Ξένης, πρωταγωνίστριας του νέου διηγήματος που ανέβηκε μόλις στη σελίδα της FantasyGate!
Όταν η Ξένη λαμβάνει ως δώρο γενεθλίων ένα laptop, δε φανταζόταν ποτέ πως αυτό θα ήταν μια πύλη για άλλους κόσμους φανταστικούς.
Δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε, ούτε και πόσες δυνατότητες θα είχε χάρη σ' αυτό το σπάνιο δώρο!...
Διαβάστε την υπέροχη ιστορία της ΞΕΝΟΧΙΜ, και σχολιάστε σε αυτό το θέμα.
http://www.metafysiko.gr/fantasygate/index.php?module=writeit&action=read&id=73
henriksmir
31-12-07, 15:09
Εμένα μου άρεσε. Συγχαρητήρια. Νομίζω μάλιστα ότι θα αρχίσω να μαζεύω λεφτά για κανούργιο laptop! Δεν ξέρεις τι γίνεται καμιά φορά.....
Διάβασα πρόσφατα αυτή την ιστορία.
Μου θύμισε πολλά, πριν 4 χρόνια είχα ένα πανέμορφο mac laptop δώρο απο την γιαγιά μου!
Διάβασα το κείμενο σου και διάβασα τα σχόλια που έγιναν σε σένα, αλλά και σε όλες τις άλλες δημοσιεύσεις.
Δεν είδα γραμμένο τίποτα πουθενά που να κάνει έναν συγγραφέα καλύτερο, μα διάβασα πολλά κανακέματα και άγευστες απόψεις που στο τέλος μπερδεύτηκα.
Κοίταξα πάλι και πάλι τους χαρακτήρες σου και τις περιγραφές των τόπων που βάζεις την ιστορία σου και περίμενα να δω σχόλια που θα σε βοηθούσαν να κάνεις αυτό που κάνεις καλύτερα. Αλλά δεν είδα.
Μήτε που ξέρω αν έπρεπε να δώ τέτοιο πράγμα, κι έτσι κάθομαι άπραχτος μην ξέροντας τι πρέπει να πώ. Γιατί αν πω κάτι σε έναν συγγραφέα που νοιώθει φτασμένος κι έτοιμος, τότε μπορεί τα σχόλιά μου να μην είναι καλοδεχούμενα. Αν πάλι κάποιος πιστεύει ότι θα μπορούσε να βελτιώσει την κοινωνία της πένας του ίσως και να μπορούσα να βοηθήσω λίγο.
Αλλά είπα και πρωτύτερα πως δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω παρά να περιμένω.
Solon Aimonas Eautou
10-08-09, 15:01
Φίλε Martin_D,
σε αυτόν τον χώρο ο καθένας έχει την ελευθερία και την ευθύνη των λόγων του. Αν μη τι άλλο, εποικοδομητική κριτική είναι πάντα καλοδεχούμενη, αρκεί να τηρεί βασικούς κανόνες ευγένειας (δεν επιτρέπονται ειρωνικοί χαρακτηρισμοί, ύβρεις κ.λπ.).
Από εκεί και πέρα, θα χαρώ πολύ να δω και κριτική επί των διηγημάτων, όχι μόνο κολακείες όπως ανέφερες και εσύ. Καλώς ήρθες λοιπόν στην κοινότητα του μεταφυσικού και εύχομαι να συμβάλεις με τις απόψεις σου.
Φιλικά,
Νίκος.
χαίρομαι που είμαι ανάμεσά σας.
είναι μερικές φορές που πρέπει να πιέσεις κάποιον για να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του. δεν πρέπει να τον συνθλίψεις, απλά πρέπει να σπρώξεις τους κατάλληλους μοχλούς που επιταχύνουν τη μηχανή.
Αλλά θα ήταν άδικο να κρίνω τα γραφτά κάποιου χωρίς να του δίνω την δυνατότητα να κάνει το ίδιο στα δικά μου. Έτσι λοιπόν, μέχρι να βρω πως δημοσιεύουμε κείμενο στο forum, αναγκαστικά θα περιμένω. Αν τώρα κάποιος φίλος μπορεί να με πληροφορήσει για το πως και πού γίνεται αυτό, θα του ήμουν ευγνώμων.
ΞΕΝΟΧΙΜ, πολύ ωραία η ιστορία σου, με ταξίδεψε αρκετά.
Ομολογώ, ότι μπερδεύτηκα λίγο στο τέλος, με τις εναλλαγές των προσώπων.
Καλύτερα, γιατί το διάβασα άλλη μια φορά.
Καλή συνέχεια.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.