Επιστροφή στο Forum : Αρνητικός τύπος αίματος (παράγοντας RH) και Εξωγηινη ιστορία
Τον αρνητικό παράγοντα RH ( 0 Ρέζους αρνητικό )έχουν κατά προσέγγιση 14 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού. Πού αυτή η υποτιθέμενη μεταλλαγή είχε την αρχή της? Θα μπορούσε να υπάρχει κάποια αλήθεια στο ότι μερικοί, με αυτό το αίμα, έχουν γνωρίσματα που άλλοι δεν έχουν, όπως οι μεγαλύτερες ψυχικές δυνατότητες, το χρώμα ματιών, το χρώμα τρίχας και η Εξωγήινη επαφή.
Σκέπτομαι ότι εάν πάρετε το μισό DNA ενός ''Γκρίζου'' και το μισό DNA ενός μεγάλου πίθηκου και δημιουργήσετε μια ύπαρξη που πιθανώς να είχε παρόμοια χαρακτηριστικά με έναν σύγχρονο άνθρωπο.
Γενικά εμείς είμαστε πιθανώς μισοί, μεταξύ των δύο από την άποψη της δύναμης, της νοημοσύνης και των ''ομορφιάς''! :D
Τώρα που το πάω, λοιπόν, είναι γνωστό πως πολλοί επιστήμονες σήμερα λένε πως η ζωή στη Γη προσήλθε από ''έξω'' ( βακτήρια μέσω μετεωριτών ). Τώρα λέω μήπως αυτό το έξω ήταν πιο πολύ σαν τα μικρά γκρι ανθρωπάκια, και το DNA τους έμοιαζε με το 0 ρέζους αρνητικό.. γι' αυτό και τα χαρακτηριστικά..
Απόψεις? :confused:
Τάκης Παπαδόπουλος
17-02-08, 19:23
Τον αρνητικό παράγοντα RH ( 0 Ρέζους αρνητικό )έχουν κατά προσέγγιση 14 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού. Πού αυτή η υποτιθέμενη μεταλλαγή είχε την αρχή της? Θα μπορούσε να υπάρχει κάποια αλήθεια στο ότι μερικοί, με αυτό το αίμα, έχουν γνωρίσματα που άλλοι δεν έχουν, όπως οι μεγαλύτερες ψυχικές δυνατότητες, το χρώμα ματιών, το χρώμα τρίχας και η Εξωγήινη επαφή.
Σκέπτομαι ότι εάν πάρετε το μισό DNA ενός ''Γκρίζου'' και το μισό DNA ενός μεγάλου πίθηκου και δημιουργήσετε μια ύπαρξη που πιθανώς να είχε παρόμοια χαρακτηριστικά με έναν σύγχρονο άνθρωπο.
Γενικά εμείς είμαστε πιθανώς μισοί, μεταξύ των δύο από την άποψη της δύναμης, της νοημοσύνης και των ''ομορφιάς''! :D
Τώρα που το πάω, λοιπόν, είναι γνωστό πως πολλοί επιστήμονες σήμερα λένε πως η ζωή στη Γη προσήλθε από ''έξω'' ( βακτήρια μέσω μετεωριτών ). Τώρα λέω μήπως αυτό το έξω ήταν πιο πολύ σαν τα μικρά γκρι ανθρωπάκια, και το DNA τους έμοιαζε με το 0 ρέζους αρνητικό.. γι' αυτό και τα χαρακτηριστικά..
Μμμμμ... Μάλλον Γενετιστές Βιοφυσικοί θα μπορούσαν να μας διαφωτίσουν πάνω στο ζήτημα των δύο "Ρέζους" του αίματος και στο τι ενδεχομένως σημαίνει αυτό βιολογικά.
Κάθε άλλη άποψη, κατά την γνώμη μου, μάλλον θα πάσχει, αν μη τι άλλο λόγω έλλειψης επιστημονικής τεκμηρίωσης, μιά και το θέμα δεν είναι κάτι που δεν αντιμετώπισε σαν ζήτημα η συμβατική Επιστήμη - όχι ότι αυτή είναι και η πανάκεια της ανθρώπινης Γνώσης.....
Η θεωρία ότι η ζωή ήρθε στη γή έξω από αυτήν δεν ξέρω κατά πόσο έχει περισσότερες πιθανότητες να ισχύει από το να δημιουργήθηκε η ζωή εντός της γης, αυτό το πιστεύω γιατί το DNA ή καλυετρα το αρχικό RNA, δλδ μονόκλωνο DNA, είναι εύκολο να δηλιυργηθεί στη γη, γιατί τα κατάλληλα συστατικά υπήρχαν. Ακόμα και ο Carl Sagan, κατάφερε να κατασκευάσει τα πρώτα συστατικά αυτών των μεγαλομορίων μέσα σε μια ειδική γυάλα σε εργαστήριο που περιείχε ακριβώς τα συστατικά που περιείχε η γή πριν εκατομμύρια χρόνια όταν πρωτοεμφανίστηκαν οι πρώτοι απλούστατοι μονοκοίτταροι οργανισμοί.
Το ρέζουν, είναι το αντιγόνο που έχουν τα ερυθρά μας αιμοσφαίρια, η ομόδα αίματος ρέζους αρνητικό απλά δεν έχει το αντιγόνο, βέβαια (ακόμα) δεν ξέρω πότε έγινε η αλλαγή, αν δεν έγιναν και τα rh+ rh- παράλληλα. Αυτό που ξέρω πάντως, είναι ότι κατα τη διάρκεια της ζωής μας το αν έχουμε ή όχι αντιγόνο, μπορεί να αλλάξει από κάποια βαριά ασθένεια ή μόλυνση.
Αλλά το να λέμε ότι το rh+ είναι πιο "ανθρώπινο" από το rh- είναι άκρως τραβηγμένο και λάθος.
Εγώ έχω B-...
Εγω δεν ζηταω την επιστημονικη γνωμη, διοτι δεν νομιζω να υπαρχει κανενας Γενετιστης αναμεσα μας, αντιθετα υπαρχουν ανθρωποι που μπορουν να πουν αυτο που νομιζουν.. εστω και οτι το 0 Ρεζους δεν εχει καμια σχεση με τις μεταφυσικες δυναμεις η τους εξωγηινους.. :cool:
εστω και οτι το 0 Ρεζους δεν εχει καμια σχεση με τις μεταφυσικες δυναμεις η τους εξωγηινους.. :cool:
Όσο για την ομάδα Ο είναι η πιο παλία από όλες, και αυτή που δημιούργησε τις άλλες, όσο για το rh είπα παραπάνω όσα ξέρω και ίσως κάποιες λογικές σκέψεις.
διοτι δεν νομιζω να υπαρχει κανενας Γενετιστης αναμεσα μας
Νομίζω ότι και Βιολόγος κάνει.
Τάκης Παπαδόπουλος
17-02-08, 20:19
Η θεωρία ότι η ζωή ήρθε στη γή έξω από αυτήν δεν ξέρω κατά πόσο έχει περισσότερες πιθανότητες να ισχύει από το να δημιουργήθηκε η ζωή εντός της γης, αυτό το πιστεύω γιατί το DNA ή καλυετρα το αρχικό RNA, δλδ μονόκλωνο DNA, είναι εύκολο να δηλιυργηθεί στη γη, γιατί τα κατάλληλα συστατικά υπήρχαν. Ακόμα και ο Carl Sagan, κατάφερε να κατασκευάσει τα πρώτα συστατικά αυτών των μεγαλομορίων μέσα σε μια ειδική γυάλα σε εργαστήριο που περιείχε ακριβώς τα συστατικά που περιείχε η γή πριν εκατομμύρια χρόνια όταν πρωτοεμφανίστηκαν οι πρώτοι απλούστατοι μονοκοίτταροι οργανισμοί.
Το ρέζουν, είναι το αντιγόνο που έχουν τα ερυθρά μας αιμοσφαίρια, η ομόδα αίματος ρέζους αρνητικό απλά δεν έχει το αντιγόνο, βέβαια (ακόμα) δεν ξέρω πότε έγινε η αλλαγή, αν δεν έγιναν και τα rh+ rh- παράλληλα. Αυτό που ξέρω πάντως, είναι ότι κατα τη διάρκεια της ζωής μας το αν έχουμε ή όχι αντιγόνο, μπορεί να αλλάξει από κάποια βαριά ασθένεια ή μόλυνση.
Αλλά το να λέμε ότι το rh+ είναι πιο "ανθρώπινο" από το rh- είναι άκρως τραβηγμένο και λάθος.
Εγώ έχω B-...
Μιλάς για την in vitro παραγωγή αμινοξέων ( ένα από τα είκοσι που έχουν ανιχνευθεί σε κύτταρα ).. Σωστό.
Ο δρόμος, όμως για το επόμενο στάδιο, είναι τόσο μακρύς, που χάνεται στον ορίζοντα...
Όσον αφορά την φυσιολογία των ατόμων με διαφορετικό ρέζους, δεν νομίζω πως υπάρχει επίπτωση οποιασδήποτε μορφής στην λειτουργικότητα του οργανισμού.
Πάλι γενετιστής ίσως θα είχε κάτι να πει. Ίσως.
Όσο για την ομάδα Ο είναι η πιο παλία από όλες, και αυτή που δημιούργησε τις άλλες, όσο για το rh είπα παραπάνω όσα ξέρω και ίσως κάποιες λογικές σκέψεις.
Νομίζω ότι και Βιολόγος κάνει.
Συγνωμη φιλε Violinist, αλλα δεν προσεξα το post σου πριν.
Ναι γνωριζω πως ειναι η αρχαιοτερη και γι'αυτο το λογο το λεω, μηπως..
ελα μου ντε.. γνωριζεις κανα βιολογο? Εγω πιθανον να δω την τεταρτη αλλα δεν ξερω με τον παγετο εξω..
Εγω δεν γνωριζω τι εχω.. αλλα ειναι 90 τοις εκατο 0.. τωρα + η -.. δεν ξερω..
Witch Shadow
18-02-08, 01:00
Φιλε Belthy
μια πολυ μακρινη μου ξαδερφη εχει ρεζους θετικο. Δεν προσεξα τπτ επανω της περιεργο. Μονο το οτι ειναι γλωσσου και δεν κανουμε παρεα. Αλλα και εξωγηινη να ηταν το ιδιο μου κανει...Μακρια μου...χιχιιχιχ :D
'Οσο μπορώ να συνεισφέρω στη κουβέντα επειδή είμαι βιολόγος για το ρέζους ισχύει ότι λέει ο viollinist, το dna είναι άλλη ιστορία και ναί μεν τα συστατικά για τη δημιουργία του dna υπήρχαν άφθονα στη φύση αλλά στερεοδομικά δεν ευνοείται η μορφή του dna που συναντάται στους ζωντανούς οργανισμούς. Ακόμα το ρέζους δεν είναι το μοναδικό στοιχείο μαζί με τις ομάδες αίματος που χαρακτηρίζουν το αίμα υπάρχουν και άλλα αντιγόνα.
Παρ' όλα αυτά όμως, είναι αλήθεια πως το ρέζους αρνητικό ίσως προέκυψε λόγω μετάλλαξης, πιθανότατα ανθρώπινης καθώς η ίδια η φύση σε κάθε νέο όν, πειραματίζεται συνεχώς. όλοι μας λίγο πολύ έχουμε ενα α % μεταλλάξεων. κάποιες από αυτές είναι πιο δραστικές από τις άλλες, θετικές ή αρνητικές ή ουδέτερες. Το ρέζους - κατά πως φαίνεται, (είμαι ακόμα φοιτητής βιολογίας) είναι μια σχετικά ουδέτερη μετάλλαξη που παρατηρήθηκε και η φύση την θεώρησε ευνοϊκή και έτσι συνεχήστικε. Φανταστίτε μια ασθένεια του άίματος που θα επηρέαζε αυτούς με ρέζους +. Αν δεν υπήρχε το ρέζους - τότε όλος ο πληθυσμός θα μπορούσε να καταστραφεί...
Παιδιά Και εγώ έχω 0 + πολλοί άνθρωποι έχουν 0 για ομάδα αίματος δεν
Πιστεύω ότι υπάρχει κατι το παράξενο με αυτή την ομάδα.
Φιλε Belthy
μια πολυ μακρινη μου ξαδερφη εχει ρεζους θετικο. Δεν προσεξα τπτ επανω της περιεργο. Μονο το οτι ειναι γλωσσου και δεν κανουμε παρεα. Αλλα και εξωγηινη να ηταν το ιδιο μου κανει...Μακρια μου...χιχιιχιχ :D
Χαχαχαχα... εγω μιλαγα ομως για αρνητικο.. ;)
Παρ' όλα αυτά όμως, είναι αλήθεια πως το ρέζους αρνητικό ίσως προέκυψε λόγω μετάλλαξης, πιθανότατα ανθρώπινης καθώς η ίδια η φύση σε κάθε νέο όν, πειραματίζεται συνεχώς. όλοι μας λίγο πολύ έχουμε ενα α % μεταλλάξεων. κάποιες από αυτές είναι πιο δραστικές από τις άλλες, θετικές ή αρνητικές ή ουδέτερες. Το ρέζους - κατά πως φαίνεται, (είμαι ακόμα φοιτητής βιολογίας) είναι μια σχετικά ουδέτερη μετάλλαξη που παρατηρήθηκε και η φύση την θεώρησε ευνοϊκή και έτσι συνεχήστικε. Φανταστίτε μια ασθένεια του άίματος που θα επηρέαζε αυτούς με ρέζους +. Αν δεν υπήρχε το ρέζους - τότε όλος ο πληθυσμός θα μπορούσε να καταστραφεί...
Ναι σε αυτο συμφωνω, αμα δεν υπηρχε το ρεζους τοτε μπορει να μην ζουσαμε.. και αυτο δεν ειναι καλο..
schooligan
18-02-08, 16:32
Δηλαδη που εγω ειμαι ομαδα (νομιζω) και ρεζους αρνητικο (σιγουρα) ειμαι καταλοιπο εξωγιηνων :confused: :confused: :confused: :confused:
Δηλαδη που εγω ειμαι ομαδα (νομιζω) και ρεζους αρνητικο (σιγουρα) ειμαι καταλοιπο εξωγιηνων :confused: :confused: :confused: :confused:
εσυ ο ιδιος απο οτι εχω καταλαβει μαλλον κατεχεις καποια ιδιοτητα ( νομιζω ), αλλα ακομα και αν οχι τοτε ειναι σιγουρο οτι εχεις παλιο DNA και μπορει ναι να ειναι καταλοιπο ( κατα την γνωμη μου )...
leo morpheus
18-02-08, 16:37
Παιδια εγω που εχω Ο ρεζους - , κινδυνευω?
Γιατρε ειμαι καλα;;; :p
schooligan
18-02-08, 16:46
Leo μαλλον ειμαστε πειραματοζωα εξωγηινων που δεν μας θελανε και μας παρατησαν εδω.... :( :( :( :(
Γιατί νομίζεις βρισκόμαστε εδώ schooligan;;; :p
Και εγώ έχω ρέζους αρνητικό...
Άρα ίσως να ξέρω κάτι παραπάνω από τα λεγόμενα "μυστήρια"... :D
Μεταξύ μας, μάλλον αρχίσαμε πάλι να ασχολούμαστε με τα λογικά και να τα βρίσκουμε παράξενα...
Παίδες, ένας άνθρωπος στους 50.000 έχει 4 νεφρά...
Παίδες οι Ίνουητ έχουν μία σειρά πλευρά λιγότερα, όπως και ένας στους 100.000 ανθρώπους...
ΑΥΤΟΙ είναι οι εξωγήινοι...
Για να μην γράψω και όλα τα άλλα παράξενα των ανθρώπων...
(The white man can not jump)... :p
schooligan
18-02-08, 19:21
Φιλε μου γραψε..εχει ενδιαφερον... :D
Φιλε μου γραψε..εχει ενδιαφερον...
Θα ήταν κακία ένας που σπουδάζει για νοσοκόμος να γράψει για ιατρική...
Υπάρχουν άλλοι γιατροί στο φόρουμ που μπορούν να το κάνουν αυτό...
Ειδικότερα οι δερματικές "ιδιορυθμίες" σε κάθε άνθρωπο είναι το κάτι άλλο...
Γιατί νομίζεις βρισκόμαστε εδώ schooligan;;; :p
Και εγώ έχω ρέζους αρνητικό...
Άρα ίσως να ξέρω κάτι παραπάνω από τα λεγόμενα "μυστήρια"... :D
Μεταξύ μας, μάλλον αρχίσαμε πάλι να ασχολούμαστε με τα λογικά και να τα βρίσκουμε παράξενα...
Παίδες, ένας άνθρωπος στους 50.000 έχει 4 νεφρά...
Παίδες οι Ίνουητ έχουν μία σειρά πλευρά λιγότερα, όπως και ένας στους 100.000 ανθρώπους...
ΑΥΤΟΙ είναι οι εξωγήινοι...
Για να μην γράψω και όλα τα άλλα παράξενα των ανθρώπων...
(The white man can not jump)... :p
Μέχρι και άνθρωποι με την καρδιά στα δεξιά υπάρχουν
Η καθε αποψη ειναι αποδεκτη και ζητητη! Γραψτε ολοι διοτι ολα ειναι κομματια ενος μεγαλου παζλ.. καθε αποψη μετραει..
Μέχρι και άνθρωποι με την καρδιά στα δεξιά υπάρχουν
Καθώς και με μεμβράνες ανάμεσα στα δάχτυλα και με ενωμένα δάχτυλα ποδιών...
Τάκης Παπαδόπουλος
19-02-08, 16:20
Καθώς και με μεμβράνες ανάμεσα στα δάχτυλα και με ενωμένα δάχτυλα ποδιών...
Για νηκτικό είδος ανθρώπου δεν έχω ακούσει πουθενά.
Έχω όμως ακούσει για την πλάκα που συνηθίζει να κάνει ένας αγρότης ( αν θυμάμαι καλά ) στους γιατρούς από Κιλκίς μέχρι Σέρρες, όταν ψάχνουν με το στηθοσκόπιο να ακούσουν την καρδιά του ΣΕ ΛΑΘΟΣ πλευρά, κα' όσον η δική του ευρίσκεται ΔΕΞΙΑ!
Φίλη Οφηλία, κάποιες φορές από πιθανή επίδραση - κατά τα πρώτα στάδια της κύησης - εξωτερικών παραγόντων ( από κάπνισμα μέχρι ακτινοβολίες πάσης μορφής ) διαφοροποιούνται οι "εντολές" που δίδονται στην ανάπτυξη του εμβρύου βάσει του Βιοργανωτικού προτύπου και συμβαίνουν τέτοια παράδοξα ή ακόμη και δυσμορφίες μη κληρονομικές, που κατά την γνώμη μου, δεν έχουν καμμία σχέση με "παραφυσικά" φαινόμενα.
Είχα γνωρίσει προ 35 περίπου ετών, άνδρα ( τότε 25ρη ) με τρεις ( όχι τέσσερις ) θηλές στο στήθος αντί για δύο, γεγονός που προκαλούσε θυμηδία και το σχετικό δούλεμα στην παρέα.
Κατά τα άλλα, ήταν ένας φυσιολογικότατος άνθρωπος, με την συνήθη κατάσταση υγείας και δραστηριότητα ενός νέου άνδρα.
Φίλη Οφηλία, κάποιες φορές από πιθανή επίδραση - κατά τα πρώτα στάδια της κύησης - εξωτερικών παραγόντων ( από κάπνισμα μέχρι ακτινοβολίες πάσης μορφής ) διαφοροποιούνται οι "εντολές" που δίδονται στην ανάπτυξη του εμβρύου βάσει του Βιοργανωτικού προτύπου και συμβαίνουν τέτοια παράδοξα ή ακόμη και δυσμορφίες μη κληρονομικές, που κατά την γνώμη μου, δεν έχουν καμμία σχέση με "παραφυσικά" φαινόμενα.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε Τάκη!
Τυχαίνει να έχω και εγώ ενωμένα δάχτυλα στα πόδια μου και, απ' όσο ξέρω, είμαι ένα απόλυτα φυσιολογικό και συνηθησμένο άτομο... :D
Φιλτάτη Ophelia,
Εάν ήσουν "ένα απόλυτα φυσιολογικό και συνηθησμένο άτομο", δεν θα ήσουν εδώ μέσα... :D
Λοιπόν ομολόγησε, από ποιόν πλανήτη είσαι;;; :p
Τάκης Παπαδόπουλος
19-02-08, 19:25
Φιλτάτη Ophelia,
Εάν ήσουν "ένα απόλυτα φυσιολογικό και συνηθησμένο άτομο", δεν θα ήσουν εδώ μέσα... :D
Λοιπόν ομολόγησε, από ποιόν πλανήτη είσαι;;; :p
ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ, ΟΦΗΛΙΑ, ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ... Πάει να σε ψαρέψει...
Ο Oannhsea είναι από τους άλλους, τους πράσινους με τις κεραίες και την προβοσκίδα, από τον Άρη...
ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ, ΟΦΗΛΙΑ, ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ... Πάει να σε ψαρέψει...
Ο Oannhsea είναι από τους άλλους, τους πράσινους με τις κεραίες και την προβοσκίδα, από τον Άρη...
Έχεις δίκιο φίλε Τάκη...θα ακολουθήσω την συμβουλή σου!
Φίλε Oannhsea δεν πρόκειτε να σου πώ τίποτα! My lips are sealed! ;)
(Συγνώμη για το off-topic :) )
schooligan
19-02-08, 23:04
Πω πω και νομιζα πως ειχα παραμεινει ο τελευταιος του ειδους :p :p :p
Τάκης Παπαδόπουλος
19-02-08, 23:16
Πω πω και νομιζα πως ειχα παραμεινει ο τελευταιος του ειδους :p :p :p
Ένας ένας σκάτε μύτη, έ;
( chat της πλάκας καταντήσαμε το νήμα... )
Δυστυχώς, επιστρατεύοντας τις γνώσεις μου περί ιατρικής, δεν στάθηκε δυνατό να βρω απολύτως κανένα σημείο που θα στήριζε τον ισχυρισμό ότι η απουσία του παράγοντα rhesus οφείλεται σε γενετικό ανασυνδυασμό γήινων με εξωγήινους. Αφήστε δε που, τα rhesus (-) άτομα δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές από τα rh(+)
Oddb@llSoul
20-02-08, 19:29
Τάκη σε διαβεβαιώ , τον έχω δει απο κοντά και δεν είναι καθόλου έτσι... :p
Εκτός κι αν έχει κάνει προσωρινή τροποποίηση του Νι Εν Έι και έχει αλλάξει εξωτερική εμφάνιση...Τότε καλά.
Πάντως εγώ είμαι απο Τον Γλίγκον...Μπαντζανάκης του Σπόκ...Αφού ρε σεις μια φορά μαζί τα πείναμε με τον Χαν Σόλο και τον Τσουμπάκα...Και αυτός ο Λούκ...Πολύ πρώτο παιδί...Που να γνωρίσετε και τον πατέρα του...Πολύ αηδία άνθρωπος... :D
Τάκης Παπαδόπουλος
20-02-08, 19:57
Τάκη σε διαβεβαιώ , τον έχω δει απο κοντά και δεν είναι καθόλου έτσι... :p
Εκτός κι αν έχει κάνει προσωρινή τροποποίηση του Νι Εν Έι και έχει αλλάξει εξωτερική εμφάνιση...Τότε καλά.
Πάντως εγώ είμαι απο Τον Γλίγκον...Μπαντζανάκης του Σπόκ...Αφού ρε σεις μια φορά μαζί τα πείναμε με τον Χαν Σόλο και τον Τσουμπάκα...Και αυτός ο Λούκ...Πολύ πρώτο παιδί...Που να γνωρίσετε και τον πατέρα του...Πολύ αηδία άνθρωπος... :D
Μπα, κρύβεται και πρέπει να φοράς ειδικά γυαλιά για να δεις τα πράσινα κερατάκια...
Σε ξεγέλασε και σένα, κι ας είσαι από τον Κλίνγκον.
Ά, ναι, την ψηλή την Κλινγκόνισα που πήγαινε σχολείο με τον τρίχα τον Τσουμπάκα, μιά τάξη μεγαλύτερη, την ξέρεις;
Έμαθα ότι παντρεύτηκε... το κοντό το ξωτικό από τον ΄'Αρχοντα των δαχτυλιδιών... Τί γούστο κι αυτό!
Αναρωτιέμαι τί σόι παιδιά θα κάνει...
( Όπως αναρωτιέμαι και πότε θα μας κράξουν από την διαχείριση ομαδικά, για το πώς καταντήσαμε το νήμα...
Καλό να σταματήσουμε εδώ! )
Οι άνθρωποι που παρουσιάζουν διαφορές του στυλ 4 νεφρά ή καρδιά στα δεξιά κλπ είναι πολύ πιθανό να είναι Χίμαιρες. Δηλαδή όταν ήταν στην μήτρα της μητέρας τους υπάρχαν δύο γονιμοποιήσεις. Για κάποιο λόγο όμως η μία απορρόφησε την άλλη με αποτέλεσμα το έξτρα να είναι "ανάμνηση" του έταιρου οργανισμού που υπήρχε.
Σχετικά με την καρδιά υπάρχει η διαφοροποίηση του να έχει κάποιος την καρδιά αριστερά και του να έχει αντίστροφα τις βαλβίδες. Αυτό είναι πολλές φορές και επικίνδυνο, αφού θέλει προσοχή από τους γιατρούς σε περίπτωση κάποιας μικροεπέμβασης.
εγώ πάντως έχω 0 αρνητικό! . Αλλα δεν πιστεύω ότι το αίμα έχει σχέση με εξωγήινους..
Η ποιο κοντά στο paranormal...?
Εχω μηδεν ρέζους αρνητικό ε! αυτό πια οτι θα ήμουν κ UFO δεν το περιμενα
Ydroxoos^^
02-03-08, 04:52
Εγώ δεν ξέρω τι ομάδα αίματος εχω.Αρα δεν γνωρίζω αν είμαι εξωγήινος.
Όσο για την άλλη την ομάδα είμαι ΑΡΗΣ.(δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό)
Εγώ δεν ξέρω τι ομάδα αίματος εχω.Αρα δεν γνωρίζω αν είμαι εξωγήινος.
Όσο για την άλλη την ομάδα είμαι ΑΡΗΣ.(δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό)
Δεν είπε κάνεις πως όποιος έχει ομάδα αίματος 0 αρνητικό είναι εξωγήινος, από την άλλη όμως ειπώθηκε πως αυτοί με την συγκεκριμένη ομάδα αίματος, επειδή είναι η πιο αρχαία, έχουν πιθανόν υπολείμματα εξωγήινων πολιτισμών που κατά κάποιες απόψεις είχαν επισπευτεί την Γη, η μεταφερθήκαν εδω μέσω κομητών..
Μιας και δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο δεν μπορώ να σου απαντήσω ολοκληρωτικά, αλλά κατά την άποψη μου το ποδόσφαιρο είναι ανούσιο όποτε καμία σχέση δεν έχει :p :D
Ydroxoos^^
02-03-08, 14:18
Αγαπητέ Belthazor η συμμετοχή μου σε αυτό το θέμα κρίνετε ως ανάγωγη αλλά παρασύρθηκα πίστεψε με από της τελευταίες απαντήσεις και ήμουν λιγάκι περιπαιχτικός (τα γνωστά μου άνοστα αστειάκια).
Στην δημιουργία κατά το δικό μου πιστεύω συγκρούονται 2 αντίπαλα στρατόπεδα
Αυτό που έχει να κάνει με τους κάθε είδους επιστήμονες και αυτό της θρησκείας
Το ένα προσπαθεί να βρει τον κρίκο τις εξελίξεις μέσα από την φύση (επιστήμονες) και αυτό της θρησκείας που όσο και αν φαίνετε απίστευτο ότι είμαστε δημιουργία του θεού ο οποίος βρίσκετε στον ουρανό η παράδεισο η άλλο πλανήτη με αλλά λόγια είμαστε δημιουργήματα μιας μεγάλης δύναμης που κυβερνά το σύμπαν(αυτό γιατί μου φέρνει λιγάκι από εξωγήινους?)
Αν πάμε λοιπόν με την θρησκεία τότε όντως οι άνθρωποι που έχουν τον συγκεκριμένο τύπο αίματος έχουν κάποια γονίδια τα οποία έχουν σχέση με αυτό που υποστηρίζεις
Υστερόγραφο Το δικό μου πιστεύω κρέμεται επικίνδυνα ακροβατώντας ανάμεσα στα 2.Ειμαστε δημιουργήματα της φύσης όπως τόσα και τόσα ζωντανά σε αυτόν τον πλανήτη η μας έφτιαξε άλλος?
Αγαπητέ Belthazor η συμμετοχή μου σε αυτό το θέμα κρίνετε ως ανάγωγη αλλά παρασύρθηκα πίστεψε με από της τελευταίες απαντήσεις και ήμουν λιγάκι περιπαιχτικός (τα γνωστά μου άνοστα αστειάκια).
Χαχαχα.. μάλλον με παρεξήγησες.. δεν ήθελα να σου πω ότι τα αστειάκια ήταν κρύα.. απλά και εγώ μια πλακά έκανα, έτσι και αλλιώς άμα τα παίρνεις όλα σοβαρά.. πάει.. χάθηκε ο κόσμος..
Στην δημιουργία κατά το δικό μου πιστεύω συγκρούονται 2 αντίπαλα στρατόπεδα
Αυτό που έχει να κάνει με τους κάθε είδους επιστήμονες και αυτό της θρησκείας
Το ένα προσπαθεί να βρει τον κρίκο τις εξελίξεις μέσα από την φύση (επιστήμονες) και αυτό της θρησκείας που όσο και αν φαίνετε απίστευτο ότι είμαστε δημιουργία του θεού ο οποίος βρίσκετε στον ουρανό η παράδεισο η άλλο πλανήτη με αλλά λόγια είμαστε δημιουργήματα μιας μεγάλης δύναμης που κυβερνά το σύμπαν(αυτό γιατί μου φέρνει λιγάκι από εξωγήινους?)
Αν πάμε λοιπόν με την θρησκεία τότε όντως οι άνθρωποι που έχουν τον συγκεκριμένο τύπο αίματος έχουν κάποια γονίδια τα οποία έχουν σχέση με αυτό που υποστηρίζεις
Όπως είπες, οι επιστήμονες λένε το πως έγινε ενώ η θρησκεία λέει το γιατί και το τελικό σκοπό.. όλα συνδέονται..
Δεν είναι περίεργο που σου θυμίζει εξωγήινους, άμα δεις ένα άλλο Thread που έκανα θα δεις πως υποστηρίζω πως ο θεός ( ακόμα και των Χριστιανών ) μπορεί να είναι κάποιος από ένα άλλο πλανήτη.. ( Μυθολογία Cthulhu και Εξωγήινοι Θεοί )
Υστερόγραφο Το δικό μου πιστεύω κρέμεται επικίνδυνα ακροβατώντας ανάμεσα στα είμαστε δημιουργήματα της φύσης όπως τόσα και τόσα ζωντανά σε αυτόν τον πλανήτη η μας έφτιαξε άλλος?
Ακόμα και άμα μας ''έφτιαξε'' κάποιος άλλος, και αυτόν τον άλλον τον ''έφτιαξε'' η φύση, και άμα αυτός ο άλλος ''φτιάχτηκε'' από κάποιον άλλον, τότε και ο άλλος ''φτιάχτηκε'' από τη φύση.. Έμμεσα η άμεσα είμαστε ''φτιαγμένοι'' από τη φύση, όποτε δεν υπάρχει λόγος να ακροβατείς :D :cool: !
Grigorios o Ellhn
02-03-08, 16:54
Εγώ που έχω Α- τι είμαι, ενδιάμεση κατηγορία-υβρίδιο? Απαπα, με κολακεύετε....θα παω στο ΣιΕνΕν να βγάλω λεφτά....
Εγώ που έχω Α- τι είμαι, ενδιάμεση κατηγορία-υβρίδιο? Απαπα, με κολακεύετε....θα παω στο ΣιΕνΕν να βγάλω λεφτά....
εσυ που εχεις Α- κοιτα να διαβασεις να το κανεις Α+ γιατι δεν σε βλεπω να μπαινεις στο πανεπιστημιο :) :)
εγω παντως εχω 0+ καπου εχω και ενα βιβλιο
τρωγοντας συμφωνα με την ομαδα αιματος σας
αν θελετε θα ανεβασω καποια ενδιαφεροντα στοιχεια και θα σας πω ποια απο αυτα που γραφει μεσα εχω διαπιστωσει οτι εχουν καποια βαση αληθειας
Grigorios o Ellhn
02-03-08, 17:34
κοίτα μόνο μη χτυπήσεις και θες αίμα, γιατί μετά άντε να σου βρούμε.... Πάντως με μια δική μου έρευνα που ετοιμάζομαι να δημοσιεύσω με τη βοήθεια ενος φίλου δημοσιογράφου, την ίδια με εμένα ομάδα έχει ένας μεγάλος αριθμός ατόμων που ονόμασα καταχρηστικά "παιδιά του 82", και πιστεύς ότι είναι οι πρόδρομοι αυτών του 83....Θα επανέλθω σχετικά όταν ολοκληρώσω τις μελέτες μου.
μα η ομαδα μου ειναι η ποιο κοινη 45% των ανθρωπων εχουν 0+
ασε που ειμαι εθελοντης αιμοδοτης
περιμενω την μελετη
επειδή είμαι άσχετος..τι τρέχει με τα παιδιά του 83? ίππαρχοι σχετικό topic να διαβάσω?
Διάβασα κάπου αλλου πάλι για παιδιά του 83 αλλα χωρίς να λένε γιατί..
Μπορει να ειναι κατι τετοιο αλλα λεφτα δεν θα βγαλεις.. :p
εγω παντως εχω 0+ καπου εχω και ενα βιβλιο
τρωγοντας συμφωνα με την ομαδα αιματος σας
αν θελετε θα ανεβασω καποια ενδιαφεροντα στοιχεια και θα σας πω ποια απο αυτα που γραφει μεσα εχω διαπιστωσει οτι εχουν καποια βαση αληθειας
Ευπροσδεκτα τα κειμενα σου..
επειδή είμαι άσχετος..τι τρέχει με τα παιδιά του 83? ίππαρχοι σχετικό topic να διαβάσω?
Διάβασα κάπου αλλου πάλι για παιδιά του 83 αλλα χωρίς να λένε γιατί..
Υπαρχει σχετικο topic, αμα το ψαξεις λιγο το βρισκεις..
Ναι έψαχνα όση ώρα περίμενα απάντηση και διάβασα ήδη..
Ακούγεται περίεργο Ίσος χωρίς παρεξήγηση αστείο..Το λέω αυτό γιατί αναφέρονται για σημάδια στο σώμα...(ας μας δείξουν) και για υπερφυσικές δύναμης ως εξέλιξη...
και ali μια ερώτηση...γιατί μονο τα παιδιά του 83, και όχι τα παδιά του 83 και μετέπειτα...Θα το θεωρούσα πιο λογικό.
ερώτηση.. Το αίμα παίζει ρολο? όλα αυτά τα παιδιά έχουν τον ίδιο τύπο? λίγο κουφό ακούγεται...Αν υποθέσουμε ότι περνούν το emma του πατέρα? βασικά εγώ έχω 0- ο αδερφός μου a+ ahmmm δεν ξέρω πως έγινε αλλα έχουμε τον ίδιο πατέρα HAHAHAHA
και ali μια ερώτηση...γιατί μονο τα παιδιά του 83, και όχι τα παδιά του 83 και μετέπειτα...Θα το θεωρούσα πιο λογικό.
ερώτηση.. Το αίμα παίζει ρολο? όλα αυτά τα παιδιά έχουν τον ίδιο τύπο? λίγο κουφό ακούγεται...Αν υποθέσουμε ότι περνούν το emma του πατέρα? βασικά εγώ έχω 0- ο αδερφός μου a+ ahmmm δεν ξέρω πως έγινε αλλα έχουμε τον ίδιο πατέρα HAHAHAHA
Δεν εχω παρακολουθησει τα παιδια του ΄83 γενικος αλλα ειναι νομιζω λογω του συγχρονισμου Δια-Κρονου η κατι τετοιο..
Μπορει να εχετε τον ιδιο πατερα αλλα αυτο δεν σημαινει πως εισαστε και ιδιοι.. εχω παρατηρησει ομως πως κατω απο τις επιδρασεις των πλανητων ( η γενικος κατι απο τον ουρανο η τη γη ) το αιμα αποκτα ιδιοτητες. Εννοω πως οι βαρητηκες δυναμεις του Δια και του Κρονου αμα συγχρονιστουν μπορουν να προκαλεσουν αλλαγες..
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι ρολο παίζουν οι πλανήτες με την σύλληψη...
Αλλα όντως από κοροϊδευτικά έως σοβαρά είχα προβληματιστεί με το θέμα..(όχι τα παιδιά του 83)
Πχ μου ήταν περίεργο ως σκέψη πως οι γονείς μου έχουν a+ το ίδιο και ο αδελφός μου αλλα εγώ 0-
Το απεδωσα ίσος σε κληρονομικότητα ως το πιο λογικό.
Αν και έχω ακούσει ότι δεν κάνει και οι 2 γονείς να έχουν τον ίδιο τύπο αίματος..μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο παιδί.
Αυτά..δεν θέλω να κουράζω άλλο..διάβασα το άρθρο αλλα το thread είναι τεράστιο κάποια ali φορα ίσος..Θα πάρει ώρες να το διαβάσω όλο. (παιδιά του 83)
σημείωση : εγώ δεν είμαι παιδί του 83.. lol
Το απεδωσα ίσος σε κληρονομικότητα ως το πιο λογικό.
Αν και έχω ακούσει ότι δεν κάνει και οι 2 γονείς να έχουν τον ίδιο τύπο αίματος..μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο παιδί.
Αυτά..δεν θέλω να κουράζω άλλο..διάβασα το άρθρο αλλα το thread είναι τεράστιο κάποια ali φορα ίσος..Θα πάρει ώρες να το διαβάσω όλο. (παιδιά του 83)
σημείωση : εγώ δεν είμαι παιδί του 83.. lol
Μπορει λογω του οτι οι δυο γονεις ειχαν ιδια ομαδα αιματος να εχεις εσυ 0, αλλα τωρα για τον αδερφο σου.. δεν ξερω..
Ναι ειναι μεγαλο και γι' αυτο δεν το διαβαζω, ουτε με ενδιαφερει το θεμα, ξερω οτι ειναι αναγκαιο..
Ουτε εγω ειμαι.. :p
Εγω δεν ζηταω την επιστημονικη γνωμη, διοτι δεν νομιζω να υπαρχει κανενας Γενετιστης αναμεσα μας, αντιθετα υπαρχουν ανθρωποι που μπορουν να πουν αυτο που νομιζουν.. εστω και οτι το 0 Ρεζους δεν εχει καμια σχεση με τις μεταφυσικες δυναμεις η τους εξωγηινους.. :cool:
Για πρωτη φορα ακουω να εχει σχεση το αιμα με τις μεταφυσικες δυναμεις. Πραγματικα με εβαλες σε σκεψεις γιατι εγω ειμαι τετοιο ρεζους και απο μικρη εχω τετοιες δυνάμεις (μιλάμε για πολλές τετοιες δυνάμεις... και ας μην ασχολουμαι ιδιαιτερα με αυτες, απλα τι δέχομαι) και καμια φορα τις χρησιμοποιω για πλακα όπως έκανα παιδακι. Εχω και γενετιστρια συγγενη θα την ρωτησω ..αν και νομιζω οτι θα μου δωσει επιστημονικη ερμηνεια.
Για πρωτη φορα ακουω να εχει σχεση το αιμα με τις μεταφυσικες δυναμεις. Πραγματικα με εβαλες σε σκεψεις γιατι εγω ειμαι τετοιο ρεζους και απο μικρη εχω τετοιες δυνάμεις (μιλάμε για πολλές τετοιες δυνάμεις... και ας μην ασχολουμαι ιδιαιτερα με αυτες, απλα τι δέχομαι) και καμια φορα τις χρησιμοποιω για πλακα όπως έκανα παιδακι. Εχω και γενετιστρια συγγενη θα την ρωτησω ..αν και νομιζω οτι θα μου δωσει επιστημονικη ερμηνεια.
Ψαξε το λιγο, αν και οπως ειπες, μαλλον θα σου δωσει ''επιστημονικη'' ερμηνεια! Αλλα μιας και εγω ασχολουμε με βιολογια και τα υπολοιπα ( αν και ειμαι σε αλλη κατευθυνση ) μπορω να σου πω οτι κατι εχει, ολα βρισκονται στο DNA, οποτε γιατι να μην ειναι και οι ικανοτητες. Και μια μικρη ''μεταλλαξη'' μπορει να φερει μεγαλες αλλαγες.
Ασχετο μα ανθρωπινο...μολις έλαβα αυτο το mail (το παραθετω όπως το έλαβα)
Ο Χουρμουζιάδης Δημήτρης, 35 ετών, νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής
> θεραπείας στο νοσοκομείο 'Παπανικολάου' και χρειάζεται αίμα ΜΗΔΕΝ
> ΑΡΝΗΤΙΚΟ.
>
> Όποιος μπορεί να βοηθήσει παρακαλείται να επικοινωνήσει με το τμήμα
> αιμοδοσίας του 'Παπανικολάου' ή στο τηλ. 6978482332
>
> XREIAZONTAI 50 FIALES AIMA OMADAS 0(MHDEN ARNHTIKO)
>
> Epeidh ta pragmata einai polu sovara kai h katastash tou dhmhtrh krisimh
>
> 8a parakalousame osous exoun omada aimatos 0- (mhden arnhtiko)
>
> kai mporoun na dwsoun aima na perasoun apo ena apo ola ta nosokomeia
> ths xwras dinontas to onoma kai to nosokomeio sto opoio paei to aima
>
> gia ton dhmhtrh xourmouziadh sto papanikolaou 8essalonikhs
>
> prepei na mazeutoun panw apo 50 fiales aimatos kai oi filoi kai oikogenia
> exoun mazepsei molis 8 .
>
> kante ena repost peite to stous filous sas isws kapoios na mporei na
> ton swsei....
>
> o dhmhtrhs hdh sas euxaristei olous akomh kai an vrisketai se kwma
> auth th stigmh....
Απο οτι φαινεται εχεις Hi5 μιας και εγω ελαβα ενα τετοιο, δυστυχως εγω δεν ξερω τι ομαδα αιματος εχω αν και μαλλον ειναι 0.. τωρα δεν γνωριζω περαιτερω..
Grigorios o Ellhn
02-04-08, 18:50
Εγώ πάντως δεν έχω τέτοια ομάδα, αλλά χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ, ειναι αληθινό αυτό το μήνυμα?
Αν οι υπολογισμοί μου είναι σωστοί, 50 φιάλες αίμα ειναι πάνω απο 10 λίτρα, όταν ο μέσος άνθρωπος έχει μέσα του 5-7 λίτρα....Τι σόι άνθρωπος είναι αυτός ο τραυματίας???
schooligan
02-04-08, 19:06
Παιδια, αν ειναι δυνατον, ολα τα νοσοκομεια εχουν παντα μεγαλο αποθεμα απο αιμα και δεν περιμενουν να παει ο καθε συγγενεις να δωσει το αιμα εκεινη τη στιγμη για να βοηθησουν τον ανθρωπο.
Back up εχουν παντα, απλα ζητανε παντα να δινει ο κοσμος ωστε να αναπληρωνεται αυτο που εχουν στην ακρη.
Τα τελευταια δυο post ειναι πολυ διαφωτιστηκα.. ευχαριστω.. :rolleyes:
urban_soul
14-06-08, 01:54
Βασικα ειχα γραψει οτι εγω εχς ρεζους 0- αλλα μετα το εσβησα γιατι δεν ημουν σιγουρος. ψαξα ομως τελικα και βρηκα τι ομαδα αιματος εχω. και ναι τελικα ειναι 0-
Εγώ πάντως δεν έχω τέτοια ομάδα, αλλά χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ, ειναι αληθινό αυτό το μήνυμα?
Αν οι υπολογισμοί μου είναι σωστοί, 50 φιάλες αίμα ειναι πάνω απο 10 λίτρα, όταν ο μέσος άνθρωπος έχει μέσα του 5-7 λίτρα....Τι σόι άνθρωπος είναι αυτός ο τραυματίας???
Χωρις ποδια. το ενδεχομενο να χανει κατα τις επεμβεσεις πολυ αιμα...?
εχω μια φιλη με τετοια ομαδα αιματος.....αλλα....δεν παρουσιαζει κατι παραξενο....ουτε μεταφυσικες δυναμεις ....ουτε τιποτα...δηλαδη ειναι πιο φυσιολογικη και απο το ιδιο το φυσιολογικο....
δεν νομιζω να συνδεεται η ομαδα αιματος με τετοια πραγματα...δεν γινεται να συνδεουμε κατι με το ανεξηγητο επειδη το εχει πχ...μονο το 15% στην Ελλαδα....εξαλλου λογικα να το σκεφτουμαι ΠΩΣ!? μπορει το αιμα να επηρρεασει???
εξαλλου λογικα να το σκεφτουμαι ΠΩΣ!? μπορει το αιμα να επηρρεασει???
Ολα βρισκονται στο αιμα, ολες οι πληροφοριες βρισκονται στο αιμα, στο DNA, δηλαδη εσυ που νομιζεις οτι βρισκονται?
Mπορει να βρισκονται στο αιμα....αλλα δεν σημαινει οτι αλλαζει ο ανθρωπος επειδη αλλαζει η ομαδα αιματος
Mπορει να βρισκονται στο αιμα....αλλα δεν σημαινει οτι αλλαζει ο ανθρωπος επειδη αλλαζει η ομαδα αιματος
Για να το φέρω σε πιο κανονικά επίπεδα, θα πω ένα παράδειγμα!
Το DNA είναι το βασικό συστατικό ενός οργανισμού, έτσι? Έτσι λοιπόν, όπως το DNA είναι βασικό, έτσι είναι και το λογισμικό ενός υπολογιστή ( π.χ. XP, VISTA)! Όταν το αλλάζεις, αλλάζεις και όλες τις λειτουργίες, τα πάντα, και συνήθως το παλιό λογισμικό χάνεται! Έτσι λοιπόν, όταν χάνεται η αλλάζει το DNA, και εμφανίζεται ένα νέο, αλλάζει το μηχάνημα, αλλάζουμε εμείς, έχεις ακούσει για τις μεταλλάξεις σε DNA? Δεν είναι μονό εξωτερικές, αλλά και εσωτερικές.. Δεν είναι ένα απλό Update, είναι κάτι πιο σύνθετο.. Σκέψου το λίγο! ;) Αυτά.. :D
Ωραια ολα αυτα...αλλα τι το διαφορετικο εχει καποιος με 0 ρεζους θετικο και 0 ρεζους αρνητικο?γιατι να μην εχει 'δυναμεις' καποιος με την ομαδα Β...
Ωραια ολα αυτα...αλλα τι το διαφορετικο εχει καποιος με 0 ρεζους θετικο και 0 ρεζους αρνητικο?γιατι να μην εχει 'δυναμεις' καποιος με την ομαδα Β...
Δεν ανέφερα πουθενά ότι κάποιος με διαφορετική ομάδα αίματος δεν έχει δυνάμεις, και άμα το έκανα τότε λάθος μου. Το θέμα είναι ότι το 0 ρέζους - είναι κάτι σαν το ''πρωτότυπο'' DNA, το πιο παλιό, και πως σε αυτό, λογά της τεράστιας ιστορίας του, είναι πιο εύκολο να εντοπιστούν ''ικανότητες''.. Ελπιζω να καταλαβαινεις τον ειρμο μου..
johnaros211
14-09-08, 14:54
Λοιπον,εγω εχω να πω 3 πραγματα:
1ον,και απευθυνομαι σε ολουσ.αν δεν ξερετε,μην μιλατε,γιατι ειδα κατι κουλα πριν του στιλ,ολεσ οι πληροφοριεσ βρισκονται στο αιμαι.τελοσ παντων..
2ον,εαν δεν το γνωριζεται,δεν εχουν μονο οι ανθρωποι τον παραγοντα ρεζουσ.Μεχρι και το ονομα το μαρτυρα(πρωτοανακαλυφθηκε στουσ πιθηκουσ ρεζουσ μακακουσ).και αυτο αμεσωσ καταριπτει τισ θεωριεσ περι εξωγηινησ προελευσησ(εκτοσ και αν τα αλιεν ειναι κτηνοβατεσ)
3ον και παλι,πωσ ανοιγεται το στομα σασ και λετε οτι μπορει να μασ το κλειροδοτησαν τα αλιεν?ελεοσ!ακομα και αν υπαρχουν,αυτα που λετε,ειναι αντιστοιχα με το να πω οτι γκαστρωσα ενα σκυλο,γεννησε και το παιδακι-σκυλακι,περπατα στα 2,και τωρα μαθαινει τισ πρωτεσ του λεξουλεσ!
Είναι κρίμα Johnara211, εν έτη 2008 να αμφισβητούμε την ύπαρξη εξωγήινων. Όποιος αρνείται την ύπαρξη εξωγήινων, στην ουσία αρνέιται και τη δική του ύπαρξη..
schooligan
14-09-08, 15:25
Λοιπον,εγω εχω να πω 3 πραγματα: 1ον,και απευθυνομαι σε ολουσ.αν δεν ξερετε,μην μιλατε,γιατι ειδα κατι κουλα πριν του στιλ,ολεσ οι πληροφοριεσ βρισκονται στο αιμαι.τελοσ παντων.. 2ον,εαν δεν το γνωριζεται,δεν εχουν μονο οι ανθρωποι τον παραγοντα ρεζουσ.Μεχρι και το ονομα το μαρτυρα(πρωτοανακαλυφθηκε στουσ πιθηκουσ ρεζουσ μακακουσ).και αυτο αμεσωσ καταριπτει τισ θεωριεσ περι εξωγηινης προελευσης(εκτοσ και αν τα αλιεν ειναι κτηνοβατεσ) 3ον και παλι,πωσ ανοιγεται το στομα σασ και λετε οτι μπορει να μασ το κλειροδοτησαν τα αλιεν?ελεοσ!ακομα και αν υπαρχουν,αυτα που λετε,ειναι αντιστοιχα με το να πω οτι γκαστρωσα ενα σκυλο,γεννησε και το παιδακι-σκυλακι,περπατα στα 2,και τωρα μαθαινει τισ πρωτεσ του λεξουλεσ!
Φιλε μου,
Και εγω με την σειρα μου να πω 3 πραγματα..
1ον..δεν ειναι το πιο φρονιμο πραγμα με 5 μολις ποστ εδω μεσα να αρχισεις να επιτιθεσαι κατα παντων και να χλευαζεις τις αποψεις τους, γιατι αποψη μερικων μπορει να ειναι το γεγονος οτι ειναι απο αξωγηινους και δεν εχεις εσυ το δικαιωμα να τους χλευασεις γι αυτο, οποτε θα ηταν προτιμότερο να χρησιμοποιεις εναν ..πιο ευγενικο τροπο ωστε να αντιπαραθεσεις τα δικα σου επιχειρηματα παντα μεσα σε λογικα πλαισια..
2ον..Θα σε παρακαλουσα προσωπικα ..ειναι ασχημο για τα ματια του καθενος μας εδω μεσα να βγαζουμε ακρη με ανορθογραφιες..
3ον..For God Shake..πριν αρχισεις ενα κατηγορητήριο..διαβασε απο την αρχη και δες οτι με το θεμα αυτο ολοι καναμε καλαμπουρι και χιουμορ οταν λεγαμε για δυναμεις και εξωγηινους κλπ...
johnaros211
15-09-08, 18:38
Φιλε σκουλιγκαν.τα λογικα πλαισια εχουν καταριφθει απο τη στιγμη που καποιοσ ειναι τοσο ανωριμοσ να μην το πω αλλιωσ,και θεωρηθει επιθεση,αφου ειμαι νεοσ στο φορουμ,κ δν εχω δικαιομα να επιτιθεμαι σε καποιον που προσβαλλει-βιαζει την κοινη λογικη(αληθεια,αυτο που το ειδεσ γραμενο?),ωστε να πιστευει οτι εχει τα γονιδια του Ε.Τ.Επισησ,εσυ δεν μου επιτιθεσαι,οταν αναφερεσαι στα ορθογραφικα λαθη?θα μπορουσα καλλιστα να ειχα καποιο νοητικο προβλημα(που δωξα τα αλιεν δεν εχω,απλωσ λογο τεχνικων προβληματων στον η/υ γραφω απο κινητο,και δεν το εχω συνηθισει).και οσο για το τελευταιο,ασ μασ απαντησει ο μπαλταζαρ για το αν παιρνει στα σοβαρα το θεμα που ανοιξε ή οχι.
schooligan
15-09-08, 23:54
τα λογικα πλαισια εχουν καταριφθει απο τη στιγμη που καποιοσ ειναι τοσο ανωριμοσ να μην το πω αλλιωσ,
Το γεγονος οτι η αποψη οποιουδηποτε συμφουριτη μας εδω περα, μπορει να ειναι αντιθετη απο την δικια σου ή δικια μου, δεν νομιζω να σημαινει οτι καποιος ειναι ανωριμος...εκτος βεβαια και με οσους ΕΣΥ ΔΕΝ συμφωνεις και δεν ασπαζονται τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ πιστευω..ειναι ΑΝΩΡΙΜΟΙ...
και θεωρηθει επιθεση,αφου ειμαι νεοσ στο φορουμ,κ δν εχω δικαιομα να επιτιθεμαι σε καποιον που προσβαλλει-βιαζει την κοινη λογικη(αληθεια,αυτο που το ειδεσ γραμενο?),ωστε να πιστευει οτι εχει τα γονιδια του Ε.Τ.
Και ξανα-λεω...το γεγονος οτι καποιος εχει αντιθετη αποψη απο εσενα σημαινει οτι ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ-ΒΙΑΖΕΙ την κοινη ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ λογικη? Δηλαδη ή πρεπει να γνωριζουν ολοι τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ πιστευω και πρεπει να τα ασπαζονται ή να μην γραφουν? Αυτο μας λες δηλαδη?
Επισησ,εσυ δεν μου επιτιθεσαι,οταν αναφερεσαι στα ορθογραφικα λαθη?θα μπορουσα καλλιστα να ειχα καποιο νοητικο προβλημα(που δωξα τα αλιεν δεν εχω,απλωσ λογο τεχνικων προβληματων στον η/υ γραφω απο κινητο,και δεν το εχω συνηθισει).
Εαν εσυ θεωρεις επιθεση το γεγονος οτι δεν ειναι υποχρεωμενος κανεις μας εδω μεσα να διαβαζει ανορθογραφίες και να του βγαινουν τα ματια για να διαβασει τι λες εσυ, τοτε συγνωμη κι ολας αλλα προβλημα σου. Εφοσον εισαι σε ενα φορουμ, πρεπει να ακολουθεις καποιους κανονες τους οποιους μπορεις να βρεις εδω (http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=600).
και οσο για το τελευταιο,ασ μασ απαντησει ο μπαλταζαρ για το αν παιρνει στα σοβαρα το θεμα που ανοιξε ή οχι.
Δικαιωμα του καθενος ειναι ξανα-λέω να πιστευει οτι θελει..αυτο δεν σημαινει οτι τα πιστευω του Belthazor βιαζουν - προσβαλλουν καποια λογικη. Ελεος δηλαδη.
Λοιπον,εγω εχω να πω 3 πραγματα:
1ον,και απευθυνομαι σε ολουσ.αν δεν ξερετε,μην μιλατε,γιατι ειδα κατι κουλα πριν του στιλ,ολεσ οι πληροφοριεσ βρισκονται στο αιμαι.τελοσ παντων..
Άμα όλες οι πληροφορίες δεν βρίσκονται στο DNA, τότε εσύ που λες να είναι? Όταν το DNA είναι το ίδιο ο φορέας της ζωής, εσύ τι λες να είναι? Όταν λέω φορέας ζωής, εννοώ για να μην παρεξηγηθούμε ότι αυτό είναι που χρησιμοποιείται για την παράγωγη ζωής, από κανονική γεννά, μέχρι κλωνοποίηση.
2ον,εαν δεν το γνωριζεται,δεν εχουν μονο οι ανθρωποι τον παραγοντα ρεζουσ.Μεχρι και το ονομα το μαρτυρα(πρωτοανακαλυφθηκε στουσ πιθηκουσ ρεζουσ μακακουσ).και αυτο αμεσωσ καταριπτει τισ θεωριεσ περι εξωγηινησ προελευσησ(εκτοσ και αν τα αλιεν ειναι κτηνοβατεσ)
Όπως είπα, και άμα παρακολούθησες, το ρέζους αρνητικό είναι το αρχαιότερο, άρα, υπάρχει πιθανότητα να είναι και 'αλιεν' όπως λες εσύ
3ον και παλι,πωσ ανοιγεται το στομα σασ και λετε οτι μπορει να μασ το κλειροδοτησαν τα αλιεν?ελεοσ!ακομα και αν υπαρχουν,αυτα που λετε,ειναι αντιστοιχα με το να πω οτι γκαστρωσα ενα σκυλο,γεννησε και το παιδακι-σκυλακι,περπατα στα 2,και τωρα μαθαινει τισ πρωτεσ του λεξουλεσ!
Ευχαριστούμε για τις ωραίες εικόνες του σκυλού που μας έφερες στο μυαλό, αλλά να σου πω, πως με λίγη αλλοίωση του DNA όλα είναι συμβατά.
Είναι κρίμα Johnara211, εν έτη 2008 να αμφισβητούμε την ύπαρξη εξωγήινων. Όποιος αρνείται την ύπαρξη εξωγήινων, στην ουσία αρνέιται και τη δική του ύπαρξη..
Εκεί που υπάρχουν τα χλωρά, υπάρχουν και τα ξερά ;)
και οσο για το τελευταιο,ασ μασ απαντησει ο μπαλταζαρ για το αν παιρνει στα σοβαρα το θεμα που ανοιξε ή οχι.
Εγώ το θέμα το βλέπω αρκετά σοβαρά, και έχω κατασταλάξει εκεί που πρέπει, το άμα δεν το μοιράζομαι εδω πέρα, είναι για τον λόγο αυτόν. Υπάρχουν άτομα σαν και εσένα που χλευάζουν τις απόψεις τον άλλων. Όποτε, δεν ασχολούμαι!
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Φίλε Στεφανε, απλά να σου πω ότι είχες δίκιο, τα ορθογραφικά μου έβγαλαν τα μάτια, χειρότερο και από ''txt tlk'' είναι -_-
Καλησπερα παιδια! Εμμμ το 8εμα ειναι λιγο παλιο και ετυχε να πεσω και πανω σε μια μικρη διαφωνια,που για να πω την αλη8εια ειμαι αντι8ετη οχι με ο,τι πιστευει ο johnaros211-ο κα8ενας ο,τι 8ελει πιστευει- μα πιο πολυ με τον τροπο που το εκφραζει. Ομως αυτο μαλλον δεν εχει σχεση μιας και 8α η8ελα να ρωτησω:πχ εγω εχω 0rezus που ειναι γνωστο οτι μπορει να δωσει σε ολες τις υπολοιπες ομαδες.Αν υπο8εσουμε οτι πραγματι προερχεται απο εξωγηινη φυλη και πραγματι αυτο χαριζει κατι "ιδιαιτερο"δεν 8α περνουσε εστω και προσωρινα απο τον δοτη στον ληπτη ή ειναι τοσο ανοητο σαν να λεω οτι αν φας ψαρι,μεχρι να χωνεψεις 8α μπορεις να κολυμπας το ιδιο καλα με εκεινο-οσο ζουσε φυσικα :D -???
Καλησπερα παιδια! Εμμμ το 8εμα ειναι λιγο παλιο και ετυχε να πεσω και πανω σε μια μικρη διαφωνια,που για να πω την αλη8εια ειμαι αντι8ετη οχι με ο,τι πιστευει ο johnaros211-ο κα8ενας ο,τι 8ελει πιστευει- μα πιο πολυ με τον τροπο που το εκφραζει. Ομως αυτο μαλλον δεν εχει σχεση μιας και 8α η8ελα να ρωτησω:πχ εγω εχω 0rezus που ειναι γνωστο οτι μπορει να δωσει σε ολες τις υπολοιπες ομαδες.Αν υπο8εσουμε οτι πραγματι προερχεται απο εξωγηινη φυλη και πραγματι αυτο χαριζει κατι "ιδιαιτερο"δεν 8α περνουσε εστω και προσωρινα απο τον δοτη στον ληπτη ή ειναι τοσο ανοητο σαν να λεω οτι αν φας ψαρι,μεχρι να χωνεψεις 8α μπορεις να κολυμπας το ιδιο καλα με εκεινο-οσο ζουσε φυσικα :D -???
Αντίθετος! Νομίζω ότι αυτό που είπες είναι αρκετά σοβαρό προς το θέμα, έχεις δίκιο, το 0 ρέζους δίνει σε όλους, αυτό πάει να πει πως μεταφέρονται στοιχειά από το 0 ρέζους στον δεκτή. Όμως λογά της μικρής ποσότητας που μεταφέρεται δεν γίνεται κάτι, και φυσικά το αίμα δεν είναι 'μεταλλαγμένο' ( scecial, δεν ξέρω πως να το πω αλλιώς :p ). Έτσι ότι παίρνει μέσα στο αίμα του δεκτή, δεν κρατεί πολύ!
Belthazor σε ευχαριστω που μου απαντησες και που η απαντηση σου δεν με εκανε να νιωσω εντελως βλακας με τη σκεψη μου! :)
Χμμμ τωρα το συνεχιζω με βαση οσα ειπες οτι ειναι μικρη η ποσοτητα και ζητω την επιεικεια σου!!!Αν ενας δοτης εδινε για καποιον λογο αρκετα συχνα σε εναν συγκεκριμενο ληπτη 8α μπορουσε δηλ να γινει αντιληπτη αυτη η μεταβιβαση "κανοτητων" ή ισως να ενισχυε αρκετα τις δικες του ηδη υπαρχουσες ικανοτητες?? :rolleyes: ?
Belthazor σε ευχαριστω που μου απαντησες και που η απαντηση σου δεν με εκανε να νιωσω εντελως βλακας με τη σκεψη μου! :)
Χμμμ τωρα το συνεχιζω με βαση οσα ειπες οτι ειναι μικρη η ποσοτητα και ζητω την επιεικεια σου!!!Αν ενας δοτης εδινε για καποιον λογο αρκετα συχνα σε εναν συγκεκριμενο ληπτη 8α μπορουσε δηλ να γινει αντιληπτη αυτη η μεταβιβαση "κανοτητων" ή ισως να ενισχυε αρκετα τις δικες του ηδη υπαρχουσες ικανοτητες?? :rolleyes: ?
Δεν είσαι βλακας, και ποτέ μην ντρέπεσαι να ρωτάς, η περιέργεια είναι ένα αξιοθαύμαστο χαρακτηριστικό του ανθρώπου, είναι η κινητήριος δύναμη μας! :)
Οι δυο σχετικά ερωτήσεις σου είναι μια και μοναδική. Εφόσον γίνεται σε τακτά διαστήματα ( και όχι απότομα διότι το σώμα του αλλού μπορεί να μην αντέξει. ) όχι μονό θα γινόταν αντιληπτή η κάθε πιθανή ύπαρξη κάποιων ικανοτήτων, αλλά θα του ενίσχυε και τις δίκες του! Κάνοντας τον πιο δυνατό κτλ. Τα 'υβρίδια' ( hybrids ) πάντα είναι πιο δυνατά διότι περιέρχου τα 'καλά' συστατικά από δυο η περισσότερα όντα. Αυτά :]
Πραγματικα φοβερο το βρισκω αυτο και με την καλη και με την κακη ενοια!!!Σ ευχαριστω πολυ για δευτερη φορα!!!
Επισης δεν ηξερα αυτο που ανεφερες για τα υβριδια, αρα αν ειμαστε κι εμεις ή εστω καποιοι απο εμας υβριδια αν8ρωπων κι εξωγηινων ειμαστε(ή ειναι)πιο ισχυροι και απο τα δυο ειδη!!!Ουαου! :)
schooligan
16-09-08, 14:51
Belthazor σε ευχαριστω που μου απαντησες και που η απαντηση σου δεν με εκανε να νιωσω εντελως βλακας με τη σκεψη μου!
ΠΟΤΕ δεν μπορει μια ερωτηση να ειναι ηλιθια..γιατι απλα εξεφραζει τις αποριες ενος ανθρωπου..εαν για μενα δεν ειναι σημαντικα δεν σημαινει οτι ειναι ηλιθιες απο την στιγμη που ειναι σκεψεις καποιου αλλου :)
Πραγματικα φοβερο το βρισκω αυτο και με την καλη και με την κακη ενοια!!!Σ ευχαριστω πολυ για δευτερη φορα!!!
Επισης δεν ηξερα αυτο που ανεφερες για τα υβριδια, αρα αν ειμαστε κι εμεις ή εστω καποιοι απο εμας υβριδια αν8ρωπων κι εξωγηινων ειμαστε(ή ειναι)πιο ισχυροι και απο τα δυο ειδη!!!Ουαου!
Προσωπικα δεν ασπαζομαι οτι μπορει το ομαδα 0 ρεζους αρνητικο εχει σχεσει με εξωγηινους (χμμ..δεν θελω να ειμαι ενα αλιεν και εγω :rolleyes: ), αλλα πραγματικα δεν μπορουμε να ξερουμε τι επιπτωσεις θα ειχε εαν ενα ατομο εδινε συνεχεια μεγαλες ποσοτητες αιματος σε εναν αλλον.
Παντως εαν θεωρησουμε κατι αναλογο τις μεταμοσχευσεις, θα δουμε οτι ατομα που πηραν καποια οργανα απο αλλους, μετα απο καιρο ανεπτυξαν χαρακτηριστικα και πτυχες του χαρακτηρα του δοτη ;)
Παντως εαν θεωρησουμε κατι αναλογο τις μεταμοσχευσεις, θα δουμε οτι ατομα που πηραν καποια οργανα απο αλλους, μετα απο καιρο ανεπτυξαν χαρακτηριστικα και πτυχες του χαρακτηρα του δοτη
schooligan αυτο ακριβως σκεφτομουν οσο εγραφα το προηγουμενο post!!! Ειχα δει μια εκπομπη που μιλουσαν αν8ρωποι οι οποιοι μετα τις μεταμοσχευσεις(κυριως καρδιας)απεκτησαν μνημες ή δεξιοτητες που ειχαν οι δοτες και γι αυτο τελικα προσπα8ουσαν να ανακαλυψουν ποιοι ηταν οι δοτες κα8οτι απαγορευεται.Δεν ξερω κατα ποσο ειναι αλη8ινες οι μαρτυριες αλλα αν το συνδεσω με οσα εμα8α απο τον Belthazor για το αιμα, μια χαρα δενει.
Δεν ξερω αν οντως εχουμε σχεσεις αιματος με εξωγηινες ζωες αλλα σιγουρα πολυ 8α μας κοιτουσαν σαν allien αν τα λεγαμε αυτα σε μια καφετερια και μας ακουγαν :D
schooligan
16-09-08, 15:15
αυτο ακριβως σκεφτομουν οσο εγραφα το προηγουμενο post!!! Ειχα δει μια εκπομπη που μιλουσαν αν8ρωποι οι οποιοι μετα τις μεταμοσχευσεις(κυριως καρδιας)απεκτησαν μνημες ή δεξιοτητες που ειχαν οι δοτες και γι αυτο τελικα προσπα8ουσαν να ανακαλυψουν ποιοι ηταν οι δοτες κα8οτι απαγορευεται.Δεν ξερω κατα ποσο ειναι αλη8ινες οι μαρτυριες αλλα αν το συνδεσω με οσα εμα8α απο τον Belthazor για το αιμα, μια χαρα δενει.
Οχι μονο με μεταμοσχευσεις καρδιας..και με συκωτι, νεφρα κλπ εχει παρατηρηθει κατι αναλογο.
Δεν ξερω αν οντως εχουμε σχεσεις αιματος με εξωγηινες ζωες αλλα σιγουρα πολυ 8α μας κοιτουσαν σαν allien αν τα λεγαμε αυτα σε μια καφετερια και μας ακουγαν
Οχι ολοι..ειναι πολλοι αυτοι που ακομα και εαν δεν πουν κατι δημοσια θα χαρουν να ακουσουν πως υπαρχουν και αλλοι ανθρωποι που εχουν περασει κατι παρομοιο οπως αυτοι..ή απλα εχουν το θαρρος να μιλανε για πραγματα που αυτοι δεν βρισκουν το θαρρος..
Οχι ολοι..ειναι πολλοι αυτοι που ακομα και εαν δεν πουν κατι δημοσια θα χαρουν να ακουσουν πως υπαρχουν και αλλοι ανθρωποι που εχουν περασει κατι παρομοιο οπως αυτοι..ή απλα εχουν το θαρρος να μιλανε για πραγματα που αυτοι δεν βρισκουν το θαρρος..
Κι εγω πιστευω πως πολλοι δεν τα λενε που8ενα γιατι 8α τους πουνε τρελους-μιλαω εκ πειρας!!!!-και ειδικα η τελευταια φραση σου που υπογραμμισα πολυ μου αρεσε!οκ!με επεισες κανονιστε να παμε για καφε :D
schooligan
16-09-08, 15:54
Κι εγω πιστευω πως πολλοι δεν τα λενε που8ενα γιατι 8α τους πουνε τρελους-μιλαω εκ πειρας!!!!-και ειδικα η τελευταια φραση σου που υπογραμμισα πολυ μου αρεσε!οκ!με επεισες κανονιστε να παμε για καφε :D
Μπορεις να ερχεσαι στις συναντησεις του στεκιου...μια μουρλο-παρεα εν δραση..μπορεις να δεις εδω (http://metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=3173) :cool:
Ευχαριστω πολυ για την προσκληση!!! Ειδα τωρα τις πληροφοριες και ζηλεψα!Αν κατεβω Α8ηνα 8α ειναι το πρωτο που 8α φροντισω να κανονισω, σοβαρα!!!
johnaros211
16-09-08, 23:53
Ρεεε!καναs γιατροs ή βιολογοs δεν υπαρχει εδω,να με βοηθησει,μην γινω παλι επιθετικοs?αλλα,αντε,αs κανω μια προσπαθεια.το γενετικο υλικο,η dna,εχει σε ολουs τουs οργανισμουs,την ιδια συσταση.δλδ τα συστατικα που συνθετουν το γενετικο υλικο του ψαριου,ειναι ιδια με αυτα του ανθρωπου.οι πληροφοριεs ομωs περιεχονται στην αλληλουχια αυτων των συστατικων,οχι στα ιδια τα συστατικα.οταν τρωτε ενα ψαρι,οπωs αναφερθηκε πιο πανω,τρωτε αναγκαστηκα και το γενετικο του υλικο.τα συστατικα του,ναι,χρησιμοποιωνται απο τον οργανισμο μαs,αλλα πωs?για την παραγωγη αλλων ουσιων,ακομη και συστατικων του γεν.υλικου,τα οποια ομωs,επαναλαμβανω δν μεταφερουν τα ιδια τιs πληροφοριεs.ο οργανισμοs τα χρησιμοποιει για την παραγωγη του δικου μαs γεν.υλικου,το οποιο ειναι μοναδικο στον καθενα μαs(εχει ομωs πολλεs ομοιοτητεs,γτ ανηκουμε στο ιδιο ειδοs).αυτα γενικα,τωρα προσωπικα.φιλε μπαλταζαρ,επαναλαμβανω.αιμα-γεν.υλικο δεν ειναι το ιδιο.φιλε σκουλιγκαν,θελω να σε βρισω,αλλα θα συγκρατηθω,και θα σου δωσω ενα παραδειγμα.αν ακουσειs καποιον να λεει οτι οι γαιδαροι πετανε,τι θα του πειs?ναι φιλε μου,μπορει να εχειs δικιο,αs το εξετασουμε,να το αναλυσουμε,παροτι κανειs νοημων δεν συμφωνει μαζι σου,οχι,μην ακουs τι σου λενε,η κοινη λογικη ειναι υποκειμενικη,μην τουs ακουs,δεν πρεπει να βαλειs ζουρλομανδυα?ε?μπορει να μην σου φαινεται τοσο απλο το θεμα.σε αυτο δεν φταιω εγω.το οτι κατι δεν το γνωριζειs σου δινει μονο ενα δικαιωμα:να μαθειs.οχι να αμφισβειτειs κατι το δεδομενο.και ναι ειναι δεδομενο,και δεν χωρα αμφισβητιση,ρωτα εναν βιολογο.αλλα αυτο ειναι το προβλημα σαs.δεν θα ειχα καμια αντιρηση αν εστω και εναs απο σαs,αντι να μιλαει αυθαιρετα,να ρωτησει:ρε παιδια,τι ειναι ο παραγονταs ρεζουs,εχει καποια λογικη βαση αυτο που σκεφτομαι?αλλα οχι,οτι μαλακια μαs κατεβει,την αμολαμε.ρε ξυπνηστε,το να βλεπειs και να διαβαζειs λιακοπουλο,να πιστευειs ακριτα καθε τι μεταφυσικο,και να το παιζειs ειδικοs,με διαφορα μυστικιστικα ονοματα,δεν σε κανει φωτεινο παντογνωστη.ζητω συγνωμη αν ολα αυτα ηταν λιγο χυμα και ακαταλλαβιστικα,αλλα με το αιμα στο κεφαλι τι να γραψειs?αρε,σαs λυπαμε,ειλικρινα.εισαστε οι μοντερνοι ανθρωποι των σπηλαιων.οτι δεν κατανοειται το θεοποιειται-μεταφυσικοποιειται.ποσο δικιο ειχε ο αλβερτοs:2 πραγματα ειναι ατελειωτα.το συμπαν,και η ανθρωπινη βλακεια.και δεν ειμαι σιγουροs για το πρωτο...
schooligan
17-09-08, 06:48
Ρεεε!καναs γιατροs ή βιολογοs δεν υπαρχει εδω,να με βοηθησει,μην γινω παλι επιθετικοs?
Δηλαδη να ριψοκίνδυνεψει ενας γιατρος ή βιολογος να εχεις την επιθυμια να τον βρισεις ασχημα..επειδη δεν συμφωνει μαζι σου ή απλα επειδη θελει να εξετασει κατι παραπανω?
φιλε σκουλιγκαν,θελω να σε βρισω,αλλα θα συγκρατηθω,
Δεν σε εμποδιζει κανεις να το κανεις..αλλα να βρισεις καποιον επειδη σου αντιτιθεται στα πιστευω σου και επειδη δεν συμφωνει μαζι σου, σου ταραζει την κοσμοθεωρία σου...ειναι κατανοητο μπορω να πω..γιατι οταν ο ανθρωπος κλωνιζεται ...κανει αλλες αξιοσημειωτες πραξεις ..οποτε βρισε ελευθερα ..οπως κανεις παρακατω.. :rolleyes:
και θα σου δωσω ενα παραδειγμα.αν ακουσειs καποιον να λεει οτι οι γαιδαροι πετανε,τι θα του πειs?
Θεωρεις οτι το θεμα "αιμα" και "ομαδες αιματος" ειναι το ιδιο με το θεμα "ενος γαιδαρου που πεταει"? Δηλαδη ειναι στην ιδια κλιμακα? Δηλαδη απο αυτα που Εσυ μας λες τωρα... ή ...δεν σε ενδιαφερει το θεμα και δινεις ενα παραδειγμα τις πλακας... ή ...απλα εαν πραγματικα βαζεις στο ιδιο τσουβαλι, την θεματολογια ομαδων αιματος με εναν γαιδαρο που πεταει ..τοτε νομιζω ολοι εδω μεσα εχουν βγαλει τα συμπερασματα για τα πιστευω και τον τροπο που σκεφτεσαι και αξιολογησεις ενα θεμα..οποτε εγω παυω να ασχολουμε μαζι σου σε αυτη την περιπτωση ...
το οτι κατι δεν το γνωριζειs σου δινει μονο ενα δικαιωμα:να μαθειs.οχι να αμφισβειτειs κατι το δεδομενο.
Το τι δικαιωματα εχω εγω ως ατομο το καθοριζω εγω και οχι εσυ.
Δευτερον, καποτε ο κοσμος θεωρουσε δεδομενο οτι η γη ηταν επιπεδη..εαν ο Κοπέρνικος ασπαζοταν τις αποψεις σου...τοτε ακομα μπορει να θεωρουσαμε το ιδιο και εμεις.. και για απαντησε μου σε μια ερωτηση μιας και μιλας με τοση βεβαιοτητα και βαζεις το χερι σου στην φωτια για θεματα που οι επιστημονες ακομα δεν ειναι σιγουροι για απολυτος τιποτα και δαπανουν εκκατομυρια ευρω καθε χρονο..γιατι υπαρχουν 4 ομαδες αιματος και δυο κατηγοριες ρεζους? Για διαφωτισε με εμενα τον αμαθο με τις θαυμασιες και πανω απο ολα σωστες και δεδομενες γνωσεις σου?
και ναι ειναι δεδομενο,και δεν χωρα αμφισβητιση,ρωτα εναν βιολογο.αλλα αυτο ειναι το προβλημα σαs.δεν θα ειχα καμια αντιρηση αν εστω και εναs απο σαs,αντι να μιλαει αυθαιρετα,να ρωτησει:ρε παιδια,τι ειναι ο παραγονταs ρεζουs,ε
Βεβαιως αφου μιλαω αυθερετα..ρωταω ευθεως εσενα που το ζητας..τι ειναι ο παραγων Ρεζους? Γιατι και πως χωριζεται σε δυο κατηγοριες? Γιατι δεν ειναι αναλογικα διαιρεμενο στον ανθρωπινο πλυθησμο? και την απαντηση αυτη την περιμενω απο ΕΣΕΝΑ που ζητησες να ρωτησουμε..γιατι εγω εχω μαθει οτι οταν ενας ανθρωπος προκαλει καποιον να ρωτησει κατι..ειναι σιγουρος οτι εχει δικιο και ξερει την απαντηση..οποτε μιας και ξερεις οτι εχεισ δικιο και γνωριζεις την απαντηση..ειμαι ολως αυτια...
οτι μαλακια μαs κατεβει,την αμολαμε.
Τετοιες εκφρασεις φιλε μου..δεν νομιζω να ειναι πρεπουσες..απο την στιγμη που με τοση προσπαθεια κρατιεσαι να μην με βρισεις.. ;)
ρε ξυπνηστε,το να βλεπειs και να διαβαζειs λιακοπουλο,
Ακομα ξυπνιος ειμαι φιλε μου...και πιστεψε με ..πραγματικα ο χρονος μου ειναι ελαχιστος και πολυτιμος για να τον ξοδεψω με τον Λιακοπουλο..αλλωστε εαν εκανες τον κοπο να πας στο θρεαντ για τον Λιακοπουλο..θα εβλεπες απαντηση με την γνωμη μου γι αυτον..
να πιστευειs ακριτα καθε τι μεταφυσικο,και να το παιζειs ειδικοs,με διαφορα μυστικιστικα ονοματα,δεν σε κανει φωτεινο παντογνωστη.
1) Ποτε σου εξεφρασα εγω τα πιστευω μου ωστε να γνωριζεις εαν εγω πιστευω ακριτα καθε τι μεταφυσικο και τι οχι?
2) Ποτε το επαιξα ειδικος? Κανε τον κοπο να μου κανεις μια παραθεση στο θεμα(περιμενω παραθεση)..Δηλαδη το να σου πει κανεις οτι δεν συμφωνει μαζι σου τον καταξιωνει ως ειδικο...σαν πολυ αξια δεν δινεις σε εσενα που θεωρεις τον εαυτο σου ειδικο ωστε οποιος σου παει κοντρα ταυτοχρονα χρηζεται αλλως ενας ειδημων? Και να σκεφτεις οτι διακριτικα και επισημα δεν εχω τοποθετηθει στο θεμα...
ζητω συγνωμη αν ολα αυτα ηταν λιγο χυμα και ακαταλλαβιστικα,αλλα με το αιμα στο κεφαλι τι να γραψειs?
Τουλαχιστον δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη για τα ματια μας αυτη τη φορα..κατι ειναι και αυτο..αντε να διορθωσεις το χυμα και τα ακαταλλαβιστικα (παντα κατ'εσε) και θα εισαι αψογος.
Α καθε αλλο..να ηρεμισεις..γιατι με το αιμα στο κεφαλι..εκτος απο "λιγο χυμα και ακαταλλαβιστικα" γραπτα..μπορει να μας παθεις και τιποτα αλλο και θα εχω τυψεις ..
αρε,σαs λυπαμε,ειλικρινα.εισαστε οι μοντερνοι ανθρωποι των σπηλαιων.οτι δεν κατανοειται το θεοποιειται-μεταφυσικοποιειται.
Μια ερωτηση μονο..ποιος σε εχει βαλει ΕΣΕΝΑ κριτη 6.872 μελων του metafysiko.gr για να λες τον καθενα εδω μεσα ανθρωπο των σπηλαιων και να τον λυπασαι?
Εαν εκανες μια γυρα στα θρεαντς, θα εβλεπες πως ΔΕΝ μεταφυσικοποιειται απολυτος τιποτα, και ολα περνανε απο το ματι τις βελονας και μεσα απο διαλογο και ανταλογη αποψεων (ναι ναι εμεις οι μοντερνοι ανθρωποι των σπηλαιων συνηθιζουμε να ανταλαζουμε αποψεις και να ψαχνουμε απαντησεις ακομα και εαν μας κλονιζουν την κοσμοθεωρια μας)...
ποσο δικιο ειχε ο αλβερτοs:2 πραγματα ειναι ατελειωτα.το συμπαν,και η ανθρωπινη βλακεια.και δεν ειμαι σιγουροs για το πρωτο...
Το μεγαλο κριμα ειναι οτι ο Αλβερτος δεν ειχε προβλεψει ποιοι και ποτε μπορουν να χρησιμοποιουν τα λεγομενα του που απευθυνονται σε αυτους... εναντιων αλλων.. ;)
Θα παρακαλούσα να μη ξεφύγει πάλι το θέμα σε εκατέρωθεν προσωπικές διαμάχες :mad:
Χρησιμοποιείστε και κανα προσωπικό μνμ...
Σε αντίθετη περίπτωση το thread θα κλειδωθεί χωρίς άλλη προειδοποίηση.
Φιλικά
Εκ του συντονισμού
Έχω το δικάιωμα να μη συμφωνήσω με τη γνώμη σου, θα αγωνίζομαι όμως πάντα για να μπορώ να την ακούω.
Λοιπόν κάποιες απλές απορίες μπο΄ρούν να λυθούν απο το βιβλίο βιολογίας του γυμνασίου (προωπικά πλέον τα έχω ξεχάσει τα βασικά)
Αποσο θυμάμαι έχω 0- το κακό είναι ότι δν μπορώ να γίνω αιμοδότρια , και αυτό που ξέρω είναι ότι αυτή η ομάδα δίνει σε όλες παιρνεί όμως μόνο απο την ίδια.Πράγμα όχι ιδιαίτερα ευχάριστο γιατι δν είναι κ πολυ συνηθησμένη. :D
βασικα θα ηθελα και εγω να συμφωνησω με την αποψη του johnaros αν και ο τροπος με την οποια την εξεφρασε δεν ηταν και ο καλυτερος δυνατος.ειναι πολλα θεματα στα οποια μπορει κανεις να εκφρασει την αποψη του και να λεει εγω πιστευω αυτο και η γνωμη του να γινεται αυτοματα σεβαστη.οταν ομως λες την αποψη σου για καποιο θεμα ιατρικο σαν αυτο χωρις να εχεις την καταλληλη επιστημονικη καταρτιση ειναι αναμενομενο για αυτον που ξερει να αντιδρασει καπως...περιεργα.νομιζω οτι στο συγκεκριμενο θεμα ο καθενας κανει εικασιες οι οποιες μπορει να ειναι ειτε λογικες ειτε τελειως ακυρες με βαση τις γνωσεις του.αυτο που μου εκανε εντυπωση παντως ειναι πως καταφερνουμε να κολλαμε παντου τους εξωγηινους σε οποιοδηποτε θεμα :confused:
schooligan
17-09-08, 18:40
βασικα θα ηθελα και εγω να συμφωνησω με την αποψη του johnaros αν και ο τροπος με την οποια την εξεφρασε δεν ηταν και ο καλυτερος δυνατος.ειναι πολλα θεματα στα οποια μπορει κανεις να εκφρασει την αποψη του και να λεει εγω πιστευω αυτο και η γνωμη του να γινεται αυτοματα σεβαστη.οταν ομως λες την αποψη σου για καποιο θεμα ιατρικο σαν αυτο χωρις να εχεις την καταλληλη επιστημονικη καταρτιση ειναι αναμενομενο για αυτον που ξερει να αντιδρασει καπως...περιεργα.νομιζω οτι στο συγκεκριμενο θεμα ο καθενας κανει εικασιες οι οποιες μπορει να ειναι ειτε λογικες ειτε τελειως ακυρες με βαση τις γνωσεις του.αυτο που μου εκανε εντυπωση παντως ειναι πως καταφερνουμε να κολλαμε παντου τους εξωγηινους σε οποιοδηποτε θεμα
Φιλε bahamut, αυτο ακριβως ειναι το θεμα, οτι κανεις δεν μπορει να μιλησει και να πει οτι εχει δικιο..αλλα εαν ο φιλος johnaros211 εκανε τον κοπο να διαβασει το θεμα απο την αρχη και να εβλεπε οτι τα περι αλιεν ηταν καλαμπουρι απο πολλα μελοι εδω μεσα, τοτε θα ειχαμε γλιτωσει το ολο αυτο...και οπως σωστα ειπες..σε οποιοδηποτε θεμα..εαν δεν διατυπωσεις κατι με σωστο τροπο και δικιο να εχεις..χανεις το δικιο σου.
Φιλικα
johnaros211
17-09-08, 22:10
Κατι πηρε το ματι μου για εικασιεσ,οποτε ασ κανω και γω μια(αν και πλησιαζει πολυ την πραγματικοτητα):ολοι σασ εδω μεσα,ειχατε κατσει στην σειρα,και ενασ πυροβολησε,και την φαγατε ολοι την σφαιρα(πλην ελαχιστον εξαιρεσεων)σκουλιγκαν,τελευταια φορα που σου απανταω γιατι ειλικρινα δεν σε μπορω,εισαι για κρεμασμα.1ον,το παραδειγμα που σου εδωσα,με τον γαιδαρο,ηταν για να σου δειξω,οτι για εναν που ξερει 5 πραγματα για την βιολογια,ολα αυτα που συζητατε εδω μεσα,ειναι εντελωσ γελοια.2ον,δεν χωραει αμφισβητιση το αποδεδειγμενο.να αναφεροσουν σε κατι για το οποιο δεν ειμαστε 100% σιγουροι,να το δεχομουν.αλλα αμφισβητειται το 1+1=2.για το οτι εισαι ουφο(για να εναρμονιστω και με το θεμα)και δεν το καταλαβαινεισ,την στιγμη μαλιστα που σου λεω οτι το θεμα το κατεχω,δεν φταιω εγω.και για να τελειωνω,λιγο δυσκολο αφου δεν εισαι σχετικοσ με το θεμα,αλλα θα προσπαθησω,θα σου εξηγησω και τι ειναι ο παραγοντασ ρεζουσ.με λιγα λογια,ο παραγοντασ αυτοσ κυριωσ καθοριζει αν υπαρχει η οχι ενα συγκεκριμενο αντιγονο στα ερυθρα αιμοσφαιρια.τωρα τι ειναι το αντιγονο?ειναι κατι αντιστοιχο τον ομαδων αιματοσ(τα Α,Β ειναι και αυτα αντιγονα).και για το γιατι ειναι σπανιο το ο-,αυτο δεν το γνωριζω.γνωριζω ομωσ οτι αυτο δεν ειναι απολυτο(π.χ για τουσ αυτοχθονεσ αμερικανουσ,το ποσοστο τουσ με ρεζουσ -,ειναι 1%,ενω για τουσ πορτογαλουσ ειναι γυρω στο 15%).και οσο για το πωσ προηλθε?τι να σου πω?πωσ προηλθε το χρωμα των ματιων σου,πωσ καθοριστηκε οτι θα εχουμε 5 δακτυλα στο χερι?κατι αντιστοιχο.αυτα
schooligan
17-09-08, 23:59
Κατι πηρε το ματι μου για εικασιεσ,οποτε ασ κανω και γω μια(αν και πλησιαζει πολυ την πραγματικοτητα):ολοι σασ εδω μεσα,ειχατε κατσει στην σειρα,και ενασ πυροβολησε,και την φαγατε ολοι την σφαιρα(πλην ελαχιστον εξαιρεσεων)σκουλιγκαν,
Καλως τον κυνηγο...βγηκε ο johnaros211 παγανια και πετυχε τις περδικες του μεταφυσικου..μπραβο καμαρι μου...Καλα να παθουμε οσοι γραψαμε σε αυτο το τοπικ..μιας κα ειμαστε τελειως ασχετοι και ηλιθιοι που κατσαμε στην σειρα να μας φας εσυ...
τελευταια φορα που σου απανταω γιατι ειλικρινα δεν σε μπορω,εισαι για κρεμασμα.
Αναποφασιστος εισαι φιλε μου...Τελικα ειμαι για βρισιμο? Για σφαιρες ή για κρεμασμα? Η μηπως το θες σε ποικιλια? Πρεπει να το κοιταξεις γιατι η αναποφασιστηκοτητα και τα φασκω - αντιφασκω κανουν κακο στην εικονα που δημιουργεις εδω μεσα..και δεν θα σε παρει κανεις στα σοβαρα... :rolleyes:
1ον,το παραδειγμα που σου εδωσα,με τον γαιδαρο,ηταν για να σου δειξω,οτι για εναν που ξερει 5 πραγματα για την βιολογια,ολα αυτα που συζητατε εδω μεσα,ειναι εντελωσ γελοια.
Λοιπον αυθεντια μου..αφου κατεχεις ενα θεμα σοβαροτατο και δυσκολο οπως οι βιολογια, πως στην ευχη παρομοιαζεις τις αιματικες ομαδες και το κατα ποσο δεδομενα εχουμε..με εναν γαιδαρο που πεταει? Μηπως στα ματια των 6.872 μελων που εσυ παρομοιασες με ανθρωπους των σπηλαιων...φαινεται γελοιο οι παρομοιωση σου..ή δεν σε νοιαζει για τα λεγομενα σου? (Οποτε σε αυτη την περιπτωση παμε στην κατηγορια οτι μπαινεις για το καλαμπουρη σου εδω μεσα και λες οτι σου κατεβαινει χωρις να νοιαζεσαι για το τι σκεφτεται κανεις..οχι πως τωρα το κανεις βεβαιως βεβαιως :rolleyes: ...)
2ον,δεν χωραει αμφισβητιση το αποδεδειγμενο.να αναφεροσουν σε κατι για το οποιο δεν ειμαστε 100% σιγουροι,να το δεχομουν.
Εχεις μηπως το Αλαθητο? Γιατι εαν εχεις το αλαθητο τοτε να παμε πασο και να μην το ψαξουμε αλλο..εαν δεν το εχεις ομως..εχω καθε δικαιωμα εγω και οποιοσδηποτε αλλος εδω μεσα..να το ψαξει και να πει οτι αυτος νομιζει..αλλωστε με ποιο δικαιωμα εκμηδενιζεις και χλευαζεις εσυ τις αποψεις του καθενος εδω μεσα επειδη δεν τις ασπαζεσαι?
για το οτι εισαι ουφο(για να εναρμονιστω και με το θεμα)
Αναποφασιστε φιλε μου..αποφασισε εαν ειμαι αλιεν ή οχι..
και δεν το καταλαβαινεισ,την στιγμη μαλιστα που σου λεω οτι το θεμα το κατεχω,δεν φταιω εγω.
Φυσικα και δεν φταιες εσυ που το κατεχεις...ο Θεος φταιει που σε εκανε να το κατεχεις παρα την θεληση σου..εσυ εισαι αθωως :) ...
Αλλα μιας και το κατεχεις..γιατι δεν απαντησες point to point στο προηγουμενο μυνημα μου και αποφασισες να γραψεις ενα γενικο και αοριστο ακαταλλαβιστικο – ανορθωγραφο – χωρις απαντησεις – και γεματο αναποφασιστικοτητα κειμενο? Θα περιμενε κανεις... για καποιον τοσο σαΐνι οπως εσυ που βγαζεις ακυρους του παντες..-πλην ελαχιστων εξερεσεων εδω μεσα-..και κατεχεις ενα τοσο δυσκολο και ακατονοητο θεμα..να μπορουσες να γραφεις καλυτερες απαντησεις...πιο επιμορφωτικες..με επιπεδο...χωρις προσβολες...με πειθω...με επειχηρηματα..και κυριως..χωρις ορθογραφικα λαθη..;)
και για να τελειωνω,λιγο δυσκολο αφου δεν εισαι σχετικοσ με το θεμα,αλλα θα προσπαθησω,θα σου εξηγησω και τι ειναι ο παραγοντασ ρεζουσ.με λιγα λογια,ο παραγοντασ αυτοσ κυριωσ καθοριζει αν υπαρχει η οχι ενα συγκεκριμενο αντιγονο στα ερυθρα αιμοσφαιρια.τωρα τι ειναι το αντιγονο?ειναι κατι αντιστοιχο τον ομαδων αιματοσ(τα Α,Β ειναι και αυτα αντιγονα).και για το γιατι ειναι σπανιο το ο-,αυτο δεν το γνωριζω.γνωριζω ομωσ οτι αυτο δεν ειναι απολυτο(π.χ για τουσ αυτοχθονεσ αμερικανουσ,το ποσοστο τουσ με ρεζουσ -,ειναι 1%,ενω για τουσ πορτογαλουσ ειναι γυρω στο 15%).και οσο για το πωσ προηλθε?τι να σου πω?πωσ προηλθε το χρωμα των ματιων σου,πωσ καθοριστηκε οτι θα εχουμε 5 δακτυλα στο χερι?κατι αντιστοιχο.αυτα
Σαν ειδημων που εισαι..περιμενω σαν καλο μαθητουδι και εγω σωστες απαντησεις..γιατι απαντησεις του στυλ... “Οσο για το πως προηλθε? Τι να σου πω? “ δεν ταιριαζουν σε εναν ειδημων..εαν δεν ξερεις εσυ..θα ξερει ενας ασχετος σαν εμενα?
Καλημέρα. Αν και βλέπω πως το θέμα είναι και παλιό και έχει εκτροχιαστεί λίγο, θα τολμήσω να απαντήσω και ελπίζω να μην δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις ανούσιες.
Δεν διάβασα όλο το νήμα γιατί σε μερικά σημεία έχει ξεφύγει πέραν του θέματός του αλλά και άλλαξε πορεία.
Αυτό που κατάλαβα σαν ερωτήσεις είναι το κατά πόσο είναι δυνατόν, οι ομάδες αίματος να είναι εξωγήινης προέλευσης, και καποια απο αυτές να επιφέρει χαρακτηριστικά διαφορετικά σε αυτούς που την έχουν.
Το άλλο θέμα που προέκυψε είναι το κατα πόσο είναι δυνατόν με την λήψη διαφορετικών γενετικών υλικών να μπορέσουμε να λάβουμε και κάποιες ιδιότητες που είχαν οι δότες χωρίς να γίνεται διάκριση μεταξύ επίκτητων ή γενετικών χαρακτηριστικών.
Τι είναι το DNA; θα απαντήσω απλά και ας υπάρχει ο κίνδυνος παρερμηνείας.
Είναι μια "γλώσσα" αν το φανταστούμε έτσι που αποτελείται απο 4 γράμματα. Τα 4 αυτά γράμματα ( Α, Τ, G, C) όταν συνδυάζονται ανα 3 μας δίνουν μια "λέξη", όπως στον κώδικα μορς αν συνδυάσουμε την παύλα και την τελεία με διάφορους συνδυασμούς πέρνουμε διαφορετικές λέξεις.
Οι συνδυασμοί αυτοί των 4 "γραμμάτων" ανα 3 είναι κοινοί σχεδόν σε όλους τους μικροοργανισμούς, δλδ ο συνδυασμός ATG σημαίνει το ίδιο σχεδόν σε όλους τους οργανισμούς απο τους πλέον απλούς στους πλέον πολύπλοκους.
Fast-Forward και πάμε στον άνθρωπο.
Έχουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα, το οποίο μας προφυλάσσει απο την ελεύθερη είσοδο οργανισμών στο σώμα μας.
Μια λειτουργία αυτού του συστήματος είναι να καταστρέφει οποιοδήποτε γενετικό υλικό έρχεται σε επαφή με εμάς ούτως ώστε να να αποτραπεί η είσοδος του στα κύτταρα μας. Οπότε εξ' επαφής μεταφορά γενετικού υλικού δεν γίνεται στους ανθρώπους.
Το σύστημα αυτό είναι αρκετά ευαίσθητο ώστε ακόμη και γενετικό υλικό που προέρχεται και απο άλλον άνθρωπο να θεωρείται ξένο και να καταστρέφεται.
Για αυτό το λόγο μπορεί το σώμα ενός να απορρίπτει ένα μόσχευμα, και να πρέπει να βρεθεί κάποιο με μεγάλο ποσοστό ομοιότητας ώστε να ξεγελαστεί εν μέρει το ανοσοποιητικό σύστημα και με την αρωγή φαρμάκων που κοιμίζουν το ανοσοποιητικό μας το αναγκάζουμε να σταματήσει τον έλεγχο που ασκεί σε κάθε τι ξένο.
Πάμε στην αρχική βασική ερώτηση με τις ιδιαίτερες ικανότητες ατόμων που έχουν Rh-. Δεν έχει παρατηρηθεί κάτι τέτοιο όπως εννοείται στο θέμα εδώ.
Πέραν της γέννεσης των στοιχείων της ζωής στον πλανήτη που έχει αποδεικτεί και πειραματικά ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί, τις τελευταίες δεκαετίες αυξάνεται μια κίνηση προς την προέλευση των πρώτων βιομορίων απο το διάστημα.
Δλδ, ένας μετεωρίτης μεταφέρει πρώιμα γενετικα βιομόρια, δλδ τα στοιχεία A T G και C, και πέφτοντας στην Γη μέσα απο τις κατάλληλες και τυχαίες διεργασίες αρχίζουν και δημιουργούνται όλο και πολυπλοκότερα βιομόρια, ώστε να φτάσουμε στους σημερινούς ανθρώπους.
Το να πέσει απο το διάστημα ένα όλοκληρο τμήμα DNA και να επιβιώσει της εισόδου στην ατμόσφαιρα μέχρις στιγμής έχει αποδειχτεί οτί είναι αδύνατο. Το DNA αρχίζει να διαλύεται περίπου απο τους 50 C.
Κάπου αναφέρθηκε όπως διαβάζω τρέχοντας το θέμα, πως οι πληροφορίες βρίσκονται στο αίμα, στο DNA.
Θέλω να αναφέρω πως τα ώριμα ερυθρά αιμοσφαίρια δεν έχουν DNA, γιατί τους λείπει ο πυρήνας τους (ένα σωματίδιο που βρίσκεται αποθηκευμένο το DNA). Αυτό γιατί, είναι διαμορφωμένα έτσι ώστε να μεταφάρουν την μεγαλύτερη ποσότητα οξυγόνου στο χώρο που έχουν και η απόλεση του πυρήνα είναι θέμα σωστής λειτουργίας.
Άρα μεταφορά γενετικού υλικού μέσω μετάγγισης δεν γίνεται. Και το αίμα δεν είναι το βασικό υλικό ενός οργανισμού. Είναι ένας απο τους ιστούς που αποτελούν το σώμα μας (για να μιλήσουμε για ανθρώπους) και αποτελεί μέρος του συνόλου.
Ίσως μεταφορά εξωγενών μορίων DNA όπως απο ιούς θα μπορούσε να γίνει αλλά οι παρτίδες αίματος περνάνε απο ιολογικό έλεγχο και όσες φέρουν ιικό DNA καταστρέφονται, συν το γεγονός πως περιέχουν αντιβιοτικά και αντιικά φάρμακα όσες περνάνε τον έλεγχο.
Αναφέρθηκε επίσης πως αλλάζοντας το αίμα αλλάζει και το γενητικό υλικό του σώματος. Αυτό δεν γίνεται δυστυχώς. Αν ήταν τόσο απλό όσο μια μετάγγιση αίματος, θα είχαμε λύσει πολλά προβλήματα, και δεν θα βλέπαμε αποτυχημένες (και θανατηφόρες κάποιες φορές) προσπάθειες εισαγωγής διορθωμένων γονιδίων σε ασθενείς με μη αναστρέψιμες γενετικές ασθένειες.
Άν άλλαζε το DNA μέσω μιας μετάγγισης θα είχαν σωθεί τόσοι ασθενείς με τον ποιο απλό τρόπο.
Όπως προείπα το σώμα μας δυστυχώς εξουδετερώνει οποιοδήποτε ξένο DNA εισέρχεται για λόγους προστασίας, και αν αυτό αποτύχει, όπως γίνεται μερικές φορές είναι θανατηφόρο.
Όσον αφορά τις μεταλλάξεις, η λέξη αυτή έχει αποκτήσει ένα λάθος νόημα στην περίπτωση της βιολογίας.
Είμαστε όλοι μας προϊόντα μεταλλάξεων. Κάθε αλλαγή που γίνεται στο DNA, είτε καλή είτε κακή είναι μετάλλαξη. 'Αλλες είναι θετικές για τον εκάστοτε οργανισμό, πχ, η όρθια βάδιση, η αύξηση του ύψους.
Άλλες είναι μικρής σημασίας, πχ. το χρώμα των μαλλιών και των ματιών.
Άλλες είναι σιωπηλές μεταλλάξεις που δεν κάνουν καμιά αλλαγή στον άνθρωπο, πχ οι δεξιόχειρες και οι αριστερόχειρες.
Και άλλες είναι "κακές", πχ καρκίνος, εκ γενετής καρδιακά νοσήματα, γενετικά νοσήματα που προκαλούν αποβολή του εμβρύου ή τον θάνατο του νεογνού μετά την γεννησή του κλπ.
Κάθε μια θετική μετάλλαξη απο το πρώτο ζωντανό κύτταρο που σχηματίστηκε εώς και σήμερα μας έχει φέρει εδώ που είμαστε.
Η Εξέλιξη είναι το σύνολο των θετικών μεταλλάξεων που έχουν συμβεί.
Παρατηρώ όσο διαβάζω το θέμα πως έχει γίνει μια σύγχηση μεταξύ της ομάδας αίματος 0 Rh- και του DNA. Οι ομάδες αίματος όπως και το ρέζους (που και αυτό κατηγοριοποίηση ομάδας αίματος είναι) είναι μια έκφραση πληροφοριών που περιέχονται στο DNA και δεν είναι γενετικό υλικό όπως είναι το DNA.
Είναι ενδιαφέρον θέμα όντως και μπορεί να αναπτυχθεί περαιτέρω και να στηριχτεί με στοιχεία καλύτερα απο ύβρεις.
Προσπάθησα να δώσω όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το DNA, και τις ομάδες αίματος χωρίς να βαθύνω σε σημεία άσχετα με το θέμα.
Συνήθως παρατηρούνται στοιχεία που σχετίζονται με ορισμένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά απο απλά θέματα όπως συσχέτιση χρώματος ματιών και μαλλιών πάντοτε σε σχέση με ορισμένους πληθυσμούς εώς και πολυπλοκότερα.
Θα ήμουν ευγνώμων αν συνεχιστεί ένα τόσο ενδιαφέρον θέμα χωρίς αντιπαραθέσεις υβριστικές,αλλά με απλά στοιχεία, γιατί η μαγεία είναι στην εξερεύνηση πιστεύω, και μέσω συζήτησης και σύγκρισης να βγάλει ο καθένας μας τα όποια συμπεράσματά του.
Επειδή μπορεί και να ερωτηθώ είμαι Μοριακός Βιολόγος με ειδικότητα στην γενετική και την βιοτεχνολογία ιών.
Δεν συζητώ για να επικρίνω, αλλά για να μάθω και να αναπτύξω αυτά που ξέρω με γνώσεις που δεν ξέρω γιατί μου διαφεύγουν.:)
είμαι Μοριακός Βιολόγος με ειδικότητα στην γενετική και την βιοτεχνολογία ιών.
Εφόσον είσαι του ιατρικού κλάδου θα ξέρεις και την εξέλιξη των ειδών, όπως επίσης και την μετάλλαξη.
Άρα γιατί πιστεύεις τις ανοησίες περί εξωγήινης χείρας στο αίμα μας;
Μήπως και τα 3 ή 4 ή 6 νεφρά σε κάποιους ανθρώπους οφείλονται και αυτά σε χείρα εξωγήινων;
Μήπως και η Μεσογειακή αναιμία οφείλεται σε χείρα εξωγήινων;
Δεν μπορώ να καταλάβω από τα γραφόμενα σου τι ακριβώς πιστεύεις και τι ακριβώς θέλεις να μάθεις...
Μπορείς να μας δώσεις τις θέσεις σου πιο απλά;
Καλησπέρα.
Δεν έγραψα πουθενά πως πιστεύω για "εξωγήινη χείρα" στο DNA.
Μπορώ να δω που στο κείμενό μου λέω πως όντως πιστεύω κάτι τέτοιο;
Ανέφερα σχόλια που αναιρούν το γεγονός να έχουν καταφέρει να εισέλθουν ολόκληρα τμήματα γενετικού υλικού απο το διάστημα στη Γη μέσω της ατμόσφαιρας για το λόγω που εξήγησα ήδη.
Μάλλον δεν διάβασες τι έγραψα στο κείμενο για τις γενετικές ασθένειες.
Εξήγησα περί μετάλλαξης και εξέλιξη όπως ελπίζω να είδες με απλά λόγια, και ναι γνωρίζω τι είναι.
Οδηγήθηκες στο συμπέρασμα πως πιστεύω κάτι χωρίς να το αναφέρω πουθενά.
Διάβασε αν θες το κείμενο μου και πες μου με υπόδειξη σημείων που αναφέρω πίστη σε κάτι τέτοιο.
Ζήτησα στο τέλος του κειμένου όποιος έχει πηγές αποδεδειγμένες περί των απόψεων για εισαγωγή εξωγήινου DNA και ιδιαίτερων ικανοτήτων σε άτομα με συγκεκριμένη ομάδα αίματος να μας τις παραθέσει ώστε να ενημερωθούμε καλύτερα.
Μπορώ να δώσω πηγές και για τις γενετικές ασθένειες, και για την προέλευση του DNA κλπ.
Το ίδιο ζήτησα να δω και απο τους φίλους που υποστηρίζουν τις θέσεις που ανέφερα παραπάνω.
Ελπίζω να έγινα περισσότερο κατανοητός τώρα και να μην δίνω την εντύπωση πως πιστεύω σε ανοησίες όπως εσύ έκρινες για εμένα απο ένα κείμενο που δεν ανέφερα πουθενά κάτι τέτοιο.
Ελπίζω να έγινα περισσότερο κατανοητός τώρα και να μην δίνω την εντύπωση πως πιστεύω σε ανοησίες όπως εσύ έκρινες για εμένα απο ένα κείμενο που δεν ανέφερα πουθενά κάτι τέτοιο.
Περισσότερο κατανοητός έγινες..
Εγώ όμως δεν σε έκρινα καθόλου - απλώς το τέλος του προηγούμενου μηνύματος σου ήταν κάπως ασαφές για μένα... :o
Καλησπέρα!
Έγινε φίλε μου. Δεν έκανα νήξη επί προσωπικού:)
Απλώς πιστεύω πως θα πρέπει να τεκμηριώνουμε τις σκέψεις μας και τις απόψεις μας ώστε να μαθαίνουμε πάντοτε:)
Δεν ξερω αν ηλθε απο εξω η ζωη η οχι..αλλα μου φαινεται λιγο καπως οσοι έχουν Ρεζους ν εχουν καποιους.. εξωγηινους προγόνους.. με αυτη την λογική γιατι να μην έχουν αυτοί των οποίων η ομάδα αίματος είναι Α,Β η ΑΒ?? κατι απο αυτα? επειδη οσοι έχουν Ρεζους είναι λιγότεροι σε ποσοστό? Και γιατί να υπάρχουν τόσες ομάδες αίματος? άνετα κάποιος θα μπορουσε να υποθέσει οτι η κάθε ομαδα αίματος έχει ρίζες σε διαφορετικά ήδη εξωγηίνης ζωής. Δεν ξέρω αν φαινεται λίγο κάπως η απάντησή μ, θέλω όμως να ξεκαθαρίσω πως για μένα δεν υφίσταται κτ τετοιο.. μπορεί ν είναι ετσι μπορεί και όχι απλά μου φαίνεται λίγο αδύνατον
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.