PDA

Επιστροφή στο Forum : ΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 10-10-05

ΛΥΚΑΙΟΣ 1981
18-02-08, 14:48
Στις 10-10-05 κατά τι 21.45 πήγαινα στην Γλυφάδα. Ήμουν στην Βουλιαγμένης και έκανα δεξιά προς το παλιό αεροδρόμιο. Παρατήρησα πως πάνω από την θάλασσα και σε ύψος όχι πάνω από 200 μέτρα αιωρείτο ένα αντικείμενο με σχήμα παρόμοιο προς ορθογώνιο και είχε πορτοκαλί χρώμα.ήταν ακίνητο και δεν έκανε θόρυβο. Υπήρχε και κόσμος στο ύψος του γκολφ Γλυφάδας που το παρακολουθούσε. Φτάνοντας Γλυφάδα ένας φίλος μου είπε πως το έβλεπε για 35 λεπτά. Εν συνεχεία χάθηκε. Κατά τις 22.30 ο αδερφός που ήταν στην πλατεία Αγίας Φωτεινής στον Υμηττό μου είπε ότι στον ουρανό ήταν ένα αντικείμενο στρογυλλό γαλαζωπού χρώματος το οποίο κινείτο με μεγάλη ταχύτητα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος εκείνό το βράδυ παρατήρησε κάτι στον ουρανό της Αθήνας.

Belthazor
18-02-08, 14:52
Προσωπικα δεν ειχα δει κατι τετοιο, αλλα θυμαμαι οως γυρω στο τελος του 2005 καποιοι στη βαρκιζα ελεγαν για κατι τετοιο.. τωρα δεν ξερω κατι αλλο..

schooligan
18-02-08, 16:29
Παιδια ουτε εγω το ειχα παρατηρησει αλλα οντως γι αυτες τις μερες πανω κατω μου ειχαν πει κατι παρομοιο οι δικοι μου στην σαρωνιδα.

Belthazor
18-02-08, 16:36
Παιδια ουτε εγω το ειχα παρατηρησει αλλα οντως γι αυτες τις μερες πανω κατω μου ειχαν πει κατι παρομοιο οι δικοι μου στην σαρωνιδα.

Σαρωνιδα εχω σπιτι αλλα ποτε δεν εχω προσεξει κατι εκει...

schooligan
18-02-08, 16:48
Ουτε εγω φιλε μου. Δικα μου ατομα μου το ειπαν. Βασιζομενος στην καλη θεληση τους πιστευω.