PDA

Επιστροφή στο Forum : Το Σκοτεινο μονοπατι


Quinvex
22-02-08, 21:32
"Το σκόταδι είναι ο καθρέφτης του βάθους της ψυχής. Όλα όσα κρύβονται μέσα μας, επιθυμίες και φόβοι, αντανακλούνται και προβάλλονται στο σκοτάδι".

Η φιλοσοφία της σκοτεινής πλευράς αντιπροσωπεύεται από την αριστερή ατραπό και την ιδεολογία της. Η αριστερή ατραπός προκύπτει από μία φιλοσοφία που διευθετεί δύο κύριες πνευματικές οδούς. Η μία, είναι η δεξιά ατραπός, η οποία είναι έκδηλη στις περισσότερες μορφές θρησκείας και μαζικού κινήματος. Η μέθοδός της, είναι η μαγεία του φωτός και ο σκοπός της συμπεριλαμβάνει την σύντηξη και διάλυση του ατόμου με τον Θεό. Η άλλη οδός, η αριστερή ατραπός, δίνει έμφαση στη μοναδικότητα, στην απόκλιση από το κατεστημένο και την αποκλειστικότητα. Η μέθοδός της είναι εκείνη της σκοτεινής μαγείας και της αντινομίας (η πορεία αντίθετα στο ρεύμα) και σκοπός της είναι η μετουσίωση και μεταμόρφωση του ανθρώπου σε Θεό.

Η σκοτεινή πλεύρα μπορεί επίσης να κατανοηθεί μέσα από το κάτοπτρο της ψυχολογίας
ο άνθρωπος χρησιμοποιεί μόνο ένα κλάσμα των συνολικών δυνατοτήτων του. Βιώνουμε μόνον ένα ασήμαντο μέρος της πραγματικότητας. Το μεγαλύτερο μέρος του ανθρώπου παραμένει κρυμμένο. Μέσω χιλίων ετών πρακτικές μαγείας και παραδόσεις, ο άνθρωπος μπορεί πλέον να έρθει σε επικοινωνία με αυτές τις κρυμμένες πλευρές. Σε αύτες τις πλευρες ανήκουν οι ανεξέλικτες και ανενεργές πλευρές της ψυχής, οι οποίες μπορούν να γίνουν μέρος της συνειδήσεως και να κατανοηθούν εάν εισχωρήσουμε στο σκοτεινό μέρος της ψυχής. Τότε θα αντιμετωπίσουμε όλα τα σκοτείνα και απωθημένα μέρη του ψυχηκού κόσμου, όπως επιθετικότητα, φόβος και βασικά ένστικτα

"Η φώτιση δεν επιτυγχάνεται μέσω του οραματισμού του φωτός, αλλά μέσω της εξερεύνησης του σκοταδιού"

Witch Shadow
22-02-08, 21:49
"Το σκόταδι είναι ο καθρέφτης του βάθους της ψυχής. Όλα όσα κρύβονται μέσα μας, επιθυμίες και φόβοι, αντανακλούνται και προβάλλονται στο σκοτάδι".


"Η φώτιση δεν επιτυγχάνεται μέσω του οραματισμού του φωτός, αλλά μέσω της εξερεύνησης του σκοταδιού"

Για πρωτη φορα 8α συμφωνησω με τις δυο προτασεις που ανεφερες. Οι ανενεργες πλευρες της ψυχης μπορουν να γινουν ενα με τη συνειδηση μας απλα αντιμετωπιζοντας το σκοταδι το ιδιο και οχι ακολουθωντας το δρομο του σκοταδιου. Εχει διαφορα. Πιστευεις οτι ακολουθωντας το μονοπατι του σκοτους 8α κατανοησουμε ολα αυτα που δεν μπορουμε? Με τι κοστος? Πουλωντας την ψυχη σου στον Διαολο?

Belthazor
22-02-08, 21:59
Θα συμφωνήσω με όλο το post του φίλου Shadow..

Αλλά θα πω και κάτι σε εσένα Quinvex, νομίζεις ότι αυτό που πιστεύεις θα σε οδηγήσει στην αλήθεια, μονό που στο μονό μέρος που θα σε οδηγήσει είναι ένα μέρος που το μονό που θα βλέπεις θα είναι σκοτάδι, ένα μέρος δίχως παράθυρα και πόρτες,, δίχως χρόνο, όπου θα μετράς τις ώρες, τις μέρες, τους μήνες, τα χρόνια, και δεν θα τελειώνει ποτέ. Δεν γνωρίζεις πως είναι η αληθινή σκοτεινή πλευρά.. Έχει μπλέξει και δεν ξεμπλέκεις, ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ, ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.. και εσύ δεν είσαι η εξαίρεση..

Απέριττος
22-02-08, 22:10
Άντε πάλι... εγω μόνο μια παρατήρηση θα κάνω αγαπητέ.. απο όποια εκκλησία και αν περάσεις μπες μέσα και άναψε ένα κεράκι και πες ένα ευχαριστώ στον χριστιανισμό που κατασκεύασε τον Σατανά για να ελέγχει τους ανθρώπους μέσω του φόβου της τιμωρίας... Τι θα ήσουν χωρίς τους χριστιανούς και τον διαστρεβλωμένα εφαρμοσμένο χριστιανισμό...
Καλή φώτιση...

OrdoAbChao
22-02-08, 22:16
Να σημειώσω ότι το κείμενο που χρησιμοποίησε για να ξεκινήσει το παρόν θέμα ευρίσκεται σε παράθεση στο Θέμα Σατανισμός από χθεσινή μου δημοσίευση. Προέρχεται δε από τον επίσημο ιστότοπο του τάγματος Dragon Rouge. Η κατηγορία: spam και ο λόγος στους συντονιστάς.

OrdoAbChao

schooligan
22-02-08, 22:21
Μαλλον λυθηκε και το θεμα...απο που βρηκε τον ποιητικο του οιστρο :p :p

Quinvex
22-02-08, 22:24
Άντε πάλι... εγω μόνο μια παρατήρηση θα κάνω αγαπητέ.. απο όποια εκκλησία και αν περάσεις μπες μέσα και άναψε ένα κεράκι και πες ένα ευχαριστώ στον χριστιανισμό που κατασκεύασε τον Σατανά για να ελέγχει τους ανθρώπους μέσω του φόβου της τιμωρίας... Τι θα ήσουν χωρίς τους χριστιανούς και τον διαστρεβλωμένα εφαρμοσμένο χριστιανισμό...
Καλή φώτιση...

Ο Σατανισμός έχει τον ανάποδο Σταυρό, αναστέλλοντας τους Μεσσίες, και τις ψεύτικες θεϊκές σωτηρίες.

Είναι το σημείο επικοινωνίας μεταξύ Κόλασης και γης.

Το σχήμα του προήλθε από το ξίφος, σύμβολο της δύναμης, στην κλήση των σκοτεινών δυνάμεων.

Η Κόλαση και η Γη, συμβολίζουν τις δύο φύσεις του ανθρώπου.
την Ύλη και την φλόγα της επιθυμίας.

Ο ανάποδος σταυρός συμβολίζει την Υπερηφάνεια, δεσπόζει στην ανεξάρτητη συνείδηση σε διαδοχικά στάδια, αλλά ως ενιαίο γεγονός που φανερώνει τη δόξα του Σατανά.

Ο ανάποδος σταυρός αποτελεί την πιο συγκλονιστική στιγμή της υποστατικής ένωσης μεταξύ της φύσης και της θέλησης.

Ο Σατανικός σταυρός φτιάχνετε από ασήμι, συμβολίζει την διαταγή της Κόλασης από το χάος.

Οι δύο οριζόντιοι βραχίονες του σταυρού αναπαριστούν την Ελευθερία και τις επιθυμίες.

Ο άνθρωπος απολαμβάνει ως ένα ακόμα ζώο με νοημοσύνη, αξιώνει ως δαίμονας, γεύεται την κόλαση μέσα από τις απολαύσεις της φυσικής ζωής, στέκεται ως απειλή στην λευκή πνευματική αυταπάτη, αναστέλλει και γκρεμίζει το κοσμογονικό συγκλονισμό.

Για τον Σατανιστή ο ανάποδος σταυρός γίνεται το αθάνατο σημείο επαφής του Σατανά και του ανθρώπινου θελήματος.

Η ορθή καθόδων κατεύθυνση θέλει να στρέψει τον άνθρωπο στην κόλαση και να τον καταδίσει στο Σκότος της Νύχτας, ενώ η οριζόντια να τον κρατήσει μέσα στην υλική απόλαυσή των γήινων.

Το σημείο που τέμνονται οι δυο αυτές κατευθύνσεις συμβολίζει την κατοχή του ανθρώπινου θελήματος μπροστά στον αντιπρόσωπο της επιθυμίας, λόγο του αυτεξούσιου θελήματος του άπιστου μπροστά στο κάτοπτρο του Σατανά, είναι πράξη ελευθερίας.

Η άσκηση αυτής της ελευθερίας είναι ικανοποίηση για τον άνθρωπο.

Η Σατανική Πλευρά τον καλεί στον σατανικό σταυρό να αποδεχτεί της απόλαυσης της ζωής, αντί τον μαρτυρικό θάνατο.
Συμβολίζει την ένωση αρσενικού και θηλυκού, την δυαδικότητα και την τώρα ζωή.

Εκφράζει τον Υλικό και Σαρκικό κόσμο, απεικονίζει την ελευθερία μέσο της προσοχής του εαυτού μας, κατανοώντας ότι δεν υπάρχει κανένας θεός που να κρατάει το σύμπαν.

schooligan
22-02-08, 22:30
Ρε φιλε εχω μια απορια...γιατι στην ευχη δεν απαντας ΠΟΤΕ σε καμια ερωτηση των αλλων?

και εχω μια απορια..

Σου ξαναειπα οτι εαν δεν υπηρχε ο χριστιανισμος..δεν θα υπηρχε ο σατανισμος..εσυ ομως λεγοντας..

Ο Σατανισμός έχει τον ανάποδο Σταυρό, αναστέλλοντας τους Μεσσίες, και τις ψεύτικες θεϊκές σωτηρίες.

Εγψ θα ελεγα πως ο Σατανισμος ειναι το αντιθετο του Χριστιανισμου..γιατι το αντιθετω του Σταυρου λες πιο κατω εσυ πως ειναι ο αναποδος Σταυρος..μαλλον ουτε εσυ καταλαβες τι γραφεις..

Μετα λες..Αναστελλοντας τους Μεσσιες??...μαλιστα..μην σου πω και διαστελλοντας κι ολας...

Και λες το κορυφαιο..τις ψευτικες θεί΄κες θεωρειες..και ερχομαι να σε ρωτησω το εξης και σε παρακαλω πολυ απαντησε μου.

Απο την στιγμη του αν δεν υπηρχε ο χριστιανισμος δεν θα υπηρχε ο σανατισμος..εφοσον συμφονουμε φανταζομαι εως εδω...πως γινεται να ειναι ψευτικες οι θεικες σωτηριες ενω εσυ υπαρχεις? Δηλαδη με το να μην τα δεχτεις..αποδεχεσαι οτι ο χριστιανισμος δεν υπαρχει..αρα δεν υπαρχεις και εσυ?υτο μας λες? ή μηπως τα εκανες λιγο σαλατα?

Quinvex
22-02-08, 22:46
Ο Τετραγραμματων Θεός έχει κλιθεί με διάφορα ονόματά από την αρχαιότητά, σε διάφορές χώρες.
Οι περισσότερες Θρησκείες πιστεύουν σε εναν τεραγράμματων Θεό, σε έναν και μοναδικό, σε ένα ον. Αυτό είναι χαρακτηριστικό και του μονοθεϊσμού.
Στην Αρχαία Ελλάδα ήταν ΔΙΑΣ (ΖΕΥΣ).
Στην Σκανδιναβική μυθολογία ήταν ODIN.
Στην Αίγυπτο ήταν THET.
Στους Άραβες ήταν ΑLLΑ.
Στους Πέρσες ήταν SΙRΕ.
Στους Εβραίους είναι ΙΧΒΧ - YHVH (Ιεχωβάς).
Στους συγχρόνους Έλληνες είναι ΘΕΟΣ (Ο Χριστιανικός θεός όμως ΙΧΒΧ).
Στους βουδιστές είναι BUDA.
Στους μωαμεθανούς είναι ABDI.
Στους τεσκανους ήταν ESAR.
Στους Λατίνους είναι DEUS.
Στους μουσουλμάνους είναι ALAH.
και άλλα τόσα παραδείγματά δίχνουν ότι οι Παγανιστές, οι Χριστιανοί, οι Βουδιστές, οι Εβραίοι, οι Μουσουλμάνοι, οι Μωαμεθανοί, οι Βουδιστές, οι Σολομονιστές και οι υπόλοιποι πιστεύουν στον Ίδιο Θεό με διαφορετικά ονόματά.

Πολλοί Παγανιστές αναφέρουν, ότι ο Σατανάς είναι ο Εβραϊκός Θεός. Αυτό είναι λάθος. Ο Σατανισμός αντιτίθεται στην Ιουδεοεβραικη προπαγάνδα, και στον τετραγραμματων Θεό τους ΙΧΒΧ (Ιεχωβά). Κατά συνέπειά, ο Σατανιστής στην Παγανιστική περίοδο θα πίστευε στον Προμηθέα, ο οποίος αντιστάθηκε στον Τετραγραμματων ΔΙΑ. κ.α
Στην τώρα εποχή ο Σατανάς είναι αυτός που προσπαθεί να ξεσκεπάσει την Υποκρισία του τετραγράμματων Χριστιανικού Θεού YHVH.

Witch Shadow
22-02-08, 22:53
Ρε φιλε εχω μια απορια...γιατι στην ευχη δεν απαντας ΠΟΤΕ σε καμια ερωτηση των αλλων?



Μα φιλε μου Schooligan πως ειναι δυνατον να απαντησει απο τη στιγμη που του κανουμε ερωτησεις εκτος υλης? Το παλικαρι να μη πω τι εχει μπερδεψει. Θα με πεταξουν κλωτσηδον. Η μια αερολογια ακολουθει την αλλη. Quinvex οτο και να προσπαθησεις να μας πουλησεις πρεπει να παραδεχτεις οτι ο Χριστιανισμος δημιουργησε ολο αυτο που πιστευεις.Οπως βλεπεις κατι δεν κολλαει στο παιχνιδι σου. Μηπως πρεπει να ξανακοιταξεις τα μαθηματα σου? Δεν τα εμαθες καλα!

schooligan
22-02-08, 22:55
Καταρχην σου εθεσα μια ερωτηση πιο πανω. Απαντηση θα λαβω ποτε η΄σου βαζω δυσκολα??

Στην τώρα εποχή ο Σατανάς είναι αυτός που προσπαθεί να ξεσκεπάσει την Υποκρισία του τετραγράμματων Χριστιανικού Θεού YHVH.

Ελα που δεν ηξερα οτι ο Σατανισμος εχει καλες και αγνες προθεσεις και θελει να σωσει τον κοσμο...κοιτα τι μαθαινει κανεις... :D :D

leo morpheus
22-02-08, 23:04
Quinvex,οπως αναφερθηκε παραπανω,αν δεν υπηρχε ο χριστιανισμος δεν θα υπηρχε και ο Σατανισμος.Η πλανη του σατανισμου εγκειται στο οτι ειναι μια νεα θρησκεια και καμια μα καμια σχεση δεν εχει με τον Παγανισμο.

Ο αρχαιος Ελληνας,που θα ακολουθουσε το ''αριστερο'' μονοπατι δεν θα πιστευε στον Προμηθεα.Ο Προμηθευς εφερε το Φως.Ηταν δηλαδη Εωσφορος.Καμια ομως σχεση δεν εχει ο Σαταν με τον Εωσφορο.Ο ενας αντιπροσωπευει το απολυτο σκοταδι ενω ο αλλος(αρχετυπικα παντα,προς αποφυγιν παρεξηγησεων) διαλυει το σκοτος φερνοντας το Φως-Γνωση στους ανθρωπους.

Ακομα και η αναφορα σου περι αναποδου σταυρου δειχνει ποσο επηρεασμενος ειναι ο Σατανισμος απο το χριστιανισμο.Οι παγανιστικες θρησκειες,μπορει να ειχαν μερικες σαν συμβολο σταυρο αλλα δεν το χρησιμοποιουσαν ευρεως οπως ο χριστιανισμος.Ακομα και οι αναφορες σου σε Κολαση και σε Μεσσιες δειχνουν την στενη σχεση με τον χριστιανισμο.

Διακρινω μια προσπαθεια ευρεσης ταυτοτητας ανα τους αιωνες που δεν στεκει.

Ισως πρεπει να το ψαξετε καλυτερα.

Επισης,σαν ανθρωπος που υποστηριζω τη θρησκευτικη ανεξαρτησια,μια και ο Σατανισμος ειναι ακομα ενα μονοπατι προς την Αληθεια γιατι τοση πολεμικη για τους υπολοιπους θεους του πλανητη;Ποιος ο λογος;

Quinvex
22-02-08, 23:09
Διαμέσων των αιώνων έχουν γινει πολλές υποτιθέμενες μάχες μεταξύ φωτός και σκοταδιού, οι ποιο γνωστές εως σήμερα ιστορίες ειναι οι μύθοι απο τις θρησκειές του λευκού φωτός όπως ο Εβραισμός και ο χριστιανισμός, εκέι οπου ο Ιεχωβας υποτίθετε οτι κερδίζει στην μάχη τον Σατανά.
Οι σκοτεινές δυνάμεις έχουν κλιθεί με πολλά και διάφωρα ονόματά από αρχαιότατους χρόνους, αντιπροσωπεύοντας διάφορές θεότητες και δαιμονικές προσωποποίησης, και πολλές από αυτές υποτίθετε οτι χάνανε σε μια μάχη, οι ιστορίες αυτές συνεχίζοντε μέχρι σήμερα, όπου οι λευκοφώτηνοι θεοί υποτίθετε ότι νικάγανε πάντα. Θεωρώ οτι ο Σατανισμός ως μοναδική πτυχή της σκοτεινής πλευράς δεν δίνει βάση στους μύθους άλλα στις σκοτεινές δυνάμεις, οι οποίες είναι πολύ ποιο πραγματικές από τους μύθους των ανθρώπων.
Τα κυρία χαρακτηριστικά της φοβισμένης και ανυσηχιτικής ψυχοσύνθεσις του ανθρώπου δημιούργησαν μια πτυχή, και ενσωμάτωσαν έναν Θεό του φωτός ενάντια στον Θεό του σκοταδιου. Αυτή την τακτική έχουν ακολουθήσει οι Παγανιστές, Χριστιανοί, Εβραίοι, Βουδιστές, Ινδουιστές, και διάφορα τάγματα του λευκού φωτός που σκοπό είχαν να καταπολεμήσουν την σατανιστηκή προοπτική. Ο Σατανισμός ως ανεξάρτητη φιλοσοφία από αυτά τα τάγματα και τους μύθους είναι η μόνη θρησκεία του σκότους, και αυτών των δυνάμεων, γι αυτό τον λόγο ο Σατανισμός ειναι μοναδική θρησκεία.

Μερικά παραδείγματα είναι:

Ο Πύθων που έχασε από τον Απόλλωνά
Ο Πύθων είναι το ερπετό, συμβολίζει τα αρχέγονα ένστικτά, τον υλικό κόσμο, και αντιπροσωπέυει το κακό για τους παγάνιστες, το ίδιο με τον εβραισμό όπου ο Σατανας ή το φίδι (όφης).

Ο τυφών που έχασε από τον Δια
Ο Τυφών (τυφώνας) αντιπροσωπεύει την εξωκοσμια δίνη του χάους (όπως ο τυφώνας), βάση του μύθου επαναστάτησε μαζί με την Έχιδνα μητέρα των σκοτεινότερων όντων της αρχαίας Ελλάδας ενάντια των θεών και του Δία, το ίδιο με τον Σατανά που επανάστατισε έναντι του Ιεχωβά.

Η τιαματ που έχασε από τον Μαρδουκ.
Η Τιάματ είναι η αρχόντισσα του σκότους, κατείχε την μάτια του θανάτου, σύντροφος της αβύσσου (του Absu), ακόμα μια προσωποποιήση του Λεβιάθαν- ερπετού της αβύσσου.

Το ερπετό που έχασε από τον Κρίσνα

Ο Δράκος που έχασε από τον Άγιο Γεώργιο

Και άλλες πολλές θεότητες του λευκού φωτός υποτίθετε ότι πάντα κέρδιζαν μέσα στους μύθους των ανθρώπων, επειδή ο άνθρωπος φοβάτε το σκοτάδι από τον πόνο του δικού του θανάτου, οι ενσωματωμένες δυνάμεις του σκοταδιου στην πραγματικότητα δεν έχουν χάσει ποτέ, υπήρχαν και θα υπάρχουν για πάντα.

Ο τετραγραμματων Ιεχωβάς (ΙΧΒΧ), Δίας (ΖΕΥΣ) κ.α, από αρχαιότατους χρόνους κλήθηκε με διαφορετικά ονόματά με σκοπό να καταπολεμήσει το ερπετό, τους Δαίμωνες και το σκοτάδι. Ολες αυτές οι προσωποποιήσεις που έχασαν στην μάχη απο αρχαιοτάτους χρόνους έιναι μια συμβολική ενσωμάτωση προς την καρδιά του σκοταδιού και του Χάους. Ο άνθρωπος αφου σκοτώσει τον θεό που αντιπροσωπεύει το Σκότος μεσα απο τους μύθους, πιστευει οτι το Σκότος θα πεθάνει, αδύνατος να παραδεχτεί την αλήθεια του ότι το Σκοτάδι αγκαλιάζει τα πάντα και όλα.

Πολλά παρακλάδια του Σατανισμού (είναι σημαντικό να τονισθεί) δεν καταπολεμούν την φώτιση του ανθρώπου αλλα την διεκδηκούν με διαφορετικούς τρόπους δια μέσω του σκοταδιού.

Οι Μύθοι είναι για τους σκλάβους !

leo morpheus
22-02-08, 23:13
Διαμέσων των αιώνων έχουν γινει πολλές υποτιθέμενες μάχες μεταξύ φωτός και σκοταδιού, οι ποιο γνωστές εως σήμερα ιστορίες ειναι οι μύθοι απο τις θρησκειές του λευκού φωτός όπως ο Εβραισμός και ο χριστιανισμός, εκέι οπου ο Ιεχωβας υποτίθετε οτι κερδίζει στην μάχη τον Σατανά.
Οι σκοτεινές δυνάμεις έχουν κλιθεί με πολλά και διάφωρα ονόματά από αρχαιότατους χρόνους, αντιπροσωπεύοντας διάφορές θεότητες και δαιμονικές προσωποποίησης, και πολλές από αυτές υποτίθετε οτι χάνανε σε μια μάχη, οι ιστορίες αυτές συνεχίζοντε μέχρι σήμερα, όπου οι λευκοφώτηνοι θεοί υποτίθετε ότι νικάγανε πάντα. Θεωρώ οτι ο Σατανισμός ως μοναδική πτυχή της σκοτεινής πλευράς δεν δίνει βάση στους μύθους άλλα στις σκοτεινές δυνάμεις, οι οποίες είναι πολύ ποιο πραγματικές από τους μύθους των ανθρώπων.
Τα κυρία χαρακτηριστικά της φοβισμένης και ανυσηχιτικής ψυχοσύνθεσις του ανθρώπου δημιούργησαν μια πτυχή, και ενσωμάτωσαν έναν Θεό του φωτός ενάντια στον Θεό του σκοταδιου. Αυτή την τακτική έχουν ακολουθήσει οι Παγανιστές, Χριστιανοί, Εβραίοι, Βουδιστές, Ινδουιστές, και διάφορα τάγματα του λευκού φωτός που σκοπό είχαν να καταπολεμήσουν την σατανιστηκή προοπτική. Ο Σατανισμός ως ανεξάρτητη φιλοσοφία από αυτά τα τάγματα και τους μύθους είναι η μόνη θρησκεία του σκότους, και αυτών των δυνάμεων, γι αυτό τον λόγο ο Σατανισμός ειναι μοναδική θρησκεία.

Μερικά παραδείγματα είναι:

Ο Πύθων που έχασε από τον Απόλλωνά
Ο Πύθων είναι το ερπετό, συμβολίζει τα αρχέγονα ένστικτά, τον υλικό κόσμο, και αντιπροσωπέυει το κακό για τους παγάνιστες, το ίδιο με τον εβραισμό όπου ο Σατανας ή το φίδι (όφης).

Ο τυφών που έχασε από τον Δια
Ο Τυφών (τυφώνας) αντιπροσωπεύει την εξωκοσμια δίνη του χάους (όπως ο τυφώνας), βάση του μύθου επαναστάτησε μαζί με την Έχιδνα μητέρα των σκοτεινότερων όντων της αρχαίας Ελλάδας ενάντια των θεών και του Δία, το ίδιο με τον Σατανά που επανάστατισε έναντι του Ιεχωβά.

Η τιαματ που έχασε από τον Μαρδουκ.
Η Τιάματ είναι η αρχόντισσα του σκότους, κατείχε την μάτια του θανάτου, σύντροφος της αβύσσου (του Absu), ακόμα μια προσωποποιήση του Λεβιάθαν- ερπετού της αβύσσου.

Το ερπετό που έχασε από τον Κρίσνα

Ο Δράκος που έχασε από τον Άγιο Γεώργιο

Και άλλες πολλές θεότητες του λευκού φωτός υποτίθετε ότι πάντα κέρδιζαν μέσα στους μύθους των ανθρώπων, επειδή ο άνθρωπος φοβάτε το σκοτάδι από τον πόνο του δικού του θανάτου, οι ενσωματωμένες δυνάμεις του σκοταδιου στην πραγματικότητα δεν έχουν χάσει ποτέ, υπήρχαν και θα υπάρχουν για πάντα.

Ο τετραγραμματων Ιεχωβάς (ΙΧΒΧ), Δίας (ΖΕΥΣ) κ.α, από αρχαιότατους χρόνους κλήθηκε με διαφορετικά ονόματά με σκοπό να καταπολεμήσει το ερπετό, τους Δαίμωνες και το σκοτάδι. Ολες αυτές οι προσωποποιήσεις που έχασαν στην μάχη απο αρχαιοτάτους χρόνους έιναι μια συμβολική ενσωμάτωση προς την καρδιά του σκοταδιού και του Χάους. Ο άνθρωπος αφου σκοτώσει τον θεό που αντιπροσωπεύει το Σκότος μεσα απο τους μύθους, πιστευει οτι το Σκότος θα πεθάνει, αδύνατος να παραδεχτεί την αλήθεια του ότι το Σκοτάδι αγκαλιάζει τα πάντα και όλα.

Πολλά παρακλάδια του Σατανισμού (είναι σημαντικό να τονισθεί) δεν καταπολεμούν την φώτιση του ανθρώπου αλλα την διεκδηκούν με διαφορετικούς τρόπους δια μέσω του σκοταδιού.

Οι Μύθοι είναι για τους σκλάβους !


Πραγματικα ενδιαφερον το παραπανω...Εχεις ψαξει τη συγκριτικη μυθολογια φαινεται...

Απλα.για τελευταια φορα σου λεμε οτι δεν φτανει να κανεις copy paste διαφορα κειμενα αλλα να απαντας και στους συνομιλητες σου...

Α ρε Wizen που εισαι...?? ;)

Quinvex
22-02-08, 23:16
Οι μάχες μεταξυ φωτός και σκοταδιού ειναι η προοπτικη της δυιστικής αντίληψης.
Η δυηστικη αντίληψή είναι γεγονός πού δημιουργεί την αγάπη ενάντιον του μίσους, το φως ενάντιων του σκοταδιου κτλ.
Η δυιστικη αντίληψή είναι χαρακτηριστικό των θρησκειών του λευκού φωτός, οι οποίες στηρίζονται στην καταπολέμησή του φωτός ενάντιων του σκότους. Ως σημασία της βάσης της δυηστικης φιλοσοφία έχουν το κάλο και το κακό ως αντικειμενικές έννοιές που το κάλο νικάει πάντα.
Η άλλη όμως άποψή που δεν στηρίζεται σε αυτές της ηθικές, όπως φυσικά δεν στηρίζεται στην μάχη που θέλουν να στηρίζουν οι θεϊστες, έχει ως νοοτροπία ότι δεν γίνετε κάποια μάχη μεταξύ φωτός και σκοταδιου, άλλα ότι το φως είναι μέσα στο σκοτάδι, ότι το κάλο και το κακό δεν υπάρχουν ως θεϊκά στοιχεία μιας αντικειμενικής προέλευσής άλλα ως αυτήν που δίνει το άτομο στον υποκειμενικό τομέα ο οποίος εξωτερικεύεται βάση των προσωπικών του επιθυμιών και του προσωπικού του όφελος.
Όλες οι θρησκείες στηρίζονται στο Φως και την οφθαλμαπάτη, που επιβάλεται από τους θεϊκούς νόμους.
Παντα προσπαθουσαν να καταπολεμισουν τα αρχεγωνα συναισθηματα, για τον ελενχο και την τακτοποιηση της μαζας, και ο φοβος ολων των λευκωφωτηνων θρησκειων ηταν παντα ενα κακο μεταθανατων, στην περιπτωση του Χριστιανισμου ειναι η κολαση. Στον βουδισμο επισης η κολαση, (και μαλιστα εκει υπαρχουν 24 κολασεις)... ολες οι εσωτερικες επιθυμιες ενσωματωθηκαν στην κολαση και το σκοτάδι, ολοι η υλικη απολαυση επισης, επομενως αυτος που γευετε τις απολαυσεις, και στιριζετε ποιο πολυ στην ζωτικη ουσια και τον Υλισμο, και σε ποιο ανωτερα επιπεδα οπως ειναι οι σκοτεινες δυναμεις ειναι με την πλευρα του Σατανα.

schooligan
22-02-08, 23:21
Πραγματικα θελω να δω που θα καταληξει στο τελος το παλικαρι...μπορει να πεις οτι και το Big Bang εγινε απο τον Σατανα...

leo morpheus
22-02-08, 23:22
Αγαπητοι συντονιστες,εχουμε ενα τοπικ εδω που πρεπει να γινει κουβεντα και οχι να διαβαζουμε αποσπασματα απο αλλα site η απο βιβλια.

Καντε κατι.

Φιλικα,Leo.

schooligan
22-02-08, 23:26
Leo φανταζομαι οτι βαρεθηκαν να κλειδωνουν τα τοπικ του παλικαριου αυτου..μολις του κλειδωσουν τοπικ..ανοιγει αλλο...

Ierofantis
22-02-08, 23:30
Παντα προσπαθουσαν να καταπολεμισουν τα αρχεγωνα συναισθηματα, για τον ελενχο και την τακτοποιηση της μαζας, και ο φοβος ολων των λευκωφωτηνων θρησκειων ηταν παντα ενα κακο μεταθανατων, στην περιπτωση του Χριστιανισμου ειναι η κολαση. Στον βουδισμο επισης η κολαση, (και μαλιστα εκει υπαρχουν 24 κολασεις)... ολες οι εσωτερικες επιθυμιες ενσωματωθηκαν στην κολαση και το σκοτάδι, ολοι η υλικη απολαυση επισης, επομενως αυτος που γευετε τις απολαυσεις, και στιριζετε ποιο πολυ στην ζωτικη ουσια και τον Υλισμο, και σε ποιο ανωτερα επιπεδα οπως ειναι οι σκοτεινες δυναμεις ειναι με την πλευρα του Σατανα.
Απάντηση με παράθεση


Εμπρός λοιπόν...Γίνε ένα με τις ηδονές σου...Γίνε ένα με τον ηδονισμό και εξάσκησέ τον στα μέγιστα...για πόσο..για 2 ώρες την μέρα ??? μετά θα σταματήσεις αναγκαστικός διότι επέρχεται οργασμός...και μετά άντε πάλι τα ίδια... Ενώ ο χρόνος κυλά και εσύ αναλώνεσαι σε ανοησίες αυτονότηες....Και μετά συνέχισε έως ότου εθιστείς στην ηδονή και σε φάει ολόκληρο γιατί μετά οι ηδονές πιθανότατα θα φτάσουν σε σημεία εκτός ελένχου όπου δέν θα ελένχεις το λογικό σου και θα γίνεις έρμαιο τους...Στο τέλος ξέρει κάτι? Το πιθανότερο είναι να γίνεις ένας ακόμα Serial Killer γιατι και ο Ted Bundy ηδονή έβρισκε στο να σκοτώνει...Ηδονή έβρισκαν όλοι οι κατα συρροήν δολοφόνοι...Ηδονή και οι Βιαστές...Ηδονή και οι παιδεραστές...

Ζήσε στην Ηδονή σου...

Αλλά πρώτα εξάσκησε την στα παιδιά σου και στον ίδιο σου τον εαυτό...

Και στο τέλος

Μπορείς να αυτοκτονήσεις

ΕΛΕΟΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΣΗΜΕΡΑ....

Η υπομονή μου τελείωσε μαζί σου....Ερε και ήμουν και διαλεκτικός πανάθεμα με......

Τάκης Παπαδόπουλος
22-02-08, 23:32
Οι μάχες μεταξυ φωτός και σκοταδιού ειναι η προοπτικη της δυιστικής αντίληψης.
Η δυηστικη αντίληψή είναι γεγονός πού δημιουργεί την αγάπη ενάντιον του μίσους, το φως ενάντιων του σκοταδιου κτλ.
Η δυιστικη αντίληψή είναι χαρακτηριστικό των θρησκειών του λευκού φωτός, οι οποίες στηρίζονται στην καταπολέμησή του φωτός ενάντιων του σκότους. Ως σημασία της βάσης της δυηστικης φιλοσοφία έχουν το κάλο και το κακό ως αντικειμενικές έννοιές που το κάλο νικάει πάντα.
Η άλλη όμως άποψή που δεν στηρίζεται σε αυτές της ηθικές, όπως φυσικά δεν στηρίζεται στην μάχη που θέλουν να στηρίζουν οι θεϊστες, έχει ως νοοτροπία ότι δεν γίνετε κάποια μάχη μεταξύ φωτός και σκοταδιου, άλλα ότι το φως είναι μέσα στο σκοτάδι, ότι το κάλο και το κακό δεν υπάρχουν ως θεϊκά στοιχεία μιας αντικειμενικής προέλευσής άλλα ως αυτήν που δίνει το άτομο στον υποκειμενικό τομέα ο οποίος εξωτερικεύεται βάση των προσωπικών του επιθυμιών και του προσωπικού του όφελος.
Όλες οι θρησκείες στηρίζονται στο Φως και την οφθαλμαπάτη, που επιβάλεται από τους θεϊκούς νόμους.
Παντα προσπαθουσαν να καταπολεμισουν τα αρχεγωνα συναισθηματα, για τον ελενχο και την τακτοποιηση της μαζας, και ο φοβος ολων των λευκωφωτηνων θρησκειων ηταν παντα ενα κακο μεταθανατων, στην περιπτωση του Χριστιανισμου ειναι η κολαση. Στον βουδισμο επισης η κολαση, (και μαλιστα εκει υπαρχουν 24 κολασεις)... ολες οι εσωτερικες επιθυμιες ενσωματωθηκαν στην κολαση και το σκοτάδι, ολοι η υλικη απολαυση επισης, επομενως αυτος που γευετε τις απολαυσεις, και στιριζετε ποιο πολυ στην ζωτικη ουσια και τον Υλισμο, και σε ποιο ανωτερα επιπεδα οπως ειναι οι σκοτεινες δυναμεις ειναι με την πλευρα του Σατανα.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΣΑΝ ΤΕΤΟΙΟ.

ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΟΗΜΑ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΨΕΣ;

schooligan
22-02-08, 23:37
Φιλε Τακης..και να ηταν το μονο κειμενο που εχει κλεψει εδω και ωρες... :D :D :D

Άπαν
22-02-08, 23:38
Κλείδωμα για 24-48 ώρες ώστε να ξεκαθαρίσουμε τι συμβαίνει. Παρακαλείται ο χρήστης Quinvex να ακολουθήσει τους Όρους Συμμετοχής που μπορεί να βρει στο σύνδεσμο της υπογραφής μου.