PDA

Επιστροφή στο Forum : trance-αστρικο σωμα και τηλεπαθεια με αλλα ατομα κατα την δειαρκεια meditation

braian
24-02-08, 02:48
καλημερα σε ολουσ ειμαι ο braian,ψαχνομαι χρονια με τον αποκρυφισμο γενικοτερα χωρισ ομωσ μεχρι τωρα να αποτολμησω να εμβαθυνω ομως μετα αποκαποιο γεγονος το αποφασησα να δοκιμασω με την αυτουπνωση για δυο λογους προτον για να μπορεσω να βαλω λιγο τον εαυτο μου σε μια ταξη και να βρω τουσ λογους για τους οποιους εφτασα να μην αναγνωριζω τον εαυτο μου .2 γιατι θελω να βοηθησω και τον κολλητο μου που ειναι και αυτοσ στα ιδια.μεσω trance μπορουμε να εποικοινωνοθμε τηλεπαθητικα η οχι ειναι μηθος οτι μπορει να βοηθησει ακομα και να διαβαζουμε τισ σκεψεισ των αλλων; :confused:

Άσχετο θέμα με τα άρθρα μελών, σβήνεται από εδώ και μεταφέρεται στην κατάλληλη κατηγορία εντός ολίγου.

braian
25-02-08, 01:01
καλημερα σε ολα τα μελη της παρεας,προσπαθω να βγαλω ακρη και δεν μπορω η ερωτηση ειναι αλλο υπνωση και αλλο trance η μιλαμε για το ιδιο και το αυτο: μεσω τη αυτων των διεργασιων τι πετυχαινουμε μπορουμε εκτος των αστρικων ταξιδιων η προβολων και να αποβαλουμε αρνητικη ενεργεια: αν καποιος εχει κατι υπψην του θα ηθελα να ακουσω. α και κατι ακομα υπαρχει συγκεκριμενος τροπος για να πεσει κανεις σε trance η οχι εγω εχω δοκιμασει το μοτιβο με τη σκαλα και το ψτερο αν εχει καποιος να προτεινει καποιο αλλο τροπο ευχαριστως να τον δοκιμασουμε. φιλικουσ χαιρετισμους

ΛΥΚΑΙΟΣ 1981
27-02-08, 09:18
καλημερα σε ολα τα μελη της παρεας,προσπαθω να βγαλω ακρη και δεν μπορω η ερωτηση ειναι αλλο υπνωση και αλλο trance η μιλαμε για το ιδιο και το αυτο: μεσω τη αυτων των διεργασιων τι πετυχαινουμε μπορουμε εκτος των αστρικων ταξιδιων η προβολων και να αποβαλουμε αρνητικη ενεργεια: αν καποιος εχει κατι υπψην του θα ηθελα να ακουσω. α και κατι ακομα υπαρχει συγκεκριμενος τροπος για να πεσει κανεις σε trance η οχι εγω εχω δοκιμασει το μοτιβο με τη σκαλα και το ψτερο αν εχει καποιος να προτεινει καποιο αλλο τροπο ευχαριστως να τον δοκιμασουμε. φιλικουσ χαιρετισμους

Ασχολούμαι με τον διαλογισμό περίπου έναν χρόνο και πραγματικά έχω διαπιστώσει πως είναι δυνατή η αποβολή της αρνητικής ενεργείας. Όταν ξαπλώνω και αρχίζω αυτοσυγκέντρωση, φαντάζομαι ότι γύρω από το σώμα μου υπάρχει κάτι σαν κλουβί που με προστατεύει.Ταυτόχρονα τα πόδια τα φαντάζομαι σαν να βγάζουν ρίζες ώστε να κάνουν γείωση με το έδαφος. Είναι τρόπος που μου το έμαθε μια γνωστή μου και μπορώ να πω πολύ αποτελεσματικός.

Μην ξεχνάς όμως ότι είναι δύσκολο να σου πει κάποιος πώς θα πέσεις σε διαλογισμό (αυτό εννοείς με το trance?). Εγώ αυτό που θα σου σύστηνα είναι να ηρεμήσεις και να συγκεντρωθείς στην αναπνοή σου. Εννοείται ότι δεν πρέπει να έχεις φάει. Κατά προτίμηση όταν κάνεις αυτήν την δουλειά, να έχεις αποφύγει εκείνη την ημέρα την κατανάλωση κρέατος.Μπορείς να πετύχεις αστρικό ταξίδι, αλλά ακόμη και να επηρεάζεις καταστάσεις που σε απασχολούν.