PDA

Επιστροφή στο Forum : Η Μεγάλη Παραίσθηση

Belthazor
24-02-08, 16:07
Η μεγάλη παραίσθηση

«Η Γη δεν περιστρέφεται γύρω από τον Ήλιο.»
* Αυτή η δήλωση ανάγκασε Giordano Bruno για να καεί στον πάσσαλο στο έτος 1600 μ.Χ.
Το γεγονός ότι η Γη περιστρέφεται γύρω από τον ήλιο αναστάλθηκε από την εκκλησία για πάνω από 200 έτη. Πόσο αφελείς είμαστε για να σκεφτούμε ότι τα μυστικά του κόσμου δεν κρατιούνται από μας τώρα.

- Αυτές οι πληροφορίες από μια δήλωση που γίνεται από John Lear το 1987.

Ο όρος «απαγορευμένη γνώση» μπαίνει εδώ. Τα πράγματα που σκεφτόμαστε ότι ξέρουμε, ή πιστεύουμε πως είναι αλήθεια, δεν σημαίνει είναι, ή ότι είναι, «όλο όσα είναι». Ήταν πριν από λίγο καιρό που οι άνθρωποι βασανίστηκαν και σκοτώθηκαν για να μιλήσουν. Δεν πάει πολύς καιρός ότι ο κόσμος θεωρούταν επίπεδος. Και ότι εκείνοι με την επιληψία ειπώθηκαν ότι είχαν διακατοχη από το διάβολο. Όπου η σκέψη ενός ατόμου που πετά στον ουρανό ή στο φεγγάρι έφερε τις εκρήξεις του υστερικού γέλιου. Εκείνο το άτομο θα μπορούσε να μιλήσει σε άλλο βλέποντας τον σε μια οθόνη σε μια άλλη χώρα στην άλλη πλευρά του κόσμου ήταν καθαρή επιστημονική φαντασία, παντελής φαντασία. Άμα ήμουν γεννημένος 400 έτη πριν εγώ θα είχε επιδιωχτεί ως μάγος και καμένος ζωντανός για τη βοτανική ιατρική άσκησης. ( λέμε τώρα )

Υπάρχει ένα όριο στο ποσό γνώσης που έχουμε την άδεια να έχουμε. Αυτή που ξέρουμε, είναι ένα μικρό ποσοστό.
Εκείνοι στην υψηλότερη δύναμη, είναι άγνωστοι σε μας. Μπορείτε να πείτε τους Εξωγήινους, ή τους Μασόνους..

Πολλά πράγματα στην πραγματικότητά μας δημιουργήθηκαν για να μας κρατήσουν σαν ανίδεα πρόβατα. Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλος και δυνατός είσαι, όλοι απαντάμε σε μια υψηλότερη δύναμη εδώ στη γη. Είμαστε πολύ τυλιγμένοι μέσα σ' αυτή τη μεγάλη παραίσθηση που είναι κοινωνία για να το εξετάσει. Έχουμε την υποχρέωση από τη γέννηση έως το θάνατο μας πώς αναμενόμαστε για να ζήσουμε ως καλό, μικρό πρόβατο. Τα Τσοπανόσκυλα ,που πάντα με διάφορες μορφές, μας κρατούν στη γραμμή.

Οι νέες τεχνολογίες εισάγονται μόνο σε μας εάν υπάρχει ένας τρόπος να πραγματοποιηθεί ένα μαζικό κέρδος. Μας κάνουν να πιστέψουμε ότι «ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ». Είμαστε μετά ένας από «τους καταναλωτές». Αυτή είναι η ετικέτα μας. Από τη γέννηση στο θάνατο καταναλώνουμε. Μας δίνεται η μαζική εκπαίδευση (πλύση εγκεφάλου), για να μάθουμε να εργαζόμαστε, για να παραγάγουμε τα αγαθά και υπηρεσίες για να καταναλώσουμε περισσότερα. Έχουμε την υποχρέωση ότι είμαστε άνευ αξίας εκτός αν συμβάλλουμε στην κοινωνία. Πρέπει να εργαστούμε, πρέπει να κερδίσουμε τα χρήματα, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΟΥΜΕ! Όλα ωφελούν μια μεγαλύτερη δύναμη από μας. Είμαστε πρόβατα ή βοοειδή. Πάρτε την επιλογή σας. Αναρωτιέστε γιατί αισθάνεστε ότι η ζωή ότι σας δεν έχει καμία έννοια;

Θυμηθείτε τους ED και τη Elaine Brown;
«ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ! ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΑ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΑ ΜΕΣΑ! ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΣΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ! ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΖΩΝΤΑΝΟ!
Ο φόβος είναι μια ισχυρή δύναμη. Δεύτερος μόνο στη σκέψη κατά τη γνώμη μου. Είναι τι μας παραλύει καθημερινά. Φόβος των μικρότερων πραγμάτων, όπως να ξεχάσει κάτι, ή την απώλεια, στο φόβο του θανάτου ή τι έρχεται μετά από αυτό. Πόσο ο ΦΟΒΟΣ κυβερνά πραγματικά τη ζωή σας;
Ο φόβος μας κυβερνά. Πρέπει όλοι να ενεργούμε με το φόβο. Μας ελέγχουν, επειδή είμαστε φοβισμένοι.

Τακτική Orwellian. Πέστε στις μάζες το ίδιο πράγμα επανειλημμένως μέχρης ότου το θεωρούν και το δέχονται ως γεγονός. Ακόμα κι αν παίρνει πολλές γενεές για να γίνει έτσι.

Οι γερμανικοί επιστήμονες, υποθετικά, πάρθηκαν μετά από τον πόλεμο σε μια διαφορετική θέση για να συνεχίσουν τα πειράματά τους. Όχι μόνο στους ανθρώπους… εν τούτοις
Αντί βαρύτητα.

Δείτε Εδω
http://www.americanantigravity.com/einstein.shtml
http://youtube.com/watch?v=OvUjNNS8hU8

Αυτό που ξέρετε ως αλήθεια είναι αυτό που έχετε ρυθμιστεί για να θεωρήσετε βασισμένος στην κοινωνία και την εμπειρία ζωής σας. Ανοίξτε το μυαλό σας στις νέες δυνατότητες. Έτσι η αλήθεια θα σας απελευθερώσει. Δεν είσαστε πλέον ένας σκλάβος.

Γιατί όλοι υποθέτουμε ότι μια κυβερνητική συνωμοσία, μια θεωρία UFO, και μια θρησκευτική κάλυψη, δεν μπορούν όλοι να έχουν την ίδια υποκείμενη αιτία για όλους;
ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ.
Κβαντική φυσική. Όλα συνδέονται. Πρέπει ακριβώς να ανακαλύψετε πώς. Αυτή είναι μια καλή θεωρία.

Εάν οι Εξωγήινοι δημιούργησαν τους ανθρώπους, ή ακόμα και έχουν επισκεφτεί τη γη για αιώνες, ποια χρήση θα είχαν οι απαγωγές ή άνθρωποι ή να κάνουν τα πειράματα σε τους; Γιατί δεν καθίστανται γνωστός σε μας έτσι μπορούμε να τους λατρέψουμε δεδομένου ότι οι κατάλληλοι μικροί σκλάβοι έκαναν στους αρχαίους χρόνους; Η μήπως μας προετοιμάζουν για μια νέα ''εξέλιξη'', μια ''αλλαγή''.. για να είμαστε καλύτεροι σκλάβοι, τα νέα μοντέλα.

Πολλοί ''παρμένοι'' υποστηρίζουν ότι έχουν παρθεί πολλές φορές στη ζωή τους. Όταν διάβαζα αυτές τις ιστορίες, μου ακούγονταν πως σε αυτούς έχουν εμφυτευθεί πολύ τσιπ που θέλουν να είμαστε σαν ινδικά χοιρίδια για το υπόλοιπο της ζωής μας.
http://en.wikipedia.org/wiki/Montauk_Project
http://en.wikipedia.org/wiki/MKULTRA
http://www.hiddenmysteries.org/mind/experiences/e102799a.html
http://educate-yourself.org/mc/andyperointerview13jun00.shtml

Χρονικά ταξίδια, αρχαία μυστήρια..
http://www.dark-truth.org/nov122006-8-ancient-american-belief-and-ufos-alien-gods.html
http://www.crystalinks.com/ufohistory.html
http://www.hinduwisdom.info/Vimanas.htm

Για εκείνους που είχαν μια δυσκολία να πιάσουν το νόημα αυτό..
Κοιταχτώ γύρω από σας, όλα από τα ενδύματα που φοράτε, στο κτήριο είστε μέσα, στον υπολογιστή μπροστά από σας, και το μεσημεριανό γεύμα σας.
ΟΛΑ μπορεί να είναι ψεύτικα για να μας κραταν ως πρόβατα, το ''κάψιμο'' στα LineAge, η νέες μόδες, η κούραση των μαθητών να ''εκπαιδευτούν'' σωστά για να ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΟΥΝ, οι μεγάλοι για να βγάλουν τα προς το ζην, και τέλος οι ηλικιωμένοι, αυτοί τι να κάνουν, προσδοκούν το τέλος μονό, με ότι μυαλό και δυνάμεις τους έχουν απομείνει. Τι παίζετε πίσω από τις πλάτες μας, τι είναι αυτό που μας κρύβουν, σύντομα θα το μάθουμε, με το επερχόμενο κραχ.... μέχρι τότε αναμένετε..

Υ.Γ. Μερικές από τις σκέψεις που είχα χθες και συζητούσα με τους φίλους μου, ο καθένας διαμορφώνει την άποψη του

Trithemius
24-02-08, 17:22
Αγαπητέ φίλε, οι προβληματισμοί σου είναι πολύ σημαντικοί αλλά αν δεν κάνω λάθος, είναι λίγο χρωματισμένοι από μοιρολατρεία και απογοήτευση. Δεν θα κουράσω με την απάντησή μου αλλά θα σου πω ότι οι δύο φράσεις από την υπογραφή σου, δίνουν και τις απαντήσεις σε αυτά που καταθέτεις.

Everything happens for a reason
Πολύ σωστά, όπως ακριβώς και κάποια πράγματα που ΔΕΝ συμβαίνουν, πάλι υπάρχει κάποιος λόγος πίσω από αυτό. Το ζήτημα είναι

The truth is out there
Και πάλι πολύ σωστά.

Εγώ νομίζω πως στηριζόμενος στις δύο αυτές φράσεις, μπορώ να δώσω μία πλήρη απάντηση για το μέλλον μας. Αν και όπως φαίνεται το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων έχει "προβατοποιηθεί" είτε εξ ανάγκης, είτε λόγω έλλειψης κοινωνικών-βιοποριστικών προϋποθέσεων και δεν ασχολείται με την αναζήτηση της αλήθειας και με το γιατί αυτή δεν υπερισχύει πάντα, πάραυτα θεωρώ πως υπάρχουν πολλοί υπέρμαχοι της γνώσης και ανθρωπιστές που ενδιαφέρονται για τη συλλογική πνευματική μας εξέλιξη.

Δεν υπάρχει αμφιβολία στο ότι οι ανάγκες μας είναι καθοδηγούμενες, όμως αυτή τη στιγμή, ιδίως το διαδίκτυο, αποτελεί μία σοβαρή πηγή γνώσεων που αντλούμε άμεσα πρώτα προς δική μας οφέλεια και στη συνέχεια προς όφελος των άλλων. Κι επειδή ουδέν κρυπτόν υπό του ήλιου (όπως έλεγαν και στα Ελευσίνια), βλέπουμε πως σταδιακά το διαδίκτυο έχει μετατραπεί σε ένα σημαντικό εργαλείο αποκάλυψης τόσο του ψεύδους και της εξαπάτησης, όσο και της αλήθειας.

Αν σήμερα η πρόσβαση στο διαδίκτυο αποτελεί "προνόμιο" πολλών αλλά όχι αρκετών, σταδιακά οι δείκτες θα αλλάξουν. Σήμερα ένα απλό blog μπορεί να ρίξει και κυβέρνηση με τις αποκαλύψεις που μπορεί να κάνει. Είδαμε ποτέ τόση αθρόα παροχή πληροφοριών, γνώσεων και αποκαλύψεων με κάποιο άλλο μέσο μαζικής επικοινωνίας; Όχι...

Ό,τι γίνεται φαίνεται φίλε μου και δεν ξέρω αν την αποκάλυψη θα τη φέρει κάποιο επικείμενο κράχ αλλά αργά ή γρήγορα τίποτα που πρέπει να αποκαλυφθεί δεν θα μείνει κρυφό.

Belthazor
24-02-08, 20:52
Μοιρολατρία δεν θα το έλεγα, αλλά σίγουρα απογοήτευση στο τι έχει καταντήσει ο κόσμος μας..

Στο ότι όλα γίνονται για ένα λόγο το ξέρω, ακόμα και αυτό που άρχετε για έναν λόγο γίνετε..

Ακόμα όμως και το ιντερνέτ δεν περιέχει τις απαντήσεις. Ας πάρουμε ένα θέμα, δεν πρόκειται ποτέ να μάθεις τα μυστικά της CIA μέσω του ιντερνέτ γιατί δεν είναι εκεί, εκτός από τις θεωρίες συνομωσίας.. αλλά όπως είπες και εσύ, τίποτα δεν μένει κρυφό υπό το φως του ήλιου, και όταν είναι η ώρα, θα μαθευτούν όλα..

schooligan
24-02-08, 22:16
Εγω φιλε μου θα σταθω μονο στην φραση...

Everything happens for a reason

Και εγω πιστευω πως ολα γινονται για εναν λογο..αλλα ως εκει..μετα εχουμε επιλογες οι οποιες ειναι ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ.
Και τι εννοω..οκ για καποιο λογο αγνωστο προς εμας λογο θα σου παρουσιαστει μια ευκαιρια σε κατι.Το αν θα ηταν αξιοποιησης ή οχι ειναι κατι που εξαρταται αποκλιστικα απο εσενα.Οποτε μονο μοιρολατρεια δεν θα μπορουσε να ονομαστει αυτο το πραγμα.

Belthazor
24-02-08, 22:27
Και εγω πιστευω πως ολα γινονται για εναν λογο..αλλα ως εκει..μετα εχουμε επιλογες οι οποιες ειναι ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ.
Και τι εννοω..οκ για καποιο λογο αγνωστο προς εμας λογο θα σου παρουσιαστει μια ευκαιρια σε κατι.Το αν θα ηταν αξιοποιησης ή οχι ειναι κατι που εξαρταται αποκλιστικα απο εσενα.Οποτε μονο μοιρολατρεια δεν θα μπορουσε να ονομαστει αυτο το πραγμα.

Οπως εχω ξαναπει σε ενα αλλο ποστ που δεν εχω ιδεα που ηταν, οτι εγω προσωπικα, πιστευω οτι η Μοιρα ( Fate ) δεν ειναι τιποτα αλλο απο εναν ''καταλογο'', μια γραμμη η οποια γραφει τα γεγονοτα, και αυτα τα γεγονοτα μπορουν να αλλαξουν μονο αν γνωριζει καποιος το μελλον. Αλλα ακομα και μια μικρη αλλαγη μπορει να φερει το φαινομενο της χιονοστιβαδας.. :D . Τωρα υπαρχει και κατι αλλο που ονομαζεται Πεπρωμενο ( Destiny ), αυτο ειναι κατι μεγαλο που πρεπει ο καθενας να ολοκληρωσει και ειναι αναποφεκτο, και οσο το πολεμας τοσο χειροτερα γινονται τα πραγματα.. Ολα αυτα στην δικη μου κοσμοθεωρια και το δικο μου συμπαν, οπου φανταζομαι πως ειναι διαφορετικο απο τους υπολοιπους.. :p :rolleyes:
Αφταα...