PDA

Επιστροφή στο Forum : ονειρα

m_airy
03-03-08, 02:11
καταρχην ειμαι νεα εδω μεσα αλλα θελω να μου εξηγησετε αυτο που μου συνεβη,πριν 3 μηνες σκοτωθηκε ο αρραβωνιαστικος μου ηταν αστυνομικος κ πεθανε στην αγκαλια μου ηταν πολυ τραυματικη εμπειρια αλλα απο τοτε τον βλεπω συνεχεια κ οχι μονο στα ονειρα μου,με προειδοποιει αν ειναι να μου τυχει κατι ασχημο. τι σημαινει αυτο;

m_airy
03-03-08, 02:21
καταρχην ειμαι νεα εδω μεσα αλλα θελω να μου εξηγησετε αυτο που μου συνεβη,πριν 3 μηνες σκοτωθηκε ο αρραβωνιαστικος μου ηταν αστυνομικος κ πεθανε στην αγκαλια μου ηταν πολυ τραυματικη εμπειρια αλλα απο τοτε τον βλεπω συνεχεια κ οχι μονο στα ονειρα μου,με προειδοποιει αν ειναι να μου τυχει κατι ασχημο. τι σημαινει αυτο;
δεν μπορω α μπω σε λεπτομερειες ευκολα απλα υπαρχει κ μερικες φορες με τρομαζει

Stefani Forester
03-03-08, 19:09
Μπόρεις να ξεκαθαρίσεις το πότε σκοτώθηκε ο φίλος σου? Πριν 3 μήνες, ή πριν 3 χρόνια όπως αναφέρεις στο άλλο thread που έχεις ανοίξει?

Witch Shadow
05-03-08, 17:24

Οτι πλεον ειναι ο Φυλακας Αγγελος σου. Η αγαπη και ο δεσμος που ειχατε ειναι τοσο ισχυρος που στη φαση που βρισκεται τωρα σε προειδοποιει απο καθε κακο που προκειται να συμβει σε σενα. Οι τροποι επικοινωνιας ειναι μεσω των ονειρων αλλα και μεσω του αστρικου πεδιου (να εμφανιζεται αστρικα προβαλομμενος μπροστα σου). Δεν ειναι κατι που θα πρεπει να σε ανησυχει. Και εγω εχασα την πρωτη μου κοπελα στην αγκαλια μου και διπλα μου να φευγει μαζι της και ο κολλητος μου. Ειναι παντα διπλα μου ακομα και εκει που βρισκονται.

schooligan
06-03-08, 08:59
Ειναι παντα διπλα μου ακομα και εκει που βρισκονται.

Δεν εισαι ο μονος φιλε μου, δεν εισαι ο μονος... :(

Παντως m_airy δεν πρεπει να σε φοβηζει το γεγονος οτι εχει μεινει κοντα σου ωστε να σε βοηθαει σε οτιδηποτε. Ισως πρεπει να χαιρεσαι. Γιατι αρκετοι ανθρωποι δεν εχουν καν...