PDA

Επιστροφή στο Forum : Συνεργασία της Πυθέας με το διεθνούς φήμης περιοδικό GEO


beetlejuice
05-03-08, 13:34
http://www.explorers.gr/images/banner_pytheas.jpg



Ειμαστε στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσουμε την εναρξη της συνεργασιας μας με το διεθνους φημης περιοδικο GEO!
Η συνεργασια αφορα σε πρωτη φαση ανταλλαγη banners μεταξυ των ιστοσελιδων www.explorers.gr και www.geo-magazine.gr , καθως επισης και την φιλοξενια αρθρων που εχουν δημοσιευτει στο περιοδικο, για τη στηλη "Αρθρα Συνεργατων" της ιστοσελιδας www.metafysiko.gr .
Σε δευτερη φαση,αναμενεται να ακολουθησει δημοσιευση σειρας αρθρων των μελων της Πυθεας στο περιοδικο, γεγονος που χωρις αμφιβολια καθιστα το συγκεκριμενο project ως τη μεγαλυτερη συγγραφικη προκληση για πολλους απο τους ανθρωπους που συμμετεχουν στο χτισιμο της Ελληνικης Κοινοτητας του Μεταφυσικου τα τελευταια χρονια.

Απο τη μερια μας θελουμε να ευχαριστησουμε το διευθυντη της ελληνικης εκδοσης του GEO, τον κ. Παναγιωτη Λιακο που πιστεψε απο την πρωτη στιγμη την προσπαθεια αυτη και θελησε να μας δωσει την ευκαιρια για το "κατι παραπανω".



Λιγα λογια για το περιοδικο GEO

http://img164.imageshack.us/img164/7527/geojm7.jpg



Το GEO είναι ένα από τα σημαντικότερα περιοδικά στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1976 και αποτέλεσε ένα από τα πιο προηγμένα και πρωτοποριακά έντυπα της σύγχρονης εποχής. Έπειτα από σχεδόν τριάντα χρόνια κυκλοφορίας εξακολουθεί να γράφει... ιστορία στον τομέα του περιοδικού Τύπου. Το GEO ήταν και είναι ένα πετυχημένο εγχείρημα. Η πλατιά αποδοχή του από το κοινό οφείλεται στο μαγικό συνδυασμό εντυπωσιακών εικόνων, που εικαστικά αγγίζουν την τελειότητα, με κείμενα που βασίζονται στην ενδελεχή έρευνα.

Τα θέματα του GEO μιλούν για τις σημαντικές αλλαγές, την πρόοδο και την έρευνα, όλα όσα συμβαίνουν στον πλανήτη Γη. Αναφέρονται στα επιτεύγματα της επιστήμης, στις σύγχρονες τάσεις της πολιτικής και της θρησκείας, στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την οικολογία, την τεχνολογία. Είναι το περιοδικό που μπορεί να περιγράψει το κυκλοφορικό σύστημα του ανθρώπινου σώματος τόσο συναρπαστικά, ώστε ο αναγνώστης έχει την αίσθηση ότι διαβάζει μια περιπέτεια που εξελίσσεται στα τροπικά δάση του Αμαζονίου.

Το GEO προσφέρει ενημέρωση και ψυχαγωγία, μετατρέπει το διάβασμα σε μια ευχάριστη εξερεύνηση. Το GEO συνδυάζει τη γνώση και την έρευνα με το θαυμασμό μπροστά σε ανεξερεύνητα θαύματα της φύσης, μας ευαισθητοποιεί για είδη που απειλούνται και διευρύνει τους ορίζοντές μας ανοίγοντας ένα παράθυρο στο μέλλον...

Απέριττος
06-03-08, 07:09
Καλημέρα φίλοι μου...
χαίρομαι ειλικρινά που αποτελώ μέλος αυτής της κοινότητας. Χαίρομαι για τις εξελίξεις και τις καινούριες δραστηριότητες των διαφόρων τομέων του μεταφυσικού. Όλο και καλύτερα. Και είναι σημαντικό γιατί όπως είπε και ο προλαλήσας, δίνεται η ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να ανοίξουν τα φτερά τους... Πάντα τέτοια παιδιά...
Φιλικά...

schooligan
06-03-08, 08:08
Πραγματικα υπεροχο νεο. Ελπιζω και η συνεχεια να ειναι αναλογη :)

agaliarep
06-03-08, 10:41
Βασικά θεωρώ ποιο σημαντική εξέλιξη αυτή παρά την συνέντευξη στον Ελεύθερο τύπο ή σε οποιαδήποτε άλλη εφημερίδα. Ελπίζω η δεύτερη φάση να είναι σύντομα.

Litsa
06-03-08, 10:59
«Η συνεργασια αφορα σε πρωτη φαση ανταλλαγη banners μεταξυ των ιστοσελιδων »

Όταν λέμε ανταλλαγή banners τι σημαίνει αυτό;

PUCK
06-03-08, 11:05
Πολύ καλή εξέλιξη για την ομάδα. Καλή επιτυχία στη νέα συνεργασία.

Candela
06-03-08, 12:03
Μπραβο παιδια!!! Εξαιρετικα!

GO GEO GO PITHEAS! :)

tsilof
06-03-08, 12:54
«Η συνεργασια αφορα σε πρωτη φαση ανταλλαγη banners μεταξυ των ιστοσελιδων »

Όταν λέμε ανταλλαγή banners τι σημαίνει αυτό;
Καλή συνέχεια και από εμένα σε αυτή την ωραία εξέλειξη για την Ομάδα :)
Λίτσα τα banners είναι αυτές οι φωτογραφίες-λογότυπα στις οποίες κάνοντας κλικ σε οδηγεί κατευθείαν στο λινκ της σελίδας...

Αναμφίβολα, τα μπανεράκια ελκύουν την προσοχή και οδηγούν τους χρήστες στα όποια λινκ...
Οπότε, σαν πρώτη φάση, ακόμη και η ανταλαγή "λογοτύπων" είναι σημαντική. :p
και πάλι εύγε ;)

Ntemis
06-03-08, 15:22
Συγχαρητήρια!!! Πάντα τέτοια! :)

xontro_mpizeli
06-03-08, 19:03
Ευχαριστούμε πολύ τον Διευθυντή του περιοδικού κ. Λιάκο καθώς επίσης αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους έχουν φτάσει εκεί ψηλά την Ομάδα Πυθέας και που συνεχίζουν να την ανεβάζουν ακόμα περισσότερο!

Εύχομαι μία ουσιαστική και επικοδομητική συνεργασία της Πυθέας με το περιοδικό GEO !


Τα καλύτερα (δεν σταματούν να) έρχονται! :)

Δελτα Δυο
08-03-08, 01:01
Τα θερμά συγχαρητήρια των παιδιών του Τοξόλυρου και τον σεβασμό μας.

johnniebegood
14-03-08, 09:55
το μπραβο θα το πω παιδια οχι μονο για την νεα συνεργασια σας, αλλά για την ολη εξελικτικη πορεια σας απο τοτε που σας γνωρισα!

η συνεργασια με το GEO ειναι το τωρινο αποτελεσμα της.

και εις ανωτερα!