Επιστροφή στο Forum : 3 ταινίες για εξωγήινους στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία!
beetlejuice
21-03-08, 11:00
Αυτη την Κυριακη η Ελευθεροτυπια κυκλοφορει μαζι με μια συλλεκτικη κασετινα που περιλαμβανει 3 ταινιες και συνοδευτικο περιοδικακι με ολες τις πληροφοριες για την παραγωγη τους.
Και οι 3 ταινιες ανηκουν στην γενικη ενοτητα "Εξωγηινοι", αποτελει λοιπον μια πρωτης ταξης ευκαιρια για τους φιλους του φορουμ να εμπλουτισουν τη συλλογη τους!
Οι προσφερομενες ταινιες ειναι:
- Ο ανθρωπος που επεσε στη Γη
- Stargate
- Ζουν αναμεσα μας
Αυτη την Κυριακη η Ελευθεροτυπια κυκλοφορει μαζι με μια συλλεκτικη κασετινα που περιλαμβανει 3 ταινιες και συνοδευτικο περιοδικακι με ολες τις πληροφοριες για την παραγωγη τους.
Και οι 3 ταινιες ανηκουν στην γενικη ενοτητα "Εξωγηινοι", αποτελει λοιπον μια πρωτης ταξης ευκαιρια για τους φιλους του φορουμ να εμπλουτισουν τη συλλογη τους!
Οι προσφερομενες ταινιες ειναι:
- Ο ανθρωπος που επεσε στη Γη
- Stargate
- Ζουν αναμεσα μας
Μμμμ.. μια χαρα, αν και θα το παρω για την δευτερη μιας και τις αλλες δυο δεν τις γνωριζω.. τουλαχιστον στα ελληνικα..
H 1η ταινία είναι από τις αγαπημένες μου.
Δεν είναι βέβαια μια κλασσική ιστορία με εξωγήινους, συνομωσίες κλπ.
xontro_mpizeli
24-03-08, 22:43
Πολύ καλή η προσφορά της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας!
Αξίζουν τέτοιες ταινίες, ειδικά στην ειδική έκδοση που ήταν μαζί με την εφημερίδα!
Υ.Γ: Πήγα να την αγοράσω και τελικά ξόδεψα ... 20 ευρώ περίπου σε εφημερίδες μόνο και μόνο για τις ταινίες που είχαν! :rolleyes:
schooligan
25-03-08, 00:11
Πραγματικα υπεροχη η εκδοση της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας! Μακαρι να ημουν Ελλαδα να τα επαιρνα και εγω :(
Oddb@llSoul
06-04-08, 12:25
Η τρίτη ταινία είναι φοβερή, όσο και η πρώτη. Το "Ζούν αναμεσά μας" έχει πολλές ομοιότητες με το "Μάτριξ" αν παρατηρήσει κανείς.
Αναμένω προσωπικά την δεύτερη τριλογία!!! :)
Η τρίτη ταινία είναι φοβερή, όσο και η πρώτη. Το "Ζούν αναμεσά μας" έχει πολλές ομοιότητες με το "Μάτριξ" αν παρατηρήσει κανείς.
Αναμένω προσωπικά την δεύτερη τριλογία!!! :)
το "ζουν αναμεσα μας"
1)ειναι χιλιες φορες για να μην πω εκατομμυρια φορες καλυτερο απο το ματριξ
2)δεν μπορει να μοιαζει με το ματριξ γιατι ειναι παλαιοτερο του οποτε δεν μπορει το παλιοτερο να μοιαζει με το νεοτερο αλλα το αντιθετο
3)το ζουν αναμεσα μας δειχνει εντελως διαφορετικα πραγματα απο το ματριξ
πραγματευται την υποτιθεμενη αντερ-καβερ εισβολη εξωγηινων
που μας ελεχγουν με υποσυνειδητα μηνυματα
4)το εχω δει στην τηλεοραση τουλαχιστον 5 φορες και οποτε το δειχνει θα καθομαι να το βλεπω
ενω το ματριξ ειδα το 1 που μου αφησε καλουτσικες εντυπωσεις το 2 που με ξενερωσε και το τρια το ειδα περσι γιατι δεν ειχα τι αλλο να κανω
αυτα τα λιγα προσωπικες αποψεις ειναι
συγνωμη αν ακουστικα λιγο επιθετικος αλλα δεν μπορω να βλεπω συγκριση του τελειου με την πατατα
ασε και το αλλο ο προυπολογισμος του ενος δεν φτανει ουτε για τους τιτλους τελους του αλλου
και παλι το φτηνο ειναι καλυτερο
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.