darklord13
21-03-08, 19:18
To Noεμβριο του 97 σε 1 μπιλιαρδαδικο με την επωνυμια SPONDA γνωρισα τον ΜΙΧΑΛΗ εναν τυπο φωνακλα πλακατζη με πολλα μα πολλα κιλα αλλα με απιστευτη καρδια.Αν εχεις ποτε ακουσει το γνωμικο χοντρος ανθρωπος καλος ανθρωπος να ξερεις οτι εχει φτιαχτει για ατομα σαν και αυτον.Με τα χρονια γιναμε πολυ καλοι φιλοι εγω ο Μιχαλης ο Στελιος και ο Δημητρης.Μαζι μπιλιαρδο μαζι εκδρομες μαζι μαλακιες μαζι σχεδον ολα.Τα χρονια περασαν και φτασαμε στο 2008 ο Μιχαλης ετοιμαζεται να φυγει για Μαιαμι του εκατσε καλη δουλεια απο φιλο φιλου και το πηρε αποφαση οτι πρεπει να παει να δει τουλαχιστον πως ειναι τα πραγματα πριν παρει την μεγαλη αποφαση και φυγει.Παει του αρεσει και αποφασιζει οτι θα κανει το μεγαλο βημα.Το χρονο που μας περασε εχει βαλει και δαχτυλιδι στο στομαχι για να χασει κιλα και τα εχει καταφερει.Αισθανεται αλλος ανθρωπος και θελει να κανει και την μεγαλη αλλαγη γενικα σε ολα.Γυρναει ελλαδα και ετοιμαζεται για να φυγει.Το μονο που περιμενει ειναι ενα τηλεφωνημα απο το φιλο για να παει.Τεταρτη 19 Μαρτιου 2008 ειμαι στη δουλεια
χτυπαει το κινητο.Απο την αλλη μερια της γραμμης ο Δημητρης .Μου λεει να κατσω και να αναψω τσιγαρο.Συνηθισμενος στις βλακειες μας του λεω να τελειωνει γιατι εχω δουλεια.Κυριακο μου λεει πεθανε ο Μιχαλης σημερα το πρωι.Για ακομη μια φορα του λεω να κοψει τις βλακειες και να αφησει το δουλεμα.Αλλα δεν ειναι δουλεμα ειναι αληθεια το φιλαρακι ο αδερφος ο Μιχαλης εφυγε.Οχι για το Μαιαμι αλλα για καπου πιο μακρια ισως και καλυτερα.Σημερα το μεσημερι γραφτηκε και ο επιλογος αυτης της φαρσας γιατι για φαρσα προκειται.Μας εκανε πλακα ο τυπος εκει πανω και μας τον πηρε για να περναει αυτος καλα.Βρε μπαγασα οπως ελεγε και ο Ασιμος να τον προσεχεις τον χοντρο γιατι ειναι ο πιο καλος φιλος που μπορει να εχει ανθρωπος η θεος.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ.ΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ.ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ
Υ.Γ:Αν νομιζουν οι admin οτι το thread ειναι ατοπο ας το βαλουνε αυτοι οπου νομιζουνε καλυτερα αλλα plz μην το σβυσετε τουλαχιστον για καποιες μερες
χτυπαει το κινητο.Απο την αλλη μερια της γραμμης ο Δημητρης .Μου λεει να κατσω και να αναψω τσιγαρο.Συνηθισμενος στις βλακειες μας του λεω να τελειωνει γιατι εχω δουλεια.Κυριακο μου λεει πεθανε ο Μιχαλης σημερα το πρωι.Για ακομη μια φορα του λεω να κοψει τις βλακειες και να αφησει το δουλεμα.Αλλα δεν ειναι δουλεμα ειναι αληθεια το φιλαρακι ο αδερφος ο Μιχαλης εφυγε.Οχι για το Μαιαμι αλλα για καπου πιο μακρια ισως και καλυτερα.Σημερα το μεσημερι γραφτηκε και ο επιλογος αυτης της φαρσας γιατι για φαρσα προκειται.Μας εκανε πλακα ο τυπος εκει πανω και μας τον πηρε για να περναει αυτος καλα.Βρε μπαγασα οπως ελεγε και ο Ασιμος να τον προσεχεις τον χοντρο γιατι ειναι ο πιο καλος φιλος που μπορει να εχει ανθρωπος η θεος.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ.ΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ.ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ
Υ.Γ:Αν νομιζουν οι admin οτι το thread ειναι ατοπο ας το βαλουνε αυτοι οπου νομιζουνε καλυτερα αλλα plz μην το σβυσετε τουλαχιστον για καποιες μερες