Επιστροφή στο Forum : Mystery
Solon Aimonas Eautou
08-06-05, 13:00
Εδώ μπορείτε να σχολιάζετε το περιοδικό Mystery(εκδόσεις Αρχέτυπο- www.metaekdotiki.gr ), να συζητάτε για την εκάστοτε θεματολογία του, να ασκείτε κριτική αλλά και να συνομιλείτε με κάποιους από τους συνεργάτες του.
beetlejuice
01-11-05, 13:17
Το περιοδικό Μystery κλείνει με το τευχος που κυκλοφορεί ένα χρόνο ζωής! Δεν έχω λοιπόν παρά να ευχηθώ στους συντελεστές του μια καλή και δημιουργικη συνέχεια.
Στο τευχος που κυκλοφορει αυτες τις μερες δεσποζει το μεγαλο αφιερωμα στην Ελλάδα των Μυστηρίων".
Μην παραλείψετε επίσης να διαβάσετε το εκτενέστατο άρθρο του Θ. Μαστακουρη (ενός εκ των καλύτερων συγγραφέων της φανταστικής λογοτεχνίας στην Ελλάδα) με τίτλο "ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ DUNE: ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΕΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ…"
Στο εορταστικό αυτό τεύχος υπάρχει και άρθρο του μέλους της ομάδας μας Paul (Παύλου Μανωλούδη) ,σχετικά με ένα ζήτημα που είχε γνωστοποιήσει στο φόρουμ του μεταφυσικού πριν λίγο καιρό: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ MANCHESTER 2005: ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ
Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως το Mystery αυτου του μήνα κυκλοφορεί με δώρο τις κάρτες Zener ,ενα χρήσιμο βοήθημα σε πειράματα τηλεπάθειας που πιθανώς θελήσετε να κάνετε.
και γω με τη σειρα μου να ευχηθώ χρόνια πολλά στο mystery για να συντροφεύει όλους μας μαζί και με τα άλλα περιοδικά του χώρου. Αλήθεια τι
γίνεται με το περιοδικό strange γιατί δε βγήκε αυτό το μήνα? ξέρει κανείς? :confused:
Κυκλοφόρησε το τεύχος 22 του περιοδικού Mystery, με ακόμα μια φορά ενδιαφέροντα, μαγικά και μυστηριακά θέματα. Μπορώ να αναφέρω μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα που μου τράβηξαν αμέσως την προσοχή:
*Μιλήστε με ξωτικά!
*Παράξενοι Θάνατοι
*Μαγικοί Καθρέπτες
*Το Πραγματικό Necronomicon
(και φυσικά τις μόνημες στήλες του)
...και άλλα πολλά...
Νομιζω ότι θα το χαρείτε πολύ, μετά από 1 μήνα στέρηση!
Καλή ανάγνωση
Φιλικά Julliet
beetlejuice
24-12-06, 11:43
http://www.metaekdotiki.gr/images/mystery/mags/mystery25.jpg
Στο 25ο τευχος του Mystery που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη, αναμεσα στα πολυ ενδιαφεροντα αρθρα, υπαρχει και ενα με τιτλο "Οι Πύλες του Άδη στην Αρχαία Ελλάδα". Συγγραφεας του δεν ειναι αλλος απο τον Μιλτιαδη Τσαπογα, γνωστο ως ΚΑΝΕ στους κολπους της κοινοτητας του μεταφυσικου! :D
Ειναι το πρωτο αρθρο του Μιλτου το οποιο και δημοσιευεται σε περιοδικο εντυπο γι αυτο και θα ηθελα να τον συγχαρω θερμα και να του ευχηθω καλη συνεχεια!
Αποτελει ακομη ενα παιδι με το οποιο νιωθω προσωπικα πως "ωριμασαμε" μαζι πνευματικα και συγγραφικα ολα αυτα τα χρονια, μεσα στους κολπους της Ελληνικης κοινοτητας του μεταφυσικου! :)
Old cave-dinosaur
26-12-06, 18:59
Φίλε Μίλτο.
Τα προσωπικά μου συγχαρητήρια για το άρθρο σου στο Mystery !
Mαζί με τις καλύτερες ευχές μου για το 2007......Πάντα επιτυχίες :)
Ειναι το πρωτο αρθρο του Μιλτου το οποιο και δημοσιευεται σε περιοδικο εντυπο
Πολλά συγχαρητήρια για την επίσημη πρώτη δημοσίευση.
Εύχομαι ακόμη περισσότερες επιτυχίες μιας και ο χώρος της αναζήτησης θέλει πολύ μεράκι και ταλέντο και εσύ τα έχεις σίγουρα και τα δυο.
Αντε και εξώφυλλο (με αποκλειστικότητα) :D
Μηνά, Νίκο, και Βασίλη, ειλικρινά σας ευχαριστώ για τα σχόλιά σας. Κάθε θετικό σχόλιο μου δίνει περισσότερη όρεξη και μεράκι όπως και σε κάθε άνθρωπο.
Εδώ όμως θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς και τον Νίκο Κουμαρτζή, καθώς ήταν ο άνθρωπος που μου πρότεινε να αρθρογραφίσω (γνωρίζω ότι ο Νίκος έχει βοηθήσει αρκετούς νέους συγγραφείς στις αρχικές τους προσπάθειες), καθώς και τον Γιώργο Ιωαννίδη, αρχισυντάκτη του mystery, για την εμπιστοσύνη του.
Συγγραφεας του δεν ειναι αλλος απο τον Μιλτιαδη Τσαπογα, γνωστο ως ΚΑΝΕ στους κολπους της κοινοτητας του μεταφυσικου!
:D
Ελπίζω να αναταράξεις νερά και να μείνεις, όχι στεγνός (αυτό δεν γίνεται), αλλά καθαρός, όπως τώρα, γιατί τελικά το μεταφυσικό αυτό χρειάζεται περισσότερο απο όλα. Το μεράκι το έχεις.
Τα λέμε...
:rolleyes: Ξεκίνησα να αγοράζω το mystery από το τευχος αυτού του μήνα... Και μόλις το τελείωσα αγόρασα και όλα σχεδον τα προηγούμενα τευχη (όσα κατάφερα να βρω στο Αρχέτυπο βέβαια ).. Μου έχει λύσει αρκετές απόρίες σε θέματα που σίγουρα δεν μπορείς ευκολα να κουβεντιάσεις .. Μαλιστα το editorial του Γιώργου Ιωαννίδη στο τελευταίο τευχος με έκανε να νιώσω πολύ "ξεχωριστή" για γεγονότα που βιώνω και που φοβόμουν γι αυτα.. :) :)
beetlejuice
06-06-07, 16:00
Ακρως ενδιαφεροντα και πρωτοτυπα χαρακτηριζονται τα θεματα του Mystery Ιουνιου (http://www.metafysiko.gr/magazines.php?id=36) που κυκλοφορει τις ημερες αυτες στα περιπτερα.
Ξεχωριζω δυο απο αυτα που με ενθουσιασαν και με οδηγησαν στο να τα τονισω και μεσα στο φορουμ.
Το πρωτο ειναι "Το μεγάλο αφιέρωμα του περιοδικού σχετικά με τον αόρατο κόσμο περιλαμβάνει τις τελευταίες συγκλονιστικές εξελίξεις της Παραψυχολογίας σχετικά με τις δυνάμεις των μέντιουμ , βήμα προς βήμα οδηγίες για να κατασκευάσετε μόνοι σας ειδικό μηχανισμό που φωτογραφίζει την αύρα, όπως επίσης έναν πλήρη, εύχρηστο οδηγό ανίχνευσης φαντασμάτων. Διαβάστε για τις 4 κατηγορίες πνευμάτων, απλές τεχνικές για να τα εντοπίσετε, και πρακτικές συμβουλές προστασίας από τους σκοτεινούς «επισκέπτες» της άλλης πλευράς."
Το δευτερο και εξισου σημαντικο ειναι το " ROSWELL: Ειδική Αποστολή
1947-2007: εξήντα χρόνια έχουν περάσει από την αινιγματική πτώση ενός UFO στο Νέο Μεξικό και ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΜΠΟΣ μάς μεταφέρει την ενθουσιώδη ατμόσφαιρα που επικρατεί σήμερα στη Μέκκα των εξωγήινων. Τι πραγματικά όμως, έπεσε στο Roswell;
+ Εντυπωσιακές φωτογραφίες από το πρόσφατο ταξίδι του Θ. Βέμπου στην παγκοσμίως διάσημη πόλη του Roswell."
Αν προσθεσω και τα υπολοιπα forteana αρθρα βγαζω το αποτελεσμα "συλλεκτικο τευχος" :D
To mystery είναι το καλύτερο περιοδικό μυστηρίοιυ που κυκλοφορεόι στην Ελλάδα. Τα θέματα αυτο τον μήνα είναι πολύ ενδιαφέροντα και σημαντικά. Να ρωτήσω μόνο κάτι ,από πότε κυκλοφορεί σε επαρχία γιατί ακόμα δεν το έχω δει. Να το διαβάσετε όπωσδήποτε. :D
Lifo όντως το Mystery, κατά την γνώμη μου, είναι το καλύτερο περιοδικό μυστηρίου που κυκλοφορεί. Έχει πολύ καλούς συνεργάτες και πραγματικά δεν το χάνω κάθε μήνα.
Και αυτού του μήνα τα θέματα είναι πολύ ενδιαφέροντα. Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε το άρθρο με τίτλο "Life Force: Πώς να την χειριστείτε" του Γ. Ιωαννίδη καθώς και το άρθρο "Αιθερική Ηλεκτρο-Φωτογράφηση: Πώς να κατασκευάσετε μια Μηχανή Kirlian" του Ν. Κουμαρτζή.
Περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο τεύχος!! Καλή Ανάγνωση!!
Nαί ξέρω πως τα θέματα είναι πολύ σημαντικά. Αλλά juliet αν μου επμένεις να παραμείνω στην προηγούμενη ερώτηση. Κυκλοφόρησε σε επαρχία; Δεν το χω πάρει ακόμα χαμπάρι. Μάλλον νομίζω από 27 του μηνός.Ευχαριστώ :)
beetlejuice
08-06-07, 22:35
Lifo η επαρχια απο οσο γνωριζω ειναι ενα μηνα "πισω" σε σχεση με Αθηνα και Θεσσαλονικη. Ειναι τακτικη που ακολουθουν διαφορα περιοδικα εντυπα. Αυτο σημαινει οτι το παρον τευχος του Mystery που παρουσιασα πριν λιγα 24ωρα θα κανει την εμφανιση του στα ραφια των πρακτορειων τυπου της επαρχεις απο τις αρχες Ιουλιου.
To ξέρω πιθανών 27 με 28.Ευχαριστώ.
Στα τέλη του Ιουνίου κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του Mystery! Θέματα, για άλλη μια φορά, υπέροχα! Μπορώ να πω ότι κάθε μήνα τα θέματα γίνονται όλο και καλύτερα. Λοιπόν κάποια από τα θέματα που μου άρεσαν ιδιαίτερα και με "τράβηξαν" είναι:
* [Αποκλειστικά] Μαθήματα αληθινής Wicca από Έλληνες Μάγους (Αλέξανδρος Αρμάος)
* Οι Μαγικές Φόρμουλες του Άλιστερ Κρόουλι (Φίλιππος Αιβάζης)
* Ο Χάρτης Δύναμης Αθήνας και Θεσσαλονίκης (Γιώργος Ιωαννίδης)
* Μυστικά και Πρακτική της Αυτόματης Γραφής (Νικόλαος Κουμαρτζής)
* Project: Year Zero - Ίσως η Πιο Αλλόκοτη On-line Συνωμοσία του Κόσμου!! (Καλλιόπη Παπαδοπούλου)
Αυτά και Πολλά άλλα θέματα μας περιμένουν στο Mystery Που κυκλοφορεί!
Καλή Ανάγνωση...
Solon Aimonas Eautou
06-07-07, 14:05
Προσωπικά διάβασα το "Project: Year Zero" της Καλλιόπης -που σημειωτέων κάνει και το début της- και ειλικρινά εντυπωσιάστηκα. Ένα άκρως πρωτότυπο θέμα που συνδυάζει συνωμοσίες, front line μουσική, κυβερνητικές συγκαλύψεις, φαρμακευτικά πειράματα, διαδίκτυο, κ.λπ. και το σημαντικότερο δίνει όλα τα στοιχεία στον αναγνώστη να το μελετήσει μόνος του.
Στα "+" του να προσθέσω και τη φρέσκια γραφή της αρθογράφου, καθώς και το γεγονός ότι το όλο φαινόμενο συμβαίνει στην κυριολεξία τώρα και (διαδικτυακά) δίπλα μας.
Φιλικά,
xontro_mpizeli
03-08-07, 13:28
Solon Aimonas Eautou αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω κ εγώ όταν μπήκα στο παρόν thread για το περιοδικό "mystery". Άκρως ενδιαφέρον το άρθρο αυτό!
Στο τεύχος 32 που κυκλοφορεί ήδη στα περίπτερα μπορείτε να βρείτε πολύ ενδιαφέροντα άρθρα όπως τα:
62 Μαύρες Πύλες της Γης
Θαλάσσια Τέρατα
50 Δρόμοι Αντιβαρύτητας
Συνέντευξη Giorgio Tsoukalos (Δείτε εδώ (http://www.metafysiko.gr/interviews.php?id=9) κ εδώ (http://www.metafysiko.org/index.php?module=writeit&action=read&id=26) )
Τρίγωνο Βερμούδων
Και πολλά άλλα...
Καλές διακοπές κ ραντεβού (για τους αναγνώστες του mystery) τον Σεπτέμβρη!
beetlejuice
25-09-07, 19:18
Συνεχιζοντας τις αναφορες μας στο come back των εντυπων αναζητησης μετα τις καλοκαιρινες τους διακοπες, ηρθε και η σειρα του Mystery.
Το νεο τευχος κυκλοφορει σε Αθηνα και Θεσσαλονικη σε 2 μερες απο σημερα, παρ'ολα αυτα παραθετω εδω το εξωφυλλο του νεου και εντελως ανανεωμενου (κυριως γραφιστικα, αλλα και θεματολογικα) τευχους, που νομιζω οτι προσπαθει να αποκτησει ενα πιο "ευρωπαϊκο" στυλ.
http://img513.imageshack.us/img513/6937/mysterymagazineux9.jpg
Σαν πρωτο θεμα συνανταμε την ερευνα του Νικου Κουμαρτζη (του δικου μας Solon Aimonas δηλαδη) με τιτλο:
Βρέθηκε ο Τάφος του Μ. Αλέξανδρου στη Θάσο;
Το Χρονικό μιας Απίστευτης Αρχαιολογικής Ανακάλυψης που Μπορεί να Αναταράξει την Εθνική μας Ιστορία!
Οράματα του Χριστού Υποδεικνύουν την Περιοχή
Τάφος που Ίσως Κρύβει την Κιβωτό της Διαθήκης στην Ελλάδα!
Παράξενα Σύμβολα & ο Αρχαίος Μακεδονικός Τριγωνισμός Επιβεβαιώνουν τα Ευρήματα
Προκειται για μια νεα, αποκλειστικη και αποκαλυπτικη ερευνα, που ομως σηκωνει κατα την ταπεινη μου γνωμη μεγαλη συζητηση... Ας μην επεκταθω εδω, ελπιζω να δουμε συντομα τη μελετη και στο metafysiko.gr
Ενδιαφερον (αναμεσα στα αλλα) παρουσιαζουν επισης τα αρθρα :
Aradia: Το Κρυμμένο Ευαγγέλιο των Μαγισσών από το 1899.
Στην Ιταλία βρέθηκε το κρυμμένο ευαγγέλιο των μαγισσών. Ένα βιβλίο που γέννησε την σύγχρονη Wicca… αν και πολλοί θέλουν να το καταστρέψουν! Γράφει ο Θωμάς Μαστακούρης
Οδοιπορικό στου Σαμάνους – Άτλαντες του Περού
Ένας Έλληνας ψυχίατρος, ο Αριστείδης Γεραπετρίτης, ταξιδεύει στην Λατινική Αμερική και επισκέπτεται τους σαμάνους του Περού. Αυτοί τον ξεναγούν στα μυστικά της τέχνης τους και του εξομολογούνται πως είναι τα πραγματικά παιδιά της Ατλαντίδας!
Το Ταξίδι στο Χρόνο είναι πλέον Εφικτό!
Η χρονομηχανή δεν ανήκει πια στην επιστημονική φαντασία, αλλά είναι κομμάτι της επιστημονικής μας πραγματικότητας. Ο μαθηματικός Γιώργος Παπαδάκης εξηγεί πως οι νεότερες εξελίξεις αλλάζουν τα πάντα στην σύγχρονη φυσική.
Καλη σεζον και στο Mystery!
beetlejuice
28-09-07, 20:38
Oταν το καλο γινεται καλυτερο, πρεπει νομιζω να επιβραβευεται. Πηρα σημερα στα χερια μου το καινουργιο Mystery και ξεφυλλιζοντας το με κυριευσε ενας ενθουσιασμος που πραγματικα ειχε χρονια να εμφανιστει με αφορμη ελληνικο εντυπο του χωρου. Το Mystery μεταμορφωθηκε στην κυριολεξια και μοιαζει να ερχεται απ'ευθειας απο την Αγγλια (για τα εντυπα αυτο ειναι μαλλον καλο πιστεψτε με :p ).
Διαφορετικος σχεδιασμος που "γεμιζει" ολες τις σελιδες με τις πιο απιθανες πληροφοριες, δημιουργια νεων μονιμων στηλων (12 τον αριθμο παρακαλω, αριθμος ρεκορ για εντυπα του χωρου) και εξαιρετικη διαχειριση επιλογης θεματων. Να μη ξεχασω και το ομορφο δωρακι του περιοδικου που δινει αυτο το μηνα καρτες ταρω!
Επισης να ευχηθω στον χοντρομπιζελο καλη επιτυχια και καλο ξεκινημα, μιας και απο αυτο το τευχος αναλαμβανει την πολυ σημαντικη στηλη "Πλανητης Μυστηριων" (κατι αναλογο με τα "Νεα απο την Ελλαδα και ολο τον κοσμο" που εχουμε στο φορουμ εδω). ;)
Μηνά συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου! Το νέο Mystery πήγε διακοπές και επέστρεψε πολύ δυναμικό και γεμάτο υπέροχα θέματα! Για να μην πω και για το δωράκι το οποίο αγαπήθηκε πάρα πολύ!!
Με τη σειρά μου να ευχηθώ και στο Δημητρομπίζελο καλή επιτυχία και καλό ξεκίνημα σε κάθε καινούργιο που κάνει και να συνεχίσει με τον ίδιο ενθουσιασμό την καλή δουλεία και στα επόμενα τεύχη!! Μου αρέσει να βλέπω αλλαγές και πιστεύω πως το Mystery θα πάει πάρα πολύ ψηλά, πιο ψηλά απ' ότι βρίσκεται τώρα!!
Αυτά...!!!
xontro_mpizeli
01-10-07, 11:48
Πραγματικά, εξαιρετικό το ΝΕΟ Mystery που κυκλοφορεί!
Πλούσιο σε στήλες, σε φωτογραφίες, σε ενδιαφέροντα άρθρα, και γενικά πιο πλούσιο σε όλα του! Μόλις το πήρα στα χέρια μου εντυπωσιάστηκα, ήταν λες κ διάβαζα ένα άλλο περιοδικό κ όχι το γνωστό μέχρι πρότινος Mystery!
Το περιοδικό άλλαξε σελίδα. Εύχομαι καλή συνέχεια στην καινούρια του περίοδο, που σίγουρα αναμένουμε πιο ωραία κ εντυπωσιακά τεύχη στο μέλλον!
Επισης να ευχηθω στον χοντρομπιζελο καλη επιτυχια και καλο ξεκινημα, μιας και απο αυτο το τευχος αναλαμβανει την πολυ σημαντικη στηλη "Πλανητης Μυστηριων" (κατι αναλογο με τα "Νεα απο την Ελλαδα και ολο τον κοσμο" που εχουμε στο φορουμ εδω). ;)
Με τη σειρά μου να ευχηθώ και στο Δημητρομπίζελο καλή επιτυχία και καλό ξεκίνημα σε κάθε καινούργιο που κάνει και να συνεχίσει με τον ίδιο ενθουσιασμό την καλή δουλεία και στα επόμενα τεύχη!!
Το περίμενα πώς κ πώς να το πιάσω στα χέρια μου!
Σας ευχαριστώ πολύ :)
Και από εμένα τα συγχαρητήρια στον Μητσάρα! Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ κατάλληλο άτομο για την στήλη που ανέλαβε, το έχει αποδείξει από τη δική μας στήλη.
Ολο το τεύχος, όπως είπαν ήδη και οι προηγούμενοι ήταν εξαιρετικό. Νομίζω όμως ότι δεν είδα την όμορφη στήλη του Θ. Βέμπου για την "άγνωστη Ελλάδα". Όπως και να χει όμως, είχε τόσο πολλά αξιόλογα που πιστεύω πως ανέβηκε ακόμη περισσότερα σκαλοπάτια.
Άκρως ανανεωμένο το mystery και σε θεματολογία και σε εμφάνιση. Πράγματι ήταν σαν να διάβαζα ένα νέο περιοδικό, αφού κάποια στιγμή σκέφτηκα: "Το mystery είναι αυτό;" :D Και επίσης με ενθουσίασε η τράπουλα ταρώ δώρο μαζί με το περιοδικό. Εξαιρετική ιδέα!
Καλή αρχή και από μένα Μπίζελε!!!
Το mystery ανανεωμένο συνεχίζει για μια ακόμα χρονιά. Είναι σαν να άλλαξαν τα πάντα! Μπιζέλι στο έχω πει και προσωπικά πως έκανες μια φοβερή αρχή και να συνεχίσεις έτσι;). Ευχαριστώ:)
beetlejuice
20-11-07, 13:56
http://www.metafysiko.gr/magazines/mystery_dec2007.jpg
Μεθαυριο Πεμπτη κυκλοφορει σε ολη την Ελλαδα το νεο Mystery. Δειτε το εξωφυλλο και τα θεματα του πρωτοι! ;)
Στο Νέο - Ανανεωμένο mystery που κυκλοφορεί:
Ο Κόσμος που Ξέρουμε Αλλάζει!
Μεγάλο Αφιέρωμα
ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΦΥΣΗ
- Ποιοι Εργάζονται για να Πεθάνει ο Πλανήτης μας;
- Υπερ-Γεωφυσικές Δίνες & οι Περιοχές Υψηλής Παραδοξότητας
- «Η Ζώνη της Σιωπής»: Παράξενα Φαινόμενα στην Έρημο του Μεξικού
- Τα Γιγάντια Πουλιά Ζάρες της Κρήτης
- Τι Αλλάζει στο Οικοσύστημα; Ποια Νέα Παράξενα Είδη Εμφανίστηκαν στην Ελλάδα;
Γράφει οι: Ανδρέας Αργυρόπουλος, Σπύρος Κατσαντάμης, Ανέστης Γεροδήμου, Κώστας Κιαπέκος και Ανθή Στυλιανίδου.
Βρέθηκε Αρχαία Υπόγεια Πόλη!
Ένας υπόγειος οικισμός βρέθηκε στο Grand Canyon όμως κανείς δεν ξέρει ποιος τον κατασκεύασε! Ποια είναι η μυστηριώδης φυλή των ανθρώπων με τις δυο καρδιές; Γιατί το Ινστιτούτο Smithsonian συγκαλύπτει την ανακάλυψη;
Του Γιώργου Αδαμόπουλου
Οικογένεια Μάνσον: Σεξ, Φόνοι & Αποκρυφισμός
Ο Τσάρλς Μάνσον είναι αναμφισβήτητα ο πιο διάσημος εγκληματίας του 20ου αιώνα. Ελάχιστα όμως είναι γνωστά για την ζωή του, για τις διασυνδέσεις του με την Εκκλησία της Σαϊεντολογίας, και με τα Αποκαλυπτικά σενάρια καταστροφής του κόσμου�
Του Ίων Γεζίδη
UFOs στην Βιβλική Τέχνη: Ποια είναι η Επιστημονική Αλήθεια;
Υπάρχουν UFOs στους πίνακες της Αναγέννησης; Η αρχαιολόγος μας Κωνσταντίνα Βαρδάτου απαντά αφοπλιστικά στα ευφάνταστα σενάρια και στις παρερμηνείες που αδικαιολόγητα τόσα χρόνια τώρα, επαναλαμβάνουν οι εκάστοτε «ερευνητές» του παράξενου!
Συνέντευξη Νίκος Αλεξάκος
Έχουν βρεθεί ορισμένα παράξενα εμφυτεύματα, υποστηρίζει ο γνωστός βιολόγος Νίκος Αλεξάκος, τα οποία όχι μόνο είναι εξωγήινα αλλά μπορούν να ελέγξουν το εγκέφαλο μας! Αποκαλυπτική συνέντευξη στον Μηνά Παπαγεωργίου.
Διαβάστε Ακόμη
Οι Σκιεροί: Τα Μαύρα (Αόρατα) Πλάσματα που Ζούνε Ανάμεσα μας!
Του Γιώργου Ιωαννίδη
Η Θαυματουργική Σινδόνη του Ευαγγελισμού Θεσσαλονίκης
Του Δημήτρη Αναστασίου
Αποσυμβολίζοντας τον Μάζο του Οζ
Του Θωμά Μαστακούρη
Εξωγήινες Απαγωγές & Σεξουαλικά Πειράματα: 6 Απίστευτα Περιστατικά!
Του Σπύρου Κατσαντάμη
Μπιζελε συγχαρητηρια για τη δημοσιευση του αρθρου σου για τη Σινδονη της Θεσσαλονικης! :)
beetlejuice
20-12-07, 12:45
Κυκλοφορει σημερα σε ολα τα περιπτερα το τελευταιο Mystery της χρονιας!
http://img409.imageshack.us/img409/2527/covermystery36fl5.jpg
Η παρουσια μελων της Ελληνικης Κοινοτητας του Μεταφυσικου και σε αυτο το περιοδικο, πλουσια αυτο το μηνα!
Πιο συγκεκριμενα διαβαστε:
- Τη στηλη νεων απο τον Δημητρη Αναστασιου (xontro mpizeli) με τιτλο "Πλανητης Μυστηριων".
- Την αποστολη του Μιλτου Τσαπογα (ΚΑΝΕ) στο "Παραξενο χωριο των νανων στη Ροδο".
- Το αρθρο του Νικου Κουμαρτζη (Solon Aimonas Eautou) με τιτλο "Μηχανές Ανίχνευσης UFO + Πώς να Κατασκευάσετε τον Δικό σας Ανιχνευτή!"
- Την πρωτη συνεντευξη (εικονες εδω (http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=3284) ) των ιδρυτων της ομαδας Κ.Α.Π.Α, Ανδρεα Πανουτσοπουλου (apan@samos) και Μηνα Παπαγεωργιου (Beetlejuice) σε περιοδικο αναζητησης, σχετικα με την ιστορια και τη δραση της πρωτης πανεπιστημιακης ομαδας του παραδοξου στην Ελλαδα.
Αναλυτικα τα περιεχομενα:
Μεγάλος Φάκελος – Απάντηση
Νεφιλίμ Vs Ελοχίμ
Ο Άγνωστος Πόλεμος
Τι θα Συμβεί το 2012; * Υπήρχαν Γίγαντες στον Αρχαίο Κόσμο; * Είναι οι Άγγελοι Εξωγήινοι από τον Πλανήτη Νιμπιρού; * Πού Βρίσκονται οι Αστρικές Πύλες των Νεφιλίμ; * Είναι όλα μια Παγκόσμια Συνωμοσία ή ένα Καλοστημένο Παραμύθι;
Γράφουν οι Ερατώ Λιαροπούλου (θεολόγος) & Ανδρέας Αργυρόπουλος
Διαβάζοντας τις Προφητείες του Νοστράδαμου
Ποιο είναι το μέλλον της ανθρωπότητας; Τι θα συμβεί στα αμέσως επόμενα χρόνια; Στα ερωτήματα αυτά ο Νοστράδαμος έδωσε απαντήσεις με τη μορφή ενός κώδικα. Σήμερα, οι έρευνες του Dr Michael Rathford έσπασαν τον κώδικα αυτό αποκαλύπτοντας τα επερχόμενα γεγονότα της μεγάλης καταστροφής αλλά και της αναγέννησης του ανθρώπινου είδους.
2007-2012: Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος * Ποιος ο Ρόλος της Ελλάδας στο Μέλλον; * Ποιοι θα Αντισταθούν στον Αντίχριστο;
Αποκλειστική Συνέντευξη Adam McLean
Ο Τελευταίος Αλχημιστής Εξομολογείτε τα Μυστικά του
Ο Adam McLean είναι σήμερα ένας άνθρωπος θρύλος, ο τελευταίος ίσως πραγματικός μύστης της αρχαίας αλχημικής τέχνης. Ο ίδιος δίνει σπάνια συνεντεύξεις, η Βάγια Ψευτάκη όμως εξασφάλισε και μας παρουσιάζει μια αποκαλυπτική συνομιλία μαζί του, αποκλειστικά για τους αναγνώστες του mystery.
Διαβάστε Επίσης
-Beowulf: Ο Δρακοκτόνος
Του Θωμά Μαστακούρη
-Κρυονική: Η Επιστήμη της Αθανασίας
Του Γιώργου Αδαμόπουλου
-Το Παράξενο Χωριό των Νάνων στη Ρόδο
Του Μίλτου Τσαπόγα
-Μηχανές Ανίχνευσης UFO
+ Πώς να Κατασκευάσετε τον Δικό σας Ανιχνευτή!
Του Νικόλου Κουμαρτζή
-Πύλες & Πλάσματα από Άλλες Διαστάσεις
-3 Αληθινές Εμπειρίες
-Συνέντευξη Κ.Α.Π.Α.
Η πρώτη Πανεπιστημιακή Ομάδα για το Ανεξήγητο, μιλάει αποκλειστικά στο mystery.
Μαζί, το συλλεκτικό βιβλίο
Υπερφυσικές Ιστορίες
Από τους μεγαλύτερους συγγραφείς του φανταστικού
Ντάνσανυ, Σμιθ, Μάχεν, Γουέλς,
Ντέρλεθ, Μπλάκγουντ, Λάϊμπερ
xontro_mpizeli
26-12-07, 21:19
Πολύ ωραίο το τεύχος του Mystery που κυκλοφορεί τις μέρες αυτές στα περίπτερα!
Ξεχωρίζει, σαφώς, η έντονη παρουσία των μελών της κοινότητας του metafysikou στο περιεχόμενο των σελίδων του!
Πάντα τέτοια και ακόμα καλύτερα το νέο έτος ! :)
Γι άλλη μια φορά το Mystery αυτού του μήνα ήταν απίθανο!
Πρώτα αρχίζω με το εξώφυλλο...ίσως είναι από τα πιο ωραία εξώφυλλα που έχω δει ποτέ στο περιοδικό!!!
Ένα σωρό θέματα!! Ποιο να πρωτοδιαλέξω!!
1) Διαβάζοντας τις προφητείες του Νοστράδαμου του ερευνητή Dr Michael Rathford
2) Η συνέντευξη του Adam McLean, του τελευταίου Αλχημιστή, από τη Βάγια Ψευτάκη
Ενδιαφέρον ήταν επίσης και το θέμα πάνω στη Κρυονική του Γιώργου Αδαμόπουλου, καθώς και (πως θα μπορούσα να ξεχάσω βεβαίως) η Αποκλειστική Συνέντευξη από την Πρώτη Πανεπιστημιακή Ομάδα Αναζήτησης του Ανεξήγητου (ΚΑΠΑ) που έδωσαν τα "παιδιά" μας!
Εύχομαι με το νέο έτος το Mystery να συνεχίσει την καλή δουλειά και να συνεχίσει να εξελίσσεται όλο και περισσότερο!
Τα καλύτερα έρχονται λοιπόν!!
Όσο πάει χειροτερεύει και το mystery.Μετά απο διάφορες παροτρύνσεις κοπήκανε θέματα τα οποία αφορούσαν αποκλειστικά την μαγεία και κάποια ποιο σκοτεινά μονοπάτια επείδή για μερικούς δεν πουλούσαν..Έτσι όπως έγινε και με το Άβατον...
Πότε θα καταλάβουν μερικοί οτι δεν χρειαζόμαστε στο χώρο αυτό 1000 Άβατον..(Αχρείαστα να ναι)
Όπως και να χει ας γεμίζουν τα περιοδικά με wicces,tarots,αλxημείες και οτι αλλο άκακο θέλουν...Αυτοί που πρέπει ξέρουν που να βρούν αυτά που θέλουν για να διαβάσουν..
Γιατί κατάλαβαν οτι ακόμα και σ αυτό το χώρο υπάρχουν κατεστημένα..
beetlejuice
27-12-07, 18:26
Όσο πάει χειροτερεύει και το mystery.Μετά απο διάφορες παροτρύνσεις κοπήκανε θέματα τα οποία αφορούσαν αποκλειστικά την μαγεία και κάποια ποιο σκοτεινά μονοπάτια επείδή για μερικούς δεν πουλούσαν..
Αρμοδιος να σου απαντησει σε αυτη την κριτικη ειναι ο Γ. Ιωαννιδης. Λογικα θα το πραξει. :D Σε πληροφορω οτι το μεγαλυτερο μερος του "κοινου" του Mystery ειναι οι ανθρωποι που ελκονται απο τη μαγεια και τα περισσοτερο ... σκοτεινα μονοπατια. Απο οσο ειμαι σε θεση να γνωριζω η "μαγεια" δεν εχει, ουτε προκειται, να "κοπει" απο το περιοδικο.
Και κατι αλλο τελευταιο περι εμπορικοτητας, η μαγεια ειναι απο τα θεματα που "πουλανε" και εχει το δικο της αναγνωστικο κοινο. Ειδαλλως το Mystery (το περιοδικο του χωρου που ασχοληθηκε και ασχολειται περισσοτερο απο καθε αλλο με αυτην) θα ειχε κλεισει τοσο καιρο! ;) (ενδεικτικα σε πληροφορω (απο συζητησεις που κανω με εκδοτες αρκετων εκδοτικων οικων) οτι ειδικα για το Αρχετυπο, το Best Seller τους για το 2007 ηταν το "Εγχειριδιο Φυσικης Μαγειας"!)
Το post σου παντως αποτελει και αυτο αν μη τι αλλο παροτρυνση! Οι εποχες οπου τηλεοπτικες εκπομπες ή θεματολογιες περιοδικων ειδικου τυπου "κοβονταν" με ανωθεν εντολες σκοτεινων κεντρων εχουν παρελθει (και αν υπαρχουν αραια και που τετοια κρουσματα αποκαλυπτονται αργα ή γρηγορα).
Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι το Mystery εκανε μια fortean στροφη που εμενα τουλαχιστον μου "ταιριαζει" περισσοτερο. Αλλα γουστα ειναι αυτα οποτε δεν ειμαι σε θεση να διαφωνησω ή να συμφωνησω μαζι σου σε αυτο το θεμα :D
Όχι φίλε μου θέματα πρακτικής μαγείας κόβονται και πέρνουν την θέση τους οι εξωγήινοι..
Όπως και να χει συνεχίζω να παίρνω το περιοδικό μπας και αλλάξει τίποτα αλλά μπα..Τα αντίστοιχης θεματολογίας κείμενα έχουν μειωθεί στο ελάχιστο.
Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο .Ας αναμένω την απάντηση του κ.Γ.Ιωαννίδη.
Ναι είναι αλήθεια πως το περιοδικό έχει στραφεί σε περισσότερο forteana μονοπάτια. Οχι, το περιοδικό δεν εγκατέλειψε την μαγεία, απλά ολοκλήρωσε τον μεγάλο «ανοιχτό» κύκλο ενασχόλησης με αυτά τα ζητήματα! Αυτό σημαίνει πως η μαγεία θα αποτελεί πλέον μια από τις 7 μεγάλες θεματικές του μυστηρίου, όχι την κυρίαρχη. Ας μην ξεχνάμε πως το mystery δεν είναι αποκλειστικά περιοδικό της μαγείας, αλλά του μυστηρίου, συνεπώς από την φύση του φιλοξενεί διαφορετικές θεματολογίες.
Η μαγεία, όπως και η αλχημεία είναι δυο από τα αγαπημένα μου θέματα –άλλωστε αυτό φαίνεται μέσα από όλα μου τα κείμενα και τα βιβλία που έχω γράψει τα τελευταία 5 χρόνια– και κάπως έτσι τονίστηκε σημαντικά το θέμα αυτό στο περιοδικό μας, όμως θεωρώ προσωπικά άδικο σ’ ένα περιοδικό 80 σελίδων, οι μισές σχεδόν να είναι μονοδιάστατες! Έγινε αναφορά επίσης στο θέμα των εξωγήινων. Κι όμως, πρόκειται για κάτι αρκετά σοβαρό! Άλλωστε πιστεύω πως ουδέποτε προσφέραμε στον αναγνώστη κάτι το ευτελές και ανούσιο! Όσοι λοιπόν ενδιαφέροντε πραγματικά για το παράξενο και τα αινίγματα του σύμπαντος οφείλουν να ασχοληθούν και μ’ αυτό το ζήτημα.
Η μαγεία λοιπόν στο περιοδικό μας δεν σταματά: σύντομα θα βρείτε μοναδικά βιογραφικά άρθρα για Eliphas Levi, Kenneth Grant, Kenneth Anger κ.α. Επίσης θα δημοσιεύσουμε περισσότερες πρακτικές από γνωστά βιβλία του Lon M. Duquette και πολλά πολλά ακόμη. Απλά θέλω να τονίσω πως η μαγεία είναι ένα από τα πολλά αινίγματα που απασχολούν το περιοδικό μας, όχι το μοναδικό!
Γιώργος Ιωαννίδης
Διαβάστε στο νέο τεύχος του περιοδικού Μύστερυ που κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα:
http://www.metafysiko.gr/magazines/mystery_feb2008.jpg
Πρώτο θέμα: Σεισμοί
-Μπορεί ο άνθρωπος να τους προκαλέσει;
-Τεκτονικά Όπλα και Επικίνδυνες Συχνότητες Γεωδυναμικού Ελέγχου.
-Εφαρμόζεται Μυστικά Σήμερα η Τεχνολογία Τέσλα;
-Ποιοι Στρέφουν τη Γη Εναντίον μας;
Απαντούν η Βίκυ Χρυσού και η καθηγήτρια σεισμολογίας του Α.Π.Θ. Ελευθερία Παπαδημητρίου.
Άλλα θέματα:
Asgarda: Οι Σύγχρονες Αμαζόνες της Ουκρανίας.Μια παράξενη αδελφότητα σχηματίστηκε στην Ουκρανία. Μια ομάδα από κοπέλες που υποστηρίζουν πως είναι απόγονοι των Αμαζόνων και ζούνε ασκητικά! Σύγχρονη σέκτα ή ακραίο κοινωνικό φαινόμενο;
Του Γιώργου Ιωαννίδη
Συνέντευξη με έναν Έλληνα Επαφικό: «Εξωγήινοι με Απαγάγουν από μικρό παιδί!»Ο Γιώργος Ιωαννίδης συναντά έναν από τους λίγους Έλληνες που τόλμησαν να ομολογήσουν πως έχουν έρθει σε επαφή με εξωγήινους και αναζητά την αλήθεια και το νόημα που μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτό το πραγματικά αλλόκοτο φαινόμενο. Πρόκειται άραγε για σχιζοφρένεια, σύγχρονη μαζική υστερία ή προάγγελο εισβολής;
Η Ιστορία των Περιοδικών για το Ανεξήγητο στην Ελλάδα.
Μια πρωτότυπη έρευνα για τους ανθρώπους και τα έντυπα που άλλαξαν την άποψη της κοινής γνώμης για το μυστήριο στην Ελλάδα. Ένας αναλυτικός κατάλογος από τίτλους και παρασκηνιακά γεγονότα, από την εποχή του Άγγελου Τανάγρα, το 1925, έως και σήμερα.
Του Θωμά Μαστακούρη
Τι Συμβαίνει Στην Έρημο «Τακλαμακάν»;Στη μακρινή Κίνα μεγάλα μυστικά κρύβονται σε ανεξερεύνητους τόπους. Η κυβέρνηση αρνείται την ύπαρξή τους, ενώ οι επιστήμονες φοβούνται να μιλήσουν. Όλα τα ερωτήματα όμως συγκλίνουν σε μια πεδιάδα με δεκάδες πυραμίδες που μέχρι σήμερα μένουν ανέγγιχτες…
Του Σπύρου Κατσαντάμη
Διαβάστε Επίσης…
Bite me!Υπάρχει άραγε κάτι στα δόντια που να μπορεί να μεταμορφώσει τους ανθρώπους σε βρικόλακες και λυκανθρώπους; Απαντάει η οδοντίατρος Ρέα Αργυροπούλου.
Συνέντευξη Guy Lyon Playfair: O διάσημος Άγγλος παραψυχολόγος μιλά αποκλειστικά στον Νικόλαο Κουμαρτζή για τα μυστικά της Τηλεπάθειας, τα poltergeist και τη σύγχρονη έρευνα του αόρατου κόσμου.
Βροχή από Αστρική Σκουριά.
Πριν από λίγους μήνες μια ζελατινοειδής ουσία έπεσε στη Μεγάλη Βρετανία. Μπορεί η επιστήμη να εξηγήσει το φαινόμενο ή κάτι πολύ παράξενο μεγαλώνει στα σύννεφα;
Του Γιώργου Αδαμόπουλου
Eliphas Levi: Η Βιογραφία ενός Μάγου
O Γιώργος Αρώνης μας ταξιδεύει στη Γαλλία του 19ου αιώνα για να μας διηγηθεί μια περίεργη ιστορία μαγείας και τη ζωή του πιο διάσημου αποκρυφιστή.
Μόνιμες Στήλες:Πλανήτης Μυστηρίων, Believe it, Follow up, Insolitus Res, Παραψυχολογία και Ψυχικές Έρευνες, Απαγορευμένη Αρχαιολογία, Ανοιχτή Επαφή 3ου Τύπου, Mystery Reviews, Weird Wird We, Βιβλία Μυστηρίου, Cine Mystery, Παράξενος Ταξιδιώτης.
Μαζί, μια μοναδική προσφορά που εξασφάλισε το mystery για όλους τους αναγνώστες του: το πρώτο τόμο από το τρίτομο σπάνιο βιβλίο του Philip Dick, Εναλλακτικές Πραγματικότητες!
xontro_mpizeli
27-02-08, 16:46
http://www.metafysiko.gr/magazines/mystery_march2008.jpg
Που Πηγαίνουν οι Νεκροί;
Τι Περιγράφουν αυτοί που Επέστρεψαν από τον ΘΑΝΑΤΟ;
Όλες οι Τελευταίες Επιστημονικές Έρευνες
για την Επικοινωνία με τον Άλλο Κόσμο είναι εδώ!
Στο ξεχωριστό αυτό αφιέρωμα ο Γιώργος Ιωαννίδης, ο Νικόλαος Κουμαρτζής και η γιατρός Ερμιόνη Τούλη, ερευνούν όλα τα μεγάλα μυστήρια για την ζωή μετά την ζωή, και απαντούν σε «καυτά» ερωτήματα όπως: Γιατί πεθαίνουμε; Γιατί κάποιοι μπορούν και βλέπουν τους νεκρούς; Υπάρχει η τεχνολογία που μπορεί να μας φέρει σ’ επαφή με την άλλη πλευρά;
Η Άγνωστη Ιστορία του Κόσμου το 10.000 π.Χ.
Αυτή είναι η αληθινή ιστορία πριν από 12.000 χρόνια, έτσι όπως δεν μας την έχουν διδάξει! Άνθρωποι με Γαλάζιο Δέρμα – Πυρηνικοί Πόλεμοι στην Ινδία – Η Αυτοκρατορία της Λεμούρια. Γράφει ο Ανέστης Γεροδήμου.
Σκουληκότρυπες
Είναι αρχαίες εξωγήινες χρονομηχανές; Ή μήπως Πύλες για άλλες διαστάσεις; Στο μεγάλο αυτό αίνιγμα του σύμπαντος, απαντά ο φυσικός Ιωάννη Σ. Κάλυμνος.
Διαβάστε Ακόμη
Ο Γοτθικός Κόσμος του Tim Burton: Η Βιογραφία ενός Μελαγχολικού Σκηνοθέτη
Του Γιώργου Ιωαννίδη
Μυστική Βουλγαρία: Οι Δράκοι, οι Ναίτες & τα ισχυρά μέντιουμ της γείτονας χώρας.
Tου Αριστείδη Γεραπετρίτη
Συνέντευξη Μηνάς Αλεξιάδης
Ο καθηγητής Λαογραφίας του Παν. Αθηνών μιλά για τους αλαφροΐσκιωτους & τα σύγχρονα φαντάσματα των Ελλήνων.
Το Μεγάλο Μυστήριο με τα Συρρικνωμένα Κεφάλια!
Του Γιώργου Αδαμόπουλου
Δείτε και εδώ (http://www.metafysiko.gr/magazines.php?id=44).
Όπως είπα και παραπάνω κάθε πέρυσι και καλύτερα....
Κατ'αρχην χαιρεται ηθελα να ρωτησω αν μπορει καποιος να παραθεσει εδω ή να μου στειλει σε pm 2 αρθρα του περιοδικου Mystery τευχος Νο.32 αυτο που γραφει για τα Otherkin και αυτο που γραφει για τον Stephen King.
Ευχαριστω εκ των πρωτερον...
Solon Aimonas Eautou
13-04-08, 13:18
Φίλε Dearborn,
αυτό που ζητάς δεν μπορεί να γίνει, μιας και τα εν λόγω άρθρα βρίσκονται στην ύλη ενός έντυπου περιοδικού και δεν μπορούν έτσι απλά να δημοσιευθούν στο διαδίκτυο.
Το metafysiko.gr κατά καιρούς πραγματοποιεί συνεργασίες με διάφορους αρθογράφους εντύπων και περιοδικά του χώρου, ώστε να κάνει προσβάσιμες κάποιες αξιόλογες μελέτες και στο ελληνικό διαδίκτυο. Υπό αυτό το πρίσμα, κατά το παρελθόν έχουμε δημοσιεύσει μερικά άρθρα που έχουν δημοσιευθεί αρχικά σε ελληνικά έντυπα και στο μέλλον ίσως δημοσιεύσουμε κάποιο από αυτά που ζήτησες.
Αν όμως επιθυμείς να διαβάσεις τα εν λόγω άρθρα, η καλύτερη οδός είναι να έρθεις σε επικοινωνία με το περιοδικό (www.metaekdotiki.gr (http://www.metaekdotiki.gr)) ώστε να αναφέρεις εκεί το αίτημα σου.
Τέλος, θα ήθελα να ζητήσω από το φίλο Burzum να αναπτύξει λίγο περισσότερο το σκεπτικό του μιας και δηλώσεις της μία φράσης συχνά δεν μπορούν να περάσουν στους άλλους όλα όσα έχουμε στο μυαλό μας. Αναφέρεσαι ξανά στο γεγονός ότι δεν δημοσιεύονται πλέον αρκετά θέματα μαγείας; Κατά την ταπεινή μου άποψη, τέτοιου είδους θέματα ανήκουν στα λεγόμενα "εμπορικά" που πουλάνε (ίσως όχι όσο οι "εξωγήινοι", κ.λπ., αλλά σίγουρα είναι πολύ πιο εμπορικά από άρθρα πάνω στο μεταίχμιο επιστήμης και παραφυσικού που δημοσιεύονται τελευταία κάθε τόσο στο mystery και σε άλλα περιοδικά του χώρου).
Φιλικά,
Νίκος.
ANDROMEDA_
16-05-08, 18:42
Το mystery κατά την δική μου γνώμη είναι απο τα καλήτερα περιοδικά που κυκλοφορουν αυτή τη στιγμή στον χώρο...
Έτσι να είναι πάντα με καυτά θέματα και μυστήρια :)
http://i160.photobucket.com/albums/t166/totos76/mystery.jpg
Eκ μέρους του Τοξόλυρου ευχαριστούμε δημοσίως και από εδώ το περιοδικό
για την αναφορά του στην ιστοσελίδα μας στο τελευταίο του τεύχος
beetlejuice
28-06-08, 19:43
Το Mystery αυτου του μηνα περιεχει ενα αξιολογο κοκτεϊλ θεματων και αρθρων που το κατατασσει κατα τη γνωμη μου σε ενα απο τα καλυτερα τευχη που εχει κυκλοφορησει εως τωρα.
Εκτος αυτου, το Mystery Ιουλιου "σφύζει" απο metaysiko.gr!
H στηλη του Μπιζελιου "Πλανητης Μυστηριων", η στηλη του Fox Mulder για τα παραξενα αντικειμενα, η στηλη του Solon για τις παραψυχικες ερευνες, συνεντευξη του David Icke στον Solon, συνεντευξη της ομαδας ΟΜΕΑ στον Fox Mulder, αρθρο του Γ. Ιωαννιδη (Arrakis) για την εμφανιση της οργανωσης ΝΑΟΣ μεσα στο φορουμ του μεταφυσικου, η στήλη του Παράξενου Ταξιδιώτη (www.strangler (http://www.strangler.gr)) στην τελευταία σελίδα του περιοδικού, καθως επισης και ενα δικο μου αρθρο για την εμμεση σχεση που συνδεει τον αυτοκρατορα Ιουλιανο και τον θρυλο της ομαδας Ε!
Δωστε προσοχη και στο κεντρικο θεμα του τευχους για τη Μασονικη Αρχαιοαστρονομια! :)
Συγχαρητήρια για το άρθρο σου Μηνά και ελπίζω να περνάς όσο πιο ευχάριστα γίνεται.
Το αγόρασα σήμερα. Πρόσεξα πως στο εντιτόριαλ ο Γ.Ιωαννίδης ρωτάει (στη τελευταία παράγραφο) αν το αναγνωστικό κοινό ενδιαφέρεται να δημοσιευτούν στοιχεία από το αρχείο του! Μα το...ρωτάει;? ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ και του ευχόμαστε να καταθέσει όσα περισσότερα στοιχεία περί συμβόλων, τεκτονισμού ή οτιδήποτε άλλο!!! Άλλωστε -κακά τα ψέμματα- τέτοια περιμένουμε από ένα έντυπο σαν το Μύστερι (που αλλού θα διαβάζαμε γι αυτά...;?) :D ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
εντυπωση μου προκαλει το πρωτο θεμα με τιτλο :
ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
διοτι η αστρονομια ειναι βεβαιως αρχαια αλλα η Μασονια ΟΧΙ !
και πως μπορει τοσο ανετα και απροκαληπτα ενα νεο (προϊων - φρουτο) οπως θετε πεστε το να ενδυεται τον μανδυα της αρχαιοτητος ;
Αν και δεν εχω διαβασει ακομη το αρθρο ευχομαι ωστε να μη προκειται για εκδοτικη αβαντα η αγαντα εκουσια η ακουσια !
η αρχαιοαστρονομια συναδει με την αστροθεολογια και οι δυο τους με τον σαμανισμο .
εχω την εντυπωση απ τα ολιγα που γνωριζω οτι Αυτο το γνωριζαν οι πρωτοτεκτονες οι οποιοι πλαγιασαν τους σαμανους εντεχνως και δολιως και με εφτελη δωρα οπως καπνο και καθρεπτακια υπεκλεψαν τις γνωσεις και τα μυστικα τους .
η συνεχεια βεβαια ειναι ολη δικη τους αφου με γενικου τυπου δολιοφθορες κοντευουν να τους εξαφανισουν απο προσωπου γης !
οπως και να το κανουμε η αστροθεολογια οπως και τα μυστηρια προσθετουν αιγλη σε καποιο νουβο συστημα
@
εντυπωση μου προκαλει το πρωτο θεμα με τιτλο :
ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
διοτι η αστρονομια ειναι βεβαιως αρχαια αλλα η Μασονια ΟΧΙ !
Καλα μην ορκιζεσαι φιλε.. Δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τα παντα.. ;)
Καλα μην ορκιζεσαι φιλε.. Δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τα παντα.. ;)
Καταρχάς δε θέλω να συνεχίσω αυτή μου τη σκέψη στο θρεντ του μυστερυ διότι απλά και μόνο ένα σχόλιο έκανα βλέποντας τον μέγιστο τίτλο που επέλεξε ο φίλος Γεώργιος .
Δεύτερο, ο γρήγορος και τσαπατσουλικος τρόπος απάντησης σου εις το σχόλιο δε μου αφήνει περιθώρια έστω και να αναπτύξω σε νέο θρεντ αυτή μου τη σκέψη.
Με λίγα λόγια δε θα σε εμποδίσει κανείς να πιστεύεις ότι θέλεις και επιθυμείς !
Απ την άλλη πάλι, θα στερηθείς της ευκαιρίας να γνωρισεις και μια άλλη άποψη που ίσως να σου είναι άγνωστη .
Ήδη διάλεξες ήδη έπαιξες
Ευχαριστώ βαθέως
@
...εχω την εντυπωση απ τα ολιγα που γνωριζω οτι Αυτο το γνωριζαν οι πρωτοτεκτονες οι οποιοι πλαγιασαν τους σαμανους εντεχνως και δολιως και με εφτελη δωρα οπως καπνο και καθρεπτακια υπεκλεψαν τις γνωσεις και τα μυστικα τους .
η συνεχεια βεβαια ειναι ολη δικη τους αφου με γενικου τυπου δολιοφθορες κοντευουν να τους εξαφανισουν απο προσωπου γης...
Αχχχχ....αιώνιοι δίσπιστοι -πιστοί του Αρχιερέα Icke....!!! :D
Βρε,πάρτο και διαβασέ το και άσε πια με αυτά τα χιλιοειπωμένα και αβανταδόρικα συνωμοσιολογικά!!!!!!!!!!! :p
Solon Aimonas Eautou
01-07-08, 22:30
Περισσότερες πληροφορίες για το τρέχον τεύχος (no 42) του mystery μπορείτε να βρείτε στο link: http://www.metafysiko.gr/magazines.php?id=47. Μόλις ανέβηκε η σελίδα, οπότε ζεστές πληροφορίες κατευθείαν από το τυπογραφείο... :)
Φιλικά,
Νίκος.
Πολύ καλή ανάλυση στο πίνακα χαράξεως πρώτου βαθμού στο κύριο θέμα του τεύχους. Ενα μεγάλο μπράβο στα παιδιά...
Βρε παιδία επειδή χάθηκα λίγο κυκλοφόρησε τεύχος Ιουνίου ναι ή οχι ??????? :confused: PLEASE απαντήστε!!! :(
xontro_mpizeli
15-08-08, 12:32
το τελευταίο τεύχος είναι το τ. 43 και κυκλοφορεί ήδη στα περίπτερα.
Δείτε και εδώ (http://www.metaekdotiki.gr/site.php?&PHPSESSID=62046f2df61bce5d5051658b04ee1d60&file=productdetails.xml&id=1259).
Κάποιος έχει κάνει λάθως κοιτάξτε την σελήδα της ΜΕΤΑΕΚΔΟΤΙΚΗ στα προηγούμενα τεύχη του MYSTERY λήπει το τεύχος 42 : http://www.metaekdotiki.gr/site.php?oper1=&products.code=&logic2=&oper2=&products.name=&logic3=&oper3=&writer=&logic4=&oper4=&issue=&logic5=&oper5=&isbn=&logic6=&oper6=&pubmonth=&logic7=&oper7=&pubyear=&logic8=&oper8=&products.weight=&logic9=&oper9=&products.price=&logic10=&oper10=&products.discount=&logic11=&oper11=&products.stock=&logic12=&oper12=&products.adddate=&logic13=&oper13=%3D&products.nodisplay=0&logic14=&oper14=%3D&mark=&logic15=&oper15=%3D&productsncategoryitems.categoryid=5&file=products.xml
Και κοιτάξτε και αυτό λέει ότι είναι το τεύχος Ιουλίου : http://www.metafysiko.gr/magazines.php?id=47 ενώ είναι του Ιουνίου και του Ιουλίου είναι αυτό που μας δείχνει το xontro_mpizeli δηλαδή αυτό http://www.metaekdotiki.gr/site.php?&PHPSESSID=62046f2df61bce5d5051658b04ee1d60&file=productdetails.xml&id=1259 όσο για το μύνημα του Asarkos που το είδες του Αυγούστου?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Alkatar
ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΩΣΕΞΑ ΛΑΘΟΣ ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όχι εντάξει συζητάμε δεν βαράμε... προς το παρόν δηλαδή :) πλάκα κάνω!!! Οπότε έχω ''χάσει'' 2 τεύχη :( θα τα έχει τώρα το περίπτερο ή θα πρέπει να τα παραγγείλω :confused: τέλος πάντων.
Να πω και εγώ ότι το MYSTERY κάνει πολύ καλή δουλειά αν και ορισμένες φορές νιώθω λίγο σαν τον burzum αλλά εντάξει ούτος η αλλίος το περιοδίκο έχει πολούς αναγνώστες και πρέπει να τους καλύπτει όλους, η μαγεία δεν είναι το μόνο μυστήριο - μεταφυσικό και ας μην ξεχνάω ότι και το φορουμ μέσα άπο το περιοδικό το βρήκα :) .
Δεν έχω παρα να ευχηθώ να συνεχίσει έτσι και καλύτερα!!!!
Σίγουρα κάνει πολύ καλή δουλεία και είναι πάντα αξιόπιστο!έχω πολλά διπλά τέυχη αν
θέλει κάποιος μπορεί να μου ζητήσει!!!
Μην διστάσετε
Arrakis, 25 Σεπτεμβρίου σήμερα! ΒΓΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ Ή ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ...??? ΠΗΓΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩΩΩΩΩ....(εννοείται, το Μύστερι το παίρνω από τη πρώτη μέρα κιόλας εξόδου του -λες και είναι καθημερινή εφημερίδα...) :(
xontro_mpizeli
25-09-08, 16:10
ΒΓΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ Ή ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ...???
Κυκλοφόρησε το καινούριο Mystery.
http://www.metaekdotiki.gr/site.php?&file=download_scale.xml&site=productimages&dlfile=mystery_cover_44.jpeg&ycord=500
Όπως διαβάζουμε και στο site της metaekdotikis:
Το mystery ανοίγει τον απόρρητο φάκελο για
ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
Άγνωστα Περιστατικά Εξαφάνισης
Έρευνες & Ευρήματα που Κρύβουν οι Τούρκοι
Μήπως η Υποθαλάσσια Πύλη στις Βερμούδες Ανοίγει στην Ελλάδα;
Γράφει η Νίκη Στέρπη
Παράξενος Αριστοτέλης
Αλλόκοτες Εμπειρίες & Ανεξήγητα Φαινόμενα, όπως τα Κατέγραψε ο Αρχαίος Φιλόσοφος σε «Άγνωστο» Βιβλίο του!
Ο αρχαιολόγος Αλέξανδρος Γιαννακός μας παρουσιάζει αλλόκοτα περιστατικά, περίεργα φαινόμενα και παράδοξες ιστορίες που έχει διασώσει ο αρχαίος μεγάλος φιλόσοφος από τη μυστική Ελλάδα της εποχής του!
Ο Αθέατος Μετεωρολογικός Πόλεμος
Οι 10 Οδηγίες του πλανητικού ελέγχου. Oι συγκαλυμμένοι αεροψεκασμοί. Το οικολογικό παραμύθι του Αλ Γκορ & οι κατευθυνόμενες μικρο-ασθένειες είναι μόνο μερικά από τα «επικίνδυνα» θέματα στα οποία καταδύεται ο γνωστός ερευνητής Ίων Μάγγος.
Ο «Γρύπας» του Montauk
Ένα παράξενο πλάσμα που μοιάζει με γρύπα ξεβράστηκε πρόσφατα στο Montauk της Νέας Υόρκης, ακριβώς σε εκείνη την περιοχή όπου μέχρι πριν από μερικά χρόνια πραγματοποιούνταν μυστικά πειράματα για τον έλεγχο του νου και τα ταξίδια στο χρόνο! Πρόκειται άραγε για φάρσα ή οντότητα που γλίστρησε από άλλη διάσταση;
Γράφει ο Ανέστης Γεροδήμου
Zeitgeist – Η Ταινία Φαινόμενο
Η κυκλοφορία της στο internet προκάλεσε καυτές συζητήσεις εκατομμυρίων θεατών. Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ φαινόμενο που υπόσχεται ότι παρουσιάζει την αλήθεια για τον Ιησού, την 11 Σεπτεμβρίου αλλά και για τον παγκόσμιο οικονομικό έλεγχο. Κατά πόσο όμως μπορούμε να την εμπιστευτούμε;
Γράφει ο Νικόλαος Κουμαρτζής
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνέντευξη Raymond Buckland
Ο τελευταίος «Πατριάρχης» της Wicca μιλά για πρώτη φορά σε ελληνικό περιοδικό!
Μια αποκλειστικότητα της Μαρίας Βάγιας
Συνέντευξη Γιάννης Μούτσος
Ο συν-παρουσιαστής της πετυχημένης εκπομπής Οι Πύλες του Ανεξήγητου μας εξομολογείτε τις δικές του παράξενες εμπειρίες…
Ένας εφ’ όλης της ύλης διάλογος με τον Γιώργο Ιωαννίδη
Καταραμένες Tαινίες & Παράξενοι Θάνατοι Πίσω από τη Μεγάλη Οθόνη
Γράφει ο Δημήτρης Αναστασίου
Επιστρέφουν στην Επιφάνεια οι Κάτοικοι της Κούφιας Γης;
Γράφει ο Σπύρος Κατσαντάμης
Επίσης, στο site metaekdotiki.gr μπορείτε να βρείτε και το editorial (http://www.metaekdotiki.gr/site.php?&PHPSESSID=0f051928f5cb8ccbd13385d877480d65&file=productdetails.xml&id=1269#) του αρχισυντάκτη Γ. Ιωαννίδη.
Καλή ανάγνωση! :)
Α… ο ενθουσιασμός σας με συγκινεί! Και σας ευχαριστώ θερμά για την στήριξη σας. Θέλω να ξέρετε όμως, πως το περιοδικό είναι των αναγνωστών του, αυτό σημαίνει πως είμαστε πάντα ανοιχτοί σε ιδέες, προτάσεις ακόμη και παράπονα με σκοπό φυσικά την βελτίωση.
Όσον αφορά τώρα τις ημερομηνίες κυκλοφορίας: υπάρχει ένα πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα έκδοσης το οποίο και ακολουθούμε πιστά όλα αυτά τα χρόνια. Ως εκ τούτου το τ. 44 κυκλοφορεί από σήμερα σε όλα τα περίπτερα, το τ. 45 θα βγει στις 23 Οκτωβρίου, το τ. 46 στις 27 Νοεμβρίου, το τ. 47 στις 29 Δεκεμβρίου κ.ο.κ.
Επίσης, αποκλειστικά για την επαρχία (ελπίζουμε αργότερα και για Αθήνα+Θεσσαλονίκη) κυκλοφορήσαμε μια συλλεκτική έκδοση για τα 4 χρόνια μυστήριο. Έχουμε συμπληρώσει 4 κύκλους ζωής και περνάμε τώρα στον 5 μέσα από μια ειδική έκδοση όπου φιλοξενούνται παλιά καλά άρθρα του περιοδικού. Κάτι σαν mystery best of δηλαδή! Εκεί θα βρείτε κείμενα που συζητήθηκαν, προκάλεσαν και προβλημάτισαν.
Τέλος, θα ήθελα να ανακοινώσω πως το περιοδικό μας θα έχει διπλή κυκλοφορία, δηλαδή θα βγαίνει στην επαρχία με μια μικρή καθυστέρηση. Αυτό οφείλετε σε απόφαση του εκδότη, αλλά κανείς δεν πρόκειται να μείνει παραπονεμένος καθώς οι ημερομηνίες είναι έτσι σχεδιασμένες ώστε όλοι να είναι ευχαριστημένοι και με το αγαπημένο τους περιοδικό on time!
Τελικά έχασα το τεύχος 42 δυστυχώς :( . Όσο για το θεματικό περιεχόμενο του καινούργιου μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον :D συγχαρητήρια ;) !!! Αύριο κιόλας πάω να το πάρω ;)
Nαι,μα ΔΕΝ μας έφτασε ακόμα στο νησί...(Ίσως απ' αύριο-μεθαύριο;;;; ) :(
Όντως είναι το περιοδικό των αναγνωστών του. Και όντως, για να εξακολουθεί να υπάρχει το περιοδικό συντηρώντας το ενδιαφέρον (και άρα αποφεύγοντας να...ανακυκλώνει τη θεματολογία του) έχει επιτακτική ανάγκη από ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΞΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΙΜΑ θέματα. Νέα ανεπανάληπτα ζητήματα και γεγονότα. Νέες ιδέες και τάσεις. Δύσκολο. Αλλά όχι ακατόρθωτο. Είναι και θέμα ανθρώπων, όχι μονάχα ό,τι συμβαίνει και αποκαλύπτεται εκεί έξω. Ας πούμε, υπάρχουν -κακά τα ψέματα- αναγνώστες που (πολύ πιθανά) να γνωρίζουν πολύ περισσότερα απ΄όσα γνωρίζουν οι έως σήμερα συντάκτες του περιοδικού (και όσων δημοσιεύουν),αλλά...να μην ανοίγουν το στόμα τους: είτε λόγω "δισταγμού" ή μυητικής επιβολής (ΕΝ ΣΙΓΗ) είτε λόγω άρνησης (δεν θέλουν). Διαβάζουμε τόσα π.χ. για τάγματα, από όσους μίλησαν ή άλλοι απλά "άκουσαν" και έτσι κατέστησαν γνωστά τα Ε.Τ.Τ.Χ.Α., Ο.Τ.Ο., Τ. Κ+Α,κοκ, για Όθερκινς, για φαντάσματα, για E.V.P.,κοκ...αλλά, ΜΟΟΟΟΝΟ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ; Αδύνατον! Ακόμα και εγώ έμαθα για πράγματα που ΟΥΔΕΠΟΤΕ δημοσιεύτηκαν σε περιοδικά του "χώρου" για σειρά απροσδόκητων λόγων. Επομένως πάντα υπάρχουν τόσα και πολλά πράγματα εκεί έξω, ικανά να γεμίσουν άνετα σελίδες άλλων 100 και βάλε τεύχων "ΜYSTERY"...Ποιός τολμάει όμως; Ή μήπως κάποια πράγματα, πρέπει να μένουν "θαμμένα" και μακριά από όμματα αμύητων/ βέβηλων;
Εγώ θα μπορούσα να συμμετέχω στην αρθρογραφία του (καθότι ασχολούμαι ενεργά και αρθρογραφώ ποικίλα θέματα σχετικού ενδιαφέροντος) αλλά δυστυχώς, μένω σε νησί. Πήγαινε-έλα Αθήνα ή Σαλονίκη, για να έρθω στα εκεί γραφεία σας, αδύνατον να κάνω, για την ώρα. Μέχρι τουλάχιστον να μετακομίσω στη πρωτεύουσα. Γίνεται συνεργασία αποκλειστικά και μόνο μέσω...εμαιλς;????
Nαι,μα ΔΕΝ μας έφτασε ακόμα στο νησί...(Ίσως απ' αύριο-μεθαύριο;;;; ) :(
Όντως είναι το περιοδικό των αναγνωστών του. Και όντως, για να εξακολουθεί να υπάρχει το περιοδικό συντηρώντας το ενδιαφέρον (και άρα αποφεύγοντας να...ανακυκλώνει τη θεματολογία του) έχει επιτακτική ανάγκη από ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΞΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΙΜΑ θέματα. Νέα ανεπανάληπτα ζητήματα και γεγονότα. Νέες ιδέες και τάσεις. Δύσκολο. Αλλά όχι ακατόρθωτο. Είναι και θέμα ανθρώπων, όχι μονάχα ό,τι συμβαίνει και αποκαλύπτεται εκεί έξω. Ας πούμε, υπάρχουν -κακά τα ψέματα- αναγνώστες που (πολύ πιθανά) να γνωρίζουν πολύ περισσότερα απ΄όσα γνωρίζουν οι έως σήμερα συντάκτες του περιοδικού (και όσων δημοσιεύουν),αλλά...να μην ανοίγουν το στόμα τους: είτε λόγω "δισταγμού" ή μυητικής επιβολής (ΕΝ ΣΙΓΗ) είτε λόγω άρνησης (δεν θέλουν). Διαβάζουμε τόσα π.χ. για τάγματα, από όσους μίλησαν ή άλλοι απλά "άκουσαν" και έτσι κατέστησαν γνωστά τα Ε.Τ.Τ.Χ.Α., Ο.Τ.Ο., Τ. Κ+Α,κοκ, για Όθερκινς, για φαντάσματα, για E.V.P.,κοκ...αλλά, ΜΟΟΟΟΝΟ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ; Αδύνατον! Ακόμα και εγώ έμαθα για πράγματα που ΟΥΔΕΠΟΤΕ δημοσιεύτηκαν σε περιοδικά του "χώρου" για σειρά απροσδόκητων λόγων. Επομένως πάντα υπάρχουν τόσα και πολλά πράγματα εκεί έξω, ικανά να γεμίσουν άνετα σελίδες άλλων 100 και βάλε τεύχων "ΜYSTERY"...Ποιός τολμάει όμως; Ή μήπως κάποια πράγματα, πρέπει να μένουν "θαμμένα" και μακριά από όμματα αμύητων/ βέβηλων;
Εγώ θα μπορούσα να συμμετέχω στην αρθρογραφία του (καθότι ασχολούμαι ενεργά και αρθρογραφώ ποικίλα θέματα σχετικού ενδιαφέροντος) αλλά δυστυχώς, μένω σε νησί. Πήγαινε-έλα Αθήνα ή Σαλονίκη, για να έρθω στα εκεί γραφεία σας, αδύνατον να κάνω, για την ώρα. Μέχρι τουλάχιστον να μετακομίσω στη πρωτεύουσα. Γίνεται συνεργασία αποκλειστικά και μόνο μέσω...εμαιλς;????
συγνώμη για το αταίριαστον επι τού θέματος, μα σχετικόν με τον προβληματισμό σας..
ήμουν απο εκείνους που πίστευαν οτι η γνώση ππέπει να μοιράζεται, όμως άλλαξε η άποψή μου απο την στιγμή που εμπορευματοποιείται..
και ασφαλώς έχετε κάποιες γνώσεις που δεν έχουν άλλοι, όπως και άλλοι που δεν έχετε εσείς..
και έτσι πρέπει να μείνει..
φιλικά, ευρύνοος.
Όντως, η γνώση που εμπορευματοποιείται, είναι ένα αγκάθι. Η ΓΝΩΣΗ ΠΡΟΪΟΝ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ή κατι που ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ;
Αλήθεια, αν εκδίδονται κάποιες απόκρυφες ομιλίες και κυκλοφορούν δημόσια στα βιβλίοπωλεία, τι σημαίνει άραγε αυτό; Εδώ πίπτει η κατηγορία της "εμπορευματοποίησης" ή όχι; Πως το βλέπει ο καθένας...;?
Μεγάλη κουβέντα ανοίγουμε έτσι, Ευρύνοε...
Όντως, η γνώση που εμπορευματοποιείται, είναι ένα αγκάθι. Η ΓΝΩΣΗ ΠΡΟΪΟΝ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ή κατι που ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ;
Αλήθεια, αν εκδίδονται κάποιες απόκρυφες ομιλίες και κυκλοφορούν δημόσια στα βιβλίοπωλεία, τι σημαίνει άραγε αυτό; Εδώ πίπτει η κατηγορία της "εμπορευματοποίησης" ή όχι; Πως το βλέπει ο καθένας...;?
Μεγάλη κουβέντα ανοίγουμε έτσι, Ευρύνοε...
μήπως θα έπρεπε να ανοίξουμε ενα ξεχωριστο thread δια τούτο?
αν και το βλέπω παρακινδυνευμένο για επερχόμενες παρεξηγήσεις..
φιλικά, ευρύνοος.
Αγαπητέ Malen, όπως έχω δηλώσει πολλές φορές, το mystery είναι ανοιχτό βήμα για όλους, και ως εκ τούτου, ο καθένας μπορεί –με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο– να συμμετέχει στην προσπάθεια των αναζητήσεων μας. Ξέρεις, έχουμε συνεργάτες από Αθήνα, Ρόδο, Κρήτη, Καβάλα, Χαλκίδα, Σέρρες και μέχρι πρόσφατα Λονδίνο… φροντίζω προσωπικά να συναντιέμαι με όλους τους συνεργάτες όσο και όποτε αυτό είναι εφικτό, δίχως αυτό να σημαίνει όμως πως το κριτήριο για την δημοσίευση ενός θέματος είναι η καταγωγή ή ο τόπος διαμονής! Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το θέμα, ο τρόπος γραφής και η στοιχειοθέτηση του άρθρου! Τίποτε άλλο!
Με λίγο λόγια… Malen περιμένω τις ιδέες σου στο e-mail του περιοδικού ή και στην προσωπική μου διεύθυνση arpokratis@yahoo.com
Όσον αφορά την συζήτηση περί δημοσίευσης των εσωτερικών διδασκαλιών. Το θέμα είναι πραγματικά μεγάλο, και εδώ φέρνω στην κουβέντα την περίπτωση του Regardie όταν δημοσίευσε τα πρακτικά της Χρυσής Αυγής. Η κίνηση του είχε θετικά όσο και αρνητικά αποτελέσματα.
Προσωπικά πάντως είμαι υπέρ την δημοσίευσης των εσωτερικών μυστικών αλλά μονάχα σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων ώστε να διασωθούν από την λήθη του χρόνου και να γίνουν προσιτά στους αληθινούς εραστές της γνώσης. Άλλωστε, όσα βιβλία και να γραφτούν, τίποτε δεν μπορεί να αντικαταστήσει το αίσθημα και την μυσταγωγική ατμόσφαιρα μιας τελετουργίας. Όσο περιγραφικός και αν είσαι, δεν μπορείς να παρουσιάσεις ουσιαστικά την εσωτερική διεργασία στο διασκεπτήριο, ή την ενεργειακή δυναμική μιας μυητικής εργασίας!
Η πληροφόρηση λοιπόν δεν είναι βλάσφημο έργο, αρκεί να γίνεται σωστά και να καταλήγει στα σωστά χέρια. Τώρα θα μου πείτε σε όλο αυτό το καθημερινό τσουνάμι των πληροφοριών πως ξεχωρίζεις τι καταλήγει που… well αυτό είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που δεν νομίζω όμως πως μπορεί να λυθεί με την εσωστρέφεια και τον δημόσιο αποκλεισμό.
beetlejuice
21-01-09, 21:09
http://img115.imageshack.us/img115/5117/cimg1638fq2.jpg
Νέες διαστάσεις στην πολύκροτη υπόθεση της ομάδας Έψιλον δίνονται στο Mystery που κυκλοφορει στις 29 Ιανουαριου(το εξώφυλλο του οποίου όπως βλέπετε εξασφαλίστηκε κατ' αποκλειστικότητα)! Το τευχος φιλοξενει συνεντευξη του κ. Αριστοτέλη Κακογεωργίου, ενός ανθρώπου που υποστηρίζει πως είναι συντονιστής της πραγματικής ομάδας Έψιλον, έχοντας μάλιστα ήδη ιδρύσει τον πρώτο ναό των Ελλήνων Θεών στη Θεσσαλονίκη!
Έτσι σε αυτό το τεύχος ρίχνεται φως στα σκοτεινά σημεία των αναφορών περί "εκπροσώπου της ομάδας Έψιλον" σε εκδηλώσεις του "Κοινού των Θεσσαλονικαίων" (τελευταία φαίνεται να υπάρχει μια πρωτοφανής αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος για την αρχαία Ελλάδα στη συμπρωτεύουσα) που εντοπίστηκαν σε ρεπορτάζ ιστολογίων προ ολίγων εβδομάδων.
Αναμένουμε με ενδιαφέρον το τεύχος για να παρακολουθήσουμε βήμα βήμα τη νέα κατεύθυνση που φαίνεται να παίρνει η πιο πολυσυζητημένη εγχώρια θεωρία συνωμοσίας των τελευταίων δεκαετιών!
να κάνω μία διόρθωση φίλε beetlejuice..
το εξώφυλλο αναφέρει όχι συντονιστή της πραγματικής ομάδας Ε..
αλλά ο Αληθινός Ιδρυτής της ομάδας Ε..
έτσι τουλάχιστον γράφει το εξώφυλλο, απο ότι βλέπω..
και έχει τεράστια σημασία αυτό, γιατί κάποιοι διεκδικούν αποκλειστικότητες του τίποτα..
για να δούμε τι ρόλο παίζει ο κύριος..
πάντως κέρδισαν έναν αναγνώστη για ένα τεύχος.. εμένα..
φιλικά.
Fox_Mulder
22-01-09, 19:57
Κρατώ στα χέρια μου το εν λόγω τεύχος (τα καλά του να είσαι αρθρογράφος, σου ρχεται το τεύχος νωρίτερα στο σπίτι!) και μόλις διάβασα τη συνέντευξη του κ. Κακογεωργίου. Πράγματι, πρόκειται για τον Ιδρυτή και Πρόεδρο της Αληθινής Ομάδας Ε και όχι για τον Συντονιστή. Και μάλιστα, επειδή έχω ασχοληθεί με το αντικείμενο, θεωρώ πως η εν λόγω συνέντευξη δεν είναι απλά βόμβα αλλά big bang... Για πρώτη φορά παρουσιάζονται στοιχεία , που πιστοποιούνται από έγγραφα για την ίδρυση της Ομάδας Ε από αυτόν τον άνθρωπο, πολύ πριν κάποιοι "ερευνητές" φέρουν το θέμα στη δημοσιότητα...
Δε μπορώ να γράψω περισσότερα γιατί θα με λυντσάρουν :)
Κρατώ στα χέρια μου το εν λόγω τεύχος (τα καλά του να είσαι αρθρογράφος, σου ρχεται το τεύχος νωρίτερα στο σπίτι!) και μόλις διάβασα τη συνέντευξη
Τυχερέ! :D
Εδά πάγου τσι γίνω γραφέας τούτου του μαγκαζίνου ίντα κάμω αλλιώς;???
Δε μπορώ να γράψω περισσότερα γιατί θα με λυντσάρουν :)
Και πολύ καλά κάνεις!
Μή μου το χαλάς, δηλαδίς...προτιμώ να μην μου λέτε τίποτα ακόμα- μόνο ΑΦΟΥ πάρω(αγοράσω δηλαδή!) το εν λόγω τεύχος. Περίοδος παγκόσμιας κρίσης γαρ, ντροπή να'μαστε τώρα τσαμπατζήδες και τεθεί το υπέροχο έντυπο σε δοκιμασία... :)
Τέσπα, ανυπομονώ να το διαβάσω, προκειμένου να λυθούν οι εξής απορίες/ερωτήματά μου:
1> Αν όντως είναι ο "Ιδρυτής" της Ο.Ε.,μπορεί πραγματικά να θέσει τα ουσιαστικά θεμέλια αλλαγής "πλεύσης" στη πορεία της χώρας μας;
2> Αν όντως είναι ο άνθρωπος που δημιούργησε την Ο.Ε.,τότε ΓΙΑΤΙ αποφάσισε να...αποκαλυφθεί τώρα και όχι..."πρίν χρόνια" ή "πολύ αργότερα"; Γιατί ειδικά τώρα;Έχει σχέση με την περίοδο ύφεσης που διανύουμε;*
__________________________________________________ _______
*(μην απαντήσετε!!! Παρακαλώ οτιδήποτε σχόλιο σχετικό με το ερώτημα,να κατατεθεί εδώ ΜΕΤΑ τις 30 του μηνός...) :D
...για το κεντρικό θέμα περί ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΩΝ, έχω την...πολύ έντονη υποψιά πως αφορά το καινούργιο συγγραφικό πόνημα του κου. Νίκου Λάου "ΜΥΗΣΗ" και το νεότευτκο(?)διεθνές τάγμα αυτών:
http://www.tektonismos.gr/Products/508/960-6813-05-3.jpg*
Εάν έχω ....δίκιο, τότε ΌΝΤΩΣ πρόκειται για ένα νέο συναρπαστικό τεύχος του Μystery και αξίζει κάθε σεντ που δίνεται γι αυτό!!!!! :rolleyes:
*(ούπς!!!Μου ξέφυγε ε; ΟΚ κλεινω στο στόμα μου...)
Fox_Mulder
22-01-09, 21:05
Επειδή τυγχάνει να έχω γράψει εγώ το άρθρο που λες, θα σου πω μόνο ότι η "Μύηση" κυκλοφόρησε αφότου είχα παραδώσει το κείμενο. Παρ'όλα αυτά, αν και δεν έχω διαβάσει το βιβλίο, θεωρώ πως βαδίζω στα ίδια μονοπάτια. Τα μεγάλα πνεύματα... :P
Επειδή τυγχάνει να έχω γράψει εγώ το άρθρο που λες, θα σου πω μόνο ότι η "Μύηση" κυκλοφόρησε αφότου είχα παραδώσει το κείμενο. Παρ'όλα αυτά, αν και δεν έχω διαβάσει το βιβλίο, θεωρώ πως βαδίζω στα ίδια μονοπάτια. Τα μεγάλα πνεύματα... :P
...συναντούνται. Ξέρω...
O.K. ηρεμήστε...
Απλώς, εχθές είχα...κέφια και έγραψα στο στυλ που..."έγραψα"! ;) Εννοείται πως με ενδιαφέρουν 100% τα θέματα του περιοδικού και όταν έγραψα πως ανυπομονώ να΄ρθει στα περίπτερα (και όχι μόνο εγώ!) ...το εννοούσα!
Αν έγραψες το σχετικό άρθρο πρίν την έκδοση του βιβλίου, τότε -μιλάμε- εσείς οι αρθρογράφοι του Mystery ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΙΧΤΟΙ!! Αχτύπητοι!!!Μη συμπληρώσω: καταπληκτικοί! Τι Fortean Times ,τι Atlantis Rising και λοιπά υποδεέστερα...(όχι ότι είναι κακά έντυπα,απλά...δεν είναι το αγαπητό Μύστερι) απλά επιβεβαιώνετε πως εάν κυκλοφορούσατε στα αγγλικά,και με καλή διανομή στο εξωτερικό, θα ήσασταν το ΤΟΡ περιοδικό στον κόσμο. Υπερβάλλω; Ίσως...αλλά αν υπάρχει ειλικρίνεια... :)
Δέχτηκα αρκετά προσωπικά μηνύματα αυτές τις μέρες σχετικά πάντα με το αίνιγμα των Έψιλον. Η υπομονή όλων λοιπόν έλαβε τέλος καθώς από σήμερα κυκλοφορεί το νέο mystery με την συνέντευξη του κ. Α. Κακογεωργίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Περισσότερα όμως, γι’ αυτό το θέμα, δείτε και εδώ: http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?p=68265#post68265
beetlejuice
24-02-09, 18:49
http://i682.photobucket.com/albums/vv182/beetlejuice1983/mystery.jpg
Δείτε από σήμερα τι θα διαβάσετε στο νεο Mystery που κυκλοφορεί μεθαύριο 26/2 σε όλη τη χώρα:
ΣΕΞ, ΤΑΡΩ και ΤΑΝΤΡΑ
Διαβάστε για το πρακτικό σύστημα που μπορεί να αποκαλύψει το ΜΕΛΛΟΝ αλλά και τον προσωπικό σας ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ! Μια σύγχρονη τεχνική από τους μύστες των εσωτερικών τεχνών Lon Milo DuQuette & Christopher Hyatt.
Ποια είναι Τελικά η Αληθινή ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ;
Όλες οι εξελίξεις μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη βόμβα του mystery! Με αποκλειστικές δηλώσεις & διαξιφισμούς από: Ιωάννη Φουράκη, Αριστοτέλη Κακογεωργίου, Κωνσταντίνο Κούρο.
Ένα ξεχωριστό ρεπορτάζ που συγκεντρώνει όλα τα νεώτερα στοιχεία, από τους: Μ. Παπαγεωργίου (aka Beetlejuice), Κ. Βαλαωρίτη και Σ. Κατσαντάμη.
Η Ελληνική Απάντηση στο Αίνιγμα του Χειρόγραφου Βόινιχ
Μπορεί η αρχαία Ελληνική Γραμματεία & η δίψα για αίμα της Κόμισσας Μπάθορυ να αποκωδικοποιήσουν το πιο μυστηριώδες βιβλίο του κόσμου;
Του αρχαιολόγου Αλέξανδρου Γιαννακού
Συνέντευξη Θεόδωρος Πάσχος: Ο Ιδρυτής του Μουσείου της Ατλαντίδας μιλά αποκλειστικά στο mystery και στον Γιώργο Αδαμόπουλο (aka Fox Mulder).
Διαβάστε Ακόμη στο Νέο Τεύχος που Κυκλοφορεί
Τι Είναι η Βασκανία; Πόσο Πραγματικά Κινδυνεύουμε;
Του Γιώργου Ιωαννίδη
120 Χρόνια Παραψυχολογία: Τι έχει Αποδειχθεί Τελικά;
Υπάρχει: Τηλεπάθεια, ESP, Τηλεκίνηση;
Του Νικόλαου Κουμαρτζή (aka Solon Aimonas Eautou)
Ποιος Κουμαντάρει από τα Παρασκήνια τον ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ;
Της Ευαγγελίας Πακάκη
Οδηγός Μυστηρίου στο Ελληνικό Internet
Who is Who στο Παράξενο.gr
Του Μηνά Παπαγεωργίου (aka Beetlejuice)
Οι 7 Πηγές της Μαγείας στη Ρόδο
Οδοιπορικό στο Χωριό με τις Νεράιδες & τα Μαγικά Νερά.
Της Πέγκης Ντόκου
Υπάρχει ο Κυβόλιθος του Λεμαρσάν;
Μυστήρια ενός Πολυδιαστατικού Μηχανισμού
Του Γιώργου Ιωαννίδη
beetlejuice
24-03-09, 12:09
http://i682.photobucket.com/albums/vv182/beetlejuice1983/tX.jpg
Διαβάστε στο Mystery Απριλιου που κυκλοφορεί μεθαύριο 26/3 σε όλη την Ελλάδα:
Μεγάλο Πολυσέλιδο Αφιέρωμα
Για Tα Μυστήρια του Ολύμπου
Το mystery συνάντησε και μιλάει με την Ομάδα Έψιλον Ολύμπου
και ρίχνει φως στους θρύλους και τα ψέματα που αφορούν τους «Ε» και το Ιερό Βουνό!
• Τι Συμβαίνει με τα Φωτεινά Αντικείμενα που Διασχίζουν το Βουνό;
• Χαμένοι Ορειβάτες, Φαντάσματα & Μυστηριώδης Αρχαιότητες
• Τι Είναι το Υπερόπλο Μπέβατρον;
• Γιατί ο Όλυμπος είναι Τόπος Δύναμης;
• Πώς Συνδέεται με την Ομάδα Έψιλον;
Μια έρευνα των: Αργύρη Καούνη, Στελίνας Μαργαριτίδου, Κώστα Βαλαωρίτη.
Η Αληθινή «Μυστική» Ιστορία του Ordo Templi Orientis
Οι Ναΐτες Ιππότες συνεχίζουν το έργο τους… με νέο όνομα!
Μια σε βάθος παρουσίαση της ιστορίας του Τάγματος, των στόχων του, αλλά και της εσωτερικής του διδασκαλίας, με την υπογραφή του Γιώργου Ιωαννίδη.
Mystery Park: «back in business!»
Tο πάρκο του Έριχ Φον Νταίνικεν για τους Αρχαίους Αστροναύτες στην Ελβετία ανοίγει ξανά και το mystery ήταν εκεί!
Ένα οδοιπορικό του Αλέξανδρου Γιαννακού.
Τι Συμβαίνει με το Ouija Board; – Μπορούμε να Μιλήσουμε με Πνεύματα;
Το mystery και ο ψυχίατρος Αριστείδης Γεραπετρίτης πραγματοποιούν ένα πείραμα για να αποδείξουν την αλήθεια για το «ποτηράκι».
Τα Άγνωστα Παρασκήνια του STAR TREK
Το 1974 μια ομάδα εξωγήινων ήρθαν σε επαφή με τους δημιουργούς της cult σειράς προσπαθώντας να μετατρέψουν το Star Trek σε όργανο εξωπλανητικής προπαγάνδας!
Τελικά τα κατάφεραν; Την απίστευτη όσο και άγνωστη αυτή ιστορία μάς παρουσιάζει ο Αλέξανδρος Γιαννακός.
Διαβάστε Ακόμη…
Νικολά Φλαμέλ
Η παράξενη ιστορία του αλχημιστή που κατασκεύασε πρώτος τη Φιλοσοφική Λίθο.
Της Δήμητρας Νικολαΐδου.
Μαγικές Συχνότητες
Ποιες Είναι & Με Ποιο Τρόπο ο Ήχος Μπορεί να Ενισχύσει τη Μαγική Δύναμη.
Του Γιώργου Αρώνη
Αποκλειστική Συνέντευξη ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΣΙΑΣ
Ο σκηνοθέτης της τανίας ΤΟ ΚΑΚΟ μιλά για τα ζόμπι made in Greece!
Του Μηνά Παπαγεωργίου
Διαβάστε στο Mystery Απριλιου που κυκλοφορεί μεθαύριο 26/3 σε όλη την Ελλάδα:
]
συγνώμη beetlejuice,αλλά μήπως εννοείς...κυκλοφορεί πρώτα σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη και τον επόμενο μήνα στην υπόλοιπη Ελλάδα -όπως γίνονταν με τα προηγούμενα τεύχη του περιοδικού? (ελπίζω να ισχύει το "άμεση πανελλαδική κυκλοφορία" και όχι η...αναμονή για τους επαρχιώτες -έχω ανάγκη να μου φτιάξεις την ημέρα...) ;)
Δυστυχώς Mallen, και το τεύχος αυτό θα κυκλοφορήσει αρχικά Αθήνα και Θεσσαλονίκη! Είναι το αμέσως επόμενο τεύχος του περιοδικού που θα κυκλοφορεί κανονικά και ταυτόχρονα σε ολόκληρη την χώρα (και την Κύπρο!) Το ζήτημα αυτό της Β διανομής ήταν μια απόφαση του εμπορικού τμήματος του εκδοτικού μας οίκου και πραγματοποιήθηκε για λόγους βελτίωσης της κυκλοφορίας. Το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό, ενώ δημιουργούσε σημαντικά προβλήματα στην ίδια την ύλη του εντύπου. Μετά από γενναία απόφαση του εκδότη όμως, το θέμα αυτό θα λήξει μια και καλή, και από το αμέσως επόμενο τεύχος, το Mystery θα κυκλοφορεί κανονικά σε ολόκληρη την χώρα ταυτόχρονα!
Θα ήθελα να παραθέσω μια ερώτηση που πιστεύω θα βοηθήσει σημαντικά στην βελτίωση του περιοδικού, και ειλικρινά θα ήθελα την γνώμη όλων σας.
Ποιος πιστεύεται πως είναι εκείνος ο τομέας του παραδόξου που υστερεί από το περιοδικό και θα θέλατε να δώσουμε περισσότερο βάρος;
Υπάρχουν βλέπετε τουλάχιστον 12 μεγάλες κατηγορίες στο mystery: Εξωγήινοι, Παραψυχολογία, Μαγεία, Αρχαία Μυστήρια, Εναλλακτική Ιστορία / Αρχαιολογία, Συνωμοσίες, Κρυπτοζωολογία, Εναλλακτική (Fringe) Επιστήμη, Λαογραφία, Παράξενος Ταξιδιώτης, Forteana, Fantasy…
Θα ήθελα ειλικρινά την γνώμη σας γιατί πάνω από όλα, το mystery είναι το περιοδικό των αναγνωστών του!
Θα ήθελα να δώσετε περισσότερο βάρος στην μαγεία όπως στα προηγούμενα τεύχη, από εκεί και πέρα: Παραψυχολογία, Αρχαία Μυστήρια, Εναλλακτική Ιστορία / Αρχαιολογία προσωπικά εγώ τα βρίσκω πολύ ενδιαφέρον και στην συνέχεια: Συνωμοσίες, Κρυπτοζωολογία, Εναλλακτική (Fringe) Επιστήμη, Παράξενος Ταξιδιώτης, Forteana και Fantasy πιστεύω ότι ο χώρος που τους έχει δοθεί στις σελίδες του περιοδικού τους αρμόζει μια χαρά !! ;)
Όσο για την κατηγορία Εξωγήινοι :( :mad: και να μην ξανά γράφατε γι αυτούς δεν θα 'χα κανένα πρόβλημα!!!
Αυτά καλή συνέχεια!!!
Φιλικά Alkatar.
Alkatar σ’ ευχαριστώ θερμά! Θέλω να ξέρεις πως ορισμένες σημαντικές μα ευχάριστες αλλαγές έχουν ήδη δρομολογηθεί! Θα ήθελα όμως και την άποψη των υπολοίπων. Έτσι θα μπορέσω να σχηματίσω μια περισσότερο «αντικειμενική» εικόνα…
Viktor_Belenko
02-04-09, 23:25
Θα ήθελα να παραθέσω μια ερώτηση που πιστεύω θα βοηθήσει σημαντικά στην βελτίωση του περιοδικού, και ειλικρινά θα ήθελα την γνώμη όλων σας.
Ποιος πιστεύεται πως είναι εκείνος ο τομέας του παραδόξου που υστερεί από το περιοδικό και θα θέλατε να δώσουμε περισσότερο βάρος;
Υπάρχουν βλέπετε τουλάχιστον 12 μεγάλες κατηγορίες στο mystery: Εξωγήινοι, Παραψυχολογία, Μαγεία, Αρχαία Μυστήρια, Εναλλακτική Ιστορία / Αρχαιολογία, Συνωμοσίες, Κρυπτοζωολογία, Εναλλακτική (Fringe) Επιστήμη, Λαογραφία, Παράξενος Ταξιδιώτης, Forteana, Fantasy…
Θα ήθελα ειλικρινά την γνώμη σας γιατί πάνω από όλα, το mystery είναι το περιοδικό των αναγνωστών του!
Καλησπέρα,
Κάποιες σκέψεις μόνο. Οι παραπάνω κατηγορίες καλύπτουν περίπου το μεγαλύτερο μέρος του χώρου, υποθέτω, ωστόσο λογικά είναι μάλλον απίθανο να πει κανείς ότι ενδιαφέρεται για όλους.
Προσωπικά ενδιαφέρομαι περισσότερο και ασχολούμαι με τον χώρο της Fantasy, και δευτερευόντως και με θέματα διαστημικής, συνωμοσιολογίας , επιστημονικής φαντασίας και ιστορίας. Αλλά δεν έχει σημασία. Ο καθένας ως προς αυτό θα πει κάτι διαφορετικό και είναι λογικό.
Θα πω γενικώς, πως αυτό που θα ήθελα να δω είναι όχι περισσότερα θέματα της μιας ή της άλλης κατηγορίας. Αυτό που θα ήθελα θα ήταν να δω τα θέματα που αναλύονται να αξίζουν τον κόπο, αν μπορώ να το πω έτσι. Κατά την γνώμη μου, και όπως έχω πει παλαιότερα (http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=4458) (#13), αν υπάρχουν 285 περιστατικά θέασης εξωγήινων, ίσως αξίζουν προσοχής και ανάλυσης τα 10-15. Αυτά τα 10 όμως, πραγματικά αξίζουν να ασχοληθεί κανείς σε βάθος, έστω και αν δεν θα ήταν εντυπωσιακά, ή ευρέως γνωστά. Τα υπόλοιπα, εκτός του ότι είναι επιφανειακά, δεν έχουν και νόημα. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός.
Επίσης, θεωρώ ότι οι τίτλοι των θεμάτων στο εξώφυλλο θα πρέπει να είναι αντιπροσωπευτικοί των θεμάτων και όχι «κράχτες», διότι δημιουργείται λανθασμένη εικόνα για το περιεχόμενο, που μακροπρόθεσμα είναι σε βάρος του περιοδικού (κανείς δεν αρέσκεται να τον παραπλανούν). Θυμάμαι περίπτωση όπου τίτλος δεν είχε καμία σχέση με το θέμα που πραγματευόταν το άρθρο που μάλιστα ήταν το κύριο του εξώφυλλου...
Τέλος, θα ήταν πιστεύω καλό να δίνεται λίγο μεγαλύτερη προσοχή σε ιστορικά και τεχνικά στοιχεία, στο μέτρο του ανθρωπίνως δυνατού. Δεν μιλάω για υπερβολικά πράγματα, π.χ. σε κάποια είδηση για θέαση UFO από ρουμανικό MiG-21, στην συνοδευτική φωτογραφία υπήρχε αμερικανικό F-15.
Κλείνοντας, διευκρινίζω ότι δεν θεωρώ τον εαυτό μου αντιπροσωπευτικό δείγμα αναγνώστη του Mystery, ούτε τακτικού αναγνώστη περιοδικών αναζήτησης γενικώς. Τα παραπάνω λοιπόν πρέπει να εκληφθούν περισσότερο ως απόψεις ενός εξωτερικού ουδέτερου παρατηρητή και ως εκ τούτου είναι μάλλον περιορισμένης βαρύτητας.
Φιλικά και καλοπροαίρετα.
* ΜΥΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
* ΑΡΧΑΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ...
Καλησπέρα,είμαι αναγνώστρια του περιοδικού απο το πρώτο τεύχος.
Μου αρέσει η δομή του περιοδικου αλλα θα ήθελα αν ειναι δυνατόν να μην καταλαμβάνουν πολυ χώρο δύο ή τρία θέματα, με αποτέλεσμα να μειώνεται η υπόλοιπη ύλη του περιοδικού.
Ίσως θα ήθελα κάτι παραπάνω για κρυπτοζωολογία και μαγεία.
Και εγώ δε χάνω τεύχος του περιοδικού κάθε μήνα και μπορώ να πω πως σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένη από το περιεχόμενό του. Ίσως θα ήθελα όμως να υπάρχουν περισσότερα θέματα για εξωγήινους, Μαγεία, Συνωμοσίες και Λαογραφία! :cool:
Καταρχήν σας ευχαριστώ θερμά που απαντήσατε όλοι με τόσο ενθουσιασμό στην ερώτηση. Έχω λάβει ήδη πολλές απαντήσεις/απόψεις και από το σχετικό group που έχουν κάνει οι fan του περιοδικού στο facebook και έχω κουβεντιάσει αρκετά τόσο με τον εκδότη όσο και με τους υπόλοιπους συνεργάτες του mystery.
Εύχομαι το αποτέλεσμα να σας χαροποιήσει όπως ένοιωσα και εγώ με την κατάληξη της μεγάλης κουβέντας μας… βλέπετε, το τελευταίο εξάμηνο αισθάνθηκα πως το περιοδικό προσπαθώντας να εξερευνήσει όσο γίνετε περισσότερο την πλούσια θεματολογία του μυστηρίου, άφησε στην άκρη ορισμένα από τα βασικά στοιχεία της ταυτότητας που το ξεχώρισαν και το ανέβασαν ψηλά στις προτιμήσεις των ελλήνων αναγνωστών.
Ως εκ τούτου αποφασίσαμε να προβούμε σε μια σειρά σταδιακών αλλαγών επαναφέροντας το mystery στο κατώφλι των μαγικών θρύλων το οποίο και τόσο πετυχημένα εξερευνούσε όλα αυτά τα χρόνια.
Από το επόμενο τεύχος λοιπόν (τ. 51), εγκαινιάζουμε μια μεγάλη, μόνιμη στήλη αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στη μαγεία της Wicca (την οποία συνυπογράφει το Magisterial Ordo Ignis Aeternae - www.themoria.com), «επιστρατεύουμε» την Βάγια Ψευτάκη για μια σειρά από πρακτικά και ας μου επιτραπεί ο όρος «τολμηρά» άρθρα, και μια σειρά από νέους ταλαντούχους αρθρογράφους που θα συνεχίσουν την πλεύση του περιοδικού μας σταθερά στο σύμπαν του ανεξήγητου, του μύθου, της μαγείας και των εναλλακτικών κόσμων!
Ελπίζω να μας ακολουθήσετε στο ταξίδι μας, και να ξέρετε πως έχω πραγματικά την ανάγκη της γνώμης σας για το περιοδικό, όπως επίσης τις προτάσεις σας, τους προβληματισμούς και τις ιδέες σας.
Σας ευχαριστώ ξανά για τα 5 χρόνια που κρατάτε ψηλά τον πυρσό της αναζήτησης μαζί μας.
Φιλικά πάντα
Γιώργος Ιωαννίδης
Ψυχολόγος - Συγγραφέας
Αρχισυντάκτης περιοδ. Mystery
beetlejuice
17-04-09, 14:20
Επι τη ευκαιρια δειτε το εξωφυλλο και τα περιεχομενα του 50ου τευχους του Mystery που κυκλοφορει στις 23 Απριλιου!
http://i682.photobucket.com/albums/vv182/beetlejuice1983/mystery-50.jpg
Το Μεγάλο Μυστικό Σχέδιο του
ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ
Μοιάζει απίστευτο αλλά μια Σέκτα που ιδρύθηκε πριν 400 χρόνια σχεδιάζει σήμερα να καταστρέψει το Ισραήλ (και τον κόσμο;) για να εξιλεωθούν οι ψυχές των Εβραίων! Διαβάστε για την αληθινή προέλευση και αποστολή των Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών όπως επίσης και για το αν η Παγκόσμια Οικονομική Κρίση είναι αποτέλεσμα της ίδιας συνωμοσίας.
Γράφει ο Ανδρέας Αργυρόπουλος
Μυστήρια της ΑΥΡΑΣ
Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για την Αύρα συγκεντρωμένα σ’ ένα άρθρο!
Λεπτοφυείς ενέργειες. Τα χρώματα και η σημασία τους. Ασκήσεις και τρόποι να αντιληφθείτε την Αύρα. Ασπίδες προστασίας, ενίσχυση, ανάπτυξη και θεραπεία… όλα είναι εδώ!
Γράφει η Βίκυ Χρυσού (Reiki-Master-Teacher)
Οι Παράξενες Εμπειρίες του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
Όλοι γνωρίζουμε τα επιτεύγματα του μεγαλύτερου των Ελλήνων. Όπως όμως αποδεικνύει ο αρχαιολόγος Αλέξανδρος Γιαννακός, με το πέρασμα των αιώνων έχουν αναπτυχθεί ορισμένες παράξενες ιστορίες που υποδεικνύουν μια εντελώς διαφορετική, εναλλακτική ιστορία!
Τι Πραγματικά Συμβαίνει με τον ΝΙΜΠΙΡΟΥ;
Μύθος ή αλήθεια το πέρασμα του 12ου Πλανήτη από το ηλιακό μας σύστημα πριν 6 χρόνια; Απαντά ο φυσικός Παναγιώτης Αντωνόπουλος.
Γιατί ΔΕΝ υπάρχουν δρόμοι αντιβαρύτητας στην Ελλάδα;
Μια μαθηματική απόδειξη από τον Καθηγητή Πανεπιστημίου Μακεδονίας της Θεσσαλονίκης, κ. Βάιο Λάζο.
Διαβάστε Επίσης…
Haxa: Η Δρακόντεια Παράδοση των Μαγισσών
Του Thomas Karlsson (ιδρυτής του Τάγματος του Κόκκινου Δράκου)
Υπάρχει Κάποια Υπερφυσική Δύναμη στις Πολεμικές Τέχνες;
Το mystery ερευνά τι είναι αυτό που δίνει υπεράνθρωπες δυνάμεις στους μύστες του Kung Fu!
Συνέντευξη Nick Pope
O Βρετανός Fox Mulder αποκαλύπτει τα μυστικά των εξωγήινων σε μια συνέντευξη έκπληξη στον Νικόλαο Κουμαρτζή που θα συζητηθεί!
Η Επιστήμη Πίσω από την Ταινία WATCHMEN
Μπορεί η Κβαντική Φυσική να εξηγήσει τα θαύματα του Dr. Manhattan;
200 Χρόνια: Έντγκαρ Άλαν Πόε
Του Γιώργου Ιωαννίδη
Άμαν Beetlejuice "παπατρέχα" σε κάνανε και δεν...προλαβαίνεις να ενημερώνεις κόσμο και (απαιτητικό!) κοσμάκη!!! Ας είναι...Να μη βάζουν οι συμφορουμίτες σου και κείνοι το λιθαράκι τους (και συ βουρ για διακοπές???)
Αϊντε αλήτες παραξενοταξιδιώτοφευγάτοι βγήκε το καινούργιο Mystery #51 (που πρέπει να πω πως πρόκειται μάλλον για το -μέχρι στιγμής- καλύτερο τεύχος τους, από πλευράς περιεχομένου??? Arrakis, μήπως...αδικώ πρόσωπα και καταστάσεις???) και ειδικά οι μαθητευόμενοι μάγοι και μάγισσες (και υποψήφιοι ακόμα!!!) θα κατενθουσιαστούν με την εκπληκτική στήλη"Witch School" (ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙ δίχως πλάκα...)που ενώ μου είναι γνωστά τα στοιχεία που αναφέρονται άνα τομείς, εντούτις διαβάζοντάς το...αρχισα να ψήνομαι κιόλας για το επόμενο τεύχος!!! :D
http://profile.ak.facebook.com/object3/1615/109/n59652830099_9429.jpg
Διαβάστε στο Νέο Τεύχος που Κυκλοφορεί
Ο Σείριος & η Απόκρυφη Γεωμετρία του Παρθενώνα
Η Μυστική Παράδοση των Δαναών και η Αρχαιοαστρονομία της Μαύρης Αθηνάς.
Μια Ιστοριογνωσιακή Περιήγηση από τους Ντόγκον και τα Μυστήρια της Αιγύπτου έως τη Χθόνια και Συγκαλυμμένη (;) Λατρεία του Σείριου στο Εσωτερικό της Ακρόπολης! Γράφει ο Γιώργος Ιωαννίδης και ο Αλέξανδρος Γιαννακός
Μεγάλος Φάκελος – Αφιέρωμα
ΑΓΓΕΛΟΙ: Οι Απόστολοι του Φωτός*Αληθινές Εμπειρίες Επαφής – της Βάγιας Ψευτάκη
*Μπορούν οι Άγγελοι να μας Βοηθήσουν στην Καθημερινή μας Ζωή; – της Θεοδώρας Γκλαβέτα (Reiki Master/Teacher)
*Πιστεύουν Σήμερα οι Έλληνες στους Αγγέλους; – του Ανέστη Γεροδήμου
Αποκλειστική Συνέντευξη ZECHARIA SITCHIN
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο «πατέρας» των Νεφελίμ και του Νιμπιρού μιλά για τους Έλληνες Θεούς, τους Εξωγήινους Annunaki και το 2012!
H Χαμένη Πόλη του ΟΡΦΕΑ
Μια άγνωστη πολιτεία στην καρδιά της Ελλάδας όπου ο Ορφέας εμφανίζεται στους κατοίκους μέχρι σήμερα! Γράφει ο Αλέξανδρος Γιαννακός
Διαβάστε Ακόμη
Ένας Έλληνας συναντάει τους ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ!
Μια συγκλονιστική εμπειρία από τον Πέτρο Φ. Καπνιστό και τον Σπύρο Κατσαντάμη
ΥΠΝΟΒΑΣΙΑ: Τι την προκαλεί και πώς σχετίζεται με ανεξήγητα φαινόμενα!
Γράφει ο Γιώργος Ιωαννίδης
Bohemian Grove: Η μυστική σέκτα της Νέας Τάξης Πραγμάτων και η σύγχρονη λατρεία του Μολώχ-Κουκουβάγια! Γράφει ο Ανδρέας Αργυρόπουλος
100 Χρόνια August Derleth: Ο αληθινός πατέρας της Μυθολογίας Κθούλου και τα μυστικά που προσπάθησε να καλύψει! Του Γιώργου Ιωαννίδη
Η Επιστήμη της Νέο-Αστρολογίας
Γράφει ο Νικόλαος Κουμαρτζής***
Η Μυστική Ελλάδα του ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗ
Το team του Παράξενου Ταξιδιώτη μιλάει για την περιήγησή του στην Ελλάδα που ΔΕΝ γνωρίζουμε!
***(τύπους, οι οποίοι είναι υπερ-δραστήριοι, ευρυμαθείς, ψαγμένοι, συναρπαστικοί, έξυπνοι και σκέτοι Ιντιάνα Τζόουνς σαν τον αξιότιμο Ν. Κουμαρτζή, τους...μισώ!!!Γιατί??? Μα γιατί μου...τρώνε τις καλύτερες γκόμενες -τέτοιους άντρες γουστάρουν οι γυναίκες και εγώ ο πρωταθλητής καναπεδάκιας κοντεύω να...ΣΚΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΟΥ!!!-Με το συμπάθειο δηλαδις, Νικόλα μας...Χίλια ΜΠΡΑΒΟ όμως!!! Συνέχισε έτσι!!!)
-
beetlejuice
22-06-09, 21:49
http://i682.photobucket.com/albums/vv182/beetlejuice1983/mystery52.jpg
Το καλοκαιρινό Mystery κυκλοφορεί από τις 25 Ιουνίου σε ολόκληρη τη χώρα!
Μην το χάσετε! ;)
Αρχαιολόγοι Ανακάλυψαν
το ΜΥΣΤΙΚΟ της ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ των ΜΑΓΙΑΣ
Η Θρυλική ΠΗΓΗ της ΝΕΟΤΗΤΑΣ Υπάρχει!
και Βρέθηκε στο Μεξικό!!
Όλα τα Ντοκουμέντα της Μεγάλης Ανακάλυψης
Οι Μάγιας ήταν οι Τελευταίοι Φύλακες
Ποιο ήταν το Μυστικό της Αθανασίας;
Γράφει ο Αλέξανδρος Γιαννακός
«Η Ελλάδα θα Περάσει στην 5η Διάσταση το 2012!»
Αυτό και άλλα εκπληκτικά δηλώνει σε αποκλειστική του συνέντευξη στην Οφηλία Λαζαράκη ο Δρ. Γιώργος Κοεμτζόπουλος.
Βρέθηκε η Πύλη του Άδη στην Ολυμπία!
Τελευταίες έρευνες του διάσημου μελετητή Robert Temple δείχνουν πως η είσοδος στον Κάτω Κόσμο δεν ήταν μύθος αλλά ένα πραγματικό σημείο στη Μυστική – Ιερή Γεωγραφία της Ελλάδας. Του Αλέξανδρου Γιαννακού.
Μαγικά Φίλτρα: Τι Είναι & Πώς Παρασκευάζονται;
Η Βάγια Ψευτάκη ανοίγει το προσωπικό της Βιβλίο των Σκιών και μας μυεί στην τέχνη και την πρακτική εφαρμογή των Μαγικών Φίλτρων…
Η Μεταφυσική Επίδραση της Περιτομής στον Εγκέφαλο!
Μια Αρχαία Συνωμοσία;
Ακούγεται απίστευτο μα είναι αλήθεια πως επιστημονικές μελέτες επιβεβαιώνουν ότι η περιτομή σχετίζεται με το… mind control! Διαβάστε πώς ακριβώς συμβαίνει.
ΓΑΤΕΣ: Οι Μαγικές τους Ιδιότητες
Από τους ναούς της αρχαίας Αιγύπτου μέχρι τα σοκάκια των σημερινών μεγαλουπόλεων, ακολουθήστε την ιστορία της γάτας και των μαγικών δοξασιών που τη συνοδεύουν.
Της Αντρέα Νικολάου
Ο Άγνωστος Κόσμος των Blackmore’s Night
Είναι ένα από τα διασημότερα συγκροτήματα στον πλανήτη! Αυτό που δεν ξέρουν οι περισσότεροι όμως είναι πως οι Blackmore’s Night ασχολούνται και με τον αόρατο κόσμο των πνευμάτων…
Γράφει η Νατάσα Χασάπη
Flat Earth Theory ή αλλιώς: Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ
Κι όμως κάποιοι το πιστεύουν ακόμη!
Του Μηνά Παπαγεωργίου
Παράξενα Πλάσματα στον Ουρανό
Φτεράνθρωποι, Σκιόπτερα & Οργανικά UFOs
Μηνά μου, μια μικρή διόρθωση μόνο, αυτό είναι το πρώτο καλοκαιρινό τεύχος του mystery αφού ακολουθούν δυο ακόμη με… πολλές εκπλήξεις μια εκ των οποίων πιστεύω πως θα τρομάξει αρκετούς ;)
Μας "σκοτώνεις" Αρρακις...Σ ευχαριστούμε πολύ (και ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ/ΣΕΣ δουλέψατε αρθρογραφώντας/ στήνοντας/κ.τ.λ. τα τεύχη)!!!!
Αναμένουμε, λοιπόν.... :rolleyes:
Να και κάτι που ίσως σε αναστήσει Mallen :)
Διαβάστε αυτή την είδηση: http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1031552&lngDtrID=252
Και συνδέστε την με την πρόσφατη μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη που δημοσιεύτηκε στο τελευταίο τεύχος του mystery!! Το ελιξίριο της αθανασίας ίσως να μην αποτελεί μύθος αλλά μια χαμένη γνώση… Δικαιώνονται άραγε οι εναλλακτικοί αρχαιολόγοι όταν μιλάνε για μια κάποια ανώτερη γνώση που εξαφανίστηκε (καταποντίστηκε ίσως;)) μαζί με τον πολιτισμό που κάποτε ήταν ο κάτοχος της;
εντυπωσιακό!!! :)
Δικαιώνονται. Δικαιώνονται και μόνο από το γεγονός πως η κατεστημένη υπερσυντηρητική αρχαιολογία απαντά -στην επίμονη κατηγορία περί άρνησης επαναξιολόγησης της Ιστορίας και των μυστηριων της ,εκ μερους της- ειτε με μισόλογα και δήθεν "επιχειρήματα" είτε με τη σιωπή...
Ας με συγχωρέσουν οι «κακές γλώσσες» αλλά είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για την σύνθεση των θεμάτων του τελευταίου τεύχους, γι’ αυτό και αναλαμβάνω να το σηκώσω προτού με προλάβει ο Μηνάς ή ο Νίκος!
Ιδού λοιπόν, το καλοκαιρινό τεύχος του μυστηρίου που φοράει τα λευκά του και αναζητάει τα μεγάλα μυστήρια της διαφορετικότητας…
Αφιέρωμα
INDIGO – ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 1983
Είναι αυτή η Γενιά Διαφορετικών Ανθρώπων που όλοι περιμένουμε;
Ο Γιώργος Ιωαννίδης εξετάζει τα παρασκήνια του φαινομένου και απαντά σε τρία βασικά ερωτήματα: Ποια Είναι, Σε τι Διαφέρουν, Και πώς να τα Ξεχωρίσετε...
Τι Συμβαίνει Σήμερα με την Πύλη στη
ΣΠΗΛΙΑ της ΠΕΝΤΕΛΗΣ;
Γιατί Έκλεισε η Πύλη & τι Είναι ο Αόρατος Πόλεμος;
Ο Γιώργος Ιωαννίδης συναντά τον φυσικό Παύλο Μανωλούδη και σε μια αληθινά περίεργη συζήτηση αναλύουν τις εξελίξεις στη Σπηλιά του Νταβέλη, τους κρυφούς μηχανισμούς της πρακτικής μαγείας, τους σκεπτομορφικούς εξωγήινους και το φαινόμενο των αόρατων ενεργειακών πλασμάτων…
Αποκλειστική Συνέντευξη ROBERT TEMPLE
Ο διάσημος συγγραφέας και ερευνητής μιλάει αποκλειστικά στον Αλέξανδρο Γιαννακό και αποκαλύπτει επιτέλους τι κρύβεται κάτω από την αινιγματική Σφίγγα στην Αίγυπτο!
Σπάζοντας τον Κώδικα ΙΧΩΡ
Ποιοι πραγματικά ήταν οι θεοί της Αρχαίας Ελλάδας; Μήπως ήταν αληθινά υπερδύναμα όντα; Και γιατί εμφανίζονται ακόμη και σήμερα; Γράφει ο Γιώργος Ιωαννίδης.
Διαβάστε Επίσης
Ο Λυκαβηττός και η Μυστική Μηχανή των Ναζί
Των Ίωνα Μάγγου & Ανδρέα Αργυρόπουλου
Συνέντευξη με έναν Αληθινό Βρικόλακα: Michael W. Ford
Του Γιώργου Ιωαννίδη
Ποιοι είναι οι Αληθινοί Μάγοι & Μάγισσες Σήμερα
Μια έρευνα της Άντζυς Ντρούλια
Αράπηδες: Μαύρα Φαντάσματα στην Ελληνική Ύπαιθρο!
Του Γιώργου Ιωαννίδη
Γοργόνες: Τα Μυστικά τους Σύμβολα
Της Αντρέα Νικολάου
Οι Παράξενες Μούμιες της Ιαπωνίας
Του Δημήτρη Αναστασίου
Arrakis...σκίζεις πάλι ("χριστός κι ανάσκελα!!!" θα αναφωνούν στα περίπτερα...!) :D
------------------------------------------------------------------------
http://profile.ak.fbcdn.net/object3/1615/109/n59652830099_2004.jpg
Διαβάστε στο τεύχος Οκτωβρίου…
Μεγάλος φάκελος Σατανισμός.
Μια έρευνα σ’ ένα θέμα ταμπού που λίγοι μονάχα προσπάθησαν να θίξουν ανοιχτά.
Σ Α T Α Ν Ι Σ Μ Ο Σ
Η Απαγορευμένη Θρησκεία Μια διεξοδική έρευνα
του Γιώργου Ιωαννίδη .
Τι είναι ο Σατανισμός
Από ποιους Εκπροσωπείτε
Σε τι Πιστεύουν
Πόσο Επικίνδυνος είναι
Ποιες Σχολές και Παρατάξεις Υπάρχουν
Τι Συμβαίνει στην Ελλάδα
Επίσης, μια μεγάλη αποκλειστικότητα: Για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού τύπου, ο Αρχιερέας της Εκκλησίας του Σατανά μιλά στο mystery και αποκαλύπτει όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στα παρασκήνια του Σατανισμού!
Η Άγνωστη Ιστορία των Απαγορευμένων Βιβλίων στην Ελλάδα
Μια μοναδική έρευνα του Αλέξανδρου Γιαννακού που ξεκινά από την λογοκρισία του Πλάτωνα και φτάνει μέχρι τους σημερινούς διωγμούς βιβλίων από την Εκκλησία!
ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ Vs ΝΙΜΠΙΡΟΥ
Η μυστική τεχνολογία των πυραμίδων της Αιγύπτου και ο πόλεμος των Αυτοκρατοριών της Προκατακλυσμιαίας Γης.
Του Αλέξανδρου Γιαννακού
Το Μυστήριο των Σφαιρικών Κεραυνών
Φυσικό φαινόμενο ή περίεργες μορφές ζωής;Του Νικόλαου Σπάτα
Η Πύλη του Ήλιου: Τι συμβαίνει με το αινιγματικό εξωγήινο (?) ημερολόγιο που βρέθηκε στην κορυφή των Άνδεων;
Του Αλέξανδρου Γιαννακού
Ο Μυστικός Κώδικας των Παραμυθιών-Τι πραγματικά συμβολίζουν οι ιστορίες της γιαγιάς;Της Αντρέα Νικολάου
Bloody Mary: Ο Αστικός Θρύλος του μαγικού Καθρέπτη
Του Σπύρου Κατσαντάμη
Ο Παράξενος Κόσμος του TERRY GILLIAM
Από τους Monty Pythons στο Brazil και το Doctor Parnassus
Του Γιώργου Ιωαννίδη
Βιβλίο των Σκιών – Book of Shadows
Τι είναι & πώς να κάνετε το δικό σαςΤης Βάγιας Ψευτάκη
================================================== ====
*(μη μου πείτε πως ένα τέτοιο τεύχος δεν είναι χορταστικό...Υπάρχουν κάτι τύποι με τα μαύρα εκεί έξω -που "αναλαμβάνουν" παραπονιάρηδες...)
http://profile.ak.fbcdn.net/object2/1615/109/n59652830099_3290.jpg
Καλημέρες!
Στο νέο φθινωπορινό τεύχος του περιοδικού mystery,θα βρείτε:
mystery τ. 55
Νοέμβριος 2009
Ποιο είναι το ΧΑΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ του Τεκτονισμού;
Αφιέρωμα – Απάντηση στον
DAN BROWN
για το Κρυμμένο Πρόσωπο της Παγκόσμιας Μασονίας
Είτε έχετε διαβάσει το νέο βιβλίο τού Dan Brown, είτε απλά είστε περίεργοι να μάθετε για τα μασονικά αινίγματα που θίγει Το Χαμένο Σύμβολο, σ’ αυτό το τεύχος θα βρείτε απαντήσεις σε 33 μεγάλα καυτά ερωτήματα που αφορούν τα μυστήρια του Τεκτονισμού, και όχι μόνο! Με την υπογραφή, του Γιώργου Ιωαννίδη.
Διαβάστε Επίσης
Έλληνες Κατασκεύασαν το HAARP!
Το Μεγαλύτερο Εργαστήριο Ελέγχου στον Πλανήτη ανήκε στους Έλληνες!
Τι κοινό έχει το HAΑRP με τους σεισμούς και τα Chemtrails;
Μια αποκλειστικότητα, του Ανδρέα Αργυρόπουλου
Η NASA Αποκρύπτει Αρχαία Πόλη στη ΣΕΛΗΝΗ
Το Φεγγάρι Δεν Κατακτήθηκε Ποτέ – Κατοικούταν Ήδη!
Όλα τα Ντοκουμέντα + Φωτογραφίες!
Γράφει, ο Ανδρέας Αργυρόπουλος
Το Μυστήριο με την ΠΥΛΗ της ΝΑΞΟΥ
Από εδώ οι αρχαίοι ταξίδευαν σε Άλλους Κόσμους!
Του Αλέξανδρου Γιαννακού
Μπαλάνος – Καστανέντα – JadczykΟι Μεταμορφώσεις της Έρπουσας Σκιάς & οι «Πολεμιστές» της Αντεπίθεσης. Ο Αόρατος Πόλεμος Άρχισε! Tου Γιώργου Ιωαννίδη
Στοιχειωμένοι Λεωφόροι στην Ελλάδα
Φαντάσματα & Παράξενα Φαινόμενα στους Ελληνικούς Δρόμους
Γράφει, ο Νικόλαος Σπάτας
URI GELLER: Ποιος Πραγματικά Είναι;
Του Σπύρου Κατσαντάμη
AZOETIA: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα άρθρο για τον παράξενο μαγικό κόσμο τού μύστη Andrew Chumbley. Γράφει, ο Αντρέας Μπαρέκας
Μεγάλη Αποκλειστική Συνέντευξη ROBERT BAUVAL
Ο διάσημος ερευνητής μιλάει στον Αλέξανδρο Γιαννακό για τον Προκατακλυσμιαίο Πολιτισμό, την Ατλαντίδα, τις αρχαιολογικές συνωμοσίες, τις κρυμμένες γνώσεις των Αιγυπτίων, τις πυραμίδες στον Άρη, τους Έλληνες, το 2012 και τους «Θεούς» που ήρθαν στη Γη από τον Ωρίονα…
-------------------------------------------------------------------------
xontro_mpizeli
31-10-09, 20:49
Ανατρέξτε, ψάξτε και βρείτε το νέο Mystery που κυκλοφορεί τις ημέρες αυτές στα περίπτερα.
Προσωπικά, θεωρώ πως πρόκειται για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και καλοδουλεμένα τεύχη του Μυστηρίου που έχουν βγει ποτέ!
Πολλά συγχαρητήρια στον Γ. Ιωαννίδη για το άρθρο - αφιέρωμα του τεύχος όπου μέσα από αυτό δίνονται πολλές απαντήσεις στα ερωτήματα και τις προεκτάσεις που αγγίζει το νέο βιβλίο του Dan Brown, το Χαμένο Σύμβολο.
Πάντα τέτοια, πάντα τέτοια!! :)
http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs072.snc3/13959_1296173166501_1295492673_30870808_2667005_n. jpg
Mystery τ. 56
Δεκέμβριος 2009
Όλο αυτό το διάστημα έχουμε διαβάσει πολλά για το 2012
και για το τι ίσως μας επιφυλάσσει το μέλλον.
Ποια είναι η αλήθεια όμως και που αρχίζει η παραπληροφόρηση;
Διαβάστε στο νέο τεύχος του μυστηρίου, την απάντηση σε όλες τις ψεύτικες προφητείες για το 2012.
Οι Άγνωστες Προφητείες
για το 2 0 1 2
Είναι Όλα Ένας Μύθος ή Φτάσαμε στην Αποκάλυψη;
- Τι Πραγματικά Συμβαίνει με το Χαμένο Βιβλίο του Νοστράδαμου
- Τι Είπε ο Νεύτωνας για το 2012; – Αλλά Κάποιοι το Απωσιοπούν!
- Τι Κάνουμε Λάθος στους Υπολογισμούς των Μάγια
- Είναι Αλήθεια πως Επιστρέφει ο Ιησούς το 2012;
Ένα άρθρο του Γιώργου Ιωαννίδη που θα προβληματίσει…
Ο Χίτλερ ΔΕΝ Πέθανε το 1945!: Μια Ανακάλυψη Σοκ Αλλάζει την Ιστορία!
Αποκαλύπτει ο Ανέστης Γεροδήμου
Αφιέρωμα στους Σκοτεινούς Έλληνες [& όχι μόνο!]
Ο Άγνωστος Κόσμος του G o t h i c: Οι Φυλές – Η Μουσική – Τα Σύμβολα
Της Δήμητρας Νικολαϊδου
Νόσος Lyme: Η Κρυφή Επιδημία
300.000 Θύματα κάθε Χρόνο! Μια Μυστικά Κατασκευασμένη Ασθένεια
Γράφει ο Δημήτρης Αργυρόπουλος
Το Μυστήριο με την Σφίγγα της Κέας & η Ανατολή της Νέας Εποχής
Του Αλέξανδρου Γιαννακού
Διαβάστε ακόμη στο νέο τεύχος του mystery
Το «Λυκόφως» των Βρικολάκων: Πραγματικές ιστορίες με αληθινά Βαμπίρ!
[Αποκλειστικό]
Άγγελος Τανάγρας: H τελευταία συνέντευξη του πατέρα της Ελληνικής Παραψυχολογίας
Του Νικόλαου Κουμαρτζή
Υπήρχαν Άνθρωποι πριν 65 Εκατομμύρια Χρόνια;
Παράξενα ευρήματα στο Περού παρουσιάζουν ανθρώπους μαζί με δεινόσαυρους!
Γράφει ο Αλέξανδρος Γιαννακός
Oberon Ravenheart: Ο Μάγος που Εκτρέφει Μονόκερους!
Ο «Αληθινός Dumbledore», διευθυντής της μοναδικής πραγματικής Σχολής Μαγείας στον κόσμο και ο άνθρωπος που εκτρέφει… μονόκερους, μιλά για πρώτη φορά σε Ελληνικό περιοδικό και στην Άντζυ Ντρούλια!
Το Αίνιγμα με το Σπίτι των Τριών
Το mystery ανακάλυψε το πιο παράξενο κτίριο του κόσμου όπου όλα σ’ αυτό είναι τρία! Του Γιώργου Ιωαννίδη
William Gibson: Ο Μάγος της Cyberpunk Επιστρέφει
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στην ζωή και τις μετα-σκέψεις του γνωστού λογοτέχνη και οραματιστή, από την Αλεξάνδρα Δημητριάδου
Η Γεματρία του Αρχαίου Εχθρού
Η Γλώσσα των UFOs στους Κώδικες του Αποκρυφισμού
Το 3ο μέρος του αινίγματος για τον Αόρατο Πόλεμο, από τον Γιώργο Ιωαννίδη.
--
Mallen, σ’ ευχαριστώ για το post σου :)
Πλησιάζοντας στο τέλος του 2009, ξεκινήσαμε τον σχεδιασμό των τευχών για το νέο έτος. Θα θέλαμε όμως και την γνώμη σας για τα άρθρα που εσείς θα θέλατε να αναλυθούν στο περιοδικό.
-Τι είναι αυτό που θα θέλατε να διαβάσετε;
-Από ποιους ανθρώπους θα θέλατε να πάρουμε συνέντευξη;
-Ποιες νέες θεματικές θα θέλατε να αναπτύξουμε;
-Σε ποια παλαιότερα (αλλά πάντα αγαπητά) ζητήματα θα θέλατε να επανέλθουμε;
Πείτε μας την γνώμη και τις ιδέες σας για να γίνει το mystery ακόμη καλύτερο.
Mallen, σ’ ευχαριστώ για το post σου :)
Πλησιάζοντας στο τέλος του 2009, ξεκινήσαμε τον σχεδιασμό των τευχών για το νέο έτος. Θα θέλαμε όμως και την γνώμη σας για τα άρθρα που εσείς θα θέλατε να αναλυθούν στο περιοδικό.
-Τι είναι αυτό που θα θέλατε να διαβάσετε;
-Από ποιους ανθρώπους θα θέλατε να πάρουμε συνέντευξη;
-Ποιες νέες θεματικές θα θέλατε να αναπτύξουμε;
-Σε ποια παλαιότερα (αλλά πάντα αγαπητά) ζητήματα θα θέλατε να επανέλθουμε;
Πείτε μας την γνώμη και τις ιδέες σας για να γίνει το mystery ακόμη καλύτερο.
...Τώρα που ρωτάς...;)
*Τι στο καλό είναι αυτός ο...(παν-)άγνωστος ΡΟΥΜΠΙΝΕΝΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ;;;;
(Διότι μόνο για τον σμαράγδινο πίνακά του ξέρω...το'ψαξα ήδη -τίποτα δεν βρήκα...πάλι πρόκειται για "αστικό μύθο" ή περίπτωση hoax???):confused:
Νομίζω πως το έχω ξανακούσει… θα πρόκειται μάλλον για νεωτερικό διαχωρισμό μιας κάποιας σχολής, παρά μια κάποια παράδοση! Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια μιας και δεν είμαι ειδικός στον Ερμητισμό! Πάντως γνωρίζω καλά πως κατά διαστήματα εμφανίζονται ποικίλες ανορθόδοξες ερμηνείες του Τρισμέγιστου Ερμή, οπότε δεν μου κάνει εντύπωση το Ρουμπινένιο. Δες όμως και εδώ: http://www.misraimmemphis.gr/pdf/%CE%9A%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%2007.pd f
beetlejuice
29-12-09, 15:12
Το πρώτο Mystery της νέας χρονιάς είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει!
http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs124.snc3/17154_1323886659321_1295492673_30948701_4968530_n. jpg
mystery τ. 57
Ιανουάριος 2010
ΜΑΥΡΗ ΣΤΟΑ
εναντίον
ΛΕΥΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ
Ο Αόρατος Πόλεμος των Μυστικών Εταιρειών
για την Παγκόσμια Εξουσία και των Έλεγχο των Συνειδήσεων μας
- Ποια πραγματικά είναι η Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα
-Είναι Οδηγοί των Εθνών ή Αρχιτέκτονες του Παγκόσμιου Έλεγχου;
- Αδελφότητες του Αντίχριστου ή Μυθικό Κατασκεύασμα;
- Τι Συμβαίνει με τον Πόλεμο της Μαύρης με τη Λευκή Στοά;
Ένα αποκαλυπτικό αφιέρωμα με την υπογραφή του Γιώργου Ιωαννίδη.
Το Μυστήριο της Πυραμίδας του Απόλλωνα
Όλοι ξέρουμε πως οι αρχαίοι Έλληνες λάτρευαν τους θεούς τους με ανθρωπόμορφα αγάλματα. Όμως, αρχαίες μαρτυρίες μιλάνε για τη λατρεία του Απόλλωνα με την όψη πυραμίδας! Πρόκειται για αίρεση, ή μήπως ήταν μέρος ενός πανίσχυρου όπλου; Και πώς συνδέονται όλα αυτά με τον περιστρεφόμενο ναού του Επικούρειου Απόλλωνα;
Ο αρχαιολόγος μας Αλέξανδρος Γιαννακός δίνει ορισμένες πολύ περίεργες απαντήσεις.
Ποιες Δυνάμεις Σαμποτάρουν το CERN;
Το Πείραμα του Αιώνα άρχισε πάλι τον περασμένο Νοέμβριο. Οι εξελίξεις στο CERN όμως δεν ήταν και τόσο ομαλές. Έτσι, πολλοί σήμερα ρωτούν: είναι ο Μεγάλος Επιταχυντής μια πύλη για άλλες διαστάσεις; Ένα απρόσμενο όπλο ή μια επικίνδυνη μηχανή που μπορεί να διαστρεβλώσει τον Παγκόσμιο Χρόνο;
Συνέντευξη Δρ. Χρήστος Παϊζης
Ο διάσημος αστρολόγος-φιλόσοφος μιλάει αποκλειστικά στο mystery για τα μυστικά της αστρολογίας, τη Μεγάλη Αλλαγή του 2012 και την αρχαία Ελληνική αστρολογία.
ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ: Τελικά Υπάρχουν;
Ποιες είναι οι επιστημονικές απαντήσεις που εξηγούν τα στοιχειώματα και ποιες οι παραφυσικές αποδείξεις που τα επιβεβαιώνουν;
Μια μοναδική περιήγηση από τον Γιώργο Ιωαννίδη, γεμάτη από εμπειρίες και αυθεντικό φωτογραφικό υλικό στον παράξενο κόσμο των πνευμάτων…
8 Λόγοι Για τους Οποίους Πρέπει να Πιστεύουμε στην Ύπαρξη Εξωγήινων
Τελευταία υπάρχει αύξηση ξανά στις αναφορές για UFOs. Μήπως η ώρα της Επαφής πλησιάζει; Μπορεί! Αλλά ακόμη και αν δεν πιστεύεται στους εξωγήινους, εμείς θα σας δώσουμε 8 λόγους για να πιστέψετε πέρα από κάθε αμφιβολία!
Noetic Science: Η επιστήμης της Νοητικής. Η αληθινή παραψυχολογία πίσω από το Χαμένο Σύμβολο του Dan Brown. Του Νικόλαου Κουμαρτζή
Ανθρώπινη Σεισμοδιαισθητική: Μύθος ή πραγματικότητα η ικανότητα πρόβλεψης των σεισμών; Του Γιώργου Αδαμόπουλου
Μαγικά Δαχτυλίδια: Πώς να κατασκευάσετε το δικό σας.
Της Ανδρέα Νικολάου
Κακές Νεράιδες: Ο σκοτεινός ξωτικόκοσμος της Ελλάδας.
Του Δημήτρη Λαγού
SecretAngel
30-12-09, 00:41
Αγαπημένο περιοδικό! Το περιμένω πως και πως!:)
beetlejuice
01-02-10, 12:31
http://www.metafysiko.gr/wp-content/uploads/2010/01/mystery58.jpg
Διαβάστε στο Νέο Mystery που Κυκλοφορεί
Γενετιστές Ανακάλυψαν πως το 95% του Ανθρώπινου DNA
ΔΕΝ είναι από τη ΓΗ
Ποιοι μας δημιούργησαν; Ποια είναι η αληθινή καταγωγή του ανθρώπου; Πού ήταν η πραγματική Εδέμ; Ο Ανέστης Γεροδήμου παρουσιάζει τις εξελίξεις και εξετάζει όλες τις μυστικές θεωρίες της γεννητικής τροποποίησης του ανθρώπινου είδους! Μήπως τελικά είμαστε πειράματα εξωγήινων;
Τι είναι η Δύναμη ΒΡΙΛ;
Η Απόκρυφη Ενέργεια της Κούφιας Γης και οι Ναζιστικές Έρευνες
VIMANAS: Οι Αρχαίες Ιπτάμενες Μηχανές των Θεών.
Τα Μυστικά Άρματα των Νεφελίμ
Του Αλέξανδρου Γιαννακού
Project Pegasus: Το Μυστικό Πρόγραμμα Τηλεμεταφοράς & Ταξιδιών στο Χρόνο που Εφαρμόζουν οι ΗΠΑ από τη Δεκαετία του 1970!
Γράφει ο Αντρέας Αργυρόπουλος
SUPERNATURAL: To mystery στα Παρασκήνια της Διάσημης Τηλεοπτικής Σειράς
Του Γιώργου Ιωαννίδη
Ο Μύθος του Τρελού & ο Μυστικός Συμβολισμός του Αλάφρωνα
Γράφει η Αντρέα Νικολάου
Νυχτερινή Μαγεία: Οι Γητείες της Σελήνης & πώς να Γίνεις Μάγος της Νύχτας
Της Άντζι Ντρούλια
Πεταλούδες: Η Μυθική Ενσάρκωση της Ψυχής
Γράφει ο J. P. Clebert J.P. με σχόλια του Γιώργου Ιωαννίδη
Ξενογλωσσία: Η Δύναμη να Μιλάς Γλώσσες που Δεν Γνωρίζεις
Του Νικόλαου Κουμαρτζή
Αποκλειστική Συνέντευξη GARETH KNIGHT
«Αναμνήσεις από την Dion Fortune…»
Σε αυτό το τεύχος του MYSTERY, ανακάλυψα το ακόλουθο άρθρο υψίστης σημασίας:
Νυχτερινή Μαγεία: Οι Γητείες της Σελήνης & πώς να Γίνεις Μάγος της Νύχτας
Της Άντζι Ντρούλια
Θα παρακαλούσα τους συντελεστές του περιοδικού να συνεχίσουν την προσπάθεια τούτη...
Διότι η Σελήνη είναι το πραγματικό Σπίτι μας.
Φίλοι μου υπάρχει ΡΟΥΜΠΙΝΕΝΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ. Δεν είναι του Ερμή του Τρισμέγιστου. Είναι άγνωστου συγγραφέα. Η συγγραφή του αντιπαρατίθεται στον Σμαράγδινο, και η σύγκριση/αντιπαράθεσή τους έχει πολύ μεγάλο αποσυμβολισμό τον οποίον μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα www.esoterism.gr (ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΚΕΙΜΕΝΑ) όπου το βρήκα κι εγώ. Επίσης τον βρήκα και στο www.hermetism.gr. Eχει αποτελέσει αντικείμενο μελέτης του Ερμητικού Τεκτονισμού.
μπείτε στα www.misraimmemphis.gr (http://www.misraimmemphis.gr), www.esoterism.gr (http://www.esoterism.gr), www.hermetism.gr (http://www.hermetism.gr) και θα δείτε πολλά για τον Ρουμπινένιο. Είναι το ακριβώς αντίθετο του Σμαράγδινου και γράφτηκε ακριβώς για να βοηθήσει τον αποσυμβολισμό της Δημιουργίας. Ο συγγραφέας είναι άγνωστος. Μάλιστα υπάρχιε και ανάλυση της ΤΕΤΡΑΚΤΥΟΣ με βάση τους δύο πίνακες.......
δεν είναι του Ερμή. Είναι αγνώστου συγγραφέα
*έγινε συγχώνευση των δύο διαδοχικών μηνυμάτων χωρίς αλλοίωση στο περιεχόμενο.
Εκ του Συντονισμού
http://1.bp.blogspot.com/_oBJH-5Rr9Fc/S3rtwjk6O0I/AAAAAAAAA0g/wsgC6ppe2hw/s320/mystery+cover+t.59.JPG
mystery τ. 59
Μάρτιος 2010
A V A T A R
Tα Μυστικά της Μεταφοράς της Ψυχής
Η τελευταία ταινία του James Cameron κρύβει πολλά μυστικά. Ο Γιώργος Ιωαννίδης αναλύει τις μεταφυσικές πτυχές του AVATAR και μαζί εξετάζει το φαινόμενο της Ψυχο-Μετάγγισης, έτσι όπως παρουσιάζεται στην ταινία, και εφαρμόζεται στο δικό μας πραγματικό κόσμο!
Ψυχές από Αλλού, Παράξενες Ενσαρκώσεις, Καταληψίες, Αστρική Μετάγγιση της Ψυχής και η Τεχνολογία για τη Μεταβίβαση της Σκέψης…
Οι 7 Πύλες των Ονείρων
του ΚΑΡΛΟΣ ΚΑΣΤΑΝΕΝΤΑ
& η Μαγική Τέχνη του Συνειδητού Ονειρέματος
Μια διεισδυτική ματιά στο σαμανικό σύμπαν και τις διδασκαλίες του μεγάλου Κάρλος Καστανέντα, από την Έφη Κωστάκη.
To mystery Αποκαλύπτει πως
Το Στόουνχεντζ ΔΕΝ είναι Αληθινό!
Το μεγαλιθικό μνημείο, έτσι όπως το γνωρίζουμε σήμερα, δεν υπήρχε στην αρχαιότητα. Η κατασκευή του έγινε τμηματικά από τους Άγγλους με βάση την τουριστική πολιτική της εκάστοτε εποχής! Διαβάστε ένα αναλυτικό άρθρο από τον αρχαιολόγο Αλέξανδρο Γιαννακό που θα σοκάρει…
[Αποκλειστικό]
Η Πυραμίδα των Ιλλουμινάτι στη Γαλλία
Ένα κτίριο-γρίφος που αποκωδικοποιήται για πρώτη φορά, από τον Ανέστη Γεροδήμου.
Διαβάστε Ακόμη...
Γιατί Δεν Λιώνουν οι Άγιοι;
Θαύμα ή Φυσικό Φαινόμενο;
Dr. DEAN RADIN
Συνέντευξη με τον
«Αϊνστάιν» της Παραψυχολογίας
Μια αποκλειστική συνέντευξη στον
Νικόλαο Κουμαρτζή
Αινίγματα της Συγχρονικότητας
& το Φαινόμενο 11:11Του Γιώργου Ιωαννίδη
Ένας Πλήρης Πρακτικός Οδηγός για τη
ΜΑΓΕΙΑ των ΚΕΡΙΩΝ
Της Ερατώς Ροδοπούλου
Η Ιερογλυφική Μονάδα του John Dee
Σπάζοντας τον Απόλυτο Μαγικό Κώδικα
Του Φίλιππου Αϊβάζη
το αληθινό
ΚΑΛΕΣΜΑ του ΚΘΟΥΛΟΥ
Μεταμορφωτική Ονειρομαγεία
Σύμφωνα με τις Απαγορευμένες Γνώσεις του Νεκρονομικόν
:)
Στο τελευταιο τευχος του περιοδικου εχει ενα πολυ ενδιαφερον
θεμα για τους οργονιτες.
Θελω να δοκιμασω να φτιαξω μερικους. Ομως δεν ξερω που
μπορει να βρει καποιος ορυκτα !
Αν καποιος φιλος γνωριζει μαγαζια , ας μας πει διευθυνσεις!
Εχω ακουσει οτι υπαρχουν καταστηματα που προμηθευουν
φοιτητες και επιστημονες γεολογους.
Αρκετα αρθρα του περιοδικου γραφονται με λευκες γραμματοσειρες
σε μαυρο φοντο.
Το βρισκω αρκετα κουραστικο στο διαβασμα!
Μηπως θα επρεπε να γινει πιο προσεκτικη επιλογη και συνδιασμος
των χρωματων;
Σιγουρα ειναι ομορφη η εικονα,αλλα προηγειται το διαβασμα.
Μια λυση θα ηταν να γινουν τα γραμματα λιγο μεγαλυτερα.
Το πρόβλημα με τα λευκά γράμματα σε μαύρο φόντο έχουν να κάνουν συνήθως με την κακή εκτύπωση του περιοδικού. Γι’ αυτό πολλές φορές βγαίνουν κάπως κόκκινα ή κίτρινα. Όταν τα βλέπουμε στην οθόνη του υπολογιστή είναι οκ, αλλά μετά… είναι πλέον αργά.
Προσπαθούμε να το αποφεύγουμε αλλά θέλουμε ταυτόχρονα να έχουμε έντονο το στοιχείο της ατμόσφαιρας στο περιοδικό…
Όσο για το αν μεγαλώναμε τα γράμματα, αυτό θα ήταν πρόβλημα διότι δεν θα χωρούσε το κείμενο, και ήδη τα άρθρα που δημοσιεύουμε είναι μικρότερα σε μέγεθος από άλλα περιοδικά!
http://4.bp.blogspot.com/_oBJH-5Rr9Fc/S6Ot5YaleLI/AAAAAAAAA3Q/esVmn7vnMKU/s320/mystery+t.60.jpg
Mystery τ. 60
(Απρίλιος 2010)
Διαβάστε στο Νέο Τεύχος που Κυκλοφορεί
Οι Σκοτεινές Δυνάμεις της Νύχτας
Η Μόρα & οι Άνθρωποι της Σκιάς
Χιλιάδες άνθρωποι καθημερινά σ’ ολόκληρο τον πλανήτη βιώνουν ένα παράξενο και τρομαχτικό φαινόμενο κατά την διάρκεια του ύπνου: μια περίεργη σκιά κάθετε πάνω στο στέρνο τους εμποδίζοντας τους να κουνηθούν και να αναπνεύσουν! Ο Γιώργος Ιωαννίδης εξετάζει διεξοδικά το φαινόμενο και παρουσιάζει όλες τις πιθανές ερμηνείες, από τις πιο παράδοξες έως και τις επιστημονικές.
Ο ΜΑΥΡΟΣ ΗΛΙΟΣ
Οι 2 Πύλες του Ήλιου, οι Μυστικοί Αθάνατοι, τα Σύγχρονα Τάγματα του Κρυμμένου Θεού, ο Ναζιστικός Μυστικισμός και ο Αρχαίος Πόλεμος με την Σελήνη.
Ένα πολυσέλιδο ειδικό αφιέρωμα για τα μυστήρια του Ήλιου που υπογράφουν οι: Γιώργος Αρώνης, Ανέστης Γεροδήμου, Γιώργος Ιωαννίδης.
2012: Η Αλλαγή Άρχισε!
Μεταβολές στο μαγνητικό πεδίο της Γης φαίνεται πως μεταμορφώνουν την συνείδηση μας. Μάθετε τα πάντα γι’ αυτή την παράξενη εξέλιξη στην αποκαλυπτική έρευνα της Βίκυς Χρυσού.
ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ & οι Παράξενες Ιδιότητες τους
Η Οργόνη, εκείνη η μυστηριακή δύναμη που γεμίζει ολόκληρο το σύμπαν μπορεί να ελεγχθεί προς όφελος των ανθρώπων μέσα από ειδικές κατασκευές, τους οργονίτες.
Πως όμως μπορείτε να κατασκευάσετε τον δικό σας οργονίτη και με ποιο τρόπο σας προστατεύει από τα Chemtrails και την αρνητική ενέργεια;
Του Ηλία Γανόπουλου
Πέθανε το Τέρας του Λοχ Νες;
(1933-2009)
Οι εμφανίσεις του πλάσματος έχουν μειωθεί δραματικά! Μήπως αυτό σημαίνει πως πέθανε;
Του Σπύρου Κατσαντάμη
Μαγικά Ξίφη: Τι Είναι & Πώς να Κάνετε το Δικό σας
Γράφει η Άντζυ Ντρούλια
FRINGE: H Επιστήμη Πίσω από την Διάσημη Τηλεοπτική Σειρά
Του Νικόλαου Κουμαρτζή
Clavis Infernis (το Κλειδί της Κόλασης)
Το Απαγορευμένο Μαγικό Βιβλίο του Άγιου Κυπριανού
Συνέντευξη PAUL HOFFMAN: Το Αριστερό Χέρι του Θεού
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs568.snc3/31023_1451676933998_1295492673_31274051_1891147_n. jpg
Mystery τεύχος 61
Μάιος 2010
ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
Μια πρωτότυπη έρευνα που απαντά σε 4 μεγάλα ερωτήματα:
Τι Ήταν οι Αρχαίοι Θεοί; * Πόσο Ζωντανοί Είναι Σήμερα; * Μπορούμε να τους Μιλήσουμε;
* Μπορούν να Βοηθήσουν την Ελλάδα;
Η περίοδος που διανύουμε είναι αρκετά δύσκολη, γι’ αυτό και πολλοί αναζητούν την ελπίδα στον Θεό. Τι γίνεται όμως με τους παγανιστές, τους ανθρώπους εκείνους που στρέφονται στους αρχαίους θεούς για βοήθεια; Ο Γιώργος Ιωαννίδης έψαξε και βρήκε ορισμένους από τους σημαντικότερους εκπροσώπους των σύγχρονων αρχαιοελληνικών λατρευτικών συστημάτων (όπως ο Βλάσης Ρασσιάς, ο Ιωάννη Π. Μπούσιος, ο Χρήστος Π. Πανόπουλος κ.α.), για να μάθει αν οι αρχαίοι θεοί είναι εξίσου ζωντανοί σήμερα, και αν μπορούν (και με ποιον τρόπο) να σώσουν την Ελλάδα από την κατάσταση στην οποία έχει περιπέσει!
ΜΥΣΤΙΚΗ ΡΩΣΙΑ
Οι Απόρρητες Επιχειρήσεις του Κρεμλίνου,
Ρωσική Παραδοσιακή Μαγεία
και Άλλα Περίεργα Φαινόμενα του Βορρά
Του Κώστα Μαυραγάνη και της Αντρέα Νικολάου
Project ΕΝΩΧ & 2012
Καθώς πλησιάζει η χρονολογία-ορόσημο, αυξάνονται δραματικά οι θεωρίες για το τι πρόκειται να συμβεί το 2012. Μια από τις νεώτερες –και ασφαλώς πιο παράξενες– είναι το Πρόγραμμα Ενώχ, με βάση το οποίο η αρχή του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου είναι προ των πυλών, ενώ ήδη έχει προγραμματιστεί η μαζική έξοδος της ανθρωπότητας από τον πλανήτη!
ΟΙ Α Λ Λ Ο Ι Πλάσματα & Όντα που Ζούνε Ανάμεσά μας
Οι Μαγικοί Αόρατοι του Δάσους * Οι ΠαραΟντότητες στις Πόλεις
* Η Ενεργειακή Άχλη των Νεκροπόλεων
Γράφουν οι Πάνος Πιλάτος, Αντρέα Νικολάου, Urbanomancer
Μαγικά Φυλαχτά
Τι Είναι και πώς να κατασκευάσετε το δικό σας!
Της Νίκης Στέρπης
Μπαμπούλας
Το Τέρας που Κρύβεται στη Ντουλάπα σου
Του Γιώργου Ιωαννίδη
Άγνωστοι και Παράξενοι Θεοί της Αρχαίας Ελλάδας
Του Φίλιππου Αϊβάζη
...καλή ανάγνωση!!!
.'.
http://www.metaekdotiki.gr/site.php?&file=download_scale.xml&site=productimages&dlfile=mystery_cover_62.jpeg&ycord=500
τεύχος 62
Ιούνιος 2010
Διαβάστε στο νέο τεύχος που κυκλοφορεί
Έρχονται οι… IMMORTALISTS
Τα 3 NEA Μυστικά της ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ
Μπορεί ο άνθρωπος να ζήσει για πάντα; Όλα τα τελευταία δεδομένα δείχνουν πως η Αθανασία δεν είναι ένα άπιαστο όνειρο αλλά μια πραγματικότητα που θα ξεκινήσει το 2045! Διαβάστε στο αποκαλυπτικό άρθρο του Νικόλαου Κουμαρτζή για τις τρεις νέες μεγάλες ανακαλύψεις που αποδεικνύουν πως το μέλλον του ανθρώπου είναι να γίνει κυριολεκτικά… αθάνατος!
Δεν έγινε μόνο Ένας Κατακλυσμός!
Ο Νώε και τα Ψέματα της Βίβλου
Από τα δεκάδες αξιοπερίεργα περιστατικά που αναφέρει η Παλιά Διαθήκη, ο μεγάλος Κατακλυσμός του Νώε είναι αυτός που έχει προκαλέσει περισσότερο την προσοχή των ερευνητών. Υπάρχουν όμως απτές αποδείξεις για το ότι συνέβη πραγματικά ή κρύβετε κάτι άλλο πίσω από την γνωστή Βιβλική ιστορία; Ο Μιχάλης Καλόπουλος μας ταξιδεύει στον αρχαίο κόσμο και μας κάνει γνωστό πως υπήρχαν πολλοί περισσότεροι κατακλυσμοί από έναν!
Οι 10 Κανόνες για το Ταξίδι στο Χρόνο
Τα ταξίδια στο χρόνο είναι ένα από τα πιο σοβαρά ζητήματα που μελετά η σύγχρονη φυσική. Σήμερα, ξέρουμε πως ένα τέτοιο ταξίδι είναι εφικτό, αυτό που αγνοούμε είναι οι νόμοι που διέπουν αυτά τα ταξίδια. Στο άρθρο αυτό λοιπόν, παρουσιάζουμε τους νέους κανόνες της χρονομετάθεσης, το «χρυσό 10λογο» για το ταξίδι στο χρόνο.
Μαζί, την παράξενη μαρτυρία ενός αληθινού (;) Χρονοταξιδιώτη!
Του Σπύρου Κατσαντάμη & Γιώργου Αδαμόπουλου
Ο Μυστικός Κώδικας του Ντα Βίντσι
για το Τέλος του Κόσμου
Dr. Amit Goswami
Πως η Κβαντική Φυσική Εξηγεί το Ανεξήγητο
Μια αποκλειστική συνέντευξη στον Νικόλαο Κουμαρτζή
Άγνωστοι Θρύλοι των Μετεώρων
Στοιχειά και περίεργα πλάσματα, στο «Πέτρινο Δάσος» της Ελλάδας
Γράφει η Κατερίνα Γαλιτσίδου-Κουρκουνά
Στοιχειωμένη Ελλάδα
Αληθινές Ιστορίες Φαντασμάτων
Του Μάκη Μανιάτη
Προστατευτική Μαγεία
Τρόποι & Μέθοδοι για την Καλύτερη Ασφάλειά σας
Γράφει η Άντζυ Ντρούλια
...Κι άλλα πολλά στο τρέχον τεύχος!!!
http://1.bp.blogspot.com/_oBJH-5Rr9Fc/TNAUAtsIMHI/AAAAAAAABHQ/u6kWZFgZYf4/s320/mystery+t.+66.jpg
Το καινούργιο τεύχος του μυστηρίου κυκλοφορεί!
Διαβάστε στο νέο mystery Νοεμβρίου
666 ζούμε στην εποχή του
ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ;
Τι δείχνουν τα Σημάδια;
Πως Συνδέονται με την Κρίση;
Τι Πραγματικά Συμβολίζει ο Αριθμός του Θηρίου;
Απαντά ο Γιώργος Ιωαννίδης
Η Αδελφότητα της Καμπάνας
Το Μυστικό Σχέδιο των Ναζί
για την κατασκευή της Απόλυτης Μηχανής!
Αποκαλύπτει ο Κώστας Μαυραγάνης
το μυστήριο με
To Βιβλίο των 7 ΣφραγίδωνΤο Κυνήγι των Μυστικών Εταιριών
για το Χαμένο Ευαγγέλιο του Ιωάννη
Παρουσιάζει ο Γιώργος Ιωαννίδης
Μαγικές Κολόνες στην ΑθήναΠοια Δύναμη Κρύβουν;
Γράφει η Άρτεμης
[dark paganism]
H Σκοτεινή Μητέρα πώς να έρθεις σε επαφή μαζί της
Της Άντζυ Ντρούλια
Παράξενο ΕδιμβούργοΟδοιπορικό στην Πρωτεύουσα των Φαντασμάτων
Ταξιδεύει ο Γιώργος Ιωαννίδης
Lon Milo DuQuette
Ένας Μάγος Εξομολογείται«Η Ζωή μου στον Κόσμο των Πνευμάτων!»
Αποκλειστική Συνέντευξη στον Φίλλιπο Αϊβάζη
Άνθρωποι με Μαύρα Μάτια
Πράκτορες ή Δαιμονικά Όντα;Του Ανέστη Γεροδήμου
Διαβάστε Επίσης
To Νέο Μανιφέστο της ΤεχνοΜαγείαςΤου Γιώργου Ιωαννίδη
Υπάρχουν «Μαγνητικοί» Άνθρωποι;Του Νικόλαου Κουμαρτζή
beetlejuice
08-08-11, 12:49
Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το καλοκαιρινό τεύχος του Mystery που κυκλοφορεί εδώ και μερικά 24ωρα σε όλη την Ελλάδα.
http://www.metaekdotiki.gr/site.php?&file=download_scale.xml&site=productimages&dlfile=mystery_cover_74_1.jpeg
mystery τεύχος 74
(Αύγουστος-Σεπτέμβριος 2011)
Η Απαγορευμένη Γνώση των Εβραίων
ο ΚΩΔΙΚΑΣ του ΙΕΖΕΚΙΗΛ
Η Μυστηριώδης Ομίχλη του Γιαχβέ * Η Σκάλα προς τον Ουρανό
Το Μυστικό του Τρίτου Ναού * Ήταν ο Θεός Αστρο-Ναύτης;
του Ανέστη Γεροδήμου
Η Απόκρυφη Ιστορία του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
Ήταν γιος Δράκου, Πετούσε με Δίσκους
και Σφράγισε τις Στρατιές του Σατανά με Χάλκινες Πύλες
του Γιώργου Ιωαννίδη
3 Τρόποι για να Δείτε το ΜΕΛΛΟΝ
Αριθμομαντεία * Τράπουλα Ταρώ
Ο Τροχός του Πυθαγόρα
του Γιώργου Σιέττου και Γιώργου Ιωαννίδη
Παράξενη Μύκονος
Θρύλοι, Βρικόλακες & Στοιχειά στο Νησί των Ανέμων
του Αθανάσιου Μυκονιάτη
Συνέντευξη Μάνια Μακρή
Η Άγνωστη Ιστορία της Ελληνικής Παραψυχολογίας
Τελετουργική Μαγεία
με Κόμπους και Σχοινιά
του Παναγιώτη Κάρδαρη
Malleus Maleficarum
«Το Σφυρί των Μαγισσών»
Το Βιβλίο που Αιματοκύλισε την Ευρώπη
της Αναστασίας Διακίδη
Διαβάστε Επίσης...
Η Lady Gaga και το
Μανιφέστο του Θηρίου
του Σπύρου Κατσαντάμη
Μήπως Άρχισε η Επανάσταση των Indigo;
του Γιώργου Ιωαννίδη
Τυφλοί και Παράξενο
Όταν οι Τυφλοί Βλέπουν
με το Δικό τους Παραφυσικό ( ; ) Τρόπο
του Νικόλαου Κουμαρτζή
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.