Επιστροφή στο Forum : Κάτι που συνέβη αυτή τη στιγμή!
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους, Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα να έχουμε.
Αφορμή που γράφω αυτή τη στιγμή είναι κάτι που συνέβη αυτή τη στιγμή στο σπίτι όπου και ζω. Επισπεύτηκα σήμερα την εκκλησία της Παναγίας (Αγιασος, Λέσβου) πολύ γνωστή εκκλησία και πήγα σήμερα με αφορμή αυτές τις ημέρες και διότι το έλεγα εδώ και πολύ καιρό να πάω να ανάψω κεράκια, παρακαλέσω κτλ. Πήρα λαδάκι, αγιασμό και λουλούδι από την Παναγία και το έφερα στο σπίτι μου (σημείωση : τα άφησα δίπλα στο καντηλάκι που έχει η μάνα μου μαζί με εικονοστάσι). Μιας και ήμουν στο δρόμο όλη μέρα κάθισα μπροστά στο pc και άρχισα να παίζω ένα αγαπημένο παιχνίδι. Εκεί λοιπόν που έπαιζα (Ο καιρός σήμερα είναι παραπάνω από τέλειος!!! Ούτε καν ίχνος αέρα, κτλ) οι ντουλάπες του δωματίου μου άνοιξαν και χτύπησαν με τέτοια δύναμη, νόμιζα ότι ήταν πυροβολισμός!!!! Έπαθα φρίκη έκανα τον σταυρό μου και πείρα καπάκι την μάνα μου να της πω τη συνέβη (ζω μόνος). Υπέθεσα στην αρχή ότι ίσως ένα είδος σημάδι που δεν πήγα στους χαιρετισμούς! (αν και ήμουν σε εκκλησία σήμερα! ) Της είπα ότι θα ντυθώ να πάω να ανάψω άλλο ένα κερί. Έπαθε σοκ και εκείνη και με τα πολλά κλίσαμε τηλέφωνο. Με ξαναπήρε αμέσως και μου λέει… (Πήγαινε έλεγξε τώρα το καντήλι ανάβει? Είναι σημαντικό να ανάβει…) Πήγα και ήταν σβηστώ… Αρκετή ώρα μπορώ να πω αφού το φιτίλι ήταν κρύο. Και πριν 2 ώρες που είχα αφήσει τα πράγματα από εκκλησία ήταν αναμένω!! Τι σου λέει όμως αυτό… Που ένιωθα λες και ξαφνικά το δωμάτιο μου μετατράπηκε σε πολτεγκειστ έστω και για λίγο μπροστά στα μάτια μου!!!
:confused: :eek:
:eek: Εδώ φρίκαρα έγώ που το διάβασα! Αυτό που λες για το καντήλι το έχω ακούσει κι εγώ. Πρέπει να ανάβει, το γιατί δεν το ξέρω. Περίεργη η ιστορία. Αφού έχεις τόσο καλή σχέση με την εκκλησία, δοκίμασε να το πεις στον πνευματικό σου. Θα σου δώσει μια εξήγηση. :cool:
open ocean
24-04-08, 23:31
ΠΟΛΥ περιεργο...ισως καποιος να τσαντιστικε που πηγες στην εκκλησια ...εχεις καλη σχεση με ολα αυτα ?
Πάντα είχα και έχω καλή σχέση με την Ορθοδοξία… Βέβαια δεν πηγαίνω κάθε Κυριακή και πάει πολύς καιρός που έχω μεταλάβει!! Θα το κάνω μεθαύριο με το καλώ .. Και μάλιστα θεωρώ και αισθάνομαι ως πνευματικό μου πατέρα έναν Άγγελο… Ίσως είμαι λίγο αντίθετος με τον τρόπο που μερικές φορές αντιμετωπίζει η εκκλησία (παπάδες) καταστάσεις και στην σήμερα ημέρα, προσωπική άποψη, οι καλοί παπάδες σπανίζουν.
Δεν πιστεύω ότι τσαντίστηκε όπως λες ocean κάποιος μαζί μου, επειδή πήγα εκκλησία.. Σε αυτή την περίπτωση θα έλεγα ότι μπορεί να πάθαινα κάποιο ατύχημα!! (χτύπα ξύλο χεχε)..
Απλά συνέβη ακριβώς αυτό που έγραψα… τίποτα λιγότερο η περισσότερο από αυτό!. Πάντως πήγα και άναψα και κεράκι ..
Μπορει να παρακαλεσες κατι οταν αναψες το κερακι η οταν προσκηναγες καποια εικονα κ ετσι ηρθε αυτο το "σημαδι"να σου δειξει οτι "ακουσαν" αυτο που παρακαλεσες.Αυτο ειναι μια σκεψη που εκανα γιατι μου εχει συμβει κατι παρομοιο,να εχω παρακαλεσει για κατι κ να εχει γινει αφου πρωτα εχω δεχθει καποιθο σημαδι
open ocean
25-04-08, 22:18
ναι και αυτο ειναι μια σοβαρη πιθανοτητα...
...μου φαίνεται περίεργο όμως που ότι κι αν ήταν αυτό έκανε αισθητή την περουσία του τόσο περίεργα...Οι άγγελοι και οι θεικές υπάρξεις απ' ότι ξέρω δεν τρομάζουν τον κόσμο όταν εμφανίζονται...εννοώ ότι δεν βρήσκω κάποιον λόγο να σε τρομάξει ενώ θα μπορούσε να σε ειδοποιήσει με άλλον τρόπο, πχ να κάνει κάποιον θόρυβο κάπου στο εικονοστάσι σαν να πέφτει μια εικόνα ή κάτι παρόμοιο...
Ερμή, όπως σου είπα κοίταξε αυτό με το τάμα γιατί μια κοπέλα είχε μια ανάλογη εμπειρία, η οποία είναι η εξής:
(Στην Μυτηλίνη...το έχει μάλων το μέρος...!:-)) Αυτή η κοπέλα άρχισε εντελός ξαφνικά να αισθάνεται μια παρουσία στο σπίτι που έμενε
μέχρι που της ερχόταν μια μορφή ενός μικρού κοριτσιού στο μυαλό
ήτανε τόσο έντονο το συναίσθημα αυτό κάποιες φορές, που νόμιζε πως όταν άνοιγε κάποια πόρτα του δωματίου θε την έβλεπε μπροστά της...
αν θυμάμαι καλά την μορφή του κοριτσιού την είχε ονειρευτεί να στέκετε μπροστά της και να την κοιτάει με στοικό αλλά κάπως αυστηρό βλέμα...
μετά από κάποιο διάστημα αφού συνεχίζονταν όλα αυτά θυμήθηκε πως μια γυναίκα της είχε ζυτήσει πριν κάμποσο καιρό να της ανάψει μια λαμπάδα γιατί είχε κάνει κάποιο τάμα...εκείνη όμως το ξέχασε...
όλα σταμάτησαν μόλις πήγε και άναψε την λαμπάδα.
Το κοριτσάκι αν θυμάμαι καλά ήταν η Αγία Ειρήνηκαι υπάρχει ένα μοναστήρι στην περιοχή Θερμή λίγα χιλιόμετρα έξω από την Μυτιλίνη (ξέρεις Ερμή!) Είναι το μοναστήρι του Αγιου Ραφαήλ, του Αγίου Νικολάου, και της Αγίας Ειρήνης. Επίσης σε αυτό το μοναστήρι έχουν γίνει αρκετά γεγονότα, όπως η εμφάνιση των Αγίων...!
Καλά δεν ήταν επαναλαμβανόμενο το φαινόμενο αυτό, ΑΛΛΑ ήταν τρομερά δυνατός ήχος που μπορώ να πω ότι φρίκαρα για λίγα δευτερόλεπτα. Δοκίμασα να ανοίξω και κλίσω την ντουλάπα ο ίδιος και δεν μπορούσα να βγάλω αυτό τον ήχο… Αλλά αν χτυπήσεις με το χέρι (κόκκαλο), θα έλεγα ότι τον πλησίασα με αυτό τον τρόπο (χαμηλότερη ένταση φυσικά)…… Δεν είδα κάτι.. (ίσως γιατί ήταν τα ευαγγέλια και εγώ αφαιρέθηκα σε ένα βίντεο παιχνίδι? Δεν ξέρω… Μετά πήγα και άναψα κεράκι )
Ερμή, ξανακοίτα το προηγούμενο ποστ μου γιατί έγραψα για αυτό που σου είπα...
...Το παιχνίδι ποιο ήταν? Κανένα με δαίμονες και ξεκοιλιάσματα? Επίσης κάτι άλλο, Μ. Εβγομάδα έκανες νηστεία ή όταν έγινε το γεγονός αυτό νήστευες?
Ισως να έχει σχέση γιατί νηστεία δεν είναι μόνο αποχή από φαγητό, και ένα παιχνίδι slaying δεν είναι και το καλύτερο την Μ Εβδομάδα και ειδικά για κάποιον που νηστεύει...
Το παιχνίδι είναι το Lord of the rings – the return of the Witch King… strategy κάτι σαν το Age of empires… νήστευα όλη την εβδομάδα από κρέας..και την Μ παρασκευή από τα πάντα… (και Μ πεμπτη) Το μόνο που ίσως έτρωγα ήταν λίγο γάλα στο καφέ Μέχρι την Μ τετάρτη.
Το παιχνίδι το ξέρω...τι να σου πώ, μόνο το οτι έχω ακούσει κάποιους να συσχετίζουν γενικά τα rpg και d&d με σατανισμούς...λόγω των ξωτικών, νάνων, και των τεράτων που τα θεωρούνε όλα πως είναι δαιμώνια...εξ' άλλου σε μερικές μυθολογίες, τα ξωτικά και κυρίως τους νάνους δεν τα θεωρούν και τόσο αγαθά. Όλα αυτά όμως πιστεύω πως είναι υπερβολές...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.