PDA

Επιστροφή στο Forum : Εξωγηινοι και Θρησκειες-off topic

SaveOurSouls
25-04-08, 09:35
Φίλε εγώ παραθέτω τις απόψεις μου επώνυμα. Εσύ με το ψευδώνυμο. Βέβαια εγώ ξέρω πολύ καλά ποιός είσαι και τι καπνό φουμάρεις. Με δεκάδες nicks. Το πήρα το μάθημα που μου έδωσες αφού σε θεωρούσα κολλητό διαδικτυακό φίλο, μέχρι που έπεσα από τα σύννεφα.Όπως γνωρίζω πολύ καλά και τον φίλο σου που αυτοθαυμάζεται στον καθρέπτη σαν μηχανολόγος σχεδιαστής, παντογνώστης, τιμητής των πάντων, υβριστής κλπ. Μόνο που σαν γέννημα θρέμμα Κορίνθιος , με προσβάλλει βάναυσα αφού χρησιμοποιεί ένα ρητό της αρχαίας πατρίδας μου. Πες του να ανοίξει κανένα αρχαίο λεξικό και να διορθώσει την υπογραφή του. Γιατί δεν φτάνει να νομίζεις ότι κάτι το κατέχεις, πρέπει να το γράφεις και σωστά.

Υ.Γ. Βλέπω ότι το δίδυμο που έχετε δημιουργήσει και σε άλλα φόρα παραμένει και εδώ αρραγές. Όταν γράφει κάτι κάποιος και δεν σας αρέσει , τσουπ ο ένας ένα ποστ , τσουπ και ο άλλος καπάκι. Πάγια τακτική σας να έχετε εσείς τον τελευταίο λόγο. Εσείς γνωρίζετε τα πάντα. Αστρονομία, ιστορία, συνομωσιολογία , φυσική, χημεία, γεωλογία, αρχαιολογία . Ειδικοί και στο Γκιόλβα . Παντού ειδικοί. Σκοπός σας δεν είναι να παραθέσετε τις όποιες γνώσεις σας. Σκοπός σας είναι να γελοιποιήσετε τον συνομιλητή σας. Και απ' ότι έχω διαβάσει σχεδόν σε όλα τα ποστ σας , το έχετε αναγάγει σε επιστήμη.

OANNHSEA
25-04-08, 10:09
Όπως γνωρίζω πολύ καλά και τον φίλο σου που αυτοθαυμάζεται στον καθρέπτη σαν μηχανολόγος σχεδιαστής, παντογνώστης, τιμητής των πάντων, υβριστής κλπ.
Δεν είμαι εγώ αυτός που:
α) Την μία χρονιά βγάζει βιβλίο για την Σελήνη, γεμάτο με ανακρίβειες και νομίζει ότι ανακάλυψε (χάρη σε ένα πρόγραμμα ευρέως διαδεδομένο) κρατήρες που κανείς άλλος δεν έχει δει και γράφει ότι τα πάντα τα έκαναν εξωγήινοι...
β) Την άλλη χρονιά βγάζει βιβλίο για το άστρο της γέννεσης και απαντά σε... θεολογικές ερωτήσεις...
γ) Την τρίτη χρονιά το παίζει αρχαιολόγος, γράφει βιβλίο με βάση τα ορφικά κείμενα και ανακαλύπτει την Τροία!!!!!!!
Εάν θες κάποιον με όλα τα χαρακτηριστικά που ανέφερες, απλώς κοίτα στον καθρέπτη και βάρα τον με τον σκούφια σου - μην υπολογίσεις όμως και πάλι λάθος τις γωνίες... :D

Υ.Γ. Βλέπω ότι το δίδυμο που έχετε δημιουργήσει και σε άλλα φόρα παραμένει και εδώ αρραγές.
Μα καταλάβανε sceptic...
Πάει ο μισθός από τις μυστικές υπηρεσίες... :p
Αχχχ...
Ελπίζω μόνο αυτό το σπιτάκι στα Πουκέτ να πρόλαβες να το πήρες, για να έρθω να με τις ρωσίδες το καλοκαίρι... :D

Εσείς γνωρίζετε τα πάντα. Αστρονομία, ιστορία, συνομωσιολογία , φυσική, χημεία, γεωλογία, αρχαιολογία .
Ξέχασες την μηχανολογία, ζωολογία, βιολογία, βοτανολογία, αστροφυσική, ανθρωπολογία, οικομονομολογία, κοινωνιολογία και μελλοντολογία...
ΥΓ. Τώρα που μας ανακαλύψαν και χάσαμε τα χρήματα από τις μυστικές υπηρεσίες παραδίδουμε μαθήματα κατ οίκον - τιμές λογικές...

SaveOurSouls
25-04-08, 10:52
Δεν είμαι εγώ αυτός που:
α) Την μία χρονιά βγάζει βιβλίο για την Σελήνη, γεμάτο με ανακρίβειες και νομίζει ότι ανακάλυψε (χάρη σε ένα πρόγραμμα ευρέως διαδεδομένο) κρατήρες που κανείς άλλος δεν έχει δει και γράφει ότι τα πάντα τα έκαναν εξωγήινοι...
β) Την άλλη χρονιά βγάζει βιβλίο για το άστρο της γέννεσης και απαντά σε... θεολογικές ερωτήσεις...
γ) Την τρίτη χρονιά το παίζει αρχαιολόγος, γράφει βιβλίο με βάση τα ορφικά κείμενα και ανακαλύπτει την Τροία!!!!!!

Φυσικά δεν θα μπορούσες ποτέ να είσαι αυτός γιατί εσύ είσαι μόνο αυτό: http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=1&TOPIC_ID=8560
Αν και είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι παρ΄όλες τις προκλήσεις σου δεν θα σου απαντήσω σε προσωπικό επίπεδο, τελικά το έκανα. Το 4 μ.Χ. που επίτηδες έγραψες ότι πέθανε ο Ηρώδης εγώ το επισήμανα στο Μιχάλη και του είπα να το κάνει 4 π.χ.
Όσον αφορά τα βιβλία μου.Ναι είτε το θέλεις είτε όχι ασχολούμαι με εντελώς διαφορετικά θέματα γιατί απλά είμαι ερευνητής χωρίς αποκλεισμούς. Το ότι υπήρξε ο Χριστός δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξε η Τροία.
Και φυσικά όχι μόνο τα βιβλία μου, αλλά και τα άρθρα μου -που απ' ότι φαίνεται έχεις διαβάσει -έχουν τύχει ευρείας αποδοχής. Το ότι εσύ δεν τα αποδέχεσαι, ουδόλως με απασχολεί. Εξ' άλλου είσαι ο τελευταίος άνθρωπος στο κόσμο που έχεις δικαίωμα , μετά τις αθλιότητές που έχεις πει εναντίον μου, να με κρίνεις.Ο Κώδικας Άστρο του Ιησού είναι ήδη το Νο 1 bestseller των εκδόσεων Γεωργιάδη. Μάλιστα μου έχει ζητηθεί περίληψη 10000 λέξεων για να παρουσιαστεί σε προσεχές αστρονομικό συνέδριο. Είτε λοιπόν το θέλεις είτε όχι είμαι αυτός που σε παγκόσμια πρώτη βρήκα όχι μόνο ποιό ήταν το άστρο της Βηθλεέμ, αλλά και πότε γεννήθηκε και πέθανε ο Χριστός. Το βιβλίο μου Ορφέας και Αργοναυτική εκστρατεία θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Αρχέτυπο αρχές του 2009 και θα ανατρέψει πολλά από την θεωρούμενη μέχρι σήμερα μυθολογία. Στο επόμενο Mystery στο κεντρικό θέμα θα υπάρχει αφιέρωμα στη μελέτη μου αυτή. Εγώ απαντάω με χιλιάδες ώρες από την προσωπική μου ζωή που αφιερώνω στην έρευνα, και εσύ απαντάς με χυδαιότητες.Σε παραδίνω λοιπόν στην κρίση των μελών του μεταφυσικού.
ΟΥ ΠΑΝΤΟΣ ΠΛΕΙΝ ΕΣ ΚΟΡΙΝΘΟΝ είναι το σωστό.Έτσι για να μην ψάχνεις σε λεξικά.

skeptic
25-04-08, 12:04
Ο άνθρωπος OANNHSEA με αυτά που γράφει φαίνεται ότι έχει σύνδρομο καταδιώξεως.. νομίζει ότι τον κυνηγάμε στο δίκτυο (λες και δεν έχουμε άλλες πιο σημαντικές δουλειές να κάνουμε).. απ'ότι φαίνεται όμως αυτός μας κυνηγάει και άνοιξε εδώ την συζήτηση.. Επίσης έχει δείξει ότι δεν αντέχει καθόλου την κριτική.. νομίζοντας ότι κατέχει την απόλυτη αλήθεια..
Εγώ όμως φταίω που κάθομαι και του απαντάω εδώ.. δεν αξίζει του χρόνου μου.. Είναι σαν να απαντάω σε ντουβάρι.