PDA

Επιστροφή στο Forum : UFO...?


lionor
07-05-08, 10:04
Για δειτε προσεκτικα αυτη την φωτο που τραβηξα εντελως τυχαια και πειτε μου τι....καταλαβαινετε;
http://www.dpgr.gr/usergalleries/displayimage.php?album=random&cat=21291&pos=-257186&uid=

skeptic
07-05-08, 10:14
Πουλί είναι, το πιθανότερο σπουργίτι..
Στην 3η φωτο φαίνεται καθαρότερα .. ράμφος κεφάλι σώμα...ουρά.

http://www.dpgr.gr/usergalleries/displayimage.php?album=16180&pos=2

Με τόσο σύντομο χρόνο έκθεσης που έχεις βάλει 1/500 του δευτερολέπτου μπορείς πολύ εύκολα να πιάσεις πουλιά εν πτήση και να αποτυπωθούν καθαρά στη φωτο.. νυφάδες χιόνιου όπως και άλλα γρήγορα κινούμενα αντικείμενα.. οι ψηφιακές κάνουν θαύματα!

AVATARGR
07-05-08, 10:18
Φίλοι μου καλημέρα σας.

Φίλε lionor κατ' αρχας καλώς ήλθες στο Μεταφυσικό...
Πολύ ενδιαφέρουσα η φωτό αυτή αλλά αρκετά μακριά το αντικείμενο αυτό
ώστε κάποιος να μπορέσει να βγάλει κάποια στοιχειώδη συμπεράσματα...
Πάντος στην 2 φωτό μου φαίνεται σαν άτρακτος ελικοπτέρου...

Δώσε καί κάποια άλλα στοιχεία....

Ευχαριστώ.

lionor
07-05-08, 10:28
Καλως σας βρηκα...εψαχνα στο νετ να βρω καπου να τις δημοσιευσω και τελικα βρηκα εσας εδω! Λοιπον.. οι φωτος (2) ειναι τραβηγμενες το πασχα, στην πελσ/ο. Τις τραβηξα εντελως τυχαια. Οταν μετα τις ειδα στον υπολογιστη, μου εκαναν εντυπωση και γι αυτο θελω την δικια σας γνωμη. Καταρχην ρωτησα εναν ξαδερφο μου που μενει χρονια πολλα στην περιοχη που τραβηχτηκαν οι φωτο και με διαβεβαιωσε οτι πουλια δεν ειναι με τπτ. Μου ειπε οτι μαλλον ειναι ελικοπτερα η αεροπλανα. Αν ομως κανετε λιγο zoom θα διαπιστωσετε οτι δεν μοιαζουν....με αεροπλανα. Στην μια φαινεται απο μακρια σαν πουλι, αλλα αν την φερεις λιγο πιο κοντα βλεπεις οτι γυρω-γυρω εχει φωτακια. Το παραξενο ειναι οτι μπροστα μοιαζει να εχει κατι....μυτερο ενω και η ουρα με παραξενευει. Στην αλλη φωτο το αντικειμενο πρεπε να ηταν αρκετα μακρια οταν τραβηχτηκε η φωτογραφια. Πουλι δεν ειναι με καμια παναγια γιατι φαινεται οτι εχει μεγεθος αρκετα μεγαλυτερο απο ενα...πουλι! το σχημα του μοιαζει να ειναι σαν κωνος. Αυτα εχω να πω, ψαχνω να βρω κανενα προγραμμα που να μεγενθυνει χωρις να αλλοιωνει πολυ την φωτογραφια.

aspirin
07-05-08, 11:16
Εμένα σαν τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι μου μοιάζει

lionor
07-05-08, 11:20
θα απορριψω την εκδοχη σου. Οι φωτος ειναι τραβηγμενες σε ενα χωριο με πολυ λιγα παιδια, που δεν ασχολουνται με τηλεκατευθυνομενα, εξαλλου το υψος του ειναι τοσο μεγαλο που το αποκλειω να το πεταγε καποιος, ασε που ετοιμαζεται να ριξει τουλουμια...

skeptic
07-05-08, 11:57
http://img167.imageshack.us/img167/2207/birdyso4.jpg
Το σπουργιτάκι στην 3η φώτο μεγενθυμένο.. απ'ότι φαίνεται το έπιασες σε στάση με τα φτερά του μαζεμένα..
Γι'αυτό δεν μπόρεσες να το δεις μετά και το πρόσεξες μόνο στη φωτο.. σπουργίτι που πέρασε με ταχύτητα κοντά μπροστά από το πεδίο θέασης του φακού.. και μετά χάθηκε..
Αν ήταν κάτι άλλο όπως ας πούμε αεροσκάφος ή τηλεκατευθυνόμενο στο βάθος θα το είχες προσέξει και τη στιγμή που τράβηξες τη φωτο.
Στα πουλιά δεν δίνουμε ιδιαίτερη σημασία εκτός και αν είμαστε bird watcher σε σαφάρι.. :)

lionor
07-05-08, 12:34
βλεπεις γυρω - γυρω που μοιαζουν να ειναι αναμμενα φωτακια; δεν μπορει να ειναι πουλι αυτο...

skeptic
07-05-08, 12:43
σκουπίδια των αλγοριθμων συμπίεσης της εικόνας του πουλιού είναι αυτά!

lionor
07-05-08, 13:17
οταν συμπιεζω κατι αλο ομως, δεν βλεπω φωτακια!
περιμενω σχολια και για την αλλη φωτο....

open mind
07-05-08, 14:06
Δυστυχώς δεν φαίνεται καθαρά άμα τη ζουμάρεις τη φωτογραφία οποτε δεν μπορώ να
Βγάλω συμπέρασμα στην τρίτη εικόνα μοιάζει με πουλί το σχήμα αλλα αν δούμε την
Πρώτη φαίνεται αναλογικά με το ολο περιβάλλον της εικόνας ότι είναι αρκετά μεγάλο αντικείμενο για να είναι σπουργίτι.

lionor
07-05-08, 16:16
πολυ σωστο αυτο που λες. Αν ηταν σπουργιτι θα τανε σαν ψειρα

skeptic
07-05-08, 17:39
εκτός αν είναι κοντά όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση..
Άλλωστε δεν φαίνεται και ιδιαίτερα μεγάλο στην κανονική μη μεγενθυμένη φωτο..σαν κοτσιλιά/σκουπιδάκι στο φακό μοιάζει σε πρώτη άποψη..
στη 2η φωτο πάλι με πουλί μοιάζει,φαίνονται λίγο τα φτερά, κάποιο άλλο πουλί όχι το ίδιο με την 3η(έχουν 2 ώρες διαφορά οι φωτος)..αλλά βγήκε θολό ..δεν μπορούμε να ξέρουμε 100% τι είναι..(παίζει να είναι και έντομο σε πολύ κοντινή απόσταση)
Ασχολούμαι με τη φωτογραφία χρόνια και έχω βγάλει -εντελώς τυχαία- πολλά πουλιά και έντομα που παρουσιάζονται κάπως έτσι στις φωτος..
Τα καταλάβαινα μετά αφού έβλεπα την φωτο σε φουλ μεγένθυση στον υπολογιστή.

open mind
07-05-08, 17:59
Σκουπιδακι δεν πρέπει να είναι για τον απλό λόγο ότι στη μια φωτογραφία είναι αριστερά
Της εικόνας στην άλλη δεξιά αν ήταν σκουπίδι θα ήταν σταθερά σε μια μεριά της οθόνης .
Όπως προ είπα δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι επειδή δεν είναι καθαρή η εικόνα στο ζουμ.

γηγενης
07-05-08, 18:11
πουλι ειναι

skeptic
07-05-08, 19:19
οταν συμπιεζω κατι αλο ομως, δεν βλεπω φωτακια!
Σε μεγάλη μεγένθυση όπως αυτή που έδειξα πιο πάνω τα σκουπίδια της συμπίεσης είναι πολύ εμφανή (διογκώνονται) και τις περισσότερες φορές παράγουν παράξενα παρουσιαστικά..όπως φωτάκια, διαστημόπλοια, little green men :D κλπ.. Στην περίπτωση αυτή που μιλάμε δημιουργείται μια ανεπαίσθητη αύρα γύρω από το σπουργίτι λόγω της αντίθεσης που έχει το σκούρο γκρι χρώμα του πουλιού με το ανοιχτό γαλάζιο χρώμα του ουρανού, κάτι που ο αλγόριθμος συμπίεσης το εκμεταλεύτηκε κατάλληλα... ;)

περιμενω σχολια και για την αλλη φωτο....
Για αυτή δεν έχω καταλλήξει 100%
Αμφιταλαντεύομαι κυρίως μεταξύ μακρινού πουλιού και κοντινού εντόμου..βγήκε θολό.

Άπαν
07-05-08, 21:34
Κακά τα ψέμματα. Σϊγουρα είναι πολύ χρήσιμο να έχουμε φωτογραφίες και βίντεο που να απεικονίζουν "κάτι" . Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι για το 99% των στοιχείων που συλλέγουμε δε μπορεί να βγει κάποιο ασφαλές συμπέρασμα. Αυτό δε σημαίνει ότι έχουμε να κάνουμε με κάτι ανεξήγητο. Θά έλεγα ότι δεν έχουμε αρκετή πληροφορία . Άρα έχουμε κάτι αόριστο. Ο καθένας μπορεί να "δει" αυτό που θέλει. Σεβαστές όλες οι απόψεις απλά να ξέρετε ότι είναι αναπαραστάσεις και όχι η αλήθεια. Που για άλλη μια φορά είναι εκεί έξω...

Ermhs
07-05-08, 22:27
Καθαρόαιμο πουλί είναι… το ότι κάποιος τράβηξε τυχαία φωτογραφία, μετά ζουμάρει το παράσιτο αυτής και παρουσιάζετε σαν ούφο.. ε… . .ε .ε . ε.ε . . (παράσιτο λέμε αυτό που υποθετικά δεν θα έπρεπε να είναι εκεί.. Κάτι που εισέβαλε στο κάδρο μας ξαφνικά πχ, μπορούσε να είναι ένα αεροπλάνο που πετά η πέφτει!! ΧΑΧΑΧΑ σε αυτή τη περίπτωση ο φωτογράφος θα έβγαζε και λεφτά.. Η ακόμη και ένα ούφο… ) :D :p

skeptic
08-05-08, 00:18
http://img380.imageshack.us/img380/5690/insectinphotoym7.jpg

Έντομο που βγήκε τυχαία σε μια από τις φωτος μου..
Το αντιλήφθηκα εννοείται αργότερα αφού εμφάνισα τη φωτο σε πληρες ζουμ στον Η/Υ.
Αν ήταν λίγο πιο μακριά από το φακό θα έμοιαζε αρκετά με αυτό που τράβηξες στη 2η φωτο.

lionor
08-05-08, 09:27
παιδια οι αποψεις σας ειναι σεβαστες... απλα το μονο που εχω να τονισω ειναι οτι ενας ξαδερφος μου που ειναι φυσιολατρης και γνωριζει πολυ καλα τα...πουλια της περιοχης , μου απεκλεισε το ενδεχομενο να ειναι πουλια. ειδικα στην φωτογραφια με το αντικειμενο που ειναι πανω απο την στεγη του σπιτιου, πιστευω πως σιγουρα δεν ειναι πουλι. η αποσταση πρεπει να ειναι τουλαχιστον 2-3 χιλιομετρα, γεγονος που δεν συμβαδιζει με το να ειναι καποιο πουλι που θα χει μηκος 20-30 εκατοστα. αν ηταν πουλι θα φαινοτανε μια μαυρη κουκιδα. Το αντικειμενο ομως φαινεται να εχει χρωματισμο. Σκουρο στο κατω μερος του, λευκο απο πανω.Δηλ εσεις απολειεται το γεγονος να ειναι ελικοπτερο ή αεροπλανο, σωστα;.... Πουλι παντως δεν ειναι...

skeptic
08-05-08, 10:10
η αποσταση πρεπει να ειναι τουλαχιστον 2-3 χιλιομετρα
Είναι τρομερά δύσκολο να κάνεις σωστή εκτίμηση ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ σε φωτογραφίες για άγνωστα μικροσκοπικά θολά αντικείμενα.
Μπορεί να είναι κάτι μεγάλο σε μεγάλη απόσταση, ή μπορεί κάλλιστα να είναι κάτι πολύ μικρό σε μικρή απόσταση.
Δεν υπάρχει αίσθηση του χώρου σε 2Δ προβολές.
Αν ήταν στερεοσκοπική η φωτο τότε θα το συζητούσαμε..

Δηλ εσεις απολειεται το γεγονος να ειναι ελικοπτερο ή αεροπλανο, σωστα;....
Ας υποθέσουμε ότι ήταν ελικόπτερο ή αεροπλάνο, θα το ήξερες και δεν μας ρώταγες τώρα καθώς θα το είχες αντιληφθεί τότε που τράβηξες τη φωτο..και θα σου είχε τραβήξει την προσοχή.
Σε πουλιά και άλλα μικρά ιπτάμενα όπως έντομα που πηγαινοέρχονται γρήγορα μπροστά από το φακό όταν είμαστε στην εξοχή δεν δίνουμε συνήθως καμία σημασία. (Εκτος αν παρουσιαστούν σαν ΟΥΦΟ στις φωτος μας οπότε μας τραβάνε την προσοχή κατόπιν εορτής!)
Πάντως εγώ διέκρινα φτερά..

open mind
08-05-08, 12:31
Ρε παιδιά πως γίνεται αν είναι έντομο η πουλί να το έχει βγάλει και στις τρεις φωτογραφίες που έχουν διαφορετικές λήψεις ?δηλαδή οπου φωτογράφιζε τον ακολουθούσε και το έντομο και ποζάριζε?
lionor Μπας και είχε καμια γιορτή εκείνες τις ημέρες και είχαν βάλει κανένα διαφημιστικό αερόστατο η κάτι τέτοιο η μήπως είναι κανένας χαρταετός ?.

skeptic
08-05-08, 13:22
Ρε παιδιά πως γίνεται αν είναι έντομο η πουλί να το έχει βγάλει και στις τρεις φωτογραφίες που έχουν διαφορετικές λήψεις ?δηλαδή οπου φωτογράφιζε τον ακολουθούσε και το έντομο και ποζάριζε?
Δεν νομίζω να ήταν το ίδιο έντομο ή το ίδιο πουλί.. μη τρελαθούμε! Έχουν 3 ώρες διαφορά οι φωτογραφίες.. Στην 3η φώτο είναι πουλί σπουργίτι φαίνεται από το σχήμα/χρώματα με 99% βεβαιότητα. Στην πρώτη φωτο δεν φαίνεται κάτι (νεκρά φύση). Στην δεύτερη φωτο είπαμε είναι θολό αλλά διακρίνονται φτερά οργανισμού με σχήμα V (πουλί-έντομο ?)..
Αν ψάξω το αρχείο μου μπορώ να ανεβάσω αρκετές φωτογραφίες που έχουν παρόμοια ζωντανά..που τραβήχτηκαν καταλάθος.. (ήδη ανέβασα μια πιο πάνω)
Η εξοχή βρίθει από πουλιά και έντομα.. ακόμα και οι πόλεις αλλά όχι τόσο πολύ όσο η ανοιχτή φύση ή τα χωριά..
Θα προσπαθήσω να τράβηξω κάποια στιγμή ένα σπουργίτι εν πτήση .. και τότε θα φανούν πολλά πράγματα. Με χρόνο έκθεσης 1/500 του δευτερολέπτου μπορείς να το ποιάσεις καθαρότατά ιδίως δίχως ζουμ και αν χρησιμοποιείς και τρίποδα.

open mind
08-05-08, 18:12
Στατιστικά το θεωρείς πιθανό sceptic από τις πόσες φωτογραφίες τράβηξε απ αυτό
Το μέρος να έχουν 3 σε διαφορετικές λήψεις έντομα μέσα?.δηλαδή εσύ από προσωπική
Πείρα που έχεις σου έχει συμβεί να βρεις έντομα σε 3 διαφορετικές απ τον ίδιο τόπο σε διαφορετικές Λήψεις και αρκετή ώρα διάφορα μεταξύ τους ?

skeptic
08-05-08, 21:19
http://img139.imageshack.us/img139/7493/ufo1og1.jpg

skeptic
08-05-08, 21:41
Το μέρος να έχουν 3 σε διαφορετικές λήψεις έντομα μέσα?.
οpenmind νομίζω το εξήγησα.
Στην 1η φωτο δεν φαίνεται κάτι..
Στην 2η φωτο φαίνεται κάτι που μοιάζει να έχει φτερά σε σχήμα V (δες και την ποιο πάνω φωτο από το αρχείο μου)
Στην 3η φωτο φαίνεται ένα σπουργίτι ή παρόμοιο είδος πτηνού, διακρίνεται ράμφος, το σώμα και η ουρά και έχει κοινά με αυτό το πτηνό χρώματα..

Δεν φαίνονται σε 3 λήψεις 3 διαφορετικά έντομα μέσα. Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο.

Και ναι στο αρχείο μου έχω αρκετά τέτοια "αντικείμενα".. τι σημαίνει αυτό δηλαδή... αν τραβάς τη φύση βγαίνουν συχνά τέτοια ζωντανά στις φωτος καταλάθος..

open mind
09-05-08, 12:16
Στο αρχείο σου μπορεί να έχεις πολλά αλλα εγώ ρώτησα αν στις 15-20 φωτογραφίες που τράβηξε ο lionor δεν ξέρω πόσες ήταν καλό θα ήταν να μας πει για να το δούμε και στατιστικά ποσο πιθανό είναι να βρεθούν σε 3 από αυτές έντομα από διαφορετικές
Λήψεις και ώρες .
Αν ήταν μια φωτογραφία δεν θα το συζητάγαμε μπορεί να ήταν έντομο , πουλι ,σκουπιδακι ,κτλ αλλα είναι τρεις .

Δεν γράφω τις ενστάσεις για να το παίξω πονηρός απλα καλο είναι να εξετάσουμε
Όλες τις περιπτώσεις για είμαστε πιο σίγουροι στα συμπεράσματα μας .

skeptic
09-05-08, 12:21
αλλα είναι τρεις
Στην πρώτη δεν φαίνεται τίποτα..
2 είναι.

Επίσης αν θες επίτηδες να βγάλεις πουλιά μπορείς να βγάζεις όσες φωτος θες που να φαίνονται μικροσκοπικά πουλιά στο βάθος..

open mind
09-05-08, 12:59
Επίτηδες αλλάζει το θέμα δεν πιστεύω ότι ο lionor ήθελε να τις τραβήξει
Επίτηδες έτσι όπως λέει τυχαία βγήκαν.

Snape_Andy
09-05-08, 14:45
Stin 2i photo moiazei san kapoio megalo iptameno antikimeno! Pouli den einai me tpt giati einai poli megalitero apo to megethos enos pouliou (ektos an einai pouli tou Tsernompil! :P) Stin triti ontws moiazei sas spourgiti alla psaxnontas se diafora biblia, net ktl exw ksanadei paromoia astroskafoi, an kai den eimai sigouri pws einai astroskafos i pouli! Kai ontws exei fws guro guro! Tespa! Mipws eixas dei tpt periergo ston ourano? H mipws eixes prosexei kati pou na petaei ekei triguro? Help us!

lionor
09-05-08, 17:37
Οι φωτος τραβηχτηκαν κατα την διαρκεια του πασχα σε διαστημα 2-3 ημερων. Η ημερομηνια που αναγραφεται στις φωτος δεν ειναι η σωστη, προφανως αντι να βαλω στην μηχανη 4 (απριλιος) εβαλα 3 (μαρτιος), αλλα η ωρα ειναι σωστη. Οι φωτος τραβηχτηκαν εντελως τυχαια, ουτε ηθελημενες ειναι, ουτε παρατηρησα κατι και θελησα εκεινη την ωρα να το φωτογραφισω. Στην 1η φωτο, φαινεται ενα...τριγωνακι, που οπως φαινεται κανεις δεν το παρατηρησε! στην αρχη εντυπωσιαστηκα αλλα μετα θυμηθηκα οτι την ειχα τραβηξει μεσα απο το παρμπριζ του αυτοκινητου, ισως κατι εκανε αντανακλαση και βγηκε το...τριγωνακι. Τωρα οσον αφορα τις αλλες 2 φωτο, ειλικρινα δεν μπορω να εχω ξεκαθαρη αποψη. Κυριως σε αυτη που μοιαζει με ιπταμενο δισκο, αν ητανε πουλι, δεν θα μπορουσε να ειναι τοσο μεγαλο! Φαινεται οτι η αποσταση που εχει τραβηχτει το αντικειμενο, ειναι αρκετα μεγαλη σε σχεση και με τον ογκο που φαινεται να εχει, ωστε να μην δικαιολογει απολυτα οτι ειναι πουλι...φανταστειτε δηλ ενα σπουργιτι ή ενα εντομο να πεταει σε μια αποσταση 1-2 χιλιομετρων, το πολυ-πολυ σαν κουκιδα να φαινοτανε... Στην αλλη που λετε οτιειναι σπουργιτι, οντως μοιαζει με σπουργιτι, αλλα δεν ξερω αυτα τα...φωτακια αν ειναι πραγματι τερατουργηματα. αν οντως ειναι γιατι δεν τα βλεπω και σε αλλες φωτο; γιατι σε οποια κι αν εκανα zoom πουθενα δεν ειδα φωτακια...Χαρταετοι και λοιπα, το αποκλειω, δεν συνηθιζουν εκει να πετανε χαρταετους...Το μερος που εχουνε τραβηχτει οι φωτο ειναι ενα μικρο χωριο που το εχω επισκεφτει απειρες φορες (πανω απο 30), εχω τραβηξει εκατονταδες φωτογραφιες, και ειναι η 1η φορα που μου κινηθηκε η περιεργεια.

open mind
09-05-08, 19:04
Μονο την πρώτη τράβηξες μέσα απ το παρμπρίζ? Γιατί αν τράβηξες και τις άλλες μέσα απ
Το παρμπρίζ μπορεί να είναι σκουπιδακιά πάνω στο τζαμι του αυτοκίνητου .

aspirin
10-05-08, 15:03
Με τη μεγένθυνση δε χωράει αμφιβολία ότι πρόκειται για σπουργίτι το οποίο φωτογραφήθηκε καθώς είχε τα φτερά κλειστά.

lionor
11-05-08, 08:25
ναι, μονο την 1η τραβηξα μεσα απο το παρμπριζ, εννοειται οτι οι αλλες 2, ειναι καθαρα τραβηγμενες, χωρις καποιο...εμποδιο!

Raistlin
11-05-08, 11:39
όντως στην τριτη φωτό φαίνεται ολοκάθαρα οτι είναι πουλί ακόμα και χωρίς μεγέθυνση.
Και όπως είπε και ο Skeptic είναι σπουργήτι! Φαίνεται από την κηλίδα στον λαιμό! Και μάλιστα αρσενικό! ;-) Τα... <φωτάκια> είναι προφανές πως οφείλονται στην επεξεργασία της εικόνας...

lionor
12-05-08, 19:05
ωραια λοιπον, με πεισατε οτι η 3η φωτο ειναι πουλι....η 2η ομως;

open mind
12-05-08, 19:40
Η πιο ενδιαφέρον φωτογραφία είναι η δεύτερη εντάξει η τριτη το είπαμε εξ αρχής ότι
Μοιάζει με κάποιο πουλί η πρώτη ήταν το παρμπρίζ η τρίτη όμως ?να είναι πάλι πουλί
Στατιστικά πόσες πιθανότητες έχει? το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η αναλογια καθώς
Συμφώνα με το ύψος και το σπίτι θα έπρεπε να φαίνεται σαν κουκίδα αν ήταν πουλί.

lionor
14-05-08, 18:03
συμφωνω απολυτα μαζι σου.Το αντικειμενο αυτο μοιαζει να εχει καποιο..μεγεθος. Αν ηταν πουλι ή εντομο θα φαινοτανε σαν μια κουκιδα...

Ελευθέριος Παλιγγίνης
19-06-08, 09:37
Αρσενικό σπουργίτι ''καραμπινάτο''. Σου φωτογραφίζω όσα θες...

Indigocy
28-06-08, 09:36
Στην πρωτη φωτο του φιλου, προσεξα ενα τριγωνο πανω πανω δεξια αναμεσα στα συννεφα, που εχει ενα αλλο τριγωνο μικροτερο μεσα. Τι ειν'αυτο? Απο το τζαμι του αυτοκινητου βγηκε?

stefa_1
28-06-08, 14:58
Λοιπον
Πιστευω πως και εγω ειδα ενα ουφο,πριν απο ενα χρονο.Ηταν καλοκαιρι και ωρα 2:00 τα ξημερωματα.Η φαση ξεκινησε ως εξης:
Ενω κοιτουσα τον ουρανο προσεξα αρχικα ενα φωτεινο αντικειμενο.Στην αρχη πιστευα πως ηταν αστερι.Ωστοσο ωρα με την ωρα μεγαλωνε το φως του οπου αργοτερα πιστεψα πως ηταν καποιος δορυφορος.Ηταν εκει για αρκετη ωρα με το φως να μεγαλωνει με αργους ρυθμους ωσπου σε καποια φαση αρχισε να ερχεται προς το μερος μου (φυσικα οχι να προσγειωθει πανω στο σπιτι μου).Απ οσο ξερω δεν υπαρχουν αεροπλανα ή ελικοπτερα που να μενουν στο ιδιο μερος για τοση ωρα.Μετα απο καποια ωρα περασε πανω απο το σπιτι μου (ηταν αρκετα ψηλα)και καταλαβα οσο μπορεσα να δω οτι ειχε σχημα stealth και ενα κοκκινο και ενα πρασινο φως και πηγαινε με μεγαλη αλλα σταθερη ταχυτητα και χωρις να κανει θορυβο.1 λεπτο μετα αφου ειχε σχεδον χαθει περασαν και 2 μαχητικα απο το ιδιο μερος.Τα συμπερασματα δικα σας.... :confused:

Indigocy
30-06-08, 13:41
Στην πρωτη φωτο του φιλου lionor, προσεξα ενα τριγωνο πανω πανω δεξια αναμεσα στα συννεφα, που εχει ενα αλλο τριγωνο μικροτερο μεσα. Τι ειν'αυτο? Απο το τζαμι του αυτοκινητου βγηκε?

Λοιπον
Πιστευω πως και εγω ειδα ενα ουφο,πριν απο ενα χρονο.Ηταν καλοκαιρι και ωρα 2:00 τα ξημερωματα.Η φαση ξεκινησε ως εξης:
Ενω κοιτουσα τον ουρανο προσεξα αρχικα ενα φωτεινο αντικειμενο.Στην αρχη πιστευα πως ηταν αστερι.Ωστοσο ωρα με την ωρα μεγαλωνε το φως του οπου αργοτερα πιστεψα πως ηταν καποιος δορυφορος.Ηταν εκει για αρκετη ωρα με το φως να μεγαλωνει με αργους ρυθμους ωσπου σε καποια φαση αρχισε να ερχεται προς το μερος μου (φυσικα οχι να προσγειωθει πανω στο σπιτι μου).Απ οσο ξερω δεν υπαρχουν αεροπλανα ή ελικοπτερα που να μενουν στο ιδιο μερος για τοση ωρα.Μετα απο καποια ωρα περασε πανω απο το σπιτι μου (ηταν αρκετα ψηλα)και καταλαβα οσο μπορεσα να δω οτι ειχε σχημα stealth και ενα κοκκινο και ενα πρασινο φως και πηγαινε με μεγαλη αλλα σταθερη ταχυτητα και χωρις να κανει θορυβο.1 λεπτο μετα αφου ειχε σχεδον χαθει περασαν και 2 μαχητικα απο το ιδιο μερος.Τα συμπερασματα δικα σας.... :confused:

Φιλε, αυτο που ειδες σιγουρα ηταν U.F.O. απο τη στιγμη που σου ηταν αγνωστου ταυτοτητος αντικειμενο... Τωρα αν ειναι επισκεπτες απο αλλο πλανητη ή διασταση, ή ειναι καποια κρυμμενη τεχνολογια των ανθρωπων.. Προς το παρων δεν το ξερουμε.

Ermhs
30-06-08, 15:06
Στην πρωτη φωτο του φιλου, προσεξα ενα τριγωνο πανω πανω δεξια αναμεσα στα συννεφα, που εχει ενα αλλο τριγωνο μικροτερο μεσα. Τι ειν'αυτο? Απο το τζαμι του αυτοκινητου βγηκε?

Πολύ ερασιτεχνικό και fake… μπορώ να σου φτιάξω ένα ποιο αληθοφανές … και με κίνηση!!... lol

Indigocy
30-06-08, 15:27
Πολύ ερασιτεχνικό και fake… μπορώ να σου φτιάξω ένα ποιο αληθοφανές … και με κίνηση!!... lol

Μα η φαση ειναι ο,τι δεν αναφερθηκε κανεις γι'αυτο... Γ'ιαυτο και μου εκανε εντυπωση :p Τεσπα... Μεσα στη καθημερηνοτητα, και το αγχος....καλα ειναι να βλεπουμε και λιγο "πανω" :cool:

Ermhs
30-06-08, 17:41
Κοίτα δεν κατηγορώ κανένα για όλα αυτά.. Όλοι θέλουμε να δούμε και πιθανό οι περισσότεροι που λένε ότι είδαν..να είδαν στην πραγματικότητα!.. όμως φωτογραφίες σαν και αυτές δεν λένε τίποτα..όσο για το τρυγονάκι είναι και κακοφτιαγμένο.. με απλές γραμμές κάτι σαν ζωγραφική.. (το κόβω απλό Photoshop).
Ίσως ο άνθρωπος να το έβαλε σαν υπογραφή… ίσως το άφησε με το ενδεχόμενο και σκεπτικό ¨για να δούμε θα το προσέξουν αυτό?? ¨

Συμφωνώ ότι τα τελευταία χρόνια παρατηρούνται ανεξήγητα φαινόμενα καθώς καιρικά και γιατί όχι καλλιτεχνικά ως έχει του θέματος.

Από την άλλη είναι τα ημερολόγια, ημερομηνίες και ο άγνωστος πλανήτης.. Είναι φυσικό όλα αυτά τα οργιάζουν και να πουλούν σαν τρελά.. Αλλά είναι και (εν μέρη) « λογικό» να έχουμε και κάποιο είδος προετοιμασίας για κάτι που ακόμη δεν είμαστε έτυμοι να αντιμετωπίσουμε..


Άσχετο με το θέμα εδώ, κάπου διάβασα για απόκρυψη του θέματος ως προς την είσοδο στο γαλαξία μας ενός αγνώστου πλανήτη και την παρεμβολή μαγνητικά στο δικό μας, όλα αυτά τα τελευταία χρόνια. (Μόνο η νασα στα ψηλά γράμματα ανέφερε την εύρεση ενός 10 και το άφησε εκεί).

Λέγετε επίσης ότι κυβερνήσεις με επιστήμονες συνωμοτούν με παραπληροφορήσεις για να μη δημιουργούν πανικό.

Όμως, όπως έγραφε το κείμενο αυτό, μερικοί επιστήμονες εκτός αυτού του πλάνου(σχεδίου), διαφωνούν πλήρως με το λιώσιμο τον πάγων ως έχει το φαινόμενο του θερμοκηπίου, για ένα απλούστατο λόγο.. και με βρίσκει σύμφωνο ως έχει αυτό!.. Δηλαδή ότι οι πάγοι λιώνουν από μέσα προς τα έξω και όχι το αντίθετο. (για αυτό και είναι με πολύ γρήγορο ρυθμό, αντί σιγά σιγά όπως έλεγαν από την αρχή).

Αυτό σημαίνει ότι ο σίδηρος υπερθερμαίνετε στα υψηλότερα στρώματα της γης λόγο μαγνητικών διαταραχών.. μπλα μπλα μπλα.. (ας μην το συνεχίσω εδώ.. και το κείμενο αυτό δεν το έσωσα για να το παραθέσω… αλλά ήταν πολύ καλό και συσχετιζόταν με το κεντρικό site της νασα..) άρα κατά εμέ.. ναι γιατί να είμαστε οι μοναδικοί στο σύμπαν όμως με φωτογραφίες πουλιών και ζωγραφιές και ότι άλλο… περισσότερο μπέρδεμα πέφτει παρά γνώση (αν όχι εξωγήινων) τα αιδώ… και πώς να το αντιμετωπίσουμε καθώς και ετοιμότητα για ισχυρά καιρικά φαινόμενα!.

Όταν σας δείχνουν την ανατολή… Θα ήταν σωστότερο να κοιτάμε προς την δύση εμείς.