PDA

Επιστροφή στο Forum : Παραξενες εμπειριες

Tranceaddict23
15-05-08, 23:55
Μου εχουν τυχει καποιες εμπειριες τελευταια που δεν ξερω πως να τις ερμηνευσω,παραξενες εμπειριες που θελω να τις μοιραστω μαζι σας.
1. Τυγχαινει να μου αρεσει παρα πολυ μια κοπελα που συχναζει στο ιδιο καφε που παω και εγω. Κατ'ακριβειαν απο τα συμπτωματα μου, μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι ειμαι ερωτευμενος μαζι της. Πριν 2 εβδομαδες περιπου, την ειδα στο καφε, και την νυχτα που κοιμηθηκα ειδα το εξης ονειρο: οτι βρισκομουν στο καφε με την αντροπαρεα που ειμαι συνηθως,καναμε χαβαλε, και απο τα πολλα γελια που κανουμε συνηθως, καποιος ταρακουναει καταλαθος το τραπεζι που καθουμαστε,και πεφτουν τα ποτα που πινουμε στο πατωμα και γεμιζει ο τοπος νερα και γυαλια. Εγω βαζω τα χερια στο προσωπο μου γελωντας (απο ντροπη), ερχεται η γκαρσονα και της ζηταω συγνωμη (αν και δεν ειμαι εγω που τα εσπασα,ενιωθα την αναγκη και την υποχρεωση να απολογηθω). Η κοπελλια που μου αρεσει καθεται πισω μου στο μπαρ, και βλεπει ολη την φαση. Οταν ξυπνησα λεω ενταξει αφου εισαι ερωτευμενος μαζι της ονειρο θα την βλεπεις. Αποψε,πηγαμε με την παρεα στο καφε, αρχισε ο χαβαλες,τα χαχανα, αστεια. Σε καποια φαση ερχεται η κοπελια που μου αρεσει και η παρεα της καθοταν στο τραπεζακι ακριβως πισω μας. Ετσι,καθησε και εκεινη εκει, ακριβως πισω μου. Σε καποια φαση, απο το πολυ χαβαλε, το ιδιο ατομο της παρεας, ,με ενα αποτομο ταρακουνημα απο το γελιο, ριχνει και σπαει 2 ποτηρια με νερο. Ειχαν γυρισει ολοι πανω μας. Ερχεται η γκαρσονα μετα απο λιγο, και γυριζω και της λεω συγνωμη. Η κοπελια που μου αρεσει εμεινε και εβλεπε το σκηνικο. Ολα επαληθευτηκαν οπως ακριβως στο ονειρο μου. Συμπτωση?

2. Το κολλητο μου τον γνωριζω πανω απο 10 χρονια, και ειμαστε σαν αδελφια. Παντου μαζι. Ειχαμε κλεισει ραντεβου για καφε,να παω να τον παρω απο σπιτι του η ωρα 7 το απογευμα. Στις 6 και 43 του στελνω μηνυμα απο περιεργεια και του λεω "εισαι ετοιμος"?Μωλις το μηνυμα σταληκε, αμεσως την ιδια ωρα,(δεν ειχαν περασει ουτε χιλιοστα κλασματα του δευτερολευτου),παιρνω μηνυμα απο αυτον "εισαι ετοιμος"? Στην αρχη σοκαριστηκα, αποκλειεται τοσος συγχρονισμος, ηταν σαν και τα 2 μηνυματα σταληκαν πακετο. Με επιασε το "μεταφυσικο" μου εμενα εκεινη την ωρα :) ,και κοιταξα την ωρα που εστειλα το μηνυμα, οπως ειπα ηταν 18:43,κοιταζω και την ωρα που μου το στειλε ο φιλος μου, λεω μηπως και μου το στειλε πιο πριν και τωρα το πηρα, η οτιδηποτε αλλο παρομοιο. Η ωρα που μου το στειλε εγραφε πανω στο κινητο μου ηταν 18:43!.Τηλεπαθεια?

3. Ειχαμε κανονισει παλι με το κολλητο μου, να παμε σε καμιο κλαμπ εκτος πολεως. Εγω καπνιζω κανονικα τσιγαρα, ο φιλος μου στριφτα (δεν ξερω πως το λετε εσεις, αλλα εδω στην κυπρο τα λεμε τυλιχτα, ξερετε, καπνος old holborn,golden virginia κλπ). Πολλες φορες, του ζηταω να μου κανει ενα, επειδη μου αρεσουν περισσοτερο απο τα κανονικα. Εκεινη την νυχτα, οταν βγηκα απο το μπανιο, χωρις λογο και αιτια, δεν ξερω πως μου ρθε, πρωτη φορα, λεω να του στειλω μηνυμα και να του πω να μου εχει εναν ετοιμο,οταν θα παω να τον πιασω, να τον πινω στο δρομο. Υποψιν,σημειωνω οτι ποτε παλια δεν ειχα σκεφτει να του πω να μου εχει τσιγαρο ετοιμο οταν θα παω να τον πιασω,και πιστεψτε με καθε μερα πηγαινω και τον παιρνω απο το σπιτι του. Παντα του ζηταγα να μου τυλιξει ενα τσιγαρο μετα που θα φταναμε στον προορισμο μας,οταν θα καθομασταν καπου, και θα περνουσε καμια ωρα, πανω στην βαρεμαρα μπορει να του λεγα "αντε κανε μου ενα", και πολλες φορες ακομα και εκει, και δεν το εκανα. Το ωραιο της υποθεσης ομως ειναι οτι, μωλις σκεφτηκα να του στειλω μηνυμα για να μου εχει τσιγαρο ετοιμο, χτυπαει το κινητο και τι μου λεει " Εισαι ετοιμος?" " Ναι του λεω". "Θελεις να σου κανω ενα τσιγαρο να τον πινεις στο δρομο"?! Εγω τοτε τα εχασα. Του λεω "πως σου ρθε τωρα αυτο?" Παραξενευτηκα επειδη ποτε δεν ειχε ξαναπροσφερθει να μου κανει τσιγαρο με αυτον τον τροπο,και δεν ειναι και ο τυπος που σε παιρνει τηλεφωνο ευκολα και γενικα για μενα ηταν απιθανο να συμβει και τετοιο τοσα χρονια που τον ξερω. Συνηθως στελνει μηνυμα, και γενικα ηταν πολυ παραξενο για μενα να προσφερθει,κατω απο τετοιες συνθηκες, πραγμα που δεν το ξανακανε ποτε του. Το πιο σημαντικο ομως ηταν οτι το σκεφτηκα εγω ενα λεπτο πριν να σκεφτω να τον παρω τηλ. Τηλεπαθεια παλι?

Ξερω οτι τετοιες ιστοριες λιγο η πολυ εχουν τυχει σε ολους σας, αλλα οταν γινονται με τετοιο τροπο, και τοση "συμπωση", ειναι για να σου σηκωνεται η τριχα. Ευχαριστω για το χρονο σας.

Raistlin
16-05-08, 00:23
Φίλε μου ένα παρόμοιο γεγονός μου έτυχε και σε μένα, μπορεις να δεις το thread http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=1862
Πιστεύω πως με άτομα που δενόμαστε πολύ μπορούν να διμιουργηθούν τηλεπαθητικοί δεσμοί. Το πιο τρανταχτό παράδειγμα είναι η μητέρα με το παιδί της και οι δίδυμοι...