Επιστροφή στο Forum : Πιστεύετε ότι η ανθρωπότητα είναι έτοιμη να ανέβει επίπεδο;
Πως σας φαίνεται η ιδέα ( χωρίς να σκεφτείτε και πολύ) ότι κάτι σημαντικό πρόκειται να γίνει, το οποίο θα σηματοδοτήσει μια νέα πορεία για την ανθρωπότητα.
Αμην και ποτε χωρις να το σκεφτω και πολυ.
Αν το καλοσκεφτω νεα πορεια ειναι και η εξελιξη νεα ειναι και η "καταστροφη"της ανθρωποτητας οπως ειναι σημερα κι η επιστροφη σε πρωτογονο σταδιο.
Οι νεες πορειες εχουν επανελλειμενος απογοητευσει τους ανθρωπους.
Μαλλον για νεους ανθρωπους θα πρεπει να προσπαθησουμε.
Ο καθενας για και με τον ευατο του και επειτα.....πιος ξερει...ισως να μην ειναι τελικα τοσο ουτοπικο..
perastikos
23-05-08, 11:26
Εγώ αυτόματα, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μια σημαντική υπόθεση, το σκέφτομαι το αναλύω και το αξιολογώ. Άρα χάνεται η αυθόρμητη πρώτη αντίδραση που περιμένεις. Γενικά δε πιστεύω στις φήμες, αλλά στη διαδικασία ανατροπής ( πχ ξέσπασμα) ως συσσώρευση ενέργειας.
@lykos
Πως σας φαίνεται η ιδέα ( χωρίς να σκεφτείτε και πολύ) ότι κάτι σημαντικό πρόκειται να γίνει, το οποίο θα σηματοδοτήσει μια νέα πορεία για την ανθρωπότητα.
Ελπίζω μονάχα αυτό το κάτι το σημαντικό να μήν είναι ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος γιατί τώρα μπαίνουν και πυρηνικά στην μέση :eek:
Κοιτα, μιας και το μονο που μου ειρθε στο μυαλο ειναι, και αυτο που ακομα και να το σκεφτομουν περισσοτερο αυτο θα μου ερχοταν! Θα γινει μια αλλαγη, ΝΑΙ! Μονο που οι ανθρωποι ειναι τοσο ανοητοι, οπου θα αυτοκαταστραφουν, κλεισμενοι στο καλουπι τους δεν ξερουν τι τους γινεται, μονο μερικοι, δεν ξερω απο ποια πλευρα, θα επιβιωσουν ως Ανωτεροι.. ολοι οι αλλοι.. Στο Καζανι :p
Ολα γυρω μας ειναι ρευστα , αλλαζουν συνεχως μα οι ανθρωποι δεν αντιλαμβανονται την αλλαγη με τα μουδιασμενα μυαλα που κουβαλανε.Μεγαλη και αποτομη αλλαγη για να επελθει ο τροπος θα ειναι με πολεμο η εστω με απειλη πολεμου δηλαδη με το ζορι που λενε , επειδη με καλες προθεσεις ειτε θα σε χλευασουν ειτε δεν θα το παρουν χαμπαρι αν και ετσι κι αλλιως μ αυτον τον τροπο η αλλαγη ειναι μεθοδικη και προχωραει αργα.Αλλαγη παντως σιγουρα χρειαζεται και μονο αν αφουγκραζομασταν ολοι τις επιταγες των συγκυριων θα ειχε επιτευχθει σιγουρα καποια αλλαγη. :)
φανταζομαι και ελπιζω στα επομενα χρονια οτι θα γινει κατι που θα αλλαξει την πορεια της ανθρωποτητας...αλλα μακαρι να την αλλαξει προς το καλο...μας φτανουν και μας περιττευουν τα κακα.....
ENDLESS JOURNEY
20-06-08, 21:51
Υπάρχει εξέλιξη γύρω μας και ας μην το αντιλαμβάνονται όλοι.Ένα μέρος των ανθρώπων ανεβαίνει ή εξελίσσεται πνευματικά , αλλά βέβαια μιλάμε για ένα μικρό κομμάτι της ανθρωπότητας, η οποία -όπως έχω ήδη αναφέρει και σε άλλα ποστ- στο μεγαλύτερο της μέρος είναι προγραμματισμένη και διαμορφωμένη (όπως έλεγε και ο Κρισναμούρτι...) να ζει με εικόνες, με ταυτότητες μέσα σε ένα αχανές Μάτριξ, μια χρονοδίνη.
Η ανατροπή σίγουρα θα έλθει μεσα απο διαφορες καταστάσεις που πιθανόν να μην είναι θετικές , γιατί το σύστημα θα κάνει την αυτοκάθαρση του .
Το πρόβλημα θα είναι όλοι όσοι ζουν μέσα στα κουκούλια τους και δεν αντιλαμβάνονται τίποτα περα απο αυτό που βλέπουν μπροστά τους και φυσικά δεν λειτουργεί σε αυτούς η έκτη αίσθηση , η διαίσθηση. :cool:
Πιστεύετε ότι η ανθρωπότητα είναι έτοιμη να ανέβει επίπεδο;
Το Κοσμικό - Συμπαντικό Σχέδιο έχει προγραμματίσει να ανέβει η γη από τη τρίτη (αρχική της) και σημερινή μηδέν, βαθμίδα στην πέμπτη.
Για να συμβεί αυτό έχουν επιστρατευτεί "φωτισμένες", εξελιγμένες ψυχές οι οποίες έχουν ενσαρκωθεί στη γη γι' αυτή τη συγκεκριμένη αποστολή.
Οι ψυχές αυτές ανήκουν σε διάφορες κατηγορίες, εξίσου σημαντικές, με σκοπό να ανεβάσουν τη δόνηση της γης, μέσα από προσωπική εργασία, θετική σκέψη, προσφορά προς το συνάνθρωπο και Αγάπη.
Θα τα καταφέρουν;
Ελπίζω πως ναι... για να μπορέσουμε να ζήσουμε όλοι σε έναν καλύτερο κόσμο...
Το Κοσμικό - Συμπαντικό Σχέδιο έχει προγραμματίσει να ανέβει η γη από τη τρίτη (αρχική της) και σημερινή μηδέν, βαθμίδα στην πέμπτη.
karma έχω πολλές φορές ακούσει για επίπεδα που υπάρχουν στο σύμπαν και σε ποια ανήκει η γη, αλλά έχω την εντύπωση οτι κάθε φορά βλέπω και διαφορετικό αριθμό... :confused:
Θα μπορούσες να μας δώσεις μερικές πληροφορίες σχετικά με αυτά τα επίπεδα...?
Knight_Of_Creation
10-07-08, 09:22
Εαν εξετάσουμε το συγκεκριμένο ζήτημα με άκρατο ρεαλισμό κοιτώντας τις κοινονικό - πολιτικές και πολυτισμικές εξελίξεις τότε δεν χωράνε πολλά περιθώρια αισιοδοξίας ! Απο μόνος του ο αριθμός των ανθρώπων επι γης ( 7 Δισεκατομύρια και ανεβαίνει ακάθεκτος) σε συνδιασμό με την μόλυνση του πλανήτη και την κακώς εννοούμενη παγκοσμιοποίηση και τα επίπεδα φτώχειας που ολοένα και αυξάνονται τα λέει όλα ! Περαιτέρω σχόλια περισσεύουν! Αργούμε πολύ κατ'εμέ προς μια τέτοια κατεύθυνση! Για εμένα τουλάχιστον βιώνουμε έναν τεχνολογικό υλιστικό μεσαίωνα με κυρίαρχο θεό τον Mr Euro και Mr Dollar και όχι τον Άνθρωπο και την συνείπαρξη!
Απο πλευράς μου δεν είμαι εντελώς απαισιόδοξος...Αλλά όσα τα μάτια μου αντικρύζουν καθημερινά δεν μπορούν να με κάνουν και να....ελπίζω!
Συγγνωμη που επεμβαινω ετσι αλλα μια συζητηση γενικοτερη για τον αν μπορουμε να ανεβουμε συνολικα επιπεδο η αν υπαρχουν ελπιδες δεν θα οδηγησει
καπου την συζητηση ...Το εχουμε ξαναδει. Ισως θα επρεπε να θεσουμε την συζητηση σε νεα βαση, θετωντας δεδομενα στα οποια θα στηριχτουμε..Δηλαδη, να συζητησουμε τι εννουμε επομενο επιπεδο και ποιους τροπους αυτο μπορει να επιτευχθει.
καλησπέρα σας
Από τα λίγα που γνωρίζω αστρολογικά ευνοούνται αλλαγές, αλλαγές σε πολλούς τομείς, σκέψης, καθεστώτων, γενικά αλλαγές...
Αν θα "εκμεταλλευτούμε" αυτές τις πλανητικές θέσεις εξαρτάται από εμάς...
Αν και νομίζω ότι ήδη έχει αρχίσει η αλλαγή σε πολλούς ανθρώπους και επίσης η αντίσταση για μη - αλλαγή είναι ακόμα μεγαλύτερη από την Εταιρία (που λένε και στις ταινίες :P )....
karma έχω πολλές φορές ακούσει για επίπεδα που υπάρχουν στο σύμπαν και σε ποια ανήκει η γη, αλλά έχω την εντύπωση οτι κάθε φορά βλέπω και διαφορετικό αριθμό... :confused:
Θα μπορούσες να μας δώσεις μερικές πληροφορίες σχετικά με αυτά τα επίπεδα...?Αγαπητή Ophelia
Λέγεται πως τα επίπεδα είναι εννέα. Στους πλανήτες, όμως, σταματούν στο εφτά. Το όγδοο και το ένατο ανήκουν σε άλλες σφαίρες, σε ψυχές, δηλαδή, που δεν ενσαρκώνονται πια.
Η γη ανήκε στην τρίτη βαθμίδα, από το αρχικό Σχέδιο εξέλιξης. Συνέβησαν, όμως, κάποιοι παράγοντες που την υποβίβασαν στο μηδέν! Γι' αυτό και έχει χτυπήσει "κόκκινο"! Μια ματιά γύρω μας θα μας πείσει...
Επάνω σε αυτό, αν σε ενδιαφέρει, υπάρχει ανάλογη δημοσίευση σε μία από τις σελίδες μου και μπορώ να σου στείλω το σύνδεσμο.
Οταν λες <<καποιοι παραγοντες>> τι ακριβως εννοεις?
Οταν λες <<καποιοι παραγοντες>> τι ακριβως εννοεις?Σωστός ο συλλογισμός σου!
Θα το αφήσω λιγάκι ακόμα έτσι... για να γίνει συζήτηση....!
Να δούμε τι πιστεύει ο καθένας επάνω σε αυτό...
Και μετά... θα το αποκαλύψω! :) :o
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.