Επιστροφή στο Forum : Η Κοινωνία του 2022
Knight_Of_Creation
23-05-08, 23:25
Ότι θα γράψω παρακάτω είναι μια "προφητική" μου πρόβλεψη για ότι έρχεται λείαν συντόμως στις κοινωνίες και στις ζωές μας. Μια όχι και τόσο πρόβλεψη μιας και είμαι βέβαιος για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα αν δεν υπάρξει άμεση αντίδραση άνευ κομματικών διχασμών και ψευτο-ιδεολογικών λόγων στην χώρα μας... Η κοινωνία που θα περιγράψω θα είναι η καθημερινότητα της Ελλάδος του τότε...Μα και ένα κομμάτι της κοινωνίας στο μεγαλύτερο κομμάτι της Ευρώπης και κυρίως της Αμερικής...Για αυτό δείτε το σφαιρικά και όχι μόνο στο πλαίσιο της Ελλάδος που έρχεται που θα παρουσιάσω ευθής αμέσως.
Η Ελλάδα του 2022
Απο που να ξεκινήσει κανείς για να περιγράψει τα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μου... Ποια πατρίδα μου δηλαδή...Αυτή η έννοια με έφερε στο περιθώριο...Αυτή η έννοια του πατριώτη με έφερε σήμερα σαν αυτο-εξόριστο στην αυτο-οργανωμένη κοινωνία που έχουμε λίγα χιλιόμετρα έξω απο την πρωτεύουσα...και είναι μέρος πολλών αυτόνομων οικισμών σε ότι απέμεινε εδαφικά απο την Ελλάδα. Ας ξεκινήσω να περιγράφω τα γεγονότα ένα προς ένα λοιπόν...
1ον) Η Μακεδονία και η θράκη πλέον δεν είναι κομμάτι της Ελλάδος...Η Μακεδονία είναι ένα ανεξάρτητο κρατίδιο πολυπολιτισμικό που ο στρατός των Η.Π.Α είναι "εγγυητήριος" δύναμη σταθερότητος και ασφάλειας στην περιοχή... Αυτο συνέβη μόλις 5 χρόνια πριν και ακόμα να το χωνέψουμε...Κύματα προσφύγων Ελληνικών πληθυσμών ήρθανε προς τα νότια..Τα σύνορα πλέον είναι στα Τέμπη. Το τέλος για την ένδοξη γή των Ελλήνων "Μακεδόνων" είναι πλέον γεγονός. Η Θράκη πρίν 8 χρόνια το έτος 2012 ανεξαρτητοποιήθηκε μετά απο πιέσεις και μικρο-εξεργέσεων του αυξημένου ποσοστού τούρκων στην περιοχή και η διεθνής κοινότητα άκουσε τις κραυγές της τουρκίας πως η Θράκη πρέπει να ανεξαρτητοποιηθεί. Σύντομα άκουσα πως θα γίνει ένωση με την Τουρκία ύστερα απο δημοψήφισμα στην πρωτεύουσα Ξάνθη... Μαζί με την ένωση της Θράκης θα εορταστούν και τα 9 χρόνια προσαρτήσεως της Χίου , της Λέσβου. της Σάμου και της Σαμοθράκης στην Τουρκία ύστερα απο τον 3ημερο πόλεμο του 2013. Η Ελλάδα έχει σύνορα μέχρι τα Τέμπη προσωρινά έως ότου βρεθεί λύση και απο τις απαιτήσεις των Αλβανών για την περιοχή των Ιωαννίνων και της Τσαμουριάς. Μεγάλα κύματα μετανάστευσης απο τους Αλβανούς λαμβάνουν χώρα εδώ και χρόνια προς εκεί. Πολλά ένοπλα σώματα αλβανών έχουν δημιουργηθεί τόσο στην κύρια ενδοχώρα όσο και προς εκείνα τα μέρη τρομοκρατόντας και σκορπόντας τον πανικό..Το Ελληνικό στοιχείο οικονομικά εξαντλημένο και ξεχασμένο αναγκάστηκε να στραφεί προς Νότο για ένα καλύτερο αύριο...
2ον) Οικονομική Ανέχεια...
Το Πετρέλαιο πλέον κοστολογείτε στα 5 ευρώ το λίτρο...Κανένας δεν έχει την δυνατότητα να κυκλοφορήσει με αυτοκίνητο. Έγινε είδος πολυτελείας πια αυτό..Θυμάμαι τις εποχές που αγοράζαμε συνεχώς αμάξια και κυκλοφορούσαμε ανέμελοι...Ποιός να μας το έλεγε πως θα ερχόταν αυτές οι εποχές... Το χειμώνα ζεσταινόμαστε με ξύλα και ηλιακούς συλλέκτες (για όσους έχουν την πολυτέλεια να έχουν έναν)...Η πείνα και η εξαθλίωση είναι πανταχού παρούσα στους δρόμους της Αθήνας...Μόνο η Ελίτ που είναι κλεισμένη στο Κολωνάκι, την Κηφισιά και την Εκάλη έχει σαφώς καλύτερη μοίρα...Αλλά εκείνοι μας έχουν ξεχασμένους και περιφρονημένους... Τι να πείς...Εμείς τους το επιτρέψαμε και αυτό... Νεαρά παιδιά πεινάνε...Γέροι πεινάνε...Τέτοια κατάσταση δεν έχουμε ξαναζήσει...Τραγικό...
3ον) Γεννήσεις Ελληνοπαίδων και Μεταναστευτικό
Οι Πολίτες του Ελληνικού κρατιδίου είμαστε γύρω στα 8.700.000 και απο αυτούς το 35% είναι αλλοδαποί που έχουν κάθε δικαίωμα στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι, κάθε πρόσβαση μέσω της παιδείας στο κρατικό σύστημα εξουσίας και στις δημόσιες υπηρεσίες, πλήρη πρόσβαση στον στρατό και στην αστυνομία. Η κατάσταση είναι απελπιστική...Είμαστε ξένοι στην ίδια μας την πατρίδα πια και όσοι τολμάμε να λέμε πως είμαστε Έλληνες που δεν ξεχνάμε τίποτα απο όσα συνέβησαν θεωρούμαστε εχθροί του πολυπολιτισμικού καθεστώτος και αποκαλούμαστε απο τα επίσημα χείλη της κυβέρνησης ώς...Τρομοκράτες...Το χειρότερο όλων όμως είναι πως το μισό κοινοβούλιο αποτελείτε απο ξένους και οι ενχώριοι πολιτευτές δεν κάνουν απολύτως τίποτα...λες και ποτέ δεν τους ένοιαξε για μας...Με αυτόν τον ρυθμό θανάτων και την θνησιμότητα λόγω πείνας να είναι στα 45 έτη πια προβλέπω την ολοκληρωτική εξόντωση του Ελληνικού πληθυσμού...Άσε που πολλοί έχουν εξοντωθεί ήδη εδώ και χρόνια στην συνείδηση και δέκτηκαν με πλήρη ηρεμία την νέα τάξη πραγμάτων...
4ον) Εγκληματικότητα
Τα γκέτο Πόλεων είναι εδώ και χρόνια πραγματικότητα... Η συνεχής αύξηση της εγκληματικότητος και η ολοένα και αυξανόμενη ομή βία σε συνδιασμό με την παντελή έλλειψη αστυνόμευσης οδήγησαν το κράτος να δώσει extra εξουσίες στις εταιρείες security και δικαίωμα οπλοφορίας και χρήση των όπλων στους υπαλλήλους τους...Οι ιδιωτικοί στρατοί είναι πλέον γεγονός ..οι Κάτοικοι απο κάθε 3ια οικοδομικά τετράγωνα συγκεντρώνουν χρήματα και πληρώνουν τις εταιρείες για να τους προστατεύουν με πύλες και οπλισμένο προσωπικό. Όσοι δεν έχουν τα ανάλογα χρήματα ζούν καθημερινά με την αβεβαιότητα και τον φόβο. Ομάδες -συμμορίες κάθε εθνικότητος είναι διάσπαρτες σε όλη την Αθήνα και την χώρα και οι Μαφίες είναι το δεύτερο κράτος εν κράτη...Πώς καταντήσαμε έτσι πραγματικά απορώ...και όλα έγιναν τόσο ξαφνικά... Σκεφτείτε πως πολλοί αλλοδαποί εργαζόμενοι των εταιρειών security συννενούνται με τους ομο-εθνής τους της Μαφίας και των συμμοριών και παρέχουν κάλυψη σε πολλές περιπτώσεις ληστειών ή δολοφονικών επιθέσεων..Πραγματικά σκορπάνε τον τρόμο...Κανείς δεν κυκλοφορεί δίχως άδεια μετά της 12...Η χούντα που μας λέγανε οι γονείς μας του 1970 φαντάζει οπτασία μπροστά σε αυτό που βιώνουμε εμείς σήμερα...
5ον) Ελληνικός Στρατός
Ο στρατός πλέον δεν είναι καν Ελληνικος...Είναι μισθοφορικός χρηματοδοτούμενος απο την κατάπτιστη Ε.Ε και τον χρησιμοποιεί ως χωροφύλακα της περιοχής... Ούτε ένοιαξε μεγάλο μέρος του στρατεύματος μας που χάσαμε την Μακεδονία και την Θράκη με το έτσι θέλω των Αμερικανών...Μεγάλο μέρος των Ελλήνων έχουν αποδεκτεί το γεγονός πως είναι πολίτες της Ε.Ε και της Νέας τάξης πραγμάτων..Το Έθνος πια αποτελεί λέξη ταμπού και απειλεί την ίδια την κοινωνία... Εποχές αδιανόητες μα απόλυτα αληθινές...
Η Αντίσταση
Μοναδική φωνή αντίστασης είναι όσοι Έλληνες δεν ανεχτήκαμε αυτήν την κατάσταση και δημιουργήσαμε αυτόνομες κοινωνίες είτε στα βουνά είτε σε ξεχασμένες γεωγραφικά περιοχές...Αναγκαστήκαμε όλοι να έχουμε απο ένα όπλο πάνω μας, να φρουρούμε τις μικρές κοινωνίες μας , να κάνουμε επελάσεις στις μεγαλουπόλεις όποτε έχουμε ανάγκη απο βενζίνα και να ζούμε κυνηγημένοι και απο το κράτος και απο τον στρατό της Ε.Ε. Μας κυνηγάνε επειδή δηλώνουμε Έλληνες και πως θέλουμε ξανά πίσω όσα χάσαμε...Εμείς όμως αποφασίσαμε να μην ξεπουληθούμε...Είμαστε δυστυχώς λίγοι αλλά είμαστε σαν οικογένεια... Πολλοί απο μας σκοτώνονται καθημερινά στις συγκρούσεις με τις εταιρείες security και με τους μπάτσους. Σκοτώνουμε και εμείς όμως πολλούς απο αυτούς και είναι παρήγορο...
Πόσο παρήγορο μπορεί να είναι όμως πως είμαστε μόνοι Εναντίων όλων...
Ενάντια στο κράτος...
Ενάντια στον Ευρωστρατό που έχει και Έλληνες στα σπλάχνα του (γιατι να μην έχει αφού πληρώνονται καλά χαχαχα)...
Ενάντια στις συμμορίες και τους μαφιόζους που ουσιαστικά κάνουν ότι θέλουν και έχουν κάθε πρόσβαση παντού...
Ενάντια στις οργανωμένες ομάδες Αλβανών Εθνικιστών που πολεμάνε για την Μεγάλη Αλβανία...
Πόσο θα αντέξουμε ειλικρινά δεν ξέρω...
Όμως κανείς μας δεν θα υποκύψει...
Κανείς μας δεν θα προσκυνήσει
Μακάρι στο παρελθόν κάποιοι να είχαν κάνει κάτι για αυτα που εμείς βιώνουμε σήμερα...ακόμα και το 2010...και το 2012...ακόμα τότε δεν ήταν αργά...Είμαστε Έλληνες όμως και οφείλουμε να παλέψουμε σαν Έλληνες. Η Ταν ή Επι Τας
----------------------------
Η άνωθεν ιστορία είναι καθαρά "επιστημονική" "φαντασία" όπως βλέπετε...Είναι το μέλλον όπως εγώ το βλέπω στα μάτια μου...Θα ήθελα τον σχολιασμό σας και να γίνει μια συζήτηση με βάση αυτήν
Το τοποθέτησα στην θεματολογία αυτή γιατί πιστεύω πως και την συνομοσιολογία εξυπηρετεί..και την παγκοσμιοποιημένη κοινωνία μας...
Ευχαριστώ
Daughter of God
24-05-08, 00:10
Εγω αγαπημενε μου Ιπποτη, σε βρισκω ΠΟΛΥ αισιοδοξο στις περιγραφες σου. Δεν ξερω, εγω τα φανταζομαι πολυ χειροτερα τα πραγματα. Οτι οι περισσοτεροι θα ειναι υποταγμενοι, και το ελληνικο κρατος διαλυμμενο, ειναι το λιγοτερο...
Καταρχην θα υπαρχει Ελληνας μεχρι τοτε? Γυρω γυρω περιμενουν ολοι σαν τα Κορακια να μας κατασπαραξουν. Και οχι δεν βλεπω φαντασματα και σκιες, και ουτε φανταζομαι. Αυτη ειναι η Μαυρη πραγματικοτητα. Ηδη η χωρα μας πουλιεται στους Ξενους υπο το καθεστος της Ειρηνης. Οι κωλοαμερικανοι παλι, οτι και να συμβει, αφορμη ψαχνουν για να κατηγορησουν την Ελλαδα, σε λιγο θα βηχουμε και θα μας πυροβολανε....( χουμορ κανω...εδωπα!)
Δεν ξερω, απλα ευχομαι να εχω πεθανει μεχρι τοτε, γιατι το τελος του θανατου ειναι πιο ηπιο, απο το τελος ενος τοσο μεγαλου πολιτισμου οπως του Ελληνικου!
Αγαπητέ Ιππότη...Αυτά που έγραψες μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση καθώς με επανέφεραν ξαφνικά στην πραγματικότητα. Το μέλλον ξεδιπλώνεται δίπλα μας και δεν το καταλαβαίνουμε. Ήδη πολλά από τα σημάδια αυτά εκδηλώνονται έμμεσα. Συμφωνώ σε ότι λες και συμμερίζομαι πως η Ελλάδα τελικώς θα διώκει τα ίδια της τα παιδιά. Βλέπεις όσο και να προσπαθήσεις καθετι σωστό και επικοδομοιτικό χάνεται.
Σχετικά με τις ελπίδες σωτηρίας... Ε, τι να μπορέσεις να σώσεις όταν στο σχολείο σου διδάσκεται η ιστορία υπό το πρίσμα της και καλά "αντικειμενικότητας". Τι να κάνεις όταν ακούς παντού γύρω πως οι πιο σοφοί άνθρωποι που πέρασαν από την ιστορία ήταν ομοφυλόφιλοι;; Τι να κάνει ένα παιδί που θέλουν να το πείσουν κάποιοι πως η αλήθεια βρίσκεται στις συναντήσεις του τώρα και όχι στην ιστορία του τότε...
Φυσικά πολλοί θα βρούνε τις προβλέψεις του αγαπητού Ιππότη με καχυποψία ακόμα και με αστεία διάθεση...Έχω απλά να πω πως καλό θα ταν να ανοιξουμε τα μάτια μας στην πραγματικότητα και όχι στην δήθεν"επανάσταση"...
Ιπποτη,
για τον "πολεμο του Ενος" εχεις ακουστα?
Εχω δει ατομο να τα βαζει με ολοκληρη κοινωνια (με ολα της τα στεγανα κι ολες τις αμυνες της) και οχι μονο να βγαινει κερδισμενος, αλλα να συμπαρασυρει μαζι του και πολλους πρωην επικριτες του.
Και αναφερομαι σε κατι αρκετα αναλογο σε αυτο που προσπαθεις να περιγραψεις...
Το καλο ειναι οτι οι μοναδες υπαρχουν κι ειναι και αρκετα αξιολογες.
Αμα ενωθουν αυτες οι μοναδες, μαυρο φιδι που τους εφαγε.
Knight_Of_Creation
24-05-08, 14:31
Αγαπητή Κόρη του Θεού κάπως έτσι θα εξελιχθούν τα πράγματα κατ εμέ με βάση και τους υπολογισμούς των αντιδράσεων απο πλευράς Ελληνικού λαού. Δεν τρέφω κάποια ελπίδα για κάποια έλευση , η κάποια εξωκοσμική παρέμβαση που θα σώσει το τομάρι του ΝεοΈλληνα. Αφου δεν σηκώνεται απο την καρέκλα ο ίδιος και δεν σοβαρεύεται επιτέλους η κατάσταση εκεί οδηγείτε. Για εμένα ξέρω πως θα είμαι στους λεγόμενους "τρομοκράτες" που αναφέρω στην ιστοριούλα μου. Για όλους τους υπολοίπους ότι τους φωτίσει ο εαυτός τους ας πράξουν όταν έρθει εκείνη η ώρα.
Φίλε lifo ευχαριστώ για το σχόλιο σου... Ναι έχεις δίκιο ήδη εκδηλώνονται τα βασικά σημάδια αυτής της εποχής..Αρκεί να μπορείς να το δείς...Είναι ένα κράγμα ταινιών το μέλλον του ανθρώπου... ένα κράγμα απο δικαστή Dred, Mad Max και Robocop (περι του Robocop για τους ιδιωτικούς στρατούς security και την όλη κατάσταση). Φυσικά δεν θα είναι το ίδιο όμως για όλες της περιοχές της Ευρώπης η της Αμερικής... Πάνω κάτω αυτή η κατάσταση θα επικρατεί όμως...Το μόνο σίγουρο είναι πως οι οικονομικά "ανώτεροι" θα ζούν σε περιοχές με απόλυτη φρούρηση μη σου πω και με τείχοι για να μην έχουν επαφή με τους "άξεστους" που θα ζούν απο έξω απο αυτά...
Akirav αν θα ήθελες, διευκρίνισε μου και ανέπτυξε μου αυτό που λές για τον "πόλεμο" του Ενός...Ίσως να έχω ακούσει κάτι αλλά δεν καταλαβαίνω κάτι ιδιαίτερο όπως το διατυπώνεις...
Οι Μονάδες που λες αξιόλογες μπορεί ενδεχομένως να είναι και αποφασισμένες για όλα...Μα δυστυχώς θα είναι "Εναντίων Όλων" και θα είναι πολύ λίγοι σε αριθμό...
Grigorios o Ellhn
24-05-08, 20:57
Κάτι πρωτότυπο, πέραν αυτών των σεναρίων (που έχουν ήδη ακουστεί με διάφορες παραλλαγές εδώ και χρόνια) υπάρχει μήπως?
Υ.Γ. Το τέλος έρχεται όταν το αποδέχεσαι.....όποιος το έπιασε το έπιασε...
Grigorios o Ellhn
24-05-08, 21:14
Κι επειδή εδω μέσα δεν πιστεύω να βρώ κάποιον με διαφορετική γνώμη, θα παραθέσω τη δική μου, ώς εναλλακτική επιλογή των όσων παρατέθηκαν στην αρχή....
1) Τα Βαλκάνια είναι πλέον τμήμα της Ένωσης...Μετακινήσεις πληθυσμών υπάρχουν, όχι όμως σε ιδιαίτερα αξιομνημόνευτο βαθμό. Τα κρατίδια των Σκοπίων και του Κοσόβου έχουν διαλυθεί με άνωθεν ευλογίες πολύ πρίν την ημερομηνία που μας αφορά. Και φυσικά η χώρα μας δεν έχει χάσει τίποτα σε σχέση με πρίν, ούτε όμως έχει κερδίσει. Παράλληλα, ακόμα διαδραματίζονται αερομαχίες πάνω απο το Αιγαιό, με ένα σωρό άδικα θύματα σε καιρό ειρήνης...
2) Η οικονομική ανέχεια είναι το μόνο στο οποίο δεν μπορώ να απαντήσω. Τυχαίναι να ασχολούμαι επαγγελματικά στον οικονομικό κλάδο, και προβλέπω και εγώ δύσκολες μέρες...Δεν πιστεύω όμως ότι δε θα έχουμε να φάμε...Σίγουρα θα υπάρχει φως μέσα στο σκοτάδι.
3) Η υπογεννητικότητα είναι σημαντικό θέμα. Με την είσοδο μεταναστών με τον ίδιο περίπου ρυθμό όπως και σήμερα, ούτε οι πληθυσμιακές αναλογίες θα αλλάξουν εις βάρος μας, ούτε θα κινδυνεύουμε να γίνουμε μειονότητα. Κι αν η Πολιτεία των Ελλήνων κοιτάξει να αφομοιώσει, και όχι να περιορίσει τους όποιους μετανάστες, αυτό προς όφελός μας θα είναι.
4) Για ποιό λόγο να υπάρξει άυξηση της εγκληματικότητας σε τόσο μεγάλο βαθμό? Θα μου πείτε, με τα παιχνίδια που παίζουν τα σημερινά 15χρονα στα PC, φυσικό είναι εν μέρει. Δε νομίζω όμως ότι θα υπάρξουν αξιοσημείωτες μεταβολές, κι αν παρ'όλα αυτά υπάρξουν, θα οφείλονται στη φτώχεια και την ύφεση, και οχι σε μετανάστες. Παρεμπιπτόντως, Ιδιωτικοί στρατοί σε τέτοια έκταση δέν υπάρχουν ούτε στην Αμερική, με τα όσα προβλήματα έχει....Γιατί εδώ να είναι χειρότερα?
5) Στρατιωτική θητεία στους 6 μήνες (ανάθεμα, νωρίς πήγα), και ημιεπαγγελματικός στρατός, οργανωμένος και διοικούμενος απο σοβαρούς ανθρώπους στα πλαίσια της Ένωσης. Ο δε οργανισμός του Βορειοατλαντικού συμφώνου θα αντιμετωπίσει μεγάλη κρίση μέσα στην ερχόμενη δεκαετία.
Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία.....και στο κάτω, αν δε σας φτάνουν όσα έγραψα, το ιστορικό επίγραμμα που γράφεται στο τέλος κάθε καταχώρησής μου, μπορεί να είναι κι αυτό μια απάντηση....
Knight_Of_Creation
25-05-08, 14:24
Κάτι πρωτότυπο, πέραν αυτών των σεναρίων (που έχουν ήδη ακουστεί με διάφορες παραλλαγές εδώ και χρόνια) υπάρχει μήπως?
Υ.Γ. Το τέλος έρχεται όταν το αποδέχεσαι.....όποιος το έπιασε το έπιασε...
Αγαπητέ Γρηγόριε...
Τα ίδια σενάρια περίπου ακουγόντουσαν και στις κοινωνίες του 1900 όπου αναμένανε μια τεράστια καταστροφή... Και ναι ήρθε η καταστροφή αυτή με τα γνωστά αποτελέσματα των 2 παγκοσμίων πολέμων και των αλλεπάλληλων συγκρούσεων. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και τώρα. Δεν είναι θέμα απαισιοδοξίας αλλά κοινής λογικής και σε βάθος μελέτης των δεδομένων και των γεγονότων. Για εμένα καλώς η κακώς αυτή είναι η μελλοντική κοινωνία πάνω κάτω. Την έχω αποδεκτεί και την αναμένω και παράλληλα όπου είμαι παλεύω σαν ατομική μονάδα να την ανατρέψω με τους δικούς μου ελάχιστους τρόπους. Ένας απο αυτούς είναι και αυτός. Το τέλος είναι αναπόφεκτο όταν δεν αγωνίζεσαι για να το αποτρέψεις..και κανείς δεν σου εγγυάτε πως αν αγωνιστείς θα τα καταφέρεις παράλληλα. Τουλάχιστον όμως θα έχεις προσπαθήσει.
Σέβομαι πλήρως την οπτική σου για τα γεγονότα όπως την παρέθεσες στο δεύτερο συναπτό μύνημα σου . Μα απο την πλευρά μου μπορώ να σου πώ μόνο το εξής : Το μέλλον δεν το κρίνουμε με βάση το τώρα, ούτε εξ ιδίων τα αλλότρια. Το μέλλον το μελετάμε με βάση το πρόσφατο παρελθόν...Σύνολο στοιχείων και γεγονότων, συμπεριφορές και αντανακλαστικά ενδιαφερομένων και το που οδηγούνε όλα αυτά...
Να είσαι καλά
Μια χαρά τα λες φίλε Knight!
Αλλά όπως λέει και η Daughter of God, είσαι ίσως λίγο αισιόδοξος, από την άλλη βεβαία μπορεί τα πράγματα να είναι και καλύτερα..
Είναι αλήθεια πως κάποια πράγματα έχουν μπει σε κίνηση από πολύ παλιά, είναι αλήθεια πως οι σημερινοί άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για τίποτα εκτός από την Eurovision ( :D απλό παράδειγμα ), είναι επίσης αλήθεια πως δεν πρόκειται να γίνει τίποτα για να σταματήσει έως ότου οι άνθρωποι δουν την καταστροφή και την υποδούλωση με τα ιδία τους τα μάτια. Αλλά ακόμα και τότε, αλήθεια, θα μπορέσει κανένας από τους ''trendιδες'', τους ''emo'' και όλους αυτούς τους ανόητους να κάνει κάτι εκτός από το να σκύψει και άλλο? Δεν νομίζω! Μονό ίσως λίγοι, ''εκλεκτοί'', να κάνουν κάτι, για αυτόν τον άμοιρο κόσμο, και όχι μονό την Ελλάδα. Η Ελλάδα για μένα έχει χαθεί, όλα παίζονται πίσω από την πλάτη των ''υπάλληλων'', των ανθρώπων, δεν υπάρχει αυτό που λέμε πια ΤΙΜΗ! ΔΟΞΑ! Τίποτα, πως μπορείς να αγωνιστείς για μια ''πουλημένη'' χωρά?
Αλλά όπως λες και εσύ, οφείλουν αυτοί οι λίγοι να αγωνιστούν για την Ελλάδα, και εδω θα συμφωνήσω! Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ!
Iππότη της Δημιουργίας,το γραπτό σου θυμίζει εξαιρετικά,χωρίς να ταυτίζεται,ένα υπό συγγραφή μυθιστόρημα ενός πολύ στενού μου προσώπου που το ξεκίνησε προ λίγων εβδομάδων.
Μου κάνει εντύπωση η συγχρονικότητα. :)
Καλημέρα και καλή βδομάδα!
Κι εγώ φίλε Ιεροφάντη σε μερικά σε βλέπω αρκετά αισιόδοξο και σε μερικά υπερβολικό.
Το 2022 πιστεύω πως είναι αρκετά μακρυά μας.
Πολλά γεγονότα, κυριώς οικονομικά, θα μας προλάβουν πολύ νωρίτερα.
1) Γεωγραφικά, δεν πιστεύω να αλλάξουν τα σύνορά μας.
Για να αλλάξουν, θα πρέπει να προηγηθεί πόλεμος, πράγμα που δεν πιστεύω να υπάρξει μιας και είμαστε υπό την ασπίδα της ΕΕ.
(δεν μιλώ για ΝΑΤΟ όπου όλα είναι πιθανά)
Τα Σκόπια θα συρικνωθούν ακόμη περισσότερο πιστεύω.
2) Η υπογεννητικότητα σε συνδυασμό με την συνεχή εισροή μεταναστών, θα μειώσει την πλυθησμιακή ψαλίδα αλλά όχι οτι θα είμαστε λιγότεροι.
Απλά οι δεύτερες γενιές των μεταναστών που μεγαλώνουν τώρα, επειδή έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν & εκλέγεσθαι, σίγουρα θα βγάλουν για αρχή ένα αλβανόφωνο κόμμα μέσα στην βουλή.
3) Η εγληματικότητα ούτως ή άλλως είναι υπερβολικά αυξημένη και σήμερα.
Θα συνεχίσει να αυξάνεται με ραδαίους ρυθμούς, όχι τόσο εξαιτίας των μεταναστών, αλλά εξαιτίας και των Ελλήνων που θα ζούνε μέσα στην φτώχεια και την ανέχεια και κυρίως εξαιτίας της ανικανότητας του κράτους.
4) Ο στρατός δεν μ'ενδιαφέρει. Μπορεί να γίνει επαγγελματικός για να καταπολεμήσει κάπως την ανεργεία που θα ξεπεράσει το 30%-35%.
Πάντως δε νομίζω να καταργηθεί η υποχρεωτική στράτευση.
5) Η Ελλάδα θα ασχολείται αποκλειστικά με τον τουρισμό και τις παροχές υπηρεσιών.
Η αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη θα μεγαλώσει το χρονικό διάστημα του καλοκαιριού (μπορεί να έχουμε 5-6 μήνες τον χρόνο καλοκαίρι) και η Ελλάδα θα παγειωθεί ως Νο1 τουριστικός προορισμός για πολλούς Ευρωπαίους.
(μαζί με την Τουρκία που θα κάνει αρκετά βήματα προόδου και συγχρονισμού)
Ήδη γίνονται πολλές προσπάθειες τα τελευταία 2 χρόνια και ήδη προσελκύουμε πολλούς πλούσιους τουρίστες από όλες τις χώρες της Ευρώπης, και ανατολικές.
...και πάμε στο ζουμί της υπόθεσης:
6) Υπερβολική Ακρίβεια και Φτώχεια - Οικονομική Ανέχεια και Εξαθλίωση.
Ποιό 2022? Το πολύ μέχρι το 2013-2015!
Το βαρέλι θα φτάσει τα 200$ μέχρι το τέλος του έτους - αρχές του 2009 και πολλοί κάνουν λόγο για 400$ στα επόμενα 5 έτη!!!
Ξένες επενδύσεις και κεφάλαια δεν έρχονται και από μόνοι μας οι Έλληνες δεν παράγουμε τίποτα.
Ήδη τα ελληνικά νοικοκυριά χρωστάνε το 55% του ΑΕΠ και συνεχίζουν να δανείζονται ολοένα και περισσότερο.
(γι'αυτό κι ακούμε καθημερινά για αύξηση της τάξης του 70% και 80% των καθαρών κερδών στις τράπεζες)
Το 70% των Ελλήνων αδυνατούν να εξοφλήσουν το δάνειό τους:
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economy_1_25/05/2008_271292
150.000 ακίνητα θα βγούνε στο σφυρί το 2008!
Υπερδιπλάσιος αριθμός από αυτόν του 2007.
(Πρόσθεσε +50.000 κατασχέσεις κάθε χρόνο)
Tο εξωτερικό χρέος από 250 δις που ήταν το 2006, έφτασε τα 310 δις στις αρχές του 2008!!!
Iστορικό ρεκόρ για το ελληνικό κράτος!
( όχι το ποσό που είναι ευνόητο, όσο ο ρυθμός αύξησης δανεισμού:
http://www.naftemporiki.gr/news/story.asp?id=1507564 )
Το κόστος ζωής θα είναι πολύ υψηλό και οι μισθοί δεν θα φτάνουν ούτε για τα απολύτως αναγκαία.
Το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων θα συρικνωθεί κατά πολύ και μόνο οι έχοντες και οι κατέχοντες θα μπορούν να διασκεδάζουν 1-2 φορές την εβδομάδα.
Αν αυτή την στιγμή κάποιοι βολεύονται με τα 1000-1500Ε, σε 2-3 χρόνια δεν θα τους φτάνουν ούτε για τα βασικά τους έξοδα.
Εκτός φυσικά αν αυτοί που λένε οτι 1000Ε τους φτάνουν και τους περισσεύουν, συνεχίζουν να μένουν σε δωρεάν σπίτι (είτε στο πατρικό με τους γονείς τους, είτε σε κληρονομιά από καμιά γιαγιά) και τους στέλνει και η μανούλα τους κανα πιάτο φαί.
Εσύ κι εγώ φυσικά θα ξαπλώνουμε ανάσκελα από την πείνα! :D
Όσο για την αντίσταση...
δε νομίζω να γίνει τίποτε απολύτως.
Θα συνεχίζουμε να λειτουργούμε με την ίδια λογική, θα συνεχίσουμε να έχουμε την ίδια νοοτροπία, ωχαδερφισμός και ζαμανφουτισμός θα παγιωθούν ως φιλοσοφίες στις συνειδήσεις όλων μας (εδώ τρίζουν τα κόκκαλα των αρχαίων Ελλήνων), το ραγιάδικο DNΑ, αποτέλεσμα του 400χρονου-500χρονου τουρκικού ζυγού θα κάνει καλά την δουλειά του, η τεχνολογία φυσικά θα εξελίσσεται με αλματώδεις ρυθμούς, οπότε Καρφούρ και Κωτσόβολος θα πουλάνε Plasma 42άρες τηλεοράσεις με 100Ε και πολύ βολικό τηλεκοντρόλ για το χέρι, πανάλαφρο και με ένα απλό άγγιγμα θα αλλάζει κανάλια ακαριαία, και τα ΙΚΕΑ και λοιπά πολυκαταστήματα, θα πουλάνε σε τιμή κόστους με 50Ε, υπεραναπαυτικούς καναπέδες που θα βουλιάζεις μέσα ολόκληρος και θα απολαμβάνεις τον Ευαγγελάτο, τον Χατζηνικολάου και τον Τριανταφυλλόπουλο της εποχής εκείνης!!!
Αυτά σε γενικές γραμμές και πιστεύω πιο νωρίς, μέχρι το 2015 το πολύ!
Αα, ξέχασα να πω πως πιστεύω πως μέχρι το 2015 το ασφαλιστικό μας σύστημα θα περάσει μεγάλη κρίση και τα ταμεία θα αδυνατούν να πληρώνουν τις συντάξεις πολλών Ελλήνων.
Το 2022 που λες, θα έχουν καταρεύσει πλήρως τα ασφαλιστικά ταμεία!
Για το 2022 ειδικά, προτείνω να δείς την παρακάτω ταινία του 1973 που κι αυτή αναφέρεται στο 2022! και σε πολλά σημεία είναι αρκετά προφητική (όπως εξάλλου και άλλες παλαιότερες ταινίες):
http://www.imdb.com/title/tt0070723/
(κυκλοφορεί σε p2p και υπάρχουν κι ελληνικοί υπότιτλοι)
Αν βάλεις μέσα και την θεωρία της συνωμοσιολογίας των ελιτιστών περί μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού, τότε η ταινία είναι όντως "προφητική". :)
Ώραία είναι όλα αυτά που λέτε δεν έχω να προσθέσω κάτι συγκεκριμένο, να πώ κάτι λίγο έως πολύ off topic για τον τουρισμό, μπείτε λίγο στην ιστιοσελίδα του τουρκικού τουρισμού και δείτε λίγο την αφίσσα που διαφημίζεται παγκοσμίως και στη Ελλάδα και πείτε αν θα μπορούσαν αυτές οι φωτογραφίες να βρίσκονται και στην ελληνική αντίστοιχη αφίσσα? Και αυτοί από τους προγόνους μας ζούνε, βέβαια ΄διαστρεβλώνουν τα ιστορικά στοιχεία αλλά τι μας νοιάζει εμάς (κυβέρνηση) ε? Θυμηθείτε σε λίγα χρόνια θα λένε ότι αυτοί είναι απόγονοι των Ιώνων και Αιολών και ότι κατοικούσαν εκεί από αρχαιοτάτων χρόνων.
Grigorios o Ellhn
26-05-08, 18:35
Συγχωρέστε με για την λίγο άσχετη παρέμβαση, αλλά αναφορικά με την παραπάνω καταχώρηση, να μην ξεχνάμε και τον αρχαίο Τούρκο επικό ποιητή που λεγόταν Ομέρ (η Χομέρ)...Ε, ρε βούρδουλα που θέλουν μερικοί....
Akirav αν θα ήθελες, διευκρίνισε μου και ανέπτυξε μου αυτό που λές για τον "πόλεμο" του Ενός...Ίσως να έχω ακούσει κάτι αλλά δεν καταλαβαίνω κάτι ιδιαίτερο όπως το διατυπώνεις...
Πολεμος του Ενος:
Ειτε θα νικησει ειτε θα αφανιστει...
Δεν υπαρχει ενδιαμεση κατασταση.
Φαινεται ετσι η πιστη και η προσηλωση στον τελικο σκοπο.
Και (προσωπικη αποψη) η πιστη στο δικαιο του σκοπου ειναι το μονο που χρειαζεται για να συμπαρασυρει και τους πολεμιους του.
Knight_Of_Creation
03-06-08, 22:08
Iππότη της Δημιουργίας,το γραπτό σου θυμίζει εξαιρετικά,χωρίς να ταυτίζεται,ένα υπό συγγραφή μυθιστόρημα ενός πολύ στενού μου προσώπου που το ξεκίνησε προ λίγων εβδομάδων.
Μου κάνει εντύπωση η συγχρονικότητα. :)
Μόλις τελειώσει το μυθιστόρημα του ο φίλους σου και αν τυχόν εκδοθεί γράψε το όνομα του βιβλίου εδώ να το αγοράσω τότε..Θα πρέπει να είναι εξαιρετικό αν έχει και ανάλογη πένα ο φίλος σου...
Αρχική Δημοσίευση απο akirav
Πολεμος του Ενος:
Ειτε θα νικησει ειτε θα αφανιστει...
Δεν υπαρχει ενδιαμεση κατασταση.
Φαινεται ετσι η πιστη και η προσηλωση στον τελικο σκοπο.
Και (προσωπικη αποψη) η πιστη στο δικαιο του σκοπου ειναι το μονο που χρειαζεται για να συμπαρασυρει και τους πολεμιους του.
Κατάλαβα πως το θέτεις και τι θέλεις να πείς ...
αλλά προς το τελευταίο σκέλος έχω μεγάλες ενστάσεις... Η πίστη είναι ποιο δυνατή και από την Φωτιά αλλά πίστη δίχως μέσα και όπλα δεν είναι τίποτα...
Δυστυχώς δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα...
Knight_Of_Creation
11-07-08, 22:04
Στις σκέψεις μου στο παρόν θέμα τόνισα πως προυπόθεση βασική συν όλων των άλλων είναι να υπάρξει αύξηση της εγκληματικότητος σε συνδιασμό με την ανεπαρκή εως ανύπαρκτη αστυνόμευση!
Για του λόγου το αληθές και το επόμενο "αρθρο της Ελληνικής επικαιρότητος"
----------------------------------------------------------------------------
Δραματική αύξηση παρουσιάζουν τα ποσοστά της εγκληματικότητας σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στο φως το υπουργείο Εσωτερικών. Όμως, όπως φαίνεται το «τοπίο» αλλάζει αφού η βαριά εγκληματικότητα (π.χ. δολοφονίες) μειώνονται ενώ αυξάνεται κατακόρυφα το «μικροέγκλημα», καθώς όλο και αυξάνονται οι δράστες που οδηγούνται σε εγκληματικές πράξεις λόγω ανέχειας.
Όπως δείχνουν τα στοιχεία, η «βαριά» εγκληματικότητα όπως τα περιστατικά ανθρωποκτονιών δείχνει να περιορίζεται τόσο σε σχέση με το 2007, όσο και με τα δεδομένα σε βάθος δεκαετίας. Τα νέα εγκλήματα έχουν στόχο το κινητό τηλέφωνο, το πορτοφόλι, τις κλοπές σε μηχανάκια κ.α.
Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι μεγάλη αύξηση παρουσιάζει το λαθρεμπόριο, οι απάτες και οι πλαστογραφίες. Οι τελευταίες μάλιστα αυξήθηκαν 690% μέσα σε μία δεκαετία. Επίσης, μεγαλώνουν σημαντικά τα ποσοστά των παραβάσεων που σχετίζονται με τα ναρκωτικά.
Επίσης, τα εγκλήματα με δράστες, ανθρώπους που ταλαιπωρούνται από ανέχεια παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη ιστορική αύξηση των τελευταίων ετών.
Διπλασιάστηκαν οι ληστείες από πέρυσι
Όσον αφορά το πρώτο εξάμηνο του 2008 τα στοιχεία δείχνουν κατακόρυφη αύξηση σε εγκλήματα κατά της περιουσίας. Είναι ενδεικτικό ότι, σε σχέση με το αντίστοιχο πρώτο εξάμηνο του 2007, φέτος αυξήθηκαν κατά 43,4% οι ληστείες και κατά 21,8% οι διαρρήξεις.
Με ετήσια αύξηση 3% «τρέχει» η εγκληματικότητα στην Ελλάδα
Όπως μάλιστα δείχνει η έκθεση της Eurostat για την εγκληματικότητα στην Ευρώπη, η χώρα μας είναι από τις λίγες χώρες που στους γενικούς δείκτες εγκληματικότητας παρουσιάζουν συνεχή αύξηση τα τελευταία δώδεκα χρόνια, με ετήσιο ρυθμό της τάξεως του 3%. Σημειώνεται ότι με το ίδιο ποσοστό τρέχει η εγκληματικότητα στην Κροατία και σε άλλα κράτη-μέλη του πρώην ανατολικού μπλοκ.
Μάλιστα στη γενική εγκληματικότητα, βλέπουμε ότι από το 1998, οι ληστείες τραπεζών έχουν αύξηση 138%, οι απάτες 175% και οι βιασμοί 52%.
Παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών
Αύξηση 15% παρουσιάζουν και τα στοιχεία για τις παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, για το πρώτο εξάμηνο του 2008. Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2008 υπολογίζεται ότι 116 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, από τους οποίους 43 στη Θεσσαλονίκη, 34 στην Αθήνα και 39 στην υπόλοιπη Ελλάδα.
www. cosmo.gr
Knight_Of_Creation
27-07-08, 17:21
To σενάριο που περιέγραψα στο παρόν θέμα δεν ειναι μόνο δικό μου...
Θα συνεχίσω να εμπλουτίζω το παρόν θέμα προς χάρην της αφυπνίσεως σε πρακτικό επίπεδο...
Στο οτι Το Κράτος Είναι πια ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 100%
Παραθέτω ένα άρθρο του κωνσταντίνου Π.Ρωμανού
Καθηγητή Πανεπιστημίου Αιγαίου που δημοσιεύθηκε στο φύλλο της 22ας Ιουνίου 2008 της εφημερίδας Το Παρόν.
Εδώ παραθέτω το πρώτο μέρος του άρθρου και σε αμέσως επόμενο μύνημα το δεύτερο μέρος...
--------------------------------------------------------------------------
Μέρος 1ον
Πολλά μεγάλα προβλήματα του Ελληνικού Έθνους έχουν γίνει πλέον ορατά σε όλους εκτός από την πολιτική ηγεσία, η οποία, παρακάμπτοντας τον κοινό νου, στοχεύει επίμονα αλλού. Αυτό δημιουργεί σε κάποιους την απορία μήπως η ηγεσία είναι τόσο εξωκοσμική, τόσο αθώα, που πραγματικά αδυνατεί να συλλάβει ειδικά το προφανές.
Ως εξ αυτού, αναπτύσσεται εις το διηνεκές μια «συμβουλευτικού» τύπου αρθρογραφία, από καλούς ανθρώπους οι οποίοι δεν κουράζονται να επαναλαμβάνουν γνωστά πράγματα, προτρέποντας, εκλιπαρώντας ή απειλώντας τους υπεύθυνους να δράσουν. Η αγαθή πρόθεση των κυβερνώντων υπέρ του Έθνους, του λαού, του δικαίου κ.λπ. προϋποτίθεται. Λίγη πληροφόρηση τους λείπει μόνο, ίσως και λίγη θέληση να υπερνικήσουν την αδράνεια. Αν τους τα παράσχουμε, τι θα τους εμποδίσει πλέον να δράσουν υπέρ του κοινού οφέλους;
Έτσι κάπως σκέφτεται και ο απλός άνθρωπος, όταν σε μικρό κύκλο προσφέρεται να κάνει την κριτική του, να βάλει νοερά σε τάξη τα κακώς κείμενα, να παροτρύνει τους κυβερνήτες να δράσουν επιτέλους όπως -έτσι νομίζει- θα επιθυμούσαν και οι ίδιοι, αν ήξεραν μόνο το πώς, για το καλό του τόπου.
Από καιρού εις καιρόν πέφτει κανείς παρά ταύτα επάνω σε κάποιον αυτόπτη μάρτυρα, κάποιο γεγονός και ντοκουμέντο που αποτελεί απόδειξη ότι οι ιθύνοντες όντως γνωρίζουν τα πράγματα πολύ καλά και αν αργότερα φάνηκαν να λένε ή να πράττουν τα αντίθετα, μόνο αθώοι δεν ήταν.
Ένα τέτοιο ντοκουμέντο είναι το πόρισμα της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων για το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος του Φεβρουαρίου 1993. Στην επιτροπή αυτή συμμετείχαν, εκτός από βουλευτές όπως ο Παναγιώτης Κρητικός, ο Στέλιος Παπαθεμελής, o Μιχαήλ Στυλιανού και ο Μανώλης Δρεττάκης, και οι κυρίες Ντόρα Μπακογιάννη και Φάνη Πάλλη-Πετραλιά.
Το πόρισμα ξεκινάει με την διαπίστωση ότι με την υπογεννητικότητα το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος «παίρνει τεράστιες εθνικές διαστάσεις που μπορούν να απειλήσουν την εθνική μας ανεξαρτησία και εδαφική ακεραιότητα». Η πτώση του δείκτη γεννητικότητας από 2,09 το 1982 σε 1,4 το 1990, συνεχίζει το πόρισμα, «απειλεί πλέον σοβαρά την ανανέωση και διαιώνιση της ελληνικής μας φυλής».
Ώστε το 1993 ακόμα και ο Συνασπισμός έβλεπε κινδύνους για την ελληνική φυλή, ενώ σήμερα αποφαίνεται ότι όποιος αμφισβητεί την ελληνικότητα των ... Πακιστανών ή των όποιων λαθρομεταναστών αποκτούν ελληνικά χαρτιά είναι ρατσιστής! Και η κ. Φάνη Πετραλιά εμάχετο το 1993 υπέρ της εθνικής μας ανεξαρτησίας και εδαφικής ακεραιότητας ως αγαθών υπό διακινδύσευσιν, ενώ η κ. Μπενάκη, ως πρόεδρος της Βουλής, δώδεκα χρόνια αργότερα εξηγούσε ψύχραιμα στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, εκπροσωπούσα τους τριακόσιους βουλευτές της Βουλής της Ελλήνων, ότι «τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν χάριν της ... ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στην διευρυμένη Ευρώπη»! Όντως, νέα μηνύματα κομίζει η πολιτική μας ελίτ για το Έθνος!
Το πόρισμα του 1993 αναφέρεται και στις συνέπειες της λαθρομετανάστευσης, αλλά με διαμετρικά αντίθετη θεώρηση από σήμερα: Αφού χαιρετίζει πρώτα την είσοδο ομογενών Ποντίων και Βορειοηπειρωτών στην Ελλάδα, των οποίων «οι κοινές πολιτιστικές ρίζες και η Ορθοδοξία βοηθούν πολύ στην προσαρμογή και αφομοίωσή τους από την ελληνική κοινωνία», καταγγέλλει την «αθρόα είσοδο λαθρομεταναστών-αλλοδαπών, κυρίως μουσουλμάνων από αφρικανοασιατικές χώρες», που «δημιουργούν σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα (προστριβές στην αγορά εργασίας, αύξηση της εισφοροδιαφυγής με μεγάλες συνέπειες στους ασφαλιστικούς οργανισμούς, αύξηση εγκληματικότητας, διακίνηση ναρκωτικών κ.λπ.)».
Αυτοί «δεν μπορούν να προσαρμοστούν προς την ελληνική κοινωνία λόγω του τελείως διαφορετικού πολιτισμού του Ισλάμ». Για δες που καμώνεται σήμερα η πολιτική ελίτ ότι οι αλλοδαποί δήθεν θα σώσουν τα ασφαλιστικά ταμεία από την κατάρρευση! Και όσο για την εγκληματικότητα, ή μας καθησυχάζει ότι δεν αυξήθηκε, ή αποκρύπτει όνομα και χώρα καταγωγής των δραστών (για να μην τονωθεί, αναμφισβήτητα, ο «ρατσισμός» των θυμάτων, δηλαδή των Ελλήνων). Όσο για τα ναρκωτικά, το κράτος ασχολείται με την ήπια κάνναβη των Κρητικών (Ζωνιανά) και κλείνει τα μάτια στην επιθετική πολιτική πωλήσεων σκληρών ναρκωτικών από μαύρους και Πακιστανούς, καταμεσής στην πρωτεύουσα του κράτους, δύο δρόμους πίσω από την Ομόνοια! Αποτέλεσμα: Από 2.000 εξαρτημένους ηρωινομανείς το 1980, φτάσαμε αισίως στον αριθμό των ... 200.000 χρηστών, κυρίως μέσα στην νεολαία.
Ούτε ο εθνικός κίνδυνος από την λαθρομετανάστευση διέφυγε από τους συντάκτες του πορίσματος του 1993: «Τα πληθυσμιακά κενά που δημιουργούνται σε διάφορα γεωγραφικά διαμερίσματα (νησιά Αιγαίου, Ιονίου κ.λπ.)», μας εφιστούν την προσοχή, «υπάρχει ο κίνδυνος να καλυφθούν από αλλοδαπούς (κυρίως μουσουλμάνους) με εξαιρετικά δυσμενή επακόλουθα». Τι λες; Σήμερα δεν θεωρούν ούτε καν τους μουσουλμάνους ολόκληρης της Τουρκίας ως κίνδυνο για τα νησιά, γι' αυτό αγωνίζονται να βάλουν την Τουρκία στην Ευρώπη...
Knight_Of_Creation
27-07-08, 17:23
Μέρος 2ον
Επίσης, στέλνουν καθηγητές από την Αθήνα να τουρκοποιήσουν τους Έλληνες Πομάκους της Θράκης, σε αγαστή συνεργασία με το εκεί τουρκικό προξενείο. Ακόμα, επιτρέπουν στους Τσάμηδες, πρώην δωσίλογους, νυν λαθρομετανάστες, να εγκατασταθούν αθόρυβα στα παλιά τους σπίτια στην Ήπειρο, ώστε να υπάρχει εκεί αλβανικό προγεφύρωμα όταν το θέμα «Τσαμουριά» μετά την αναγνώριση του Κοσόβου θα τεθεί δυναμικά από αλβανικής πλευράς. Άλλαξε 180 μοίρες η κατεύθυνση του ανέμου στην ελληνική πολιτική ελίτ!
Οι κίνδυνοι που εγκυμονεί η ελληνική υπογεννητικότητα σε συνδυασμό με την λαθρομετανάστευση δεν διέφυγαν την προσοχή της διακομματικής επιτροπής που συνέταξε το ιστορικό μας πόρισμα: «Η επιδείνωση των δημογραφικών δεικτών, που άρχισε από το 1985, δημιουργεί σοβαρά πληθυσμιακά προβλήματα στην χώρα μας», λέει η επιτροπή και συνεχίζει: «Τα κενά που δημιουργούνται καλύπτονται κατά το μεγαλύτερο μέρος από ... μουσουλμάνους της Ασίας και της Αμερικής και από άλλους που εισδύουν παράνομα στον ελληνικό χώρο (και παραμένουν με ποικίλες ψευτοϊδιότητες, προσθέτοντας νέα προβλήματα)». Προβλήματα; Σήμερα λόγος γίνεται μόνο για ευεργετήματα. Ο Γ. Παπανδρέου, απευθυνόμενος στους Αφρικανούς λαθρομετανάστες, τούς ευχαρίστησε που ... επέλεξαν την Ελλάδα (!) και ακολούθησαν με ταυτόσημες δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών Π. Παυλόπουλου...
Το 1993 η Επιτροπή της Βουλής δεν εγνώριζε ακόμα τον πολυπολιτισμό ως έννοια, όμως δεν παρέλειψε να κάνει κριτική της ουσίας του: «Εάν για την ανανέωση του εργατικού μας δυναμικού και γενικά την πορεία της οικονομίας μας και των ασφαλιστικών ταμείων στηριχθούμε στους μετανάστες της Ασίας και της Αφρικής, πολύ γρήγορα θα δημιουργηθούν προβλήματα σοβαρά, με κοινωνικές και εθνικές προεκτάσεις, σύμφωνα με την εμπειρία των περασμένων δεκαετιών σε χώρες της Δ.Ευρώπης». Στο υποκεφάλαιο «διοικητικά μέτρα» η επιτροπή πάλι αποφαίνεται ότι «πρέπει να γίνεται αυστηρός έλεγχος για την νομιμότητα της εισόδου στην χώρα μας και για την νόμιμη παραμονή και απασχόληση», ενώ στο υποκεφάλαιο «Προτάσεις» η επιτροπή προτείνει «να τονώνεται σε κάθε κατάλληλη στιγμή η ελληνική παράδοση και το θρησκευτικό συναίσθημα (πρακτικά με πρωτοβουλία της Εκκλησίας)».
Είναι προφανές ότι και σ' αυτά τα θέματα η ελληνική ελίτ έχει πλέον -με πλήρη επίγνωση- πάρει την αντίθετη θέση, εφόσον και τον πολυπολιτισμό ευαγγελίζεται σε όλο το εύρος της εκπαίδευσης και της επίσημης ιδεολογίας και τα σύνορα αφήνει ανοιχτά και τους λαθρομετανάστες νομιμοποιεί (με ορίζοντα πολιτικών δικαιωμάτων) και τον εκλιπόντα Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο εδίωξε επειδή μόνον αυτός έθεσε σε εφαρμογή τις προτάσεις εκείνες του πορίσματος που ευρίσκοντο μέσα στην σφαίρα της ευθύνης της Εκκλησίας.
Ακόμα το 1999 η Ελλάδα ήταν κατά του πολυπολιτισμού, εφόσον σε προτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης να τον αποδεχθεί η Ελλάδα απάντησε τότε εγγράφως ότι τον απορρίπτει διότι «δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικώς». Όμως όλα άλλαξαν όταν το 2007 ο Σημίτης εδήλωσε ότι ο πολυπολιτισμός την εποχή της παγκοσμιοποίησης είναι θετικό φαινόμενο, το οποίο οφείλουμε να προωθήσουνε ενεργά.
Το κράτος πλέον ανοιχτά κατά του Έθνους και του Γένους των Ελλήνων!
Σημειωτέον ότι το πόρισμα της Διακομματικής Επιτροπής δεν αποσιώπησε τον αλβανικό κίνδυνο: Ο αλβανικός πληθυσμός σε όλα τα εδάφη των Βαλκανίων θα αυξηθεί -με την αλβανική γεννητικότητα- από 6 σε 12 εκατομμύρια περί το 2025, είπε η επιτροπή, δηλαδή θα είναι κατά 25% μεγαλύτερος του ελληνικού πληθυσμού. Η Αλβανία θα είναι η πιο νεανική χώρα της υφηλίου, ενώ η Ελλάδα η πιο γερασμένη των Βαλκανίων! Για να μην έχουμε ψευδαισθήσεις ως προς το τι σημαίνουν όλα αυτά, η επιτροπή του 1993 επισημαίνει ότι μέσα σε 45 χρόνια οι Αλβανοί διά της υπεργεννητικότητας από 50% έγιναν ως το 1990 77% του πληθυσμού του Κοσσυφοπεδίου. Την συνέχεια την γνωρίζουμε σήμερα πολύ καλά...
Εννοείται ότι όλες οι περαιτέρω υποδείξεις της επιτροπής υπέρ της βελτίωσης του δείκτη γεννήσεων των Ελλήνων αγνοήθηκαν από τις κυβερνήσεις έκτοτε, ή ελήφθησαν ακόμα και τα αντίθετα μέτρα: Ούτε ερευνητικά δημογραφικά ινστιτούτα και θέσεις στα ΑΕΙ για την δημογραφία δημιουργήθηκαν, ούτε δωρεάν κατοικία για τους πολύτεκνους δόθηκε, ούτε θέσεις εργασίας για τους νέους δημιουργήθηκαν, ούτε στηρίχθηκε η Ελληνίδα αγρότισσα, τα χωριά και οι κωμοπόλεις, ούτε οι γεννήσεις έγιναν δωρεάν με πλήρεις αποδοχές στις εγκύους Ελληνίδες, ούτε το Αιγαίο και η Θράκη ενισχύθηκαν.
Όχι, αντ' αυτών, προχωρήσαμε στον «Καποδίστρια Ι» και ετοιμάζουμε τον «Καποδίστρια ΙΙ», που θα περιθωριοποιήσει ακόμα περισσότερο τις παραδοσιακές αγροτικές κοινότητες, δημιουργήσαμε την γενιά των 700 ευρώ προκειμένου να φύγουν πάλι οι Έλληνες νέοι στην μετανάστευση (δες ειδήσεις σχετικά των «Financial Times»), γκετοποιήσαμε πλήρως τις πόλεις με τους λαθρομετανάστες και τους παραδώσαμε την ύπαιθρο χώρα να την νέμονται ως τις απόκρημνες βουνοκορφές, εγκαταλείψαμε υπέρ του «πολυπολιτισμού» την ελληνική παιδεία, επιτρέψαμε να πέσει ο δείκτης γεννήσεων στο 0,9. Το 1980 η Ελλάδα ήταν δεύτερη στον δείκτη γονιμότητας ανάμεσα στις χώρες της ΕΕ. Το 1999 κατείχε την 12η θέση. Και σήμερα;
«Χθες η Ελλάδα ήταν παιδότοπος, σήμερα είναι γηροκομείο, αύριο θα είναι νεκροταφείο» (Evangelos Rigos). Σε πέντε χρόνια οι αλλοδαποί μαθητές παρουσίασαν αύξηση 300%. Οι Έλληνες μαθητές είχαν μείωση 30%. Το 1980 είχαμε 1.000.000 παιδιά στο Δημοτικό. Το 2000 643.475. Σε 30 χρόνια δεν θα υπάρχει μαθητής στο Δημοτικό!
Στον λόγο της Ψαρούδα-Μπενάκη περί περιορισμού των εθνικών συνόρων και της εθνικής κυριαρχίας υπάρχει μια περαιτέρω παράγραφος που αναφέρεται στο πολίτευμα: «Τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές», λέει η πολιτική αυτή Πυθία, «καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των καθιερωμένων» (τι κρυπτική φράση και μετά τα βάζουμε με τους «συνωμοσιολόγους») «και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμαστεί ενδεχομένως από νέες μορφές διακυβέρνησης» (δηλαδή τι, δικτατορία με κοινοβουλευτικό μανδύα; Ας ερμηνεύσουν τον χρησμό όποιοι μπορούν).
Για τα ατομικά δικαιώματα μίλησε τελευταία στην Βουλή των Ελλήνων ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χατζηγάκης. Η εθνική κυριαρχία αντιστρατεύεται τα ατομικά δικαιώματα, είπε ο ρηξικέλευθος αυτός θεωρητικός. Οφείλουμε να την περιορίσουμε κατά τις επιλογές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου ... να προστατεύσουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα. Η κατάργηση της αυτονομίας της Ελληνικής Δικαιοσύνης με την υπαγωγή της στην ευρωπαϊκή (δημιουργία μονάδας «ευρωπαϊκής δικαστικής συνεργασίας» Eurojust) θα δώσει μόνη αυτή στο «δικαίωμα αυτό καθεαυτό» τον χώρο που απαιτεί για να «μπορεί να σταθεί».
Το Έθνος είναι για τον κ. υπουργό εμπόδιο στην Δικαιοσύνη, εφόσον, όπως είπε, «ο μεγαλύτερος εθνολόγος του 20ού αιώνα, ο Γκέλνερ, 'όλα τα έθνη είναι επιθετικά'. Ο εθνοτισμός όμως είναι καλός, είναι τα πολιτισμικά στοιχεία ενός λαού, τα ήθη και τα έθιμα και οι θρησκείες»...
Να ξεδοντιαστεί το Ελληνικό Έθνος, υποβιβαζόμενο σε γυμνή εθνότητα, δίχως την υπεράσπιση που προσφέρει το δικό του κράτος, όπως την εποχή της οθωμανικής δουλείας. Και να μοιράζεται με τις άλλες εθνότητες που προέκυψαν από την λαθρομετανάστευση τα πάλαι ποτέ ελληνικά εδάφη. Έως ότου εξαφανιστεί σύντομα από την υπογεννητικότητα και την ξενοκεντρική εκπαίδευση.
Και αν το Ελληνικό Έθνος δεν συμφωνήσει με τον ρόλο που η ελίτ έχει προβλέψει γι' αυτό; Μα, ας μην ξεχνάμε ότι δεν βρισκόμαστε στο 1993 του γνωστού μας πατριωτικού διακομματικού πορίσματος! Εν τω μεταξύ, το Κράτος έχει εξαγορασθεί και στραφεί εναντίον του Έθνους, το οποίον εντέλλεται να υπερασπισθεί. Το Κράτος αυτό έχει μηχανισμούς καταστολής, νομοθετικούς και εκτελεστικούς. Με αυτούς θα κάμψει -ευελπιστεί- κάθε αντίσταση των Ελλήνων.
Το πώς και γιατί στο μεγάλο πείραμα «Ελλάς» το Κράτος στράφηκε μέσα σε μια δεκαετία κατά του Έθνους, θα το ανακαλύψουν σίγουρα οι ιστορικοί του μέλλοντος. Το στοίχημα είναι όμως να το ανακαλύψουμε (όσοι δεν το έχουμε ανακαλύψει ακόμα) τώρα, προτού οι δρομολογούμενες εξελίξεις γίνουν μη αναστρέψιμες.
Την κατάσταση που αναφέρεις σχετικά με τους λίγους που απομακρύνθηκαν στα βουνά και προστατεύουν με όπλα ότι τους έχει απομείνει την ζούνε στο Μεξικό οι Ζαπατίστας. Για όσους δεν γνωρίζουν http://en.wikipedia.org/wiki/Zapatista_Army_of_National_Liberation
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/37/Mexico.Chis.EZLN.01.jpg/300px-Mexico.Chis.EZLN.01.jpg
Η πρώτη πάνω πινακίδα γραμμένη στα Ισπανικά λέει:
Βρίσκεστε στην περιοχή των επαναστατών Ζαπατίστας.
Εδώ ο λαός δίνει τις διαταγές και το κράτος υπακούει!
Αυτοί φίλοι μου γνωρίζουν καλύτερα από τους σημερινούς κατοίκους της Ελλάδας τί πάει να πει Έλληνας. Ο σημερινός κάτοικος του Ελλαδικού χώρου είναι γεμάτος λόγια και καθόλου πράξεις. Οι Ζαπατίστας φένεται να έχουν καταλάβει πως με τα λόγια δεν γίνεται κάτι και έτσι ξύπνησαν!!! Οι άνθρωποι αυτοί, ξεφτιλισμένοι κυριολεκτικά από την κυβέρνηση του Μεξικού, και μη έχοντας ρούχα να φορέσουν ή φαϊ να ταϊσουν τα παιδιά τους, οργανώθηκαν, μπήκαν στις υπεραγορές και πήραν αυτό που τους στερούσε το κράτος, εκτός από λίγο φαγητό, και την αξιοπρέπειά τους!
Στην συνέχεια δημιούργησαν την κοινώτητα των Ζαπατίστας, η οποία ελέγχετε από αυτούς, και πραγματοποιούν αυτό που αναγράφετε στην πινακίδα -> Οι πολίτες διατάζουν, το κράτος υπακούει!
Knight_Of_Creation
15-01-09, 01:09
Διαβάζοντας το Θέμα απο την αρχή...
Μήπως...Λέω μήπως... Αρχίζει να βγαίνει αληθινό το σενάριο που περιγραφω για την κοινωνία του 2020 ; ...
:):)
Δυστηχώς ή ευτηχώς έχω κάποιες αντίθετες απόψεις!
Τα βαλκάνια μετά από την πολεμική σύγκρουση Αλβανίας - Βουλγαρίας για την κυριαρχία στις περιοχές του Κοσσόβου αλλάζουν όψη οριστικά καθώς με αναδιανομή των εδαφών μεγαλώνουν η Αλβανία, η Βουλγαρία αλλά και η Ελλάδα που τις παραχωρούνται εκτάσεις τις πρώην Σερβίας και αναλαμβάνει με πρωτοβουλία της Ρωσίας ρόλο αστυνόμου στα Βαλκάνια. Τα Σκόπια εδώ και χρόνια έχουν προσαρτηθεί στην Ελλάδα, χάρη στην επιχειρηματικότητα Ελλήνων και Ρώσων επιχειρηματιών (με συμφωνίες κάτω απ'το τραπέζι). Η Ε.Ε συμφωνεί καθώς η εξάρτηση από το Ρωσικό φυσικό αέριο έχει τριπλασιαστεί και η Αμερική είναι απασχολημένη στον πόλεμο (οικονομικό) για επικράτηση σε Ινδία και Αφρική.
Ο αγωγός φυσικού αερίου που περνάει από την Ελλάδα την καθηστά οικονομικά δυνατη και καθώς οι εξωρύξεις πετρελαίου στο Αιγαίο αρχίζουν προστατεύεται απ'όλες τις μεγάλες δυνάμεις. Η Τουρκία μετά τον αποτυχημένο πόλεμο με το Ιράν έχει καταστραφεί πολιτικά και οικονομικά και δέχεται απλόχερα την Ελληνική βοήθεια με αντάλλαγμα την αποχώρηση από την Κύπρο, στην οποία ήδη ακούγονται οι πρώτες φωνές για την ένωση με την Μεγάλη Ελλάδα. Οικονομικά ισχυρή και μη έχωντας πλέον φυσικούς εχθρούς η Ελλάδα ανακάμπτει και πλέον γίνεται η ελίτ της Ε.Ε.
Οι μισθοί έχουν διπλασιαστεί και έχει καταφέρει να απαλλαγεί απο τα εσωτερικά δάνεια (χαρη στην χρηματοδότηση της Ρωσίας που μετά τις πυραυλικές ασπίδες σε Πωλονία και Κούβα δρα ανενόχλητη). Σε αυτό βοήθησαν και οι μετανάστες από τη Ρωσία που κατάφεραν να αντιστρέψουν το φιλοαμερικανικό πνεύμα των Ελληνικών κυβερνήσεων που καλοβλέπουν τις σκέψεις των Ε.Ε και Ρωσίας για αναγνώριση Ελληνικής μειονότητας στην Αν.Θράκη.
Η εγληματικότητα έχει πέσει στο 1/3 καθώς τα κέντρα των εγκληματιών έχουν μεταφερθεί στην Γαλλία και στην Αγγλία που μαστίζονται απο τη φτώχια. Παράλληλα η Ελλάδα χρηματοδοτεί πολλούς διεθνείς οργανισμούς που ασχολούνται με τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας και με το διάστημα.
Ο οικονομικός μαραζμός της Αμερικής αλλά και η συνεργασία σε επίπεδο οργανισμου Ρωσίας -Κίνας -Ιράν έχει διαλύσει το δολλάριο και τις τιμές του πετρελαίου.
Ο μόνος κίνδυνος; Η άυξηση της στάθμης των υδάτων που βάζει σε κίνδυνο την Ελλάδα και όχι μόνο!
Καλο;;;;;
Ανατριχιαστικά τα όσα διάβασα. Δεν αντέχω σ' αυτό το θέμα να κάνω διάλογο. Γυρίζουμε στα παλιά τότε που τα σύνορα της Ελλάδας ήταν μέχρι τη Λάρισα και η Μακεδονία οθωμανική. Ο Τρικούπης είχε δηλώσει τη χρεοκοπία μας, αλλά τώρα δεν τολμούν να το κάνουν ενώ όλοι ξέρουμε ότι παντου γίνονται περικοπές, άρα τυπικά είμαστε χρεοκοπημένοι. Προχθές βάλανε μηχανήματα στο αεροδρόμιο Βενιζέλος για να γίνεται το chekin για να απολύσουν προσωπικό. Κατάντια!!!! Εγώ αντέδρασα τα είπα του υπαλλήλου, δεν ντράπηκα. Πιο καλά ήταν τότε που είχατε υπαλλήλους. Ούτε εμένα μου άρέσει αυτό που γίνεται, μου είπε ότι είχα δίκιο, αλλά έτσι είναι το σύστημα τώρα και πρέπει να το δεχτούμε. Εύχομαι να μη γίνει αυτό που λες ποτέ πραγματικότητα. Δεν θα άντεχα να βλέπω την πατρίδα μου να καταρρέει σε όλους τους τομείς. Η Έλλάδα ήταν κάποτε ψηλά. Χαιρόμουν να λέω ότι ήμουν Ελληνίδα. Προχθες στην Ελβετία με ρώτησε κάποιος από πού είμαι από την Ισπανία; Δεν είπα ότι είμαι Ελληνίδα απλά σώπασα και του άλλαξα κουβέντα. Φοβόμουν μην ακούσω καμιά κουβέντα για την κατάσταση που βρισκόμαστε. Φοβάμαι την ειρωνία που μπορεί να γίνει εις βάρος της χώρας μας. Κάποιος άλλος γνώρισε τη γλώσσα μου και είπε Ελληνίδα είσαι; Ναι είπα. Και εγώ έλληνας είμαι! Μιλούσε σπαστά τη γλώσσα μας, ζούσε εκεί, αλλά ήταν Έλληνας. Αυτό μου έδωσε κουράγιο να φανερώσω τη χώρα μου. Ευτυχώς κανείς δεν μίλησε κατά της χώρας μας. Όλοι άρχισαν να μας λυπούνται και να μας συμπονούν. Μετά έτσι το είδα. Η χώρα που στεκόταν ψηλά έφτασε να την λυπούνται οι ξένοι. Αφού από το 2011 είναι έτσι η κατάσταση σε 10 χρόνια η Ελλάδα θα σβήσει από το χάρτη. Μόνο που δεν θα άντεχα να ζήσω να το δω να πραγματοποιείται. Εσείς τι λέτε; :mad:
Εχουμε 2012...Γιατι ολη αυτη η καταστροφολογια?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.