Επιστροφή στο Forum : Το Μυστηριο των "Παιδιων του Σκοτους"
Witch Shadow
08-06-08, 18:56
Δυναμικο Comeback με νεο θεμα!!! Γεμισαν οι μπαταριες και νεες εμπειριες. Σας παρουσιαζω το νεο θεμα... :D
Σε πολλους θα φανει κουφο ή ασχετο, αλλα είναι κατι που υπαρχει. Εχετε δει ποτε αν8ρωπους ή παιδια (είναι πιο ευκολο) με μαυρα ματια? Και όταν εννοω μαυρα ματια δεν εννοω μονο την ιριδα. Αλλα ολο το ματι!!! Μαυρο του εβενους.
Μεσα στο διαστημα που ημουν εκτος Μεταφυσικου, συναντησα στο παζαρι κοντα στη γειτονια μου τυχαια ένα παιδι το οποιο ειχε κατι που παρεξενεψε. Ειχε μαυρα, ολομαυρα ματια. Ιχνος ασπρου. Μου εκανε εντυπωση. Και μονο κοιτωντας αυτά τα ματια σε πιανει κατι. Ενας φοβος, ενας κρυος ιδρωτας σαν να σε λουζει. Μια αισθηση ότι οι σκεψεις σου χανονται. Δεν σκεφτεσαι εκεινη την ωρα. Τουλαχιστον δεν το καταλαβαινεις αν σκεφτεσαι.
Εψαξα να βρω καποια στοιχεια για τετοια ατομα. Βρηκα ελαχιστα και τα περισσοτερα από αυτά ειχαν να κανουν με μεταφυσικη. Αυτά τα παιδια δηλαδη δεν είναι και απολυτα φυσιολογικα. Εχουν το ονομα «Παιδια του Σκοτους»(Evil Kids).
Θα μου πειτε είναι οι φακοι επαφης. Μπορει αλλα «ο μυθος» (δεν είναι μυθος στα σιγουρα) αυτος γυρω από τα παιδια αυτά ξεκινα από τον 18ο αιωνα. Και φυσικα τοτε δεν υπηρχαν φακοι επαφης. Κατι που ισχυει είναι ότι τα παιδια (ειτε είναι δαιμονες ειτε όχι) αν σε συναντησουν σου ζητουν να μπουν στο σπιτι σου. Δεν μπορουν να μπουν στο σπιτι αν δεν τους δωσεις την αδεια. Τωρα αν περασουν μεσα είναι μια ιστορια πολύ σκοτεινη. Ελαχιστοι ξερουν το μετα. Είναι ικανα να σε περιμενουν εξω από το σπιτι για μερες. Συνηθως αυτά τα παιδια δεν εχουν γονεις. Είναι ορφανα και είναι παντα σε ομαδα με αλλα παρομοια παιδακια. Ομαδες 2-3 παιδιων. Οσοι τους μιλανε νιωθουν μια αισθηση κινδυνου. Ότι κινδυνευει η ζωη τους. Νιωθουν δλδ αυτή τη «σκοτεινη αυρα» που βγαζουν. Θεωρουνται τα πιο ισχυρα ενεργειακα/ψυχικα βαμπιρ. Σημειωτέο τα παιδια αυτά είναι σαν κανονικα παιδια. Μονο ο τροπος που μιλανε μπορει να σε κανουν να καταλαβεις αν είναι «Παιδια του Σκοτους». Αν νιωσεις κατι σαν να χανεις τη γη.
Μπορει να φαινονται όλα τοοοοσοο παραλογα αλλα βρε παιδια αυτά διαβασα στη βιβλιο8ηκη. Δεν μπορει να είναι τοσο κουλα όλα. Ολες οι αποψεις είναι δεκτες. Είναι ένα θεμα που ακομα ψαχνω.
Υ.Γ. αν υπαρχει καποιο προβλημα απο τους συντονιστες με αυτην μου τη κινηση καλυτερα να πεσει π.μ....
μηπως αυτο το μαυρο στο παιδι που ειδες ειναι αποτελεσμα καποια ανωμαλιας του οφθαλμου?μηπως εχει καποια ασθενεια?
κοιταξε και αυτο: http://tech.pathfinder.gr/xpaths/unexplained/215208.html
Witch Shadow
08-06-08, 19:12
Να σου πω. Μου περασε απο το μυαλο μην ειναι κατι τετοιο. Καποια ανωμαλια αλλα ψαχνοντας αλλα και περνωντας πληροφοριες σχετικα με τα μαυρα ματια και τα παιδια αυτα απο φιλους μου, παρατηρησα οτι υπαρχει κατι το μεταφυσικο. Πολλα δεν ειναι φυσιολογικα με αυτο το φαινομενο. Οπως το γιατι να σε ρωτανε να μπουν μεσα στο σπιτι αν ειναι φυσιολογικα? Δεν ειναι λογικο. Ή γιατι ειναι παντα σε ομαδες με παιδια ιδια? Παλι δεν στεκει. Απο την αλλη οπως ειπα σκεφτηκα και τους φακους αλλα....δεν ειχαν πριν απο 3 αιωνες. Αν αυτα εξηγηθουν τοτε παω πασο...
Καλοσορισες και παλι ;) !
Λοιποοον, προσωπικά δεν έχω δει τέτοια παιδια, έχω ακούσει όμως για αυτά! Φακοί επαφής δεν νομίζω να είναι, διότι, οι φακοί απλά δεν καλύπτουν όλο το μάτι, εκτός οκ άμα είναι κανένας ειδικός η τέτοια και έξαλλου, γιατί τα παιδιά να το κάνουν αυτό και που βρήκαν τα λεφτά, μιας και καταλαβαίνω πως δεν είναι και πολύ πλούσια. Έτσι λοιπόν, από ότι ξέρω, τα μαύρα μάτια είναι εκδήλωση μαγικής δύναμης ( οτιδήποτε είδους ) και πως άλλες φόρες λειτουργούν ως τοίχος που σε μπλοκάρει.. γι' αυτο και ολα αυτα περι σκεψης.. αυτα..
Witch Shadow
09-06-08, 11:10
Δηλαδη συμφωνεις οτι ειναι απογονοι δαιμονων!? Το θεμα ειναι οτι οταν τα βλεπεις τα ματια τους ειναι σαν να κοιτας μια αβυσσο που δεν βλεπεις τον πατο. Σαν να "αδειαζει" το μυαλο σου.
Αγαπητη Sofie
το ειδα το link που παρεθεσες και σ'ευχαριστω για τη βοηθεια. Αλλα τα ματια δεν ηταν ετσι. Ηταν εντελως μαυρα. Σαν να του τα ειχαν βγαλει φαινοταν απο μακρια. Τι διαολο μονο εμενα μου εκανε εντυπωση?
Δαιμονων δεν ειμαι σιγουρος, αλλα κοιτα αυτο με την αβυσσο το εχω ακουσει, ειναι να σαν να σε αποροφαει, σαν να χανεσαι μεσα, αυτο το εχω παρατηρησει σε αλλο ''μαυρο'' πραγμα και οχι ματια, αλλα η αισθηση ειναι ιδια. Επισης εχω ακουσει πως τα παιδια αυτα εχουν μεγαλη διαισθηση, και μαντικες ικανοτητες..
Δηλαδη συμφωνεις οτι ειναι απογονοι δαιμονων!? Το θεμα ειναι οτι οταν τα βλεπεις τα ματια τους ειναι σαν να κοιτας μια αβυσσο που δεν βλεπεις τον πατο. Σαν να "αδειαζει" το μυαλο σου.
Αγαπητη Sofie
το ειδα το link που παρεθεσες και σ'ευχαριστω για τη βοηθεια. Αλλα τα ματια δεν ηταν ετσι. Ηταν εντελως μαυρα. Σαν να του τα ειχαν βγαλει φαινοταν απο μακρια. Τι διαολο μονο εμενα μου εκανε εντυπωση?
Ομολογώ πως τέτοια παιδιά δεν έχω δεί ούτε έχω ξανακούσει...
Μου φαίνεται τρομερά ενδιαφέρον το όλο θέμα και σίγουρα χρειάζεται παραπάνω ψάξιμο...
Αυτό που ήθελα να πω είναι οτι ένα τέτοιο θέαμα σίγουρα θα προκαλεί δέος και ίσως και τρόμο μερικές φορές (εγώ ξέρω οτι σίγουρα θα ταραζόμουνα πάρα πολύ). Μου έκανε εντύπωση που στο λίνκ που ανέβασε η Sofie οι άνθρωποι μιλούσαν για παρόμοια συνασθήματα όπως αυτά που μας περιέγραψε ο Witch Shadow!
Ίσως να είναι μόνο το ασυνήθιστο αυτό χαρακτηριστικό που βγάζει τέτοιες αντιδράσεις...ίσως να είναι και κάτι παραπάνω!
Όποιος και να είναι ο λόγος πάντως ας πάρουμε υπ 'οψιν και το ότι ως είδος τείνουμε να φοβόμαστε και να 'δαιμονοποιούμε' το άγνωστο και το διαφορετικό...
Δεν λέω οτι αυτό γίνεται στη προκειμένη περίπτωση, απλά είναι καλό να έχουμε και αυτό κατα νου... :)
Witch Shadow
09-06-08, 11:48
Δαιμονων δεν ειμαι σιγουρος, αλλα κοιτα αυτο με την αβυσσο το εχω ακουσει, ειναι να σαν να σε αποροφαει, σαν να χανεσαι μεσα, αυτο το εχω παρατηρησει σε αλλο ''μαυρο'' πραγμα και οχι ματια, αλλα η αισθηση ειναι ιδια. Επισης εχω ακουσει πως τα παιδια αυτα εχουν μεγαλη διαισθηση, και μαντικες ικανοτητες..
Και οχι μονο! Αλλα ενταξει ας αφησουμε το χρωμα και ας το παρουμε σαν φυσιολογικα παιδια. Γιατι επιμενουν να τους δωσεις την αδεια να μπουν στο σπιτι σου? Δεν ειναι νορμαλ. Το παιδι αυτο με ακολουθησε (ειναι και μεγαλο το παζαρι :eek: ) και εφτασε στην πολυκατοικια μου. Τον ρωτησα "θες κατι? Ψαχνεις καποιον?". Αυτο δεν εκανε καμια κινηση βρε παιδια. Καθοταν εκει και με χαζευε. Λιγο νερο μου ειπε οταν εμπαινα μεσα. Του λεω ελα μεσα και αυτο καθοταν εκει. Αφησε με να μπω μου ειπε. Τωρα ειναι λογικο αυτο? Του ειπα μπες και αυτο μου λεει να το αφησω να μπει. Αφησα ανοιχτη τη πορτα και τον περιμενα. Καποια στιγμη βαρεθηκα κι του ειπα ανεβα στον 3ο. Ειχα και πραγματα στα χερια, δεν 8α το παρακαλουσα...
Χαχαχαχα! Ισως να ειναι κατι σαν αυτα τα ''οντα'' που θελουν πρωτα την συγκαταθεση του αλλου.. που ισως αυτο να ειναι ενας τροπος να ελεξεις τον αλλον, τι να σου πω.. :confused: .. Δεν εχω ιδεα.. :confused:
Witch Shadow
09-06-08, 11:53
Ομολογώ πως τέτοια παιδιά δεν έχω δεί ούτε έχω ξανακούσει...
Μου φαίνεται τρομερά ενδιαφέρον το όλο θέμα και σίγουρα χρειάζεται παραπάνω ψάξιμο...
Αυτό που ήθελα να πω είναι οτι ένα τέτοιο θέαμα σίγουρα θα προκαλεί δέος και ίσως και τρόμο μερικές φορές (εγώ ξέρω οτι σίγουρα θα ταραζόμουνα πάρα πολύ). Μου έκανε εντύπωση που στο λίνκ που ανέβασε η Sofie οι άνθρωποι μιλούσαν για παρόμοια συνασθήματα όπως αυτά που μας περιέγραψε ο Witch Shadow!
Ίσως να είναι μόνο το ασυνήθιστο αυτό χαρακτηριστικό που βγάζει τέτοιες αντιδράσεις...ίσως να είναι και κάτι παραπάνω!
Όποιος και να είναι ο λόγος πάντως ας πάρουμε υπ 'οψιν και το ότι ως είδος τείνουμε να φοβόμαστε και να 'δαιμονοποιούμε' το άγνωστο και το διαφορετικό...
Δεν λέω οτι αυτό γίνεται στη προκειμένη περίπτωση, απλά είναι καλό να έχουμε και αυτό κατα νου... :)
Αγαπητη μου Ophelia
Δεν εχω σκοπο να δαιμονοποιησω τιποτα. Προς θεου, απλα αναφερω καποια πραγματα που βρηκα αλλα και το παιδι που με εκανε να ψαξω γι'αυτο το 8εμα. Δεν εχω κανεναν σκοπο να κανω κακο σε τετοια ατομα. Απλα ψαχνω.
Ωραιο θεμα.Ομολογω πως και εγω πρωτη φορα το ακουω και δεν θυμαμαι να εχω δει κατι τετοιο με αυτες τις ιδιοτητες, μα φαινεται πολυ ενδιαφερον γιατι ανοιγει κρυφα μονοπατια και αν αληθευει κυκλοφορουν αναμεσα μας . Τωρα για το ποια ειναι η υποσταση τους πολλα μπορει να συμβαινουν.Αν δεχτουμε την υπαρξη των δαιμονων τοτε μπορει να ειναι γονοι αυτων ή και οι ιδιοι οι δαιμονες, για να ξεγελουν μεσω της αθωας φυσης του παιδιου.Αλλα αν υπαρχουν αυτα σιγουρα θα υπαρχουν και τα αντιθετα Τα Παιδια Του Φωτος ή Ιndigo ή οπως αλλιως θελετε να τα πειτε.Παντως ενα απο τα πρωτα που μου ηρθε στο μυαλο διαβαζοντας ειναι η παλια εκεινη ταινια Children of the damned αν δεν κανω λαθος , η οποια ασχοληθηκε με γονους εξωγηινων φυλων οι οποιοι ειχαν κατι σαν δολοφονικο βλεμμα ή κατι τετοιο.
Αγαπητη μου Ophelia
Δεν εχω σκοπο να δαιμονοποιησω τιποτα. Προς θεου, απλα αναφερω καποια πραγματα που βρηκα αλλα και το παιδι που με εκανε να ψαξω γι'αυτο το 8εμα. Δεν εχω κανεναν σκοπο να κανω κακο σε τετοια ατομα. Απλα ψαχνω.
Έννοείτε! Είμαι σίγουρη για αυτό! :)
Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση το ότι το παιδί που σε ακολούθησε δεν έμπαινε μέσα στο σπίτι και επέμενε να σου λέει να το 'αφήσεις να μπει'...!
Το οτι του άφησες την πόρτα ανοιχτή προφανώς δεν ήταν αρκετό, έπρεπε να κάνεις κάτι παραπάνω!
Τι περίμενε να κάνεις? Τι περίμενε να του πεις? Γιατί να χρειάζεται να το καλέσει κάποιος (ότι κι αν σημαίνει αυτό)...?
Περίεργα πράγματα... :confused:
Witch Shadow
09-06-08, 12:12
Δεν εχει τυχει να δω αυτη την ταινια γιατι δεν μου αρεσουν τετοιου ειδους ταινιες. Αλλα συμφωνω μαζι σου πως ΑΝ ειναι γονοι δαιμονων, προσπαθουν να φερουν το χαος (οπως κανουν αλλωστε οι δαιμονες) στον ανθρωπινο κοσμο. Μου ηρ8ε και μια περιεργη σκεψη. Σκεφτομαι μην ειναι το αντι8ετο των Indigo παιδιων.
Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση το ότι το παιδί που σε ακολούθησε δεν έμπαινε μέσα στο σπίτι και επέμενε να σου λέει να το 'αφήσεις να μπει'...!
Το οτι του άφησες την πόρτα ανοιχτή προφανώς δεν ήταν αρκετό, έπρεπε να κάνεις κάτι παραπάνω!
Τι περίμενε να κάνεις? Τι περίμενε να του πεις? Γιατί να χρειάζεται να το καλέσει κάποιος (ότι κι αν σημαίνει αυτό)...?
Ελα μου ντε? Τι περιμενε? Να του στρωσω κοκκινο χαλι? Με καμια δυναμη δεν εμπαινε μεσα μονος του. Απλα καθοταν εκει και με χαζευε. Λες τωρα αυτο το παιδι καταλαβαινει τι του λες? Ή τι κανει τουλαχιστον? Πραγματικα μετα που το ξανασκεφτομουν, τα χρειαστηκα. :eek:
Αναλογιζομενοι την ιδεα της διατηρησης ισορροπιας μεταξυ καλου και κακου τοτε σιγουρα το προσωπο του κακου θα αντικριζει το προσωπο του καλου.Τωρα αν το καλο αποτυπωνεται σε αυτα τα Indigo παιδια δεν το ξερω.Παντως αν δεχτουμε ολη αυτη την διαδικασια των δαιμονων και των αγγελων και το αν επηρεαζουν τους ανθρωπους οι μεν και αν συνετιζουν οι δε τοτε ο ανθρωπος ερχεται στο προσκηνιο γιατι αυτος ειναι η σημαντικοτερη και πιο ευαισθητη κλωστη στον ιστο της ισορροπιας καθως κατεχει και τις δυο πλευρες του νομισματος.Δεν ειναι απιθανο να συμβαινει κατι τετοιο.Αν το κακο εχει ηδη στρατολογημενους τοτε εχει και το καλο ειτε λεγονται Indigo ειτε Παιδια του '83.
Η περίπτωση που αναφέρεις Witch Shadow με προβλημάτισε ιδιαίτερα. Δεν με ξάφνιασε αυτό που είπες γιατί κάπου το έχω ξανακούσει. Δε μπορώ όμως να θυμηθώ από ποιον και που. Είμαι σίγουρη πάντως ότι έχω ξανακούσει περίπτωση τέτοιων παιδιών και απότι θυμάμαι δεν το είδα σε ταινία, γιατί αυτό πιστεύω ότι θα το θυμόμουν.
Το γεγονός τώρα ότι το παιδί ήθελε να το καλέσεις εσύ μέσα στο σπίτι, χμ μου θύμισε λίγο την περίπτωση των βαμπίρ που για να μπουν σε ένα σπίτι πρέπει πρώτα ο ιδιοκτήτης του σπιτιού να τα καλέσει μέσα. Δεν λέω ότι πρόκειται για τέτοια περίπτωση βέβαια αλλά απλά αυτό μου ήρθε κατευθείαν στο μυαλό. :D
Θα προσπαθήσω να θυμηθώ που έχω ξανακούσει παρόμοια περίπτωση και αν είναι θα επανέλθω. :)
Witch shadow, mipos exeis sto spiti sou h sthn eisodo tou spitiou sou tipta fylakta, stayrous kai tetoia kai den mpike?(sto katofli ths polykatikias mipos ypirxe o stayros poy kanoyn stin anastasi me tis lampades h tipota tetoio pou na einai dynaton na to kratise ekso? kai sos h adeia sou na mhn htan arketh gia na mpei mesa sto spiti sou...
zitao sygnomi gia ta greeklish alla apantao apo to eksoteriko kai ston ypologisti den einai gkatestimena ta ellinika...
Witch Shadow
09-06-08, 17:26
Οχι η πολυκατοικια στην εισοδο δεν εχει ουτε φυλαχτα ουτε talismans ουτε καν το Σταυρο (μη ψαχνεις γιατι :confused: ).Οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να το εμποδισε να μπει μεσα. Ουτε αγιοκλιμα εχουμε, ουτε Κυπαρισι ουτε καποιο αλλο ιερο βοτανο/δεντρο που να κρατα μακρια δαιμονια και χτικια.
Εγώ πάλι έχω ακούσει για περιπτώσεις τέτοιων παιδιών, με την διαφορά ότι τα μάτια τους δεν είναι όπως τα περιγράφεις (μαυρα δλδ) αλλά συνήθως γαλάνα και πολύ εντονά. Σύμφωνα λοιπον με τις δικες μου πληροφορίες αυτά τα παιδιά αμα τα κοιτάξεις στα μάτια αποροφούν την ενεργειά σου σαν σφουγγάρι.Τώρα εγώ επιμένω ότι για να μην μπήκε στο σπίτι σου κάτι θα το φόβησε.Δεν ξέρω αμα εχεις κάνει κάτι (π.χ ξόρκι) για προστασία του προσωπικού σου χώρου- αν και αυτό μπορεί να επιτευχθεί και μη συνειδητα (δεν ξερω αμα με πιανεις ;) )-και αυτό το γεγονός το μπλοκαρε- φοβησε και δεν προχωρησε παραπέρα. :)
Witch Shadow
10-06-08, 10:28
Αγαπητη Νeda
αυτο με τα μπλε ματια το εχω ακουσει και γω. Δεν "ματιαζονται" οι ιδιοι ευκολα αλλα "ματιαζουν" αλλους ευκολα.
Ξορκι προστασιας εκανα αλλα αποκλειστικα για το σπιτι μου. Να μου ξεφυγε δεν νομιζω, μη σου πω το αποκλειω. Αλλα επιμονη ομως! :confused:
hello Witch! :)
έχω μια φίλη που τα μάτια της είναι κατάμαυρα, ίχνος όπως γράφεις και εσύ δεν υπάρχει απο ίριδα...(βασικά ίριδα υπάρχει αλλά δεν φαίνεται).
πιστεύω πως τα μάτια των ανθρώπων λένε πολλά απλά δεν μπορώ να πω ακριβώς στη περίπτωση αυτή, τι μου βγάζει η φίλη μου πέραν απο τα τόσο περίεργα μάτια που έχει... :p
πάντως ασχολείται με τα "παράξενα του κόσμου" και έχει και κάποια χαρίσματα απο πολύ μικρή...
Daughter of God
10-06-08, 18:22
Ωχ και παλι ωχ! Με θορυβησε αρκετα αυτο το θεμα, :(
Λοιπον, πρεπει να σας εμπιστευθω οτι η παιδικη μου αγαπη ( εξακουλουθει να ειναι και πιστευω παντα θα ειναι) το πρωτο ατομο, που αγαπησα και ερωτευτηκα πραγματικα ειχε αυτα τα καταμαυρα ματια. Τι να σας πω, ακομα και μετα απο τοσα χρονια μου ειναι δυσκολο να τον αντικρυσω καταματα, νιωθω οτι με διαπερναει, δεν ξερω αν πραγματικα ειναι αυτο που εκανε και τον ερωτευτηκα τοσο πολυ, μιας και εγω εχω ανοιχτα ματια, και με ελκυει το αντιθετο. ( Και οχι στην περιπτωση μου δεν τους ματιαζω εγω, αλλα με ματιαζουν οι αλλοι πολυ ευκολα σε σημειο που σκαω).
Το συγκεκριμενο ατομο, εχει μια ροπη προς το "σκοτεινο", ηταν ανεκαθεν black μεταλλας, και τραγουδιστης brutal φωνητικων.
Eκεινο ομως που μου κανει εντυπωση ειναι οτι τον τελευταιο χρονο, εχει αρχησει και αρρωσταινει, χωρις λογο, και χωρις προφανης ασθενεια και οι γιατροι πιστευουν οτι οφειλεται αυτο σε ψυχογενης παραγοντες...
Αν δεχτω την συγκεκριμενη θεωρια, τοτε μεσα σε αυτο το ατομο παλευουν 2 δυναμεις, μια που τον κανει κακο, και μια καλο. (Ενω στο παρελθον φεροταν ασχημα γενικως, απο την στιγμη που αρχησε να ασθενει, εβγαλε εναν καλο εαυτο, αυτον που παντα αισθανομουν οτι εκρυβε...) Ανησυχω πραγματικα για αυτον! :(
Whitch αυτό ήθελα να ρωτήσω και εγώ αφού τελικά το κάλεσες το παιδάκι γιατί δεν ήρθε; μια κ έρχονται όπως είπες μετά από πρόσκληση του ιδιοκτήτη, και κάτι ακόμα ανέφερες ότι εμφανίζονται 2-3 παιδιά μαζί, πιστεύεις πως ο αριθμός έχει σημασία; -το λέω γιατί με τον τρόπο που το είπες ήταν σα να άφηνες κάποιο υπονοούμενο-
Witch Shadow
10-06-08, 21:36
Whitch αυτό ήθελα να ρωτήσω και εγώ αφού τελικά το κάλεσες το παιδάκι γιατί δεν ήρθε; μια κ έρχονται όπως είπες μετά από πρόσκληση του ιδιοκτήτη, και κάτι ακόμα ανέφερες ότι εμφανίζονται 2-3 παιδιά μαζί, πιστεύεις πως ο αριθμός έχει σημασία; -το λέω γιατί με τον τρόπο που το είπες ήταν σα να άφηνες κάποιο υπονοούμενο-
Δεν ξερω γιατι δεν εμπαινε μεσα? Ουτε καν την πορτα της πηλωτης δεν περασε! Ειπα οντως με προσκληση του ιδιοκτητη μπαινουν μεσα αλλα το συγκεκριμενο γιατι και πως, αγνωστο. Ακομα ψαχνω μια απαντηση. Μπορει να μην ισχυουν ολα αυτα με τη δαιμονο-κατασταση και να ειναι απλα μια ψυχολογικη ασθενεια. Αλλα 8α μου πεις τα ματια? Αλλο και αυτο.
Ο αριθμος δεν ξερω αν σημαινει κατι. Αυτο παντως ηταν μονο του. Απο πληροφοριες εμα8α οτι ειναι σε ομαδες 2-3. Πιστευω οτι μεταξυ τους μπορουν να συννενοηθουν πιο ανετα. Σορρυ αλλα δεν ειχα σκοπο να αφησω υπονοουμενα. Ασυναισθητα θα βγηκε.
Δεν ξερω γιατι δεν εμπαινε μεσα? Ουτε καν την πορτα της πηλωτης δεν περασε! Ειπα οντως με προσκληση του ιδιοκτητη μπαινουν μεσα αλλα το συγκεκριμενο γιατι και πως, αγνωστο. Ακομα ψαχνω μια απαντηση. Μπορει να μην ισχυουν ολα αυτα με τη δαιμονο-κατασταση και να ειναι απλα μια ψυχολογικη ασθενεια. Αλλα 8α μου πεις τα ματια? Αλλο και αυτο.
Τα μάτια αποκλείεται να ήταν απλά μαύρα κ να ήταν δυσδιάκριτη η ίριδα λόγο του ίδιου χρώματος; κ όπως είπες κ εσύ να είχε καποια ψυχολογική ασθένεια πχ νοητική στέρηση;
Ο αριθμος δεν ξερω αν σημαινει κατι. Αυτο παντως ηταν μονο του. Απο πληροφοριες εμα8α οτι ειναι σε ομαδες 2-3. Πιστευω οτι μεταξυ τους μπορουν να συννενοηθουν πιο ανετα. Σορρυ αλλα δεν ειχα σκοπο να αφησω υπονοουμενα. Ασυναισθητα θα βγηκε.
Καλά μπορεί να ήταν κ δικό μου το λάθος γιατί έχω μία εμμονή με τους αριθμούς :D πάντως είναι περίεργο το γεγονός γιατί να είναι πάντα από 1 έως 3. Το ξαναείδες από τότε; και κάτι ακόμα νομίζεις ότι το έβλεπαν και άλλοι;
Witch Shadow
10-06-08, 22:55
Τα μάτια αποκλείεται να ήταν απλά μαύρα κ να ήταν δυσδιάκριτη η ίριδα λόγο του ίδιου χρώματος; κ όπως είπες κ εσύ να είχε καποια ψυχολογική ασθένεια πχ νοητική στέρηση;
Επειδη ηρθα αρκετα κοντα του, προσεξα τα ματια του. Ηταν ολομαυρα. Κατραμι. Εβενος. Οποτε το αποκλειω. Το σκεφτηκα μην ειναι νοητικη στερηση αλλα δεν υπαρχει κατι τετοιο με μαυρα ματια. Δλδ αντε και ειναι, πως εξηγηται το γεγονος των ματιων?
Καλά μπορεί να ήταν κ δικό μου το λάθος γιατί έχω μία εμμονή με τους αριθμούς :D πάντως είναι περίεργο το γεγονός γιατί να είναι πάντα από 1 έως 3. Το ξαναείδες από τότε; και κάτι ακόμα νομίζεις ότι το έβλεπαν και άλλοι;
Δεν χρειαστηκε να παω ξανα στο παζαρι. Και να τον εβλεπαν οι αλλοι, δεν τους εκανε εντυπωση. Γιατι ειδα οτι δεν τους εκανε εντυπωση οτι κυνηγιομασταν μεσα στο παζαρι.Ουτε πως ηταν εμφανισιακα. Δεν ξερω. Αρχιζω και τρελενομαι οσο το σκεφτομαι. :confused: :eek:
..........
Πραγματικά είναι πολύ περίεργο ίσως θα πρέπει να ψάξεις πότε εμφανίζονται και τι συμβαίνει μετά την εμφάνισή τους, αν συνδέονται δλδ με ίσως κάποια σημαδιακά γεγονότα ή αν υπάρχουν κάποια κοινά στοιχεία μεταξύ των ατόμων που επιλέγουν να πάνε σπίτι τους.
Witch Shadow
11-06-08, 00:01
Πραγματικά είναι πολύ περίεργο ίσως θα πρέπει να ψάξεις πότε εμφανίζονται και τι συμβαίνει μετά την εμφάνισή τους, αν συνδέονται δλδ με ίσως κάποια σημαδιακά γεγονότα ή αν υπάρχουν κάποια κοινά στοιχεία μεταξύ των ατόμων που επιλέγουν να πάνε σπίτι τους.
Το να ψαξω ειναι μια κουβεντα. Πρωτον δεν ξερω αν ειναι σιγουρο αν 8α τον ξαναδω στο παζαρι και δευτερον δεν ξερω αν 8α ειναι μονος του αυτη τη φορα. Σκεψουν να φερει την κομπανια μαζι. Φασκελοκουκουλοστα. Κατευθειαν στο μετζαρ μου θα με στειλουν... :D :D
Το να ψαξω ειναι μια κουβεντα. Πρωτον δεν ξερω αν ειναι σιγουρο αν 8α τον ξαναδω στο παζαρι και δευτερον δεν ξερω αν 8α ειναι μονος του αυτη τη φορα. Σκεψουν να φερει την κομπανια μαζι. Φασκελοκουκουλοστα. Κατευθειαν στο μετζαρ μου θα με στειλουν... :D :D
Δεν είπα να το ψάξεις μέσω της κομπανίας αλλά σόλο ;) επειδή αναφέρθηκε ότι έχουν εμφανιστεί κ σε άλλα άτομα αυτά τα παιδιά να ψάξεις αν έχεις καποιο κοινό χαρακτηριστικό με τα υπόλοιπα άτομα στα οποία παρουσιάστηκαν τα παιδιά αυτά
Kleovoulos
12-06-08, 17:41
εγω θα ηθελα να σας πω κατι σχετικαμε αυτο που με βασανιζει μερες τωρα...ειναι παρομοιο με το θεμα.Ειμασταν εξω κατα τις 11 η ωρα και μιλουσαμε για τα δικα μας(ειμασταν περιπου 5 ατομα)μεχρι που αποφασισαμε να φυγουμε και ειμασταν διπλα απο τιν εκκλησια.τοτε βρηκαμε εναν γερο που μας ειχε γιρισμενι τιν πλατη.παραξενευτικαμε και τον ρωταμε τι κανεις θειο εδο εξω τετοια ωρα???τοτε γυρισε και ειχε ολομαυρα ματια και οχι σαν αυτα του λινκ αλλα ολομαυρα παντου μαυρο...τοτε θυμαμε να με επιασε ενα συναισθημα λυπης και δεν μπορουσα να κουνιθω μετα απο 1 λεπτο δεν μπορουσα καν να δω μπροστα μου.κανενας απο τιν παρεα δεν μπορουσε..(ετσι μου ειπαν μετα)ενιωθα σαν να μην υπαρχω...δεν καταλαβαινω...μετα απο κανα 10 λεπτο που συνηλθαμε ολοι μαζι ταυτοχρονως βρισκομασταν στο εδαφος και παθαμε μια αμνησια για 1 λεπτο.οταν συνηλθαμε και απο την αμνησια τρεξαμε ολοι σπιτια μας και δεν το ειπαμε σε κανεναν...ηταν η πιο τρομαχτικη εμπειρια της ζωης μου...
εγω θα ηθελα να σας πω κατι σχετικαμε αυτο που με βασανιζει μερες τωρα...ειναι παρομοιο με το θεμα.Ειμασταν εξω κατα τις 11 η ωρα και μιλουσαμε για τα δικα μας(ειμασταν περιπου 5 ατομα)μεχρι που αποφασισαμε να φυγουμε και ειμασταν διπλα απο τιν εκκλησια.τοτε βρηκαμε εναν γερο που μας ειχε γιρισμενι τιν πλατη.παραξενευτικαμε και τον ρωταμε τι κανεις θειο εδο εξω τετοια ωρα???τοτε γυρισε και ειχε ολομαυρα ματια και οχι σαν αυτα του λινκ αλλα ολομαυρα παντου μαυρο...τοτε θυμαμε να με επιασε ενα συναισθημα λυπης και δεν μπορουσα να κουνιθω μετα απο 1 λεπτο δεν μπορουσα καν να δω μπροστα μου.κανενας απο τιν παρεα δεν μπορουσε..(ετσι μου ειπαν μετα)ενιωθα σαν να μην υπαρχω...δεν καταλαβαινω...μετα απο κανα 10 λεπτο που συνηλθαμε ολοι μαζι ταυτοχρονως βρισκομασταν στο εδαφος και παθαμε μια αμνησια για 1 λεπτο.οταν συνηλθαμε και απο την αμνησια τρεξαμε ολοι σπιτια μας και δεν το ειπαμε σε κανεναν...ηταν η πιο τρομαχτικη εμπειρια της ζωης μου...
Έπρεπε να είχατε καλέσει τον προστάτη :D ;)
Καλημέρα σας!
Λοιπόν,ναι έχω δει ένα τέτοιο παιδι! Αλλά...μόνο στο ΕΝΑ μάτι του ,το δεξί(δηλ. είναι κατάμαυρο)και τούτο όχι από κάποια υπερφυσική αιτια, αλλά από καθαρά ιατρική:είχε μακροχρόνια ασθένεια στο συγκεκριμένο δεξί μάτι. Δε θυμάμαι πως τη λένε. Πάντως, ακολουθούσε θεραπευτική αγωγή, το καημένο. Αν τον έβλεπες δεξί προφίλ, έμοιαζε με βρυκόλακα ή τέσπα σαν υπερφυσικό Ον!!! :)
Σας ευχαριστώ!
Witch Shadow
15-06-08, 01:26
Φιλε Μallen οτι και να σου πω, ψεμματα θα 'ναι καθοτι ακομα ψαχνω να βρω τι συμβαινει γυρω απο αυτα τα ατομα. Παντως δεν πιστευω το παιδι αυτο που λες να ειναι psycho και να σε κυνηγαει.
Ειπα δεν θα το ξαναδω αλλα ματαια ηλπιζα. Το ξαναειδα. Το ιδιο παιδι. Επεστρεφα μετα απο ενα καφεδακι και λιγο πριν μπω στο δρομο για το σπιτι, νιωθω καποιος να με εχει καρφωσει με τα ματια του επιμονα. Γυρναω και βλεπω το παιδι. Καλα ε, πολυ psycho ο τυπος. Για μια στιγμη ενιωσα σαν να επαιζα στη "Λαμψη"...χαχαχ :D
Σε ολη τη διαδρομη με ακολουθουσε κατα ποδας. Εγω αταραχος συνεχισα. Ελεησα και εφτασα σπιτι. Εκεινο παλι σταματησε εκει στο ιδιο σημειο με τη τελευταια φορα. Το ρωτησα αν θελει κατι που με ακολουθει. Τιποτα εκεινο. Μουγκοθανασης. Τελικα τον απειλησα πως αν δεν με αφησει σε ησυχια, δεν θα φταιω εγω για οτι γινει μετα. Εκεινο εκει. Αταραχο. Αφου με αγαναχτησε και εγκοσα πια του ειπα, σαν να τον διαταζα, να εξαφανιστει και να μην ξαναπατησει το ποδι του. Η αληθεια ειναι οτι εφυγε μετα απο αυτο αφου με πηγε στο μετζαρ μου. Δεν ξερω τι καπνο φουμαρουν αλλα ειναι τρομαχτηκα...
Πρωτη φορα τρομαξα τοσο. :eek:
...κάτι έχεις εσύ φαίνεται. Αλλιώς, γιατί να σε ακολουθεί; Και υπάρχει το ερώτημα: τόσοι και τόσοι κάτοικοι στη γειτονιά σου...από ΌΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ,διάλεξε...εσένα! :D Ε, δεν παύει πάντως να είναι ένα εκνευριστικό ερώτημα. Από την άλλη,σίγουρα δεν...παράλειψες να προσθέσεις κάτι στην ιστορία σου; Κάτι που θα εξηγούσε την αλλόκοτη εμφάνιση τούτου του,χμμμ..."παιδιού";
Witch Shadow
15-06-08, 10:50
...κάτι έχεις εσύ φαίνεται. Αλλιώς, γιατί να σε ακολουθεί; Και υπάρχει το ερώτημα: τόσοι και τόσοι κάτοικοι στη γειτονιά σου...από ΌΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ,διάλεξε...εσένα! :D Ε, δεν παύει πάντως να είναι ένα εκνευριστικό ερώτημα. Από την άλλη,σίγουρα δεν...παράλειψες να προσθέσεις κάτι στην ιστορία σου; Κάτι που θα εξηγούσε την αλλόκοτη εμφάνιση τούτου του,χμμμ..."παιδιού";
Δεν ξερω τι εχω και τι οχι και τραβαω το καθε περιεργο. Η γειτονια που μενω ειναι αρκετα εξω απο το κεντρο. Και οπως και να το κανεις δεν κυκλοφορει ευκολα ψυχη στη περιοχη μας. Η ωρα που εγινε ηταν γυρω στις 12 κ 15 το βραδυ. Σαν τι παρελειψα να αναφερω? Πως ειναι εξωτερικα? Πως με βρηκε ξανα? Πως με βρηκε αρχικα? Τι ακριβως?
_pantelis_
19-06-08, 10:16
Μία κυρία (οικογενειακή φίλη) είχε συνάντηση με τετοιο παιδί.Απογευματάκι με ήλιο χτυπάει η πόρτα, το βλλέπει φρικάρει και αυτό ζητά να μπει.Μπήκε μέσα και απλώς τον κέρασε μπισκότα και γάλα και αυτό έφυγε.Τον πέρασε για παιδί του δρόμου αλλά ένιωσε αυτό το μαύρο που άκουσα να αναφέρεται...
Σαν τι παρελειψα να αναφερω? Πως ειναι εξωτερικα? Πως με βρηκε ξανα? Πως με βρηκε αρχικα? Τι ακριβως?
Αααααα! Αυτό δεν το ξέρω...εσύ να μας πεις!!! :rolleyes:
Witch Shadow
20-06-08, 09:52
Αααααα! Αυτό δεν το ξέρω...εσύ να μας πεις!!! :rolleyes:
Λοιπον Mallen
Το οτι οι συναντησεις με αυτο το παιδι στις 13 του περασμενου μηνα αλλα και στις 13 αυτου του μηνα, μπορεις να το εκλαβεις σαν σημαδι? Προσωπικα οχι. Δεν λεω ειναι κουλο που διαλεξε εμενα για το παιχνιδακι του αλλα τελικα δεν ειμαι και ο μονος. Πριν απο καμια εβδομαδα περιπου με εστειλε μνμ μια φιλη μου και μου ειπε οτι ενα τετοιο παιδι την "επεσε" σε κατι φιλες της. Και τη νυχτα εκεινη δεν ειχε γινει κατι ουτε ειχαν υπαρξει σημαδια που να προμηνυαν την παρουσια του. Το παιδι αυτο τις ελεγε κατι ακαταλαβιστικα και αυτες επειδη τρομαξαν δεν καταλαβαιναν τι τους ελεγε. Και ολο το σκηνικο εγινε σε ενα περιπτερο στο οποιο τις ακολουθησε.
Κατ αρχάς γεια σας είμαι καινούρια στο φόρουμ. Και επειδη φαινεται το ενα να κλεινει μετα το αλλο ευχομαι το δικο σας να παραμεινει ζωντανο και να μπορεσει να διατηρηθει μεσα στο χρονο.
Εγω ειχα μια παρομοια εμπειρια θα ελεγα με ενα τεοιο παιδι, η μονη διαφορα ηταν στο γεγονοσ οτι πριν τον δω μπροστα μου τον ειχα δει την προγηγουμενη σε ονειρο. Μεσα λοιπον στο ονειρο εκεινο ο γατος μου, τον οποιο και εχω χασει, προσπαθουσε να με οδηγησει μακρια απο το μερος οπου βρισκομουν το οποιο ηταν ασπρομαυρο δειχνοντας μου πως εκει πηγαιναν οι ψυχες των νεκρων. Το αγορι που ονειρευτηκα ηταν νεκρος και με παραπλανουσε να ανεβω σε καποια σκαλα. Για να μην φλυαρω εγω ακολουθησα τον γατο με τον οποιο ημουν τρομερα δεμενη και περασα μια πορτα που με οδηγησε εξω απο κεινο το μερος και κατα συνεπεια εξω κι απο το ονειρο. Την επομενη πηγα στην παραλια με την ξαδερφη μου και περασε απο μπροστα μας ξαφνικα ενα αμαξι στο οποιο επεβαινε το αγορι εκεινο και καποιοι ηλικιωμενοι. Μου ειπε λοιπον σταματωντας απαλα στην ακρη του δρομου :"Που πηγαινεις κοριτσακι?" Ομολογουμενως τα εχασα. Το περιεργο της υποθεσης ηταν πως με κοιτουσε συνεχως κολυμπουσε με παρακολουθουσε στενα σε καθε μου κινηση οταν ξαφνικα γυρισα για μια στιγμη το βλεμμα μου αλλου και μεχρι να ξανακοιταξω σε κλασματα του δευτερολεπτου εκεινος και οσοι ηταν μαζι του ειχαν εξαφανιστει καθως και το αυτοκινητο το οποιο ειχαν αφησει πολυ κοντα.. Αυτο συνεβει περυσι το καλοκαιρι και δεν το ειδα μονο εγω αλλα και η ξαδερφη μου. Απο τοτε το συγκεκριμενο ατομο εμφανιζεται συχνα πυκνα στα ονειρα μου απλωνοντας το χερι του για να διαλλεξω. Το τι.. δεν το γνωριζω. Πόσταρα εδώ γιατι καποιος μου μιλησε για τα σκοτεινα παιδια και μολις πηρε το ματι μου το συγκεκριμενο τοπικ.
Για όσους είδαν αυτά τα παιδιά θα με ενδιέφερε να μάθω λίγα περισσότερα θέτοντας κάποιες ερωτήσεις: 1) για όποιον έιχε την ψυχραιμία να παρακολουθήσει την κίνησή τους, βάδιζαν ομαλά ή μηχανικά; 2) για όσους τα ρώτησαν, μίλησαν, διέκριναν κάποιο είδος συναισθηματικής αντίδρασης ή σύσπασης των μυών του προσώπου; 3) ήταν όλα τα παιδια του ιδίου φύλου; 4) η εμφάνισή τους τις δεδομένες στιγμές, συνδεόταν με κάποιο γεγονός της ζωής σας, που είχε μεγάλη ένταση ή όχι; Για όποιον απαντήσει ευχαριστώ προκαταβολικά!
λοιπον, πριν απο καμια δεκαρια χρονακια, με ειχε απασχολησει το φαινομενο, ειχα πεσει τυχαια πανω του στο νετ κ με γοητευσε....
εκανα μια μικρη ερευνα κ ανακαλυψα καποια λινκς που το παρουσιαζανε ως μια σπανια ασθενεια του ματιου....μαλιστα υπηρχε κ επιστημονικη ονομασια
μετα απο αυτο, θεωρησα οτι το μυστηριο λυθηκε...
ομως,
οταν διαβασα το θεμα στο φορουμ, σκεφτηκα να ψαξω κ να βρω μερικα απο αυτα τα λινκς για να σας τα παραθεσω...
κατα ενα περιεργο τροπο, ενω εψαξα κ στα ελληνικα κ στα αγγλικα, δεν βρηκα τιποτα απο αυτα που ειχα βρει πριν απο χρονια!!!ουτε ενα αρθρο που να εξηγει επιστημονικα την υπαρξη τους....
ισως δεν ψαχνω καλα...
μπορει να το ψαξει κ καποιος αλλος?
http://tech.pathfinder.gr/xpaths/unexplained/215208.html
Λεγονται Black-eyed kids
ναι, αυτο το βρηκα κ εγω...
δεν μιλαω ομως γι αυτο το αρθρο...μιλαω για ενα επιστημονικο, που εξηγει ακριβως την παθηση κ μαλιστα υπαρχει κ επιστημονικη ονομασια...
Euphrosyne
20-08-12, 17:51
Καταρχάς γειά σας, είμαι καινούρια στο forum :)
Πολύ ενδιαφέρον το θέμα με αυτά τα μυστηριώδη,τρομακτικά παιδιά. Δεν έχει τύχει ποτέ να δω,αλλά μου κέντρισε ίδιαιτερα το ενδιαφέρον και το έψαξα όσο μπορούσα στο web.. Γι αυτό άμα θέλετε ρίξτε μια ματιά στα εξής άρθρα τα οποία περιγράφουν ακριβώς την περίπτωση του Witch shadow,οπού τέτοιου είδους παιδιά σε ηλικία μεταξύ 8 με 16 ετών προσπαθούν επίμονα και με διάφορες δικαιολογίες να μπουν σε σπίτια ή οχήματα ανθρώπων! :eek:
http://www.newstoday.gr/article/43334/musterio-ton-paidion-me-maura-matia
http://tech.pathfinder.gr/xpaths/unexplained/650004.html
http://whofortedblog.com/2012/07/03/invited-black-eyed-children-home/
Στα άρθα μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση οτι αναφέρεται πως όλα αυτά τα παιδιά θέλουν να μπουν σε σπίτια.. άρα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πρόκειται για σύμπτωση η περίπτωσή σου, οπότε το παιδί αυτό ανήκει οπωσδήποτε σε αυτήν την κατηγορία (Βlack eyed kids) ..:confused:
"Sometimes they travel in pairs, sometimes in groups and sometimes you’ll see just one."
"What do they do that’s so terrifying? They ask to enter your home or your vehicle. But it’s not what they ask – it’s how they ask it.''
"No matter what you say to these children they don’t answer questions or speak about anything else."
Επίσης βρήκα γραμμένο αυτό: Witnesses say they either dress in drab clothes, generally blue jeans and a hoodie, or they wear very old-fashioned, handmade clothing, similar to what Amish people wear.
Δεν είναι πολύ σημαντικό μεν,αλλά ίσως συμπίπτει κι αυτό στην περίπτωσή σου!
Πάντως είσαι πολύ θαρραλέος..εγώ θα είχα μετακομίσει :D
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Η φίλη Viper έβαλε κάποια ερωτήματα που δεν δόθηκαν απαντήσεις....
Συνάμα δεν είδα πουθενά πως κάποια απο τα παιδιά αυτά τα είδε
οφθαλμίατρος ή τέλος πάντων δεν ζητήθηκε η γνώμη κάποιου ειδικού και
αυτό με προβληματίζει.....
Το παράξενο είναι πως πουθενά δεν αναφέρονται οι γονείς των παιδιών....
Κάτι δεν μου κάθεται καλά σε όλα αυτά....
Ευχαριστώ.
Ελευθέριος Παλιγγίνης
21-08-12, 18:53
Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πολύ σκούρο και τον επιπεφυκότα (το "λευκό" μέρος του ματιού).
Οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα εμφάνισης, ειδικά τόσο έντονη όπως στα μάτια που κοιτάμε και πρώτα στους ανθρώπους, μπορεί να δημιουργήσει διάφορες θεωρίες αιτιολόγησης και θρύλους.
Είναι σαν τον μικρό Κινέζο με μπλε μάτια που τον βγάζουν... "απόγονο εξωγήινων" επειδή είναι μάλλον μοναδικός ή τέλος πάντων ακραία σπάνιος.
Έτσι λοιπόν... λίγο να συμπεριφερθεί περίεργα ένας αρκετά διαφοροποιημένος στα μάτια, κατά την υποκειμενική μας γνώμη αυτομάτως έγινε απότοκος "του κακού" ή εξωγήινος.
Καλησπέρα φίλοι μου. Συνεχίζοντας τα γραφόμενα του AVATARGR , και ψάχνοντας λίγο περισσότερο σε ξενόγλωσση αρθρογράφία, διαπίστωσα πως τα παιδιά αυτά ήταν πάντοτε ασυνόδευτα, σε όλες τις περιπτώσεις ήταν δυο και ήταν επίμονα στο να προσκληθούν από τον ιδιοκτήτη, ζητώντας στερεοτυπικά νερό ή χρήση τηλεφώνου. Ήταν ανέκφραστα όσον αφορά τον τόνο και την χροιά της φωνής τους και σε δυο περιπτώσεις παρακολουθούσαν για ώρα το σπίτι που είχαν "ενοχλήσει" μέχρι να πλησιάσει κάποιος άλλος.τέλος εξαφανίζονταν το ίδιο αθόρυβα όσο εμφανίζονταν. Διάβασα παράλληλα και το άρθρο για τα black eye children σχετικά με την πάθηση των οφθαλμών , αλλά θεωρώ ότι δεν αναφέρεται ο/η ενδιαφερόμενος/η για κάτι τέτοιο. Συνήθως οι αντιδράσεις ατόμων απέναντι σε κάτι τόσο εμφανώς ιδιαίτερο είναι το αίσθημα του φόβου, αλλά όταν πρόκειται για πάθηση, όλα παίρνουν εύκολα το δρόμο τους. Στον αντίποδα όμως γίνονται αναφορές για ασυνόδευτα το τονίζω παιδιά και όχι εφήβους σε ώρες και μέρη που δεν κυκλοφορούν ανήλικοι μόνοι, με συνοδό συναίσθημα τον τρόμο μιας και τα παιδιά αυτά δεν έδιναν καμιά πληροφορία για ό,τι ερωτούνταν αλλά διαρκώς προέβαλαν την επιθυμία τους να προσκληθούν εντός..
Όποιος άλλος ξέρει κάτι, ευπρόσδεκτος
άλλος ένας αστικός μύθος που δεν έχει απογειωθεί ακόμα.Ισως το αντίβαρο των λεγόμενων παιδιών indigo.Τα Beks είναι φαινόμενο 10 χρόνων και δεν υπάρχει ούτε μια φωτογραφία.
Εισαγόμενη λιακοπουλιά τίποτα άλλο.
εξηγει ακριβως την παθηση κ μαλιστα υπαρχει κ επιστημονικη ονομασια...
mydriasis,adies syndrome διάλεξε ενα.
Euphrosyne
22-08-12, 18:59
Ναι αλλά δεν νομίζω πως ο θεματοθέτης είχε κάποιο λόγο να γράψει για ένα ψεύτικο γεγονός όπως και όλοι οι υπόλοιποι που ανέφεραν προσωπικές εμπειρίες με τέτοιου είδους παιδιά, οι οποίες και συμπίπτουν με αυτόν τον αστικό μύθο όπως λες.. Ωστόσο αυτές οι παθήσεις των οφθαλμών,αν δεν κάνω λάθος, έχουν ως αποτέλεσμα τη μεγένθυση της κόρης του ματιού έτσι ώστε να μην μπορεί να διακριθεί η ίριδα,αλλά όχι και το λευκό τμήμα του ματιού. Όμως και να οφείλεται σε κάτι τέτοιο δεν είναι περίεργο που πάντοτε πρόκειται για ασυνόδευτα μικρά παιδιά τα οποία σε ακολουθούν και ζήτουν επίμονα την άδειά σου για να μπουν στο σπίτι σου με κάποια δικαιολογία, όπως ακριβώς και σε αυτόν το "μύθο";;;
Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω πως όλα αυτά είναι τυχαία και εφόσον τόσα μέλη υποστηρίζουν οτι έχουν ζήσει τέτοιες εμπειρίες δεν μου μένει παρά να το πιστέψω.. Τώρα τι είναι αυτά τα μυστηριώδη παιδιά είναι κάτι τελείως άγνωστο..:confused::confused::confused:
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Διαβάζοντας και πάλι τις αναφορές διακρίνω και κάτι άλλο....
Εκτός του ότι είναι μόνα τους τα παιδιά παρατήρησα πως μαζί με αυτούς που
αναφέρουν πως δεν υπάρχουν και άλλοι ταυτόχρονα να τα δούν....
Κάπως περίεργο αυτό...
Ευχαριστώ.
Ναι αλλά δεν νομίζω πως ο θεματοθέτης είχε κάποιο λόγο να γράψει για ένα ψεύτικο
Τον ξέρεις προσωπικά?εγώ όχι και γιαυτό μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να πιστέψω οτιδήποτε διαβάζω απο οποιονδήποτε και γράφεται.
Ωστόσο αυτές οι παθήσεις των οφθαλμών,αν δεν κάνω λάθος, έχουν ως αποτέλεσμα τη μεγένθυση της κόρης του ματιού έτσι ώστε να μην μπορεί να διακριθεί η ίριδα,αλλά όχι και το λευκό τμήμα του ματιού.
φακοί?τατού ματιών?μήπως είναι παρατραβηγμένα αυτά?περισσότερο απο το να δεις ένα τέτοιο παιδί στο παζάρι??
Όμως και να οφείλεται σε κάτι τέτοιο δεν είναι περίεργο που πάντοτε πρόκειται για ασυνόδευτα μικρά παιδιά τα οποία σε ακολουθούν και ζήτουν επίμονα την άδειά σου για να μπουν στο σπίτι σου με κάποια δικαιολογία, όπως ακριβώς και σε αυτόν το "μύθο";;;
πως ξέρουμε οτι όντως πρόκειται για τέτοια περίπτωση?ποιός το επιβεβαίωσε?
και όπως και σε κάθε περίπτωση extraordinary claims require extraordinary evidence
μισό νομίζω βρήκα της αποδείξεις...
http://www.youtube.com/watch?v=RzhNhjvEK6g&feature=player_embedded
http://www.eurolens.com/contact-lenses/black-sclera.asp
Πιο ενδιαφέρον θα ήταν να δούμε γιατί αργεί τόσο πολύ ο κάθε μύθος να έρθει εδώ πέρα.
Το γεγονός ότι είσαι δύσπιστος αναφορικά με ότι διαβάζεις δεν είναι μεμπτό, τουναντίον. Το γεγονός όμως ότι γράφεις σε ένα φόρουμ που πραγματεύεται έναν χώρο που δεν άπτεται στην συνήθη καθημερινότητα, αυτομάτως δεν θα έπρεπε να σε κάνει αρνητικό. Σαφώς και αρκετά από όσα γράφονται δεν είναι αλήθειες. Όμως υπάρχουν αναμφισβήτητα και καταθέσεις ατόμων που προβληματίζουν και ακουμπούν το μεταφυσικό. Όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, δεν με αφορά το μυθικό της υπόθεσης ,ούτε και τα εξαιρετικά οπτικά εφέ των πιτσιρικάδων/ ενηλίκων που χαζολογάνεανεβάζοντας βιντεάκια.. Υπάρχουν μαρτυρίες ατόμων από σχεδόν τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο για ανάλογες εμφανίσεις παιδιών. Φυσικά η έλλειψη πληροφόρησης κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα.
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Πιστεύω πως σε κάθε πληροφόρηση για κάτι παράξενο αρχίζει η
αντί-πληροφόριση και αυτό είναι το πρόβλημα......
Διότι δεν ξέρει κάποιος τι να πιστέψει....
Σε αυτό το πρόβλημα δεν υπάρχει και κάποιος οφθαλμίατρος να έχει εξετάσει
κάποια παιδιά...
Επίσης παρά του ότι υπάρχουν φωτογραφίες απο παιδιά δεν υπάρχει ο
περίγυρος.....
Αυτά τα δυο με προβληματίζουν....
Βέβαια χωρίς να απορρίπτω ότι κάτι συμβαίνει....
Ευχαριστώ.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.