PDA

Επιστροφή στο Forum : Αυτα τα ματια και το συναισθημα...

Kleovoulos
12-06-08, 18:23
εγω θα ηθελα να σας πω κατι σχετικαμε αυτο που με βασανιζει μερες τωρα...Ειμασταν εξω κατα τις 11 η ωρα και μιλουσαμε για τα δικα μας(ειμασταν περιπου 5 ατομα)μεχρι που αποφασισαμε να φυγουμε και ειμασταν διπλα απο τιν εκκλησια.τοτε βρηκαμε εναν γερο που μας ειχε γιρισμενι τιν πλατη.παραξενευτικαμε και τον ρωταμε τι κανεις θειο εδο εξω τετοια ωρα???τοτε γυρισε και ειχε ολομαυρα ματια αλλα ολομαυρα παντου μαυρο...τοτε θυμαμε να με επιασε ενα συναισθημα λυπης και δεν μπορουσα να κουνιθω μετα απο 1 λεπτο δεν μπορουσα καν να δω μπροστα μου.κανενας απο τιν παρεα δεν μπορουσε..(ετσι μου ειπαν μετα)ενιωθα σαν να μην υπαρχω...δεν καταλαβαινω...μετα απο κανα 10 λεπτο που συνηλθαμε ολοι μαζι ταυτοχρονως βρισκομασταν στο εδαφος και παθαμε μια αμνησια για 1 λεπτο.οταν συνηλθαμε και απο την αμνησια τρεξαμε ολοι σπιτια μας και δεν το ειπαμε σε κανεναν...ηταν η πιο τρομαχτικη εμπειρια της ζωης μου...αν παθατε και εσεις τιποτα παρομοιο σας παρακαλω πειτε μου το γιατι με βασανιζει δεν μπορο να ωγαλο αυτο το συναισθημα απο το μυαλο μου...

Ophelia
13-06-08, 11:09
Αγαπητέ Kleovoulε ρίξε μια ματιά εδώ (http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=4076) ίσως να έχουνε κάποια σχέση...

Kleovoulos
13-06-08, 20:08
ναι το εγραψα και εκει το συνγκεκριμενο αλλα μετα θυμηθικα και αυτο το thread

tsilof
13-06-08, 20:13
Οπότε το παρόν κλειδώνεται και αυτοκαταστρέφεται οσονούπω :)