PDA

Επιστροφή στο Forum : Περίεργο ΦΩΣ...ΒΟΗΘΕΙΑ

fantaout
29-06-08, 23:55
Βρίσκομαι με την κπέλα μου στο αυτοκίνητό μου και μη έχοντας τη δυνατότητα εύρεσης χώρου για να βρεθούμε λίγο μόνοι μας καταλήγουμε σε αγροτικό δρόμο ανάμεσα σε εκτάσεις χωραφιών. Αφού κάναμε έρωτα και έχουμε μείνει αγκαλιά στο κάθισμα του αυτοκινήτου ξαφνικά ένα μπλέ στιγμιαίο φως φάνηκε μέσα στο αυτοκίνητο μας, το οποίο μας τρόμαξε με αποτέλεσμα να φύγουμε άρων άρων. Το συμβάν αφού συζητήθηκε για λίγο ψάχνοντας να βρούμε από που προήλθε αυτό το φως ξεχάστηκε το ίδιο βράδυ. Μετά από κάμποσες μέρες (10 περίπου) καταλήξαμε σε έναν άλλο αγροτικό δρόμο της ίδιας περιοχής. Ξανά αφού βρισκομασταν αγκαλιά μετα από μια υπέροχη συνεύρεση ένα πιο δυνατό αυτή τη φορά λευκό φως σαν να αναβόσβησε μια λάμπα μέσα στο αυτοκίνητο (ή αν θέλετε σαν μια αστραπή ΜΕΣΑ στο αυτοκίνητο) μας έκανε ξανά να το βάλουμε στα πόδια. Παρακαλώ βοηθήστε με με τις πιθανές ερμηνείες σας.
ΥΓ: Στην 1η περίπτωση το πιο κοντινό φως ήταν ένα μακρινό φως (κολώνα ΔΕΗ) σε απόσταση 200 μέτρων περίπου. Στη 2η περίπτωση δεν υπήρχε φως πουθενά τριγύρω ούτε πιθανή αντανάκλαση από διερχόμενο αυτοκίνητο από τον κεντρικό επαρχιακό δρόμο,

Ermhs
30-06-08, 00:22
Χαριτολογώντας θα έλεγα ότι βρισκόσαστε σε κατάσταση νιρβάνας ΧΑΧΑΧΑ…. Καλά και εσείς στα χωράφια πηγαίνετε πάντα? Πιστεύω ότι είναι εγκεφαλικό περισσότερο παρά μεταφυσικό… δεν νομίζω οι νεράιδες τέτοιες ώρες να παίρνουν μάτι!.. έχεις ελέγξει το αμάξι για κάποιο ξεχασμένο φακό (και κάθεστε επάνω και ανάβει… Η κινητό με απενεργοποιημένο ήχο.. Και το χειρότερο που μπορώ να σκεφτώ… ότι μερικές φορές και μερικά άτομα κάνουν μπανιστήρι (συγγνώμη για της εκφράσεις αλλά το θέμα είναι sexual) μπορεί να σας πειράζουν με κάποιο λέιζερ… καλό είναι να βρίσκεστε σε κάποιο σπίτι και τα χωράφια να τα έχετε για πικ νικ ΧΑΧΑΧΑ (Διότι διατρέχετε και κίνδυνο..μονάχοι στα σκοτάδια και λαγκάδια..) :D :p

Απέριττος
30-06-08, 00:26
Μια λύση είναι να σταματήσεις το πήδημα μέσα στο αμάξι. :D
Δεύτερη απάντηση θα μπορούσε να είναι ότι το τόσο καλό σεξ σε κάνει να βλέπεις λάμψεις (συμβαίνει κι αυτό μερικές φορές...) :D
Και τρίτον πέρα απο την πλάκα είναι αλήθεια ότι συμβαίνουν κάτι τέτοια περίεργα... Προσωπικά μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο μέσα στο αμάξι στον Υμηττό. Με την διαφορά ότι δεν ήταν μπλε λάμψη αλλά ένα λευκό κυκλικό φως το οποίο ίπτατο με περίεργες κινήσεις γύρω στα δυο μέτρα πάνω απο το αμάξι μέχρι που χάθηκε. Δεν ξέραμε τι ήταν απλά καθήσαμε και το παρατηρούσαμε... Αν σου συμβαίνει στο ίδιο μέρος και φοβάσαι απλά μην ξαναπάς... Άλλωστε στο κρεβάτι είναι πιο βολικά αδελφέ... :D

fantaout
30-06-08, 00:43
Συγγνώμη αλλά όλα όσα είπατε τα σκέφτηκα αδέρφια... Ειλικρινά αν δεν με είχε συγκλονίσει τόσο η εμφάνιση αυτού του φωτός δε θα ποσταρα καν το θεμα.
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση ξεχασμένου φακού,κινητού ή μπανιστηριού. Το μέρος είναι τελείως ερημικό και το φως ξαναλέω το είδαμε και οι δυο σαν να προήλθε από τον ουρανό του αυτοκινήτου (μέσα πλευρα). Με αλλα λόγια για να φωτιστεί ετσι το αυτοκινητο έπρεπε να έχω τρυπα στον ουρανο και καποιος να φωτιζει απο κει στιγμιαια.

Giorgos
30-06-08, 02:12
Υπάρχει και η περίπτωση του μεταφυσικού... πέρα από αγνωστου προελεύσεως δυνάμεις και αντικείμενα, υπάρχει το ενδεχόμενο η κοπέλα σου η εσύ να έχετε κάποιες άγνωστες δυνατότητες που εκδηλώνονται σε μια τέτοια ψυχοσωματική κατάσταση.. Μπορεί να είναι πνευματική εμπειρία.. κάποιο πνεύμα που προστατεύει ένας από τους δυο σας για κάποιο λόγο ενδεχομένως η ακόμη και ζηλεύει τη σχέση σας.. η κάτι ανάλογο. Αυτό είναι το ωραίο με τη μεταφυσική.. δε ξέρεις από που να αρχίσεις. Προσωπικά δεν έχω ακούσει/διαβάσει ανάλογες εμπειρίες.

Ermhs
30-06-08, 02:43
Για αυτό δεν έχετε να χάσετε τίποτα στο να δοκιμάσετε και στο κρεβάτι!.. αν τα φώτα συνεχίσουν τότε κοιτάξτε το προς μεταφυσικής πλευράς!. Πειραματιστείτε :D :p

NAVMAN
30-06-08, 10:03
Fantaout και Απέριτε, κάθε φορά που πληρώνεστε βάλτε και 20 ευρώ στην άκρη για το ξενοδοχείο. Έχει πολλές ανέσεις και δεν κινδυνεύετε να πάθετε λουμπάγκο. Θα έλεγα πως οι μπανιστηρτζίδες της περιοχής το διασκεδάζουν αφάνταστα.

BladeRunner82
30-06-08, 18:12
Σε ποιο αγροτικο δρομο ησασταν?Πρεπει να μαθω οπωσδηποτε :D :D :D

ENDLESS JOURNEY
30-06-08, 18:30
Αμαν πια μάθαμε όλα τα προσωπικά σας :eek: :eek: :eek:

Belthazor
30-06-08, 18:48
Βρίσκομαι με την κπέλα μου στο αυτοκίνητό μου και μη έχοντας τη δυνατότητα εύρεσης χώρου για να βρεθούμε λίγο μόνοι μας καταλήγουμε σε αγροτικό δρόμο ανάμεσα σε εκτάσεις χωραφιών. Αφού κάναμε έρωτα και έχουμε μείνει αγκαλιά στο κάθισμα του αυτοκινήτου ξαφνικά ένα μπλέ στιγμιαίο φως φάνηκε μέσα στο αυτοκίνητο μας, το οποίο μας τρόμαξε με αποτέλεσμα να φύγουμε άρων άρων. Το συμβάν αφού συζητήθηκε για λίγο ψάχνοντας να βρούμε από που προήλθε αυτό το φως ξεχάστηκε το ίδιο βράδυ. Μετά από κάμποσες μέρες (10 περίπου) καταλήξαμε σε έναν άλλο αγροτικό δρόμο της ίδιας περιοχής. Ξανά αφού βρισκομασταν αγκαλιά μετα από μια υπέροχη συνεύρεση ένα πιο δυνατό αυτή τη φορά λευκό φως σαν να αναβόσβησε μια λάμπα μέσα στο αυτοκίνητο (ή αν θέλετε σαν μια αστραπή ΜΕΣΑ στο αυτοκίνητο) μας έκανε ξανά να το βάλουμε στα πόδια. Παρακαλώ βοηθήστε με με τις πιθανές ερμηνείες σας.
ΥΓ: Στην 1η περίπτωση το πιο κοντινό φως ήταν ένα μακρινό φως (κολώνα ΔΕΗ) σε απόσταση 200 μέτρων περίπου. Στη 2η περίπτωση δεν υπήρχε φως πουθενά τριγύρω ούτε πιθανή αντανάκλαση από διερχόμενο αυτοκίνητο από τον κεντρικό επαρχιακό δρόμο,

Κοιτά, εκτός από τα σχόλια των υπολοίπων, το sex στο αυτοκίνητο είναι μια χαρά, συνέχισε το, άμα είναι και σε ασανσέρ, ακόμα καλύτερο :D .. Αλλά τέλος πάντων, δεν νομίζω να ενδιαφέρεσαι για την γνώμη μου περί του θέματος αλλά για μια άλλη!

Πρώτον, είπες μέσα στο αμάξι, όποτε λοιπόν, άμα δεν είναι κάνας φακός η κινητό, μπορεί να είναι η.. πως να το πω, η ''έκσταση'' της ''κορύφωσης''.. Λοιπόν βαρέθηκα τα παιδιαρίσματα, πιθανόν, λογά έλλειψης τεχνολογίας στην γύρω περιοχή, εκτός του αυτοκίνητου, είναι πιθανόν ο οργασμός που θα είχε κάποιος από τους δυο, η και οι δυο, να αποτυπώθηκε στις 'συχνότητες' του περιβάλλοντος κάνοντας το σαν ένα φλας. Εκτός από αυτό μπορείς να το θεωρήσεις και ως εκδήλωση κάποιον μεταφυσικών φαινομένων κατά την πράξη, μιας και έγινε ελευθέρωση ερωτικής ενέργειας. Εξωγήινοι δεν ήταν όποτε μην ανησυχείς :p. Προσοχή όμως, αυτές δεν είναι σίγουρες θεωρίες για αυτό, αλλά είναι το μονό που έχω.

Υ.Γ. Σου έχει ξανασυμβεί αυτό σε πιο.. νορμάλ καταστάσεις?

Ermhs
30-06-08, 19:18
Και μην ξεχνάμε ότι το φλας μιας φωτογραφικής μηχανής μπορεί να κάνει τέτοια δουλειά..! :D

Belthazor
30-06-08, 20:00
Και μην ξεχνάμε ότι το φλας μιας φωτογραφικής μηχανής μπορεί να κάνει τέτοια δουλειά..! :D

Δηλαδή υπονοείς πως κάτι υποχθόνιο κρύβεται από πίσω ε? Χαχαχαχαχα..

NAVMAN
30-06-08, 22:01
Χε χε χε χε, είναι σαν την ξανθιά γυναικάρα που πλησιάζει τον σκοπό. Είχαμε έναν αξιωματικό στην σχολή που ήμουν στον στρατό και μας έλεγε αν δείτε μια ξανθιά σούπερ γυναικάρα να σας πλησιάζει και να σας κάνει τα γλυκά μάτια, εσείς θα πρέπει να έχετε το νου σας στον περιβάλλοντα χώρο γιατί το πιο πιθανό είναι να θέλει να σας αποσπάσει την προσοχή. Βάση αυτού θα σου έλεγα άσε τα φώτα και τα λαμπάκια, κάποιοι θέλουν να σου αποσπάσουν την προσοχή. Εσύ προσηλωμένος στο έργο σου. Ακούραστος μαχητής. Εύγε παλικάρι μου. :D

aspirin
30-06-08, 23:01
NAVMAN ένα γρήγορο μπαλαμούτι δε νομίζω να δημιουργήσει προβλήματα συγκέντρωσης :-)

Bilibakos
01-07-08, 00:05
Ισως να εκανες πολυ καλο κομματι, και να ενθουσιαστηκε κανας καλικαντζαρος και να αναψε κανα φακο να δει καλυτερα:p

Deepest_Emotion
01-07-08, 03:08
Χμμμ….Ας το σκεφτούμε και με ένα βαθύτερο συναίσθημα, λιγάκι πιο ρομαντικό. Μπορεί να έλαμψε η μαγεία της αγάπη σας. Όμως βρε παιδιά, να σοβαρευτούμε λιγάκι και να σκεφτούμε τι μπορεί να ήταν αυτό το φως όπου τρόμαξε τους ερωτευμένους. Γιατί ο fantaout νομίζω πως ψάχνει μήπως υπάρχει κάποιος να του εξηγήσει τι μπορεί να ήταν αυτό που βίωσε με την κοπελιά του. :)
Λοιπόν, ας σκεφτούμε πως το φως και τις δυο φορές δε το είδε μόνο ένας, αλλά και οι δυο. Ας σκεφτούμε πάλι πως δεν το είδε πχ ο fantaout και το είπε στη κοπέλα του, με αποτέλεσμα να το φανταστεί η κοπέλα του. Αν κάνω λάθος fantαout διόρθωσε με. Μία από τις δυσκολίες του θέματος είναι πως το βιώσατε σε δυο διαφορετικά μέρη. Αν πχ έλεγες πως στο ίδιο μέρος είδες αυτό το φως. Εκτός από κάποια λογική εξήγηση, τύπου κάποιας λάμπας, θα υπήρχε και η «εξήγηση» κάποιου ατια. :confused: Άρα ερχόμαστε στο συμπέρασμα ότι το παράξενο δεν ήταν της περιοχής, αλλά γύρω από εσάς. Χμμμ… Θα πρότεινα να σκεφτείς και να συζητήσεις με τη κοπέλα σου, αν έχετε βιώσει κάτι άλλο παράξενο στο παρελθόν. Μπορεί κάτι να είναι κοινό. Επίσης να σκεφτείτε τον τρόπο που γνωριστήκατε μπορεί να υπάρχει κάτι παράξενο.
Όλα αυτά τα λέω χωρίς να είμαι κάποιος ειδικός. Απλά είναι κάποια σενάρια που περάσανε από το μυαλό μου διαβάζοντας την εμπειρία σου. Μπορεί και να ακούγονται χαζά. :o Αλλά δε ξέρω τι άλλο να σκεφτώ. Εσείς τι λέτε παιδιά; :)

NAVMAN
01-07-08, 12:16
Εσείς τι λέτε παιδιά; :)

Εγώ λέω, αν έχει αυτοκίνητο με αισθητήρα στο κάθισμα που υπολογίζει το βάρος του συνοδηγού και ανάλογα ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τον αερόσακο, να προσέχει γιατί ένα φιλαράκι που έκανε ταρζανιές στο αμάξι δημιούργησε βλάβη στον αισθητήρα και την πλήρωσε 2.000 ευρώ.

THE KEEPER OF SECRET
01-07-08, 13:54
Βρίσκομαι με την κπέλα μου στο αυτοκίνητό μου και μη έχοντας τη δυνατότητα εύρεσης χώρου για να βρεθούμε λίγο μόνοι μας καταλήγουμε σε αγροτικό δρόμο ανάμεσα σε εκτάσεις χωραφιών. Αφού κάναμε έρωτα και έχουμε μείνει αγκαλιά στο κάθισμα του αυτοκινήτου ξαφνικά...

Ξαφνικά...τι ξαφνικά.
Κοιτα πως τον καταντησατε τον κακομοιρη τον ALIEN

http://www.pixolator.com/zbc/attachment.php?attachmentid=9816

Φαντασου τι εβλεπε και του πεταχτηκαν ετσι τα μάτια...
Φιλε FANDOUT να μην ξαναεπαναληφθεί παρακαλώ.;) :D :D :D