PDA

Επιστροφή στο Forum : Κρυπτοζωολογικό Μουσείο

thessa
05-07-08, 14:04
Έχω ακούσει για ένα κρυπτοζωολογικό μουσείο στο Αγγελοχώρι της Θεσσαλονίκης. Το έχει ακούσει κανείς; Που ακριβώς βρίσκεται; Έχω ακούσει και για ένα κρυπτόζωο στον Θερμαϊκό. Έχει κανείς περισσότερες πληροφορίες; Συγνώμη για ορθογραφικά λάθη, τα Ελληνικά μου δεν είναι και τόσο καλά.

xontro_mpizeli
05-07-08, 14:38
Χμ...

Πολύ ενδιαφέρον το θέμα που άνοιξες thessa αλλά (θεσσαλονικιός είμαι) δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο, το οποίο φαντάζει πολύ ασυνήθιστο σίγουρα!

αν βρεις περισσότερες πληροφορίες ή κάποιος άλλος, ας μας τις παραθέσει εδώ!

thessa
05-07-08, 19:15
Βρήκα κάτι εδώ:

http://www.esoterica.gr/FORUMS/topic.asp?TOPIC_ID=894&ARCHIVE=

Στην περιοχη της Καλαμαριας, μπορείς να δεις τον Ιούλιο και τον Αυγουστο το Γιγάντιο Καλαμάρι του Θερμαικού καθώς ψάχνει για το ταίρι του να ζευγαρώσει, ενώ στους Νέους Επιβάτες υπάρχει και το πασίγνωστο Ελληνικό Μουσείο Κρυπτοζωολογίας οπου πέραν των υπόλοιπων αγνώστων ζώων, μπορείς να δεις το ταριχευμένο "Κοράκι του Βαρδάρη".
(Corax Vardarious) Το άνοιγμα των φτερών του αγγίζει τα 3,5 μέτρα. Πόσο βαθιά έσκαψες ωστε να αναδύσει αυτό το τόπικ; Χμμμ..

Όμως δεν ξέρω εάν αυτό πράγματι ισχύει. Και που ακριβώς στους Νέους Επιβάτες είναι αυτό το μουσείο;

melian
07-07-08, 15:50
Στο μήνυμα που αναφέρεις thessa διακρίνω μία έντονη ειρωνεία, μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος. Anyway, αν υπήρχε Μουσείο Κρυπτοζωολογίας στη συγκεκριμένη περιοχή νομίζω ότι θα γινόταν ιδιαίτερα γνωστό, τουλάχιστον στους χώρους της μεταφυσικής και της κρυπτοζωολογίας. Ίσως να πρόκειται για φάρσα ή για ειρωνικό σχόλιο κάποιου που μεταδόθηκε με ράδιο αρβύλα. :rolleyes: