Επιστροφή στο Forum : τρομακτικη εμπειρια
πριν απο αρκετα χρονια ημουν διακοπες με την οικογενεια μου.εγω κοιμομουν μαζι με την αδερφη μου σε ενα δωματιο και οι γονεις μου με τη μικρη μου αδελφη σε ενα αλλο.ενα βραδυ-δε θυμαμαι ωρα αλλα ηταν αρκετα αργα-ξυπνησα και ειδα την αδερφη μου να με κοιταει εχοντας μια πολυ τρομακτικη εκφραση.ηταν τελειως ακινητη.στην αρχη νομισα οτι το φανταστηκα και αρχισα να ανοιγοκλεινω τα ματια μου.η αδελφη μου εξακολουθουσε ομως να με κοιταει με τον ιδιο τροπο.ηθελα να παω στο δωματιο των γονιων μου τρεχοντας αλλα ενιωσα οτι δεν μπορουσα να κουνηθω.ξαναεκλεισα τα ματια και εκανα οτι δε συνεβαινε τιποτα ωσπου κοιμηθηκα.το επομενο πρωι ειπα στην αδερφη μου τι εγινε και αυτη δε με πιστευε.ειμαι σιγουρος οτι δεν ηταν ονειρο γιατι ημουν σε μεγαλη εγρηγορση.μπορει κανεις να με βοηθησει?
Υπάρχει μήπως περίπτωση η αδερφή σου να υπνοβατούσε γι' αυτό και να μη σε αντιλήφθηκε αλλά και ούτε θυμόταν το περιστατικό την επόμενη μέρα; Επίσης σχετικά με την τρομακτική έκφραση που αναφέρεις, αν υποθέσουμε ότι υπνοβατούσε μπορεί να ήταν απόρροια του σκοταδιού αλλά και της αλλόκοτης περίστασης. Σίγουρα θα είναι τρομακτικό να βλέπει κανείς να τον κοιτάει ανέκφραστα μέσα στο σκοτάδι και να μη του μιλάει.
+φωφω και εγω με την melian υπαρχει μεγαλη περιπτωση η αδερφη σου να υπνποβατουσε.Εξαλλου μια αναλογη περιπτωση εχω ζησει και εγω με τον αδερφό σε μικροτερη ηλικία. Υπνοβατουσε ενα βραδυ και ειχε παει κοντα στο παραθυρο του δωματιου μας και ήταν ετοιμος να πεσει απο κατω :eek: .Την επομενη μερα δεν θυμόταν τπτ.Ευτυχως δεν μας συναιβει ξανα αναλογο περιστατικο.
η αληθεια ειναι οτι εκεινη τη στιγμη ηταν ξαπλωμενη αρα δεν υπνοβατουσε
Λοιπον μετα απο πολυ καιρο θα γραψω παλι σε αυτο το τοσο ωραιο φορουμ.Υπαρχουν πολλες πιθανοτητες την στιγμη που ξυπνησες η αδερφη σου για καποιο λογο να ανοιξε τα ματια της στον υπνο της αν καποιοσ κοιμαται και του ανοιξεις τα ματια δεν βλεπει τιποτα οποτε δεν ειναι αυτος λογος να σε τρομαζει το συγκεκριμενο περιστατικο.
φιλε φιλιππε,θα περιγραψω λιγο καλυτερα το γεγονος.η αδερφη μου τοτε ηταν 5 χρονων και κοιμομασταν σε αποσταση μισου μετρου.το υφος που με κοιτουσε ηταν οπως ενος βαμπιρ λιγο πριν δαγκωσει το θυμα του.καταλαβαινω πως επειδη εκεινη τη στιγμη ξυπνησα θα μπορουσα να ειχα φανταστει κατι τετοιο.για το λογο αυτο αρχισα να ανοιγοκλεινω τα ματια μου ομως η εικονα εμεινε η ιδια.ξερω οτι κατι τετοιο δε γινεται να συμβει στην πραγματικοτητα αλλα και απο την αλλη ηταν πολυ ζωντανο για ονειρο και ειχα πληρη ελεγχο των πραξεων μου.
[U][I][B]λοιπον θπαρχει περιπτςση να υπνοβατουσε κ να εβλεπε ονειρο αλλα δν νομιζω κ πολυ να ειναι ετσι!το λεω γιατι ειχα προσοπικη εμπηρια με τον κολλητο μου οταν κατα τισ 3 κ μιση τα ξημερωματα ηρθε και μ δαγκωσε στον λαιμο!δν περιμενω να με πιστεψετε αλλα οτν του ειπα τι εκανε μου ειπε οτι 8υμοταν καποια πραγματα αλλα τα εβλεπε στν υπνο του κ ισωσ και γι αυτο να μην το καταλαβε η αδερφη σου!
σηνηθωσ βλεπουμε πανω απο 3 ονειρα καθε βραδυ αλλα ενα μασ μενει κ το καθενα ονειρο διαρκει 3 με 4 δευτερολεπτα κ επαναλαμβανετε!δν νομιζω να υπαρχει κατι που πρεπει να σε ανυσηχει!!εκτοσ και αν απο τοτε εχει διξει καποια αλλα σημαδια οτι εκτοσ απο απλωσ ανθρωπος μπορει να κατεχει κ κατι αλλο!αλλα αμα ηταν στο κρεβατι των γονιων σας ποια ηταν η μορφη εκηνη που θα υποδιοταν πιστα την αδερφη σου!στο λεω αυτο γιατι εχω τουλαχιστον 2 εμπηριες φαντασματων!!
Είμαι πεπεισμένη ότι πρόκειται απλά για ένα φαινόμενο υπνοβασίας... Πρώτον, γιατί αν ήταν "κάτι άλλο" θα σου είχε όντως επιτεθεί και δεν θα 'μενε στα βλέμματα και δεύτερον γιατί παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί σε πολλά άτομα... Π.χ. Δυο φίλες μου κοιμόταν στο ίδιο κρεβάτι και σε ανύποπτο χρόνο η μία ανακάθισε, γύρισε αργά το κεφάλι και καρφώθηκε στην άλλη... Η 2η την κατάλαβε όταν σηκώθηκε, ξύπνησε και την είδε να την κοιτά έτσι... Περιττό να σου πω ότι πετάχτηκε απ' το κρεβάτι πανικόβλητη και έτρεξε στην τουαλέτα μέχρι να ξαναξαπλώσει η άλλη... Την επόμενη μέρα, όπως ήταν αναμενόμενο, η υπνοβάτης δεν θυμόταν τίποτα...
Άσχετο... Μήπως η αδερφή σου περνούσε μια δύσκολη περίοδο ή είχε πολύ στρες??? Γιατί το φαινόμενο αυτό παρατηρείται σε ανάλογες περιπτώσεις....
Εχει απο πολλους ειδικους ειπωθει αλλα και διαπιστωθει, οτι κατα την διαρκεια του υπνου τα ματια μας ανοιγουν καποιες φορες, αλλα ουσιαστικα βρισκομαστε σε κατασταση βαθυ υπνου χωρις να μπορουμε να αντιληφθουμε τι συμβαινει στην πραγματικοτητα γυρω μας.
Πριν λιγες ημερες ενω κοιμομουν και ο συζυγος μου εβλεπε τηλεοραση ως αργα στο σαλονι, ειδα εναν εφιαλτη.
Ηταν τοσο ζωντανος που ξυπνησα, τον φωναξα, ετρεξε στο κρεββατι να δει τι ειχε συμβει, και ενω μου εδωσε να πιω νερο και μολονοτι τα ματια μου ηταν ανοιχτα εν τουτοις το υποσυνειδητο μου μου εστελνε ακομη εικονες απο τον εφιαλτη εκεινο, κατι που του το ειπα.
Inspired Hand
27-09-11, 18:02
Ωφείλω να συμφωνήσω και εγώ εδώ!..
σε καθημερινή σχεδόν βάση ενώ κοιμάμαι ανοίγω τα μάτια μου διάπλατα και πολλές φορές μιλάω κιόλας κόβωντας το αίμα όποιου ανθρώπου κοιμάται δίπλα μου!..Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα σηκώνω το πάνω μερος του σώματός μου και φωνάζω διάφορα πράγματα και έπειτα πέφτω πάλι για ύπνο!..Δεν είναι κάτι ανησυχητικό πάντως :)
Αυτό που λέτε εμένα δεν μου έχει συμβεί.
Angelika28970
20-01-12, 18:16
ναι μαλλον αυτο που λενε τα παιδια θα ειναι....συμβαινει σε πολλους αυτο....εγω πχ συνηθως παραμιλαω, αλλα μια μερα που ηταν η γιαγια μου στο σπιτι και κοιμηθικε μαζι μου, μου ειπε οτι το βραδυ ανακαθησα στο κρεβατι, ειχα ανοιχτα τα ματια και φωναζα σε καποιον...και μετα ξαναξαπλωσα.εγω φυσικα οταν μου το ειπε δεν θυμομουν τιποτα τετοιο.για καλο και για κακο ομως η μαμα κλειδωνει παντα το βραδυ την πορτα για να μην φυγω :D
Ωφείλω να συμφωνήσω και εγώ εδώ!..
σε καθημερινή σχεδόν βάση ενώ κοιμάμαι ανοίγω τα μάτια μου διάπλατα και πολλές φορές μιλάω κιόλας κόβωντας το αίμα όποιου ανθρώπου κοιμάται δίπλα μου!..Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα σηκώνω το πάνω μερος του σώματός μου και φωνάζω διάφορα πράγματα και έπειτα πέφτω πάλι για ύπνο!..Δεν είναι κάτι ανησυχητικό πάντως :)
Το έκανε μια πρώην μου αυτό. Ήταν η δεύτερη σημαντικότερη αιτία για τον χωρισμό.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.