Επιστροφή στο Forum : περιεργη υπνοβασια
οταν ημουν μικρος πολλες φορες εβλεπα μερικα περιεργα ονειρα τα οποια δεν ηταν τρομακτικα αλλα με ταραζαν πολυ.ξυπνουσα σε αλλα μερη του σπιτιου και παντα εκλαιγα και ειχα λυγμους.κατα τη διαρκεια του ονειρου εβλεπα καταστασεις που δεν ηταν δυνατο να πραγματοποιηθουν αλλα ημουν υποχρεωμενος να τις φερω σε περας.πχ καποια φορα ειδα τη μπανιερα του σπιτιου μου γεματη με νερο και εγω επρεπε να την αδειασω μεταφεροντας το νερο στην κουζινα με τα χερια.επρεπε μαλιστα να το κανω αυτο μεσα σε λιγα δευτερολεπτα.η αισθηση του αδυνατου με τρελαινε και τελικα ξυπνουσα.αλλες φορες παλι περπατουσα στο σπιτι σε μια ενδιαμεση κατασταση υπνου-συνειδητου.χαρακτηριστικα μια φορα εψαχνα τη μητερα μου σε ολο το σπιτι ενω ηταν μπροστα μου και τη θυμαμαι τρομαγμενη να προσπαθει να καταλαβει τι κανω.οταν συνερχομουν ειχα πυρετο και εκλαιγα.χαρακτηριστικο και των 2 παραπανω περιπτωσεων ειναι οτι τις επομενες μερες καθε φορα που ακουγα επαναλαμβανομενους ηχους πχ τακ τακ τακ,ενιωθα οτι τρελαινομουν και μου ερχονταν στο μυαλο τα συναισθηματα που ειχα στον υπνο μου.
Αγαπητέ bahamut
Ενδιαφέρουσα η διήγησή σου!
Όταν βρισκόμαστε σε μικρή ηλικία έχουμε καλύτερη επαφή με το ασυνείδητό μας ή αλλιώς με την ψυχή = αστρικό μας σώμα.
Στη δική σου περίπτωση πιστεύω ότι αυτή η κατάσταση ήταν έντονη σε σένα, δεν υπήρχε, δηλαδή, διαχωρισμός του ασυνειδήτου με το συνειδητό. Αυτό έχει συμβεί σε πολλά παιδιά, αρκετά μάλιστα, θυμούνταν και εμπειρίες από προηγούμενες ζωές τους!
Όσο για τα όνειρα... ίσως από μικρή ηλικία επέλεξες κάποιου είδους εκπαίδευση η οποία λάμβανε χώρα στα όνειρά σου!
η αληθεια ειναι οτι οντως ημουν σε μια ενδιαμεση κατασταση και εβλεπα και δεν εβλεπα καποια πραγματα ταυτοχρονα.δηλαδη ενω η οραση μου ηταν κανονικη ηξερα πως στο χωρο μου υπηρχαν και αλλα αντικειμενα τα οποια τα εβλεπα με το μυαλο μου αλλα οχι με τα ματια μου.ενιωθα σαν να ειχα 2 ορασεις ταυτοχρονα.οπως κατλαβαινεις μου ειναι δυσκολο να το εξηγησω.καθως μεγαλωνα μου γινοταν ολο και πιο ευκολο το να κατανοω οτι ηταν φανταστικο και να συνερχομαι.αυτος ο περιεργος ηχος που με ενοχλουσε τις επομενες μερες μετα τα περιστατικα αυτα σχετιζεται?ειναι ακριβως οπωσ το περιεραψες σε ενα ποστ σου.μηχανικος ηχος υψηλης συχνοτητας.ακομα οταν λες εκπαιδευση τι ακριβως εννοεις?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.