PDA

Επιστροφή στο Forum : UFO στην Κρητη?

ektoplasmas
16-07-08, 20:16
Γεια σας ειμαι νεο μελος.Περσι το καλοκαιρι στην περιοχη Καλου Χωριου Λασιθιου εγω και ο ξαδερφος μου γιναμε μαρτυρες ενος UFO.Γινοταν ενα γλεντι στην παραλια του Αγιου Παντελεημωνα και εμεις ειμασταν κοντα στη θαλασσα μαζι και με κατι αλλα παιδια.Αυτα πηγαν να φανε στο γλεντι λιγα λεπτα πριν το δουμε.Καθως καθομασταν ειδαμε κατι να πεταει στον αερα λιγο πριν το ακρωτηρι.Πλησιαζε προς το μερος μας αργα.Ηταν πολυ φωτεινο.Εκανε κυκλους γυρω γυρω και αυτο διηρκησε για περιπου 3 λεπτα.Θα ποσταρω και το video σε λιγο καιρο για να δειτε περι τινος προκειται.Το φως εξαφανιστηκε με ιλλιγγιωδη ταχυτητα.Οταν ηρθαν και οι υπολοιποι δεν μας πιστεψαν γιατι κανουμε και καμια φαρσα :p

θεμιδα
16-07-08, 21:48
Γεια σου ektoplasmas..:)
Δεν ξέρω αν γνωρίζεις αλλα η κρήτη θεωρείται στους κύκλους των ειδικών χαρισματικό παρατηρητήριο περίεργων εξωγήινων φαινομένων, τα οποία εκδηλώνονται από την πιο απομακρυσμένη ερημική περιοχή μέχρι και το αεροδρόμιο του Ηρακλείου.
χαρακτηριστικό ειναι το περιστατικό του Αλίκαμπου όπου οι κάτοικοι του χωριού παρατηρούσαν για αρκετές ημέρες ένα UFO στον ουρανό.
Δεν ειμαι σε θέση να γνωρίζω αν ειναι 100%αληθές..αλλα σίγουρα στη κρητη έχουν παρατηρηθεί πολλα περίεργα...

Indigocy
17-07-08, 03:02
Περιμενουμε και το βιντεακι φιλε :p

lykos
17-07-08, 13:40
Αυτή ειναι μια φωτογραφία τραβηγμένη πριν απο 15 χρόνια περίπου απο τον φωτογράφο της πόλης.Το φαινόμενο το είδε όλο το καστέλι.Το αντικείμενο δεν είχε σταθερή ταχύτητα ούτε πορεία.

ektoplasmas
17-07-08, 14:46
Ειναι περιπου σαν αυτο που ειδα αλλα το ειδαπιο μακρια