PDA

Επιστροφή στο Forum : Νυχτερινή "επίσκεψη" ...

mary_suz
07-08-08, 09:31
Καλημέρα σε όλους.

Είμαι νέα στο forum (μόλις λίγα λεπτά). Μέχρι χθες δεν γνώριζα την ύπαρξη της ιστοσελίδας. Αναγκάστηκα να ψάξω στο διαδίκτυο μετά την περιπέτεια της Τρίτης, 5/08/08.

Είμαι μια γυναίκα 35 χρόνων, παντρεμένη και έχω και ένα αγοράκι 5 1/2 χρόνων. Η ζωή μου είναι πολύ κουραστική, όλη μέρα γραφείο μετά σπίτι δουλειές και παιχνίδι με το παιδί, κάθε βράδυ με το που ξαπλώνω στο κρεβάτι κοιμάμαι αμέσως και ξυπνάω κατευθείαν το επόμενο πρωί.

Εδώ και μερικές ημέρες -όπως γίνεται κάθε καλοκαίρι- ο μικρός μου είναι στο χωριό κάτι που μου έχει επιτρέψει να ξεκουραστώ λιγάκι. Την περασμένη Δευτέρα λοιπόν μετά από μια πολύ κουραστική ημέρα στο γραφείο, ξάπλωσα το βράδυ να κοιμηθώ. Κοιμήθηκα αμέσως και βαθιά -ή έτσι τουλάχιστον μου φάνηκε.

Ξαφνικά, εντελώς ξαφνικά και απότομα, άνοιξα τα μάτια μου και αντίκρυσα μια διάφανη μάζα -στο ύψος των ματιών μου καθώς ήμουν ξαπλωμένη- (σαν κινούμενο νερό φανταστείτε) να έρχεται με φόρα προς το μέρος μου από το βάθος του δωματίου. Τρόμαξα τόσο πολύ, που ανακάθισα στο κρεβάτι με την καρδιά μου να βροντάει στο στήθος μου.

Ανοιξα το μικρό φως στο κομοδίνο. Τίποτα. Η αίσθηση όμως που μου άφησε αυτή η "εμπειρία" ήταν τρομακτική. Ξαφνικά, είχα την απόκοσμη εντύπωση πως δεν ήμουν μόνη στο δωμάτιο. Είχα ανατριχιάσει ολόκληρη. Προσπάθησα να ηρεμήσω και να σκεφθώ λογικά. Αρχικά, το απέδωσα είτε στην κούραση είτε στα φάρμακα που παίρνω για τον διαβήτη.

Ξαναξάπλωσα και έκλεισα το φως. Πέρασαν λίγα λεπτά. Η παρουσία που (νόμιζα?) πως ένιωθα ήταν έντονη. Είπα στον εαυτό μου να ηρεμήσει και να το ξεχάσει. Εκλεισα τα μάτια μου. Εκεί που άρχισε να με ξαναπαίρνει ο ύπνος αισθάνθηκα ένα άγγιγμα στα μαλλιά μου.

Αυτό ήταν. Τινάχτηκα και πάλι επάνω και άναψα ξανά το φως. Πάλι δεν είδα τίποτα. Εμεινα ξάγρυπνη ως τις 3 το πρωί. Η παρουσία γύρω μου διάχυτη στο δωμάτιο.

Χθές το βράδυ πάλι το ίδιο. Δεν ήταν τόσο άμεσο όπως την πρώτη φορά αλλά ένιωθα την παρουσία κυριολεκτικά στο δέρμα μου.

Εχω αναστατωθεί πολύ, δεδομένου ότι δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο. Το εντυπωσιακό είναι ότι έχω μείνει πολλές φορές μόνη στο συζυγικό μου σπίτι χωρίς κανένα συμβάν. Και τώρα που μένω στο πατρικό μου συνέβη αυτό, με τους γονείς μου μέσα.

Θα με ενδιέφερε πολύ η τοποθέτησή σας στο γεγονός.

Ευχαριστώ.

bahamut
07-08-08, 10:50
βασικα για να καταλαβω.....πριν ποσες μερες πηγες στο πατρικο σου σπιτι και ποσες φορες κοιμηθηκες εσυ χωρις να γινει τιποτα?απο αυτα που ειπες καταλαβα οτι κατι πρεπει να υπαρχει στο πατρικο σου σπιτι..

mary_suz
07-08-08, 12:31
Καλησπέρα,bahamut.

Στο σπίτι των γονιών μου πήγα Σάββατο βράδυ. Κοιμήθηκα τρία βράδια και το σκηνικό συνέβη Τρίτη ξημερώνοντας Τετάρτη.

Deepest_Emotion
07-08-08, 14:28
Γεια σου mary suz. Υπάρχει ένα παρόμοιο θέμα σε αυτό το link http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=2451&page=1&pp=10
Νομίζω πως η περιγραφή που κάνεις έχει σχέση με αυτό το θέμα. Κάτι παρόμοιο, όχι ακριβώς όπως το περιγράφεις, μου έχει τύχει και σε μένα. Αν θες ρίξε μια ματιά στο link που σου έδωσα. Έχω δώσει και τη δική μου λύση εκεί. :p Τουλάχιστον σε μένα είχε αποτέλεσμα. ;) Ελπίζω να σε βοηθήσει. :)

ανιχνευτης
07-08-08, 19:12
Γειά σου mary suz. Ρίξε μια ματιά σ΄ αυτό το linκ : www.supernatural.gr/files_experience1.htm Νομίζω υπάρχουν κάποια κοινά σημεία με τη δική σου εμπειρία.

mary_suz
08-08-08, 11:19
Ευχαριστώ όλους για τις συνδέσεις.

Χθές το εκμυστηρεύτηκα στην αδελφή μου που ζει πλέον στην Κύπρο. Φαντάζεστε την έκπληξή μου όταν μου είπε ότι έχει "δει" κι εκείνη κάτι ανάλογο μέσα στο ίδιο δωμάτιο και μάλιστα πολύ πιο χειρότερο.

Της είχε συμβεί μια νύχτα πριν πολλά χρόνια όταν ήταν ακόμη παιδί. Ξύπνησε για να πάει στο μπάνιο. Και βλέπει μπροστά στις εικόνες και στο καντήλι μια φιγούρα γυναίκας με μακριά μαλλιά ντυμένη στα μαύρα με την πλάτη γυρισμένη στην αδελφή μου και να κοιτά τα εικονίσματα.

Η αρχική της αντίδραση ήταν φόβος. Ομως μετά έκλεισε τα μάτια της και αποκοιμήθηκε. Δεν μας το είπε ποτέ γιατί πίστευε πως θα την κοροιδεύαμε.

Τώρα μετά και από αυτό το στοιχείο εγώ πιστεύω πως δεν είναι τυχαίο.

Να σημειώσω εδώ ότι το σπίτι αυτό αγοράστηκε νεόδμητο πριν 21 χρόνια. Μόνο εμείς το έχουμε κατοικήσει ως τώρα.

Παρακαλώ πολύ για τα σχόλιά σας.

Deepest_Emotion
08-08-08, 19:02
Από όσο ξέρω είτε σε όνειρα είτε σε οράματα, συνήθως με μαύρα εμφανίζεται η Παναγία. Κ αν ήταν και μπροστά στις εικόνες και στο καντήλι, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ήταν Αυτή. :)

astra
08-08-08, 20:29
Στη ζωή μου συνέβησαν πράγματα παράξενα για τον κοινό νου που μέχρι τώρα κρατούσα μόνο για μένα για ευνόητους λόγους.Πριν πολλά πολλά χρόνια στην ηλικία των δέκα περίπου χρόνων έζησα μια ανατριχιαστική σκηνή στο πατρικό μου σπίτι.Απέναντι από το κρεβάτι μου υπήρχε ένας καθρέφτης απ τη άκρη του οποίου κρεμόταν η κόκκινη τσαντούλα μου που έπαιρνα μαζί μου όταν πήγαινα στο κατηχητικό.Γύρω στις 8 το απόγευμα την ώρα που διάβαζα τα μαθήματά μου η τσάντα φεύγει από τον καθρέφτη και χτυπιέται με βοή και τρομαχτική ταχύτητα μεταξύ των δύο αντικρινών τοίχων του δωματίου μεταξύ των οποίων βρισκόταν ο καθρέφτης. Παρέμεινα άφωνη να παρακολουθώ τη σκηνή.Τρομαγμένη κατεβαίνω τη σκάλα του σπιτιού, αφηγούμαι τη σκηνή στους γονείς μου οι οποίοι βέβαια τη θεώρησαν αποκύημα της παιδικής μου φαντασίας. Το ίδιο βράδυ κοιμήθηκα στο διπλό κρεβάτι μου μαζί με την αδερφή μου όπως πάντα.Δίπλα από το κρεβάτι μας βρισκόταν το μωρουδιακό κρεβατάκι με τα κάγκελα μέσα στο οποίο η μάνα μου έβαζα τα ρούχα της μπουγάδας της για να τα σιδερώσει την επόμενη μέρα.Στο κρεβατάκι αυτό υπήρχε κι ένα άσπρο σεντόνι.Ήμουν ένα ήσυχο παιδί πολύ ώριμο για την ηλικία μου να σας πω.Μεσάνυχτα ξυπνώ και βρίσκομαι στο κρεβατάκι δεμένη με το σεντόνι στα κάγκελα, χέρια και πόδια.Δεν μπορώ να λυθώ κι αρχίζω να ουρλιάζω.Ξύπνησε η μάνα μου και προσπάθησε αρκετά για να με απελευθερώσει.Με ρώτησε μάλιστα πώς το κατάφερα αυτό. Την άλλη μέρα στο σχολείο ήμουν πολύ άρρωστη, έβηχα συνέχεια κι ο δάσκαλος με έστειλε στο σπίτι.Σ' αυτό το σπίτι μόνο εγώ απ' όλους είχα περίεργες εμπειρίες.Τα βράδια ένιωθα μεταξύ ύπνου και ξύπνιου μια δύναμη να σπρώχνει την πόρτα να μπει μέσα και εγώ να παλεύω με προσευχές και με τη δύναμη του μυαλού μου να εμποδίζω την πόρτα να ανοίξει.Λέγεται πως η περιοχή που είναι χτισμένο το σπίτι μου ήταν παλιά νεκροταφείο.Εκείνη την εποχή είχα όμως και μια εικόνα της Παναγίας που της έβαζα λουλούδια και προσευχόμουν να πάθω σκωλικοειδίτιδα όπως μία συμμαθήτρια μου για να μην πηγαίνω σχολείο.Ρώτησα παπάδες αλλά οι απαντήσεις τους ήταν ασαφείς. Ρώτησα μια κυρία που ασχολείται με φεγκ σούι παρεπιπτόντως και μου είπε πως στο δωμάτιο υπάρχει μια πύλη απ όπου μπαίνει ένα κακό πνεύμα. Μάλιστα αυτά τα πνεύματα εντοπίζονται ως κύμα αέρος χαμηλής θερμοκρασίας. Γι αυτό αρρώστησα την άλλη μέρα κι ο δάσκαλος με έστειλε σπίτι. Το δεύτερο μου φαίνεται λογικό. Αν κάποιος ξέρει, ας μου απαντήσει.Να προσθέσω επίσης κάποια στοιχεία για μένα που ίσως έχουν σχέση:Κινδύνεψα να πεθάνω μόλις γεννήθηκα αλλά και πριν 13 χρόνια, έχω διαίσθηση, βλέπω όνειρα που βγαίνουν όπως τα βλέπω, πέφτω από ψηλά στο κρεβάτι μου και ξυπνω τρομαγμένη, επικοινωνώ με συγγενείς νεκρούς και μου δίνουν παραγγελίες για τα άλλα μέλη της οικογένειάς μου.Όλα αυτά μη φανταστείτε ότι συμβαίνουν τακτικά.Απλώς συμβαίνουν σε χρόνο ανύποπτο.

Μ.Φ. ΔΑΙΔΑΛΟΣ
14-08-08, 14:46
Όταν βλέπουμε κάτι τρομακτικό στον ύπνο μας και ξαφνικά ξυπνάμε αμέσως ο εγκέφαλος μπαίνει στην διαδικασία της προστασίας τι εννοώ με αυτό τα σήματα που έχει δεχτεί ο εγκέφαλος από το όνειρο και το ξαφνικό ξύπνημα έχει σαν αποτέλεσμα να έχει μείνει σε αναμονή ο εγκέφαλος μη μπορώντας να κάνει delete τον φόβο που έχει μείνει από το όνειρο με συνέπεια όλο το σώμα να βρίσκετε σε πανικό (σηκωμένες τρίχες – ταχυκαρδία- ιδρώτας όταν η θερμοκρασία του σώματος αυξάνεται είτε από έντονη σωματική δραστηριότητα είτε από υψηλές θερμοκρασίες είτε από άλλους παράγοντες, εκκρίνουν τον ιδρώτα, ο οποίος στη συνέχεια εξατμίζεται, με αποτέλεσμα να πέφτει η θερμοκρασία μας.) οπότε νομίζουμε ότι νιώθουμε σε αυτήν την περίπτωση μια οντότητα μέσα στο δωμάτιο μας….
Προφανώς να είσαι ένα ανοιχτό κανάλι που βρίσκουν πρόσβαση κάποιες οντότητες …μπορείς όμως να το αποτρέψεις αυτό βάζοντας φραγή σε αυτήν τη δίοδο που μένει ανοιχτή για τους χ-λόγους.. δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας….απλά θέλω να ρωτήσω αν εμφανίζονται αυτά σε περιόδους έντονης ψυχολογικής φόρτισης..

Με σεβασμό
Μ.Φ. ΔΑΙΔΑΛΟΣ.

Ανάλογες δυνάμεις, παρουσίες, οντότητες, όπως και να τις ονομάσουμε υπάρχουν πάντα...

Είτε είναι ψυχές, οι οποίες έχουν χάσει το δρόμο τους, είτε είναι όντα από άλλες διαστάσεις, είτε είναι οδηγοί - προστάτες, είτε είναι οτιδήποτε άλλο...

Το θέμα, σε αυτή την περίπτωση, είναι ότι κάποιοι άνθρωποι "βλέπουν".

Ο μέσος άνθρωπος, από τη φυσιολογία του, δεν έχει ανεπτυγμένο το "τρίτο του μάτι", πράγμα που του επιτρέπει να διακρίνει κάποια "λεπτά" σημεία στο χώρο.

Τα άτομα που διαθέτουν την ικανότητα αυτή, συνειδητά ή ασυνείδητα, βιώνουν τις παραπάνω εμπειρίες που μας διηγήθηκαν οι φίλοι.

Μεγάλωσα σε ένα σπίτι, το οποίο θα μπορούσα να χαρακτηρίσω ως "κέντρο διερχομένων"! :) Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, έβλεπα παρουσίες, άλλοτε αδιάφορες, άλλοτε εχθρικές, άλλοτε ενοχλητικές. Το θέμα είναι ότι τις παρουσίες αυτές τις έβλεπαν και οι γονείς μου!

Αργότερα, ψάχνοντας το λόγο που συνέβαιναν τα φαινόμενα αυτά, πληροφορήθηκα ότι ήταν πιθανό να προέρχονταν από το πηγάδι που είχε το σπίτι, σαν ένα είδος "πύλης".

Καλό θα ήταν να μη δίνουμε σημασία στις παρουσίες αυτές. Συνήθως, ο φόβος τις προσελκύει περισσότερο...