PDA

Επιστροφή στο Forum : S.L.I.?

Archon Leviathan
12-08-08, 14:56
Παιδιά καλησπέρα σας.Είμαι νέο μέλος αλλά βρίσκομαι στο χώρο του μεταφυσικού πάνω απο 3 χρόνια.Δεν θα σας κουράσω θα σας πώ αμέσως τι μου συμβαίνει.Εδώ και αρκετό καιρό έχω παρατηρήσει ότι σχεδόν κάθε φορά που περνάω κάτω απο μία κολώνα/στύλο της ΔΕΗ με φώς αυτό σβήνει/ανάβει εαν είναι σβηστό αντίστοιχα.Επίσης έχω παρατηρήσει ότι οταν είμαι είτε τσαντισμένος είτε πολύ χαρούμενος το φαινόμενο συμβαίνει πιο συχνά.Να σας δώσω ενα παράδειγμα.Τις προάλλες περίμενα μια φίλη η οποία με είχε τσαντίσει προηγουμένως κτλ κτλ(αυτο ειναι αλλο θέμα)και είχε αργήσει...Όσο την περίμενα τα φώτα στον δρόμο(συγκεκριμενα 4 που ήταν ορατά απο το σημείο που ημουνα)είχαν "τρελαθεί"και αναβοσβηναν..Θα μου πείτε έτυχε και ειχαν προβλημα με το ρεύμα..Το φαινόμενο συνεχίστηκε ακόμα και μετά που ήμουν σε κάποια άλλη περιοχη...Μου συμβαίνει τόσο συχνά που πλέον το έχω συνηθίσει,σε επόμενο μου πόστ θα σας γράψω και άλλα περιστατικά.Δεν με τρομάζει,ισα ισα το έχω συνηθισει οπως σας είπα,απλά θέλω να μάθω περισότερα για το συγκεκριμένο φαινόμενο.Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα :)

ANDROMEDA_
12-08-08, 15:15
Υπάρχει σχετικό thread εδώ φίλε μου

http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=4223

Ρίξε μια ματιά :)

Μ.Φ. ΔΑΙΔΑΛΟΣ
14-08-08, 14:00
Αυτό το φαινόμενο το παρατηρείς να γίνετε και μέσα στο σπίτι σου?
Η μόνο στην κολόνες της ΔΕΗ?

Με σεβασμό
Μ.Φ.ΔΑΙΔΑΛΟΣ.

Archon Leviathan
16-08-08, 12:59
Παρατηρείτε μόνο έξω σε κολόνες της ΔΕΗ.Έχει κάποια σημασία?

baggelis
16-08-08, 15:59
απλα ειναι φυσιολογικο φαινομενο αυτο φιλε μου....το εχω παρατηρησει και εγω και πολλοι αλλοι.. απλα σσε ρωτησα για το αν συμβαινουν παρομοια περιστατικα και στο σπιτι σου γιατι εκει θα ειχαμε αλλου ειδους φαινομενο.....

alkatar
16-08-08, 16:05
Συγνώμη λίγο άσχετο με την συζήτηση baggelis είσαι το ίδιο άτομο με τον Μ.Φ. ΔΑΙΔΑΛΟΣ ?? :confused:

baggelis
16-08-08, 16:13
ΝΑΙ αλλα πιο ειναι το ασχετο οτι ειναι φυσιολογικο φαινομενο?? η που δεν δινω την εξηγηση για το πως αναβοσβηνουν η λαμπες?

alkatar
16-08-08, 23:22
ΝΑΙ αλλα πιο ειναι το ασχετο οτι ειναι φυσιολογικο φαινομενο?? η που δεν δινω την εξηγηση για το πως αναβοσβηνουν η λαμπες?

Όχι βέβαια δεν με κατάλαβες :o άσχετη ήταν η ερώτιση που έκανα πάνω στο θέμα για το αν είσαι εσύ ο Μ.Φ. ΔΑΙΔΑΛΟΣ.

Τώρα πάνω σε αυτό που συζητάτε και εμένα μου έχει τύχει να αναβοσβήνουν οι λάμπες της ΔΕΗ αλλά όχι εννοείται σχεδών κάθε φορά που περνάω από κάτω όπως λέει ο φίλος μας :)

baggelis
17-08-08, 03:30
Α οκ .....ναι αρκετα ατομα το παθαινουν αυτο αλλα οφειλετε στο δικτυο της Δεη και της περισσοτερες φορες στης πανακριβες lol λαμπες που βαζουν....