Επιστροφή στο Forum : Φωνές
Η παρακάτω εμπειρία μου έχει συμβεί πολλές φορές. Έτσι όπως κάθομαι λοιπόν
(συνήθως όταν είμαι χαλαρωμένος ή ετοιμος να κοιμηθώ) ακούω ξαφνικά μια γυναικεία φωνη! Μου λέει μια λέξη και μέτα τέλος. Η συγκεκριμένη φωνή είναι απόκωσμη και όποτε την ακούω τρομάζω αρκετά! Δεν ξέρω γιατί μου σημβαίνει αυτό.. έχω σκεφτεί και τη σχιζοφρένεια, αλλα απ'ότι εχω δεί σε ντοκιμαντέρ οι σχιζοφρενείς ακούνε απειλιτικές φωνές. Εγώ ακούω μια γυναίκα να μου λέει μια λέξη και αμέσως να σταματα...
Επίσης κάτι άλλο που μου σημβαίνει όταν είμαι ετοιμος για ύπνο ή όταν κοιμάμαι είναι να νοιώθω οτι πέφτω... αλλα αυτό πρέπει να είναι συνηθησμένο γιατί το εχει πάθει και ο αδερφός μου... πάντως αυτο με τη φωνή δεν μπορω να το εξηγήσω.... :confused:
Μπορεις να μας πεις τι σου λεει αυτη η φωνη και αν εχεις παει σε καποιον ειδικο για να μιλησεις γιαυτο? Αν μπορεις γραψε περισσοτερες λεπτομεριες
καλησπέρα. Το γεγονός ότι πέφτεις συμβαίνει και σε άλλουσ. Όταν είμουν μικρός το ένοιωθα συνέχεια, ή και τώρα όταν είμαι πολύ κουρασμένος. Μπορει να οφειλεται όμως και σε άγχος. Όσο για την φωνη δεν νομιζω να είναι τίποτα περιεργο μπορει να αρχιζεις να μπαίνεις στην κατάσταση που βλεπεις όνειρα. Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου έχω ακουσει γέλια αρκετά τρομακτικα τόσο έντονα που νόμιζα ότι τα άκουσα και για λίγο δευτερόλεπτα μόλις ξύπνησα. Δεν νομιζω να υπάρχει λόγος ανυσηχίας. Απλά αν είσαι για καποιους λόγους αγχομένος ή πιεσμένος προσπάθησε να χαλαρώσεις...
έχει δίκιο ο Raistlin και εγώ όταν πάω να κοιμηθώ, στη μεταβατική φάση, ακούω διάφορα και απειλιτικά και άσχετες λέξεις αλλά συνήθως με τρομάζουν ακόμα και τα άσχετα...όχι γιατί με ξαφνιάζουν αλλά γιατί οι φωνές που τα λένε είναι κάπως περίεργες.
και αυτό με το πέσιμο είναι πολύ συνηθισμένο.
Το θέμα είναι οτι δεν την ακούω πάντα όταν είμαι έτοιμος να κοιμηθώ.. αρκετές φορές την ακούω όταν είμαι ξαπλωμένος ή κάθομαι... πάντως όσες φορές την έχω ακούσει το μυαλό μου ήταν "αλλού".. π.χ. μια φορά ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι με κλειστά τα μάτια (δεν κοιμόμουν ούτε βρισκόμουν στην ενδιάμεση φάση ακομα) πλήρως χαλαρωμένος και την άκουσα να λέει το όνομα μου.. και αυτό την ακούω να λέει τισ περισσοτερες φορες, το όνομα μου. Αλλά μου εχει πεί και άλλα που δεν τα θυμάμαι... πάντως κάθε φορά μου λέει μόνο μια λέξη.. όσο για το αν έχω παει σε ειδικό, όχι δεν έχω πάει, αφού ψιλοντρέπομαι και γενικα δεν έχω πεί τπτ παράξενο που μου έχει συμβει σε κανέναν εκτός απο ένα φίλο που μου έχει πει και εκείνος δικές του παράξενες εμπειρίες... και γι αυτό γράφω και σε φόρουμ, λόγο της ανωνυμίας...
Γενικά είναι απόλυτα φυσιολογικό να σου φαίνεται (ενώ δεν υπάρχει) να ακούς κάτι πριν ή όταν είσαι μισοκοιμισμένος (εγώ το παθαίνω και το βράδυ και το πρωί). Είναι ένα από τα στάδια πριν να αρχίσεις να ονειρεύεσαι.
flamekeeper
20-08-08, 15:46
mou synevaine to idio pragma akrivws prin kanadio hronia gia megalo diastima, malista eiha kanei post shetika se ayto to forum..
einai aghos, taktopoiise pithanes ypohrewseis pou ehoun meinei pisw kai milise se kapoion diko sou gia ayto, kai den tha tin xanaakouseis ;p
proswpika, mou ehei leipsei an kai me tromaze. pros to paron, mporeis na kratas mia tileorasi anoihti me tin fwni hamila kai den tha tin akous.
elpizw na voithisa
σε παρακαλώ να γράφεις με ελληνική γραμματοσειρά.
φιλικά, melian
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.