PDA

Επιστροφή στο Forum : Παράξενο πλάσμα στον Μαραθώνα

Divider
05-09-08, 14:18
Καλησπέρα σε όλα τα μελόι αυτής τις υπεροχης διαδικτυακής κοινότητας αναζήτησης.
Θα ήθελα να μοιραστώ μια προσωπική μου εμπειρία μαζί σας μιας και είναι το μοναδικό μέρος που δεν φοβάμαι να την πω και χωρίς να περιμένω το σχόλιο είσαι τρελός.
Η εμπειρία μου λαμβάνει χωρα στον μαραθώνα και συγκεκριμένα στην παραλια σχοινιά σε ένα beach bar που δεν θα αναφέρω για διαφημιστικούς λόγους.
Κατά την διάρκεια τον διακοπών μου φέτος το καλοκαίρι και συγκεκριμένα πριν από 2 εβδομάδες.
Καθόμουν με 2 πολύ κοντινούς μου φίλους στις ξαπλώστρες σε απόσταση περίπου 10 μετρα από την θάλασσα κοιτούσαμε τα αστερια μιας και σαν αθηναίοι και οι 3 δεν έχουμε συχνά την ευκαιρία να δούμε τον λαμπερό ουρανό.
Ο ένας από τους 2 φίλους μου ξαφνικά άρχισε να κοιτάζει επίμονα την θάλασσα αλλα δεν δώσαμε σημασία κάποια στιγμή μας λέει "Παιδιά κοιτάξτε γρήγορα!! το βλέπετε? τι είναι καρχαρίας??"
Μιας και ζεστά νερά και πολύ ρηχά επίσης λυθήκαμε στα γέλια.
Έλα όμως που όταν κοιτάξαμε στο νερό μας βγήκε το γέλιο ξινό.. όντως σε περίπου 10 μετρα μέσα από την στεριά ξεπρόβαλε μέσα από το νερό κάτι σαν "Πτερύγιο" καρχαρία κατάμαυρο, μένουμε όλοι με το στόμα ανοιχτό και κοιτάζουμε χωρίς κανεις νας να βγάζει λέξη.
Το παιδί που το παρατήρησε πρώτος σηκώθηκε και είπε ότι θα πάει κοντά να δει τι είναι.. εμείς αρνηθήκαμε του είπαμε να μην το κουνήσει ρούπι αλλα επέμεινε και τελικά σηκώθηκε και προχώρησε προς την θάλασσα όσο πιο κοντά έφτανε στο νερό τόσο πιο κοντά στην στεριά πλησίαζε αυτό το "πτερύγιο" ακριβώς στην ίδια ευθεία με τον φίλο μου αλλα με κινήσεις ζιγκ ζακ
αρχίζει ο φίλος μου να προχωράει προς τα πίσω και το πτερύγιο υποχωρούσε και εκείνο προς τα πίσω πάλι με ζιγκ ζακ. μετά από μερικά λεπτά βυθίστηκε στο νερό και έμεινε άφαντο.
Αρχίσαμε να συζητάμε τι μόλις είδαμε μη μπορώντας να πιστέψουμε στα ματια μας.
προτού καλά καλά τελειώσουμε την συζήτση ένα πλάσμα ξεπροβάλλει από το νερό Ήταν σχεδόν ίδιο με σκυλί είχε πολύ κοντά και παχιά πόδια που θύμιζαν Bulldog το σώμα ήταν σχετικά μακρύ τουλάχιστον μακρύτερο από bulldog και αρκετά παχύ θύμιζε pitbull σε πόδια bulldog και είχε το πτερύγιο στην πλάτη ήταν κατάμαυρο.
Περιττό να πω ότι χεστήκαμε πάνω μας. μένουμε μερικά δευτερόλεπτα βουβοί και το κοιτάζουμε και τότε σηκώνεται στα 2 πόδια σαν άνθρωπος!! ύψος περίπου 1.50 με 1.60! αρχίσαμε να φωνάζουμε πανικόβλητοι τότε ξανά πέφτει στα 4 και εξαφανίστηκε τρέχοντας στην άμμο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα! Αρχίσαμε να τρέχομε πανικόβλητοι προς το τροχόσπιτο που μέναμε και το είπαμε σε έναν θείο του ενός παιδιού που ο οποιος μας είπε φαντασιόπληκτα και γέλαγε εις βάρος μας. Δεν το έχω πει σε κανέναν άλλο και από όσο ξέρω ούτε οι φίλοι μου.
Δεν είμαστε τρελοί ξέρουμε ότι το είδαμε το θέμα είναι ότι δεν ξέρουμε τι είδαμε! Εδώ θα ήθελα να ζητήσω από οποιονδήποτε γνωρίζει το παραμικρό για κάτι παρόμοιο να το παραθέσει στο θέμα. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.. Τα σχόλια δικά σας.

Mirella_S
05-09-08, 15:59
Χωρις να θελω να αμφισβητησω στο παραμικρο ο,τι ειδατε εσυ και οι φιλοι σου, μηπως καποιος εχει εκπαιδευσει καποιο σκυλι για να τρομοκρατει τους λουομενους την νυχτα και του εχει φορεσει ψευτικο πτερυγιο καρχαρια στην πλατη?????
Ακουγεται αστειο αυτο που γραφω, ομως τιποτε δεν ειναι απιθανο.

Divider
05-09-08, 16:04
Ναι το είδαμε και οι 3 μας.
το αποκλείω αυτό όχι επειδή ακούγεται απίθανο αλλα δεν έμοιαζε σε συνηθισμένο πλάσμα.
Αν ήταν μια μεταφυσική εμπειρία δεν θα είχα πρόβλημα να την μοιραστώ με τους πάντες αλλα το συγκεκριμένο ήταν πολύ τρελό γι αυτό δίστασα να το διηγηθώ οπουδήποτε αλλου εκτος του forum.
Δεν υπάρχει καμια τέτοια μορφή στην δαιμονολογία η σε τίποτα άλλο που να ταιριάζει?

Ermhs
05-09-08, 16:21
:p Όντος ακούγεται αστείο μιας και συνδυάζεις κοντά, ψηλά, χοντρά σκυλιά ταυτόχρονα και σαν κερασάκι έχουν και πτερύγια..
Κοιτούσα μια σελίδα με μυθικά τέρατα που έχουν βρεθεί σε ζωγραφιές και πήλινα… για ρίξε μια ματιά..

http://www.amnh.org/exhibitions/mythiccreatures/water/gallery.php?image=22&p=&a=#cap

:eek:

ps: Ζωγραφίζει κάποιος από τους 3?

Διακοπές με τροχόσπιτο και ξαπλώστρες και .. και.. μια ψηφιακή τον 100 ευρώ δεν είχατε !!! ντροπή.. :D

Mirella_S
05-09-08, 16:50
Κοιτα, ας παρουμε τους δαιμονες.
Ενας δαιμονας που εκανε βραδυνο μπανιο???Συμφωνα με την δαιμονολογια οι δαιμονες αποφευγουν οπως ο διαβολος το λιβανι το θαλασσινο νερο γιατι εχει αλατι.(Προσοχη, δεν ειρωνευομαι).
Καποτε με εναν φιλο βρεθηκα νυχτα στην παραλια του Σχοινια.
Το μονο περιεργο που μου ειπε, που δεν ξερω και αν ισχυει, ειναι οτι αποτελει μερος ενος τριγωνου μεσα στο οποιο εχουν παρατηρηθει αρπαγές απο εξωγηινους ή και εμφανισεις Α.Τ.Ι.Α. κατι τετοιο τελος παντων.
Νομιζω (θα σε γελασω) πως μια αλλη ακρη ειναι στο Σουνιο.
Φυσικα μπορει και να μιλαμε για καποιο αμφιβιο αλλα μιλησες για πτερυγιο καρχαρια και αυτο με μπερδευει.
Εκτος πια και αν προκειται για προιον πειραματος.

Daughter of God
05-09-08, 22:06
Μια ερωτηση: Οταν αυτο το πλασμα σταθηκε στα δυο του ποδια, μηπως το σωμα του ηταν ανθρωπομορφο?
Κοιταχτε δεν μου αρεσει να φλυαρω, αλλα αν δεχτουμε την θεωρια των Νεφελιμ, θα μπορουσε να ειναι καποιος κυνοκεφαλος, δεν θυμαμαι ακριβως το γενος του (ισως θα πρεπει να ανατρεξω στη βιβλιογραφια Λιακοπουλου). Αλλα τελος παντων ειτε ο Λιακοπουλος εχει καποια βαση σε οσα λεει ή οχι, ειναι πολλα τα Αιγυπτιακα πειστηρια οτι υπηρχαν Κυνοκεφαλοι, θα τους δειτε στις τοιχογραφιες του, θα τους δειτε και σαν θεους τους.
Αν τα παιδια δεν ειχαν ολα την ιδια παραισθηση και δεν ειχαν πιει καμια μπυρα Λουσιφερ πολυ πιθανο να ειδαν αυτο το πλασμα, που ζει ανα τους αιωνες αναμεσα μας, καποιοι το ονομαζαν παλια ξωτικο, καποιοι Νεραιδα, καποιοι Γοργονα... σημερα ομως ξερουμε και τα Νεφελιμ....
Δεν νομιζω να εισαστε οι μονοι που εχετε δει τετοια πλασματα...

Mirella_S
06-09-08, 06:37
Με μπερδευει εκεινο το "κατι σαν πτετυγιο".
Θα μπορουσα επισης να εικασω οτι καποιος εχει φερει καποιο κατοικιδιο αμφιβιο απο μερη εξωτικα και απλα ή το αφηνει ελευθερο το βραδυ να κυνηγησει ή του εχει ξεφυγει.
Κατι αμφιβια απο τα οποια εφτιαξαν την ταινια "Γκοτζιλα" που ζουν στην Πολυνησια και μοιαζουν με τεραστιους χαμαιλεοντες κλπ.
Το λεω γιατι πριν 4 χρονια βρηκα στο σαλονι μου να κοβει βολτες μια αραχνη ταραντουλα (φανταστειτε που ακουστηκαν τα ουρλιαχτα μου), η οποια ειχε ξεφυγει απο τον ενοικο του πανω οροφου ο οποιος και την "παρελαβε" οταν με ακουσε να τσιριζω για να την οδηγησει και παλι στο γυαλινο κλουβι της.

flamekeeper
06-09-08, 10:44
Μου φαίνεται ότι τα σκυλιά του Τίνταλος βρήκαν γωνία και πέρασαν στην διάστασή μας.. :cool:

Divider
06-09-08, 11:14
Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αν το σώμα ήταν ανθρωπόμορφο φιλε μου ήταν σκοτεινά και δεν κατάφερε κανεις να δει λεπτομέρειες το είδαμε σαν μια μαύρη φιγούρα όπως το περιέγραψα ήταν ότι μπόρεσα να διακρίνω μέσα στο σκοτάδι
Έχω ακούσει για τους nephelim αλλα οι nephelim δεν υποτίθεται ότι έχουν φτερά?

Divider
06-09-08, 11:45
Έψαχνα επί ώρες και σε ένα video στο youtube βρήκα κάτι..
Δεν λέω ότι είναι αυτό που είδα αλλα τα πόδια ήταν κάπως έτσι.. το σώμα μου φαίνεται λίγο μικρό αλλα όπως και να χει είναι ότι πιο κοντινό σε αυτό που προσπαθώ να περιγράψω χωρίς να γνωρίζω αν το κεφάλι ήταν έτσι σε θέμα λεπτομερειών μιας και όπως προείπα δεν μπορούσε κανεις να διακρίνει λεπτομέρειες.
Πάντως αν ήταν κάτι που έμοιαζε έστω και λίγο σε αυτό στην φάτσα χαίρομαι που δεν μπόρεσα να το διακρίνω γιατί μάλλον θα πάθαινα έμφραγμα
http://i35.tinypic.com/2cfzm2f.jpg

flamekeeper
06-09-08, 12:03
παιδιά, δύτης θα ήταν. χαλαρώστε ;)

Radzoor
06-09-08, 12:23
παιδιά, δύτης θα ήταν. χαλαρώστε ;)

Αυτό που λες δεν στέκει με τίποτα ... πολύ απλά γιατί ο φίλος μας λέει πως βγήκε έξω από την θάλασσα και το είδαν.
Τώρα αν εσύ έχεις δει δύτη να μοιάζει με σκύλο τι να πω ..

stef01
06-09-08, 12:27
Φίλε divider στο βίντεο που βρήκες τι έλεγε πως είναι αυτο το ''ζώο''??

Ευρυνοος
06-09-08, 12:38
καλησπερα σε ολους..η φωτο κυκλοφορει στο διαδικτυο ως chupakabras..παντως εχει ''φοβερο'' χαμογελο..

Nekrosis
06-09-08, 12:42
e ta perisotera video gi'auto omws itan ligaki akyra .........

metalskull
06-09-08, 12:58
εγω λεω να ηρεμησετε γιατι τα εχετε βαλει μαζι του και απαντατε προσβλητικα

romano78
06-09-08, 13:11
αν δεν κανώ λαθος ο Βεμπος εχει γραψει πολλα πανω στα "δαιμονικα σκυλια"
Σαν μοτίβο ειναι αρκετα κοινο στην ελληνική παραδοσή. Στις περισσότερες περιπτώσεις εμφανίζονται ξαφνικά χωρις να είναι απειλητικά. Τα τσουπακαμπρα ειναι αλλουνου παπα..

Raistlin
06-09-08, 14:01
καλημέρα, η άποψή μου είναι πως είδατε κάποιο θαλάσσιο θυλαστηκό όπως αυτό...
http://www.usbr.gov/mp/ccao/field_offices/lake_berryessa/photo_gallery/wildlife/otter.jpg

και αν είναι μικρό τότε δείτε αυτό
http://www.michaeltyler.co.uk/uploaded_images/big-walrus-737134.jpg

δοκιμάστε να δείτε εικόνες στο google με λέξεις κλειδί sea mammals, sea lion και άλλα.
Λόγω του περιορισμένου φωτισμού δεν καταφέρατε να το δείτε καλύτερα.
Ακόμα πιο συγκεκριμένα πιστεύω πως είδατε μια βίδρα ή αλλιώς γνωστή ως ενυδρίδα (Lutra lutra)

c.r
06-09-08, 14:42
Διαβάζοντας την ιστορία του φίλου μας, θυμήθηκα τους Μάυρους Σκύλους, οι οποίοι ως ξεχωριστό θέμα έρευνας ανήκουν στην Κρυπτοζωολογία.

O Μαύρος Σκύλος είναι ένα είδος στοιχειού (όπως και οι νεράϊδες) που συναντάται επί το πλείστον σε παραδόσεις της Μεγάλης Βρετανίας, αν και όχι μόνο. Συνήθως αποτελεί έναν οιωνό για θάνατο (αυτό μάλιστα ισχύει κατά τις Ευρωπαϊκές πεποιθήσεις ανά τους αιώνες για όλα τα σκυλιά). Γενικά λέγεται πως το σώμα του είναι μεγαλύτερο ενός κανονικού σκυλιού, και έχει μεγάλα, λαμπερά μάτια. Δίνει τις περισσότερες φορές την εντύπωση του μοχθηρού (π.χ. τα γνωστά κι από ταινίες πια ως Gytrash), αν και αρκετοί λένε πως υπάρχουν και μερικά που είναι φιλήσυχα.
Συχνά γίνεται ορατό σε σταυροδρόμια, περιοχές εκτέλεσης ανθρώπων, και σε χώρους αρχαίων μνημείων. Στην Σκωτία είναι γνωστό σε αρκετές ιστορίες ως Cu Sith, ένα μεγαλόσωμο ζώο που γαβγίζει δυνατά και κυνηγάει τροφή στην εξοχή. Στην Ουαλία πάντως, το βλέπουν κυρίως σε παραλίες, θεωρώντας το σαφώς αμφίβιο ζώο, που βγαίνει από την θάλασσα τις νύχτες και προσπαθεί να διασχίσει μοναχικούς δρόμους.

Επίσης, θυμήθηκα και τα Kappas, που κατά την Ιαπωνική παράδοση είναι τα αμφίβια που μοιάζουν με άνθρωπο μετρίου ύψους (περισσότερο μοιάζουν με ανθρώπινα παιδιά), τα οποία βγαίνουν από τα ποτάμια με εχθρικές τάσεις αλλά μόνο για λίγα λεπτά, και περπατάνε άλλοτε στα τέσσερα κι άλλοτε στα πίσω τους πόδια. Το χρώμα τους συνήθως είναι πράσινο ή καφέ, και σπάνια είναι σκούρο μαύρο.

http://i217.photobucket.com/albums/cc214/okanenas/33cyxr9.jpg

Δεν αποκλείεται όμως να πρόκειται και για κάποιο σπάνιο αλλά ευρέως γνωστό ζώο, που δεν θα έγινε πλήρως αντιληπτό στον Divider και στην παρέα του, εφόσον ήταν και νύχτα.
Φίλε Raistlin, γνωρίζεις εάν θα μπορούσε να ζήσει στην χώρα μας ένα τέτοιο ζώο, σαν αυτό της φωτογραφίας που παρέθεσες εδώ (http://www.usbr.gov/mp/ccao/field_offices/lake_berryessa/photo_gallery/wildlife/otter.jpg) ;

flamekeeper
06-09-08, 14:50
οι ενυδρίδες ζούνε σε ποτάμια απόσο ξέρω..
και τα chupacabra όντως δεν έχουν καμμία σχέση.. ;p

επίσης, αν δείς κάτι σε μέγεθος μικρού ανθρώπου στα 10 μέτρα, σε περιοχή που φωτίζεται κιόλα, ( γιατι άν υπάρχει beach bar εκεί κοντά σημαίνει ότι θα υπάρχει έστω ο στοιχειώδης φωτισμός και στην παραλία ) , σημαίνει ότι μπορείς να διακρίνεις περισσότερες λεπτομέρειες από ένα πτερύγιο και τα πόδια.

Για να σου μιλήσω μπέσα, η ιστορία μου φαίνεται φτιαχτή.

Divider
06-09-08, 15:59
Στο video που το βρήκα στην επεξήγηση έλεγε Wierd Creatures δεν είχε ονομασίες δυστυχώς.
Απλά είναι ότι πιο κοντινό μπόρεσα να βρω.
Όσοι από εσάς έχουν βρεθεί στου σχοινιά προς την γαλάζια ακτή γνωρίζουν ότι τα beach bars εκεί το βραδυ είναι κλειστά και ο μοναδικός φωτισμός στην παραλια γίνετε από το φεγγάρι
τα μονα ανοιχτά το βραδυ είναι το πρόβα και ο ιστιοπλοϊκός όμιλος τα οποια απέχουν αρκετά από εκεί που καθόμασταν εμείς.
Ότι και να ήταν βγήκε στην στεριά μετά από κάποια ώρα αφού το έχουμε πάρει χαμπάρι ότι βρίσκετε στο νερό και κινείται ανάλογος με τις κίνησης του περίεργου φίλου μου.
Όταν βγήκε το είδαμε για δευτερόλεπτα. Σηκώνεται στα 2 του πόδια τα πίσω όπως είναι φυσικό και είχε ύψος περίπου 1.50-1.60 όπως προείπα
τα πόδια ήταν κοντά και το σώμα μεγαλύτερο από όσο άρμοζε σε τέτοια πόδια με βάση τα δικά μου στάνταρτς. Χεζόμαστε πάνω μας και αρχίζουμε να φωνάζουμε τότε ξανά πέφτει στα 4 και αρχίζει να τρέχει προς τα αριστερά από εμάς στο ύψος που έσκαγε το κύμα εκεί δηλαδή που το νερό αγγίζει τα 1-3 εκατοστά. Στα 4 το μονο που μου θύμιζε ήταν σκύλο παράξενο και αλλόκοτο μέχρι αηδίας σκύλο την τρελή πινελιά την έδωσε το πτερύγιο
μην φανταστείτε τίποτα 50 πόντους πτερύγιο.
αν ενώσετε τις παλάμες σας μπροστά σας με τα δάκτυλα προς τα πάνω θα έχετε περίπου το μέγεθος του πτερυγίου, τώρα λίγα εκατοστά επιπλέον λίγα λιγότερα θα σας γελάσω. Στα 2 πόδια θύμιζε περισσότερο ανθρωποειδές παρα σκύλο τα πόδια όμως πάλι το πρόδιδαν ότι ΔΕΝ ήταν. και το χρώμα του ήταν μαύρο 100% μπορεί να είναι όλα σκοτεινά το βραδυ αλλα η φιγούρα του ήταν εξαιρετικά μαυριδερή οποτε αποκλείω την περίπτωση να ήταν και πολύ σκούρο γκρι για παράδειγμα. Φιλε c.r αν και πολύ ενδιαφέρον οι πληροφορίες που μας έδωσες εγώ κόλλησα στην εικόνα
Αν το πλάσμα τις εικόνας ήταν φωτογραφημένο και όχι ζωγραφισμένο ίσος να μπορούσα να πω με σιγουριά αν ήταν αυτό η όχι..
θα μπορούσε να ταιριάζει αλλα τα πίσω πόδια είναι ιδιαιτερα μακρύτερα από αυτά που έχουν αποτυπωθεί στο μυαλό μου.

Nekrosis
06-09-08, 16:18
εγω λεω να ηρεμησετε γιατι τα εχετε βαλει μαζι του και απαντατε προσβλητικα

Dn amfisvitw to gegonos oti autos anthropos kati eide...
apla epidi ida merika videakia me auto to thema lew oti itan akyra gt dn ebgazes nohma k to ena itan teleiws oti na nai oute kan fanike h eipothike tpt gi'auto to plasma....Me noiwtheis?????

Daughter of God
06-09-08, 16:25
Μιας και εθεσες το ερωτημα αν τα Νεφελιμ εχουν φτερα, θα πρεπει να σε ενημερωσω οτι συμφωνα με την ιδεολογια αυτη, τα Νεφελιμ ειναι γεννηματα αγγελων και ανθρωπων, τα οποια στην αρχαιοτητα τα ονομαζαν και ημιθεους μιας και οι περισσοτεροι ειχαν θεικες ιδιοτητες. Καποιοι απο τους Νεφελιμ ομως επιδιδονταν και σε κτηνοβασιες. Ετσι προεκυψαν διαφορα γενη, οπως ειναι οι Κυνοκεφαλοι, οι κενταυροι, η γνωστη σε ολους μας Αιγυπτιακη σφικα, και γενικα ή ζωα ανθρωπομορφα.... ή ανθρωποι ζωομορφοι... οπως θες τους λες. Φτερα δεν ειχαν ολοι, αλλα ιδιοτητες να μεταφερονται σαν να πετανε υπαρχει συμφωνα με την ιδεολογια τους.
Τα Νεφελιμ ερχονται να ριξουν φως σε ολα εκεινα τα παραξενα πλασματα, που απο την αρχαιοτητα εχουν καταγραψει σαν κατι το παραφυσικο πολλοι λαοι. Υπαρχουν καποια που ζουν στα βαθη των ωκεανων, αλλα στα δαση, αλλα μεσα στην πολη...
Δεν ξερω αν πιστευουν οι περισσοτεροι σε αυτα....αλλα ενα ειναι το σιγουρο, οτι επειδη και εγω εχω εμπειριες του μη φυσικου, μου αρεσει να αιτιολογω κατι που δεν μπορει να εξηγηθει με επιστημονικους ορους.

GM-M45
06-09-08, 17:43
Έχουν πληθύνει οι εμφανίσεις ασυνήθιστων οντοτήτων για την ανθρωπότητα.
Όμως την έχουν προετοιμάσει τόσο καλά ώστε όταν κάνουνε την μαζική επαναφορά να είναι προετοιμασμένη να τους δεχτεί.

Επίσης ζώντας στην εποχή της κλωνοποίησης έχει επιτευχθεί (με την αλλαγή των αριθμό χρωματοσωμάτων) η συνεύρεση ανθρώπου και ζώου με σκοπό την επανεμφάνιση ανθρωπόμορφων τεράτων.

ΦΙΛΙΚΑ

GM-M45

romano78
06-09-08, 19:38
divider νιωσατε τιποτε αλλο εκτος απο φοβο εκεινη την στιγμή?

Raistlin
06-09-08, 19:47
οι ενυδρίδες ζούνε σε ποτάμια απόσο ξέρω..
και τα chupacabra όντως δεν έχουν καμμία σχέση.. ;p

επίσης, αν δείς κάτι σε μέγεθος μικρού ανθρώπου στα 10 μέτρα, σε περιοχή που φωτίζεται κιόλα,

υπάρχουν και θαλάσσιες ενυδρίδες που διαφοροποιούνται λίγο από αυτές των γλυκών νερών. Και συγκεκριμένα η θαλάσσια ενυδρίδα είναι μεγαλύτερη και βαρύτερη από τις άλλες. Όλες οι βίδρες στέκονται στα δύο πόδια και φαίνονται σαν να έχουν πολύ μικρά πόδια σε σχέση με το σώμα τους σε αυτή τη στάση.
Όπως είπε και ο φίλος μας ο Divider δεν είχε επαρκή φωτισμό για να διακρίνει κανείς λεπτομέριες. και η αντίδρασή του <πλάσματος> μόλις η παρέα τρόμαξε, ήταν να τρομάξει και να φύγει.
ακόμα και να μην ήταν συγκεκριμένα βίδρα πιστεύω πως ήταν κάποιο άλλο είδος θαλασσίου θυλαστικού κατα πάσα πιθανότητα της οικογένειας των μουστελιδών (mustelidae).
Αν ψάξετε λίγο και δείτε και εικόνες θα δείτε πως η περιγραφή μοιάζει. Υπάρχουν και γιγάντια είδη όπως αυτά που ανήκουν στο γένος Pteronura.
Όσο για το πτερύγιο...μπορούν και κολυμπάν σε ύπτια θέση και προεξέχει μόνο το κεφάλι, οπότε την νύχτα μπορεί να φάνεικε σαν πτερύγιο, ή ακόμα να ήταν η ουρά του ζώου, ή κάποιο άλλο μέλος που εξείχε από το νερό...

vagoskid3
06-09-08, 23:18
http://www.youtube.com/watch?v=1nU9PxLLAPA

μηπως ηταν κατι τετοιο???

Nekrosis
06-09-08, 23:34
Vagokid auto p esteiles re c dn kolaei k poly....eipe oti eixe pterygio k oti sikwthike koiolas orthio.auto sa psofio itan dn mporouse na parei ta podia tou...

melian: θα σε παρακαλούσα τα επόμενα μηνύματά σου να είναι με ελληνική γραμματοσειρά.

Mirella_S
08-09-08, 16:37
Θα ηθελα να προσθεσω το εξης.
Ο φιλος μας σιγουρα ειδε κατι. Περιεργο ον αν θελετε.
Το ειδε νυχτα με τους φιλους του, τρομαξαν, κλπ.
Μην εχουμε την απαιτηση να μας κανει ακριβη και πληρη περιγραφη του πλασματος που ειδε γιατι αυτο ειναι πολυ δυσκολο, οπως θα ηταν και για τον καθε ενα απο εμας.
Σκεφτειτε π.χ. οτι καποιος απο εμας περπατα αμεριμνος στην παραλια και ξαφνικα βλεπει μπροστα του στα 5 μετρα ενα εξωγηινο π.χ. πλασμα να τον κοιταζει και να βουτα στο νερο.
Και στην συνεχεια το καταθετει εδω σαν μια περιεργη εμπειρια.
Μεσα στην εκπληξη του και γιατι οχι και τον τρομο που μπορει να του προξενησε μια τετοια "επαφη", ποσες λεπτομερειες να μπορεσει να συγκρατησει??

Raistlin
08-09-08, 20:17
Μην εχουμε την απαιτηση να μας κανει ακριβη και πληρη περιγραφη του πλασματος που ειδε γιατι αυτο ειναι πολυ δυσκολο, οπως θα ηταν και για τον καθε ενα απο εμας.
Σκεφτειτε π.χ. οτι καποιος απο εμας περπατα αμεριμνος στην παραλια και ξαφνικα βλεπει μπροστα του στα 5 μετρα ενα εξωγηινο π.χ. πλασμα να τον κοιταζει και να βουτα στο νερο.
Και στην συνεχεια το καταθετει εδω σαν μια περιεργη εμπειρια.
Μεσα στην εκπληξη του και γιατι οχι και τον τρομο που μπορει να του προξενησε μια τετοια "επαφη", ποσες λεπτομερειες να μπορεσει να συγκρατησει??

Εντάξει να μην είδε λεπτομέριες.
Αλλά γιατί πρέπει να είναι οπωσδήποτε κάτι παράξενο και ανεξήγητο?
Ακριβώς για τον λόγο που αναφέρεις δεν πρέπει να είναι κανείς απόλυτος για το ότι αυτό και οποιοδήποτε άλλο πλάσμα που μπορεί να δει κανείς είναι κάποιο εξωγήνο ή ότι άλλο ον.
Ήταν νύχτα και δεν μπόρεσε να διακρίνει πολλές λεπτομέριες άρα και δεν μπόρεσε να διακρίνει τι ζώο ήταν. Άρα αφού δεν μπόρεσες (δεν απευθύνομαι σε κανέναν προσωπικά) να το διακρίνεις καλά, πως μπορείς να πεις πως ήταν κάτι από <αλλού>?

Divider
09-09-08, 01:09
Άρα αφού δεν μπόρεσες (δεν απευθύνομαι σε κανέναν προσωπικά) να το διακρίνεις καλά, πως μπορείς να πεις πως ήταν κάτι από <αλλού>?

Πολύ σωστή η παρατήρηση σου φιλε μου και θα σου απαντήσω άμεσος.
Δεν είμαι άπλυτος ότι ήταν κάτι το παραφυσικό η κάτι από αλλου όπως είπες και εσύ.
Αλλα με φάση ότι είδα εκείνη την στιγμή δεν έμοιαζε με τίποτα που να έχει ξανά δει. Ίσος να υπάρχει κάτι τέτοιο και να έχει ανακαλυφθεί κι όλας αλλα εγώ δεν είχα την τύχη να το γνωρίζω. Ήταν πραγματικά μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα και μια πρωτόγνωρη μορφή ενός πλάσματος είτε ντόπιο είτε από αλλου:)

Φιλικά Divider.

Mirella_S
09-09-08, 08:30
Αλλά γιατί πρέπει να είναι οπωσδήποτε κάτι παράξενο και ανεξήγητο?
Ακριβώς για τον λόγο που αναφέρεις δεν πρέπει να είναι κανείς απόλυτος για το ότι αυτό και οποιοδήποτε άλλο πλάσμα που μπορεί να δει κανείς είναι κάποιο εξωγήνο ή ότι άλλο ον.
Ήταν νύχτα και δεν μπόρεσε να διακρίνει πολλές λεπτομέριες άρα και δεν μπόρεσε να διακρίνει τι ζώο ήταν. Άρα αφού δεν μπόρεσες (δεν απευθύνομαι σε κανέναν προσωπικά) να το διακρίνεις καλά, πως μπορείς να πεις πως ήταν κάτι από <αλλού>?

Εχεις απολυτο δικιο μονο που..............δεν το ειδε μονον αυτος αλλα και οι φιλοι του που τον συνοδευαν.
Και ολοι ειδαν το ιδιο??????????Περιεργο δεν ειναι????

Raistlin
09-09-08, 12:03
Αγαπητή Mirella_S, ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που πιστεύω πως ήταν κάποιο θαλάσσιο θυλαστικό (και συγκεκριμένα ενυδρίδα αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά) δεν το είδε φευγαλέα και μόνο αυτός αλλά για αρκετά λεπτά και όλοι μαζί άρα πρόκειται για υλική και σίγουρη παρουσία. η συμπεριφορά είναι ίδια με ζώου και συγκεκριμένα (για άλλη μια φορά) κάποιου θαλάσσιου θυλαστικού.
Είναι πιστεύω ανούσιο να προσπαθούμε να διακρίνουμε εμείς το τι είδαν γι αυτό ρωτώ τον φίλο μας Divider να μας πει με κάθε σοβαρότητα και υπευθυνότητα αν αυτό που είδαν, όσο μπόρεσαν να διακρίνουν, δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να ήταν κάποιο φυσιολογικό ζώο.

Raistlin
09-09-08, 12:14
από το TeAr.gr
http://www.tear.gr/forum/viewtopic.php?p=18164

Ο Σχινιάς κινδυνεύει! Τι κάνει η Πολιτεία;

Ξέρετε ότι ο Σχινιάς αποτελεί το σημαντικότερο παράκτιο οικοσύστημα και φυσικό τοπίο της Αττικής; Ξέρετε ότι σε αυτόν τον προστατευόμενο χώρο υπάρχουν σκουπίδια, μπάζα, παράνομα κτίσματα και ότι το σύστημα δασοπυρόσβεσης είναι ανενεργό; Αυτά υποστήριξε σε μήνυμα του ένας αναγνώστης του in.gr.
Και για να μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει με όλα αυτά τα θέματα, απευθυνθήκαμε στον Πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Σχινιά Μαραθώνα, τον καθηγητή κύριο Κίμωνα Χατζημπίρο. Του θέσαμε ερωτήματα και εκείνος μας απάντησε εφ’ όλης της ύλης, παρουσιάζοντας ένα προς ένα τα θέματα που θα βρείτε παρακάτω.

<<Το Εθνικό Πάρκο Σχινιά Μαραθώνα, 45χλμ. από την Αθήνα, ιδρύθηκε το 2000, παράλληλα με την εκεί εγκατάσταση του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου. Πρόκειται για μια εξαίρετη φυσική περιοχή 13.000 στρεμμάτων, από τα οποία 9000 είναι χερσαία και 4000 θαλάσσια επιφάνεια. Έχει μοναδικό τοπίο, με σπάνιο παραλιακό δάσος κουκουναριάς, φυσικές πηγές, υγρότοπο όπου σταθμεύουν πολλά αποδημητικά πουλιά, Μεσογειακούς θαμνώνες, παράκτιες αμμοθίνες και ελκυστική παραλία, χιλιάδες είδη χλωρίδας και πανίδας, εκ των οποίων πολλά σπάνια και προστατευόμενα. Το Κωπηλατοδρόμιο, που περιλαμβάνεται στο χώρο του Εθνικού Πάρκου, θα μπορούσε επίσης να γίνει ένας θαυμάσιος χώρος αθλητικής δραστηριότητας και αναψυχής για τους κατοίκους της Αττικής, με κωπηλασία, καγιάκ, περιπάτους, ποδηλασία κ.ά. >>

...δεν νομίζω να χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο...