PDA

Επιστροφή στο Forum : Necronomicon


Arrakis
12-09-08, 18:37
Ομολογώ είμαι βαθιά συγκινημένος, χαρούμενος και ενθουσιασμένος για την είδηση που θέλω να μοιρασθώ με τους φίλους και στενούς συνεργάτες μου από την Κοινότητα του Μεταφυσικού. Πλέον έχω την δυνατότητα να ανακοινώσω ανοιχτά και επίσημα αυτό που μόνο πολύ στενή μου φίλοι γνώριζαν όλο αυτό το διάστημα, την ύπαρξη του νέου μου βιβλίου, μιας διεξοδικής και πολυετής έρευνας πάνω στο πιο πολυσυζητημένο μαγικό βιβλίο του κόσμου, το ακατονόμαστο Νεκρονομικόν.
Η νέα μου εργασία θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις ΑΡΧΕΤΥΠΟ στις αρχές Οκτωβρίου. Σήμερα μόλις ολοκληρώσαμε την σύνθεση του εξωφύλλου και το παρουσιάζω αποκλειστικά πρώτα στο site του μεταφυσικού! Την ερχόμενη βδομάδα, το βιβλίο μπαίνει στο τυπογραφείο, και σε 20 μέρες το πολύ θα βρίσκεται στα χέρια όλων μας.
Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτού του έργου, τον Μηνά, τον Νίκο, τον Παύλο και τον Δημήτρη… όλοι τους, ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, συνέβαλε και στήριξε την έρευνα μου.
Σας ευχαριστώ παιδιά, είθε οι Πρεσβύτεροι Θεοί να σας προστατεύουν :)

Στην συνέχεια, σας παραθέτω το εξώφυλλο καθώς και το κείμενο του οπισθόφυλλου.
…………………………………..
Τη δεκαετία του 1930, ο μεγάλος Αμερικανός συγγραφέας του φανταστικού Χ. Φ. Λάβκραφτ έγραψε για ένα περίεργο βιβλίο μαγείας κάποιου παράφρονα ¶ραβα, που είχε τη δύναμη να καλέσει πίσω τους αρχαίους θεούς από το διάστημα και από τις άλλες διαστάσεις – τους Μεγάλους Παλαιούς.
Ο ρεαλιστικός τρόπος γραφής του Λάβκραφτ αλλά και η εκκεντρική του ζωή έκαναν τελικά πολλούς να πιστέψουν πως το ακατονόμαστο Νεκρονομικόν υπάρχει στην πραγματικότητα. Έτσι, κυκλοφόρησαν δεκάδες βιβλία που όλα διεκδικούν τον τίτλο του αυθεντικού, δίχως φυσικά να είναι. Παραδόξως όμως, η μαγεία τους είναι αληθινή!

ΟΙ ΕΝΝΕΑ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ

Ο Γιώργος Ιωαννίδης καταδύεται και ερευνά την αθέατη ιστορία της Μυθολογίας Κθούλου, εξετάζει διεξοδικά όλες τις φημολογούμενες αυθεντικές εκδόσεις του ακατονόμαστου βιβλίου και αποκαλύπτει τα αληθινά μυστικά της δύναμής του!

ΟΤΑΝ Η ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ, ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΘΕΟΙ ΘΑ ΣΑΛΕΨΟΥΝ ΞΑΝΑ

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία και τα τελετουργικά από τις μυστικές εταιρίες που εφαρμόζουν σήμερα την πραγματική μαγεία του Νεκρονομικόν – για το Εσωτερικό Τάγμα του Ντάγκον, την Εκκλησία του Σατανά, το Τάγμα των Εννέα γωνιών, το Ναό των Βρικολάκων, το Τάγμα του Μαύρου Δράκου, το Μοναστήρι των Επτά Αχτίδων, το Τάγμα του Τραπεζόεδρου, την Τυφώνια Παράδοση και πολλά ακόμη.
Διαβάστε επίσης για το μεγάλο μυστήριο των Νεφιλίμ και των Αστρικών Πυλών, για την Πολυδιαστατική Μαγεία και τον Αστικό Σαμανισμό, για τη θεωρία των Αρχαίων Αστροναυτών και τις 62 Μαύρες Πύλες του πλανήτη μας.
Όλα αυτά συνθέτουν τη συγκαλυμμένη απόκρυφη ιστορία της Μαγείας του Χάους και απαντούν στο ερώτημα τι πραγματικά είναι το απαγορευμένο Νεκρονομικόν!

beetlejuice
13-09-08, 15:14
Απο τη μερια μου θελω να ευχηθω στον Γιωργο καλη επιτυχια και καλες πωλησεις στο νεο του πονημα. Ενα εργο το οποιο μου ειχε εκμυστηρευτει πως σκοπευε να το ξεκινησει 2 περιπου χρονια πριν!
Τι πιο ομορφο απο το να γινεται πραγματικοτητα μια σκεψη, ενα οραμα σου! Το βιβλιο καταπιανεται με ενα συνολο ιδιαιτερων θεματων που για πρωτη φορα θιγονται κατω απο ενα ενιαιο πλαισιο στην ελληνικη βιβλιογραφια. Νομιζω οτι το αναγνωστικο κοινο θα το τιμησει δεοντως! :)

CloudZero
13-09-08, 19:27
Καλή επιτυχία με το βιβλίο, φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, και σαν λάτρης του Lovecraft θα το τιμήσω δεόντως. :)

Arrakis
13-09-08, 19:44
Παιδιά σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια :) Ελπίζω ο πλούτος των πληροφοριών που υπάρχει στο βιβλίο να ικανοποιήσει και τον πλέον απαιτητικό αναγνώστη. Με τον Νίκο μάλιστα, εργαζόμαστε πάνω σε ένα σχετικό site, μια data base για την Μυθολογία Κθούλου και την Μαγεία του Χάους! Η ιστοσελίδα αυτή θα αποτελέσει την συνέχεια της έρευνας μου στο mythos και αν όλα πάνε καλά, του χρόνου τέτοια εποχή ίσως έχω κατορθώσει να ολοκληρώσω και το επόμενο κεφάλαιο της προσωπικής μου αναζήτησης στα μεγάλα μυστήρια της via negativa! Δυστυχώς ο υπερβολικός –συχνά εξαντλητικός– φόρτος εργασίας μου στο mystery μου αφήνει λιγοστό ελεύθερο χρόνο για να μπορώ να ασχολούμαι περισσότερο με την εν λόγο μελέτη. ΠαρόλΆ αυτά το πάθος μου είναι άσβηστο :)
Για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ

Ophelia
15-09-08, 11:00
Συγχαρητήρια για αυτή σου τη δουλειά Γιώργο!
Ακούγετε πολύ ενδιαφέρον το βιβλίο και είμαι σίγουρη οτι θα ενδιαφέρει πολλούς!
Το εξώφυλλο είναι καταπληκτικό!
:)

Arrakis
15-09-08, 12:59
Thanks Ophelia, το εξώφυλλο είναι δημιουργία ενός καλού φίλου, του Γιώργου Χουρίδη (gehu@in.gr) και πρόκειται για ένα φιλοσοφικό κρυπτογράφημα! Διαβάζοντας την μελέτη μου θα καταλάβεις καλύτερα τι εννοώ ;)

melian
15-09-08, 21:02
Τα συγχαρητήρια μου Γιώργο! Είμαι σίγουρη ότι και αυτή σου η δουλειά θα είναι εξαιρετική όπως και οι προηγούμενες, ειδικά όταν έγινε με τέτοιο μεράκι. Εύχομαι να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι στη βιβλιοθήκη του κάθε λάτρη της Λαβκραφτικής μυθολογίας! :)

AVATARGR
16-09-08, 11:52
Φίλοι μου καλησπέρα σας.

Φίλε Γιώργο χαίρομαι για αυτήν την εργασία σου και πιστεύω πως με αυτό
το βιβλίο θα μας δώσει (σε κάθε ερευνητή ή απλό αναγνώστη) την πραγματική
πνευματική έκταση αυτού του παραξηγημένου βιβλίου...

Περιμένουμε και άλλα φίλε Γιώργο....
Την επιτυχία του βιβλίου σου την θεωρώ δεδομένη...

Ευχαριστώ.

Mallen
16-09-08, 17:08
Νομιζω οτι το αναγνωστικο κοινο θα το τιμησει δεοντως! :)

Kαι γιατί...να μη το εκτιμήσει;
Αν όχι -τότε πως υπάρχει ακόμα το...Μύστερι;

Το θέμα είναι να υπάρχουν πρωτοβουλίες. Τα υπόλοιπα έρχονται είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλο...

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΝΗΜΑ!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! :)
(εννοείται -θα τρέξω αμέσως στα...βιβλιοπωλεία να το βρώ!) :D

Arrakis
18-09-08, 07:26
Ναι!! Επιτέλους σήμερα το βιβλίο έφυγε για το τυπογραφείο!!! Αυτό σημαίνει πως περίπου σε 15 μέρες –κι αν το θέλουν οι Μεγάλοι Παλαιοί φυσικά– θα κυκλοφορεί ανάμεσα μας. Προειδοποίηση: μην μεταφράσετε+προφέρετε δυνατά την λατινική επίκληση στην πρώτη σελίδα γιατί μπορεί να συμβούν ορισμένα... πολύ περίεργα πράγματα :)

Απέριττος
18-09-08, 12:13
Μπράβο και απο εμένα... είναι ένα βιβλίο που θέλω πολύ να αποκτήσω να το διαβάσω και με την πρώτη ευκαιρία να έχουμε και μια αφιέρωση απο μέρους σου Γεώργιε... (όταν με το καλό το παρουσιάσεις στην Αθήνα να το υπογράψεις κιόλας!!! )

Καλή επιτυχία εύχομαι...

Mallen
18-09-08, 16:40
Ναι!! Επιτέλους σήμερα το βιβλίο έφυγε για το τυπογραφείο!!! Αυτό σημαίνει πως περίπου σε 15 μέρες –κι αν το θέλουν οι Μεγάλοι Παλαιοί φυσικά– θα κυκλοφορεί ανάμεσα μας. Προειδοποίηση: μην μεταφράσετε+προφέρετε δυνατά την λατινική επίκληση στην πρώτη σελίδα γιατί μπορεί να συμβούν ορισμένα... πολύ περίεργα πράγματα :)

Αν με το "πολύ περίεργα πράγματα" εννοείς:

*Αναβολή των φορομπηχτικών μέτρων κου Αλογοσκούφη
*¶μεση αναδάσωση των καμμένων ελλαδικών εκτάσεων σε χρόνο-ρεκόρ!
*Εξαφάνιση ανεργίας, αύξηση μισθών και ημερών Εθνικ.ΑΡΓΙΩΝ
*...ΌΤΙ θα βρω μια-γουαού και τις-γκόμενα/νες να με συντροφεύει τις επερχόμενες κρύες νύχτες...

...ΤΟΤΕ ΑΣΦΑΛΩΣ και θα μεταφράσω+προφέρω ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ γίνεται τη λατινική επίκληση τουλάχιστον 100 φορές!!!! :D

Arrakis
20-10-08, 20:27
Γυρίζοντας χθες από την Φρανκφούρτη όπου παραβρέθηκα στην Διεθνή Έκθεση Βιβλίου, με περίμενε μια υπέροχη έκπληξη – γαρνιρισμένη με μερικές πινελιές οργής… Υπό άλλες συνθήκες θα μιλούσα για τον γνωστό δαίμονα του τυπογραφείου, όμως στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε μάλλον με πανδαιμόνιο!
Το νέο βιβλίο μου Necronomicon, κυκλοφόρησε (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) σήμερα στα βιβλιοπωλεία όλης της χώρας μετά από μια αδικαιολόγητη καθυστέρηση του τυπογράφου!!!! Ταυτόχρονα, έχω μάθει πως ορισμένα αντίτυπα δεν έχουν κοπεί σωστά, και ως εκ τούτου θέλω να ζητήσω συγγνώμη προς όλους τους αναγνώστες.
Τέλος, με τον Νίκο κουμαρτζή εργαζόμαστε εντατικά πάνω στην προσωπική μου ιστοσελίδα (www.necronomicongnosis.gr) όπου στοχεύω να αποτελέσει μια data base για όλες τις εκφάνσεις της Μυθολογίας Κθούλου και του Chaos Magick. Πολύ σύντομα λοιπόν ο νέος αυτός ιστοτόπος θα βρίσκεται On-line προσπαθώντας έτσι να καλύψει ένα ακόμη κενό στην ελληνική στείρα «πραγματικότητα»!
Μέχρι τότε, θα ήθελα ειλικρινά να ακούσω την γνώμη σας, τα σχόλια και την κριτική σας όσον αφορά το περιεχόμενο του βιβλίο…

ΕΛΙΣΑΙΟΣ
24-10-08, 10:33
καλές πωλήσεις σας εύχομαι.Όμως έχω κάποιες απορίες αν είχατε την καλοσύνη να μας διαφωτίσετε...
ΑΡΧΙΚΑ Arrakis αναφέρεις τα εξής:
''....ΟΤΑΝ Η ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ, ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΘΕΟΙ ΘΑ ΣΑΛΕΨΟΥΝ ΞΑΝΑ

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία και τα τελετουργικά από τις μυστικές εταιρίες που εφαρμόζουν σήμερα την πραγματική μαγεία του Νεκρονομικόν – για το Εσωτερικό Τάγμα του Ντάγκον, την Εκκλησία του Σατανά, το Τάγμα των Εννέα γωνιών, το Ναό των Βρικολάκων, το Τάγμα του Μαύρου Δράκου, το Μοναστήρι των Επτά Αχτίδων, το Τάγμα του Τραπεζόεδρου, την Τυφώνια Παράδοση και πολλά ακόμη.
Διαβάστε επίσης για το μεγάλο μυστήριο των Νεφιλίμ και των Αστρικών Πυλών, για την Πολυδιαστατική Μαγεία και τον Αστικό Σαμανισμό, για τη θεωρία των Αρχαίων Αστροναυτών και τις 62 Μαύρες Πύλες του πλανήτη μας.
Όλα αυτά συνθέτουν τη συγκαλυμμένη απόκρυφη ιστορία της Μαγείας του Χάους και απαντούν στο ερώτημα τι πραγματικά είναι το απαγορευμένο Νεκρονομικόν!...''

Πρίν μελετήσω το εν λόγω βιβλίο θέλω να πω στον ΠΕΙΡΑΣΜΟ να σας ρωτήσω:
1)H μαγεία του ΧΑΟΥΣ έχει σχέση με την ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΜΗΔΕΝ;
2)Είναι σίγουρα οι ΜΑΥΡΕΣ ΠΥΛΕΣ 62 και ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;
3)Πόσες είναι οι μυστικές εταιρίες;
4)Oι λέγομενοι ΠΑΛΑΙΟΙ τώρα που βρίσκονται;
5)Eίστε ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΤΟΣ;

ΑΝΑΜΕΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Mallen
24-10-08, 17:04
5)Eίστε ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΤΟΣ;


εμμ...αυτό με π.μ. καλύτερα, νομίζω δηλ...

(ωχ κάτι ερωτήσεις -χάσαμε τη μπάλα...) :D

Arrakis
27-10-08, 09:13
Ενδιαφέρουσες ερωτήσεις… λοιπόν:
1) Η μαγεία του Χάους (Chaos Magic) είναι μια μαγική σχολή που αναπτύχθηκε την δεκαετία του 1970 τροποποιώντας σημαντικά τους βασικούς κανόνες αντίληψης των παραδοσιακών μαγικών συστημάτων, τονίζοντας (εκτός των άλλων) το υποκειμενικό και εκλεκτικό στοιχείο στην πρακτική τελετουργία. Για περισσότερες λεπτομέρειες, δες εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Chaos_magic αλλά και εδώ http://www.chaosmatrix.org/library/whatischaos.php. Όσον αφορά τώρα τη Διάσταση Μηδέν, δεν νομίζω πως αυτό που ρωτάς σχετίζεται άμεσα με το θέμα του Chaos Magic, αν και ίσως να σε ενδιαφέρει να ρίξεις μια ματιά στο τελευταίο βιβλίο του Peter Carroll, The Apophenion (2008) που παντρεύει ακόμη περισσότερο την Χαοτική Μαγεία με την σύγχρονη φυσική… όπως τουλάχιστον ο ίδιος την ερμηνεύει :)
2) Όχι απαραίτητα! Απλά στην συγγραφή του βιβλίου μου, χρησιμοποίησα σαν βάση την θεωρία των Saderson, Goncharov, Morozov, και Makarov (δεκαετία 70 πάλι). Πέρα από εκεί, υπάρχουν οι λιγότερο ισχυρές τοποκεντρικές Πύλες και φυσικά οι ψυχοπύλες, δλδ το «άνοιγμα» εσωτερικού δεσμού ενός οποιοδήποτε ατόμου με την «άλλη πλευρά».
3) Ασφαλώς εννοείς πόσες είναι οι μυστικές εταιρίες που εμπλέκονται με την εφαρμοσμένη λαβκραφτική μαγεία. Πέρα από αυτές που αναφέρω στην περιγραφή του βιβλίου όπου κάνεις quote, υπάρχουν ορισμένες ακόμη όπως το Cthulhu Cult στην Αμερική, το Lodge Magan στην Πολωνία και πολλές ακόμη για τις οποίες θα βρεις στο βιβλίο μου σε μικρά υποκεφάλαια, ή καταχωνιασμένες σε κάποιες από τις δεκάδες υποσημειώσεις!
4) Εξαιρετική ερώτηση! Well, ανάλογα ποια προσέγγιση ακολουθείς στο όλο θέμα. Μπορείς απλά να πεις πως βρίσκονται στην σκοτεινή άβυσσο του ασυνειδήτου σου, ή στις μακρινές γωνιές του σύμπαντος, ή στο Σύμπαν Β, ή στα άδεια κελύφη του Δέντρου του Θανάτου, ή σε μια κατάσταση ύπαρξης παράλληλη με εμάς, ή κοιμισμένοι όπως ο Μέγας Κθούλου στον βυθό της θάλασσας. Αν θέλεις την προσωπική μου άποψη όμως, η αλήθεια βρίσκεται κάπου ανάμεσα σε εκείνο το συνδετικό σημείο ανάμεσα στο συλλογικό ασυνείδητο και το Κλιφωθικό σύμπαν αντι-ύπαρξης…
5) Κοίτα, για να βιώσεις κάποια πράγματα καλύτερα, μερικές φορές χρειάζεται να ζητήσεις την βοήθεια αυτών που γνώρισαν πριν από σένα αυτό που αναζητάς!

Arrakis
06-02-09, 18:20
Μόλις ενημερώθηκα από την υπεύθυνη του εκδοτικού οίκου Αρχέτυπο, κ. Δ. Νικολαίδου, πως το βιβλίο μου Necronomicon έχει εξαντληθεί και πιθανότατα πολύ σύντομα να κυκλοφορήσει η δεύτερη έκδοση!
Τα νέα είναι ιδιαίτερα χαρμόσυνα διότι το βιβλίο κυκλοφόρησε μόλις πριν 4 μήνες! Ομολογώ πως ήμουν αβέβαιος για την εμπορική επιτυχία μιας τέτοιας εργασίας, διότι αναμφίβολα αποτελεί μια εξειδικευμένη μελέτη! ΠαρόλΆ αυτά όμως, αποδείχτηκα –ευτυχώς– λάθος!
Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αναγνώστες του, μα κυρίως τους ανθρώπους που βοήθησαν στην ολοκλήρωση του, όπως και όλους αυτούς που συνδράμουν ακόμη με διορθώσεις, προτάσεις, πληροφορίες και συμβουλές για το έργο μου.
Επίσης θέλω να σας γνωστοποιήσω πως όπως έχω υποσχεθεί και γραπτός, εργάζομαι συστηματικά στην συνέχεια της μελέτης μου όσον αφορά τα πραγματικά μυστήρια της μαγείας στην Μυθολογία Κθούλου. Το deadline που έχω θέσει στον εαυτό μου είναι τέλη του 2010, ελπίζω λοιπόν πως μέχρι τότε θα έχω ολοκληρώσει την… άνοδο στο Δέντρο! Για εύλογους λόγους δεν θα ήθελα να αναφερθώ περισσότερο, αν και κατά καιρούς δημοσιεύω σημειώσεις από την έρευνα μου στο προσωπικό μου ιστότοπο (www.necronomicongnosis.gr) όπως και στο περιοδικό mystery.
Για άλλη μια φορά πάντως, ευχαριστώ όλους όσους πρόσφεραν λίγο χώρο στην βιβλιοθήκη τους για την μελέτη μου. Και σας περιμένω όλους στην Αθήνα, στην ομιλία μου στο DADA στις 23 Φεβρουαρίου με πολλές καλές ερωτήσεις και κέφι για μια δημιουργική, και ξεχωριστή κουβέντα…

Arrakis
16-07-09, 22:26
Ορίστηκε σήμερα η ημερομηνία έκδοσης (τέλη του 2010) για τον δεύτερο τόμο της μελέτης μου για το Νεκρονομικόν. Πρόκειται για μια σε βάθος εργασία (το αποτέλεσμα ενός 6μηναίου πειράματος το οποίο θα ξεκινήσω τον επόμενο μήνα) αλλά και μια περιήγηση σε ορισμένες εξαιρετικά περίεργες θεματικές για τις οποίες ελάχιστοι μέχρι σήμερα έχουν μιλήσει ανοιχτά! Όπως καταλαβαίνετε είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος με το νέο αυτό project :)

algozron
17-07-09, 11:23
εγω το παράγγειλα και κόλλησε στο ταχυδρομίο...

Εχω μια δυο ερωτησούλες...
Παλία, ψάχνοντας το διαδύκτιο, έπεσα σε ενα νεκρονόμικον το οποίο είχε μόνο επικλήσεις σε έναν θεό και ανάλογα με το τι ζητούσες, διάλεγες μια απο της μορφές του για να επικαλεστείς. Είχε πολλές σφραγίδες, μία για κάθε θεότητα και μια προσευχή-τελετή και οδηγίες για τα πάντα. Στην αρχή του βιβλίου έλεγε οτι αυτό ξεκίνησε απο μια εκκλησία. Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες... Το έχω ακόμα το βιβλίο πάντως. Αν και ποτέ δεν έκανα καμία επίκληση. Ε ερώτησή μου είναι : Αυτό το βιβλίο έχει καμια σχέση με νεκρονόμικον; Είναι κάποιο κομμάτι του ίσως;
Βρήκα και ενα δεύτερο e-book που το έχον ονομάσει νεκρονόμικον και έχει απίστευτα πράγματα μέσα. Είναι μεγάλο και ακόμα δε το διάβασα. Επιφυλάσσομαι πάντως και περιμένω να διαβάσω πρώτα αυτό που έχεις εκδώσει εσύ και χρησιμοποιόντας το σαν βάση, να διαβάσω και τα υπόλοιπα.
Συγγνώμη αλλα την δεύτερη ερώτηση την ξέχασα...

Arrakis
17-07-09, 12:40
Υποθέτω ότι αναφέρεσαι στο Necronomicon Spellbook του Σίμωνα, αλλά θα βοηθούσε να μου παρέθετες τον τίτλο ή τον συγγραφέα. Όπως ίσως γνωρίζεις, υπάρχουν ήδη πάρα πολλά αγγλόφωνα βιβλία μαγείας εκεί έξω.
Όσον αφορά το δεύτερο e-book, ορισμένοι έχουν παντρέψει το Νεκρονομικόν του Σίμωνα με αυτό του Willson και κυκλοφορούν ψευδοΝεκρονομικόν σε έντυπες και μη εκδόσεις πολλών σελίδων. Κανένα από αυτά πάντως δεν λειτουργεί αν πρώτα δεν πιστεύεις στην Μυθολογία Κθούλου…

Arrakis
30-07-09, 18:07
Εξαιρετικά τα νέα για όλους τους φίλους της χαοτικής μαγείας… μετά από πολλές συζητήσεις με τον εκδότη αλλά και με ορισμένους καλούς, στενούς συνεργάτες, στα μέσα του 2010 θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Αρχέτυπο μια μελέτη για την ιστορία, τις προσωπικότητες και την πρακτική της Μαγείας του Χάους! Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα θα παρουσιάζω τακτικά στο προσωπικό μου blog (www.necronomicongnosis.gr) όπως και για άλλα σχετικά project, όπως την κυκλοφορία του δεύτερου τόμου από την προσωπική μου μελέτη για το Νεκρονομικόν!
Stay tune to the current

Arrakis
16-09-09, 17:42
Συμπληρώνοντας σχεδόν ένα χρόνο από την ημέρα έναρξης της προσωπικής μου ιστοσελίδας (www.necronomicongnosis.gr), αποφάσισα να προχωρήσω σε μια ουσιώδη αλλαγή που θα εμπλουτίσει το περιεχόμενο του site με περισσότερες θεματικές, ενώ θα αυξήσει μαζί το επίπεδο αλληλοεπίδρασης με τους εκατοντάδες φίλους που με τιμάνε με την επίσκεψη τους κάθε μήνα.
Έτσι ενσωμάτωσα στις λειτουργίες του ιστότοπου την νέα version του προσωπικού μου ημερολογίου, στο οποίο εκτός από τα σχόλια μου πάνω σε θέματα αποκρυφισμού, θα δημοσιεύω καθημερινά σχεδόν, ειδήσεις από όλο τον κόσμο και προβληματισμούς που αφορούν το παράξενο και το μυστήριο γενικότερα.
Μπορεί ο τίτλος του ημερολογίου (Αποφένεια) να μοιάζει παράδοξος, είναι όμως εμπνευσμένος από το νέο βιβλίο του πατέρα της Χαοτικής Μαγείας, Peter Carroll, The Apophenion: a chaos magick paradigm (2008) που περιγράφει την προσπάθεια του σύγχρονου ανθρώπου να βρει νόημα μέσα σΆ ένα σύμπαν υψηλών παραδοξοτήτων.
Συνδεθείτε λοιπόν με την νέα βελτιωμένη μορφή του blog μου
Hail Apophenia – Hail Mystery
http://apopheneia.blogspot.com/

bahamut
24-05-10, 23:11
το τελειωσα σημερα το βιβλιο και πρεπει να ομολογησω οτι προκειται για μια πολυ ''ψαγμενη'' μελετη και μπορω να πω οτι εκτιμησα το γεγονος οτι ο συγγραφεας παραθετει στοιχεια χωρις να παιρνει αμεσα θεση και εκθετοντας κυριως γεγονοτα...αυτο που μου εκανε μεγαλυτερη εντυπωση ομως ειναι η περιεργη ουσια (λευκος χρυσος) που εξαφανιζοταν κατι που δεν ειχα ακουσει ποτε ξανα!!!οσο για τη μαγεια του necronomicon δεν μπορω να πω πολλα μιας και ειμαι τελειως ασχετος με το θεμα μαγεια...θα με ενδεφερε παντως να ξερω αν ο συγγραφεας εχει ασχοληθει με το θεμα της πρακτικης μαγειας (με τη μαγεια του necronomicon εν προκειμενω)

Arrakis
27-05-10, 21:20
Η απάντηση στο τελευταίο ερώτημα είναι θετική! Δείγματα αυτής μου της πρακτικής εργασίας, μπορείς να βρεις στο site μου www.necronomicongnosis.gr, όπως και στον δεύτερο τόμο του βιβλίου που μόλις διάβασες, το οποίο (αν όλα πάνε καλά) θα εκδοθεί κάποια στιγμή το 2011.