Επιστροφή στο Forum : το λα8ος στους πρωτοπλαστους
Συγνωμη αν εχει ηδη αναφερ8ει και αναγκαζω τους Συντονιστες να ασχολουνται παλι με τα ιδια αλλα δεν σας εκανε ποτε εντυπωση που σε ολους τους πινακες οι πρωτοπλαστοι εχουν αφαλο?
Αφου δημιουργη8ηκαν απευ8ειας απο τον Κυριο και πολλοι καλλιτεχνες-εκ των οποιων αρκετοι διασημοι-εχουν κανει τρελες λεπτομερειες στα σχετικα εργα τους,ε πως περασαν στα ψιλα κατι τετοιο?! Δε μπορει να το προσεξα μονο εγω!
schooligan
16-09-08, 17:58
Συγνωμη αν εχει ηδη αναφερ8ει και αναγκαζω τους Συντονιστες να ασχολουνται παλι με τα ιδια αλλα δεν σας εκανε ποτε εντυπωση που σε ολους τους πινακες οι πρωτοπλαστοι εχουν αφαλο?
Αφου δημιουργη8ηκαν απευ8ειας απο τον Κυριο και πολλοι καλλιτεχνες-εκ των οποιων αρκετοι διασημοι-εχουν κανει τρελες λεπτομερειες στα σχετικα εργα τους,ε πως περασαν στα ψιλα κατι τετοιο?! Δε μπορει να το προσεξα μονο εγω!
Αγαπητη Νηρηιδα,
Ας παρουμε υποθετικα την αλληγορια οτι η ζωη ηρθε απο δυο ανθρωπους..τους πρωτοπλαστους..Τους ειδε κανεις? Δεν νομιζω..Ο ανθρωπος εχει την ταση τα παντα να τα εκλογικευει ή να τα απομυθοποιεί συμφωνα με την φαντασια του..σιγουρα αυτο που εσυ σκεφτηκες και ψαχνεις να βρεις απαντησεις, δεν θα ηταν σιγουρα ιδεα ενος ζωγραφου..προφανος δεν μπηκε κανενας ζωγραφος ποτε στο τρυπακι να σκεφτει κατι τοσο προχωρημενο και απλα θεωρησε οτι οι πρωτοπλαστοι θα ηταν σαν ολους τους αλλους.
Αλλωστε μην ξεχνας οτι οι πρωτοπλαστοι ειναι απλα μια αλληγορια (ακομα και στην χριστιανικη θρησκεια.. :rolleyes: )
Παλι καλα φιλε μου που ειναι αλληγορια!Φανταζεσαι να ηταν στ αλη8εια μονο οι δυο τους?Θα ειχαν τσακωθει εξ αρχης και θα τελειωνε εκει το ανθρωπινο γενος :D
Απλα επειδη λιγο πολυ ειναι σαν να ζωγραφιζαν γοργονες:παντα-πρασινες-ουρες-κοκκινα-μαλλια. Και λεω δε μπορει το φυλλο συκης να το βαζουν ολοι ως συμβολο ντροπης και να μην αφαιρουν τον αφαλο συμβολιζοντας την "μη γεννα"
Αλλα παλι ισως πραγματι καποιος δεν εκανε το ιδιο"λα8ος" και εγω δεν το ξερω! Ξερει κανεις κανεναν τετοιο πινακα???
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.