PDA

Επιστροφή στο Forum : SEVEN AND SWELL

Goldwingy
18-09-08, 20:02
έπεσα να κοιμηθώ αλλά η αγκαλιά του Μορφέα δεν έλεγε να με δεχτεί. κοιτούσα το ταβάνι και τα μάτια μου πλέον είχαν συνηθίσει. μέσα στο σκοτάδι σαν να άναψε κάποιος ένα μπλέ φώς. παρεπιπτόντος έξω δε κουνιότανε τίποτα καθώς η γειτόνια μου είναι ήσυχη. δεν το δωσα ιδιαίτερη σημασία νομίζοντας πως κάποιος απο το σπίτι άναψε φακό με το συγκεκριμένο χρώμα. μόλις πήγα να γυρίσω εμφανίστηκε μια σκιά ψηλή, τα πόδια της δεν ακομπούσαν στο πάτωμα και πλησίαζε προς το μέρος μου. κοκκάλωσα το δίχως άλλο και δεν μπορούσα να κουνηθώ. φώναζα μέσα μου "φύγε, φύγε πάνε απο κει που 'ρθες.. ωραίο το μπλέ φως μα φύγε" . μετά αφού έσβησε το πιο όμορφο χρώμα που είχα δει στη ζωή μου εξαφανίστηκε. φυσικά ύστερα απο αυτό το σοκ σηκώθηκα με τα φώτα όλα ανοιχτα και κοιμήθηκα πρωινές ώρες. όταν το συζήτησα με κάποιον το συγκεκριμένο περιστατικό το μόνο που μου είπε είναι πως αυτό το φαινόμενο λέγεται seven and swell. πολύ όμως θα ήθελα να μάθω παραπάνω πληροφορίες για το φαινόμενο αυτό. ευχαριστώ...

Απέριττος
22-09-08, 07:16
Τώρα εδω το έχω... να το πω να μην το πω...; Αχ συντονιστές σε τι μαρτύριο με βάζετε... :(

Mirella_S
22-09-08, 08:00
Aποκλειεται να εβλεπες εφιαλτη?????????

Goldwingy
20-11-08, 02:20
εφιάλτης δεν ήταν. το μόνο που έχω να συμπληρώσω είναι το βάρος που ένιωθα. όπως κ να έχει δεν πειράζει καμιά φορά δεν είμαστε αυτό που υπογράφουμε και κρίνουμε ανάλογα κάποιον που είναι φιλομαθής. ;) thanks ...

paul
20-11-08, 14:58
Αυτός που σου ονόμασε το φαινόμενο, δεν σου είπε τίποτε άλλο για αυτό; Πως μπόρεσε και το αναγνώρισε; Πως το διέκρινε ανάμεσα σε τόσες πολλές ονομασίες και που άκουσε για αυτό. Κάτι το οποίο είναι καθαρά προσωπική εμπειρία, δεν είναι εύκολο να κατηγοριοποιηθεί και ειδικά τόσο εύκολα όσο με μια ονομασία.

Εμείς εδώ μέσα ποτέ δεν είπαμε ότι τα ξέρουμε όλα. Ειδικά εγώ πρώτη φορά ακούω για τη συγκεκριμένη ονομασία. Ζήτα του να σε/μας διαφωτίσει περισσότερο ή κάνε το, εσύ… αν μπορείς ή το επιθυμείς φυσικά.

Ελπίζω κάποιος άλλος εδώ μέσα να γνωρίζει περισσότερα για τη συγκεκριμένη ονομασία αυτού του είδους των «προσωπικών εμπειριών».

Indigocy
21-11-08, 06:19
The mecha in the anime series Eureka Seven are called LFOs, which stands for Light Finding Operation. LFOs are bio-mechanical hybrids: armor and control systems are built upon an organic humanoid "skeletons" excavated from the Scub Coral. The LFOs in the series are primarily used by the military as an all-purpose assault unit, capable of engaging targets in both ground and aerial combat. Military LFOs are dubbed KLFs, which stands for Kraft Light Fighter.

LFOs use trapar-based propulsion, using ref boards to ride trapar waves in the same manner as the sport of lifting. On the ground, most LFOs are able to switch between their humanoid forms and wheeled vehicle forms to make trips easier; this also has the added benefit of allowing quick travel where the trapar waves are too weak to ride. This wheeled form also allows them to take off in a manner somewhat similar to an airplane. Those with vehicle forms are usually launched in that form and convert to their humanoid forms once airborne. In cases where no vehicle form is available, a special catapult is usually required.

Αυτα απο http://en.wikipedia.org/wiki/Light_Finding_Operation μονο αυτα βρηκα..

Φιλικα, Γιωργος.

Mallen
21-11-08, 17:06
... μόλις πήγα να γυρίσω εμφανίστηκε μια σκιά ψηλή, τα πόδια της δεν ακομπούσαν στο πάτωμα και πλησίαζε προς το μέρος μου...
...
κοκκάλωσα το δίχως άλλο και δεν μπορούσα να κουνηθώ. φώναζα μέσα μου "φύγε, φύγε πάνε απο κει που 'ρθες.. ωραίο το μπλέ φως μα φύγε" . μετά αφού έσβησε το πιο όμορφο χρώμα που είχα δει στη ζωή μου εξαφανίστηκε...

από δαυτές τις περιγραφές και μόνο, νομίζω πως πρόκειται για το γνωστό "φαινόμενο Μόρα". Το παθαίνουν πολλοί (κάπου διάβασα πως η πλειοψηφία ανήκει στο γυναικείο φύλο)και έχει καταγραφεί ουκ ολίγες φορές -δίχως όμως σαφείς αποδείξεις επ αυτού... :confused:

no slave
21-11-08, 17:50
από δαυτές τις περιγραφές και μόνο, νομίζω πως πρόκειται για το γνωστό "φαινόμενο Μόρα". Το παθαίνουν πολλοί (κάπου διάβασα πως η πλειοψηφία ανήκει στο γυναικείο φύλο)και έχει καταγραφεί ουκ ολίγες φορές -δίχως όμως σαφείς αποδείξεις επ αυτού...

δεν εχει καμια σχεση η <<μορα>>,με την εμπειρια του φιλου Goldwingy.την μορα την εχω ζησει εγω,η μανα μου και ενας κολλητος μου.τα συμπτωματα της,τα περιγραφω εδω:http://www.metafysiko.gr/forum/showpost.php?p=66116&postcount=4