Επιστροφή στο Forum : Det Sjude Inseglet (The Seventh Seal)
Jonathan Bright
03-09-05, 16:07
Σήμερα το βράδυ, στις 23:45, η ΕΤ-1 έχει προγραμματίσει να προβάλει την "Έβδομη Σφραγίδα" του Bergman. Η ταινία έχει γυριστεί το 1956 και κατά τη γνώμη μου είναι ένα απ' τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά αριστουργήματα (προσωπικά, η αγαπημένη μου), όλων των εποχών.
Δεν θα πω τίποτα παραπάνω, ούτε νομίζω πως έχει νόημα να την αναλύσω και να την σχολιάσω, από τη στιγμή που το έχει κάνει ο ίδιος ο δημιουργός της, στη βιογραφία του. Απλά, δείτε την...
cosmictsak
03-09-05, 16:22
Απλά έπος!
xontro_mpizeli
04-09-05, 23:13
Έβδομη Σφραγίδα;; Δεν το έχω δει.
Περι τίνος πρόκειται; Μπορείτε, εσείς που το έχετε δει, να πείτε δυο λογάκια για την υπόθεση της ιστορίας μιας κ το έβαλε στην τηλεόραση προχθές ;
Θα την ψάξω πάντως στο video club ...
JustAnotherGoneOff
04-09-05, 23:18
Περι τίνος πρόκειται; Μπορείτε, εσείς που το έχετε δει, να πείτε δυο λογάκια για την υπόθεση της ιστορίας μιας κ το έβαλε στην τηλεόραση προχθές ;
Ένας ιππότης (μοναδικός ο Μαξ φον Σύντοβ) που παίζει σκάκι με το Χάρο αναβάλλοντας έτσι το δικό του θάνατο...
Jonathan Bright
05-09-05, 11:36
Ένα έπος για τον Θάνατο και την αγωνία του ανθρώπου απέναντί του.
Το εχώ δεί παλαιότερα. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ .
Το προβλημά μου είναι ότι θέλω να το ξαναδώ.Ξέρετε αν έχει βγεί σε DVD;
Ή στη χειρότερη αν υπάρχει ακόμα σε βιντεοκασσέτα;
Ευχαριστώ όπως και νά 'χει.
Jonathan Bright
05-09-05, 16:28
Υπάρχει σε DVD... (Αν και εδώ που τα λέμε, βλέπω να το βάζουν κάποια στιγμή δώρο με καμιά εφημερίδα...)
Καλήσπέρα :) . Λίγο καθυστερημένα βέβαια αλλά δεν πειράζει :p . Σχετικά με την ταινία τώρα πήγα σήμερα να τη νοικιάσω αλλά δεν την είχε :( . Μήπως πρέπει να ψάξω σε πιο εξιδικευμένα videoclub; γενικά τη βρίσκει κανεις εύκολα ή θέλει ψάξημο;
Ευχαριστώ για τον χόρο-χρόνο σας ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.