PDA

Επιστροφή στο Forum : ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΛΑΜΨΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΠΟΡΤΑ ΜΟΥ

linna
25-09-08, 15:12
Γειά σας. Εχω τοποθετήσει μικροκάμερα στο ματάκι της πόρτας μου εσωτερικά για διάφορους σοβαρούς λόγους, ας μην αναφερθώ σε αυτά. Αυτό που ζητάω να εξηγηθεί αν είναι δυνατόν, είναι το εξής. Η κάμερα βλέπει ένα στρογγυλό πλαίσιο αφού δεν είναι εξωτερικά η κάμερα. Λοιπόν καθώς ανεβαίνει μία κυρία κάτι κρατάει στο χέρι της και καθώς επεξεργάζομαι εγώ το βίντεο όταν γυρίσω σπίτι μου, ξαφνικά απλώνεται ένα άσπρο φως και ξεπερνά και το ματάκι της πόρτας. Πιάνει όλο το χώρο τον εξωτερικό όπως θα δείτε. Το κανονικό φως είναι το κίτρινο στρογγυλό φως της κάμερας στο ματάκι. Το λευκό φως απλώνεται παντού. Στην δεύτερη φωτο το φως που θα δείτε σκεπάζει το ματάκι της πόρτας και είναι ένα περίεργο μακρόστενο.

Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αν γνωριζει ηλεκτρονικά, τί μπορεί να κάνει αυτή η γυναίκα? Βέβαια να σας πληροφορήσω ότι δεν είναι καλά στα μυαλά της. Απλά εχω περιέργεια και θα ήθελα μία άποψη αν μπορεί κάποιος να σκεφθεί. Δοκίμασα με φωτογραφική μηχανή κ με φλας αν μπορεί να δημιουργηθεί, τίποτα. Δημιουργείται ένα στρογγυλό πλαίσιο σύμφωνα με το ματάκι. Εβαλα και φακό, καμία σχέση. Εκανα δηλαδή κάποια πειράματα.

Ευχαριστώ.

SYD
25-09-08, 18:51
Μπορείς να ανεβάσεις το βίντεο;
Από τις φωτό δεν βγαίνει άκρη...

Mirella_S
26-09-08, 06:56
Οι φωτογραφιες ειναι απελπιστικα μικρες και προσωπικα ειναι αδυνατον να καταλαβω ή να βγαλω μια ακρη.
Θα συμφωνησω απολυτα με τον SYD. :)

Indigocy
26-09-08, 07:51
Αν ειδεs την ταινια the inside man ειναι κατι σαν αυτο που κανουν οι ληστεs στιs καμερεs τηs τραπεζαs?

alkatar
26-09-08, 11:15
Πράγματι οι φωτογραφίες είναι πολύ μικρές και μη ευκρινείς, δεν μπορώ να βγάλω κάποιο συμπέρασμα :( θα συμφωνήσω με τους από πάνω είναι καλύτερα να ανεβάσεις το βίντεο και να μας δώσεις το link για να το δούμε και να σου πούμε :cool:

johnaros211
29-09-08, 19:01
Η καμερα που εχεισ τοποθετησει,ειναι ρυθμισμενη για νυχτερινη ληψη?αν ναι,τοτε οποιαδηποτε πηγη φωτοσ μπορει να προκαλεσει κατι τετοιο.αν οχι,τοτε μπορει ν ειναι 1002 πραγματα,κ πρεπει ν δουμε βιντεο για ν κρινουμε

Ermhs
26-10-08, 00:43
Το ξέχασες το βιντεακι? Ακόμη περιμένουμε!... :D :confused:

Nekrosis
26-10-08, 23:44
syggnwmh kiolas esy allh douleia dn exeis na kaneis koitas apo to mataki k bgazeis video mia grioula p dn paei k poly kala sta myala ap'oso mas les....??
srry apla dn bgazw nohma

από melian: σε παρακαλώ τα επόμενα μηνύματά σου να είναι με ελληνική γραμματοσειρά. εκ της συντονιστικής ομάδας.

BladeRunner82
25-11-08, 07:43
ο,τι να ναι...μολις τους λες για βιντεο εξαφανιζονται....