linna
25-09-08, 15:12
Γειά σας. Εχω τοποθετήσει μικροκάμερα στο ματάκι της πόρτας μου εσωτερικά για διάφορους σοβαρούς λόγους, ας μην αναφερθώ σε αυτά. Αυτό που ζητάω να εξηγηθεί αν είναι δυνατόν, είναι το εξής. Η κάμερα βλέπει ένα στρογγυλό πλαίσιο αφού δεν είναι εξωτερικά η κάμερα. Λοιπόν καθώς ανεβαίνει μία κυρία κάτι κρατάει στο χέρι της και καθώς επεξεργάζομαι εγώ το βίντεο όταν γυρίσω σπίτι μου, ξαφνικά απλώνεται ένα άσπρο φως και ξεπερνά και το ματάκι της πόρτας. Πιάνει όλο το χώρο τον εξωτερικό όπως θα δείτε. Το κανονικό φως είναι το κίτρινο στρογγυλό φως της κάμερας στο ματάκι. Το λευκό φως απλώνεται παντού. Στην δεύτερη φωτο το φως που θα δείτε σκεπάζει το ματάκι της πόρτας και είναι ένα περίεργο μακρόστενο.
Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αν γνωριζει ηλεκτρονικά, τί μπορεί να κάνει αυτή η γυναίκα? Βέβαια να σας πληροφορήσω ότι δεν είναι καλά στα μυαλά της. Απλά εχω περιέργεια και θα ήθελα μία άποψη αν μπορεί κάποιος να σκεφθεί. Δοκίμασα με φωτογραφική μηχανή κ με φλας αν μπορεί να δημιουργηθεί, τίποτα. Δημιουργείται ένα στρογγυλό πλαίσιο σύμφωνα με το ματάκι. Εβαλα και φακό, καμία σχέση. Εκανα δηλαδή κάποια πειράματα.
Ευχαριστώ.
Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αν γνωριζει ηλεκτρονικά, τί μπορεί να κάνει αυτή η γυναίκα? Βέβαια να σας πληροφορήσω ότι δεν είναι καλά στα μυαλά της. Απλά εχω περιέργεια και θα ήθελα μία άποψη αν μπορεί κάποιος να σκεφθεί. Δοκίμασα με φωτογραφική μηχανή κ με φλας αν μπορεί να δημιουργηθεί, τίποτα. Δημιουργείται ένα στρογγυλό πλαίσιο σύμφωνα με το ματάκι. Εβαλα και φακό, καμία σχέση. Εκανα δηλαδή κάποια πειράματα.
Ευχαριστώ.