PDA

Επιστροφή στο Forum : Νεκροταφείο Αμαρουσίου

doggy
11-10-08, 20:07
Λένε ότι στο νεκροταφείο του Αμαρουσίου πρίν χρόνια ένας ταξιτζής σκότωσε ένα κοριτσάκι με ξανθά μακριά μαλλιά, και γαλανά μάτια.Έχω περάσει αρκετές φορές από εκεί μετά τις 12 το βράδυ που λένε ότι εμφανίζεται αλλά δεν έχω δεί κάτι.Συνήθως εμφανίζεται σε ταρίφες απ'ότι έχω μάθει.Υπάρχει και μια ταινία μικρού μήκους στο pc magazine στο τεύχος Οκτωβρίου που αναφέρεται στο κορίτσι με τα κρυστάλλινα μάτια(the girl with the crystal eyes)όπως επίσης υπάρχει και απόσπασμα στο utube.Η ταινία είναι από τους electrofear.Η αλήθεια είναι ότι όσους ρώτησα στο νεκροταφείο κανείς δεν ήξερε γι'αυτό τον θρύλο.Αν γνωρίζει κάποιος κάτι θα ήθελα να μου απαντήσει.

Ophelia
13-10-08, 10:56
Η ιστορία που αναφέρεις είναι πολύ γνωστή στο Μαρούσι, και αν και εγώ δεν έχω γνωρίσει κανέναν που να έχει δει όντως τη μικρή, σχεδόν όλοι έχουν ακούσει την ιστορία.
Απ' όσο ξέρω εμφανίζεται γύρω στης 6 το πρωί κοντά στην είσοδο του νεκροταφείου...

beetlejuice
13-10-08, 11:14
Χρησιμοποιωντας την επιλογη "Αναζητηση" στο φορουμ, μπορεις να βρεις σχετικα θεματα. Για παραδειγμα μετα απο μια προχειρη ερευνα βρηκα το http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=4186 (thread για συζητηση αποκλειστικα πανω στην ταινια των δημιουργων) που λογικα θα σου φανει χρησιμο. ;)