PDA

Επιστροφή στο Forum : γεννήθηκα νύχτα, χωρις φεγαρι...

nikosxeng
25-11-08, 22:52
δεν ήξερα που να το βάλω.
έχω γεννηθεί νύχτα, χωρις φεγαρι.
κάποιος μου χει πει ότι είμαι πολύ κακότυχος
που μάλλον είναι αλήθεια, ή/και καταραμένος.
ποιά η γνώμη σας.

μπορώ να φυλαχτώ από κάτι; ( φεγγαρι//νυχτα; )

bahamut
25-11-08, 23:13
μια φιλικη συμβουλη..μην πιστευεις σε τετοιες βλακειες...δε ζουμε πια στο μεσαιωνα....αν ισχυε κατι τετοιο θα ζουσαμε σε εναν κοσμο γεματο καταραμενους αφου το να γεννηθεις βραδυ χωρις φεγγαρι δεν ειναι κατι παραξενο....νομιζω οτι εχει παραγινει το κακο με τετοιες αντιληψεις...ο ενας γεννηθηκε μεσανυχτα,ο αλλος τριτη και 13,ο αλλος ειναι σαββατογενημενος........να σοβαρευτουμε λιγο

nikosxeng
25-11-08, 23:25
οπωσδήποτε η έλειψη ήλιου και σελήνης,
κατα την γέννηση ίσως να δηλώνει κάτι,
βέβαια αρκετοί ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία.

ευχαριστώ και για την σύντομη απάντηση.

ποιός άλλος τρόπος υπάρχει,
να είναι κάποιος καταραμένος.
ίσως με τελετή που έχουν κάνει γνωστοί του;

Elfelia
26-11-08, 13:34
Μαλλον κατι 8ες να μας πεις και το φερνεις απ'εξω(κατι μαλλον 8ες να μα8εις για την κακοτυχια σου) ή εισαι πολυ προλυπτικοw.Αντε πες τι ειναι δεν 8α σε φαμε :)

Φιλικα Εlfelia

Mirella_S
26-11-08, 13:55
Γεννηθηκες νυχτα χωρις φεγγαρι, οπως και χλιαδες αλλοι φανταζομαι.
Απο που και ως που ολοι αυτοι οι ανθρωποι θα πρεπει να ειναι καταραμενοι??????????
Με ποια αιτιολογια?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!

nikosxeng
26-11-08, 17:39
στον κόρφο σου!.. :)

βασικά δεν είχα σκεφτεί, ότι μάλλον είναι πολλοί όλοι αυτοί,
οπότε δεν υπάρχει μάλλον θέμα.

theosym3
12-12-08, 00:04
Μάλλον πρόκειται για μια απλή προκατάληψη και τίποτα άλλο... Δε νομίζω ότι πρόκειται για κάτι ανησυχητικό... Εγώ, π.χ., έχω γεννηθεί Τρίτη και 13, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό! Όλα είναι μέσα στο μυαλό... ;)

Solon Aimonas Eautou
12-12-08, 10:54
Προς παλιούς και νέους χρήστες: ανατρέξτε στους κανόνες χρήσης του φόρουμ. Χρήση βωμολοχιών ή απαντήσεις τύπου chat δεν επιτρέπονται στο φόρουμ του μεταφυσικού, ούτε καν σε κλίμα αστεϊσμού. Υπάρχουν άλλοι χώροι τέτοιου είδους συζήτησης (μπορείτε κάλλιστα να ανταλάξετε email για να τα λέτε στο msn, όπως πολλά μέλη του φόρουμ) και ελπίζω να προτιμήσετε αυτούς για τέτοιους είδους συζητήσεις. Διαγράφησαν μηνύματα που ήταν αυτού του είδους.

Φιλικά,
Νίκος.

Witch Shadow
12-12-08, 18:35
Αδικα τρομαζεις. Το οτι γεννηθηκες νυχτα με Σκοτεινη Πανσεληνο δεν σημαινει κατι. Αν υπηρχε κατι θα ειχε κανει εμφανιση ηδη. Οποτε stay cool.

nikosxeng
12-12-08, 22:38
η γενική αναζήτηση είναι για ποιόν λόγο, μπορεί να είναι κανείς καταραμένος.
Από όσα έχω διαβάσει ως τώρα:
1. Κατοχή χρήματος ή αντικειμένων που δεν του ανήκουν και ίσως είναι από ιερό μέρος.
2. Αν οι γονείς του δεν τον ήθελαν, πριν γεννηθεί για κάποιο λόγο.
3. Αν του έχει γίνει "μαγεία" / "βουντού" με την βοήθεια μάγου νομίζω.
4. Αν φώναξε χωρίς λόγο πνεύματα και δεν ήξερε τι να κάνει.

Υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις;

Νηρηιδα
13-12-08, 02:48
η γενική αναζήτηση είναι για ποιόν λόγο, μπορεί να είναι κανείς καταραμένος.
Από όσα έχω διαβάσει ως τώρα:
1. Κατοχή χρήματος ή αντικειμένων που δεν του ανήκουν και ίσως είναι από ιερό μέρος.
2. Αν οι γονείς του δεν τον ήθελαν, πριν γεννηθεί για κάποιο λόγο.
3. Αν του έχει γίνει "μαγεία" / "βουντού" με την βοήθεια μάγου νομίζω.
4. Αν φώναξε χωρίς λόγο πνεύματα και δεν ήξερε τι να κάνει.

Υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις;

Στην πρωτη περιπτωση αν ισχυει τοτε θα πρεπει να υπαρχουν παααααααρα πολλοι καταραμενοι!
Ουτε και στη δευτερη βλεπω <<καταρα>> περα φυσικα απο τον τροπο που 8α μεγαλωσει ενα τετοιο ανεπι8υμητο παιδι που λογικα δε 8α ειναι και ο καλυτερος.
Αν υπαρχουν αλλες περιπτωσεις; Υπαρχουν παρα πολλα που μπορει να 8εωρηθουν υπε8υνα για μια καταρα,αναλογα με τα πιστευω και την περιοχη ακομη που μεγαλωσε καποιος, απο την α8ετηση μιας υποσχεσης σε ενα νεκρο πλεον προσωπο μεχρι το να σε καταραστει καποιος με ολη του την ψυχη, υπαρχει και η ρηση"η καταρα του αδικημενου πιανει".
Η χειροτερη καταρα πιστευω ειναι αυτη που η ιδιοι τρεφουμε και συντηρουμε.Πιο απλα αν εσυ, εγω, καποιος, νιωθει και πιστευει αληθινα πως ειναι καταραμενος τοτε σιγουρα θα καταφερνει να εχει ατυχιες, αναποδιες και γενικη κακοτυχια αφου με την σκεψη του θα το προκαλει μονος του εστω κι οχι συνειδητα.

niriida
13-12-08, 14:20
Κάτω από οποιαδήποτε συνθήκες κι αν γεννηθεί ένας άνθρωπος , είναι ευλογία.Ευλογία που δόθηκε από το Θεό για να καλυτερέψει τη θέση του απέναντί Του.
Είναι η νέα του ευκαιρία.
Οι ιδιαίτερες συνθήκες γέννησης του καθενός , έχει να κάνει με το σκοπό της ενσάρκωσης του, το έργο που έχει να επιτελέσει και τα μαθήματα που θα πρέπει να πάρει.
Η γέννηση ενός παιδιού είναι η ελπίδα του Θεού προς τον άνθρωπο και καμιά βρωμερή σκέψη ή πράξη δεν μπορεί να την μολύνει.