WATCHER
11-01-09, 12:46
Είμαι κυκλοθυμικός και τώρα πια κατανοώ τι σημαίνει , δε γνωρίζω πια << Εγώ >> υπερτερούν των << Είναι >> μέσα μου και ούτε θα θέσω στον εαυτό μου αποστολή να το ψάξει. Πιστεύω πως κάποιος λόγος υπάρχει που συμβαίνει αυτό αλλά δεν έχω την << Γνώση >> να το κατανοήσω. Η πίεση είναι μία κατάσταση η οποία σου εμφανίζει πτυχές του εαυτού σου που αγνοούσες πως υπάρχουν , πόσο μάλλον όταν είσαι έγκλειστος σε κάποια στρατιωτική μονάδα. Ο έλεγχος είναι σημαντικός , τι γίνεται όμως αν δεν έχεις τον έλεγχο και παράλληλα αναγκάζεσαι να κάνεις πράγματα δίχως τη θέληση σου;. Πιέζεσαι και αυτή η πίεση κάνει το κάθε ζωντανό πλάσμα που θεωρεί τον εαυτό του << Ανθρωπο >> , ο Άνω θρώσκω δηλαδή να αντιδρά διαφορετικά. Μέσα σε αυτό το πολύπλοκο μηχανισμό που ονομάζεται μυαλό υπάρχουν εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι που προσπαθούν ή μη να εναρμονιστούν μαζί σου. Η δύναμη είναι μεγάλο προσόν η ψυχική βεβαίως.Η τέχνη του ελέγχου {όσο αυτό είναι δυνατό) , του μυαλού και της ισσοροπίας των << Εγω >> και των <<Είναι >> μας.Χαρά , η κατάσταση της ευφορίας και καλής διάθεσης,άραγε ποιός φνωρίζει την μικρή αυτή κλωστή που διαχωρίζει τα συναισθήματα;. Οργη , η πεπτουσία του μή έχοντος τον έλεγχο , αντίδραση τυφλή δίχως προοπτική λύσης ενός προβλήματος που οι κοινοί θνητοί καταφευγουμε σε αυτή όπως η μέλλισα στη γύρη. Ο κόσμος είναι γεμάτος από Βασιλιάδες και Βασίλλισες που τυφλώνουν τα μάτια σου και κλέβουν τα όνειρα σου , είναι Παράδεισος και Κόλαση ( DIO ).Άραγε πόσο κοντά είναι οι πύλες και των δύο;. Το καλό δεν μπορεί να υπάρξει δίχως το κακό και αντίστροφα, είναι μία αλυσιδωτή αντίδραση γεγονότων που ορίζουν μία το ένα μία το άλλο.Υπάρχουν περιορισμοί;.Η ενασχόληση μου με οτιδήποτε δεν επιφέρει περιορισμούς αλλά μακρινούς ορίζοντες , ψάχνοντας τη << Γνώση >> . Ο Ανθρωπος είναι κάτι παραπάνω από αυτό που δείχνει ότι είναι , αλλά διαθέτει ένα ελάτωμα τη μισαλλοδοξία και τον υλικό πλούτο που τόσο ευκολα διεφθείρει τις ανθρώπινες ψυχές. Τι είναι αληθινό και τι ψεύτικο;. Πως ξεχωρίζεις τον αληθινό από τον πνευματικό κόσμο;Μήπως ζεις σε 'ενα όνειρο;Πως αποδεικνύεις πως αυτό που βλέπεις μπροστά σου είναι αληθινό;. Πολύ απλά , δεν το αποδεικνύεις! Το αποδέχεσαι και γι αυτό είσαι << Τυφλός >>.Αγάπη , είναι ωραίο να αγαπάς και να σε αγαπάνε, τρέφεσαι από αυτό και επιβιώνεις. Χαίρεσαι να έχεις κάποιον να σε κατανοεί να συμμερίζεται τον πόνο σου , να τσακώνεται μαζί σου , χάιρομαι για την θετική ενέργεια που μου προσφέρει μόνο ένα νάζι! << And i know we re not children any more time reflected in a shade of grey >>.