PDA

Επιστροφή στο Forum : Φαντασία;;

poppie
11-03-09, 21:49
γεια σας,ειναι η πρωτη φορα που τολμω να γραψω.κοιταχτε θα προσπαθησω να τα πω περιληπτικα.λοιπον βλεπω "πραγματα"απο πολυ μικρη.μεγαλωνοντας καταφερα να τα ξεπερασω και να μην φοβαμαι τιποτα.οταν λεω πραγματα μιλαω για απιστευτα γεγονοτα που και να πω κανεις σωας τα φρενα δεν θα πιστεψει.αφου μεχρι και εγω η ιδια επεισα τον εαυτο μου πως ηταν ολα της φαντασιας μου,γιατι αν δεχτω το αντιθετο θα σαλταρω.λοιπον στο προκειμενο.εχουν περασει χρονια που δεν βλεπω πια σχεδον τιποτα.τωρα τελευταια ομως 1 χρονο πριν μετακομισα στο σπιτι του αγοριου μου.(ο οποιος γνωριζει..τι μου ειχε συμβει πανω κατω.)λοιπον στην ταρατσα της πολυκατοικιας εχε κοινα πλυντηρια-πλυσταριο,εκει λοιπον δεν την παλευω να παω μονη γιατι βλεπω καποιον κυριο..(μεχρι κι ο σκυλος μου δεν ανεβαινει με τιποτα εκει...)
τελοσπαντων το θεμα ειναι πως βλεπω και στον δομο κατι πειεργα...δεν ξερω πως να τα πω εγω θα τα λεω "σκιερους"γιατι εινaι σκιες...ειναι μικρες οντοτητες σε μεγεθος περιπου 50cm.τα οποια στεκοντα στους δρομους στο σκοταδι με το που περασει φως μπροστα τους κρυβονται(φως πχ προβολεις αυτοκινητων)καθως και αν σε δουν να τα κοιτας.δεν τα εχω δε μια και 2 φορρες τα βλεπω πια αρκετα συχνα.η απορια μου ειναι αν εχουν γινει αναφορες απο αλλους τετοια περιεργα οντα ή ειναι της φαντασιας μου και αυτο;

melian
11-03-09, 22:08
Γεια σου και καλώς ήρθες στο φόρουμ!
Δεν νομίζω ότι αυτά που περιγράφεις είναι πράγματα που δεν έχουμε ξανακούσει όσοι ασχολούμαστε με το μεταφυσικό, άρα δεν κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς από την πλειοψηφία των μελών του φόρουμ. :)
Το φαινόμενο που περιγράφεις το έχω ακούσει πολλές φορές και έχω διαβάσει πάρα πολλά κείμενα για άτομα που έχουν μια μεγαλύτερη δεκτικότητα αν θες και βλέπουν κάποια πράγματα παραπάνω από εμάς τους υπόλοιπους. Η λαογραφία μας αποκαλεί αυτά τα άτομα με την ιδιαίτερη λέξη "αλαφροίσκιωτους" και αν ψάξεις σε σχετικά περιοδικά και βιβλία θα βρεις πάμπολλες ιστορίες.

Υπάρχουν επίσης και στο φόρουμ κι άλλες παρόμοιες περιπτώσεις με τη δική σου. Αν περιηγηθείς στις σχετικές κατηγορίες σίγουρα θα βρεις παρόμοιες ιστορίες με τη δική σου. Δεν ξέρω αν θα λάβεις απαντήσεις (πολύ δύσκολο αυτό) αλλά σίγουρα θα δεις ότι δεν είσαι η μόνη. Κι αυτό νομίζω είναι και το πιο σημαντικό. ;)

poppie
11-03-09, 22:17
ετσι θυμαμαι ως με αποκαλουσε η γιαγια μου στην μαμα μου.βοηθησε με λιγο τι search να κανω,με τι ονομαασιες εννοω μην γελας απλα δεν μπαινω και συχνα

melian
11-03-09, 23:04
ετσι θυμαμαι ως με αποκαλουσε η γιαγια μου στην μαμα μου.βοηθησε με λιγο τι search να κανω,με τι ονομαασιες εννοω μην γελας απλα δεν μπαινω και συχνα

Αν και φαίνεται εξαρχής κάπως ο όρος δεν είναι καθόλου υποτιμητικός ή αστείος. Αυτή τη στιγμή δεν έχω χρόνο να σου βρω κάποια σχετικά κείμενα ή θέματα μέσα στο φόρουμ. Αν θες κι έχεις χρόνο περιηγήσου στην κατηγορία των Προσωπικών Εμπειριών και νομίζω ότι θα βρεις παρόμοιες εμπειρίες. Επίσης δεν γνωρίζω αν πατήσεις για search στο google τον όρο "αλαφροίσκιωτος" αν θα σου βγάλει σχετικά κείμενα και παρόμοιες εμπειρίες.

Ενδεικτικά βρήκα αυτή την εμπειρία: http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=2556. Αν ψάξεις θα βρεις κι άλλες. Κάνε μια έρευνα κι εσύ και εδώ είμαστε να το συζητήσουμε. :)

Mirella_S
12-03-09, 05:16
Καποιες φορες, τα ατομα που μπορουν να "αισθανθουν", βλεπουν αυτα τα περιεργα οντα.
Οι διαστασεις του χωρου και του χρονου ειναι παρα πολλες, διασταυρωνονται σε πολλα σημεια (χοντρικα αναφερομαι), και καποια ατομα μπορουν να ριξουν μια ματια στο εσωτερικο της αλλης αυτης πλευρας.
Δεν ξερω και σε ποσους αλλους εχει συμβει, το να εισαι καπου μονος και να νομισεις πως η ακρη του ματιου σου "επιασε" το γρηγορο περασμα μιας σκιας.
Κατι που οι περισσοτεροι φυσικα αποδιδουμε στο :"Μπα, μου φανηκε".
Αγαπητη φιλη ανεφερες πως στο κοινο πλυσταριο "βλεπεις" εναν κυριο.
Μιλαμε για φαντασμα????
Ισως προσπαθει να επικοινωνησει "βλεποντας" οτι εχεις το χαρισμα της επικοινωνιας με αυτους τους κοσμους.
Μια γνωμη γραφω φυσικα.

kalia
12-03-09, 12:49
Δεν είσαι μονάχη σου φίλη poppie
θέλω να πιστεύω ότι οι περισσότεροι από εδώ μέσα έχουμε βιώσει τέτοια γεγονότα.Είναι πλάσματα που περισσότερο αυτά φοβούνται από ότι εμείς,όσο για το κύριο πάνω στην ταράτσα είναι οντότητα αρνητική και γιαυτό και το σκυλί φοβάται.Καλό είναι να μην ανοίγουμε συνομιλίες με τέτοιες αρνητικές οντότητες η μικρούλες όμως σκιές αν τους ρωτήσεις τι θέλουν θα τους δει να εξαφανίζονται από φόβο.Ίσως στο σημείο που βλέπεις τον κύριο να υπάρχει και πύλη

Raistlin
12-03-09, 17:25
Αγαπητή poppie, για τον <κύριο> δεν ξέρω να σου πω, όμως από την περιγραφή των <κοντοστούπηδων> το μυαλό μου πάει σε κάποιες αγιογραφίες που είδα, Στην μια είναι μια Αγία (το πια είναι όμως μου διαφεύγει) και ακριβώς δίπλα της στέκεται ένα μικρό μαύρο διαβολάκι που ταιριάζει με την περιγραφή σου.
Η δεύτερη είναι η σκάλα που πάει στον ουρανό, στην οποία η ψυχή ενός νεκρού προσπαθεί να ανεβεί και τριγύρω πάλι τέτοια μικρά μαύρα διαολάκια προσπαθούν να τον τραβήξουν <κάτω>
Όπως τα περιγράφεις πάντως μου θυμίζουν τους καλικάντζαρους οι οποίοι λένε πως αποτελούν το τελευταίο και πιο χαμηλόβαθμο τάγμα των δαιμόνων.

rados
12-03-09, 17:58
Κατά πρώτον άλλο η εμπειρία, άλλο η εξήγησή της. Για μεν την εμπειρία ο μόνος που μπορεί να έχει άποψη, είναι αυτός που την βιώνει, για την εξήγησή της όμως καλό είναι να κρατάμε μερικές επιφυλάξεις.
Το ότι βλέπουμε κάτι που το αναγνωρίζουμε σαν οντότητα, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι βλέπουμε όντως μια οντότητα, ούτε ότι φανταζόμαστε κάτι, ούτε ότι είμαστε τρελοί.

Ο νους «τρέχει ένα λογισμικό» προσομοίωσης και αναγνώρισης ώστε να αναγνωρίζει και να αξιολογεί οποιαδήποτε πληροφορία δέχεται από τα αισθητήρια όργανά του. Το λογισμικό δίνει ακαριαία αποτελέσματα, συνήθως σωστά, μερικές φορές λανθασμένα. Η ταχύτητα και τα αναπόφευκτα λάθη, είναι απαραίτητα για την επιβίωσή μας. Δεν μπορούμε να ψάχνουμε με τις ώρες, αν το στρογγυλό, μακρουλό πράγμα που κινήθηκε είναι φίδι ή κλαδί. Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα.
Όταν ο νους αμφιβάλει, έχει την τάση να «διαλέξει» ένα ον που έχει προθέσεις (φίδι), παρά ένα αδιάφορο (κλαδί). Και κάνει καλά, γιατί αν κάνει λάθος οι δυσάρεστες συνέπειες έτσι περιορίζονται.
Όπως και η poppie έχω δει πολλές φορές «οντότητες», αλλά στις περιπτώσεις που είχα την ευκαιρία να τις παρατηρήσω προσεκτικά, χανόντουσαν. Ίσως με βοηθούσε ότι λόγο επαγγέλματος, προσέχω αρκετά τον φωτισμό.

Με αυτά θέλω να πω ότι η πιθανότητα να αναγνωρίζεις λανθασμένα κάποιες φωτοσκιάσεις σαν οντότητες, είναι συντριπτικά μεγαλύτερη, από το να περιτριγυρίζεσαι από «σκιερούς». Σε αυτό συνηγορεί και το ότι όπως λες, εξαφανίζονται όταν τους προσέξεις.
Γιατί όμως σου συμβαίνει τόσο συχνά; Πιθανά έχει καταχωρηθεί στον νου σου ένας σχετικός φόβος και αυτός ο φόβος επηρεάζει έντονα το «λογισμικό» που έλεγα.

Ο σκύλος μου προφανώς φοβάται ότι φοβάμαι και εγώ. Του μυρίζει ο φόβος του «αρχηγού της αγέλης». Αυτός που είναι απλό μέλος δεν θα φοβηθεί. Πάντως αρκετά σκυλιά έχουν κάποιο πρόβλημα με τις σκάλες ή το ύψος.
Δεν αναφέρεις αρκετά για τον κύριο στην ταράτσα. Ίσως θα είναι σκόπιμο να πας με την συντροφιά κάποιου άλλου μερικές φορές και να παρατηρήσεις προσεκτικά το μέρος. Ενδέχεται να βρεις κάτι που αναγνωρίζεις λανθασμένα ή να ανακαλύψεις ότι σου ανασύρεται κάποια μνήμη.

Στο κείμενό σου διακρίνω κάποιον πανικό. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά αν υπάρχει, μάλλον θα πρέπει να ασχοληθείς λίγο μαζί του.

Τελειώνω με μια παρατήρηση, ακόμα και να υπάρχουν σκιεροί και να τους βλέπεις, άστους στην ησυχία τους, άμα δεν σε ενοχλούνε...

Mallen
13-03-09, 16:38
Το φαινόμενο που περιγράφεις το έχω ακούσει πολλές φορές και έχω διαβάσει πάρα πολλά κείμενα για άτομα που έχουν μια μεγαλύτερη δεκτικότητα αν θες και βλέπουν κάποια πράγματα παραπάνω από εμάς τους υπόλοιπους. Η λαογραφία μας αποκαλεί αυτά τα άτομα με την ιδιαίτερη λέξη "αλαφροίσκιωτους" και αν ψάξεις σε σχετικά περιοδικά και βιβλία θα βρεις πάμπολλες ιστορίες.

Προσυπογράφω την απαντησή σου... ;)

Υπάρχουν επίσης και στο φόρουμ κι άλλες παρόμοιες περιπτώσεις με τη δική σου. Αν περιηγηθείς στις σχετικές κατηγορίες σίγουρα θα βρεις παρόμοιες ιστορίες με τη δική σου. Δεν ξέρω αν θα λάβεις απαντήσεις (πολύ δύσκολο αυτό) αλλά σίγουρα θα δεις ότι δεν είσαι η μόνη. Κι αυτό νομίζω είναι και το πιο σημαντικό. ;)

Εμμμ...ναι -και γω συγκαταλέγομαι ανάμεσα σε αυτούς που "βλέπουν" διάφορα (με τη διαφορά πως ...δεν το διατυμπανίζω δα!!),απλά δεν με αγχώνει -ίσα ίσα που το'χω πλέον αποδεχτεί... :rolleyes:

poppie
14-03-09, 01:08
ο κυριος στην ταρατσα..λοιπον αυτος ο κυριος ειναι τρομακτικος..δεν ειναι αναμνηση σιγουρα και ο σκυλος δεν φοβαται τα σκαλια ουτε το υψος...παλια πηγαιναμε καθε φορα μαζι εκει.απο το καλοκαιρι και επειτα οπου αρχισα να τον βλεπω ,απο τοτε σταματησε να θελει να ερθει και ο σκυλακος.οσο γα το φως...μαλλον κανουμε παρομοια δουλεια γιατι και η δικη μου δυλεια εχει να κανει με την εικονα...εμαι μοντερ.υπαρχει ενας πανικος,ναι.μικροτερη περασα πολυ ασχημα με πραγματα που γιννταν και εβλεπα....επεισα τον εαυτο μου πως ηταν της φαντασιας μου,δεν θελω να ξαναρχισει αυτο

Anduril
14-03-09, 17:36
Τί εμφάνιση έχει ο κύριος που βλέπεις; Είναι σαν κανονικός άνθρωπος in flesh and blood ή περισσότερο...αιθερικός; Ξέρεις αν στην περιοχή σου έγινε κάποιο δυσάρεστο περιστατικό; Του έχεις μιλήσει; Έχεις προσπαθήσει να προσευχηθείς όποτε τον βλέπεις; Αυτά από εμένα, που ευτυχώς δεν είμαι αλαφροϊσκιωτη γιατί είμαι μεγάλο...χ....όνι! Αν έβλεπα όλα αυτά που εσείς περιγράφετε θα είχα πάει από ανακοπή!

rados
07-04-09, 18:20
Δεν ξέρω αν το πρόβλημά σου ισχύει ακόμα.
Αν ναι θα ήθελα να σου προτείνω μια πρακτική τεχνική. Η τεχνική αυτή έχει σε πολλές περιπτώσεις άμεσο αποτέλεσμα, είτε το πρόβλημα είναι μεταφυσικό είτε ψυχολογικό.

Μαζεύεις φίλους και φίλες, κοψίδια, γλυκά, μπογιές, πινέλα, λίγο τσιμέντο και στόκο, σακούλες σκουπιδιών κ.α. Ξεκινάτε μια Κυριακή πρωί (για να έχετε ελεύθερο χρόνο). Καθαρίζεται τον χώρο, πετάτε ότι είναι άχρηστο, στοκάρεται όπου χρειάζεται, αν έχετε τίποτα χρήσιμο να προσθέσετε το κάνετε (πχ. μια φρεσκοβαμμένη ντουλαπίτσα), αλλάζετε τις καμένες λάμπες, άμα πιάνουν τα χέρια σας βάζετε και καμιά παραπάνω. Και βάφετε ότι βάφεται. Τέλος ή και ενδιάμεσα τρώτε και διασκεδάζετε. Φροντίστε να μείνετε μέχρι το βράδυ, για να δείτε τον χώρο με φώτα ή και με κεριά...

Η τεχνική φαίνεται αστεία σε σχέση με ότι ακούγετε για καθαρισμούς χώρων από μάγους. Αλλά μου την εξήγησε ένας φίλος που ακριβώς επαγγέλλεται μάγος. Πριν από χρόνια του είχα ζητήσει να μου «καθαρίσει» ένα χώρο που τον ένιωθα πολύ «αρνητικό». Μου είπε να πάρω μπατανόβουρτσες και να τον βάψω. Ο καθαρισμός, η αλλαγή χρωμάτων, οι μυρουδιές, οι αλλαγές στην επίπλωση, αναδιαμορφώνουν ριζικά τις «ενέργειες» του χώρου. Το έκανα και «καθάρισε»...
Οπότε και οι αρνητικές σκεπτομορφές, παίρνουν δρόμο. Ουσιαστικά μένουν μόνο τα τούβλα από την φυσική, υλική, άγκυρα τους και αυτά δεν είναι αρκετά για να τις κρατήσουν εστιασμένες σε ένα χώρο.

Τα τελευταία χρόνια είμαι κάπως επιφυλακτικώς στις μεταφυσικές εξηγήσεις, αλλά δεχόμενος σαν υπόθεση εργασίας, ότι υπάρχουν σκεπτομορφές ή και οντότητες που ριζώνουν σε χώρους, η πρόταση του φίλου μου μου ακούγεται πολύ καλή.
Καλή διασκέδαση...

Σημ. Αν και μετά από το ταράτσα πάρτι, νιώθεις δυσάρεστα, παράτα την, την αναθεματισμένη ταράτσα, δεν είναι και απαραίτητο να την χρησιμοποιείς!

poppie
21-02-10, 07:15
11-03-09, 23:49
poppie
Junior Member
γεια σας,ειναι η πρωτη φορα που τολμω να γραψω.κοιταχτε θα προσπαθησω να τα πω περιληπτικα.λοιπον βλεπω "πραγματα"απο πολυ μικρη.μεγαλωνοντας καταφερα να τα ξεπερασω και να μην φοβαμαι τιποτα.οταν λεω πραγματα μιλαω για απιστευτα γεγονοτα που και να πω κανεις σωας τα φρενα δεν θα πιστεψει.αφου μεχρι και εγω η ιδια επεισα τον εαυτο μου πως ηταν ολα της φαντασιας μου,γιατι αν δεχτω το αντιθετο θα σαλταρω.λοιπον στο προκειμενο.εχουν περασει χρονια που δεν βλεπω πια σχεδον τιποτα.τωρα τελευταια ομως 1 χρονο πριν μετακομισα στο σπιτι του αγοριου μου.(ο οποιος γνωριζει..τι μου ειχε συμβει πανω κατω.)λοιπον στην ταρατσα της πολυκατοικιας εχε κοινα πλυντηρια-πλυσταριο,εκει λοιπον δεν την παλευω να παω μονη γιατι βλεπω καποιον κυριο..(μεχρι κι ο σκυλος μου δεν ανεβαινει με τιποτα εκει...)
τελοσπαντων το θεμα ειναι πως βλεπω και στον δρομο κατι περιεργα...δεν ξερω πως να τα πω εγω θα τα λεω "σκιερους"γιατι εινaι σκιες...ειναι μικρες οντοτητες σε μεγεθος περιπου 50cm.τα οποια στεκοντα στους δρομους στο σκοταδι με το που περασει φως μπροστα τους κρυβονται(φως πχ προβολεις αυτοκινητων)καθως και αν σε δουν να τα κοιτας.δεν τα εχω δε μια και 2 φορρες τα βλεπω πια αρκετα συχνα.η απορια μου ειναι αν εχουν γινει αναφορες απο αλλους τετοια περιεργα οντα ή ειναι της φαντασιας μου και αυτο;
----ΤΟΤΕ ειχα ποσταρει αυτο....το φαινομενο ομως παρολο που περασε ο καιρος συνεχιζετε και πιο εντονα...δεν μιλαω για τις σκιες μιλαω για τον κυριο...το πλυσταριο εχει γινει απαγορευμενος χωρος για εμενα....2 φορρες εχει επιχειρησει να μου μιλησει.....την μια μου ψιθυρησε το ονομα μου και την δευτερη μου εκανε ψιτ....και σιγουρα δεν ηταν για την ψιψινα :p εχω γινει λουης λεμε μονο που δεν κατουρηθηκα...εκανα πως δεν ακουγα και προχωρησα προς την πορτα της εξοδου...δεν μπορω να παω επανω ουτε για πλακα πλεον ....ομως δεν ειναι μονο αυτο,-ουτως η αλλως το εκοψα το πλυσταριο-για να παω πανω,παω μονο με συνοδεια του αγοριου μου...αλλο φαινομενο ειναι πως ακουγονται καποιοι να τρεχουν στην ταρατσα......3-4 το πρωι..μιλαμε για ποδοβολητο....ελλεινο !!!!!εγω μενω στον τελευταιο οροφο οποτε τα ακουω ολα καθαρα....εντωμεταξυ δεν ειναι πως ηταν απ την αρχη ετσι...επι μηνες ολα ηταν καλα ενα καλοκαιρι αρχισαν να συμβαινουν αυτα...αρχικα αρχισαν να καιγονται οι λαμπες..τα πλυντηρια να χαλουν....και λιγο μετα εμφανιστηκε ο κυριος αυτος.....επειδη σε καποιο αλλο ποστ διαβασα..περι ποταμιων κτλ....εγω μενω σε ποταμι...ο σκυλος μου με τιποτα μεχρι σημερα δεν θελει να ανεβει εκει....τωρα πια και στον διαδρομο της πολυκατοικιας οταν προχωρω αισθανομαι περιεργα....και ενα πολυ τρομακτικο ειναι πως αρκετες φορες κατα τις 4 και κατι δεν εχω προσεξει ποτε την ωρα ακριβως...κατι που ισως θα επρεπε να ειχα κανει..ακουγεται μια κραυγη...μια κραυγη...που σου σηκωνει ολες τις τριχες καγκελο...δεν ειναι ανθρωπινη αλλα ουτε ζωου..την προηγουμενη 1-2 το βραδυ...ειχα βγει στο μπαλκονι (οπως ειπα το πλυσταριο το εκοψα.....)να απλωσω,ειχα την αισθηση πως καποιος με κοιταγε απ την ταρατσα...οπως καταλαβαινετε δεν απλωσα....εν τελει περιμενα να γυρισει το αγορι μου για να το κανω...και μολις χθες...επιτεθηκε κατι στον σκυλο μου στο μπαλκονι...ο σκυλος πεταχτηκε μεχρι πισω λεμε φοβισμενος......κατι τελευταιο ο σκυλος τωρα πια δεν θελει με τιποτα να μενει μονος του σπιτι παει και μαζευεται σε μια γωνια...και επειδη το αγορι μου το εχει παρει χαμπαρι τον περνει παντα μαζι το βραδυ οπου κι αν παει-εγω δουλευω βραδυ-οποτε...δεν ξερω αν εχει να κανει κατι με ολο αυτο..αλλα ενα περιστατικο ισως ασχετο,ειναι πως οταν πρωτοηρθα στην πολυκατοικια.....ειχα παθει ενα ατυχημα...με αποτελεσμα να μην μπορω να φοραω τα ρουχα μου κρατησα λοιπον στο σπιτι 2-3 παντελονια και 2-3 μπλουζακια αφου ουτε να σηκωθω να τα φορεσω δεν μπορουσα και επειδη το διαμερισμα ηταν μικρο μου προτεινε το αγορι μου να βαλουμε στο πλυσταριο τα υπολοιπα μου ρουχα οπως ειναι με τις βαλιτσες για να μην γεμιζουμε τσαμπα την ντουλαπα...σημειωτεον πως το πλυσταριο χρησιμοποιειται και σαν αποθηκη εχει απο τηλεορασεις μεχρι τα παντα εκει....μεσα σε 1 βδομαδα ειχαν κλαπει ολα μου τα ρουχα χωρις να κλεψουν τιποτα αλλο οπως πχ...την τηλεοραση που ειχε εκει κι αλλα πολλα ειδη αξιας.το αστειο ειναι πως οι βαλιτσες μου ηταν απο Αμερικη κυριολεκτικα τεραστιες..αφου για να της κουβαλησουν στον τριτο που μενω χρειαστηκαν 2 ντερεκια να σηκωνουν μαζι την μια μοναχα...τι να πω ισως ηταν τυχαιο περιστατικο..δεν ξερω πως μπορει να συνδεονται ολα αυτα....τωρα μην μου πειτε ευχελαια κτλ...τα φοβαμαι ολα αυτα και τα αποφευγω κι αν τα κανω χειροτερα??????

BreakDowN09
21-02-10, 12:03
Αγαπητή poppie καλησπέρα,

Από αυτά που μας λες στο τελευταίο σου πόστ κατά την άποψη μου φαίνεται πως κάτι "υπάρχει" στην πολυκατοικία σου ή έχει γίνει κάτι στην ταράτσα.

2 φορρες εχει επιχειρησει να μου μιλησει.....την μια μου ψιθυρησε το ονομα μου και την δευτερη μου εκανε ψιτ....και σιγουρα δεν ηταν για την ψιψινα εχω γινει λουης λεμε μονο που δεν κατουρηθηκα...εκανα πως δεν ακουγα και προχωρησα προς την πορτα της εξοδου...

Καλύτερα να μην του απαντήσεις καθόλου γιατί ακόμα δεν ξέρεις αν έχει έρθει για καλό ή για κακό...Απλώς όταν σου μιλάει να φεύγεις ή ακόμα καλύτερα να μην πηγαίνεις καθόλου όπως μας λες.

τωρα πια και στον διαδρομο της πολυκατοικιας οταν προχωρω αισθανομαι περιεργα....και ενα πολυ τρομακτικο ειναι πως αρκετες φορες κατα τις 4 και κατι δεν εχω προσεξει ποτε την ωρα ακριβως...κατι που ισως θα επρεπε να ειχα κανει..ακουγεται μια κραυγη...μια κραυγη...που σου σηκωνει ολες τις τριχες καγκελο...δεν ειναι ανθρωπινη αλλα ουτε ζωου..την προηγουμενη 1-2 το βραδυ...ειχα βγει στο μπαλκονι (οπως ειπα το πλυσταριο το εκοψα.....)να απλωσω,ειχα την αισθηση πως καποιος με κοιταγε απ την ταρατσα...οπως καταλαβαινετε δεν απλωσα....

Καλό θα ήταν να ρωτήσεις στην περιοχή αν έχει γίνει κάποιο δυστύχημα με αποτέλεσμα να νιώθεις και να βλέπεις αυτά τα πράγματα. Δεν θα σου πρότεινα να ρωτήσεις τον ιδιοκτήτη του σπιτιού γιατί μπορεί να γνωρίζει 100% αν έχει γίνει κάτι αλλά δεν νομίζω να σου πει γιατί είναι 99% σίγουρο ότι θα φύγεις όπως ήρθες :P

κατι τελευταιο ο σκυλος τωρα πια δεν θελει με τιποτα να μενει μονος του σπιτι παει και μαζευεται σε μια γωνια...και επειδη το αγορι μου το εχει παρει χαμπαρι τον περνει παντα μαζι το βραδυ οπου κι αν παει-εγω δουλευω βραδυ-οποτε...

Οι σκύλοι έχουν χαμηλότερες συχνότητες από τους ανθρώπους αυτό σημαίνει πως μπορούν να καταλάβουν αν "υπάρχει κάτι" στον χώρο. Η αντίδραση του σκύλου είναι περίεργη και σίγουρα για πολλούς ένα τέτοιο φαινόμενο σε παραξενεύει. Καλό θα ήταν να φέρεις και έναν άλλο σκύλο και να τον πας στους χώρους όπου ο δικός σου φοβάται. Αν ο σκύλος δεν κάνει όπως ο δικός σου σημαίνει πως δεν υπάρχει κάτι το ανησυχητικό αν όμως κάνει τα ίδια πρέπει να αρχίζεις να παίρνεις δραστικά μέτρα. :rolleyes: :(

σημειωτεον πως το πλυσταριο χρησιμοποιειται και σαν αποθηκη εχει απο τηλεορασεις μεχρι τα παντα εκει....μεσα σε 1 βδομαδα ειχαν κλαπει ολα μου τα ρουχα χωρις να κλεψουν τιποτα αλλο οπως πχ...την τηλεοραση που ειχε εκει κι αλλα πολλα ειδη αξιας.το αστειο ειναι πως οι βαλιτσες μου ηταν απο Αμερικη κυριολεκτικα τεραστιες..αφου για να της κουβαλησουν στον τριτο που μενω χρειαστηκαν 2 ντερεκια να σηκωνουν μαζι την μια μοναχα...τι να πω ισως ηταν τυχαιο περιστατικο

Εδώ κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει κάτι παράξενο....Ίσως ήταν μια καλοστημένη κλοπή αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι το μεταφυσικό σε αυτό το θέμα..

δεν ξερω πως μπορει να συνδεονται ολα αυτα....τωρα μην μου πειτε ευχελαια κτλ...τα φοβαμαι ολα αυτα και τα αποφευγω κι αν τα κανω χειροτερα??????

Εδώ είναι που ήθελα να σταθώ σε όλο μου το πόστ. Αρχικά θα ήθελα να σε ρωτήσω αν πιστεύετε στον Θεό, αν λιβανίζεται το σπίτι, αν πάτε εκκλησία, αν τέλος πάντων είστε πιστοί. Σίγουρα μια συμβουλή από έναν παπά θα σε βοηθήσει πολύ και άποψη μου είναι πως πρέπει να το κάνεις όπως επίσης και το ευχέλαιο! Αν υπάρχει κάτι στον χώρο θα εξαφανιστεί και σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα ! Αν θέλεις πήγαινε τον παπά μέχρι την ταράτσα...Να "ελέγξει" τον χώρο, να τον διαβάσει... Σίγουρα θα καταλάβει αν υπάρχει κάτι εκεί..

Αυτά από μένα και σόρρυ για το μέγεθος του πόστ μου :rolleyes: :o

Ενώχ
21-02-10, 12:44
Οι σκύλοι έχουν χαμηλότερες συχνότητες από τους ανθρώπους αυτό σημαίνει πως μπορούν να καταλάβουν αν "υπάρχει κάτι" στον χώρο. Η αντίδραση του σκύλου είναι περίεργη και σίγουρα για πολλούς ένα τέτοιο φαινόμενο σε παραξενεύει. Καλό θα ήταν να φέρεις και έναν άλλο σκύλο και να τον πας στους χώρους όπου ο δικός σου φοβάται. Αν ο σκύλος δεν κάνει όπως ο δικός σου σημαίνει πως δεν υπάρχει κάτι το ανησυχητικό αν όμως κάνει τα ίδια πρέπει να αρχίζεις να παίρνεις δραστικά μέτρα. :rolleyes: :(

Τι εννοείς λέγοντας "οι σκύλοι έχουν χαμηλότερες συχνότητες από τους ανθρώπους";

Όσο για το topic...

Εγώ θα πρότεινα να επισκέπτεσαι τον χώρο με κάποιον άλλο.
Έτσι θα μπορείς να είσαι σίγουρος/σίγουρη ότι δεν είναι παιχνίδια
της φαντασίας σου...

Και εάν δεν "ξαναφανεί"... τότε θα έχεις βρει τον τρόπο να το κάνεις
να "φύγει"....

BreakDowN09
21-02-10, 12:50
Τι εννοείς λέγοντας "οι σκύλοι έχουν χαμηλότερες συχνότητες από τους ανθρώπους";

Διάβασε το σχετικό θέμα για να καταλάβεις τι ακριβώς εννοώ

http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=5472

Ενώχ
21-02-10, 13:51
Διάβασε το σχετικό θέμα για να καταλάβεις τι ακριβώς εννοώ

http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=5472

Επειδή:

α) διάβασα το θέμα αλλά δεν είδα δικό σου κείμενο και
β) δεν είδα πουθενά κάτι να αναφέρεται στο Οι σκύλοι έχουν χαμηλότερες συχνότητες από τους ανθρώπους

θα μπορούσες να μου εξηγήσεις τι είναι αυτές οι χαμηλότερες συχνότητες
που έχουν οι σκύλοι;

BreakDowN09
21-02-10, 14:00
Επειδή:
θα μπορούσες να μου εξηγήσεις τι είναι αυτές οι χαμηλότερες συχνότητες
που έχουν οι σκύλοι;

Οι σκύλοι και μερικά άλλα ζώα έχουν την ικανότητα να αντιλαμβάνονται διάφορες παράξενες μεταφυσικές καταστάσεις πολύ πιο εύκολα από εμάς τους ανθρώπους. Αν θυμάμαι καλά οι σκύλοι έχουν 75 mhz συχνότητα αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.. Πιστεύω ότι θα έχεις ακούσει για τα προαισθήματα που έχουν κάποια ζώα και ποιο συγκεκριμένα οι γάτες και οι σκύλοι... Ίσως έχεις δει σχετικά video που δείχνουν αυτά τα ζώα είτε να τρέχουν πανικόβλητα πάνω-κάτω λόγω κάποιας παρουσίας είτε να μην θέλουν να μπουν σε κάποιο συγκεκριμένο δωμάτιο λόγω κάποιας αρνητικής ενέργειας ή τέλος πάντων για κάτι το οποίο τους φοβίζει. Εμείς οι άνθρωποι δεν έχουμε την ικανότητα αυτή να αντιλαμβανόμαστε δηλαδή αυτά τα πράγματα...Πιστεύω να κατάλαβες..! :)

Ενώχ
21-02-10, 14:05
Οι σκύλοι και μερικά άλλα ζώα έχουν την ικανότητα να αντιλαμβάνονται διάφορες παράξενες μεταφυσικές καταστάσεις πολύ πιο εύκολα από εμάς τους ανθρώπους.

Λίγο αυθαίρετο αυτό... έως πολύ!

Αν θυμάμαι καλά οι σκύλοι έχουν 75 mhz συχνότητα αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος..

Όταν λες ότι "έχουν συχνότητα" (και μάλιστα λες και ποια είναι αυτή)
πού την έχουν; Σε τι;

Σε περίπτωση που σου διαφεύγει...

η συχνότητα είναι ο ρυθμός επανάληψης ενός φαινομένου/γεγονότος
Εσύ σε ποιο φαινόμενο/γεγονός αναφέρεσαι;

Που "έχουν" λοιπόν οι σκύλοι αυτό που λες ότι έχουν;
και μάλιστα το έχουν και με ρυθμό 75 x 10^6 κύκλων ανά δευτερόλεπτο

και (το πιο σημαντικό) ΤΙ ΕΙΝΑΙ αυτό που έχουν;

BreakDowN09
21-02-10, 14:20
Όταν λες ότι "έχουν συχνότητα" (και μάλιστα λες και ποια είναι αυτή)
πού την έχουν; Σε τι;

Σε περίπτωση που σου διαφεύγει...

η συχνότητα είναι ο ρυθμός επανάληψης ενός φαινομένου/γεγονότος
Εσύ σε ποιο φαινόμενο/γεγονός αναφέρεσαι;

Που "έχουν" λοιπόν οι σκύλοι αυτό που λες ότι έχουν;
και μάλιστα το έχουν και με ρυθμό 75 x 10^6 κύκλων ανά δευτερόλεπτο

και (το πιο σημαντικό) ΤΙ ΕΙΝΑΙ αυτό που έχουν;

Στο παρακάτω βίντεο ίσως καταλάβεις κάτι παραπάνω

http://www.youtube.com/watch?v=pGwbZCct1TQ

Μιλάμε για την ικανότητα που έχουν να αντιλαμβάνονται γεγονότα γρηγορότερα από έναν άνθρωπο.

Οι σκύλοι έχουν πολλή πιο δυνατή ακοή από εμάς πράγμα που τους βοηθάει σε αυτό που σου είπα παραπάνω. Για τα 75 mhz δεν είμαι σίγουρος γιατί το έχω διαβάσει αρκετό καιρό και ίσως κάνω λάθος...Αυτό που έχουν λέγεται ένστικτο για να καταλαβαίνουν γεγονότα ή και άγνωστες (για εμάς) δυνάμεις σε έναν χώρο. Η ανησυχία τους λίγα δευτερόλεπτα πριν από ένα γεγονός το βλέπεις από τον τρόπο που συμπεριφέρονται...

Ενώχ
21-02-10, 14:31
Στο παρακάτω βίντεο ίσως καταλάβεις κάτι παραπάνω

http://www.youtube.com/watch?v=pGwbZCct1TQ

Μιλάμε για την ικανότητα που έχουν να αντιλαμβάνονται γεγονότα γρηγορότερα από έναν άνθρωπο.

Οι σκύλοι έχουν πολλή πιο δυνατή ακοή από εμάς πράγμα που τους βοηθάει σε αυτό που σου είπα παραπάνω. Για τα 75 mhz δεν είμαι σίγουρος γιατί το έχω διαβάσει αρκετό καιρό και ίσως κάνω λάθος...Αυτό που έχουν λέγεται ένστικτο για να καταλαβαίνουν γεγονότα ή και άγνωστες (για εμάς) δυνάμεις σε έναν χώρο. Η ανησυχία τους λίγα δευτερόλεπτα πριν από ένα γεγονός το βλέπεις από τον τρόπο που συμπεριφέρονται...

Βρε αδερφέ...

Σε ρώτησα κάτι ΠΟΛΥ ΞΕΚΑΘΑΡΟ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 75ΜHz ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ.

Θα εκτιμούσα μία το ίδιο ξεκάθαρη απάντηση...
(χώρια ότι στο βίντεο που παρέθεσες δείχνει απλά ένα σκύλο να τρέχει
και καλά επειδή άκουσε σεισμό)

Επίσης, όταν λες δυνατή ακοή τι εννοείς;
Πώς ορίζεις την δύναμη της ακοής;

Μπορεί δηλαδή να σπάει πέτρες;

Και εάν η απάντηση σε αυτό το τόσο ξεκάθαρο που σε ρώτησα
είναι "το ένστικτο"

ΠΩΣ ΜΕΤΡΗΘΗΚΕ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΝΣΤΙΚΤΟΥ;
ΕΧΕΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ;

Γιατί μου φαίνεται... ότι από κάτι τέτοιες επιστημονικίζοντες
μπούρδες δημιουργείται μία δαιμονοποίηση των πάντων;

Ειλικρινά θα εκτιμούσα ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ απαντήσεις...
για να μάθω και εγώ

-τι είναι αυτό που έχουν οι σκύλοι και έχει συχνότητα = 75MHz
-εάν αυτό το κάτι είναι το ένστικτο, πώς στην ευχή το μετρήσανε
-πώς στην ευχή μετρήσανε αυτό το 75MHz...
-τι είναι η δυνατή ακοή

Υ.Γ. Ο σκύλος τρέχει γιατί ΠΡΟΦΑΝΩΣ άκουσε ή/και αντιλήφθηκε
χαμηλές συχνότητες δονήσεων ή/και ήχων και φοβήθηκε.
Εάν αυτό που αντιλήφθηκε ήταν σεισμός, κομπρεσέρ από την
άλλη άκρη του τετραγώνου ή ό,τι άλλο (μέχρι και μηχάνημα παραγωγής
υπόηχων/"χαμηλόσυχνων δονήσεων") δεν το ξέρεις...
(γενικά μιλώντας)

Υ.Γ.2. Αλήθεια, πώς ορίζεις το ένστικτο;
Τι είναι το ένστικτο;

BreakDowN09
21-02-10, 15:27

Οι σκύλοι με την αναπτυγμένη ακοή τους μπορούν να καταλάβουν τους απόηχους πριν από έναν σεισμό. Επίσης βρήκα την συχνότητα ακοής των σκύλων η οποία είναι από 20 hz μέχρι 60.000 και πάει ανάλογα την ηλικία και το μέγεθος του σκύλου . Δεν μπορώ να σου δώσω κάποια άλλη εξήγηση...Σου αναφέρω ότι έχω διαβάσει και ότι έχω μάθει πάνω σε αυτό το θέμα!

Επίσης, όταν λες δυνατή ακοή τι εννοείς;
Πώς ορίζεις την δύναμη της ακοής;

Μπορεί δηλαδή να σπάει πέτρες;

Έλα ? :p
Όπως είπα και παραπάνω η δύναμη της ακοής ορίζεται με την συχνότητα της.

ΠΩΣ ΜΕΤΡΗΘΗΚΕ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΝΣΤΙΚΤΟΥ;
ΕΧΕΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ;

Τα μπέρδεψες....Άλλο η συχνότητα και άλλο το ένστικτο ! Το ένστικτο είναι η ικανότητα να αντιλαμβάνεσαι κάτι προτού συμβεί ενώ η συχνότητα είναι για παράδειγμα η δύναμη της ακοής από τα ηχητικά κύματα. Ο αριθμός των δονήσεων ανά δευτερόλεπτο, είναι η συχνότητα του κύματος και μετράται σε Hertz.

-τι είναι αυτό που έχουν οι σκύλοι και έχει συχνότητα = 75MHz
-εάν αυτό το κάτι είναι το ένστικτο, πώς στην ευχή το μετρήσανε
-πώς στην ευχή μετρήσανε αυτό το 75MHz...
-τι είναι η δυνατή ακοή

- Είναι η αναπτυγμένη ακοή τους η οποία μετριέται σε hertz και υπολογιστεί από 20 hz έως 60.000 hz (δες την πρώτη μου απάντηση)
- Το ένστικτο ρε φίλε δεν το μετράνε! Εσύ ποτέ σου δεν είχες ένα ένστικτο για κάτι καλό ή κακό ? Το ίδιο συμβαίνει και με τους σκύλους...Καταλαβαίνουν κάτι προτού γίνει!
- Αυτό δεν ξέρω να το απαντήσω :o :rolleyes:
- :confused: kidding ? δυνατή ακοή είναι όταν μπορείς να αντιληφθείς διάφορα πράγματα τα οποία απαιτούν "δυνατή ακοή" πράγμα που δεν έχει ο άνθρωπος.

Υ.Γ.2. Αλήθεια, πώς ορίζεις το ένστικτο;
Τι είναι το ένστικτο;

Το ένστικτο δεν μπορώ να το ορίσω...Είναι απλώς η ικανότητα να καταλαβαίνεις τι θα γίνει προτού γίνει...!

Ενώχ
22-02-10, 05:30

Οι σκύλοι με την αναπτυγμένη ακοή τους μπορούν να καταλάβουν τους απόηχους πριν από έναν σεισμό. Επίσης βρήκα την συχνότητα ακοής των σκύλων η οποία είναι από 20 hz μέχρι 60.000 και πάει ανάλογα την ηλικία και το μέγεθος του σκύλου . Δεν μπορώ να σου δώσω κάποια άλλη εξήγηση...Σου αναφέρω ότι έχω διαβάσει και ότι έχω μάθει πάνω σε αυτό το θέμα!

Ακόμα δεν απαντάς τι είναι αυτό που έχει συχνότητα 75MHz και το έχουν
οι σκύλοι......!!!

Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ που να λέγεται συχνότητα ακοής και να είναι
20 Hz έως 60kHz. Ήθελες να πεις εύρος (ή εύρος συχνοτήτων) ακοής...

Και εδώ... μπορώ να σε πληροφορήσω ότι ο άνθρωπος έχει 20 Hz με 20kHz.

Οπότε ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ σύμφωνα με τα λεγόμενά σου;
(έχουν... το θέμα είναι εάν το ξέρεις ή έλεγες ό,τι να 'ναι)
Γιατί, όλο αυτό ξεκίνησε όταν υποστήριξες ότι οι σκύλοι μπορούν να καταλάβουν
ότι κάτι συμβαίνει στο χώρο..

και τελικά... μόνο αυτό δεν μπορείς να υποστηρίξεις.....

Έλα ? :p
Όπως είπα και παραπάνω η δύναμη της ακοής ορίζεται με την συχνότητα της.

Όπως είπα και πιο πάνω, ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 20ΗΖ.
Άρα, αυτό που λες ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΟΧΟ, ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΑΒΑΣΙΜΟ.-

Δεν υπάρχει ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΚΟΗΣ (ΕΛΕΟΣ).
ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΦΑΣΜΑ ΤΟΥΣ.
(το ίδιο και ο άνθρωπος)

Τα μπέρδεψες....Άλλο η συχνότητα και άλλο το ένστικτο ! Το ένστικτο είναι η ικανότητα να αντιλαμβάνεσαι κάτι προτού συμβεί ενώ η συχνότητα είναι για παράδειγμα η δύναμη της ακοής από τα ηχητικά κύματα. Ο αριθμός των δονήσεων ανά δευτερόλεπτο, είναι η συχνότητα του κύματος και μετράται σε Hertz.

Έχεις μπλέξει να μην πω τι..
Αφού δεν ξέρεις τι σου γίνεται πάνω σε αυτό το ζήτημα..
γιατί δεν το παραδέχεσαι.. αφενός για να μην λες ό,τι σου κατέβει
και αφετέρου μπας και μάθεις και κάτι;

- Είναι η αναπτυγμένη ακοή τους η οποία μετριέται σε hertz και υπολογιστεί από 20 hz έως 60.000 hz (δες την πρώτη μου απάντηση)

Εφόσον οι σεισμοί γίνονται αντιληπτοί κυρίως λόγω χαμηλόσυχνων
θορύβων...

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΗ ΑΚΟΗ
ΕΦΟΣΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ;

- :confused: kidding ? δυνατή ακοή είναι όταν μπορείς να αντιληφθείς διάφορα πράγματα τα οποία απαιτούν "δυνατή ακοή" πράγμα που δεν έχει ο άνθρωπος.

Εάν αυτό είναι απάντηση του τι είναι δυνατή ακοή...
εγώ είμαι αστροναύτης..

Σαν να σου λένε τι είναι δυνατό αμάξι;
Και να λες δυνατό αμάξι είναι αυτό που απαιτείται για να κάνεις όσα
μπορεί να κάνεις με ένα δυνατό αμάξι.

Εν ολίγοις... για να λυθούν οι δεισιδαιμονίες, οι παραφιλολογίες
και οι λοιπές παρανοήσεις που προέρχονται από καθόλου γνώση
έως και μισή γνώση (ημιμάθεια το λένε στο χωριό μου) και καταλήγουν
στο να ακούγονται μπούρδες.....

Οι σκύλοι, και τα άλλα ζώα, δεν είναι εξωγήινα πλάσματα να αντιλαμβάνονται
τα μελλούμενα και επιπροσθέτως θα έλεγα πως είναι τόσο έξυπνα πλάσματα
ώστε να έχουν αφήσει την ηλιθιότητα της αντίληψης όσων δεν υπάρχουν
(ναι είναι εντελώς οξύμωρο) στον άνθρωπο.

Οι σκύλοι εν προκειμένω... ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΚΟΥΝΕ ΑΠΟ 40ΗΖ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ 20ΗΖ
(και το οποίο εξαρτάται και από το "μοντέλο" του σκύλου)
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ 34.6 dB SPL στα 40 Hz.... όπως χάνει
ο άνθρωπος.... (βασικά δεν χάνει πάντα τόσο.. έχει σημασία και η στάθμη
ηχητικής πίεσης της πηγής... αλλά πλέον έχει "καταργηθεί" αυτό από
τα standards... )

Προφανώς και ο ισχυρισμός ότι οι σκύλοι έχουν κάτι που έχει συχνότητα
75MHZ είναι μία μπούρδα... και ο μόνος λόγος ύπαρξης του ήταν για
να πειστεί ο αναγνώστης ότι ο σκύλος όντως καταλαβαίνει υπερφυσικές
καταστάσεις (ουάου 75MHz.. και τα έχει ο σκύλος!!! ε τότε σίγουρα θα
καταλαβαίνει κάτι παραπάνω από τους ανθρώπους)

Προς πληροφόρηση του συγγραφέα της παραπάνω μπούρδας..
Mega = 10^6.....

Έτσι, ο σκύλος σας δεν είναι ο γκουρού σας.
Δεν καταλαβαίνει κάτι που δεν υπάρχει.. και είναι αρκετά πιο έξυπνος
από εσάς που το καταλαβαίνεται (αυτό που δεν υπάρχει).
Δεν αντιλαμβάνεται υπερφυσικά πράγματα... απλά όπως δεν βλέπει
όπως βλέπετε εσείς... έτσι και δεν ακούει όπως ακούτε.

Μην δαιμονοποιείται τα πάντα....
και προπαντώς... όταν χρησιμοποιείται τεχνικούς όρους..
να ξέρετε ότι αυτοί σημαίνουν ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ...
και όχι ό,τι καταβαίνει στο κεφάλι του καθεμιανού (να μιλήσουμε
και λίγο νησιώτικα)

BreakDowN09
22-02-10, 10:34
Ok φίλε δεν τα λέω σωστά, δεν ξέρω τι μου γίνεται....Άντε ψάξε στο google να βρεις τις απαντήσεις σου και θα σε παρακαλούσα να μιλάς καλύτερα....

Έχεις μπλέξει να μην πω τι..

Καλό ψάξιμο! :)

ΙΑΝΕΙΡΑ
22-02-10, 19:43
BreakDowN09, έχω διαπιστώσει από προσωπική εμπειρία τη διαισθητική ικανότητα των ζώων. Όταν ήμουν 10 ετών, είχα μια γάτα. Ένας θείος μου που δε συμπαθούσε τα ζώα, την είχε χτυπήσει. Από εκείνη την ημέρα και μέτα, κάθε φορά που ο θείος ερχόταν επίσκεψη (2-3 φορές το μήνα και συνήθως απροειδοποίητα), η γάτα εξαφανιζόταν από νωρίς το πρωί και ερχόταν σπίτι αμέσως μόλις έφευγε. Αφού κάθε φορά που εξαφανιζόταν, γνωρίζαμε ότι ο θείος θα μας επισκεφθεί και τον περιμέναμε. Μάλιστα, θυμάμαι ότι σε κάποια περίπτωση είχε έρθει μια Παρασκευή και κοιμήθηκε σπίτι μας γιατί θα έφευγε ταξίδι με τον πατέρα μου νωρίς το πρωί. Ήταν η πρώτη και μοναδική φορά στα 2 χρόνια που την είχαμε, που η γάτα δεν κοιμήθηκε εντός του σπιτιού και δεν ήρθε ούτε καν για να φάει, παρόλο που της είχαμε αφήσει τροφή στο μπαλκόνι.

Παραθέτω ένα ενδιαφέρον άρθρο της "ΗΜΕΡΗΣΙΑ" που είναι σχετικό με το θέμα. Αξίζει να του ρίξεις μια ματιά:

Του Τάσου Σαραντή

Η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου εκπλήσσοντας φιλόζωους και μη. Ο Οσκαρ, ένας γάτος ενός Κέντρου Φροντίδας και Επανένταξης Ηλικιωμένων στο Ρόουντ Αϊλαντ των ΗΠΑ, όταν μπαίνει στο δωμάτιο κάποιου ασθενή και κουλουριάζεται κοντά του, οι γιατροί και το προσωπικό σπεύδουν πανικόβλητοι γιατί είναι σίγουρο πως ο άνθρωπος αυτός θα πεθάνει πολύ σύντομα.

Στα δύο χρόνια που ο «γάτος-μέντιουμ» ζει στο Κέντρο έχει βρεθεί κοντά στο κρεβάτι 25 ασθενών, μόλις λίγες ώρες πριν από το θάνατό τους. Φυσικά, η περίπτωση του Όσκαρ έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των επιστημόνων.

Αμερικανοί επιστήμονες, εξειδικευμένοι στη συμπεριφορά των ζώων, υποστηρίζουν ότι ο Οσκαρ οσφραίνεται πιθανώς μια χημική ουσία που εκπέμπεται από το σώμα. Μία συνάδελφός τους, η Τζακελίν Πρίτσαρντ που εργάζεται σε βρετανικό νοσοκομείο, συμφωνεί ότι η εξήγηση είναι βιοχημική, παρά κάποιο παραφυσικό φαινόμενο.

«Δεν αμφιβάλλω ότι η γάτα σε αυτήν την περίπτωση αισθάνεται την έλευση του θανάτου. Αν και γνωρίζουμε λίγα πράγματα γι αυτό το πεδίο, δεδομένου ότι το σώμα διακόπτει τη λειτουργία του, θα υπέθετα ότι η γάτα αισθάνεται και μυρίζει τα όργανα που διακόπτουν τη λειτουργία τους». Όμως, λέει, θα μπορούσε επίσης να υπάρξει μια απλούστερη εξήγηση για την «ικανότητα» του Οσκαρ: «Οπως αλλάζουμε τη συμπεριφορά μας όταν ξέρουμε ότι κάποιος πεθαίνει, έτσι και τα ζώα μπορεί να κάνουν κάτι ανάλογο».

Δια της όσφρησης
«Τα σκυλιά, που έχουν έντονη την αίσθηση της μυρωδιάς και της διαίσθησης, μπορούν να ανιχνεύουν τον καρκίνο και να προβλέπουν τις επιληπτικές κρίσεις. Μια μελέτη από τον Δρ Τζον Τσερτς, που δημοσιεύθηκε το 2004, υποστήριζε σε γενικές γραμμές ότι τα σκυλιά θα μπορούσαν να ανιχνεύσουν τον καρκίνο της ουροδόχου κύστης μυρίζοντας τα ούρα. Εντούτοις, η σχετική έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Όμως η αποτελεσματικότητα των σκύλων στην πρόβλεψη των επιληπτικών κρίσεων είναι αποδεδειγμένη. Η φιλανθρωπική οργάνωση Support Dogs έχει προσφέρει 45 σκυλιά που διαισθάνονται τις κρίσεις επιληψίας.

Σύντροφος - νοσοκόμος
Η Τόνι Μράουν - Γκρίφιν, 35 ετών από το Κεντ, είναι ένας από τους παραλήπτες αυτών των σκύλων. Δώδεκα χρόνια πριν, προτού να λάβει τον πρώτο της σκύλο, πάθαινε 12 σοβαρές κρίσεις επιληψίας την εβδομάδα και αμέτρητες δευτερεύουσες, λόγος για τον οποίο παρέμενε άτεκνη και συνεχώς κλεισμένη στο σπίτι. Σήμερα είναι ανεξάρτητη και μητέρα δύο παιδιών. Ο Ατζέι, σκύλος ράτσας ρητρήβερ, γλείφει το αριστερό της χέρι 40 λεπτά πριν από μια σοβαρή κρίση, η οποία πλέον της συμβαίνει μόνο δύο φορές την εβδομάδα και έτσι, η ζωή της έχει γίνει πιο υποφερτή.

«Με απελευθερώνει από το άγχος. Δεν είναι αναγκαίο να ανησυχώ για την επιληψία μου καθόλου, εκτός αν ο σκύλος μου με προειδοποιήσει. Πριν, σκεφτόμουν «έχω το χρόνο να διασχίσω το δρόμο», ή «θα έχω μια ακόμη κρίση»; Τις πρώτες ημέρες μου ήταν πολύ δύσκολο κυκλοφορήσω με το σκύλο, αλλά ήταν 100% ακριβής στις προβλέψεις του και σε όλες τις περιπτώσεις» εξηγεί η Τόνι στο ΒΒC.

Σύμφωνα με την οργάνωση Support Dogs, η εκπαίδευση των σκύλων που προβλέπουν τις επιληπτικές κρίσεις διαρκεί 12 έως 18 μήνες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ο ασθενής συνταιριάζεται με ένα σκυλί. Δεν υπάρχει καμία προτίμηση σε ιδιαίτερες ράτσες, ενώ ο τρόπος που τα ζώα προειδοποιούν τους ασθενείς ποικίλλει είτε με την έκφραση του προσώπου ή κάποια ορισμένη μετακίνηση.

Η διαίσθηση
«Αν και η διαίσθηση των σκύλων λειτουργεί αποδεδειγμένα στην πρόγνωση των ανθρώπινων νόσων, η περίπτωση του Οσκαρ παραμένει ακόμη ένα μυστήριο», λέει ψυχολόγος ζώων Ρότζερ Μάγκφορντ. «Το ερώτημα είναι τι παρακινεί μια γάτα να εκδηλώσει αυτή τη συμπεριφορά. Τα σκυλιά που εκπαιδεύονται για να ανιχνεύσουν τον καρκίνο το κάνουν με ένα αντάλλαγμα παιχνιδιού. Αλλά μια γάτα σε έναν οίκο ευγηρίας; Τα σκυλιά παρουσιάζουν αλτρουιστικές τάσεις, αλλά όχι οι γάτες, αφού είναι πολύ πιο εγωιστικά και απόμερα πλάσματα».

Μια θεωρία για το πώς τα σκυλιά έχουν εξελίξει αυτήν τη δεξιότητα είναι ότι οι πρόγονοί τους, οι λύκοι, ανέπτυξαν μια ικανότητα να γνωρίζουν πότε ένα μέλος της αγέλης ήταν άρρωστο.

Αλλά δεν είναι μόνο στην υγεία που οι διαισθήσεις των ζώων είναι πιο προηγμένες από των ανθρώπων. Οι επιστήμονες υπενθυμίζουν ότι είχε παρατηρηθεί πως πολύ λίγα άγρια ζώα πέθαναν στο ασιατικό τσουνάμι το 2004επειδή ήταν σε θέση να διαισθανθούν την επερχόμενη καταστροφή και να προσφύγουν σε υψηλότερες περιοχές.

Σκύλοι εντοπίζουν με την οσμή καρκινικούς όγκους
Τα σκυλιά μπορούν κυριολεκτικά να μυρίζουν διάφορες μορφές καρκίνου στην ανάσα των ασθενών, επιβεβαιώνουν πειράματα που πραγματοποιήθηκαν στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με αυτά, οι σκύλοι μπορούν να ανιχνεύουν όγκους του στήθους και του πνεύμονα με την ακρίβεια των εργαστηριακών τεστ. Ο αέρας που εκπνέουν οι ασθενείς με καρκίνο είναι γνωστό ότι περιέχει ίχνη ορισμένων χημικών, όπως παράγωγα των αλκανίων και του βενζολίου. Οι ερευνητές του Ιδρύματος Pine Street στην Καλιφόρνια πειραματίστηκαν με τρία σκυλιά Λαμπραντόρ και δύο πορτογαλικά νερόσκυλα, από τα οποία κανένα δεν είχε λάβει ειδική εκπαίδευση.

Πείραμα
Σε ένα από τα πειράματα, τα ζώα εξετάστηκαν με ειδικά δοχεία μέσα στα οποία είχαν εκπνεύσει 55 ασθενείς με καρκίνο του πνεύμονα και 83 υγιή άτομα. Η μελέτη ήταν «διπλά τυφλή», δηλαδή κατά τη διενέργεια του πειράματος ούτε οι ερευνητές ούτε οι χειριστές των σκύλων δεν γνώριζαν σε ποιον ανήκε το κάθε δείγμα.

Οι διαγνώσεις για κάθε ασθενή επιβεβαιώθηκαν με βιοψίες. Τα σκυλιά ανίχνευσαν το 99% των δειγμάτων από ασθενείς με καρκίνο του πνεύμονα και έδωσαν ψευδώς θετικό αποτέλεσμα μόλις στο 1% των δειγμάτων από τα υγιή άτομα.

Ενώχ
22-02-10, 23:58
BreakDowN09, έχω διαπιστώσει από προσωπική εμπειρία τη διαισθητική ικανότητα των ζώων. Όταν ήμουν 10 ετών, είχα μια γάτα. Ένας θείος μου που δε συμπαθούσε τα ζώα, την είχε χτυπήσει. Από εκείνη την ημέρα και μέτα, κάθε φορά που ο θείος ερχόταν επίσκεψη (2-3 φορές το μήνα και συνήθως απροειδοποίητα), η γάτα εξαφανιζόταν από νωρίς το πρωί και ερχόταν σπίτι αμέσως μόλις έφευγε. Αφού κάθε φορά που εξαφανιζόταν, γνωρίζαμε ότι ο θείος θα μας επισκεφθεί και τον περιμέναμε. Μάλιστα, θυμάμαι ότι σε κάποια περίπτωση είχε έρθει μια Παρασκευή και κοιμήθηκε σπίτι μας γιατί θα έφευγε ταξίδι με τον πατέρα μου νωρίς το πρωί. Ήταν η πρώτη και μοναδική φορά στα 2 χρόνια που την είχαμε, που η γάτα δεν κοιμήθηκε εντός του σπιτιού και δεν ήρθε ούτε καν για να φάει, παρόλο που της είχαμε αφήσει τροφή στο μπαλκόνι.

Παραθέτω ένα ενδιαφέρον άρθρο της "ΗΜΕΡΗΣΙΑ" που είναι σχετικό με το θέμα. Αξίζει να του ρίξεις μια ματιά:

Του Τάσου Σαραντή

Η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου εκπλήσσοντας φιλόζωους και μη. Ο Οσκαρ, ένας γάτος ενός Κέντρου Φροντίδας και Επανένταξης Ηλικιωμένων στο Ρόουντ Αϊλαντ των ΗΠΑ, όταν μπαίνει στο δωμάτιο κάποιου ασθενή και κουλουριάζεται κοντά του, οι γιατροί και το προσωπικό σπεύδουν πανικόβλητοι γιατί είναι σίγουρο πως ο άνθρωπος αυτός θα πεθάνει πολύ σύντομα.

Στα δύο χρόνια που ο «γάτος-μέντιουμ» ζει στο Κέντρο έχει βρεθεί κοντά στο κρεβάτι 25 ασθενών, μόλις λίγες ώρες πριν από το θάνατό τους. Φυσικά, η περίπτωση του Όσκαρ έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των επιστημόνων.

Αμερικανοί επιστήμονες, εξειδικευμένοι στη συμπεριφορά των ζώων, υποστηρίζουν ότι ο Οσκαρ οσφραίνεται πιθανώς μια χημική ουσία που εκπέμπεται από το σώμα. Μία συνάδελφός τους, η Τζακελίν Πρίτσαρντ που εργάζεται σε βρετανικό νοσοκομείο, συμφωνεί ότι η εξήγηση είναι βιοχημική, παρά κάποιο παραφυσικό φαινόμενο.

«Δεν αμφιβάλλω ότι η γάτα σε αυτήν την περίπτωση αισθάνεται την έλευση του θανάτου. Αν και γνωρίζουμε λίγα πράγματα γι αυτό το πεδίο, δεδομένου ότι το σώμα διακόπτει τη λειτουργία του, θα υπέθετα ότι η γάτα αισθάνεται και μυρίζει τα όργανα που διακόπτουν τη λειτουργία τους». Όμως, λέει, θα μπορούσε επίσης να υπάρξει μια απλούστερη εξήγηση για την «ικανότητα» του Οσκαρ: «Οπως αλλάζουμε τη συμπεριφορά μας όταν ξέρουμε ότι κάποιος πεθαίνει, έτσι και τα ζώα μπορεί να κάνουν κάτι ανάλογο».

Δια της όσφρησης
«Τα σκυλιά, που έχουν έντονη την αίσθηση της μυρωδιάς και της διαίσθησης, μπορούν να ανιχνεύουν τον καρκίνο και να προβλέπουν τις επιληπτικές κρίσεις. Μια μελέτη από τον Δρ Τζον Τσερτς, που δημοσιεύθηκε το 2004, υποστήριζε σε γενικές γραμμές ότι τα σκυλιά θα μπορούσαν να ανιχνεύσουν τον καρκίνο της ουροδόχου κύστης μυρίζοντας τα ούρα. Εντούτοις, η σχετική έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Όμως η αποτελεσματικότητα των σκύλων στην πρόβλεψη των επιληπτικών κρίσεων είναι αποδεδειγμένη. Η φιλανθρωπική οργάνωση Support Dogs έχει προσφέρει 45 σκυλιά που διαισθάνονται τις κρίσεις επιληψίας.

Σύντροφος - νοσοκόμος
Η Τόνι Μράουν - Γκρίφιν, 35 ετών από το Κεντ, είναι ένας από τους παραλήπτες αυτών των σκύλων. Δώδεκα χρόνια πριν, προτού να λάβει τον πρώτο της σκύλο, πάθαινε 12 σοβαρές κρίσεις επιληψίας την εβδομάδα και αμέτρητες δευτερεύουσες, λόγος για τον οποίο παρέμενε άτεκνη και συνεχώς κλεισμένη στο σπίτι. Σήμερα είναι ανεξάρτητη και μητέρα δύο παιδιών. Ο Ατζέι, σκύλος ράτσας ρητρήβερ, γλείφει το αριστερό της χέρι 40 λεπτά πριν από μια σοβαρή κρίση, η οποία πλέον της συμβαίνει μόνο δύο φορές την εβδομάδα και έτσι, η ζωή της έχει γίνει πιο υποφερτή.

«Με απελευθερώνει από το άγχος. Δεν είναι αναγκαίο να ανησυχώ για την επιληψία μου καθόλου, εκτός αν ο σκύλος μου με προειδοποιήσει. Πριν, σκεφτόμουν «έχω το χρόνο να διασχίσω το δρόμο», ή «θα έχω μια ακόμη κρίση»; Τις πρώτες ημέρες μου ήταν πολύ δύσκολο κυκλοφορήσω με το σκύλο, αλλά ήταν 100% ακριβής στις προβλέψεις του και σε όλες τις περιπτώσεις» εξηγεί η Τόνι στο ΒΒC.

Σύμφωνα με την οργάνωση Support Dogs, η εκπαίδευση των σκύλων που προβλέπουν τις επιληπτικές κρίσεις διαρκεί 12 έως 18 μήνες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ο ασθενής συνταιριάζεται με ένα σκυλί. Δεν υπάρχει καμία προτίμηση σε ιδιαίτερες ράτσες, ενώ ο τρόπος που τα ζώα προειδοποιούν τους ασθενείς ποικίλλει είτε με την έκφραση του προσώπου ή κάποια ορισμένη μετακίνηση.

Η διαίσθηση
«Αν και η διαίσθηση των σκύλων λειτουργεί αποδεδειγμένα στην πρόγνωση των ανθρώπινων νόσων, η περίπτωση του Οσκαρ παραμένει ακόμη ένα μυστήριο», λέει ψυχολόγος ζώων Ρότζερ Μάγκφορντ. «Το ερώτημα είναι τι παρακινεί μια γάτα να εκδηλώσει αυτή τη συμπεριφορά. Τα σκυλιά που εκπαιδεύονται για να ανιχνεύσουν τον καρκίνο το κάνουν με ένα αντάλλαγμα παιχνιδιού. Αλλά μια γάτα σε έναν οίκο ευγηρίας; Τα σκυλιά παρουσιάζουν αλτρουιστικές τάσεις, αλλά όχι οι γάτες, αφού είναι πολύ πιο εγωιστικά και απόμερα πλάσματα».

Μια θεωρία για το πώς τα σκυλιά έχουν εξελίξει αυτήν τη δεξιότητα είναι ότι οι πρόγονοί τους, οι λύκοι, ανέπτυξαν μια ικανότητα να γνωρίζουν πότε ένα μέλος της αγέλης ήταν άρρωστο.

Αλλά δεν είναι μόνο στην υγεία που οι διαισθήσεις των ζώων είναι πιο προηγμένες από των ανθρώπων. Οι επιστήμονες υπενθυμίζουν ότι είχε παρατηρηθεί πως πολύ λίγα άγρια ζώα πέθαναν στο ασιατικό τσουνάμι το 2004επειδή ήταν σε θέση να διαισθανθούν την επερχόμενη καταστροφή και να προσφύγουν σε υψηλότερες περιοχές.

Σκύλοι εντοπίζουν με την οσμή καρκινικούς όγκους
Τα σκυλιά μπορούν κυριολεκτικά να μυρίζουν διάφορες μορφές καρκίνου στην ανάσα των ασθενών, επιβεβαιώνουν πειράματα που πραγματοποιήθηκαν στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με αυτά, οι σκύλοι μπορούν να ανιχνεύουν όγκους του στήθους και του πνεύμονα με την ακρίβεια των εργαστηριακών τεστ. Ο αέρας που εκπνέουν οι ασθενείς με καρκίνο είναι γνωστό ότι περιέχει ίχνη ορισμένων χημικών, όπως παράγωγα των αλκανίων και του βενζολίου. Οι ερευνητές του Ιδρύματος Pine Street στην Καλιφόρνια πειραματίστηκαν με τρία σκυλιά Λαμπραντόρ και δύο πορτογαλικά νερόσκυλα, από τα οποία κανένα δεν είχε λάβει ειδική εκπαίδευση.

Πείραμα
Σε ένα από τα πειράματα, τα ζώα εξετάστηκαν με ειδικά δοχεία μέσα στα οποία είχαν εκπνεύσει 55 ασθενείς με καρκίνο του πνεύμονα και 83 υγιή άτομα. Η μελέτη ήταν «διπλά τυφλή», δηλαδή κατά τη διενέργεια του πειράματος ούτε οι ερευνητές ούτε οι χειριστές των σκύλων δεν γνώριζαν σε ποιον ανήκε το κάθε δείγμα.

Οι διαγνώσεις για κάθε ασθενή επιβεβαιώθηκαν με βιοψίες. Τα σκυλιά ανίχνευσαν το 99% των δειγμάτων από ασθενείς με καρκίνο του πνεύμονα και έδωσαν ψευδώς θετικό αποτέλεσμα μόλις στο 1% των δειγμάτων από τα υγιή άτομα.

Είναι επειδή έχουν 75MHz που τελικά είναι 20 Hz με 60 kHz και τελικά είναι
40 Hz με 60 kHz...

!!!!

Raven girl
10-10-10, 16:42
Γεια σας δεν ξερω αν το μυνημα μου πρεπει να μπει εδω η οχι οπωτε συγνωμη αν εχω κανει λαθος στην τοποθετηση του.Θα ηθελα τη βοηθεια σας σχετικα με καποια γεγονοτα που μου συμβαινουν.Εδω και αρκετους μηνες βλεπω συνεχεια "ατομα" η σκιες,υπαρχουν ομως 3 που τα βλεπω συνεχεια.Ειναι μια κοπελα ντυμενη στα ασπρα με ασπρα μαλλια και δερμα και μαυρα κανονικα ματια,ενα τεραστιο πανεμορφο ασπρο λυκο και μια σκια-κοπελα δεν ειμαι ακριβως σιγουρη τι απο τα δυο ειναι.Γενικα απο μικρη εβλεπα η ακουγα διαφορα πραγματα στο σπιτι η στο δρομο αλλα δεν μου ειχε ξανατυχει να βλεπω κατι παραπανω απο δυο τρεις φορες.Επισης ακουω και φωνες η ψιθυρους τισ περισσοτερες φορες δεν μπορω να καταλαβω τι λενε αν και εχει τυχη να ακουω να με φωναζουν.Η κοπελα με τα ασπρα και ο λυκος εχουν ερθει και διπλα το λυκο τον εχω ακουμπησει κιολας η σκια παλι δεν πλησιαζει ποτε πανω απο 6 μετρα.Πραγματικα δεν ξερω τι γινετε παντως δεν νομιζω να ειναι της φαντασιας μου γιατι μια φορα που εβλεπα την ασπρη κοπελα εξαφανιστικε οταν πλησιαζαν κατι σκυλια τα οποια κατι μαλλον μυρισαν η αντιλυφθικα γιατι αρχισαν να σκαβουν να μυριζουν και να γαβγιζουν στο ακριβες σημειο που ηταν πριν η κοπελα και αυτο εχει γινει παρα πανω απο μια φορα.Ελπιζω να μην σας κουρασα,προσπαθησα να πω οσο το δυνατον πιο πολλες λεπτομερειες γινοταν για να καταλαβετε καλυτερα.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο και τη βοηθεια σας!!:D:D:D

*έγινε τροποποίηση ως προς το χρώμα της γραμματοσειράς σχεδόν στο σύνολο του κειμένου. Οποιοδήποτε χρώμα ομοιάζει του κόκκινου θεωρείται χρώμα επισήμανσης και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πλήρες κείμενο.
Εκ του Συντονισμού

ghostrider
13-10-10, 15:26
Δεν είσαι μονάχη σου φίλη poppie
θέλω να πιστεύω ότι οι περισσότεροι από εδώ μέσα έχουμε βιώσει τέτοια γεγονότα.Είναι πλάσματα που περισσότερο αυτά φοβούνται από ότι εμείς,όσο για το κύριο πάνω στην ταράτσα είναι οντότητα αρνητική και γιαυτό και το σκυλί φοβάται.Καλό είναι να μην ανοίγουμε συνομιλίες με τέτοιες αρνητικές οντότητες η μικρούλες όμως σκιές αν τους ρωτήσεις τι θέλουν θα τους δει να εξαφανίζονται από φόβο.Ίσως στο σημείο που βλέπεις τον κύριο να υπάρχει και πύλη

οπως τα λες ειναι,ναι καποιοι εχουμε οντως βιωσει καποια πραγματα που καποιοι μπορει και να γελασουν αν τους πουμε τι εχουμε δει.κι ομως...