PDA

Επιστροφή στο Forum : Συνεργασία με τα ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ του Ελεύθερου Τύπου!


beetlejuice
08-04-09, 00:30
Τον Μάϊο του 2002, τρεις περίπου μήνες μετά την ίδρυση της ομάδας Gateway και του metafysiko.cjb.net που βρισκόταν εκείνη την περιόδο σε λειτουργία, καταφέραμε να έχουμε την πρώτη μας εξωδιαδικτυακή αναφορά.
Ήταν το 5ο τεύχος του περιοδικού ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ του Ελεύθερου Τύπου, που στην στήλη του "Παράδοξα on line" έκανε αναφορά (http://img440.imageshack.us/img440/2328/fainomenaog0.jpg) -ανάμεσα στα τότε "μεγαθήρια" του χώρου- και σε μια νέα, ελπιδοφόρα με αξιόλογη παρουσία προσπάθεια, αυτήν την ομάδας Gateway!

7 περίπου χρόνια μετά, το metafysiko.cjb.net έχει εξελιχθεί στην Ελληνική Κοινότητα του Μεταφυσικού, που με 4 ιστοσελίδες (metafysiko.gr, metafysiko.org, explorers.gr, metafysiko.gr/fantasygate) και πλούσια ενδο- και εξω- διαδικτυακή δράση έχει ένα σημαντικό έργο ως παρακαταθήκη.
Αντίστοιχα και τα ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, που σταμάτησαν την επιτυχημένη λειτουργία τους στο 81ο τεύχος, έχουν ήδη επιστρέψει δυναμικά (http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=4865) με νέο σχεδιασμό και νέες ιδέες.

Με τον διευθυντή του εντύπου, τον Απόστολο Αντωνάκη, μας συνδέει χρόνια φιλία και έννοιες όπως ο σεβασμός και η εκτίμηση είναι αμοιβαίες. Αποτελεί λοιπόν μεγάλη μας χαρά να ανακοινώσουμε στους φίλους μας την έναρξη της συνεργασίας της Ελληνικής Κοινότητας του Μεταφυσικού με το περιοδικό ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ που κυκλοφορεί κάθε δεύτερη Πέμπτη με την Εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος!

ΚΑΙ στα ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ λοιπόν θα είναι δυνατή από εδώ και στο εξής η αρθρογραφία οποιουδήποτε μέλους της Κοινότητάς μας. Το εξώφυλλο και τα περιεχόμενα του περιοδικού θα προβάλλονται στο ειδικό thread (http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=4887) του φόρουμ αρκετές ημέρες πριν από την κυκλοφορία του εντύπου. Υπάρχουν ορισμένες ακόμα σκέψεις και ιδέες προς υλοποίηση στις οποίες και θα καταλήξουμε στο άμεσο μέλλον.

Ο Solon Aimonas Eautou σχεδίασε μια νέα εξαιρετική αφίσα της Κοινότητας, η οποία και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα εμπεριέχεται από το τεύχος της 16/4 στα ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ (και που ήδη κοσμεί το group (http://www.facebook.com/group.php?gid=8203057777) της Κοινότητάς μας στο facebook)!

Καλή αρχή να έχουμε! :)

http://i682.photobucket.com/albums/vv182/beetlejuice1983/metafysikofainomena.jpg

beetlejuice
12-04-09, 20:55
http://www.metafysiko.gr/epik/80.jpg


Άρθρο επικαιρότητας για την άνωθεν συνεργασία μπορείτε να διαβάσετε στο http://www.metafysiko.gr/epikairotita.php?id=80 . Εκεί περιέχεται και μια αποκλειστική συνέντευξη με τον δημοσιογράφο και διευθυντή των ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ κ. Απόστολο Αντωνάκη από την πρόσφατη επίσκεψή μας στα γραφεία του Ελεύθερου Τύπου!