Επιστροφή στο Forum : Δαιμονισμός,Ψυχική διαταραχή ή κάτι άλλο
Θέλω να ρωτήσω κάτι που αφορά τη μητέρα μιας φίλης μου!!!!!!Εκτός ότι καταπιέζει τη φίλη μου,δεν την αφήνει να βγαίνει και της κλείνει τον υπολογιστή της ή μερικές φορές της παίρνει το κινητό,κάνει ακόμα πιο περίεργα πράγματα!!!!!!Κυρίως τις νυχτερινές ώρες κλείνει το γενικό για λίγα λεπτά και βγάζει περίεργα μουγκρητά που η ίδια πιστεύει ότι οφείλονται στο τσιγάρο και στο ποτό!!!Επιπλέον συνέχεια εύχεται να πεθάνει,αλλά και καταριέται τον άντρα της,την κόρη της και γενικά τον περίγυρό της.Πολλές φορές επιτίθεται και στη φίλη μου,επειδή άργησε λίγο μετά τη σχολή ή επειδή δεν διαβάζει!Απειλεί τη φίλη μου ότι ξέρει τι κάνει όταν πάει στη σχολή (εννοώντας ότι δεν πατάει μερικές φορές και πάει για καφέ).Αλλά αυτά γίνονται κυρίως τις βραδυνές ώρες.Ακόμα,μου έχει πει πως το σπίτι της έχει μια περίεργη μυρωδιά κολώνιας (αλλά όχι ωραία) η οποία υπάρχει μόνο όταν η μάνα της δεν είναι στα καλά της!!!!!!Εγώ δεν έχω λόγο να μην πιστέψω την κοπέλα γιατί δεν νομίζω να λέει ψέματα,και γιατί έχω πάει στο σπίτι της και όντως μύριζε περίεργα και η μάνα της με είχε διώξει.Πιστεύετε ότι για όλα αυτά φταίει το ότι πίνει πολύ η γυναίκα?????Μήπως τα έχει χάσει???Η είναι κάτι άλλο!!!!!!Η φίλη μου που ασχολείται ελάχιστα με το μεταφυσικό,πιστεύει πως έχει μπει στη μάνα της ένα δαιμόνιο!
Η φιλη σου εχει μιλησει με την μητερα της;την εχει ρωτησει,εχει ενδιαφερθει να ψαξει γιατι εχει τετοια συμπεριφορα;μην το ριχνουμε κατευθειαν στο δαιμονα το κακο.Πρωτα ψαχνουμε την φυσικη αιτια.Ισως η γυναικα αναζηταει την προσοχη της κορης της και των γυρω της,ισως περναει κλημακτηριο,ο οποιος ταλαιπωρει την γυναικα μεχρι να κανει τον κυκλο της σε σημειο που να την κανει να φαιρεται εντελως παραξενα.Το λεω αυτο γιατι η μητερα μου περασε δυσκολα εκεινη την περιοδο.Ασ της μιλησει και ασ της δηξει πως ενδιαφερεται και θα την στηριξη.Οσο για την μυρωδια που λες,δεν ξερω,μπορει να ειναι ιδεα σας,μπορει οντως να αγορασε καμια κολονια και δεν το ειπε σε κανεναν.Θα συμβουλευα να μιλησει και να της σταθει και μπορει να αλλαξει.
Η φίλη μου δεν μπορεί να μιλήσει στη μητέρα της!!!!Η μητέρα της δεν θέλει να τη βλέπει,ώρες ώρες της λέει ότι δεν τη θεωρεί δικό της παιδί!!!!!!!Μόνο τη βρίζει και της απαγορεύει τα πάντα!!!!Όσο για την κολώνια,η φίλη μου της είχε πετάξει στα σκουπίδια μια παλιά με την ίδια μυρωδιά (η οποία ήταν άγνωστη μάρκα και όχι αξίας) και η μητέρα της την έκανε μαύρη στο ξύλο...τώρα η φίλη μου ψάχνει να βρει που είναι η κολώνια που μυρίζει το σπίτι,αλλά πουθενά!!!!!!Πάντως μου λέει ότι το σπίτι έχει συνέχεια αυτή τη μυρωδιά!Ακόμα η φίλη μου αναγκάζεται να τρώει σε φίλους της ή και απέξω επειδή στο σπίτι η μητέρα της φτιάχνει ελάχιστο φαγητό,και τρώει 2-3 μέρες.Να πω πως η κοπέλα δεν έχει άλλα αδέρφια και έχουν χωρίσει οι δικοί της!Ο πατέρας της κοπέλας της βάζει 1000e το μήνα στο λογαριασμό της,αλλά δεν έχουν καθόλου επικοινωνία (έχει ξαναπαντρευτεί και έχει δική του οικογένεια).Ξέχασα τέλος να αναφέρω πως μου έχει πει η κοπέλα ότι ενώ νόμιζε πως η μητέρα της ήταν στον πάνω όροφο του σπιτιού και κοιμόταν για μεσημέρι,ξαφνικά τη βλέπει να μπαίνει μες στο σπίτι από την πίσω πόρτα!Τη συμπεριφορά αυτή δεν τη βλέπεις σε άτομο φυσιολογικό έστω κι αν περνάει κλιμακτήριο
Χωρις να θελω στο παραμικρο να σαρκασω ή να ειρωνευτω, μηπως καλο θα ηταν η μητερα της φιλης σου να δει καποιον ψυχιατρο?????
Δεν δειχνει ισσοροπημενο ατομο και ειναι πολυ πιθανο να γινει επικινδυνη και για τον εαυτο της αλλα και για τους γυρω της.
Καλημερα......
Η μανα της φιλης σου εχει ολα τα κολληματα που εχει καθε γονεας για το παιδι του......Τα παρουσιαζει ομως τοσο υπερβολικα που πραγματικα κατι δεν παει καλα.Δεν πιστευω οτι ειναι κατι μεταφυσικο,καλο θα ειναι να παει σε ενα ψυχολογο η κυρια αυτη διοτι δεν θα βγαλει ακρη και πιστευω οτι η φιλη σου να την παει οσο πιο συντομα γινετε γιατι η γυναικα θα εχει μεγαλα προβληματα.
καλοπροαιρετα και φιλικα......
Η μητέρα της φίλης μου,θέλει να στείλει τη φίλη μου σε τρελογιατρό!!!!Έτσι της λέει ακριβώς!!!!!!!!!!
Ωχ καταλαβα!Πρεπει να βρει τροπο να την φερει σε επαφη με τον γιατρο, χαλαρα!Ειναι καθαρα ψυχολογικο το προβλημα.......
πολλές φορές είναι πιο εύκολο και λιγότερο ανώδυνο να βλέπουμε κάποιες καταστασεις <<μεταφυσικά>> παρά ρεαλιστικά.
χωρίς να μπορούμε να πούμε κάτι με σιγουριά (αφού δεν γνωρίζουμε την μητέρα της φίλης σου) η όλη συμπεριφορά της έτσι όπως μας την περιγράφεις μας διαμορφώνουν μια προσωπικότητα με σοβαρή ψυχοπαθολογία που θα πρέπει να εξεταστεί απο τους ειδικούς...
Τη συμπεριφορά αυτή δεν τη βλέπεις σε άτομο φυσιολογικό έστω κι αν περνάει κλιμακτήριο
ένα άτομο μη φυσιολογικό, δεν σημαίνει οτι είναι ένα άτομο που έχει καταληφθεί απο δαίμονα ή του συμβαίνει κάτι που είναι έξω απο αυτό που δεν μπορεί να ορίσει δηλαδή ή να χειριστεί.
για αρχή θα έλεγα στη φίλη σου να μιλήσει με τον πατέρα της αλλά και με τα αδέρφια της (εφόσον υπάρχουν) προσπαθώντας να αναγνωρίσουν το πρόβλημα και να αποφασίσουν μαζί για το τι μπορούν να κάνουν για αντιμετωπίσουν τη κατάσταση.
επίσης να προσπαθήσει η φίλη σου να μιλήσει στη μητέρα της με τρόπο διαφορετικό απο αυτόν που συνήθιζε (εφόσον έχει προσπαθήσει και στο παρελθόν να της μιλήσει) έστω και αν αυτό σημαίνει να κάθεται μια ώρα και να την ακούει λχ να φωνάζει.
Υ.Γ.δεν είναι η φίλη σου αυτή που θα πρέπει να πάρει το βάρος της όλης κατάστασης στη πλάτη της, ο πατέρας της είναι αυτός που θα πρέπει να πάρει στα σοβαρά τη κατάσταση και να προσπαθήσει να προστατέψει τα παιδιά του.
συνήθως μια τέτοιου είδους συμπεριφορά <<κρύβει>> κάποια σοβαρά προβλήματα που μπορεί να έχει το ζευγάρι.
Σχεδόν μπορούμε να αποκλείσουμε την θεωρία του δαιμονισμού στην συγκεκριμένη περίπτωση διότι η μάνα της δεν έχει ξεσπάσματα του τύπου (σε τρομάζω , κάνω επίδειξη δύναμης) που είναι το βασικό συστατικό στις περισσότερες περιπτώσεις δαιμονισμού γιατί αυτός είναι και ο λόγος κατάληψης του σώματος του ανθρώπου. Η μάνα της φίλης σου χρειάζεται να δει σύντομα έναν ψυχίατρο διότι αν έχει ξεφύγει η είναι στα πρόθυρα να ξεφύγει η κατάσταση δεν είναι καλο να το ριψοκινδυνεύει γιατι αν έχει σοβαρό πρόβλημα κάποια στιγμή που θα της δώσει κάποιος δικαίωμα μπορει να γίνει βίαιη η και επικίνδυνη για την σωματική ακεραιότητα του περιβάλλοντος της. Μπορεί μέχρι τώρα η οικογένεια της να πηγαίνει με τα νερά της αλλα και να μην έχει τύχει να την εκνευρίσει κάποιος πολύ αλλα αν γίνει ποιος ξέρει τι θα συμβεί ?
Αποψη μου είναι να προσέξουμε σε τέτοιες καταστάσεις και πριν τα ρίξουμε όλα στα καημένα πλάσματα του σκότους :D να συμβουλευόμαστε κάποιο ειδικό και να ακολουθούμε τις συμβουλές του κατα βήμα για το καλο του "αρρωστου" ατόμου αλλα και για την δική μας ασφάλεια... :cool:
επειδή έχω δει πως συμπεριφέρονται ατομα αλκοολικά, νομιζω ότι η γυναίκα έχει πρόβλημα με το ποτό...όσο για τα δαιμόνια, δεν συμπεριφέρονται με αυτόν το τρόπο...είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα...
Οπως τα ειπε η ELPINIKI 8α σου τα ελεγα κι εγω.
Η γυναικα μπορει να ειχε ηδη καποιο προβλημα, με τον χωρισμο απλα επιδεινω8ηκε και η κορη ειναι το πρωτο ατομο που 8α δεχ8ει τα πυρα αφου ειναι κοντα της.
Οσο εγωιστικο κι αν ακουστει το 8εμα ειναι να σωσει τον εαυτο της πρωτα.Αν ειναι ενηλικη να κοιταξει συντομα να φυγει εφοσον η μητερα της δεν παραδεχεται το προβλημα της και δεν δεχεται βοη8εια.
Το αρωμα παλι ειναι το λιγοτερο που πρεπει να την απασχολει.Υπαρχουν εκατο εξηγησεις μη μεταφυσικες.
Οπως τα ειπε η ELPINIKI 8α σου τα ελεγα κι εγω.
Η γυναικα μπορει να ειχε ηδη καποιο προβλημα, με τον χωρισμο απλα επιδεινω8ηκε και η κορη ειναι το πρωτο ατομο που 8α δεχ8ει τα πυρα αφου ειναι κοντα της.
Οσο εγωιστικο κι αν ακουστει το 8εμα ειναι να σωσει τον εαυτο της πρωτα.Αν ειναι ενηλικη να κοιταξει συντομα να φυγει εφοσον η μητερα της δεν παραδεχεται το προβλημα της και δεν δεχεται βοη8εια.
Το αρωμα παλι ειναι το λιγοτερο που πρεπει να την απασχολει.Υπαρχουν εκατο εξηγησεις μη μεταφυσικες.
Απλά η φίλη μου μου έχει πει,ότι όταν το σπίτι έχει αυτό το άρωμα,τη μάνα της την πιάνει έντονα...η μπορεί να συμβαίνει και το ότι όταν η μάνα της βάζει αυτό το άρωμα,τότε την πιάνει έντονα!Η φίλη μου δηλαδή πιστεύει πως αυτό οφείλεται στις κρίσεις της μητέρας της,αλλά ότι η μητέρα της παίρνει δύναμη από αυτό!!!!!!!!!!
Μήπως αυτό το άρωμα είναι η μυρωδιά κανενός αλκοολούχου ποτού; Γιατί κάπου έγραψες ότι πίνει και καπνίζει πολύ.. Και οι κολώνιες και τα ποτά έχουν βάση το οινόπνευμα..
Πάντως κι εμένα η συμπεριφορά της δεν μου φαίνεται μεταφυσική. Και ο κολλητός μου αντιμετωπίζει μια παρόμοια συμπεριφορά από τη μητέρα του, η οποία συμπεριφέρεται άθλια και σε αυτόν και στην αδερφή του (διώχνει από το σπίτι αυτούς και φίλους τους, τους βρίζει, τους πετάει αντικείμενα, τους μειώνει και τους προσβάλλει συνεχώς και έχει όλη την ώρα νεύρα, ακόμη και χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι που να δικαιολογεί αυτή τη συμπεριφορά) από τότε που είχε ένα άσχημο διαζύγιο με τον άντρα της.
Καποτε, ενας καθολικος ιερεας και μαλιστα εξορκιστης, μου ειχε διηγηθει περιπτωση δαιμονισμου που ειχε σχεση με το αλκοολ.
Ηταν ομως μια εντελως αλλη κατασταση απο αυτην που περιγραφεις για την μητερα της φιλης σου.
Εκεινη ηταν μια γυναικα που ξυπνουσε ετσι, στα ξαφνικα μεσα στην νυχτα και μεθουσε, μιλουσε αποδεδειγμενα γλωσσες που ηταν αδυνατον να γνωριζει, δεν εκανε και ουτε το προσπαθουσε κακο στους γυρω της παρα μονο στον ιδιο της τον εαυτο.
Απλά η φίλη μου μου έχει πει,ότι όταν το σπίτι έχει αυτό το άρωμα,τη μάνα της την πιάνει έντονα...η μπορεί να συμβαίνει και το ότι όταν η μάνα της βάζει αυτό το άρωμα,τότε την πιάνει έντονα!Η φίλη μου δηλαδή πιστεύει πως αυτό οφείλεται στις κρίσεις της μητέρας της,αλλά ότι η μητέρα της παίρνει δύναμη από αυτό!!!!!!!!!!
Είχες πει πως η φίλη σου είχε πετάξει την κολωνία που μύριζε όπως αυτή που μυρίζει τώρα και πως η μάνα της την είχε κάνει μαύρη στο ξύλο , και επίσης ότι αυτό το άρωμα το μυρίζει η φίλη σου όταν η μάνα της γίνετε επιθετική και παραλογη και αυτό συμβαίνει τα βραδια. Υπάρχει κάτι που δεν μπορώ να το εξηγήσω επιστημονικά αλλα ξέρω πως αν κάποιος νιώσει κάτι έντονο όπως κακοποίηση , τρόμος κλπ το άρωμα που μύριζε εκείνη την στιγμή μπορεί να έχει χαραχθεί στην μνήμη της και όταν η μάνα της επαναλαμβάνει ανάλογη συμπεριφορά αυτό το ψυχικό τραύμα που της έχει μείνει να επαναφέρει τις συνθήκες στο μυαλό της.
Αυτό το λέω από προσωπική πήρα που σε μικρότερη ηλικία είχα δεχτεί επίθεση από μια ολόκληρη σφηκοφωλιά και μύριζε γιασεμί στο σημείο που το είχα πάθει και μετά επειδή είχα πάθει μια φοβία προς τις σφήκες και οπουδήποτε και αν ήμουν και έβλεπα κοντά μου σφήκα φυσικά τρόμαζα και μύριζα γιασεμί ενώ δεν υπήρχε εκεί και όλοι οι άλλοι γύρο μου δεν το μυρίζανε ! :eek:
Σήμερα μου είπε η φίλη μου ότι χτες η μάνα της τα είχε χάσει και στις 10 το βράδυ νόμιζε ότι ήταν ξημερώματα!!!!!!!!!!!!!!!Δεν είχε κοιμηθεί,αλλά είχε πιει!
Ειναι ξεκαθαρο οτι δεν ειναι θεμα σατανισμου μετα απο αυτο που εγραψες........Η γυναικα αυτη πινει πολυ και εχει ψυχολογικο προβλημα καλο θα ειναι οπως ξαναναφερθηκε να την καποιος γιατρος,γιατι τα πραγματα γινοντε ηδη χειροτερα!
Ειναι ξεκαθαρο οτι δεν ειναι θεμα σατανισμου μετα απο αυτο που εγραψες........Η γυναικα αυτη πινει πολυ και εχει ψυχολογικο προβλημα καλο θα ειναι οπως ξαναναφερθηκε να την καποιος γιατρος,γιατι τα πραγματα γινοντε ηδη χειροτερα!
Δαιμονισμού θες να πεις... σωστά? :confused:
Σήμερα όπως μου είπε η φίλη μου έγινε και πάλι άγριος καβγάς για το τίποτα και θα πάει μόνη της σε ψυχολόγο...τη μάνα της δεν μπορεί να την πείσει!Επίσης θα φέρει και ιερέα στο σπίτι να κάνει αγιασμό γιατί από τότε που χώρισαν οι δικοί της,δεν έχει μπει ιερέας στο σπίτι,ακόμα και την παραμονή των Θεοφανίων η μάνα της δεν ανοίγει σε ιερέα,γιατί λέει ότι όλοι είναι άθεοι και έχουν σκοπό να παίρνουν χρήματα!
Σήμερα όπως μου είπε η φίλη μου έγινε και πάλι άγριος καβγάς για το τίποτα και θα πάει μόνη της σε ψυχολόγο...τη μάνα της δεν μπορεί να την πείσει!Επίσης θα φέρει και ιερέα στο σπίτι να κάνει αγιασμό γιατί από τότε που χώρισαν οι δικοί της,δεν έχει μπει ιερέας στο σπίτι,ακόμα και την παραμονή των Θεοφανίων η μάνα της δεν ανοίγει σε ιερέα,γιατί λέει ότι όλοι είναι άθεοι και έχουν σκοπό να παίρνουν χρήματα!
Λιγο χιουμορ.
Ενω εαν της χτυπαγε την πορτα ο Ασταρωθ θα του την ανοιγε διαπλατα????? :)
Λιγο χιουμορ.
Ενω εαν της χτυπαγε την πορτα ο Ασταρωθ θα του την ανοιγε διαπλατα????? :)
Ο Ασταρωθ δεν χτυπάει πόρτες :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.