PDA

Επιστροφή στο Forum : 31-12-19

Petalouda
08-06-09, 19:00
Καλησπέρα σας.
Πριν από 3-4 χρόνια έλαβα ένα κενό sms στο κινητό μου. Ήταν καλοκαίρι και είχα πάει σε μια φίλη μου. Καθόμασταν στη βεράντα και την κουβέντα μας διέκοψε ο χτύπος του κινητού μου. Το μήνυμα ήταν κενό, ο αποστολέας ήταν ένας άγνωστος αριθμός που άρχιζε από 699 ή 099 (δεν θυμάμαι αν το 0 είχε αντικατασταθεί απο το 6 τότε) και η ημερομηνία ήταν: 31-12-19.... Το έδειξα στη φίλη μου και με κοίταξε με ορθάνοιχτα μάτια. Κάλεσα τον αριθμό που μου έιχε στείλει το μήνυμα και η γυναικεία φωνή μου είπε ότι ο αριθμός αυτός δεν υπάρχει. Μπορεί να ήταν κάποιο λάθος από το κέντρο της εταιρείας;

thebest20
08-06-09, 19:28
Αν ήταν Πρωτοχρονιά στις 12 ακριβώς ή λίγο πιο μετά,ή Ανάσταση,πιθανό να είναι λάθος του δικτύου,γιατί συμβαίνουν πολλά τέτοια εξαιτίας της μαζικότητας των μηνυμάτων που στέλνουν για ευχές!Παίζει επίσης και η ημερομηνία στο κινητό σου να ήταν λανθασμένη ή αν σου ήρθε όταν άνοιξες το κινητό ,μέχρι να το ανοίξεις καλά και να γράψει την κανονική ημερομηνία!!!!!Τέλος μπορεί κάποιος να ήθελε να σου στείλει από υπολογιστή κάτι και να έκανε λάθος!!!!Σου λέω αυτές τις πιθανότητες επειδή ο πατέρας μου είναι διευθυντής ΟΤΕ και ξέρει τι παίζει με τα δίκτυα!

wizard1
08-06-09, 19:32
Είναι περίεργο από την στιγμή που ο τηλεφωνικός αριθμός δεν υπήρχε.Αλλιώς θα μπορούσε να είναι απλώς μία πλάκα.Πάντως η μόνη σχέση που μπορώ να βρω ανάμεσα σε αυτούς τους αριθμούς είναι ότι αν κάνεις την αφαίρεση το αποτέλεσμα που παίρνεις είναι 0.Δηλαδή 31-12-19=0

Άρτεμις
11-06-09, 12:16
Το 19 στο τέλος σε ποια χρονολογία αναφέρεται;;;;;;;;;;

Petalouda
11-06-09, 21:08
Καλησπέρα σας. Άρτεμις, δεν έχω ιδέα...