PDA

Επιστροφή στο Forum : Παιχνίδια του μυαλού η κάποιος παίζει μαζί μου?

Radzoor
20-06-09, 12:15
Ξεκινώντας θέλω να αναφέρω πως κατά την διάρκεια αυτής την εμπειρίας δεν ήμουν πιωμένος η κουρασμένος.
Όλα ξεκίνησαν χτες το βραδυ περίπου στις 10:30 που διάβαζα ένα βιβλίο σχετικά με δαίμονες σε μορφή pdf. Αυτά που έλεγε δεν με τρόμαζαν και ήμουν απόλυτος χαλαρός. Είχα στο γραφείο μου ένα ποτήρι με αναψυκτικό. Εντελώς ξαφνικά το ποτήρι έπεσε και το αναψυκτικό χύθηκε πάνω μου. Καθαρίζω το γραφείο και παο να κάνω μπάνιο. Όπως έμπαινα για να παο να κάνω μπάνιο μου φάνηκε πως είδα μια μορφή στον καθρέπτη για 2-3 δευτερόλεπτα αλλα δεν έδωσα σημασία.. γιατί πολλές φορες τα ματια μας "κάνουν πουλάκια".Τελειωσα το μπάνιο μου και πήγα να συνεχίσω το διάβασμα. Πήρα ένα άλλο ποτήρι με αναψυκτικό γιατί δεν είχα πιει το προηγούμενο που περίεργος χύθηκε πάνω μου. Και εκεί που διάβαζα μετά από κάνα 1-2 λεπτά πέφτει και αυτό το ποτήρι και χύνεται πάνω μου .... εκεί νευρίασα πολύ (λέω όχι ρε π.... πάλι τα ίδια ακόμα δεν έκανα μπάνιο) παω στο σαλόνι στους δικούς μου και τους λέω καλά έκανε κανένα μικροσεισμό?(είναι και η εποχή τώρα που μας κάνει κάτι τέτοια).
Όχι μου λένε... ok λέω δεν είναι η πρώτη φορα που συμβαίνει κάτι περίεργο.. σηκώνομαι όλο νεύρα και ξαναπάω για μπάνιο. Όταν μπήκα να κάνω πάλι μπάνιο με την άκρη του ματιού μου έπιασα ένα ανατριχιαστικό πρόσωπο στον καθρέπτη αλλα όταν γύρισα απότομα δεν ήταν τίποτα. Μπαίνω κάτω από το ntouz και ξαφνικά νιώθω ένα κρύο αέρα να με χτυπάει στην πλάτη μέχρι που ανατρίχιασα. εκεί που έκανα μπάνιο και το νερό έπεφτε στο κεφάλι μου από το ντούζ είδα κάτι να κατεβαίνει μπροστά στο πρόσωπο μου και κάνω μια απότομη κίνηση επειδή τρόμαξα και πήγα να πέσω... κοιτάω επάνω και δεν ήταν τίποτα. Το μονο περίεργο ήταν ότι στο ταβάνι υπήρχε μια μεγάλη σκιά που δεν καταλαβαίνω από που προερχόταν! Από την στιγμή που δεν την είχα ξαναδεί και δεν υπήρχε κάποιο αντικείμενο στην τουαλέτα για να την δημιουργεί. Όπως είναι φυσικό δεν πήρα άλλο ποτήρι αναψυκτικό γιατί η κατάσταση είχε καταντήσει αηδία αλλα και δεν συνέχισα το διάβασμα γιατί ήταν αργά και ήθελα να παο να κοιμηθώ. Έχει κανεις ιδέα στην περίπτωση που όλα αυτά δεν ήταν παιχνίδια του μυαλού μου τι θα μπορούσε να είναι? Το σπίτι που μένω τα τελευταία 19 χρονια(δηλαδή όλη μου την ζωή) το είχαμε χτίσει εμείς και δεν έχει συμβεί ποτε κάποιος θάνατος η κάτι πολύ σοβαρό.

naeb
20-06-09, 12:46
Καλησπέρα.
Προφανώς δεν μπορώ να πω τι είναι αυτό που βίωσες. Πιθανόν να έχει να κάνει με το βιβλίο που διάβαζες.

Αν θέλεις πάντως να δεις αν το σπίτι σου είναι καθαρό από αρνητικές οντότητές μπορείς να δοκιμάσεις κάποια άστρικη προβολή εκεί.
Καλό είναι βέβαια να χρησιμοποιήσεις τα απαραίτητα μέσα προστασίας ;-)

Anduril
20-06-09, 13:22
Δεν αφήνεις στην άκρη τα περί δαιμόνων λέω εγώ; :D Κατανοητό το να θέλεις να εμπλουτίσεις τις αποκρυφιστικές σου γνώσεις αλλά μη ξεχνάς πως οι δαίμονες δεν είναι αθώοι. Τους αρέσει να παίζουν μαζί μας, ειδικά όταν γνωρίζουν ότι ανακατευόμαστε στις δουλειές τους...Τώρα αυτό με το αναψυκτικό να συμβεί τόσες φορές, δε νομίζω να είναι τυχαίο, εκτός αν δεν το ισορρόπησες σωστά στο γραφείο σου. Συμβουλή μου: παράτα λίγο το περί δαιμόνων διάβασμα! Κάνεις μήπως και διαλογισμό; Ενδεχομένως να έχεις ανοίξει πύλες στην αντίληψή σου...

Radzoor
20-06-09, 13:51
Δεν αφήνεις στην άκρη τα περί δαιμόνων λέω εγώ; :D Κατανοητό το να θέλεις να εμπλουτίσεις τις αποκρυφιστικές σου γνώσεις αλλά μη ξεχνάς πως οι δαίμονες δεν είναι αθώοι. Τους αρέσει να παίζουν μαζί μας, ειδικά όταν γνωρίζουν ότι ανακατευόμαστε στις δουλειές τους...Τώρα αυτό με το αναψυκτικό να συμβεί τόσες φορές, δε νομίζω να είναι τυχαίο, εκτός αν δεν το ισορρόπησες σωστά στο γραφείο σου. Συμβουλή μου: παράτα λίγο το περί δαιμόνων διάβασμα! Κάνεις μήπως και διαλογισμό;
Ενδεχομένως να έχεις ανοίξει πύλες στην αντίληψή σου...

Δοκίμασα να "ανοίξω το τρίτο μάτι" με μια μέθοδο που είχα βρει στο internet αλλα δεν το έκανα σωστά και από τότε σε άσχετες στιγμές βλέπω διαφορα ειδικά με την άκρη του ματιού μου και συμβαίνουν και πολλά περίεργα μαζεμένα. Το πιο ακραίο που συμβαίνει τώρα τελευταία είναι ότι κάθε βραδυ μεταξύ 12-3 ακούω στην ταράτσα του σπιτιού μου ουρλιαχτά σαν γάτες που μαλώνουν και ακούγονται και δυνατά χτυπήματα. Πολλές φορες έχω τρέξει επάνω και μόλις φτάνω δεν υπάρχει και δεν ακούγεται τίποτα. Υπερβολική ησυχία μπορώ να πω. Και το θέμα είναι πως το ακούνε και οι δικοί μου και και μάλιστα η μάνα μου έψαχνε να δει από που ανεβαίνουν οι γάτες αλλα πραγματικά δεν υπάρχει τρόπος να ανεβαίνουν ... αλλα και πάλι και να ανέβαιναν πως με καταλαβαίνουν και εξαφανίζονται? και γιατί κάθε βραδυ την ίδια ώρα δίνουν ραντεβού στην ταράτσα μου για να μαλώσουν? κάποια πράγματα δεν μου κολλάνε αλλα και πάλι θέλω να ανακαλύψω τι πραγματικά συμβαίνει. Τώρα το ότι διάβαζα αυτό το βιβλίο το οποιο έχει κάποια ονόματα σημαντικών δαιμόνων έστω και που τα διάβαζα ψιθυριστά (μονο έτσι μπορώ να διαβάζω από συνήθεια) δεν νομίζω πως είναι λόγος για να με ενοχλήσουν. Επίσης δεν θεωρώ πως θα ασχολούνταν μαζί μου και μάλιστα για έναν τόσο ασήμαντο λόγο. Έχω μια απορία γιατί τώρα το σκέφτηκα , αν "ανοίξεις το τρίτο μάτι" έχεις την δυνατότητα να βλέπεις και να αντιλαμβάνεσαι άλλες οντότητες στον χορό. Αυτές οι οντότητες υπάρχει περίπτωση να ενοχληθούν ? η ακόμα να τις τραβάς σαν μαγνήτης ?

Anduril
20-06-09, 15:56
Radzoor αυτό με το τρίτο μάτι το δοκίμασα κι εγώ αλλά μετά από λίγο το σταμάτησα διότι συνειδητοποίησα (και διάβασα) πως τέτοιες ασκήσεις πρέπει να γίνονται με καθαρότητα ψυχής. Πρέπει να έχεις ετοιμάσει το πνεύμα σου και το σώμα σου με διαλογισμό και yoga (στην περίπτωσή μου, πριν από λίγο καιρό άρχισα να κάνω asanas αλλά βέβαια αυτό δε συγκρίνεται με την παραδοσιακή yoga, εξάλλου είμαι ακόμα σε αρχικά στάδια όπου ισορροπώ το σώμα και το μυαλό μου). Το άνοιγμα του τρίτου ματιού γίνεται για να έρθεις σε επαφή με τον ανώτερο εαυτό σου αλλά το τρίτο μάτι είναι και τρόπος επικοινωνίας με ανώτερες ή διαφορετικές οντότητες. Γι'αυτό, θα σου πρότεινα πρώτα να «εξαγνιστείς» πριν το κάνεις. Εγώ π.χ. είμαι συναισθηματικό άτομο και αισθάνομαι εύκολα οργή για άλλους γι'άυτό προς το παρόν το αφήνω στην άκρη το τρίτο μάτι...Όταν συγκεντρώθηκες στο τρίτο σου μάτι είδες κάποιο χρώμα, σχήματα ή παρουσίες; Ναι, αν ανοίξεις το τρίτο μάτι , από όσα έχω διαβάσει, μπορείς να δεις και να αισθανθείς μεταφυσικά πράγματα, γι'αυτό και πρέπει να γίνεται μετά από διαλογισμό και έλεγχο των σκέψεων, έτσι ώστε να μπορείς να συγκεντρώσεις το μυαλό σου στα θετικά. Βέβαια σίγουρα εδώ μέσα υπάρχουν άτομα που έχουν ασχοληθεί σε βάθος και μπορούν να σε συμβουλέψουν καλύτερα.

Νηρηιδα
20-06-09, 16:16
Δοκίμασα να "ανοίξω το τρίτο μάτι" με μια μέθοδο που είχα βρει στο internet αλλα δεν το έκανα σωστά και από τότε σε άσχετες στιγμές βλέπω διαφορα ειδικά με την άκρη του ματιού μου και συμβαίνουν και πολλά περίεργα μαζεμένα.

Το τριτο ματι και οι τεχνικες οπου μπορει καποιος να το "ανοιξει" δεν ειναι τοσο απλο οπως το να βρεις μια με8οδο και να τη δοκιμασεις, αλλοι ειναι ετοιμοι χωρις καν να το ξερουν κι αλλοι παλευουν χρονια.
Πχ ο/η Anduril (συγνωμη αλλα δεν ειμαι σιγουρη για το φυλο σου! :o ) φαινεται οτι εκανε μια συνειδητοποιημενη προσπα8εια, αρχιζοντας με βηματα που πρεπει να γινουν.
Αν δεν εκανες κατι σωστα τοτε δε 8α συνεβαινε τιποτα, δεν ειναι καποιο ειδος "ξορκιου" που αν διαβαστει λα8ος αντι να βλεπεις τα καλα 8α βλεπεις τα αρνητικα.
Αν μαζι με αυτη την εμπειρια που αναφερεις σκεφτω κι ολες τις προηγουμενες, τοτε μαλλον πρεπει να ασχολη8εις πιο χαλαρα με το ολο 8εμα γιατι σε επηρεαζει. Ειτε γεννηματα της φαντασιας ειτε οχι.

Anduril
20-06-09, 16:24
Είμαι Η Anduril αλλά πού να το καταλάβεις καλή μου Νηρηίδα εφόσον το σπαθί δεν έχει φύλο; :p Κι εγώ θα πρότεινα ο Radzoor να είναι πιο προσεκτικός σχετικά με το άνοιγμα του τρίτου ματιού, κι εγώ ανυπομονώ να το ανοίξω το ρημάδι μπας και συμβεί τίποτα συναρπαστικό αλλά μπορεί να αποβεί και επικίνδυνο...Δεν αποκλείεται το άνοιγμα που πήγες να κάνεις σε συνδυασμό με όσα διάβασες περί δαιμόνων να σε κατέστησαν ευάλωτο σε κακόβουλα πνεύματα. Συμβουλή μου: προσπάθησε να τα αγνοήσεις!

Trithemius
20-06-09, 17:40
Πραγματικά το θεωρείτε τόσο εύκολο να υπάρξει επικοινωνία έστω υποτυπώδης με κάποια "οντότητα" απλά και μόνον διαβάζοντας ένα σχετικό βιβλίο ή ψυθιρίζοντας τα ονόματά τους;

Νηρηιδα
20-06-09, 20:12
Πραγματικά το θεωρείτε τόσο εύκολο να υπάρξει επικοινωνία έστω υποτυπώδης με κάποια "οντότητα" απλά και μόνον διαβάζοντας ένα σχετικό βιβλίο ή ψυθιρίζοντας τα ονόματά τους;

Προσωπικα το βρισκω πολυ συνη8ισμενο...σε ταινιες τρομου, αλλα στην πραγματικη ζωη αν αυτο ηταν συνη8ες θα επρεπε να εχει αδειασει ολη η κολαση και παλι να μη φτανουν οι δαιμονες για καθε περιπτωση :rolleyes:

(Anduril οντως φυλο το σπα8ι δεν εχει και αν...το φυλο (το "ασ8ενες") το κατεχει μια χαρα το διαχειριζεται κυριολεκτικα και μεταφορικα... :D )

curious22
21-06-09, 13:58
Radzoor πολυ φοβαμαι οτι επηρεαζεσαι υπερβολικα απο αυτα που διαβαζεις... σκοτεινες δυναμεις ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν απο τοτε που εγινα τυχαια μαρτυρας εξορκισμου... για μενα λοιπον δεν χωραει αμφιβολια οτι υπαρχουν ομως δεν θεωρω οτι εχουν σκοπο να ριξουν ποτηρια κοκα κολας και να σου κανουν "μπου" μεσα στ μπανιο. το κακο που μπορουν να κανουν κανεις απο εμας δεν το φανταζεται πιστευω και δεν μιλαω για εναν "απλο" θανατο (οσο απλος μπορει να ειναι βεβαια) αλλα για κατι πολυ πιο βασανηστικο.εγω πιστευω πως αμα δεν ασχοληθεις μαζι τους δεν ασχολουνται, μην προκαλεις οτι δεν γνωριζεις και κυριως μην υποτιμας δυναμεις που ποτε κανεις δεν μπορεσε να ερμηνευσει και να ελεγξει.

Anduril
21-06-09, 14:03
Trithemius, όχι δεν το θεωρώ και ούτε είπα με βεβαιότητα πως πρόκειται περί τούτου. Διατύπωσα την άποψή μου βασιζόμενη στο ότι ο Radzoor μας λέει την αλήθεια. Αν του έλεγα πως όλα είναι στο μυαλό του τότε αυτό θα σήμαινε πως δεν παίρνω στα σοβαρά τα όσα με αληθοφάνεια μας διηγείται. Το αν κάποιος μπορεί να επικοινωνήσει εύκολα με οντότητα αυτό εξαρτάται από τις διάφορες ενασχολήσεις του με αποκρυφισμό καθώς και τη δεκτικότητά του. Όχι, δεν πιστεύω πως αυτό γίνεται διαβάζοντας ή ψιθυρίζοντας ονόματα, προς Θεού, κάτι τέτοιο θα ήταν επικίνδυνο και παράλογο. Εγώ στάθηκα στο γεγονός του τρίτου ματιού. Σαφώς και υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να είναι κανείς επηρεασμένος ψυχολογικά αλλά αυτό εγώ δεν μπορώ να το γνωρίζω. Απλώς εικάζω...

Radzoor
21-06-09, 17:52
Περίφημα ! Πραγματικά το λέω και μονος μου ότι μπορεί να τα φανταστικά όλα αυτά και προσπαθώ να δώσω και μια δικια μου εξήγηση ΟΜΩΣ αυτό το στιλάκι πως σώνει και καλά πρέπει όλοι όσοι έχουμε γράψει μια προσωπική εμπειρία να τα έχουμε φανταστεί η να είμαστε επηρεασμένοι από κάτι μου δίνει μια ιδέα. Ας αλλάξει το όνομα του forum από μεταφυσικό να λέγεται οι φαντασιόπληκτοι. Γιατί καλο είναι να κάνουμε υποθέσεις αλλα δεν είναι καλο να μιλάμε με σιγουριά από την στιγμή που δεν έχουμε επιχειρήματα για να στηρίξουμε αυτά που λέμε.
Όσον αφορά το τρίτο μάτι έχω διαβάσει πως αν δεν ανοίξει σωστά η γίνει με λάθος τρόπο μπορούμε να έχουμε αρνητικά αποτελέσματα.

Trithemius
21-06-09, 19:50
Για να γίνω πιο κατανοητός, δεν εννοούσα ότι όλα αυτά είναι φαντασιοπληξίες, αλλά ότι για να τελεστεί μία πραγματική επίκληση και επικοινωνία με τέτοιες "οντότητες" θα χρειαστούν πολλά περισσότερα από μία απλή ανάγνωση ενός σχετικού με αυτά βιβλίου. Δεν αμφιβάλλω για την ύπαρξη τέτοιων "οντοτήτων" αλλά ο χαρακτηρισμός τους ως "εξωγενείς" σηκώνει πολλή κουβέντα...

Η φύση, η πηγή και οι ιδιότητες τέτοιων δυνάμεων/οντοτήτων χρειάζεται μεγάλη έρευνα πριν μιλήσουμε για εξορκισμούς, επικλήσεις κλπ, ιδιαίτερα όταν βρισκόμαστε μπροστά σε έναν σημαντικό διαχωρισμό, αυτόν των φαινομένων που σχετίζονται με τις invocations και αυτών που σχετίζονται με τις evocations...

Radzoor
21-06-09, 20:25
Για να γίνω πιο κατανοητός, δεν εννοούσα ότι όλα αυτά είναι φαντασιοπληξίες, αλλά ότι για να τελεστεί μία πραγματική επίκληση και επικοινωνία με τέτοιες "οντότητες" θα χρειαστούν πολλά περισσότερα από μία απλή ανάγνωση ενός σχετικού με αυτά βιβλίου. Δεν αμφιβάλλω για την ύπαρξη τέτοιων "οντοτήτων" αλλά ο χαρακτηρισμός τους ως "εξωγενείς" σηκώνει πολλή κουβέντα...

Η φύση, η πηγή και οι ιδιότητες τέτοιων δυνάμεων/οντοτήτων χρειάζεται μεγάλη έρευνα πριν μιλήσουμε για εξορκισμούς, επικλήσεις κλπ, ιδιαίτερα όταν βρισκόμαστε μπροστά σε έναν σημαντικό διαχωρισμό, αυτόν των φαινομένων που σχετίζονται με τις invocations και αυτών που σχετίζονται με τις evocations...

Κατάλαβα τι εννοούσες και συμφωνώ αλλα εγώ μιλάω για την απόλυτη άρνηση και την διακωμώδηση τον εμπειριών μας από συγκεκριμένα μέλη κατά εξακολούθηση. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που φτιάχνει σενάρια επιστημονικής φαντασίας γιατί δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει και αν υπάρχει αυτός δεν είμαι εγώ. Δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να χάσω χρόνο γράφοντας κάτι που δεν συνέβη. Και κάτι τελευταίο συμφωνώ απόλυτος ότι ίσος το μυαλό μου να μου έπαιζε παιχνίδια όπως αναφέρω και στον τίτλο του θέματος μου άλλωστε αλλα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως δεν ήμουν ούτε κουρασμένος, αλλα και ούτε τρομαγμένος-τσιτωμένος από αυτό που διάβαζα.

Niphrentil
22-06-09, 07:02
Απλά να γράψω κάτι σαν διευκρίνηση... Το "μεταφυσικό" είναι μια γενικευμένη άποψη στην οποία καταχωρείται οτιδήποτε δεν έχει (ακόμα) μια λογική επιστημονική εξήγηση. Δεν παύει όμως να είναι άποψη! Και απόψεις ο καθε ένας έχει διαφορετική! Δε σημαίνει οτι επειδή ασχολούμαι με το "μεταφυσικό" και το "ανεξήγητο" θα πάρω σοβαρά την εμπειρία του καθενός. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν ασχολούμαι καθόλου να μπω στη διαδικασία εξήγησης γιατί το να αποδεχτώ την ύπαρξη δαιμόνων είναι αντίστοιχο του να αποδέχομαι την ύπαρξη της κόλασης, ως εκ τούτου την ύπαρξη του παραδείσου και του ίδιου του Θεού, το οποίο παραπέμπει αμέσως αμέσως σε Χριστιανισμούς, Καινές Διαθήκες και γενικότερο στη μεγαλύτερη κοροϊδία στην ιστορία του ανθρώπου... Το γράφω αυτό για να καταλάβεις οτι δεν μπορεις να συζητήσεις με όλους για ΟΛΑ τα μεταφυσικά ζητήματα. Προσωπικά, ότι δε με ενδιαφέρει ή το θεωρώ φάρσα, απλά δεν το σχολιάζω (αυτή η δημοσίευση δε μετράει! :p ) αλλά υπάρχουν άλλοι που θα σχολιάσουν και ίσως το κάνουν και με άσχημο τρόπο. Σε καμία περίπτωση δε θέλω να αποθαρύνω κανέναν από το να γράφει τις εμπειρίες του (και εδώ πρέπει να βάλω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" για όλους όσους γράψαμε τις εμεπιρίες τους και, αν μη τι άλλο, μου δώσανε κάτι ενδιαφέρων να διαβάζω τις ώρες που είμαι στη δουλειά) αλλά από τη στιγμή που το κάνει, θα πρέπει να είναι και έτοιμος για να "αντιμετωπίσει" τις απαντήσεις που θα πάρει. Αν στα 10 άτομα που θα απαντήσουν, μόνο ο ένας γράψει κατι σχετικό, η συζήτηση θα γίνει με αυτόν τον ένα και όχι με τους υπόλοιπους 9! ;)

Αυτά σαν μικρή παρένθεση, sorry για την αναστάτωση αλλά είναι και πρωί ακόμα και δεν έχει πολύ δουλειά! :p :p

Radzoor
22-06-09, 09:58
Λοιπόν σχετικά με αυτό θα πω κάτι τελευταίο γιατί το θέμα έχει αρχίσει να ξεφεύγει :)
Δεν με πειράζει αν υπάρχει κάποιος που θα κοροϊδέψει την εμπειρία που γράφω απλός να μην είναι το 99% , άλλο να είναι 1-2 και άλλο σχεδόν όλοι .. γιατί έτσι δεν βγαίνει άκρη και θα αναγκαστώ λόγο ότι θέλω να μάθω οπωσδηποτε τι συνέβει εκείνο το βραδυ γιατί όντως συνέβει κάτι και είμαι σίγουρος για αυτό να κάνω αλλα πράγματα που θα μου δείξουν με τι έχω να κάνω αλλα προσωπικά δεν πιστεύω πως είναι λογικό να αρχίσω να τα χρησιμοποιώ χωρίς να έχω εμπειρία σε αυτά.(Οποιος κατάλαβε κατάλαβε και δεν πρόκειται να εξηγήσω περαιτέρω γιατί θα ξεφύγει το θέμα).
Και τέλος να πω πως έχω κολλήσει και ασχολούμαι κάθε μέρα εδώ 6 μήνες με ότι αφορά δαίμονες και ψάχνω τρόπους επικοινωνίας μαζί τους και έχω βρει τρόπους για την επίκληση τους. Όσον αφορά κάποιος που είπε ότι μπορεί να ήμουν επηρεασμένος από το βιβλίο για τους δαίμονες ένα έχω να πω, όταν διαβάζετε κάποιο βιβλίο για τον χριστό ή την βίβλο μετά είστε επηρεασμένοι και έχετε παραισθήσεις? Γιατί ότι είναι για εσάς η βίβλος είναι για εμενα τα βιβλία των δαιμόνων.

Anduril
22-06-09, 10:31
Radzoor εγώ δεν ευτέλισα την εμπειρία σου, φαντάζομαι να κατάλαβες ότι μιλούσα σε υποθετική βάση. Όσο για εσένα Niphrentil, σεβάσου λιγάκι τις πεποιθήσεις των άλλων, το ότι εσύ δεν πιστεύεις στον χριστιανισμό επειδή προφανώς και ΔΕΝ τον γνωρίζεις σε βάθος δε σημαίνει ότι δεν είναι αληθινός ή ότι δεν τον πιστεύουν κι άλλοι. Γιατί δηλαδή για να θεωρείσαι απελευθερωμένο πνεύμα πρέπει να ασχολείσαι και να πιστεύσεις σε όλα τα άλλα εκτός από το χριστιανισμό; Ξέρεις πόσα ανόητα έχω διαβάσει εδώ μέσα αλλά δεν έχω μιλήσει; Εσύ γιατί προσβάλλεις τους χριστιανούς; Και τέλος πάντων έλεος σε αυτό το φόρουμ, έχει καταντήσει τόπος προπαγάνδας εναντίον του χριστιανισμού. Λες και δεν είναι όλες οι θρησκείες προσπάθεια του ποταπού και χαμερπή Homo Sapiens να αγγίξει το θείο...Έλεος πια. Σορρυ για το offtopic της υπόθεσης αλλά εφόσον μέλη σαν την Niphrentil κάνουν χλευαστικές αναφορές στην θρησκεία μου είναι δικαίωμα μου να απαντήσω. Και κάτι ακόμη: αν νομίζεις πως οι δαίμονες είναι μόνο προϊόν του χριστιανισμού και της Δυτικής σκέψης είσαι μακράν γελασμένη και προφανώς δεν γνωρίζεις καλά άλλες θρησκείες και λατρείες του κόσμου.

Niphrentil
22-06-09, 11:17
@ Radzoor:

Εκεί θέλω να καταλήξω... Όταν γράφτηκες εδώ δε σου εγγυήθηκε κανένας απαντήσεις. Και κάνοντας μια δημοσίευση, δε μπορείς να προβλέψεις τις απαντήσεις που θα πάρεις... Δες για παράδειγμα την απάντηση που πήρα από Anduril (που με πήρε κυριολεκτικά από τα μούτρα!! :p ) και θα καταλάβεις τι εννώω. Απλά, σαν συμβουλή, μην ασχολείσαι με το μακρύ και το κοντό του καθενός που θα απαντήσει. Αμα βρεις κάποιον που μπορεί να σε βοηθήσει, καλώς, είσαι τυχερός! Αλλιώς απλά μη δίνεις σημασία και δοκίμασε να ψάξεις αλλού. ;)

@ Anduril:

Sorry αλλά αν αυτό κατάλαβες από τη δημοσίευσή μου, λυπάμαι πραγματικά... Εγώ απλά εξέφρασα το λόγο για τον οποίο δεν είμαι σε θέση να απαντήσω στο συγκεκριμένο θέμα. Για ποιούς λόγους έχω αυτή την άποψη δεν είναι του παρόντως να τους αναλύσουμε (γενικότερα το όλο θέμα έχει πάει offtopic οπότε θα χαρώ πολύ να συνεχίσουμε τη συζήτηση σε κάποιο άλλο θέμα ή και μέσω προσωπικών μυνημάτων ακόμα). Εν κατακλείδι, δεν προσπάθησα να χλευάσω ούτε να προσβάλω κανέναν Χριστιανό, ίσα ίσα που τους έχω πολύ ψηλά στην εκτίμησή μου. Είναι απλά μια προσωπική άποψη όπως κάποιος μπορεί να πει δεν πιστεύει στους εξωγήινους, στα ζώδια, στα φαντάσματα κλπ κλπ. Τέλος πάντων, πιστεύω οτι δε θα έπρεπε να πειραχθείς τόσο από αυτό που έγραψα, αν σε προσέβαλα, ταπεινα ζητάω συγγνώμη και αν θες οποιαδήποτε άλλη διεκρίνηση ή να συζητήσουμε περισσότερο το θέμα (ή ακόμα και να με βρίσεις, είμαι ανοιχτός σε όλα!! :p ) περιμένω μύνημά σου! :)

Mirella_S
22-06-09, 11:24
Καποτε, ετυχε να δω μια ταινια τρομου σε βιντεο που ηταν το μονο που υπηρχε τοτε.
Αρχες δεκαετιας του '90.
Σημειωνω πως ειχα δει τα δεκαδες θριλλερ και δεν με επηρεασε ποτε τιποτε.
Ομως εκεινη η ταινια, θελεις η ατμοσφαιρα, θελεις η υποθεση, (και ενω την εβλεπα με παρεα) με εκανε να ριχνω κλεφτες ματιες στα δεξια μου, στο υπολοιπο σπιτι δηλαδη, που ειχαμε σβησει τα φωτα και ηταν σκοτεινο.
Θελω να πω το εξης, ειναι δυνατον πραγματα που διαβαζουμε και βασει τον συνθηκων στιος οποιες βρισκεται το μυαλο μας την συγκεκριμενη στιγμη, να μας επηρεασουν.
Χαρακτηριστικο παραδειγμα: "Ξερεις, σημερα εμαθα πως στο σχολειο το ταδε, τα πιτσιρικα κολλησαν ολα ψειρες".
Ειναι κατα 70% βεβαιο πως ο συνομιλητης μου, ετσι ασυναισθητα θα επηρεαστει ψυχολογικα και θα αρχισει περιοδικα να ξυνεται.

5οος Αγγελος
22-06-09, 11:59
Το να προσπαθούμε να ανοίξουμε πύλες και τμήματα του εγκεφάλου μας χωρίς να γνωρίζουμε χωρίς να έχουμε διαβάσει χωρίς να έχουμε εμπειρία χωρίς να έχουμε προετοιμαστεί τότε για μένα αυτό είναι μια καθαρή ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.

Είναι σαν να μπαίνεις σε ένα αυτοκίνητο χωρίς να έχεις οδηγήσει ποτέ σου παρά να έχεις διαβάσει και παρακολουθήσει από ταινίες και να θες να τρέξεις με 200 την ώρα και χωρίς ζώνη ασφαλείας.

Η εμπειρία του φίλου μας έγκειται σε 2 πιθανά συμβάντα :
1ον οι πολλές ώρες διαβάσματος και απόλυτης αυτοσυγκέντρωσης σε συνδυασμό στην πολύωρη έκθεση των ματιών μας στο φως είτε χαμηλής είτε υψηλής έντασης να μας κάνει να βλέπουμε σκιές και κινήσεις οι οποίες δεν υφίστανται
2ον ο λάθος και επιπόλαιος τρόπος προσέγγισης τέτοιων φαινομένων να τον οδήγησαν στο να εισέλθει σε μια πλευρά που είναι καλύτερο να την αποφεύγουμε.

Η περιέργεια σκότωσε την γάτα κύριοι και κυρίες και η περιέργεια φέρνει επιπολαιότητα και η επιπολαιότητα φέρνει λάθη.
Επικλήσεις πνευμάτων αστρική προβολή και ότι έχει να κάνει με την αντίπερα όχθη και γενικά με τον άυλο κόσμο καλό είναι να αποφεύγονται από άτομα που
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ Ή ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΗ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ

Νηρηιδα
22-06-09, 13:36
Λοιπόν σχετικά με αυτό θα πω κάτι τελευταίο γιατί το θέμα έχει αρχίσει να ξεφεύγει :)
Δεν με πειράζει αν υπάρχει κάποιος που θα κοροϊδέψει την εμπειρία που γράφω απλός να μην είναι το 99% , άλλο να είναι 1-2 και άλλο σχεδόν όλοι .. γιατί έτσι δεν βγαίνει άκρη και θα αναγκαστώ λόγο ότι θέλω να μάθω οπωσδηποτε τι συνέβει εκείνο το βραδυ γιατί όντως συνέβει κάτι και είμαι σίγουρος για αυτό να κάνω αλλα πράγματα που θα μου δείξουν με τι έχω να κάνω αλλα προσωπικά δεν πιστεύω πως είναι λογικό να αρχίσω να τα χρησιμοποιώ χωρίς να έχω εμπειρία σε αυτά.(Οποιος κατάλαβε κατάλαβε και δεν πρόκειται να εξηγήσω περαιτέρω γιατί θα ξεφύγει το θέμα).

Δηλαδη αν δε σου δωθει ικανοποιητικη απαντηση ως προς την εξηγηση του 'φαινομενου" θα προχωρησεις. Αρα πρεπει να νιωσει ενοχες καποιος αν εσυ κανεις επικληση, επειδη δε σε ικανοποιησε η γνωμη του;
Εισαι απολυτα σιγουρος αλλα αναφερεις σε αλλο post οτι ισως και να το φανταστηκες.

Και τέλος να πω πως έχω κολλήσει και ασχολούμαι κάθε μέρα εδώ 6 μήνες με ότι αφορά δαίμονες και ψάχνω τρόπους επικοινωνίας μαζί τους και έχω βρει τρόπους για την επίκληση τους. Όσον αφορά κάποιος που είπε ότι μπορεί να ήμουν επηρεασμένος από το βιβλίο για τους δαίμονες ένα έχω να πω, όταν διαβάζετε κάποιο βιβλίο για τον χριστό ή την βίβλο μετά είστε επηρεασμένοι και έχετε παραισθήσεις? Γιατί ότι είναι για εσάς η βίβλος είναι για εμενα τα βιβλία των δαιμόνων.

Θα αρχισω απο το τελος. ο συσχετισμος τι σημαινει; οτι εχεις ως 8ρησκεια σου τους δαιμονες;Δεν ειρωνευομαι απλα δεν καταλαβα τι 8ελεις να πεις.
Αφου λοιπον εχεις κολλησει να κανεις επικληση(αλλιως δεν θα εψαχνες τροπους να το κανεις) προς τι ολο αυτο;

Τελος να πω οτι δεν προκειται να ξαναπαρω μερος σε θεμα που ανοιξες. Γιατι ειλικρινα τωρα ρε φιλε εισαι παρα πολυ μπερδεμενος. Απ οσα 8εματα εχεις ανοιξει εως τωρα (και δεν μιλαω για το πρωτο που παραδεχτηκες οτι ειπες ψεματα) μια λες οτι κατι σε τρομαξε ή σε φοβισε, μετα οτι 8ελεις να καλεσεις δαιμονα, επειτα παλι οτι δεν εισαι σιγουρος,μετα οτι εχεις καποια δυναμη που αν τη δει καποιος 8α πα8ει σοκ, μετα οτι 8ελεις να ζητησεις να σου δωσει κατι δαιμονας, μια οτι 8ελεις να γινεις βαμπιρ.
Ουτε κοροιδευω, ουτε κανω επι8εση, απλα εντελως φιλικα κατσε σκεψου το λιγο τι ακριβως 8ελεις πραγματικα και να το ξεκα8αρισεις μεσα σου.
Ξερω οτι το πι8ανοτερο ειναι να τα δεις οσα σου λεω αρνητικα και να πεις αντε @#$@@ @#$%. Αλλα δε με απασχολει τι 8α μπορουσες να σκεφτεις για εμενα, το 8εμα ειναι να σκεφτεις για τον εαυτο σου.

Radzoor
22-06-09, 14:30
Τελος να πω οτι δεν προκειται να ξαναπαρω μερος σε θεμα που ανοιξες. Γιατι ειλικρινα τωρα ρε φιλε εισαι παρα πολυ μπερδεμενος. Απ οσα 8εματα εχεις ανοιξει εως τωρα (και δεν μιλαω για το πρωτο που παραδεχτηκες οτι ειπες ψεματα)

Αυτό που με εκνευρίζει πραγματικά δεν είναι τα κοροϊδευτικά σχολεια σε θέματα που ανοίγει κάποιος για να ζητήσει μια γνώμη αλλα το ότι βλέπω πως πολλές φορες δεν γίνετε κατανοητό αυτό που λέμε.(γιατί δεν έχει συμβεί μονο σε θέματα για δικες μου εμπειρίες) και αναρωτιέμαι αν μιλάμε διαφορετική γλώσσα (όχι εμείς οι δυο γενικά μιλάω). Δεν παίρνω στραβά αυτά που μου λες αλλα όμως σε κάτι είσαι λάθος. Στο πρώτο θέμα που είχα ανοίξει είχα λόγο(δικό μου λάθος) για να πω ψέματα για μια λεπτομέρεια, δεν ήταν ψεύτικη η εμπειρία μου αλλα μια λεπτομέρεια.

Τέλος να πω ευχαριστώ σε όσους αφιέρωσαν χρόνο για να απαντήσουν στο θέμα μου και πως όλες οι απαντήσεις με βοήθησαν. Ειδικά η απάντηση του 5οος Αγγελος μου έδωσε μια ολοκληρωμένη απάντηση και πραγματικά με βοηθησε πραγματικά. :D

rafael2020
23-06-09, 01:19
ontws to thema einai periergo. apo o,ti exeis pei ola m fainontai ok alla, ousiastika, ekanes kapoiou eidous epiklisi i' theleis n kaneis? kai me tis ontotites autes theleis na sunomiliseis i' tis fovasai? an kai, an imoun stin thesi sou tha stamatousa idi opoiadipote epafi mazi tous :D

Ματ11
23-06-09, 08:03
Το να προσπαθούμε να ανοίξουμε πύλες και τμήματα του εγκεφάλου μας χωρίς να γνωρίζουμε χωρίς να έχουμε διαβάσει χωρίς να έχουμε εμπειρία χωρίς να έχουμε προετοιμαστεί τότε για μένα αυτό είναι μια καθαρή ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.

Είναι σαν να μπαίνεις σε ένα αυτοκίνητο χωρίς να έχεις οδηγήσει ποτέ σου παρά να έχεις διαβάσει και παρακολουθήσει από ταινίες και να θες να τρέξεις με 200 την ώρα και χωρίς ζώνη ασφαλείας.

Η εμπειρία του φίλου μας έγκειται σε 2 πιθανά συμβάντα :
1ον οι πολλές ώρες διαβάσματος και απόλυτης αυτοσυγκέντρωσης σε συνδυασμό στην πολύωρη έκθεση των ματιών μας στο φως είτε χαμηλής είτε υψηλής έντασης να μας κάνει να βλέπουμε σκιές και κινήσεις οι οποίες δεν υφίστανται
2ον ο λάθος και επιπόλαιος τρόπος προσέγγισης τέτοιων φαινομένων να τον οδήγησαν στο να εισέλθει σε μια πλευρά που είναι καλύτερο να την αποφεύγουμε.

Η περιέργεια σκότωσε την γάτα κύριοι και κυρίες και η περιέργεια φέρνει επιπολαιότητα και η επιπολαιότητα φέρνει λάθη.
Επικλήσεις πνευμάτων αστρική προβολή και ότι έχει να κάνει με την αντίπερα όχθη και γενικά με τον άυλο κόσμο καλό είναι να αποφεύγονται από άτομα που
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ Ή ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΗ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ

Τι γινετε ομως οταν δεν τα προκαλεις, οταν ερχονται απο μονα τους και δεν ξερεις πως να τα χειριστεις. Οταν καποιες εμπειριες τις εχεις απο μικρη ηλικια και ποτε δεν σε εχουν βλαψει. Πως γινετε αυτο;
Οταν δεν εχεις ιδεα πως το κανεις και τι κανεις και δεν μιλαω για μεγαλη ηλικια που πανω κατω εχεις ακουσει μερικα πραγματα αλλα σε μικρη;
Πως γινετε να κινδυνευση ενα παιδι; Και για ποιο λογο

Radzoor
23-06-09, 09:43
ontws to thema einai periergo. apo o,ti exeis pei ola m fainontai ok alla, ousiastika, ekanes kapoiou eidous epiklisi i' theleis n kaneis? kai me tis ontotites autes theleis na sunomiliseis i' tis fovasai? an kai, an imoun stin thesi sou tha stamatousa idi opoiadipote epafi mazi tous :D

Κοίτα, είχα προσπαθήσει να κάνω όμως η προσπάθεια δεν είχε επιτυχία γιατί δεν εμφανίστηκε κάποια οντότητα μπροστά μου. Το είχα κάνει πριν μερικό καιρό γιατί μπροστά σε ένα μεγάλο πρόβλημα που είχα μέσα στην στενοχώρια μου και την ψυχολογική μου κατάσταση δεν σκεφτόμουν τίποτα, απλά ήθελα να το κάνω να ζητήσω να γιατρέψει κάποιον δικό μου που ήταν σοβαρά και ας έπαιρνε και την ψυχή μου.Το είχα δει σε ταινίες, το είχα ακούσει από τα στόματα ανθρώπων που ασχολούνταν παλιότερα γιατί είναι παππούδες τώρα και το είχα διαβάσει και σε βιβλία. Μέσα στην απόγνωση μας κάνουμε πολλά, αλλα αφού δεν λειτούργησε δεν υπάρχει πρόβλημα.Το αγαπημένο μου πρόσωπο έγινε καλά με φυσικό τρόπο και πλέον είναι όλα ok. Το θέμα είναι τώρα πως κάτι με τραβάει να ασχοληθώ με αυτά και προς το παρόν δεν σκοπεύω σε κάποια επίκληση διότι δεν έχω λόγο να την κάνω και όταν ενοχλείς κάποιες οντότητες χωρίς λόγο λογικό είναι να θυμώσουν.

Ainimed
23-06-09, 16:03
...Η επίκληση μπορει να εγινε αλλα με λαθος τροπο...και για αυτο δεν σου εμφανιστηκε η οντοτιτα που καλεσες..Αλλα μπορει να ηρ8ε και να αρχισε να εμφανιζετε τωρα....μπορει να διαλεξε αυτην την χρονικη περιοδο για πολλους λογους...οπως το οτι μπορει να εισαι ψυχικα ή πνευματικα αδυναμος για καποιο λογο... :eek: Θα σου ελεγα να προσεχεις πολυ και κανε και κανεναν καθαρισμο ή κανα αγιασμο στο σπιτι και ειδικα εκει που συναιβισαν ολα

Knight_Of_Creation
23-06-09, 20:38
Φιλε Radzoor ... Η απαντηση στην εμπειρία σου ειναι πολύπλευρη και συνάμα "απλούστατη" ...

Εδώ λες :

Δοκίμασα να "ανοίξω το τρίτο μάτι" με μια μέθοδο που είχα βρει στο internet αλλα δεν το έκανα σωστά και από τότε σε άσχετες στιγμές βλέπω διαφορα ειδικά με την άκρη του ματιού μου και συμβαίνουν και πολλά περίεργα μαζεμένα. Το πιο ακραίο που συμβαίνει τώρα τελευταία είναι ότι κάθε βραδυ μεταξύ 12-3 ακούω στην ταράτσα του σπιτιού μου ουρλιαχτά σαν γάτες που μαλώνουν και ακούγονται και δυνατά χτυπήματα. Πολλές φορες έχω τρέξει επάνω και μόλις φτάνω δεν υπάρχει και δεν ακούγεται τίποτα. Υπερβολική ησυχία μπορώ να πω. Και το θέμα είναι πως το ακούνε και οι δικοί μου και και μάλιστα η μάνα μου έψαχνε να δει από που ανεβαίνουν οι γάτες αλλα πραγματικά δεν υπάρχει τρόπος να ανεβαίνουν ... αλλα και πάλι και να ανέβαιναν πως με καταλαβαίνουν και εξαφανίζονται? και γιατί κάθε βραδυ την ίδια ώρα δίνουν ραντεβού στην ταράτσα μου για να μαλώσουν? κάποια πράγματα δεν μου κολλάνε αλλα και πάλι θέλω να ανακαλύψω τι πραγματικά συμβαίνει. Τώρα το ότι διάβαζα αυτό το βιβλίο το οποιο έχει κάποια ονόματα σημαντικών δαιμόνων έστω και που τα διάβαζα ψιθυριστά (μονο έτσι μπορώ να διαβάζω από συνήθεια) δεν νομίζω πως είναι λόγος για να με ενοχλήσουν. Επίσης δεν θεωρώ πως θα ασχολούνταν μαζί μου και μάλιστα για έναν τόσο ασήμαντο λόγο. Έχω μια απορία γιατί τώρα το σκέφτηκα , αν "ανοίξεις το τρίτο μάτι" έχεις την δυνατότητα να βλέπεις και να αντιλαμβάνεσαι άλλες οντότητες στον χορό. Αυτές οι οντότητες υπάρχει περίπτωση να ενοχληθούν ? η ακόμα να τις τραβάς σαν μαγνήτης ?

Σίγουρα και απο ότι συμπέρανα απο όλο το "θέμα" είσαι άνθρωπος που διαβάζεις συχνά και ισως....εντατικα περι Δαιμόνων (Δαιμονολογία - Επικλήσης τους, Ταξινόμηση τους κ.ο.κ) ... Αυτό απο μόνο του συμβάλει στο υποσυνείδητο σου και στην προδιάθεση σου απέναντι τους (Επικλητική) . Φυσικά και αυτό απο μόνο του ΔΕΝ σημαίνει οτι δικαιολογεί και την εμπειρία σου...Που σίγουρα ειναι συνεχιζόμενη εδώ και ένα διάστημα και δεν εστιάζεται μόνο σε αυτό που μας έγραψες... Το αίτιο ειναι πως προσπάθησες να ανοιξεις το τρίτο μάτι σου "λαθεμένα" όπως αναφέρεις...Και κάτι μου λέει πως είχες σκοπό να εναρμονιστείς και να έρθεις σε επαφή με Δαιμονική οντότητα...Σε τρώει η περιέργεια απο οτι καταλαβαίνω και σίγουρα καταλαβαίνει καλύτερα η καρδιά και η ψυχή σου στο τι εννοώ... !

Αυτή σου η εμπειρία ειναι απλά μια μικρού βεληνεκούς "τρύπα" που άνοιξες στο αστρικό σου πεδίο και η οποία δίνει πρόσβαση σε οντότητες να κάνουν την εμφάνιση τους... Εσύ ο ίδιος το προκάλεσες... Δεν ειναι κάτι τραγικό μιας και δεν μπορεί να σε πειράξει παρα μόνο να σε.... " Τρελάνει" οπως εχει συμβεί σε λίγες περιπτώσεις. Αυτό που σε προσέγγισε 100% δεν ειναι Δαίμονας... Οπως σωστά ανέφερε και ο Trithemius ειναι αδύνατο με τέτοιες απλοικές μεθόδους να έρθεις σε επαφή - επικοινωνία με Δαιμονική οντότητα. Θέλει επίπονη προσπάθεια...Πολύ εσωτερική "Δουλειά" και το να διαλέξεις ανάμεσα στην Σκληρή προσπάθεια επίκλησης η οποία δύσκολα "πιάνει" διότι χρειάζεται απίστευτα μεγάλη "προεργασία - προετοιμασία σε κάθε πλαίσιο" η να αποκτήσεις πνευματική επικοινωνία στο Αστρικό - Ονειρικό και Πνευματικό επίπεδο....

Για να εξηγηθώ... Άνοιξε κατα ενα ελάχιστο ποσοστό η συχνότητα του εγκεφάλου σου καθώς και το μαγνητικό σου πεδίο προς τον κόσμο των σκιών .. Οντότητες σε πολύ "διπλανή" διάσταση απο την δική μας ... Την φύση τους και το τι ειναι μπορείς ευκόλως να το αντιληφθείς...Ειναι οντότητες "Σκουπίδια" πεταμένες απο την ψυχική εξέλιξη για διάφορες αιτίες...Δεν επιδιώκουν να κάνουν κακό παρα μόνο να τρομάξουν το επίδοξο "Θύμα" τους... Απο τον φόβο σου τρέφονται και αυτόν επιδιώκουν για να δυναμώσουν... Το καλύτερο που έχεις να κάνεις ειναι να αντιστρέψεις την διαδικασια και να κλείσεις το τρίτο μάτι σου καθώς και να επιστρέψεις σε άκρατη υλιστική και "λογική" σκέψη διοτι λόγο του οτι η συχνότητα του εγκεφάλου σου επιτρέπει σκιές να γίνονται αντιληπτες και να παρεμβαίνουν στον "κοντινό" σου υλικό χώρο θα αρχίζει να σε τρομάζει και ισως μελλοντικά να αποκτησεις και κάποιο "θέμα" . Κλείσε το Τριτο Μάτι λοιπόν και ηρέμησε και ολα θα επανέλθουν σε τάξη...

Για εκείνον που ειπε για τους Δαιμονες και περι χριστιανισμου κ.ο.κ να του θυμίσω οτι οι Δαίμονες στην αρχαία Εποχή ητανε οι ίδιοι οι Θεοί ... Οπότε να μην βιάζεται να βγάλει συμπεράσματα....περί της παλαιάς και νέας θρησκείας....

Ευχομαι να σε βοήθησα στο ελάχιστο...Να εισαι καλά

Radzoor
23-06-09, 21:19
Φιλε Radzoor ... Η απαντηση στην εμπειρία σου ειναι πολύπλευρη και συνάμα "απλούστατη" ...

Εδώ λες :

Σίγουρα και απο ότι συμπέρανα απο όλο το "θέμα" είσαι άνθρωπος που διαβάζεις συχνά και ισως....εντατικα περι Δαιμόνων (Δαιμονολογία - Επικλήσης τους, Ταξινόμηση τους κ.ο.κ) ... Αυτό απο μόνο του συμβάλει στο υποσυνείδητο σου και στην προδιάθεση σου απέναντι τους (Επικλητική) . Φυσικά και αυτό απο μόνο του ΔΕΝ σημαίνει οτι δικαιολογεί και την εμπειρία σου...Που σίγουρα ειναι συνεχιζόμενη εδώ και ένα διάστημα και δεν εστιάζεται μόνο σε αυτό που μας έγραψες... Το αίτιο ειναι πως προσπάθησες να ανοιξεις το τρίτο μάτι σου "λαθεμένα" όπως αναφέρεις...Και κάτι μου λέει πως είχες σκοπό να εναρμονιστείς και να έρθεις σε επαφή με Δαιμονική οντότητα...Σε τρώει η περιέργεια απο οτι καταλαβαίνω και σίγουρα καταλαβαίνει καλύτερα η καρδιά και η ψυχή σου στο τι εννοώ... !

Αυτή σου η εμπειρία ειναι απλά μια μικρού βεληνεκούς "τρύπα" που άνοιξες στο αστρικό σου πεδίο και η οποία δίνει πρόσβαση σε οντότητες να κάνουν την εμφάνιση τους... Εσύ ο ίδιος το προκάλεσες... Δεν ειναι κάτι τραγικό μιας και δεν μπορεί να σε πειράξει παρα μόνο να σε.... " Τρελάνει" οπως εχει συμβεί σε λίγες περιπτώσεις. Αυτό που σε προσέγγισε 100% δεν ειναι Δαίμονας... Οπως σωστά ανέφερε και ο Trithemius ειναι αδύνατο με τέτοιες απλοικές μεθόδους να έρθεις σε επαφή - επικοινωνία με Δαιμονική οντότητα. Θέλει επίπονη προσπάθεια...Πολύ εσωτερική "Δουλειά" και το να διαλέξεις ανάμεσα στην Σκληρή προσπάθεια επίκλησης η οποία δύσκολα "πιάνει" διότι χρειάζεται απίστευτα μεγάλη "προεργασία - προετοιμασία σε κάθε πλαίσιο" η να αποκτήσεις πνευματική επικοινωνία στο Αστρικό - Ονειρικό και Πνευματικό επίπεδο....

Για να εξηγηθώ... Άνοιξε κατα ενα ελάχιστο ποσοστό η συχνότητα του εγκεφάλου σου καθώς και το μαγνητικό σου πεδίο προς τον κόσμο των σκιών .. Οντότητες σε πολύ "διπλανή" διάσταση απο την δική μας ... Την φύση τους και το τι ειναι μπορείς ευκόλως να το αντιληφθείς...Ειναι οντότητες "Σκουπίδια" πεταμένες απο την ψυχική εξέλιξη για διάφορες αιτίες...Δεν επιδιώκουν να κάνουν κακό παρα μόνο να τρομάξουν το επίδοξο "Θύμα" τους... Απο τον φόβο σου τρέφονται και αυτόν επιδιώκουν για να δυναμώσουν... Το καλύτερο που έχεις να κάνεις ειναι να αντιστρέψεις την διαδικασια και να κλείσεις το τρίτο μάτι σου καθώς και να επιστρέψεις σε άκρατη υλιστική και "λογική" σκέψη διοτι λόγο του οτι η συχνότητα του εγκεφάλου σου επιτρέπει σκιές να γίνονται αντιληπτες και να παρεμβαίνουν στον "κοντινό" σου υλικό χώρο θα αρχίζει να σε τρομάζει και ισως μελλοντικά να αποκτησεις και κάποιο "θέμα" . Κλείσε το Τριτο Μάτι λοιπόν και ηρέμησε και ολα θα επανέλθουν σε τάξη...

Για εκείνον που ειπε για τους Δαιμονες και περι χριστιανισμου κ.ο.κ να του θυμίσω οτι οι Δαίμονες στην αρχαία Εποχή ητανε οι ίδιοι οι Θεοί ... Οπότε να μην βιάζεται να βγάλει συμπεράσματα....περί της παλαιάς και νέας θρησκείας....

Ευχομαι να σε βοήθησα στο ελάχιστο...Να εισαι καλά

Ευχαριστω για την απάντηση σου . Να είσαι σίγουρος πως με βοήθησες πολύ . Θα προσπαθήσω λοιπόν να κλείσω το τρίτο μου μάτι και να επαναφέρω την ισορροπία πριν την χάσω κυριολεκτικά.

Trithemius
23-06-09, 21:38
Για εκείνον που ειπε για τους Δαιμονες και περι χριστιανισμου κ.ο.κ να του θυμίσω οτι οι Δαίμονες στην αρχαία Εποχή ητανε οι ίδιοι οι Θεοί ... Οπότε να μην βιάζεται να βγάλει συμπεράσματα....περί της παλαιάς και νέας θρησκείας....Ε χμμ για την ακρίβεια ο αρχαιοελληνικός δαίμων (από το "δαήμων", δηλ. αυτός που γνωρίζει πολλά) ήταν ένα ενδιάμεσο στάδιο στην εξελικτική αλυσίδα του ανθρώπου προς τη "θέωσή" του:
άνθρωπος -> ήρωας -> δαίμων -> ημίθεος -> θεός...

Knight_Of_Creation
23-06-09, 22:13
Ε χμμ για την ακρίβεια ο αρχαιοελληνικός δαίμων (από το "δαήμων", δηλ. αυτός που γνωρίζει πολλά) ήταν ένα ενδιάμεσο στάδιο στην εξελικτική αλυσίδα του ανθρώπου προς τη "θέωσή" του:
άνθρωπος -> ήρωας -> δαίμων -> ημίθεος -> θεός...

Δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς περι αυτού (μονο οσοι δεν το γνώριζαν) και θεωρώ άσκοπη την αναφορά σου....

Ταυτόχρονα ομως ως Δαίμων (προσωνύμιο) χαρακτηριζόταν και ο Δίας και πολλοί θεοί του δωδεκαθέου....

thebest20
23-06-09, 22:30
Φίλε θα σου πω ότι κι εγώ χτες που διάβασα 5 συνεχόμενες ώρες χωρίς διακοπή σε κάποια φάση κοίταξα τον τοίχο και είδα για κλάσματα δευτερολέπτου μια σκια σαν το Χριστό όπως τον βλέπουμε στις εικόνες!!!!!!Δεν τρόμαξα,γιατί σκέφτηκα ότι λόγω κούρασης θα εμφανίστηκε η σκιά!Έπειτα έβλεπα ένα μικρό ημικυκλικό πράγμα,που μου φαινόταν ότι είχε ροζ χρώμα,να ξεκινάει από τη μέση της ντουλάπας μου,μέχρι που το παρατηρούσα και πήγε προς τα πάνω και χάθηκε!Αλλά είμαι σίγουρος ότι οφείλονταν στην κούραση!

Trithemius
23-06-09, 22:54
Δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς περι αυτού (μονο οσοι δεν το γνώριζαν) και θεωρώ άσκοπη την αναφορά σου....Ήταν χρήσιμη για να επισημανθεί η διάκριση στην εξέλιξη αλλά και η προχωρημένη οπτική των αρχαίων Ελλήνων σχετικά με την πνευματική εξέλιξη...

Ταυτόχρονα ομως ως Δαίμων (προσωνύμιο) χαρακτηριζόταν και ο Δίας και πολλοί θεοί του δωδεκαθέου....Μα είναι λογικό. Ο θεός είναι αναγκαστικά/υποχρεωτικά και δαίμων γιατί κάποτε πέρασε και από αυτό το στάδιο και πλέον το κατέκτησε...

Niphrentil
24-06-09, 08:17

Έχεις δίκιο σ'αυτό και συγγνώμη, απλά εννωούσα τους "δαίμονες" με τη φολκλορική διάσταση που έχουν πάρει, ως πλάσματα γόνοι της κόλασης (Hellspawns). Από την άλλη, ήξερα οτι προέρχετε από το "δαήμον" αλλά πρώτη φορά άκουσα τη συσχέτηση με αρχαιοελληνικες θρησκείες. :p

Samael
24-06-09, 11:03
Radzoor, ή Razoor, μου φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά... Αυτό μπορώ να το πω στα σίγουρα, μιας και βλέπω τί γράφεις εδώ και τί γράφεις ΕΚΕΙ (you know).

Αν λοιπόν άνοιξες αυτό το τόπικ για να μάθεις κάτι σχετικά με δαιμονολογία, τη συμβολική και πραγματική σημασία της, έχει καλώς.

Αν όμως θες να προκαλέσεις, πολύ κακώς, διότι πολύ εύκολα μπορούν να ξαναδημιουργηθούν ρήξεις μεταξύ των "δύο στρατοπέδων".

Και μια συμβουλή: Μην εμπιστεύεσαι τον οποιοδήποτε που βγάζει ένα βιβλίο ή το παίζει ειδήμων. Κάτσε και ψάξου!

Lestat7
24-06-09, 11:29
Αδερφε Radzoor,
παρακολουθω την κουβεντα σας και πραγματικα σεβομαι την εμπειρια σου απολυτα.Δεν μπορω να καταλαβω ομως γιατι ξεκινησες το θεμα στο στυλ του οτι φοβιθηκα απο αυτα κλπ κλπ, την ωρα που εκανες καποιες επικλησεις σε οντοτητες που καλυτερα θα ειναι να μην τις εχουμε στα ποδια μας.Σεβομαι τον λογο που το εκανες και δεν το κρινω αλλα δεν μπορω να καταλαβω απ τη στιγμη που γνωριζες οτι αυτο θα εχει επιπτωσεις και μαλιστα ασχημες γιατι εκει καταληγει παντα γιατι εισαι εκπληκτος,μετα αναφερθηκες καπου οτι οπως ειναι για καποιους η βιβλος ετσι ειναι για εσενα τα βιβλια των δαιμωνων,αρα αυτο εμενα μου λεει οτι εχεις ασχοληθει παρα πολυ με ολα αυτα,αρα δεν θα επρεπε να ξερεις καλυτερα απ ολους τις παρενεργειες τους?Διοτι ενας ανθρωπος που ασχολητε τοσο φανατικα ωστε να το εχει κανει τοσο σπουδεο το θεμα του εχει φροντισει να ξερει τα παντα γι αυτο.Ναι η οχι?
Τελος παντων ευχομαι να μην εχεις αναλογα μπλεξιματα στην ζωη σου και ολα να σου πανε καλα αλλα πρωτα προτου κανεις κατι καλο θα ειναι να εισαι απολυτα σιγουρος γι αυτο.

ΥΓ:Καλο θα ειναι να μην μπερδευουμε τα ονειρα η κατι που ισως μας φανηκε με την πραγματικοτητα για εναν και μονο λογο,γιατι αλλαζει η βασηπου συζηταμε.Για αυτο πιστευω οτι πρεπει να ημαστε σιγουροι γι αυτο που βλεπουμε αν ειναι οντος πραγματικοτιτα η φαντασια

Φιλικα Lestat....

Radzoor
24-06-09, 11:31
Radzoor, ή Razoor, μου φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά... Αυτό μπορώ να το πω στα σίγουρα, μιας και βλέπω τί γράφεις εδώ και τί γράφεις ΕΚΕΙ (you know).

Αν λοιπόν άνοιξες αυτό το τόπικ για να μάθεις κάτι σχετικά με δαιμονολογία, τη συμβολική και πραγματική σημασία της, έχει καλώς.

Αν όμως θες να προκαλέσεις, πολύ κακώς, διότι πολύ εύκολα μπορούν να ξαναδημιουργηθούν ρήξεις μεταξύ των "δύο στρατοπέδων".

Και μια συμβουλή: Μην εμπιστεύεσαι τον οποιοδήποτε που βγάζει ένα βιβλίο ή το παίζει ειδήμων. Κάτσε και ψάξου!

Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς λες σχετικά με το που γράφω και για τα δυο στρατόπεδα, αν μπορείς να μου το εξηγήσεις θα με βοηθούσες . Όσο για την συμβουλή δεκτη αν και από μονος μου ενεργό με βάση αυτή τη λογική.

Samael
24-06-09, 20:47
Εννοώ ότι 8α δημιουργηθούν διενέξεις με βάση τα λεγόμενα σου. Δεν λέω ότι θα τις προκαλέσεις εσύ, απλά αν παρατηρήσεις, τα περισσότερα θέματα που αφορούν το "Κακό" και το "Καλό" έχουν πάντα την ίδια κατάληξη. Τσακωμούς, προσβολές, και εξαγωγή συμπερασμάτων χωρίς αποδείξεις. Ξεκίνησαν ήδη με τη λέξη Δαίμων (και τη σωστότατη τοποθέτηση του Trithemius). Να δεις που σε λίγο θα ξαναμπούν στο προσκήνιο ο Δημητροκάλης, Ο Κατσιούλας και πάει λέγοντας... :)

ΙΑΝΕΙΡΑ
24-06-09, 21:43
Τι γινετε ομως οταν δεν τα προκαλεις, οταν ερχονται απο μονα τους και δεν ξερεις πως να τα χειριστεις. Οταν καποιες εμπειριες τις εχεις απο μικρη ηλικια και ποτε δεν σε εχουν βλαψει. Πως γινετε αυτο;
Οταν δεν εχεις ιδεα πως το κανεις και τι κανεις και δεν μιλαω για μεγαλη ηλικια που πανω κατω εχεις ακουσει μερικα πραγματα αλλα σε μικρη;
Πως γινετε να κινδυνευση ενα παιδι; Και για ποιο λογο

O παππούς μου (πέθανε πριν τον γνωρίσω) ήταν αυτό που έλεγαν οι παλιοί "αλαφροΐσκιωτος". Άκουγε φωνές, έβλεπε οντότητες που οι άλλοι δεν μπορούσαν να δουν κ.α. Αυτό άρχισε να του συμβαίνει μάλλον σε μεγαλύτερη ηλικία, αν και δεν είμαι απόλυτα σίγουρη. Για να αντιμετωπίσει όλη αυτήν την κατάσταση που του είχε δυσκολέψει αφάνταστα τη ζωή, ήρθε κοντά στην Εκκλησία και αυτό τον βοήθησε να αντιμετωπίσει τους "δαίμονές" του. Νομίζω ότι αυτή η επαφή του έδωσε εσωτερική δύναμη και ψυχική ισορροπία.
Για τα παιδιά είναι περίεργη και δύσκολη η κατάσταση. Δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό, παρά μόνο για περιπτώσεις που έβλεπαν τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον και το έλεγαν ανύποπτα στους γονείς τους σαν να είναι κάτι το φυσιολογικό. Αλήθεια τι μπορεί να πεις σ' ένα παιδί; Πώς να του εξηγήσεις τι είναι αυτά που βλέπει; Υπάρχει μήπως κάποιος/α που έχει σχετική εμπειρία; Θα ήταν ενδιαφέρον να μας έγραφε γι' αυτήν.

morning star
03-07-09, 02:22
φιλε radzoor,με φερνει παλι η τυχη να απαντω σε topic σου,δεν φταιω εγω,ειναι "πιασαρικα"... :p
κατα πρωτον θελω να πω πως δεν αμφισβητω την εμπειρια σου.δεχομαι απολυτα πως βιωσες αυτα που περιγραφεις.το θεμα ειναι,τι "παιχτηκε"?τι ηταν αυτο που βιωσες?
σαν γνησια λοιπον υπερμαχος του παραξενου θα παραθεσω την γνωμη μου καθαρα κατω απο το πρισμα του "παραδοξου".εχω αντιληφθει ηδη πως σπαταλας πολυ χρονο στην ερευνα πανω σε θεματα δαιμονων,βαμπιρισμου,μαγειας,επικλισεων κτλ.σωστα?
αρα ειναι λογικο να εχεις αποκτησει μια "οικιοτητα" με τον χωρο.το θεμα ειναι ομως οτι δεν ασχολουμαστε μονο εμεις "μαζι τους",ισως να θελησουν να ασχοληθουν και "εκεινοι" μαζι μας.εχουν μεγαλυτερη ευχερεια κινησεις στις διαστασεις και το εκμεταλλευονται δεοντως...
το ερωτημα μου ειναι το εξης:δεν κρινω το γεγονος οτι οι εμπειριες σου σε τρομαζουν,θα ανησυχουσα αν μας τις περιεγραφες ψυχραιμα και σαν να μην συμβαινει τιποτα...αλλα απο την στιγμη που σε τρομαζουν,ταλαιπωρουν την σκεψη σου,σε "βασανιζουν" σχεδον "στοιχειωνοντας" την καθημερινοτητα σου,γιατι δεν περιοριζεις λιγο την ενταση και τον ρυθμο με τον οποιο εμβαθυνεις?δεν σε εχουν παρει τα χρονια,εισαι νεαρος ακομα και πιστεψε με,η γνωση σε κανενα θεμα δεν συμβαδιζει με τα νιατα.οσο μεγαλωνουμε,τοσο πιο πολυ "παιζει" να την προσεγγισουμε.και δεν το λεω με καμια υποτιμητικη εννοια,δεν ειμαι κανενα μαυσωλιο!
απλα θα σου προτεινα να slow down just a little,μην κανεις σπασμωδικες κινησεις,μην βιαζεσαι να περνας στα πρακτικα τμηματα,η θεωρια για να γινει πληρως κατανοητη και να ειμαστε ετοιμοι να προχωρισουμε στην πραξη,θελει τα 2/3 του χρονου του ολου project.η πραξη ειναι μονο το τελικο 1/3 του ολου χρονου που χρειαζομαστε.
και γιατι το επισημενω αυτο:
για να καταληξω στο κυριως συμπερασμα του ολου topic:χωρις να θελω να ειμαι απολυτη,κρινω πως οπως ολοι μας καποια η ακομα και καποιες φορες,επεσες θυμα ανθυποβολης.εγω η ιδια εχω πεσει ουκ ολιγες!!!! :eek:
πληροφοριακα,οταν ξεκιναω να διαβαζω ενα βιβιλιο,χανομαι.ξεχναω να φαω,να μιλησω,"βουλιαζω" μεσα στις σελιδες και τολμω να πω τις "ζω".ειδικα αμα ειναι και lovecraft...με χανει ο κοσμος!αρα δεν χρειαζεται φανταζομαι να αναφερθω στο ποσες φορες αφου ψαχνω να μαζεψω τα μυαλα μου απο το εξωτερο διαστημα,εχω πιασει σκιες επ'αυτοφορο να με παιρνουν στο κατοπι,καθως και ποσες φορες ενω τα ματια μου κανουν "πουλακια" απο το διαβασμα,νομιζω οτι ακουω τα πλοκαμια του κθουλου να μου αφηνουν στο τραπεζι τα τσιγαρα που ξεχασα οταν πιναμε το mohito μας στη Ρ'Λυε! :D

εδω να κανω μια παρενθεση για μια διευκρινηση.εχω μια εντονη αισθηση του χιουμορ η οποια δεν εχει σαν αυτοσκοπο να προσβαλλει κανεναν,κατι το οποιο πιστευω ειναι ευδιακριτω καθως πανω απ'ολα αυτοσατυριζομαι.απλα ειναι ενας χωρος συζητησης και πιστευω πρεπει να εμπλουτιζεται και με λιγο χιουμορ,για να μην παραβαραινει ουτε το κλιμα μα ουτε και το μηνυμα να καταντα βαρετο.αν καποιον τον ενοχλει θα ηθελα να μου το πει,προς αποφυγειν παρεξηγησεων.

εν κατακλειδι λοιπον αγαπητε radzool,φιλικα θα σου προτεινα,να "εριχνες" λιγο τους ρυθμους σου η να "συναλλαζεις" λιγο τα θεματα με τα οποια καταπιανεσαι.ισως να νιωθεις μια εντονη ελξη προς τις συγκεκριμενες κατευθυνσεις,να σε γοητευουν περισσοτερο και εγω μαζι σου!το συνεριζομαι απολυτα,εξαλλου τα πιο "απαγορευμενα" ειναι παντα πιο δελεαστικα,το ξερω καλα και εγω η ιδια,ομως κινδυνευεις πολυ οχι μονο απο τις οντοτιτες αυτες καθ'αυτες,μα και απο τον ιδιο σου τον εαυτο.
την γνωση και την εμπειρια την κυνηγαμε στην ζωη για να ζουμε καλυτερα και να νιωθουμε πιο ολοκληρωμενοι.δεν πρεπει να μας στοιχειωνει,να μας γινεται εμμονη ιδεα και να ξεχναμε να ζουμε πραγματικα...
Υ.Γ:αγαπητε samael,συμφωνουμε αρκετα τολμω να πω! ;)

Radzoor
03-07-09, 07:30
morning star η αλήθεια είναι πως όντως ασχολούμαι υπερβολικά με αυτά τα θέματα αλλα δεν το κάνω συνεχεια, όταν δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ πολλές φορες ξεχνιέμαι και κάνω μερικές μέρες να ψάξω και να προσπαθήσω να κάνω κάτι αλλα ξαφνικά από το πουθενά συμβαίνει κάτι απόκοσμο και έτσι επιστρέφω στην αναζητήσει και στις προσπάθειες να καταφέρω αυτά που προσπαθώ να κάνω τέλος πάντων. Ωρες ώρες σκέφτομαι πως κάποιος η κάτι δεν θέλει να σταματήσω να προσπαθώ και οποτε σταματάω τις προσπάθειες και συνεχίζω την ρουτίνα της καθημερινότητας ξαφνικά κάνει κάτι για να με μπριζώσει να συνεχίσω. Δεν ξέρω αν από τις εμπειρίες που καταθέτω βγαίνει η αίσθηση φόβου από μέρους μου αλλα δεν μπορώ να πω πως φοβάμαι, απλός ξαφνιάζομαι προς στιγμή ίσος αν δω και κάτι υπερβολικό μου κόβετε και η ανάσα για 2-3 δευτερόλεπτα αλλα μόλις περάσουν τα δευτερόλεπτα και προλάβω να σκεφτώ τι είδα τότε μπορώ να είμαι πολύ ψύχραιμος. Όσο για αυτό που λες να κάνω ένα slow down στην πράξη αυτόν που ψάχνω δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν είμαι ερευνητής του ανεξήγητου,ψάχνω κάτι συγκεκριμένο που αφορά εμενα και δεν με συμφέρει να το αφήσω για το μέλλον....και έχω λόγο να μην αφήνω κάτι για το μέλλον. Όσο για το humor σου τουλάχιστον στα δικά μου θέματα είναι δεκτό και σημαντικό το καλοπροαίρετο humor για να σπάει λίγο ένα βάρη κλίμα που ίσος να δημιουργείται. :D

morning star
05-07-09, 18:58
αγαπητε μου radzoor,αυτο που σου προτεινω δεν ειναι να εγκαταλειψεις την ενδεχομενη "κλιση" που εχεις,απλα σου λεω πως καλο θα ηταν να σπσταλας τον διπλασιο χρονο στην θεωρια και στην ερευνα πριν προχωρισεις στην εκαστοτε πραξη.
αν ο σκοπος σου ειναι η πρακτικη,δεν θα με βρεις αντιθετη,μαλιστα θα με βρεις και συμφωνη αν αυτο ειναι που "νιωθεις" να κανεις,ομως,οπως για καθε ανθρωπο,ειτε γνωστο μου ειτε αγνωστο,αυτο που με ενδιαφερει,ειναι να γινεται σωστα και με καθε πιθανη "προστασια".
και για 'μενα δεν υπαρχει μεγαλυτερη προστασια απο την γνωση πανω στο αντικειμενο.εχουμε να κανουμε με υπερνοημονες οντοτητες,που δεν εχουν σαν σκοπο να βγουν "εκεινοι" οι χαμενοι,μα εμεις.δεν προσφερουν κατι χωρις ανταλλαγμα αρα η προστασια δεν ειναι μονο φυλαχτα και η σωστη χρηση του εκαστοτε "τυπικου",μα η εξοικιωση με το αντικειμενο,ωστε να μπορεσει κανεις να αντιμετωπισει,οσο γινεται,"στα ισα",οποιον η οτι κληθει να αντιμετωπισει...
σιγουρα καποιοι ανθρωποι εχουν την ταση και την κλιση να εισχωρισουν σε καποια μονοπατια.πρεπει ομως να γινεται αυτο με υπομονη και συνεση ωστε να μην βρεθουν ποτε χαμενοι η παγιδευμενοι σε καποια δυσαρεστη κατασταση,μα νικητες σε γνωση και εμπειρια και "γεματοι" καθως θα εχουν βρει και θα "δουλευουν" πανω σε αυτο για το οποιο ηταν προορισμενοι...

zodiac
05-07-09, 19:52
ωραία εμπειρία radzoor...Αυτο που θα σου ελεγα πρωτα απο ολα ειναι να μην φοβηθεις...διοτι αν προκειται για καποιο κακοβουλο πνευμα θα το καταλαβει και ισως τα πραγματα χειροτερευσουν...δεν χρειαζεται να εχει πεθανει καποιος στο σπιτι σου για να εμφανιστει κατι παραξενο...μπορει καποιος απλα να σου εστειλε αρνητικη ενεργεια...οποτε πιστευω ειναι καλυτερο να ασχοληθεις με το πνευμα σου...κανε ασκησεις καθαρισμου...ή απλα διαλογισμο...

Pholarchos
08-09-17, 16:15
Το να προσπαθούμε να ανοίξουμε πύλες και τμήματα του εγκεφάλου μας χωρίς να γνωρίζουμε χωρίς να έχουμε διαβάσει χωρίς να έχουμε εμπειρία χωρίς να έχουμε προετοιμαστεί τότε για μένα αυτό είναι μια καθαρή ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ....Αυτοκτονία; Μην υπερβάλλουμε. Αλλά σίγουρα δεν είναι καλή ιδέα και όποιοι το κάνουν αν ήξεραν τι κάνουν στον εαυτό τους θα το μετάνοιωναν. Συνήθως δεν έχουν ιδέα κι έτσι απλά περνούν τη ζωή τους ρωτόντας "γιατι σε μένα;" "γιατί μου συνέβει αυτό;" "γιατί να μη μου συμβεί το άλλο" κλπ κλπ

space cowboy
08-09-17, 23:56
Ξεκινώντας θέλω να αναφέρω πως κατά την διάρκεια αυτής την εμπειρίας δεν ήμουν πιωμένος η κουρασμένος.
Όλα ξεκίνησαν χτες το βραδυ περίπου στις 10:30 που διάβαζα ένα βιβλίο σχετικά με δαίμονες σε μορφή pdf. Αυτά που έλεγε δεν με τρόμαζαν και ήμουν απόλυτος χαλαρός. Είχα στο γραφείο μου ένα ποτήρι με αναψυκτικό. Εντελώς ξαφνικά το ποτήρι έπεσε και το αναψυκτικό χύθηκε πάνω μου. Καθαρίζω το γραφείο και παο να κάνω μπάνιο. Όπως έμπαινα για να παο να κάνω μπάνιο μου φάνηκε πως είδα μια μορφή στον καθρέπτη για 2-3 δευτερόλεπτα αλλα δεν έδωσα σημασία.. γιατί πολλές φορες τα ματια μας "κάνουν πουλάκια".Τελειωσα το μπάνιο μου και πήγα να συνεχίσω το διάβασμα. Πήρα ένα άλλο ποτήρι με αναψυκτικό γιατί δεν είχα πιει το προηγούμενο που περίεργος χύθηκε πάνω μου. Και εκεί που διάβαζα μετά από κάνα 1-2 λεπτά πέφτει και αυτό το ποτήρι και χύνεται πάνω μου .... εκεί νευρίασα πολύ (λέω όχι ρε π.... πάλι τα ίδια ακόμα δεν έκανα μπάνιο) παω στο σαλόνι στους δικούς μου και τους λέω καλά έκανε κανένα μικροσεισμό?(είναι και η εποχή τώρα που μας κάνει κάτι τέτοια).
Όχι μου λένε... ok λέω δεν είναι η πρώτη φορα που συμβαίνει κάτι περίεργο.. σηκώνομαι όλο νεύρα και ξαναπάω για μπάνιο. Όταν μπήκα να κάνω πάλι μπάνιο με την άκρη του ματιού μου έπιασα ένα ανατριχιαστικό πρόσωπο στον καθρέπτη αλλα όταν γύρισα απότομα δεν ήταν τίποτα. Μπαίνω κάτω από το ntouz και ξαφνικά νιώθω ένα κρύο αέρα να με χτυπάει στην πλάτη μέχρι που ανατρίχιασα. εκεί που έκανα μπάνιο και το νερό έπεφτε στο κεφάλι μου από το ντούζ είδα κάτι να κατεβαίνει μπροστά στο πρόσωπο μου και κάνω μια απότομη κίνηση επειδή τρόμαξα και πήγα να πέσω... κοιτάω επάνω και δεν ήταν τίποτα. Το μονο περίεργο ήταν ότι στο ταβάνι υπήρχε μια μεγάλη σκιά που δεν καταλαβαίνω από που προερχόταν! Από την στιγμή που δεν την είχα ξαναδεί και δεν υπήρχε κάποιο αντικείμενο στην τουαλέτα για να την δημιουργεί. Όπως είναι φυσικό δεν πήρα άλλο ποτήρι αναψυκτικό γιατί η κατάσταση είχε καταντήσει αηδία αλλα και δεν συνέχισα το διάβασμα γιατί ήταν αργά και ήθελα να παο να κοιμηθώ. Έχει κανεις ιδέα στην περίπτωση που όλα αυτά δεν ήταν παιχνίδια του μυαλού μου τι θα μπορούσε να είναι? Το σπίτι που μένω τα τελευταία 19 χρονια(δηλαδή όλη μου την ζωή) το είχαμε χτίσει εμείς και δεν έχει συμβεί ποτε κάποιος θάνατος η κάτι πολύ σοβαρό.Δεν μπορω να πω ότι πιστεύω απόλυτα αυτα που λες, αλλα ας υποθέσουμε πως ειναι ετσι.Υπαρχουν τοσα ωραια βιβλια για να διαβάσει κανείς και συ κάθεσαι και παίρνεις αρνητικη ενέργεια απο τετοιου είδους βιβλια?? Γιατί το κανεις αυτο ? Υπάρχει το κορανι,η βιβλος,οπου πηγαζει τοση ομορφια και θετικοτητα..Και αν εισαι πιο slayer τυπος χτυπα τον αντίχριστο του Νιτσε που ειναι αριστουργηματαρα να ισιωσεις...Και σταματα τις κοκα κολες..Καλα κανει ο βελζεβουλ και στις χυνει.Tιγκα στη ζαχαρη..

space cowboy
09-09-17, 00:12
Όχι μου λένε... ok λέω δεν είναι η πρώτη φορα που συμβαίνει κάτι περίεργο.. σηκώνομαι όλο νεύρα και ξαναπάω για μπάνιο. Όταν μπήκα να κάνω πάλι μπάνιο με την άκρη του ματιού μου έπιασα ένα ανατριχιαστικό πρόσωπο στον καθρέπτη αλλα όταν γύρισα απότομα δεν ήταν τίποτα. Μπαίνω κάτω από το ntouz και ξαφνικά νιώθω ένα κρύο αέρα να με χτυπάει στην πλάτη μέχρι που ανατρίχιασα. εκεί που έκανα μπάνιο και το νερό έπεφτε στο κεφάλι μου από το ντούζ είδα κάτι να κατεβαίνει μπροστά στο πρόσωπο μου και κάνω μια απότομη κίνηση επειδή τρόμαξα και πήγα να πέσω... κοιτάω επάνω και δεν ήταν τίποτα. Το μονο περίεργο ήταν ότι στο ταβάνι υπήρχε μια μεγάλη σκιά που δεν καταλαβαίνω από που προερχόταν! Από την στιγμή που δεν την είχα ξαναδεί και δεν υπήρχε κάποιο αντικείμενο στην τουαλέτα για να την δημιουργεί. Όπως είναι φυσικό δεν πήρα άλλο ποτήρι αναψυκτικό γιατί η κατάσταση είχε καταντήσει αηδία αλλα και δεν συνέχισα το διάβασμα γιατί ήταν αργά και ήθελα να παο να κοιμηθώ. Έχει κανεις ιδέα στην περίπτωση που όλα αυτά δεν ήταν παιχνίδια του μυαλού μου τι θα μπορούσε να είναι? Το σπίτι που μένω τα τελευταία 19 χρονια(δηλαδή όλη μου την ζωή) το είχαμε χτίσει εμείς και δεν έχει συμβεί ποτε κάποιος θάνατος η κάτι πολύ σοβαρό.Δεν μπορω να πω ότι πιστεύω απόλυτα αυτα που λες, αλλα ας υποθέσουμε πως ειναι ετσι.Υπαρχουν τοσα ωραια βιβλια για να διαβάσει κανείς και συ κάθεσαι και παίρνεις αρνητικη ενέργεια απο τετοιου είδους βιβλια?? Γιατί το κανεις αυτο ? Υπάρχει το κορανι,η βιβλος,οπου πηγαζει τοση ομορφια και θετικοτητα..Και αν εισαι πιο slayer τυπος χτυπα τον αντίχριστο του Νιτσε που ειναι αριστουργηματαρα να ισιωσεις...Και σταματα τις κοκα κολες..Καλα κανει ο βελζεβουλ και στις χυνει.Tιγκα στη ζαχαρη..

Mirella_S
30-09-17, 10:17
Δαίμονες, έκπτωτοι, οντότητες σκοτεινές, κλπ.
Γιατί θα πρέπει κάποιος με τόν έναν ή τόν άλλο τρόπο να επικοινωνήσει μαζί τους?
Σε τι έχει να ωφεληθεί?
Δέν έχει αρκετό κακό ήδη ο κόσμος μας?