PDA

Επιστροφή στο Forum : ομαδα στην ροδο

lilith23
02-07-09, 22:36
γεια σας θα ηθελα να δημιουργησω μια ομαδα στην ροδο μιας κ δεν υπαρχει εδω για να ψαξει τα περιεργα της ροδου αφου ειναι αρκετα οποιος /α θελει μπορει να επικοινωνησει μαζι μου.stella160@hotmail.com

Solon Aimonas Eautou
02-07-09, 23:34
Υπάρχουν μέλη του φόρουμ στη Ρόδο φίλη lilith23, όπως ο δραστήριος στο φόρουμ μας Mallen (αν δεν κάνω λάθος). Σου εύχομαι να βρεις αυτό που ψάχνεις και γρήγορα να βιώσεις τη χαρά της ομαδικής αναζήτησης. Η Κοινότητα είναι στη διάθεση σου αν χρειαστείς οποιαδήποτε βοήθεια.

Φιλικά,
Νίκος.

Mallen
23-08-09, 11:45
Lilith, εδώ και καιρό σου είχα στείλει π.μ., αλλά δεν απάντησες... (ΑΚΟΜΑ περιμένω μηνυμά σου...)?
Σου'στειλα πάλι εμαιλ. Ελπίζω να το είδες... :confused:

Darkoverlordoftheabyss
01-09-09, 23:52
Ομάδα μεταφυσικού στην ροδο ;
Δεν ξέρω συγνώμη κιόλας άλλα για ποια περίεργα μιλάς εδώ με έχει φάει η ανία στο νησί για το λόγο ότι δεν γίνεται τίποτα πότε εδώ........αξιόλογη ακούγετε η ιδέα σού δεν αντιλέγω άλλα εδώ πέρα δυστυχώς ενδιαφέρον δεν υπάρχει , με εξαίρεση φυσικά κάτι παρανοϊκούς πού υπάρχουν εδώ .......

van75
02-09-09, 12:46
Εγω παλι νομιζω οτι αμα το ψαξεις το νησι ολο και κατι θα βρεις.
Οσο για ομαδα στο νησι θα ηταν πολυ καλο να γινει κατι, δυστυχως απο πλευρας μου αδυνατο λογο ελειψης χρονου αυτον τον καιρο, εχω ερθει σε επαφη με την Lilith αλλα απ'οτι μου ειπε δεν απαντησαν και πολλοι για ομαδα.
Οσο για κατι παρανοικους που λες, καπου εχεις δικιο