PDA

Επιστροφή στο Forum : πρωτόγνωρη εμπειρία

MARAKI
14-07-09, 23:28
Καλησπέρα σε όλους. παρακολουθώ πάντα τα θέματα όλων με μεγάλο ενδιαφέρον αλλά ποτε δεν πίστευα οτι θα είχα κάτι να γράψω εδώ, μέχρι σήμερα το πρωί που νομίζω οτι βίωσα κάτι που κατά το κοινώς λεγόμενα καλείται "υπερφυσικό' ή "ανεξήγητο".Για να μην σας κουράζω προχωρώ στο θέμα μου.Σήμερα το πρωί λοιπον ξύπνησα, έφτιαξα τον καφέ μου και κάθησα στον υπολογιστή. Δεν είχα ανοίξει το παράθυρο, ούτε είχα ανάψει κάποιο φως πράγμα που σημαίνει οτι το δωμάτιο ήταν σκοτεινό κατά κάποιο τρόπο. Αυτή τη λεπτομέρεια την παραθέτω διότι νομίζω πως έχει σημασία, όπως θα καταλάβετε και πιο κάτω. Γενικά αυτή την περίοδο έχω έντονο στρες και με τη δουλεία μου αλλά και γενικά με κάποια θέματα στη ζωή μου και επειδή το πρωί ένιωσα ξανά έντονη φόρτιση, κοιτούσα την φώτο του πατέρα μου που δυστυχώς έχω χάσει εδώ και μια 10ετία γιατί θεωρώ οτι έστω και απο κει μου δίνει λίγο κουράγιο. Το θέμα είναι οτι μετά απο λίγο κι ενώ χάζευα στον υπολογιστή, άκουσα ένα θορυβο απο τη δεξία μου πλευρα και προτου καλά καλα΄γυρίσω να δω τι είναι, έπιασα με την άκρη του ματιου μου ένα λευκό φωτείνο πραγματάκι σαν μπαλίτσα απο βαμβάκι να μου περνάει τόσο ξυστά που αναγκαστηκα να κάνω πίσω για να μην σκάσει πάνω μου. Ταυτοχρονα ένιωα κι ένα κύμα αέρα το ίδιο με αυτό που θα ένιωθες να σου έρχεται απο οποιοδήποτε υλικό αντικείμενο περνούσε ξυστά απο δίπλα σου.Τρόμαξα δεν σας το κρύβω,άλλα προσπάθησα να το πάρω σαν ένα σημάδι απο τον πατέρα μου. Αυτο που θα ήθελα να σας ζητήσω είναι το τι μπορεί να είναι αυτο, αν δηλαδλη κάποιος γνωρίζει τι συνέβη ή αν έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία.

demi
15-07-09, 08:22
μαρακι καλημέρα
χωρίς να αποκλείσω το ενδεχόμενο ότι μπορεί να ήταν όντως ο πατέρας σου,
το περιστατικό μου θυμίζει αυτά που "βλέπω" εγώ σχεδόν κάθε μέρα και τα οπόια δεν έχουν όλα να κάνουν με παραφυσικό.
μπορεί να είσαι ευαίσθητη και οι αισθήσεις σου να πιάνουν ηλεκτρομαγνητικά κύματα που υπάρχουν τριγύρω μας, από διάφορες πηγές ( εγώ πχ, βλέπω ακόμα και τις δονήσεις του ψυγείου!!!) μπορείς ευκολα να ξεγελαστείς και να νομίσεις ότι ήταν κάποιο πνευμα...αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά...κυκλοφορούν πολλά πράγματα τριγύρω μας που δεν τα βλέπουμε και τα πιο πολλά δεν έχουν να κάνουν με πνεύματα.
δεν μπορώ φυσικά να αγνοήσω το ενδεχόμενο ότι αυτό που είδες μοιάζει με orb, οπότε ίσως να ηταν και πνεύμα, αλλά τα orbs μόνο στις φωτογραφίες φαίνονται με αυτή την μορφή...στο ανθρωπινο ματι πιστευω ότι παίρνουν άλλη μορφή. είσαι σίγουρη ότι αυτη η λευκη φωτεινή μπαλίτσα δεν ήταν από το μάτι σου? καμιά φορά όταν κάθομαι στο υπολογιστή και είμαι κουρασμένη, στα μάτια μου κυλάνε αυτές οι μπαλίτσες...καθαρά φυσικό φαινόμενο κούρασης του ματιου...
δεν θέλω να σε απογοητεύσω, βλέπεις υπάρχουν πολλές εξηγήσεις και καταβάθος μόνο εσυ μπορείς να ξέρεις, σε συνδιασμό με την διαίσθηση σου τι είδες... απλά θέλω να σου επισημάνω την προσοχή...δεν είναι όλα παραφυσικά φαινόμενα

φιλικά ντεμι

Eisheth
15-07-09, 11:33
Aν ήμουν σίγουρη ότι δεν ήταν κάποιο φως απ' έξω ή από άλλη πηγή, και ότι ήταν πράγματι κάτι το υλικό, που μάλιστα δημιούργησε και ρεύμα, θα έλεγα κι εγώ ότι είναι αυτό που λες, δηλαδή ο πατέρας.