Επιστροφή στο Forum : Αποχώρηση μέλους από την Gateway
GATEWAY TEAM
06-08-09, 12:30
Η Ομάδα Gateway ανακοινώνει την αποχώρηση του μέλους Paul (Παύλος Μανωλούδης), μετά από συμμετοχή στους κόλπους της για τεσσεράμιση συνεχόμενα έτη.
Η ομάδα G στο σύνολο της και κάθε μέλος ξεχωριστά εύχεται στον Παύλο να παραμείνει στον χώρο της αναζήτησης, ακολουθώντας αυτή τη φορά το δικό του μονοπάτι. Τα μέλη της G θα βρίσκονται πάντα δίπλα του όποτε χρειαστεί ώστε το ταξίδι του αυτό να μην είναι μοναχικό.
Ομάδα Gateway
Κάθε τι στο σύμπαν μας κάνει το κύκλο του. Δεν υπάρχει ζωή χωρίς το θάνατο, φως χωρίς το σκοτάδι. Όλα είναι μέρος ενός μεγαλύτερου πάζλ. Αλληλουχία εννοιών σε ένα ρευστό και αβέβαιο κόσμο. Κάθε μια με το σκοπό της, κάθε μία με τη μικρή και ασήμαντη ιστορία της.
Κάθε θάνατος και μια ανάσταση, κάθε σκοτάδι και μια αιτία φωτός, κάθε αποχώρηση και μια αιτία νέας αρχής. Κάθε που αντιλαμβάνεται το σύμπαν μας πως κάτι μέσα του έχει φτάσει το σκοπό του, έχει φτάσει το μέγιστο της προσφοράς του στο σύνολο, του δίνει την εντολή να γεράσει, να πεθάνει και να αναγεννηθεί. Την ευκαιρία να μεταλλαχτεί στο καλύτερο. Ποτέ δεν επιβίωνε ο δυνατότερος, επιβίωνε ο ευπροσάρμοστος.
Ο άνθρωπος, ως μικρόκοσμος κατΆ εικόνα του μακρόκοσμου, (πρέπει να) ακολουθεί την ίδια πορεία. Όταν κάτι μέσα του έχει φτάσει στο μέγιστο που θα μπορούσε να προσφέρει στο σύνολό του, απλά το αφήνει για νέες ακρογιαλιές. Χαράζει πλώρη για τις κοντινότερες παραλίες στα σύνορα του εσώτερου σύμπαντός του, διαβαίνοντας τα μονοπάτια του χρόνου σε μια αβέβαιη πραγματικότητα.
Ευχαριστώ την ομάδα της Εξώθυρας για όλες τις καλές και δύσκολες στιγμές που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω μαζί της. Ευχαριστώ καθένα μέλος της ξεχωριστά για την παρέα στα μοναχικά μονοπάτια της απόκρυφης και φιλοσοφικής αναζήτησης, τις πολύωρες συζητήσεις και τις καινοτομικές προσεγγίσεις της πραγματικότητάς μας. Όλα (πρέπει να) έχουν ένα τέλος ώστε να υπάρχει η αιτία για μια νέα αρχή. Τίποτε δε χάνεται στο κόσμο μας, πόσο μάλλον εγώ από την Ελληνική κοινότητα του Μεταφυσικού. Θα τα λέμε συχνά …
Ο Παύλος είναι ένα από τα σπουδαιότερα μυαλά που έχω γνωρίσει καθώς και ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος για παρέα. Ξέρω ότι δεν θα χαθεί από τον κύκλο της "Εξώθυρας" όπως ο ίδιος λέει και γι αυτό, ομολογώ πως η λύπη μου για την αποχώρησή του από την ομάδα είναι κατά έναν τρόπο περιορισμένη. Ελπίζω σύντομα να δω στη σελίδα και κάποια νέα φιλοσοφική εργασία του Παύλου (ακόμη κι αν δεν την κατανοήσω πλήρως, δεν πειράζει :) ), μια από αυτές που ξέρω πως δουλεύει ασταμάτητα και είναι πρόθυμος να δημοσιεύσει μόνον όταν τελειοποιήσει.
Παύλο καλή συνέχεια σε ότι κάνεις.
Solon Aimonas Eautou
10-08-09, 14:38
Κάθε ευχή Παύλο για δημιουργικό και παραγωγικό μέλλον στο χώρο της πνευματικής αναζήτησης. Όπως είπε και ο Μίλτος, η θλίψη είναι περιορισμένη μιας και από την αρχή ήμασταν πρώτα φίλοι και μετά μέλη-συνεργάτες στα ενδότερα της G.
Συνεργάτες χάνεις σε πολλές φάσεις της ζωής σου, το μυστικό είναι να μην χάνεις και φίλους. Γι' αυτό και η εν λόγω αποχώρηση θεωρώ πως δύναται να κάνει καλό σε όλες τις πλευρές.
Φιλικά,
Νίκος.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.