Επιστροφή στο Forum : Μηπως εχω τρελαθει ?
Καλησπερα αδερφια,
τον τελευταιο καιρο πραγματικα μου συμβαινει κατι πολυ παραξενο για τα δικα μου στανταρ.Ολα ξεκινησαν μια μερα που ενιωσα την αναγκη να παω στο μνημα του παππου μου (πραγμα που δεν ειχα ξανακανει λογο του οτι δεν ειναι κοντα).Πηγα με ενα αισθημα στεναχωριας,οταν εφθασα καθαρισα το μνημα και εφυγα.Μετα απο πεντε μερες εκει που καθομουν μονος στο δωματιο μου που ειναι απομονομενο απο το κυριως σπιτι και εχει απολυτη ηρεμια παρατηρησα μια ασπρη οντοτητα να περναει με τεραστια ταχυτητα απο την πορτα την εσωτερικη του δωματιου.Περιττο να αναφερω οτι σκεφτικα οτι ειναι ιδεα μου και οτι δεν υπαρχει κατι αλλο,παρ ολα αυτα κοιταξα αν υπηρχε κατι γυρω στο δωματιο.Μετα απο δυο μερες αντικρυσα μεσα στο σπιτι την ιδια φιγουρα αλλα μαυρη και οχι ασπρη και πλεον τα χρειαστικα....Το ιδιο συνεβει και σημερα και μπορω να πω οτι μου προκαλει ενα αισθημα φοβου και ανασφαλειας αυτο το πραγμα διοτι σαν ανθρωπος δεν εχω τετοιες εμπειριες,ρωτησα ασφαλος για την ιστορια του σπιτιου και δεν υπαρχει κατι.Συνδεοντε καπως ολα αυτα η εχω τρελαθει και βλεπω πραγματα?
ΥΓ:Να αναφερω οτι εχω το ιδιο ονοματεπονυμο με τον παππου μου...Πληροφοριακα μηπως εχει καποια σχεση?
Trithemius
17-08-09, 23:30
Μπορείς να μας περιγράψεις τη φιγούρα; συνοδεύεται και από ήχους;
Eιναι ψηλη και μου δινει την εντυπωση οτι δεν παταει κατω,δεν μπορω να διακρινω περισσοτερα χαρακτηριστικα,αλλα οταν περναει πραγματικα νιωθω παρα πολυ ασχημα νιωθω οτι απειλουμε.Οχι δεν ακουγετε καποιος ηχος.
Θα ηθελα να υποβαλω καποιες ερωτησεις σχετικα με το θεμα.
1)Η συγκεκριμενη φιγουρα, λευκη-μαυρη, δεν εχει σημασια, αρχισε να ενφανιζεται μετα την επισκεψη σου στο νεκροταφειο?
2)Προσπαθησε (οσο αυτο ειναι εφικτο), να μαθεις τι θελει απο εσενα.
3)Εχει συγκεκριμενες ωρες που εμφανιζεται??
Το ο,τι θα γραψω απο εδω και κατω ισως να ειναι και κουτό.
Μηπως, (εικασιες κανουμε), την ωρα που ησουν στο νεκροταφειο, πανω απο τον ταφο του παππου σου, ψελλισες ή ειπες κατι (αθελα σου παντα), το οποιο μπορει να εκληφθει ως επικληση????
Καλησπερα Mirella_S,
ναι αρχισε την εμφανηση της μετα το νεκροταφειο,
εμφανιζεται παντα προς το βραδυ γυρο στις 8,
οσο στο να μαθω τι θελει δεν προλαβαινω να της μιλησω περναει γρηγορα με κοιταει και φευγει.....
Εχθες το βραδυ παλι το ιδο και ενιωσα παρα πολυ ασχημα μπορω να πω οτι με κανει και φοβαμε παρα πολυ,και πιστεψτε με δεν ειμαι απο τα ατομα που τρομαζουν ευκολα.
Δεν ειπα τιποτα στο νεκροταφειο,το σκεφτικα και εγω αλλα οχι δεν ειπα τιποτα.
antonis_rodos
18-08-09, 19:47
Μήπως ο παππούς σου θέλει να σου πει κάτι μήπως για αυτό ένιωσες ότι ένιωσες από την αρχή; Κάποιες φορές τα πνεύματα είναι κάτι σαν αγγελιοφόροι κάτι σαν να θέλουν να σε προειδοποιήσουν ή και να σου πουν κάτι που δεν πρόλαβαν ή το αντίθετο εσύ να θέλεις να τους πεις κάτι; Αλλιώς το μόνο που έχω σκεφτεί είναι κάποιος να κάλεσε κάποιο πνεύμα . πάντως αν φοβάσαι (φυσιολογικό και εγώ θα το πάθαινα ) να πας στην εκκλησία και να πάρεις λίγο αγιασμό ή αν έχεις στο σπίτι συνήθως οι μανάδες μας έχουν κάτι τέτοια ή οι μεγάλες γυναίκες και ρίξε στο σπίτι στις γωνίες λέγοντας το πάτερ ημών δεν ξέρω αν θα λειτουργήσει είναι θεωρητικό δεν το έχω δοκιμάσει . ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ (ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΝΕΥΜΑ)
Κι εγώ θα είχα τρομοκρατηθεί.Είχα δει τη γιαγιά μου 40 μέρες αφού πέθανε αλλά όχι σαν σκιά ,κανονικά σαν να ζούσε και μου παραπονιότανε για τις αλλαγές που είχαν κάνει στο σπίτι της η καημένη αφού έφυγε.Εμεινα κάγκελο.Αλλά σαν σκιά δεν την είδα.
Συμφωνώ κι εγώ να πάρεις αγιασμό και να πάρεις και λαδάκι από κάποιον άγιο να σταυρωθείς,ίσως λίγο παρατραβηγμένο αλλά σε μένα είχε αποτέλεσμα.
Βασικα, κατι δεν παιει καλα με τον παπου σου. Τι εννοω:
Η ψυχη του μηπως δεν ειναι αναπαυμενη? Πανε σε εναν πνευματικο και ρωτα τον για το φαινομενο.
Ποσες μερες εχει που πεθανε?
Μηπως καποιος, εσυ ή καποιος απο την οικογενεια σου, τον καταραστηκε ή ειπε κακο λογο για αυτον?
Μηπως οταν λιγο πριν πεθανει, ειχατε καποια διαμαχη ή σκεφτηκες κατι κακο για τον παπου σου?
Γενικα, ψαξε απο την μητερα σου-πατερα σου αν ειχε εχθρους.
Γιατι προφανως θελει να αναπαυθει η ψυχη του και απορω γιατι διαλεξε εσενα "για να σου το πει". Πρεπει να εχεις καποια σχεση.
Μην ανησυχεις. Αν και δεν ειμαι ειδικος για να το πω αυτο. Πανε βρες εναν ανθρωπο της εκκλησιας και ρωτα τι να κανεις.
Αν καποια απο τις ερωτησεις μου ειναι ενδιαφερουσες, τοτε θα πρεπει να πας εσυ ή το ατομο που τον καταραστηκε στο μνημα του και να τον συγχωρεσεις (απο καρδιας) 3 φορες και τοτε θα αναπαυθει. Ειναι απλο γιαυτο σου λεω να μην φοβασαι. Οταν πας στο μνημα δεν χρειαζεσαι καποιον παπα. Μονος σου εχεις την δυναμη να τον συγχωρεσεις ή αυτος που τον καταραστηκε.
Μια αλλη σκεψη που εκανα: Μηπως το σωμα του δεν εχει λιωσει? Γιαυτο σε ρωταω ποσες μερες εχει που πεθανε. Αν το σωμα του δεν ελιωσε, δεν μπορει να αναπαυθει και η ψυχη...
ελπιζω να βοηθησα :)
Θα κανω καποιες ερωτησεις ακομη και συγχωρεστε με για αυτο.
Ποσο καιρο πριν εχει πεθανει και κηδευτει ο παππους σου?
Την οντοτητα αυτην την εχουν δει και αλλοι????
Εννοω στο σπιτι εισαι παντα μονος σου?
Θα θεσω ομως υπ' οψιν και κατι που ισως "ακουστει" καπως περιεργο.
Αναμεσα μας, αναμεσα στους ανθρωπους δηλαδη, ειναι δυνατον να υπαρχουν καλοι, ή κακοι "δεκτες".
Ας το κανω ακομη πιο απλο.
Δυο τυχαιοι ανθρωποι, μπαινουν μεσα σε ενα αποδεδειγμενα στοιχειωμενο σπιτι.
Και ενω εκεινος απο τους δυο ο οποιος ειναι καλος δεκτης, "βλεπει" και αντιλαμβανεται τα οσα παραφυσικα συμβαινουν εκει, ο αλλος, ο κακος δεκτης δηλαδη, δεν "βλεπει" και δεν αντιλαμβανεται απολυτως τιποτε.
Ενα νεκροταφειο οπως και να το δουμε εχει και πιθανες ψυχες να περιφερονται, ψυχες που "νοιωθουν" πως αφησαν πισω τους εκκρεμοτητες, ή που δεν συνειδητοποιουν οτι εχουν πεθανει, αλλα και μπολικη αρνητικη ενεργεια, αποτυπωμενη στον χωρο.
Ενα νεκροταφειο ειναι τοπος πονου και θρηνου για τους ζωντανους και αυτο πιθανον καταγραφεται στον χωρο.
Ειναι λοιπον πιθανο, στην περιπτωση που η οντοτητα δεν ανηκει στον παππου σου, και στην περιπτωση που εισαι πολυ καλος "δεκτης", κατι να σε "ακολουθησε" πιστευοντας οτι θα το "εξυπηρετησεις" σε κατι, αγνωστο τι.
Ακουγεται ακραιο ισως, ομως σε καποιες περιπτωσεις δεν το βρισκω απιθανο.
ολα τα παραπανω τα στηριζεις σε δικες σου πεποιθησεις mirella ή απλα σε οτι εχεις δει στην τηλεοραση?χωρις παρεξηγηση πολυ supernatural μου κανει το παραπανω ποστ σου (η γνωστη σειρα στο star). αν απλα λες τη γνωμη του χωρις να γνωριζεις κατι οχι μονο δε βοηθας το lestat στην προκειμενη περιπτωση αλλα μπορει να τον μπερδεψεις και περισσοτερο..εγω θα σου ελεγα lestat να κανεις φωναξεις ενα παππα να κανει ενα ευχελαιο μηπως και σταματησουν ολα αυτα...αν δε βοηθησει βλεπεις υστερα τι αλλες επιλογες εχεις..
Trithemius
19-08-09, 21:14
Αγαπητέ Lestat7 συνεχίζονται και σήμερα τα φαινόμενα αυτά; Θα έλεγα πως πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα και τυχόν "λύσεις", καλό θα ήταν να παρατηρήσεις τη συχνότητα του φαινομένου. Άσε να περάσουν λίγες μέρες και (το πιο σημαντικό) προσπάθησε να το βγάλεις από το μυαλό σου. Όταν μία εντύπωση γίνεται ιδεοληψία, τα αποτελέσματα σπανίως είναι θετικά...
ολα τα παραπανω τα στηριζεις σε δικες σου πεποιθησεις mirella ή απλα σε οτι εχεις δει στην τηλεοραση?χωρις παρεξηγηση πολυ supernatural μου κανει το παραπανω ποστ σου (η γνωστη σειρα στο star). αν απλα λες τη γνωμη του χωρις να γνωριζεις κατι οχι μονο δε βοηθας το lestat στην προκειμενη περιπτωση αλλα μπορει να τον μπερδεψεις και περισσοτερο..εγω θα σου ελεγα lestat να κανεις φωναξεις ενα παππα να κανει ενα ευχελαιο μηπως και σταματησουν ολα αυτα...αν δε βοηθησει βλεπεις υστερα τι αλλες επιλογες εχεις..
Κατ' αρχην εικασιες κανουμε, και οσο για το supernatural σε site του μεταφυσικου βρισκομαστε.
Τι σε κανει να πιστευεις οτι τα παντα λυνονται με ενα ευχελαιο?????
Ποσο θα βοηθουσε ενα ευχελαιο σε μερη με συσσωρευμενη αρνητικη ενεργεια???
Σε τιποτε!
Την γνωμη μου εξεφρασα, οσο για την τηλεοραση.....δεν ασχολουμαι με το "σπορ" γιατι το βρισκω μαλλον παρακμη.
Ο ανθρωπος ζητησε αποψεις και ο καθενας μπορει να εκφρασει την δικη του.
Ειναι ΜΗ σωστο καποιος (δεν μιλω προσωπικα), να ερχεται να απορριψει καποιες απο τις αποψεις χαρακτηριζοντας αυτες σαν supernatural υποστηριζοντας πως η δικη του ειναι η μονη σωστη.
Αυτο δηλαδη που συμβαινει στον lestat δεν ειναι supernatural?????
Το ζουμε ολοι μας καθε μερα και αποτελει αναποσπαστο κομματι της καθημερινοτητας μας???
antonis_rodos
20-08-09, 16:08
Τι σε κανει να πιστευεις οτι τα παντα λυνονται με ενα ευχελαιο?????
Ποσο θα βοηθουσε ενα ευχελαιο σε μερη με συσσωρευμενη αρνητικη ενεργεια???
Σε τιποτε!
πιστεψέμε δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να κάνει ένα απλό ευχέλαιο...
Trithemius
20-08-09, 21:33
πιστεψέμε δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να κάνει ένα απλό ευχέλαιο...Πράγματι μπορεί να κάνει πολλά, αρκεί φυσικά να είσαι χριστιανός. Ο ινδουϊστής θα το αντικαταστήσει με κάτι δικό του αλλά διαφορετικό, ο άθεος θα το απορρίψει και θα προτείνει άλλες λύσει, ο άθρησκος θα βρει μία δική του τεχνική κλπ. Είναι καθαρά ζήτημα θρησκευτικών (ή μη) καταβολών, άρα καθαρά "εγκεφαλικό" ζήτημα...
πιστεψέμε δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να κάνει ένα απλό ευχέλαιο...
Δεν μπορεί να κάνει τίποτα ένα ευχέλαιο, το μονο που ίσος μπορεί να κάνει είναι να λειτουργήσει ως προς τον εγκέφαλο μας όπως λέει και ο Trithemius όμως εγώ πιστεύω ότι σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να έχουμε εμείς κάποιο πρόβλημα και να μην είναι πραγματική "περίεργη" κατάσταση γιατί στην περίπτωση που βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια κατάσταση όπου εμπλέκονται οντότητες και σκοτεινή ενέργεια (ίσως) δεν νομίζω ότι κάποια λόγια ενός άγνωστης ηθικής και ιερότητας παπας (αν είναι λέρα με τις πράξεις του όπως πολλοί που ακούμε δεν νομίζω πως δουλεύει τίποτα από αυτά που θα κάνει). Πάντως το να πιστεύει κάποιος ότι ένα ευχέλαιο θα τον βοηθήσει καλο για τον ίδιο είναι (άλλο αν εγώ είμαι εντελώς αντίθετος με αυτό) γιατί τουλάχιστον και να μην λειτουργήσει θα του ανεβάσει την ψυχολογία. :D
Ιορδανης 1971
21-08-09, 20:04
Η πιστη κανει το ευχελαιο,και οχι το ευχαιλεο την πιστη..
Trithemius
21-08-09, 20:15
Αυτό ακριβώς εννοώ ;)
Kαλησπερα αδερφια,
δεν νομιζω να εχει να κανει με τον παππου μου.
Εκανα αγιασμο και πραγματικα τα πραγματα εγιναν χειροτερα.
Δεν νομιζω να εχει να κανει με τον παππου μου γιατι δεν εχω κανενα τετοιο σημαδι διοτι κανενας δεν εχει ενοχληθει απ αυτον.......Ουτε η γιαγια μου ουτε κανενας γιατι εμενα?
Τα πραγματα εχουν παραγινει!Καθε μερα συμβαινει απο τεσσερης φορες!Εχθες ηρθε πολυ κοντα μου.....Τι να κανω ρε παιδια,δεν μπορω να κοιμηθω με ολα αυτα......Ειναι φοβερο το προσωπο μοιαζει αλλιωμενο....
Θελω να σας ευχαριστισω ΘΕΡΜΑ για τις απαντησεις σας....
Elise Carrington
22-08-09, 17:02
Συγχωρεσε την οντοτητα καθε φορα που την βλεπεις... και αμεσως μετα συγχωρεσε τον εαυτο σου... τιποτα δεν συμβαινει τυχαια... Θεωρω οτι για καποιο καρμικο λογο σου συμβαινει αυτο... αρα σε καποιο ανωτερο επιπεδο η ιδια σου η συνειδητοτητα το δημιουργει/ελκει την οντοτητα σε σενα.
All Is Well
Lestat7
Έχεις σκεφτεί ότι το πρόβλημα προέρχεται από εσένα;
Να έχεις πάντα ένα σημειοματάριο μαζί σου και να καταγράφεις την κάθε εμφάνιση με βάση την ώρα, τον τόπο, το ψυχολογικό υπόβαθρό σου και τα ψυχολογικά ερεθίσματα που είχες λίγο πιο πριν.
Πολλές φορές ο εγκέφαλος παίζει παιχνίδια που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει...
Σημείωσε τα, ανάλυσε τα με ψυχρή λογική και στο τέλος μπορείς εάν θέλεις να μας πεις τα συμπεράσματα σου...
Την εχω υποβαλει ξανα την συγκεκριμενη ερωτηση και θα την ξανα-υποβαλω.
Lestat7 στο σπιτι αυτο ζεις μονος σου???
Εννοω την παρουσια αυτης της οντοτητας τελος παντων, την εχουν αντιληφθει και αλλοι???
Απο την αλλη, εαν επροκειτο για κατι κακο, ή επιθετικο, δεν θα ειχε ηδη "επιτεθει"?
Syntagmatarxhs
03-09-09, 17:17
Εγω θελω να ρωτησω το εξης: Το προσωπο αυτης της οντοτητας δεν ειναι γνωστο προσωπο ετσι? Αφου σου προκαλει φοβο οπως λες δεν ειναι ο παππους σου αλλα πονηρο πνευμα πιστευω. Ο παππους σου ειχε καλες σχεσεις με την Εκκλησια? Κατι συνεβη με το θανατο του και πλεον αυτο το πνευμα προσπαθει να σου δημιουργησει ταραχες. Παντως το οτι εκανες αγιασμο και σε ενοχλει περισσοτερο ειναι καλο και σημαινει οτι ταραχτηκε απο τον αγιασμο και προσπαθει να σε φοβισει περισσοτερο για να μην τον επαναλαβεις. Το φρονιμοτερο τωρα ειναι να κανεις Ευχελαιο και να εξομολογηθεις ωστε να το ενοχλησεις περισσοτερο και να σταματησει να σε σου κανει οτι κανει
Lestat7
Τι νέο υπάρχει για το θέμα;
Lestat7
Τι νέο υπάρχει για το θέμα;
Το ιδιο θα ρωτουσα κι εγω.
vickyandrocky
20-09-09, 11:58
εγω προτεινω να μην κανεις τπτ που θα ενοχλησει ακομα πιο πολυ το πνευμα... η βια δεν ειναι λυση... οσο κι αν ανατριχιαστικο ακουγεται, αναψε κερια, βαλε λουλουδια σε ενα τραπεζι και ζητα ευγενικα απο το πνευμα να εμφανιστει. μην φοβηθεις. αν δεν εμφανιστει, πραμα πολυ πιθανο, μιλα του. ζητα του τι θελει. ζητα του να σε εμπιστευτει. με τον καιρο θα το κανει. μερικες φορες τα πνευματα ερχονται για να μας πουν κατι. προσπαθησε να θυμηθεις... πεθανε κανεις εχθρος σου; υποσχεθηκες κατι σε καποιον να κανεις κατι που τελικα δεν εκανες και μετα αυτος πεθανε και ισως θελει να σου πει να το κανεις; :confused: . μην φοβηθεις επισης να επικαλεστεις και τον φυλακα αγγελο σου γιατι 60 οι πιθανοτητες το πνευμα να θελει το κακο σου...
Syntagmatarxhs
20-09-09, 12:06
εγω προτεινω να μην κανεις τπτ που θα ενοχλησει ακομα πιο πολυ το πνευμα... η βια δεν ειναι λυση... οσο κι αν ανατριχιαστικο ακουγεται, αναψε κερια, βαλε λουλουδια σε ενα τραπεζι και ζητα ευγενικα απο το πνευμα να εμφανιστει. μην φοβηθεις. αν δεν εμφανιστει, πραμα πολυ πιθανο, μιλα του. ζητα του τι θελει. ζητα του να σε εμπιστευτει. με τον καιρο θα το κανει. μερικες φορες τα πνευματα ερχονται για να μας πουν κατι. προσπαθησε να θυμηθεις... πεθανε κανεις εχθρος σου; υποσχεθηκες κατι σε καποιον να κανεις κατι που τελικα δεν εκανες και μετα αυτος πεθανε και ισως θελει να σου πει να το κανεις; :confused: . μην φοβηθεις επισης να επικαλεστεις και τον φυλακα αγγελο σου γιατι 60 οι πιθανοτητες το πνευμα να θελει το κακο σου... Συγγνωμη αγαπητε αλλα νομιζω οτι δινεις οτι συμβουλες θες για ενα θεμα στο οποιο εσυ δεν αντιμετωπιζεις το προβλημα. Του λες να αναψει κερια και να κανει οτι αλλο προβλεπεται στα βιβλια μαγειας για να κληθει δαιμονας. Αληθεια καταλαβαινεις τις συνεπειες? Αν ο δαιμονας ερθει και του κανει κατι παιρνεις την ευθυνη πανω σου? Το πνευμα αυτο σιγουρα ειναι δαιμονας και ψαχνει να τον φοβισει( γιαυτο και αισθανεται φοβο). Μην του δινεις λοιπον συμβουλες που μονο πατηματα στο δαιμονα θα δωσουν και θα του κανει κανενα κακο
vickyandrocky
20-09-09, 12:41
δικιο εχεις, γεια στο στομα σου... αφου φοβαται, αφου νοιωθει φοβο, σημαινει πως ο δαιμονας τον προκαλει. ισως θελει να τον εκδικηθει, κατι κατι κατι θελει να του κανει. κι αν εξαιρεσουμε την βοηθεια αστρολογων να του πουν το μελλον του και ισως τι θελει απο εκεινον, ισως ο δαιμονας εξαγριωθει ακομα πιο πολυ κι ισως να ξερει οτι μιλαμε για εκεινον δημοσιως... με τρομαζουν αυτα... :eek: :eek
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.