Επιστροφή στο Forum : Αίσθηση ώθησης προς τα πάνω
αρχέγονη γνώση
19-08-09, 10:42
Καλησπέρα,
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:
Τι είναι η αίσθηση ώθησης προς τα πάνω;
Ορισμένες φορές, όταν κάθομαι, μόνη ή με παρέα, δεν έχει σημασία, νοιώθω μια αίσθηση σαν να βουλιάζει το πάτωμα και ταυτόχρονα σαν να είμαι έτοιμη να υπερυψωθώ. Έτσι νομίζω τουλάχιστον.
Τι είναι αυτή η αίσθηση;
Καλησπέρα,
Ορισμένες φορές, όταν κάθομαι, μόνη ή με παρέα, δεν έχει σημασία, νοιώθω μια αίσθηση σαν να βουλιάζει το πάτωμα και ταυτόχρονα σαν να είμαι έτοιμη να υπερυψωθώ. Έτσι νομίζω τουλάχιστον.
Τι είναι αυτή η αίσθηση;
Όταν αισθάνεσαι κατά αυτόν τον τρόπο έχεις μήπως αφαιρεθεί ή ηρεμήσει υπερβολικά τόσο ώστε να νιώθεις ότι ετοιμάζεσαι να υπερυψωθείς;
Τι εννοώ, τί αίσθηση έχεις; Παρόμοια με αυτή του είμαι σ΄ ένα αμάξι που κατεβαίνει με ταχύτητα μια κατηφόρα και νιώθω να υπερυψώνομαι ή κάτι άλλο;
Καλησπέρα,
Τι είναι αυτή η αίσθηση;
Το παθαινω πολλες φορες τωρα τελευταια και δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι...Να φανταστεις το βλεπω συχνα σε ονειρο και οταν ξυπναω νιωθω μια τεραστια ευτυχια...Ισως οντως να θελω να πεταξω...και ποιος δεν θελει...αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι μου συμβαινει τοσο συχνα.
Μήπως είναι φαινόμενο για πολλούς?Κι εγώ αισθάνομαι όταν κοιμάμαι σαν να υπερυψώνομαι και ξαφνικά βουλιάζω στο σώμα μου,φανταστείτε ένα πλοίο ήρεμο να επιπλέει και ξαφνικά να κουνάει
Αυτό είναι η αρχή της Αστρικής Προβολής και η αίσθηση αυτή της ευτυχίας οφείλετε στο φόρτισμα από κάποιο ρεύμα ενέργειας και στην απελευθέρωση από τα υλικά δεσμά.
Ωραία αίσθηση, έτσι;:)
Αυτό είναι η αρχή της Αστρικής Προβολής και η αίσθηση αυτή της ευτυχίας οφείλετε στο φόρτισμα από κάποιο ρεύμα ενέργειας και στην απελευθέρωση από τα υλικά δεσμά.
Ωραία αίσθηση, έτσι;:)
Δηλ τι μπορει να πετυχα ασυνειδητη αστρικη προβολη???Η αληθεια ειναι οτι εχω προσπαθησει λιγες φορες συνειδητα[2-3]λιγες ειναι-και δεν πετυχα τιποτα!!!Και εγω που νομιζα οτι ισως ηταν ενα απλο ονειρο...στο οποιο μπηκα σε ενα παραξενο κοσμο!!!και εκανα παραξενα πραγματα!!!
Δηλ τι μπορει να πετυχα ασυνειδητη αστρικη προβολη???Η αληθεια ειναι οτι εχω προσπαθησει λιγες φορες συνειδητα[2-3]λιγες ειναι-και δεν πετυχα τιποτα!!!Και εγω που νομιζα οτι ισως ηταν ενα απλο ονειρο...στο οποιο μπηκα σε ενα παραξενο κοσμο!!!και εκανα παραξενα πραγματα!!!
Κοίτα, συνειδητά θέλει πολύ δουλειά, εκτός αν έχεις υψηλή κραδασμικότητα. Δηλαδή, είσαι πνευματικά ανεπτυγμένος αρκετά, "καθαρός" άνθρωπος. Ασυνείδητα, είναι πολύ πιο εύκολο να το κάνεις, διότι έχει αναλάβει το υποσυνείδητο και όχι η λογική. Αν και μερικές φορές μπορείς να αναλάβεις δράση και κατά την διάρκεια ονείρου, οπότε πάλι πάμε σε αστρικό επίπεδο χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε. Τώρα, το να βγεις " ξερά " στην αμέσως ( ή πιο ψηλά ) επόμενη διάσταση έχει πολλές προϋποθέσεις σε συνειδητό επίπεδο. Επειδή το ΄χω κάνει, θέλει μεγάλη προσοχή διότι κυκλοφορούν πολλά κατώτερα όντα και εφόσον τα δεις ... σε βλέπουν και αυτά ... το θέμα είναι να μην ΦΟΒΑΣΑΙ ... αλλιώς θα σου την πέσουν ( λαϊκά ) και θα ΄χεις κακά ξεμπερδέματα. Πάντως πριν κάνεις οτιδήποτε, για μένα, κάνε επίκληση σε φύλακα άγγελο ή ενημέρωσε το υποσυνείδητό σου ότι ετοιμάζεσαι να βγεις και ότι δεν επιτρέπεις να σε πλησιάσει τίποτα ( που θα δεις ότι, όλο θα σε τραβάει, το σώμα σου, πίσω αν υπάρχει κύνδυνος ) ή αν θες ζήτα από τον υπερνού σου βοήθεια για να σε αφήσει να κάνεις συνειδητά και βλέπεις. Αν σου μιλήσουν με το βαπτιστικό σου όνομα λες και σε ξέρουν ... ΠΡΟΣΕΧΕ ... μπορεί να ΄ναι κακό που το παίζει ... και στον χώρο σου.
Αυτά τα ολίγα .... ΠΡΟΣΟΧΗ ...
Όπως και να το κάνουμε όλα τα όντα έχουν ένα και μοναδικό σκοπό να γίνουν καλύτερα μέσα από τις εμπειρίες που αποκομίζουν από τα πιο υλικά επίπεδα του σύμπαντος και να γίνουν ένα με το σύνολο χωρίς πλέον την ατομικότητα. Δεν ξέρω αν στο σχολείο σας έλεγαν ότι είμαστε όλοι τουβλάκια στο σώμα του Θεού; Αυτό, μεταφορικά, είναι κυριολεκτικά αυτό που συμβαίνει. Άλλοι το περιγράφουν σαν ένωση με κάτι θεϊκό, χωρίς την ύπαρξη πλέον του εγώ. Η ψυχή, πνεύμα ή όπως αλλιώς και να το πεις αυτό τον στόχο έχει. Να ολοκληρώσει ότι έχεινα κάνει και να ελευθερωθεί από αυτό το επίπεδο, να συνεχίσει σε κάποιο άλλο και τέλος να μην χρειάζεται να ξαναγεννηθεί. Σε αυτή την περίπτωση το ανώτερο κραδασμικά ή το θεϊκό τον/την απόρροφά και το όν αυτό πλέον παύει να υπάρχει γιατί είναι κομμάτι του ανώτερου όντος χωρίς δική του προσωπικότητα. Ελπίζω να το τοποθέτησα ξεκάθαρα και να καταλάβατε γιατί η ψυχή έχει την τάση να θέλει να αποδεσμευτεί από την ύλη.:)
Σε αυτή την περίπτωση το ανώτερο κραδασμικά ή το θεϊκό τον/την απόρροφά και το όν αυτό πλέον παύει να υπάρχει γιατί είναι κομμάτι του ανώτερου όντος χωρίς δική του προσωπικότητα.
Συμφωνώ μέχρι εδώ. Σε αυτό το κομμάτι όμως έχω διαφορετική άποψη. Η προσωπικότητα συνεχίζει να υφίσταται και στους πνευματικούς κόσμους, διαφορετικά οι άγιοι π.χ. (ή οποιοδήποτε άλλο ανώτερο πνεύμα σε άλλες θρησκείες) που δεν χρειάζεται να ενσαρκωθούν ξανά, δεν θα υπήρχαν...
Όπως εμείς είμαστε πλήρως ενσωματωμένοι στον υλικό κόσμο αλλά διατηρούμε την ατομικότητά μας, έτσι θεωρώ πως θα γίνεται και στον ανώτατο πνευματικό κόσμο. Βέβαια γι' αυτά τα πράγματα μόνο εικασίες μπορεί να κάνει κανείς, αλλά η συγκεκριμένη θεωρία υπάρχει και κάπου στο διαδίκτυο (αν θέλετε παραθέτω το link).
Εγώ σήμερα είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν νεκρός και είχα την παραπάνω αίσθηση!Και το ότι ήμουν νεκρός το έβλεπα με τη μορφή ότι ήμουν ζωντανός,αλλά για να ζήσω έπρεπε να μένω σε κάτι εκκλησίες,και έβλεπα και το χώρο ήταν σαν βυζαντινός ή αρχαίος ναός
Καλησπέρα,
Τι είναι αυτή η αίσθηση;
Μπαίνεις σε κατάσταση χαλαρότητας η καρδιακή σφυγμοί σου πέφτουν και έχεις αυτή την αίσθηση…αντιλαμβάνεσαι την ολότητα του σώματος σου και αυτό είναι μια καλή αρχή για να καταφέρεις την εξωσωματική….
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.