Επιστροφή στο Forum : Μια περίεργη σκία
Elfen Lied
03-09-09, 17:01
Το συγκεκρίμενο γεγόνος συνέβη πριν απο 2 μήνες!
Ενα βράδυ που είχα ξαπλώσει στο κρέβατι με απώτερο σκόπο να κοιμιθώ δεν με έπιανε ύπνος και καθώς στριφογυρνούσα αντικρίζω μια σκια διαγώνια της βιβλιοθηκης μου! Πρεπει να αναφερω ότι η σκια έμιαζε με άνθρωπο αλλα καπως παραμορφωμένο! Σηκωθικα μετα απο λίγη ώρα για να δω τι ηταν και μόλις κοίταξα πισω απο την βιβλιοθικη δεν ηταν κανεις! Επιπλέον μολις ξαναξάπλωσα η σκια δεν υπήρχε!!
Καμια ιδεα στο τι μπορει να συνεβει?????
Θα ήθελα να ρωτήσω αν την σκιά την είδες με την περιφερειακή σου όραση η κανονικά….επίσης αν εκεί κοντά υπάρχει παράθυρο όπου ενδεχομένως να πέρασε κανένας από έξω και να έκανε αντανάκλαση μέσα …αν θέλεις μπορείς να ανατρέξεις και σε πληροφορίες όσο αναφορά την μόρα…..
Elfen Lied
04-09-09, 14:25
Την σκια την είδα κανονικα !!! Όσο αναφορά στο αν υπήρχε παράθυρο, υπήρχε αλλα με κλείστο πατζούρι.Επιπλέον δεν υπαρχει περιπτωσει να περασε κανεις γιατι μενω στον πεμπτο οροφο!!! Και ισως θα πρέπει να αναφέρω ότι η σκια έμενε στο ιδιο σημείο και δεν αντικρίσα καμία κινηση!
Σχετικά με την Μορα από οσα εχω διαβάσει και έχω δει ξερω οτι θα μου είχε επιτεθει με καπιο μεσο παράλυσης ετσι ώστε να μην μπορέσω να κουνηθώ!!
Elfen Lied
04-09-09, 15:28
Μάλλον θα πρέπει να αναφέρω οτι αυτη η σκια ειχε όψη νάνου!!!
Αν σας μπέρδεψε η λέξη <<παραμορφωμένο>>
γεια!!!και εγώ έχω πάθη κάτι παρόμοιο με εσένα...ένα βράδυ ξύπνησα και είδα απέναντι από το κρεβάτι μου μια σκιά που έμοιαζε με άνθρωπο αλλά σε αντίθεση με εσένα ήταν πολύ ψιλή.Δυστυχώς δεν μπορούσα να την δω καλά γιατί εχω μυωπία.Το μόνο που έγινε είναι ότι άρχισε να μικραινει και να μετακινείτε προς το ανιγμα τής ντουλάπας όσο εγώ ανοιγόκλεινα τα μάτια μου γιατί νόμιζα ότι ονειρευόμουν....τι να ήταν άραγε???πάνε πολλά χρόνια από τότε και δεν έχει ξανά γίνει κάτι παρόμοιο .... :)
The Dark Queen
06-09-09, 21:05
Το συγκεκρίμενο γεγόνος συνέβη πριν απο 2 μήνες!
Ενα βράδυ που είχα ξαπλώσει στο κρέβατι με απώτερο σκόπο να κοιμιθώ δεν με έπιανε ύπνος και καθώς στριφογυρνούσα αντικρίζω μια σκια διαγώνια της βιβλιοθηκης μου! Πρεπει να αναφερω ότι η σκια έμιαζε με άνθρωπο αλλα καπως παραμορφωμένο! Σηκωθικα μετα απο λίγη ώρα για να δω τι ηταν και μόλις κοίταξα πισω απο την βιβλιοθικη δεν ηταν κανεις! Επιπλέον μολις ξαναξάπλωσα η σκια δεν υπήρχε!!
Καμια ιδεα στο τι μπορει να συνεβει?????
Το έχω πάθει και εγώ αυτό πάρα πολλές φορές και ακόμα το παθαίνω και ψάχνω μια απάντηση.....Υπό άλλες συνθήκες,θα μπορούσα να σου πω πως ήταν κάτι της φαντασίας σου (χωρίς παρεξήγηση) ή παιχνίδισμα του φωτός,έστω και αυτού του ελάχιστου που υπήρχε.Αλλά με αυτά που έχω πάθει και περάσει,δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο.Κοίτα.....εγώ πιστεύω πως δεν ζούμε μόνοι μας.Ζούμε μαζί με <<πνεύματα>> (αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή τη λέξη) όπου εκείνα στην ουσία μας επιτρέπουν να ζούμε μαζί τους.Μπορεί να ήταν κάποιο πνεύμα (εάν πιστεύεις σε αυτά).......
The Dark Queen
06-09-09, 21:08
Το έχω πάθει και εγώ αυτό πάρα πολλές φορές και ακόμα το παθαίνω και ψάχνω μια απάντηση.....Υπό άλλες συνθήκες,θα μπορούσα να σου πω πως ήταν κάτι της φαντασίας σου (χωρίς παρεξήγηση) ή παιχνίδισμα του φωτός,έστω και αυτού του ελάχιστου που υπήρχε.Αλλά με αυτά που έχω πάθει και περάσει,δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο.Κοίτα.....εγώ πιστεύω πως δεν ζούμε μόνοι μας.Ζούμε μαζί με <<πνεύματα>> (αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή τη λέξη) όπου εκείνα στην ουσία μας επιτρέπουν να ζούμε μαζί τους.Μπορεί να ήταν κάποιο πνεύμα (εάν πιστεύεις σε αυτά).......
Και συγγνώμη εάν οι απόψεις μου γενικότερα μπορεί να είναι κάπως ανώριμες ή άσχημα διατυπωμένες αλλά είμαι καινούρια στο φόρουμ και ασχολούμαι μόλις ένα χρόνο με τετοια θέματα (τον θεωρώ πολύ λίγο)....
awakened_in_chaos
07-09-09, 12:29
Θα ήθελα να ρωτήσω αν την σκιά την είδες με την περιφερειακή σου όραση η κανονικά….
Baggelis γιατι το ρωτας αυτο?
Εχει τυχει παντως 2-3 φορες ετσι οπως καθομαι χαλαρη να συλλαβω με την ακρη του ματιου μου ''κατι'' σα σκια αλλα πιστευω πως δεν ειναι κατι που ανηκει στη σφαιρα του μεταφυσικου...απλα τα ματια ''ξεγελουν'' εκεινη τη στιγμη..
Οταν ημουν μικρη, γυρω στα 12, συχνα κοιμομουν μαζι με την μητερα μου.
Θα ορκιζομουν πως οταν τα φωτα εσβηναν και αναμμενο εμενε μονο το φως νυχτος, οτι εβλεπα στον τοιχο απεναντι απο το κρεββατι, σκιες να χειρονομουν, κλπ.κλπ.
Δεν φοβομουν, μπορω να πω πως ειχα αρχισει να το βλεπω μαλλον διασκεδαστικο.
Τωρα πλεον δεν μπορω να αποσαφηνισω τι ηταν αυτες οι σκιες που εβλεπα και που ειχαν το μεγεθος κανονικου ανθρωπου.
Ηταν οντως σκιες?
Ηταν η παιδικη φαντασια μου?
Η' ηταν τα "παιχνιδια" των ματιων μου στο ημιφως?
Grigorios o Ellhn
07-09-09, 19:03
Επειδή είχα και εγώ στο παρελθόν μια παρόμοια εμπειρία, αλλά σε πιο τρομακτικό βαθμό, οι ερμηνείες που έλαβα είναι τρεις, και επιτρέψτε μου να τις πώ και εγώ με τη σειρά μου.
1. Αυτό που είδες μπορεί να ήταν απλά μια παραμόρφωση της εικόνας που έβλεπε το μάτι..μπορεί καμια φορά να συμβεί, αν είμαστε κουρασμένοι και θολώνουν τα μάτια μας. Άλλωστε και στο σκοτάδι ι οπτική μας ικανότητα περιορίζεται, δεν είμαστε δα και κουκουβάγιες.
2. Μιά άλλη ερμηνεία είναι αυτό που αποκαλείται "Σκιά", κάτι για το οποίο επίσης υπάρχουν πολλές ερμηνείες και έχει αναλυθεί και αλλού στο παρόν φόρουμ. Δε θυμάμαι τον ακριβή τίτλο του θέματος, αλλά όποιος ψάχνει βρίσκει.
3. Η τρίτη ερμηνεία είναι να αποτελεί η σκιά αυτή παρουσία κάποιου δαίμονα, σημάδι ότι μπορεί να σου έχουν κάνει μάγια (αν πιστεύεις σ'αυτά). Λίγο τραβηγμένο βέβαια, αλλά μου το είπαν και αυτό, οπότε πρέπει να το μεταφέρω.
Τώρα αν θες να το αντιμετωπίσεις όταν τυχόν ξανασυμβεί, αυτό είναι άλλο θέμα, ο καθένας έχει διαφορετικές άμυνες και διαφορετικό τρόπο ενστικτώδους αντίδρασης σε μια τέτοια περίπτωση. Απλά κράτα την ψυχραιμία σου και όλα τα βολεύεις...
Στο σκοτάδι όλα φαίνονται διαφορετικά….ειδικά αν είσαι και επηρεασμένος από χ..ψ..καταστασεις μπορεί να βλέπεις κάτι που είναι εντελώς normal….και να το κάνεις paranormal….δεν αμφισβητώ τίποτα…απλώς ας είμαστε και λιγάκι προσεκτικοί…
Elfen Lied
08-09-09, 12:46
3. Η τρίτη ερμηνεία είναι να αποτελεί η σκιά αυτή παρουσία κάποιου δαίμονα, σημάδι ότι μπορεί να σου έχουν κάνει μάγια (αν πιστεύεις σ'αυτά). Λίγο τραβηγμένο βέβαια, αλλά μου το είπαν και αυτό, οπότε πρέπει να το μεταφέρω. ...
Σε αυτη την περιπτωση τι μπορω να κανω???
Γιατι ολα ειναι πιθανα!!!
Trithemius
08-09-09, 15:54
Σε αυτη την περιπτωση τι μπορω να κανω???
Γιατι ολα ειναι πιθανα!!!Εφιστώ την προσοχή τόσο σε αυτούς που ζητούν βοήθεια τέτοιου είδους, όσο και σε αυτούς που δίνουν "βοήθεια". Επειδή εδώ ασχολούμαστε με την ισορροπία του εαυτού μας, οποιαδήποτε σύσταση, λύση, οδηγία κλπ δοθεί είτε σε αυτό το θέμα, είτε σε άλλα συναφή, δεν θα περνά απαρατήρητη από τους συντονιστές!
Ας είμαστε σοβαροί πρώτα με τον εαυτό μας, έτσι ώστε να μπορούμε να είμαστε σοβαροί και με τους γύρω μας...
Ο μόνος τρόπος για ν' αντιμετωπίσουμε αληθινά ή φανταστικά πνεύματα που "καιροφυλαχθούν", είναι - πιστεύω - με τη δύναμη του νου και της ψυχής μας. Αν είμαστε "δεκτικοί" και επηρεαζόμαστε αρνητικά από τέτοιου είδους καταστάσεις, τότε πάντα θα υπάρχει μια περίεργη σκιά ή ένας ήχος ή ο,τιδήποτε άλλο, που θα μας τρομάζει, θα μας φοβίζει... Νομίζω ότι αν αποβάλλουμε το φόβο και αισθανόμαστε δυνατοί, τίποτα δεν μπορεί να μας "αγγίξει" ουσιαστικά ή να μας βλάψει. Πολλοί άνθρωποι ενισχύουν την εσωτερική τους δύναμη, ακολουθώντας κάποια "διαδικασία" π.χ. προσευχή, αγιασμό ή ίσως κάποιο ξόρκι. Η πίστη μας στην αποτελεσματικότητα της "διαδικασίας", είναι που μας κάνει πιο δυνατούς και όχι η αυτή καθαυτή "διαδικασία", στην οποία αν δεν πιστεύουμε πραγματικά, ουδεμία επίδραση θα έχει στην καταλάγιαση του φόβου μας και στην ηρεμία του πνεύματός μας, αλλά και των ενοχλητικών "πνευμάτων" που πιθανώς υπάρχουν γύρω μας.
Grigorios o Ellhn
09-09-09, 16:51
Ακόμα κι αν πιστεύεις σε μάγια και δαίμονες και διαόλους και ξέρω 'γω τί άλλο, καλύτερη άμυνα είναι ίσως αυτή που θα προβάλλει ο εαυτός σου απο ένστικτο, κοινώς ότι σου έρθει εκείνη τη στιγμή.
Εγώ ας πούμε μάζεψα τις γροθιές στο στήθος (σαν να ετοιμάζομαι να χτυπήσω), αλλά αφού ήταν κάτι μή ανθρώπινο, η επόμενη κίνηση ήταν σαν απο ένστικτο να πιάσω το σταυρό μου και να αρχίσω να απαγγέλω στο Σύμβολο της Πίστεως. Δεν ξέρω ακόμα αν ήταν πραγματικότητα ή αυθυποβολή, πάντως με το που ξεκίνησα να λέω τα πρώτα λόγια με άφησε, αιωρήθηκε και χάθηκε.
θα συμφωνησω με την ΙΑΝΕΙΡΑ,το αν μας πειραξουν ξανα αυτες οι οντοτητες ή οτιδηποτε αλλο μπορει να ειναι εξαρταται απο εμας,πρεπει να ειμαστε δυνατοι και να μη φοβομαστε μονο ετσι μπορουμε να μεινουμε ασφαλεις,εγω οταν το επαθα να πω την αληθεια δε ενιωσα φοβο,αντιθετως προσπαθουσα να κουνηθω και να το πολεμησω οτι και αν ηταν,συνηλθα και αμεσως επεσα για υπνο γιατι νυσταζα :D¨απο τοτε δε εχει ξαναγινει :cool:
Μπορώ να πω ότι μια παρόμοια εμπειρία είχα κι εγώ...
Δηλαδή πριν μερικά χρόνια για πρώτη φορά παρατήρησα μια σκια μέσα στο σπίτι.
Επιπλέον πριν μερικές μέρες είδα πάλι την σκιά ενω βρισκόμουν στο δωμάτιο και με άλλο άτομο, αλλά αυτή τη φορά η σκια ήρθε σε επαφή μαζί μου σαν να ήθελε να μπει μέσα μου.
Παράλληλα με αυτό τώρα τελευταία, κάπου κάπου, ακούω μια φωνή να φωνάζει το όνομά μου..
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.