PDA

Επιστροφή στο Forum : ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ??

agnwsto
01-10-09, 23:25
Μια παρεα φιλων μετα απο περιηγηση ατο Αγιο Ορος.... Ζητησε απο εναν παπα να τους βγαλει μια φωτο.. Ο παπας τους ειπε... Ωραια!!! Θα σας βγαλω μαζι με τους Αγγελους... Η παρεα δεν καταλαβε τα λογια του παπα.. Οταν ομως εμφανισαν την φωτο δεν πιστευαν στα ματια τους.. Υπαρχει εξηγηση η αλλη δυναμη??

Ermhs
02-10-09, 02:21
Γιατί μου φαίνετε ότι έχω ξαναδεί αυτή τη φωτογραφία?.

ΙΑΝΕΙΡΑ
02-10-09, 08:46
Έχω δει την ίδια φωτογραφία πριν 4 χρόνια, τυπωμένη όμως. Η ιστορία που μου ανέφεραν είναι λίγο διαφορετική... Η παρέα είχε χαθεί, προσσπαθώντας να βρει το δρόμο για ένα μοναστήρι και στη συνέχεια εμφανίστηκε ένας μοναχός από το ...πουθενά, τους οδήγησε στο δρόμο του μοναστηριού και μετά εξαφανίστηκε στο ...πουθενά. Λίγο μετά έβγαλαν τη φωτογραφία. Υπάρχει περίπτωση να είναι προϊόν επεξεργασίας;

Ermhs
02-10-09, 10:08
Υπάρχει και σε σχετικό βίντεο στο YouTube. Το οποίο είδα εγώ πριν… πάνω από 1 χρόνο.

Syntagmatarxhs
02-10-09, 13:51
ρε φιλε εσυ εσβησες τα προσωπα? Αφου η φωτογραφια κυκλοφορει ξεκαθαρα στο νετ δεν υπαρχει λογος...

Mirella_S
02-10-09, 14:06
Απορια που ισως καποιοι να την θεωρησουν κουτη.
Περα απο την οντως πολυ ομορφη φωτο, γιατι ολοι οι αγγελοι βρισκονται στην ιδια ακριβως σταση περα απο το διαφορετικο τους μεγεθος?
Επισης θυμιζουν περισσοτερο εσταυρωμενους.

aspirin
02-10-09, 14:12
Δεν υπάρχει απάντηση φίλε μου αν δεχτούμε ότι πρόκειται για μεταφυσικό φαινόμενο. Θα μπορούσαν να είναι ΚΑΙ έτσι τοποθετημένοι οι άγγελοι. Το θέμα είναι κατα πόσο είναι αληθινή ή όχι.

agnwsto
02-10-09, 14:36
Τη φωτο μου την εδωσαν κ δεν ηξερα αν κυκλοφορει στο ιντερνετ.. Κατα το ποσο ειναι αληθινη η οχι δεν το γνωριζω.. Αλλα δεν φαινεται να ειναι επεξεργασια.. Οσο για την ιστορια αυτη μου ειπαν εμενα..

Ermhs
02-10-09, 14:57
Το όποιο παίζει να μην είναι και ελληνική. Άρα δεν υπάρχει παπάς από πίσω από το φακό. Εδώ όπου και να μπεις στο youtube, ghost websites, etc.. θα την δεις.
Πέρα από αυτό, αναφέρεις αρχικά ότι είναι φίλοι σου αυτοί, τώρα λες ότι σου την έδωσαν κάποιοι. Άρα δεν ξέρεις με υπονοούμενο ποιοι είναι αυτοί στη φωτογραφία?

Anduril
02-10-09, 14:58
Τώρα αναφέρεστε στα μικρά νεφελώδη σχήματα; Που μοιάζουν με σταυρουδάκια/αγγελάκια; Θα μπορούσαν να είναι και επεξεργασμένο...χιόνι που κρέμεται από τα κλαδιά των δέντρων. Πιστεύω στην αποτύπωση αγγέλων στις φωτογραφίες αλλά επειδή η συγκεκριμένη έχει κυκλοφορήσει τόσο πολύ είμαι λίγο δύσπιστη...Επίσης, γιατί οι άγγελοι να πρέπει να είναι όπως τους απεικονίζουμε εμείς στις αγιογραφίες μας; Άνθρωποι που είχαν περίεργοι συναντήσεις με υπάρξεις που τους έσωσαν ή όσοι είχαν επιθανάτιες εμπειρίες δεν ανέφεραν κάτι για όντα με...φτερά...

Ermhs
02-10-09, 15:11
Μικρός που είχα δει δυο καταπληκτικα όνειρα με αγγέλους θυμάμαι απλά ένα φως λευκό αλλά εξωπραγματικά λευκό χωρίς μορφές.. και μια γλυκιά φωνή.. και άλλη μια φορά μια ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ άνθρωπο κατάξανθο μακρύ μαλλί και λευκό φόρεμα, ολόσωμο,.. κάτι τέτοιο.. δεν μπορούσα να χαρακτηρίσω σε φύλο.. άνδρα η γυναίκα.. και μιλώ για 2 εμπειρίες ονείρου.
Που ξυπνώντας ήμουν πιπισμένος ευσυνείδητα και υποσυνείδητα.. απόλυτη σιγουριά χωρίς να ξέρω από πού προέρχεται.. ότι ήταν φωτεινός άγγελος και δεν θυμάμαι φτερά,.

Πέρα τάφτα.. αυτή η επεξεργασία είναι και απλή.. μπορεί να γίνει σε 20 λεπτά δουλειάς με Photoshop. Δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει, αλλά είναι πραγματικά διάσημη φωτογραφία.

Mirella_S
02-10-09, 15:22
Σε καποιες συζητησεις μου με πολυ καλο μου φιλο αγιογραφο, ο οποιος παλαιοτερα ειχε υπαρξει μοναχος στην ιερα μονη Μεγιστης Λαυρας στο Αγιο ορος και σχετικα με τους αγγελους, μου ειχε αναφερει πως οντως οι αγγελοι δεν εχουν φυλο, δεν εχουν φτερουγες (απεικονιζονται ετσι στις εικονες για να συμβολισθει η ταχυτητα τους) και πως ειναι ασωματα φωτεινα πνευματα που ακτινοβολουν την Θεια Χαρη.

Ermhs
02-10-09, 15:34
Ναι και έτυχε τότε την περίοδο που σπούδαζα, και oταν τον είδα, ότι μου είπε σε λόγια να είναι λίγα και σταράτα, πώς να το πω.. λόγια του ήταν σταθερά… Τέλος πάντων, είδα αυτόν/αυτή με το άσπρο φόρεμα σε ένα πανέμορφο τοπίο με λίμνη καταγάλανη..φωτινά όλα αλλά και να εκπέμπουν ένα είδους λάμψη, τα πάντα τριγύρω, με πλησίασε από πίσω και μου έδειξε χαμηλά γεμάτο ερπετά και καβούρια!!.. ανέβαιναν και επάνω στη πλάτη μου!.. απλά μου χαμογέλασε απλώνει το χέρι τα αφαιρει από πάνω μου και μου λέει « Γεώργιε, τα βγάζω εγώ για εσένα (και κάτι ακόμη)… τώρα ξυπνάς» Αμέσως ξύπνησα και ότι είχα αυτή τη περίοδο σε πρόβλημα, λύθηκε δια μαγείας.. σαν να μην συνέβη τίποτα και ποτέ!.. πανέμορφη εμπειρία μπορώ να πω.

Τέλος πάντων και εγώ μεγάλωσα με απεικόνιση αγγέλλον με φτερά αλλά ποτέ δεν είδα κάτι τέτοιο.

Raistlin
02-10-09, 15:41
(απεικονιζονται ετσι στις εικονες για να συμβολισθει η ταχυτητα τους) και πως ειναι ασωματα φωτεινα πνευματα που ακτινοβολουν την Θεια Χαρη.
Το ίδιο έχω ακούσει και γω για τα φτερά τους.
Σε ένα βιβλίο που διάβασα για τον γέροντα Παίσιο έλεγε πως ο ίδιος είδε τον φύλακα άγγελό του μια φορά, όταν υπέφερε από φρικτούς πονοκεφάλους. Είπε πως είδε ένα μικρό παιδάκι με ξανθά μαλλιά το οποίο έβαλε το χέρι του στο μέτωπο του γέροντα και τον γιάτρεψε (δεν ανέφερε φτερά). Η αίσθηση της παρουσίας του αγγέλου λέει πως ήταν αξέχαστη και ότι θα ήθελε να τον ξανάποιανε πονοκέφαλος μόνο και μόνο για να τον δει άλλη μια φορά.
Όσο για την φωτό νομίζω πως και γω την έχω ξαναδεί κάπου...

Raistlin
02-10-09, 15:47
Ναι και έτυχε τότε την περίοδο που σπούδαζα, και oταν τον είδα, ότι μου είπε σε λόγια να είναι λίγα και σταράτα, πώς να το πω.. λόγια του ήταν σταθερά… Τέλος πάντων, είδα αυτόν/αυτή με το άσπρο φόρεμα σε ένα πανέμορφο τοπίο με λίμνη καταγάλανη..φωτινά όλα αλλά και να εκπέμπουν ένα είδους λάμψη, τα πάντα τριγύρω, με πλησίασε από πίσω και μου έδειξε χαμηλά γεμάτο ερπετά και καβούρια!!.. ανέβαιναν και επάνω στη πλάτη μου!.. απλά μου χαμογέλασε απλώνει το χέρι τα αφαιρει από πάνω μου και μου λέει « Γεώργιε, τα βγάζω εγώ για εσένα (και κάτι ακόμη)… τώρα ξυπνάς» Αμέσως ξύπνησα και ότι είχα αυτή τη περίοδο σε πρόβλημα, λύθηκε δια μαγείας.. σαν να μην συνέβη τίποτα και ποτέ!.. πανέμορφη εμπειρία μπορώ να πω.

Τέλος πάντων και εγώ μεγάλωσα με απεικόνιση αγγέλλον με φτερά αλλά ποτέ δεν είδα κάτι τέτοιο.

Πολύ όμορφη εμπειρία! Σαν παρατήρηση να πω πως σε ανέφερε με το βαπτιστικό σου (Γεώργιο και όχι Γιώργο) Ίσως να χρειάζεται να χρησιμοποιούμε τα βαπτιστικά μας περισσότερο απ' ότι τα χαϊδευτικά ή τα ελαφρώς αλλαγμένα ονόματα, κάτι πού επίσης προτείνει ένας μοναχός το όνομα του οποίου μου διαφεύγει αυτή την στιγμή...

ΙΝΤΙΓΚΟ
02-10-09, 22:39
Καταγράφτηκαν Άγγελοι σε φωτογραφικό φακό!

http://inlinethumb58.webshots.com/35001/2503442800104727226S500x500Q85.jpg

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στο Άγιο Όρος.

Μια παρέα παιδιών που πήγε στο Άγιο Όρος, θέλησε να απαθανατίσει τη στιγμή στον περίπατό τους, τραβόντας μια αναμνηστική φώτο.

Κάποιοι λένε ότι σε εκείνο το μονοπάτι όπου τραβήχτηκε η φώτο, κάποτε πριν πολλά χρόνια, 12 καλόγεροι απέθαναν από το κρύο. Από τότε λένε πώς όποιος διασχίζει εκείνο το μονοπάτι, οι καλόγεροι τον προστατεύουν!

Η φώτο αυτή είναι ευρέως γνωστή στον Ελλαδικό χώρο εδώ και πολλά χρόνια.

Μα εκείνο που με κάνει εμένα να γνωρίζω ότι δεν είναι πλαστή θα σας το πω αμέσως!

Εγώ πρωτοέμαθα για τη φώτο αυτήν όχι μέσα από το διαδύκτιο. Τη φωτογραφία αυτήν την έδωσε κάποιος στη μητέρα μου γνωστός της. Και εκείνη πήγε σε ένα φωτογραφίο στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης για να βγάλει αντίτυπα και να τα μοιράσει σε όλη την οικογένεια, συμπεραλαμβανομένη και εμένα.

Στο φωτογραφίο που πήγε η μαμά μου, μόλις ο φωτογράφος αντίκρυσε τη φωτογραφία, έπαθε φρίκη!
Ήταν ο ίδιος φωτογράφος που του είχαν φέρει πριν από 20 χρόνια περίπου να εμφανίσει το φιλμ των παιδιών αυτών!
Ωωωω της Θείας Σύμπτωσης!

Συγκινημένος ο φωτογράφος που γύρισε και πάλι στα χέρια του ετούτη η φωτογραφία, ξαναθυμήθηκε το σόκ και το δέος που είχε νιώσει εκείνη την ημέρα που εμφάνιζε το φιλμ των παιδιών που είχαν πάει στο Άγιο Όρος, ανίδεος για το τί θα αντίκρυζε.

Η φωτο ειναι αληθινη!

Αργότερα εγώ έμαθα ότι η φώτο αυτή συζητιέται στον Ελλαδικό χώρο εδώ και χρόνια. Και βλέπω πολλούς να την αμφισβητούν λόγω άγνοιας... δεν πειράζει.

Εμείς φίλοι μου όμως γνωρίζουμε την αλήθεια πλέον.

Ευχαριστώ τον Κύριο που στη μητέρα μου "έτυχε" να μάθει ότι η φώτο αυτή είναι πέρα για πέρα αληθινή και η γνώση αυτή γεμίζει με δέος κάθε πιστό αυτού του φόρουμ! Μια γλυκιά σύμπτωση..

Αντεγραψα τη δημοσιευση μου και σα τη μετεφερα απο εδω:http://nebesnyel.phpbb30.com/board/topic-t231.html

Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι.

Φιλιά σε όλη την όμορφη παρέα του φόρουμ του μεταφυσικού.

Mirella_S
05-10-09, 08:27
Απο καποια διηγηση γυναικας που ισχυριζεται πως ειδε αγγελο και ανεφερε ακριβως τα εξης:
"Ειχα βγει βολτα με την σκυλιτσα μου, σε παραθαλασσια, ερημικη και αποκρυμνη περιοχη.
Ξαφνου και ενω το σκυλι μου ηταν πισω μου, το εχασα απο τα ματια μου.
Το ακουσα να κλαιει γοερα, γυρισα και πλησιασα στην ακρη της χαραδρας που οδηγουσε σε αποκρημνα και κοφτερα βραχια και την θαλασσα να τα μαστιγωνει αλυπητα.
Το σκυλι μου ειχε γλιστρησει στον γκρεμο και ειχε σταματησει στην προεξοχη ενος βραχου που δημιουργουσε κατι σαν πεζουλι στο σημειο εκεινο.
Το φωναζα, με ακουγε, εκλαιγε, παρ' ολα αυτα του ηταν αδυνατο να ανεβει πανω ξανα.
Ημουν απελπισμενη, η ωρα περνουσε και σε λιγο θα νυχτωνε.
Καλεσα ενισχυσεις απο καποιους εκδρομεις που ειχαν σταματησει στην περιοχη και ενας απο αυτους εφυγε να παει στο κοντινο χωριο να αγορασει ενα σχοινι.
Ειχα μεινει για λιγο μονη, απελπισμενη, εκλαιγα και εγω, οταν..........στην ακρη του γκρεμου, καποιες δεκαδες μετρα απο εμενα, ειδα εναν ομορφο αντρα, ντυμενο στα λευκα να μου χαμογελα.
Ειναι περιεργο, ομως, μολονοτι εστεκε μακρυα απο εμενα και την ομορφη μορφη του διεκρινα και την φωνη του ακουγα!
Μου εδειξε με το χερι του την σκυλιτσα μου και μου ειπε: "Φωναξε την τωρα"!
Υπακουσα και το σκυλι μου με οση δυναμη του ειχε απομεινει αρχισε να ανεβαινει την αποκρυμνη πλαγια αφηνοντας με αναυδη, μεχρι που το αρπαξα στην αγκαλια μου.
Σηκωσα τα ματια μου να κοιταξω αυτον τον αγνωστο ομως ειχε κυριολεκτικα εξαφανισθει!
Πιστευω πως εκεινο το απογευμα ενας αγγελος με βοηθησε να σωσω το σκυλι μου".

Anduril
05-10-09, 15:41
Μιρέλλα αυτή την αφήγηση πού τη βρήκες; Έχει ενδιαφέρον διότι βλέπουμε πως τα ζώα δεν είναι πλάσματα δεύτερης μοίρας, όπως οι περισσότεροι π.χ. χριστιανοί (χριστιανοί με λαθεμένη πίστη και θρησκόληπτοι και όχι χριστιανοί με γνήσια πίστη και αγάπη προς το Χριστό) πιστεύουν.

Mirella_S
05-10-09, 16:32
Μιρέλλα αυτή την αφήγηση πού τη βρήκες; Έχει ενδιαφέρον διότι βλέπουμε πως τα ζώα δεν είναι πλάσματα δεύτερης μοίρας, όπως οι περισσότεροι π.χ. χριστιανοί (χριστιανοί με λαθεμένη πίστη και θρησκόληπτοι και όχι χριστιανοί με γνήσια πίστη και αγάπη προς το Χριστό) πιστεύουν.

Εαν θυμαμαι καλα την ειχα διαβασει σε καποιο βιβλιο τομο του "Ανεξηγητου", αρχες δεκαετιας του '90.
Πιστευω, πως τα ζωα ειναι πλασματα με ισα δικαιωματα με εμας, με τα ιδια δικαιωματα στην ζωη, ναι, ασφαλως, ανηκουμε ως ανθρωποι στα ανωτερα θηλαστικα, αυτο ομως δεν μας δινει το δικαιωμα να βασανιζουμε, να σκοτωνουμε ή να απαξιωνουμε τα ζωα, πουλια, κλπ.
Οι δηθεν χριστιανοι και οι θρησκοληπτοι που πολυ σωστα ανεφερες, και συμφωνω καθετα μαζι σου, κρυβουν την υπερμετρη κακια τους και τα κομπλεξ τους πισω απο τα σταυροκοπηματα και τα μανουάλια.
Το αληθινο Καλο, που αντιπροσωπευει ο Θεος και οι εκπροσωποι του, οπως κι αν λεγονται στις διαφορες θρησκειες, Χριστος, Μωαμεθ, Βουδας, κλπ, αποδεχεται την συνυπαρξη και τα ισα δικαιωματα ολων των εμβιων πλασματων.

ΙΝΤΙΓΚΟ
05-10-09, 17:44
Συμφώνω μαζί σας!

Μάλιστα έχω διαβάσει στο βιβλίο Θεραπεία με τη Βοήθεια των Αγγέλων,

ότι τα ζωάκια έχουν επίσης Άγγελους Προστάτες όπως έχουμε και εμείς οι άνθρωποι!

rados
05-10-09, 19:02
Η δημιουργία μιας τέτοιας εικόνας στο photoshop είναι πανεύκολη(όπως ήδη αναφέρθηκε από τον Ermhs) . Αλλά και με αναλογικά μέσα δεν ήταν και δύσκολο πράγμα
Οι φωτογραφικές μηχανές έχουν την κακή συνήθεια, να αποθανατίζουν το ορατό φάσμα του φωτός, Οι άγγελοι θα ήταν ορατοί από τον φωτογράφο και η φωτογραφία θα είχε τελείως διαφορετική όψη από μια αναμνηστική εικόνα. Τι στο καλό δεν θα τους τράβαγε και μόνους τους.
Γιατί οι άγγελοι ποζάρανε στη φωτογραφία?
Γιατί θεωρείται γενικά, ότι πρόκειται για αγγέλους, και όχι για νεράιδες του χιονιού, για ούφο ή για το "ιπτάμενο μακαρονοτέρας"?
Δεν είναι δυνατό να βρεθεί μια πιο απλή ερμηνεία του φαινομένου?
Πχ φίλτρο ειδικών εφέ.