PDA

Επιστροφή στο Forum : Οντότητα μέσα απο τον καθρέφτη

mimi
15-10-09, 13:17
Ξεκινώντας,θα ήθελα να σας συγχαρώ για το πολύ ενδιαφέρον site.
Το περιστατικό που θα σας διηγηθώ συνέβη πριν απο 7 χρόνια περίπου.Ήταν νωρίς το βραδάκι και με δυο φίλους μου απολαμβάναμε τον καφέ μας σε καποιο συνοικιακό καφέ.Στ' αριστερά μου υπήρχε ένας μεγάλος καθρέφτης.Κάποια στιγμή κι ενώ μιλούσαμε,ασυναίσθητα κοίταξα τον καθρέφτη και είδα μια ανδρική μορφή (ανθρώπινη) με μαύρο κοστούμι, ηλικίας 40 ετών περίπου,η οποία με κοιτούσε επίμονα,χαμογελούσε,αλλα παραλληλα το βλέμμα του ήταν κακό,ειρωνικό.Στη συνέχεια άρχισε να περπατάει με τα χέρια σταυρωμένα,οι κινήσεις του έμοιαζαν ρομποτικές,ώσπου εξαφανίστηκε σαν να τον ρούφηξε το πατωμα.Περριτό να πώ,οτι τρόμαξα τόσο πολύ που μου κόπηκε η αναπνοή και αυτομάτως ξέσπασα σε κλάμματα.Αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ οσα χρόνια κι αν περάσουν,είναι το βλέμμα του,το οποίο ήταν τόσο δυεισδυτικό και κακό που με έκανε να αισθανθώ τόσο αδύναμη,λες και μπορούσε να ρουφήξει όλη την ενέργεια απο μέσα μου.Τελειώνοντας, να πω,πως οταν βρήκα τη δύναμη να εξηγήσω στους φίλους μου τι μου είχε συμβεί,ψάξαμε όλο το μαγαζί,μήπως και τον βρούμε και όλα αυτα ηταν ιδέα μου,αλλα ο τύπος δεν υπήρχε πουθενά...

Mirella_S
15-10-09, 15:19
Σιγουρα υπαρχουν (νομιζω), καποια κενα στην διηγηση σου και ασφαλως δεν ειναι δυνατον μετα την παροδο 7 ετων να εχουμε ακριβεστατη περιγραφη του γεγονοτος.
Ομως, λες πως αυτη η οντοτητα, αυτος ο τυπος τελος παντων, καθρεφτιζοταν ή παρουσιαστηκε στον μεγαλο καθρεφτη στα αριστερα σου.
Την ωρα εκεινη ελεγξες να κοιταξεις στα δεξια σου ή στο σημειο που λογικα θα επρεπε να στεκεται η οντοτητα αυτη για την περιπτωση που ηταν ολοζωντανος μεσα στην καφετερια?
Την ωρα που τον ειδες, τα αλλα πραγματα μεσα στο μαγαζι που βρισκονταν σε τετοια γωνια ωστε να καθρεφτιζονται και αυτα λογικα μεσα στον ιδιο αυτο καθρεφτη τα εβλεπες επισης?
Βλεπεις ειναι λιγο δυσκολο το να γνωριζεις (υποθετικα μιλω) και κατ' επεκταση να γνωριζουμε και ολοι εμεις, εαν κατι το κακο ειχε συμβει στην συγκεκριμενη τοποθεσια ή ακομη και σε αυτο το ιδιο το μαγαζι.
Υπαρχουν αρκετες θεωριες που θελουν οντοτητες να παρουσιαζονται μεσα σε καθρεφτες, υπαρχει και ενοτητα νομιζω στο site με τον τιτλο " Μαγικοι καθρεπτες", ενω ισως να μην ειναι διολου τυχαιο πως τα παλια τα χρονια το εθιμο για τους πενθουντες καποιον ηταν αναμεσα σε αλλα να καλυπτονται και οι καθρεφτες με μαυρα ή μωβ καλυμματα για τυχον "επισκεψη" του νεκρου στο σπιτι οπου ζουσε τουλαχιστον για τις πρωτες 40 ημερες.

mimi
15-10-09, 17:31
Η οντότητα γινόταν ορατή μόνο μέσω του καθρεφτη...Επίσης το μαγαζί ήταν άδειο σχεδόν (δυο παρέες όλες κι όλες) οπότε το μόνο σιγουρο είναι ότι δεν ήταν "πραγματικός - "ζωντανος" άνθρωπος για να πεις οτι μπορεί να μπερδεύτηκα και να είδα κατι μέσα στο πλήθος..Και μόνο το σύναισθημα φόβου που μου προκάλεσε ηταν αρκετό για να ξέρω πως αυτό που έζησα ήταν κάτι που σίγουρα δεν ήταν της φαντασίας μου... ;)