Επιστροφή στο Forum : το παραξενο δωματιο
Idhrenniel
15-10-09, 18:11
Γεια σας...
Είμαι φοιτήτρια με αποτέλεσμα να νοικιάζω σπίτι χωρίς να γνωρίζω ιδιαίτερες πληροφορίες για το παρελθόν του διαμερίσματος που νοικιάζω...
Το σπίτι ειναι δυάρι με αποτέλεσμα να κάθομαι με παρέα συνήθως στο καθιστικό.Το υπνοδωμάτιο που βρίσκεται στην άλλη άκρη του σπιτιού το έχω κάνει όσο πιο φωτεινό μπορώ με διακόσμηση.
Το θέμα ειναι οτι όταν εισέρχομαι στο υπνοδωμάτιο νιώθω μια θλίψη. μια απόρριψη κατα κάποιο τρόπο. Στην αρχή πίστευα οτι ήταν λογο του οτι δεν κάθομαι εκει συχνά και οτι είναι στο μυαλό μου.
Όμως αρκετοί φίλοι μου δεν νιώθουν τόσο άνετα οταν πάμε στο υπνοδωμάτιο.
Νιώθουν οτι κάποιος ειναι μέσα και τους παρακολουθεί αλλα ταυτόχρονα νιώθουν μια θλίψη, σαν να ειναι παρισσακτοι...και υπάρχει μια παράξενη κρυάδα ενω το σπίτι είναι ζεστό και το καλοριφέρ δουλεύει φουλ.
Υπάρχει πιθανότητα να βρίσκεται κάτι στο δωμάτιο;; :confused:
Οι μόνοι από τους οποίους θα μπορούσες να αποσπάσεις κάποια πληροφορία για το «παρελθόν» του σπιτιού είναι ο ιδιοκτήτης (αν θέλει να σου πει, με φόβο να χάσει το ενοίκιο), οι προηγούμενοι νοικάρηδες (αν μπορείς να τους βρεις) και ίσως κάποιος από τους γείτονες... ξεκίνα να ψάχνεις. :)
pare ena piato vale nero mesa kai ena kommataki pswmi akrivws dipla. efoson to kaneis katse apo apostasi kai parakoloutha to piato' an deis mia miga na pigainei na kathete sto piato tote kati iparxei. apla esy oti kai an einai auto to ipodexese me agapi tou dineis nero kai trofi . kapoioi mporoun na gelasoun. alla kserw oti pianei :)
Trithemius
16-10-09, 19:35
Αγαπητέ/ή aisopos, σε παρακαλώ να μην χρησιμοποιείς greeklish στη γραφή σου. Είναι κουραστικό για τους άλλους αλλά και (προς)βάλλεται η γλώσσα μας ;)
Έχουν ανάγκη οι ψυχές από τροφή και νερό; Πρώτη φορά το ακούω...
Εγώ θα σου πρότεινα (πέρα από αυτά που έγραψα πιο πάνω) αν έχεις κάποιο ζωάκι (σκύλο, γάτα) εσύ ή κάποιος φίλος σου να το βάλεις στο δωμάτιο και να παρατηρήσεις τις «αντιδράσεις» του... τα ζώα έχουν αρκετά ανεπτυγμένη την 6η αίσθηση.
Το σπίτι είναι παλιό; Έχει σωστή κατασκευή; Σε ρωτάω γιατί πολλές φορές κανένα γυμνό καλώδιο μπορεί να ευθύνεται για πρόκληση δυσφορίας. Ωστόσο δεν εξηγεί την κρύα ατμόσφαιρα και σίγουρα ούτε τη θλίψη. Το γεγονός ότι μοιράζονται κι όσοι επισκέπτονται τα ίδια συναισθήματα με σένα μου προκαλεί περιέργεια. Προσπάθησε να αποσπάσεις πληροφορίες διακριτικά και χωρίς να δείχνεις προβληματισμένη...
Αγαπητή Idhvenniel,θα σε συμβούλευα να μην φοβάσαι και να μην βάζεις ''κακές'' ιδέες στο μυαλό σου.Προσπάθησε να ηρεμήσεις.Κάνε αυτό που σε συμβούλεψαν και οι υπόλοιποι,μάθε από την γειτονιά για το ποιός έμενε σε αυτό το σπίτι. Και εάν θέλεις,συζήτησέ το με τους γονείς σου,ίσως εκείνοι βρούνε την λύση.
Υπαρχει παντα η πιθανοτητα να εχει κατι κακο συμβει μεσα στο συγκεκριμενο δωματιο.
Και οταν αναφερομαι σε κακο δεν μιλω για φαντασμα, κλπ-κλπ.
Μιλω για καποιο συμβαν που καποιος ανθρωπος ισως υπεφερε, ή ενοιωσε σε μεγαλο βαθμο δυστυχια, ή αγωνια.
Κστι που τελος παντων κατεγραφη στον χωρο.
Και αυτο μπορει να συμβαινει και οταν ο ανθρωπος που τα βιωσε ολα αυτα μπορει να ειναι ακομη καλλιστα ζωντανος.
Δεν ειναι παρ' ολα αυτα σπανιες οι φορες που τετοια γεγονοτα συμβαινουν εαν καποιος ή καποιοι εκαναν "επικλησεις" στο συγκεκριμενο δωματιο.
Τις περισσοτερες φορες οταν κατι το παραφυσικο συμβαινει, τα φωτα (στο συγκεκριμενο χωρο) τρεμοπαιζουν, ή υπαρχουν ακομη και θορυβοι.
Μπορει καλλιστα στο συγκεκριμενο χωρο, σε αυτο το δωματιο, καποιος ή καποια να υπεφερε ψυχικα πολυ λογω ακριβως απορριψης και αυτο το τοσο δυσαρεστο συναισθημα να αφησε μια "ουλή" στον χωρο, ενα ιχνος, με αποτελεσμα οποιος εισερχεται εκει να το νοιωθει.
το νερο ειναι η ψυχη μας και το ψωμι το σωμα μας αυτο το κανεις για να δειξεις οτι ανηκεις ακομα σαυτον το κοσμο και οτι εισαι προθυμος να βοηθησεις
pare ena piato vale nero mesa kai ena kommataki pswmi akrivws dipla. efoson to kaneis katse apo apostasi kai parakoloutha to piato' an deis mia miga na pigainei na kathete sto piato tote kati iparxei. apla esy oti kai an einai auto to ipodexese me agapi tou dineis nero kai trofi . kapoioi mporoun na gelasoun. alla kserw oti pianei :)
Η μυγα τι υποτιθετε πως ειναι; (Το πνευμα;!) Και πρεπει να υπαρχει ηδη στο χωρο μυγα ή θα εμφανιστει απο το πουθενα;
η μυγα οντως εμφανιζετε απτο πουθενα ειτε το πιστευεις ειτε οχι αν ολα αυτα σου φαινονται ακρως γελοια δεν εχεισ παρα να διαβασεις της γητειες. οσο για τη μυγα η μυγα συμβολιζει την καταραμενη ενεργεια που εχει εγκλωβιστει στο χωρο για τον οποιο μιλαμε.
η μυγα οντως εμφανιζετε απτο πουθενα ειτε το πιστευεις ειτε οχι αν ολα αυτα σου φαινονται ακρως γελοια δεν εχεισ παρα να διαβασεις της γητειες. οσο για τη μυγα η μυγα συμβολιζει την καταραμενη ενεργεια που εχει εγκλωβιστει στο χωρο για τον οποιο μιλαμε.
Και αν σκοτώσεις την μύγα, τί γίνεται; (σοβαρά ρωτάω)
Με συγχωράς, μπορεί τη μύγα να την ελκύουν ζέστη, έντονες μυρωδιές και βρομιές αλλά είναι γλυκύτατο πλάσμα αν την έβλεπε κανείς από πολύ κοντά.. γιατί μύγα και όχι φίδι? (τα σιχαίνομαι τα φίδια). Σε ποια θρησκεία η μύγα συμβολίζει την αρνητική ενέργεια? Και γιατί όχι φαινόμενο πολτεργκαιστ αντί μια αθώα μύγα?
Δεν ειπα οτι τα βρισκω ακρως γελοια. Ο,τι δε πιστευω ή βρισκω περιεργο δε σημαινει οτι το θεωρω γελοιο. Επισης δεν εχω ξανακουσει για καταραμενη ενεργεια και το συμβολισμο της μυγας.
Idhrenniel
03-11-09, 14:05
Παιδια ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας στο θέμα!
Για πληροφορίες μου είναι δύσκολο να μάθω γιατί το σπίτι ξέρω λίγα πράματα...
Η σπιτονοικοκυρά μου είναι η τρίτη στη σειρά που το αγοράζει και είχε ζήσει και αυτή μέσα πριν παντρευτεί και μετα το νοίκιαζε...
Τώρα το πως θα μάθω αν είχε γίνει εκει μέσα κάτι παράξενο μου φαίνεται αρκετά δύσκολο...
Θα προσπαθήσω αυτό με το ψωμί...
Αλλα έχω μια απορία...αν η μύγα πάει και στο πιάτο και στο ψωμί τι γίνεται;;;
Και αν πάει στο πιάτο;;Τι κάνω μετά;;
αν την δεις να καθετε τοτε σημαινει οτι κατι τη κραταει και δεχετε την αγαπη που της προσφερεις ψωμι=σωμα ψυχη=νερο μπες στο δωματιο ακουμπησε το χερι σου με στο νερο και σκορπα το σα να ραντιζεις στο δωματιο. μετα ανοιξε το παραθυρο και πες της καλο ταξιδι με αγαπη. ετσι θα φυγει με αγαπη
Idhrenniel
03-11-09, 15:22
θα το προσπαθησω αν και παιζει να φοβηθω αν εμφανιστει η μυγα απο το πουθενα...θα κανω και εναν αγιασμο μετα για καλο και για κακο και βλεπουμε...
Εχω εναν "ευαισθητο" φιλο μου σε κατι παράξενα φαινόμενα και οταν μπηκε στο δωματιο ενιωσε απόρριψη και μου ειπε οτι παιζει να εχει αυτοκτονησει μεσα μια κοπελα...τωρα για το κοπελα δεν ξερω πως του ηρθε και μου το ειπε αλλα τον βλεπω και ειναι σιγουρος...εμενα δεν με ενοχλει και δεν μου κανει κακο απλα συνυπαρχει μαζι μου...που και που νιωθω και καμια κρυαδα η κατι σαν να με αγγιζει...
το θεμα ειναι οτι θα πιαστει και το ιδιο με το πιατο και θα φυγει οτι κ αν ειναι εκει μεσα;;;
κατι σαν χαδι σαν ενα κρυο αερα να περναει απαλα απο πανω σου?
το θεμα ειναι οτι θα πιαστει και το ιδιο με το πιατο και θα φυγει οτι κ αν ειναι εκει μεσα;;
οτι και αν ειναι πρεπει να του δειξεις εσυ αγαπη
*τα δύο ποστ του φίλου Αίσωπου ενώθηκαν χωρίς να υπάρξει καμμία αλλαγή στο περιεχόμενό τους. Εκ του Συντονισμού.
THE KEEPER OF SECRET
04-11-09, 09:03
Συγνώμη αλλα εμένα όντως όλο αυτό μου φαίνεται γελοίο. Αν μάλιστα το επιχειρήσει κάποιος καλοκαίρι όχι μόνο μία μύγα θα δεί αλλά σμήνος ολόκληρο, ίσως και τίποτα ποντίκια και κατσαρίδες.
η μυγα οντως εμφανιζετε απ το πουθενα ειτε το πιστευεις ειτε οχι αν ολα αυτα σου φαινονται ακρως γελοια δεν εχεις παρα να διαβασεις της γητειες. οσο για τη μυγα η μυγα συμβολιζει την καταραμενη ενεργεια που εχει εγκλωβιστει στο χωρο για τον οποιο μιλαμε.
Δηλαδη οι γητείες ειναι πανάκεια και δεν επιδέχονται αμφισβήτηση;
Εάν κάποιοι δεν το έχουν καταλάβει βρισκόμαστε στο κατώφλι του 2010 και όχι στο μεσαίωνα για να παλεύουμε ακόμα τη ζωή μας με ξόρκια, ματζούνια και δυσιδαιμονίες.
Συγνώμη αλλα εμένα όντως όλο αυτό μου φαίνεται γελοίο. Αν μάλιστα το επιχειρήσει κάποιος καλοκαίρι όχι μόνο μία μύγα θα δεί αλλά σμήνος ολόκληρο, ίσως και τίποτα ποντίκια και κατσαρίδες.
Δηλαδη οι γητείες ειναι πανάκεια και δεν επιδέχονται αμφισβήτηση;
Εάν κάποιοι δεν το έχουν καταλάβει βρισκόμαστε στο κατώφλι του 2010 και όχι στο μεσαίωνα για να παλεύουμε ακόμα τη ζωή μας με ξόρκια, ματζούνια και δυσιδαιμονίες.
Εγώ ακόμα δεν πήρα απάντηση τι θα συμβεί αν σκοτώσει κάποιος την μύγα (http://www.metafysiko.gr/forum/showpost.php?p=75919&postcount=12), μήπως είναι αόρατα τα posts μου;
Idhrenniel
04-11-09, 13:17
κατι σαν χαδι σαν ενα κρυο αερα να περναει απαλα απο πανω σου?
*τα δύο ποστ του φίλου Αίσωπου ενώθηκαν χωρίς να υπάρξει καμμία αλλαγή στο περιεχόμενό τους. Εκ του Συντονισμού.
ναι ναι ετσι νιωθω ωρες ωρες αλλα το νιωθω σε ολο το σπιτι οχι συγκεκριμενα στο δωματιο...
που αργησα τοσο καιρο να απαντησω αλλα εγιναν πολλα. την ιδια μερα εχασα δουλεια γκομενα σπιτι. αυτο γινετε καθε 4 χρονια το χω συνηθησει. τελος παντων. οταν νιωθεις κατι εναν αερα ενα χαδι ενα ψιθυρο οταν ολο σου το ειναι σου λεει οτι κατι υπαρχει εσυ πρεπει να κανεις. κλεισε τα ματια σου και αφησου χαλαρωσε σαν να μην υπαρχει κανενας λογος να φοβασαι. πραγματικα δεν εχεις λογο να φοβασε απλα προσπαθησε να μαθεις τι πραγματικα θελει τι το κραταει εκει και τι θελει απο εσενα. μπορει να θελει τη βοηθεια σου. ρωτησε το γιατι ειναι εκει μπορει να μην σου απαντησει οπως θα περιμενεις αλλα ενα σημαδι θα στο δωσει. αν δεις οτι δεν αντεχεις αλλο καλεσε ενα παπα η αλλαξε σπιτι. τελος το κυριοτερο ειναι , οτι και αν νιωθεις οσο και αν σε φοβιζει δειξε του την αγαπη που εχεις μεσα σου. οτι μας φοβιζει δεν ειναι κακο
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.